Találatok a következő kifejezésre: A fehérorosz tényleg (2 db)

Az ukránok (és a fehéroroszok) tényleg utálják az oroszokat?

Mindenki írja, hogy Ukrajna, sőt már Belarusz is fejvesztve menekül az orosz medve karmai közül. Pedig: Fehéroroszország lakosságának 80-90%-a CSAk az oroszt használja a mindennapokban, ráadásul régebben az egyesülés ötlete is előjött, nem tudom ma hogy vannak vele, de Belarusz már szinte egy orosz miniállam. Ukrajna lakosságának 60-70%-a is az oroszt használja, hiába vallják magukat ukránnak. Most is megválasztották az orosz barát kormányt, és be is léptek a Vámunióba, amibe Belarusz is benne van Oroszo.val. Ha annyira utálnák őket, akkor nem igyekeznének egyesülni Oroszországgal (mert az oroszoknak pont ez a céljuk)....Belarusznál már csak éve kérdése az egyesülés (vagy már máshogy van??), Ukrajnánál meg pár évtized.... Vagy hogy van?

Legjobb válasz: Nem egyesülnek b*sszameg, olyan unió lesz mint az eu. Miért egyesülnének? Ki mondott ilyet?

Nem egyesülnek b*sszameg, olyan unió lesz mint az eu. Miért egyesülnének? Ki mondott ilyet?
Ki az a mindenki, aki ezt írja? Nettó baromság, nem utálják õket.
Az ukránok barom nyugati része utálja csak. De õk mindenkit utálnak.
Ukrajna 2 részre van szakadva , szinte. A nyugatiak nem szeretik õket , a kommunista bûneik miatt , de ezek az ukránok a magyarokat sem szeretik , a II . VH miatt.
Nem a kommunista bûnök miatt, ez egy régebbi ellentét. Oroszország mindig is asszimilálni akarta az ukránságot.
A kérdező hozzászólása: Most akkor egyesülnek v sem a közeljövõben? És Belarusz?
Ja én se tudom hányszor láttam már ilyen kérdést, idegesítõ. De hallottam olyat is hogy Fehéroroszország akart volna Oroszohoz csatlakozni... Sem Ukrajnát, sem Belaruszt nem fogja bekebelezni Oroszo. Ukrajna csak megfigyelõt küldött a vámunióba, de az igaz hogy valszeg csatlakozni fog. Véleményem szerint Mo is jobban tenné ha belépne az Eurázsiai Unióba de nem ez volt a kérdés. Tehát, nem, nem utálják az oroszokat, de nem is fognak beolvadni Oroszoba, ennek semmi valóságalapja, hogy egyesülnének, de annak sincs, hogy fejvesztve menekülnének az "orosz medve karmai" közül a te szavaiddal...
A kérdező hozzászólása: Hááát Belarusz (vis Lukasenko) régebben nagyon erõltette az egyesülést, csak ezért kérdeztem.

A fehérorosz csajok tényleg olyan jól néznek ki?

Van egy orosz-ukrán haverom, aki mindég azon ábrándozott, hogy ha majd lesz jogsija, kimegy Minszkbe csajozni. Nemsokkal kés?bb elkezdtünk apámmal dumálni, hogy mely nációk leányzói a legszebbek, és ? is a fehéroroszt ajánlotta. Lehet, hogy van valóságalapja, mert a szláv csajok általában szépek.

Legjobb válasz: Az én haverom meg az ukrán lányokra esküszik! Szerintem a külföldiek azért vonzóbbak, mert mások, nem a megszokott hazai!

Az én haverom meg az ukrán lányokra esküszik! Szerintem a külföldiek azért vonzóbbak, mert mások, nem a megszokott hazai!
A külföldi lányok azért vonzóbbak, mert látatlanban elhisszük róluk, hogy mások, mint az itthoniak.
A külföldiek (több európai ország pasijainak a véleménye) szerint a magyar lányok a legszebbek!!! Na azért van kivétel....:)
Bármilyen hihetetlen de a magyar lányokat mondják mégis a legszebbnek.. Csak körül kell nézni :)
Én is azt hallottam hogy a magyar lányok a legszebbek. És szerintem igaz is. Lásd afrika xD
Ismerek egy orosz csajt, hát elég jól néz ki, nagyon erõs szexuális kisugárzással! De gondolom nem minden orosz nõ néz ki így...
lásd maúnika show:D
szerintem ukránok között sok szép lány van, és kevés a kövér is
Szépek ám, jó alakjuk van szép foguk, arcuk és valóban sokuknak van szexuális kisugárzása. ami azonban valóban vonzóvá teszi õket, az a közvetlen, nem beképzelt, nem a pénzre menõ stílusuk, ami a magyar lányoknál sajnos manapság jellemzõ. Ne felejtsd el, hogy ott majdnem szocializmus van! Nekik egy átlag magyar fiú, aki tanult, rendes, és talán valamit beszél oroszul (ott nyomják az angolt rendesen a suliban) tényleg bejön. egy ott magát általánosnak mondó lány után itthon tényleg megfordulnak bárhol. A szláv lányok általában nem szépek mind, pl. a cseh lányok annyira nekem nem jönnek be , a szlovákok inkább, a litvánok se olyan szépek, mint az oroszok vagy az észtek. A magyar lányok meg tényleg szépek, csakhát a stílus....elkeserítõ sokaknál. REGISZTRÁLJ EGY OROSZ-UKRÁN-BELARUSZ ismerkedõ oldalon, angolul, dobj fel képet magadról, aztán mehet a levelezés, a chat, vízum ugyan kell, de nem drága, és ha a lánynak bejössz, biztosan komolyan vesz, kimehetsz hozzá simán.....õk nem olyanok mint a nyugatiak. Szerencsére.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!