Találatok a következő kifejezésre: A fehérfolyás fehér (14 db)

Az fehérfolyás ha a hüvelybemenetnél fehér váladék van de a bugyit valahogy nem éri el? Tehát bugyi nem lesz olyan . Miért?

Legjobb válasz: Igen ez is fehérfolyás, csak kevés. De ez egyáltalán nem baj. :)

Igen ez is fehérfolyás, csak kevés. De ez egyáltalán nem baj. :)
A kérdező hozzászólása: és lesz több is ?ha igen mikor?18/L

A fehér folyásnak fehér szinünek kell lennie? Mert azt halottam ha fehér akkor lehet, hogy betegség jele ezért nincs szine a fehérfolyásnak. Akkor ez hogy van?

minden nap elég sok fehér folyásom van. elég bö és fehér.nem turos jellegü, vuiszketni nem szokott.gombám van? vagy vmi fertözésem? vagy ez normális?

Legjobb válasz: Ha nagyon sok folyik,akkor az nem feltétlen normális!Akár viszket akár nem!Menj el dokihoz és nézesd meg,nehogy rosszabbá váljon a helyzet!

Ha nagyon sok folyik, akkor az nem feltétlen normális!Akár viszket akár nem!Menj el dokihoz és nézesd meg, nehogy rosszabbá váljon a helyzet!
ezért mondják azt hogy a nõk állatok
Hány éves vagy? Menstruálsz már? Ha nem, akkor lehet, hogy rövid idõn belül meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: 21ëves vagyok!hát már rég menstruálok.:)
Na én is épp most evvel a problémával küzdök + még enyhe görcseim is vannak. :/
A kérdező hozzászólása: háát igen azok nekem is meg a sok hajfásáj :( :/
nekem is igy van
A kérdező hozzászólása: 13 éves lány vagyok
igen az, amig nem viszket ég avgy csip addig teljesen normális
Nekem két évvel az elsõ vérzésem elõtt kezdõdött. Azóta is rendszeresen van. A tisztasági betét tökéletes megoldás rá, ha zavarna. :)
Ahogy az elsõ válaszoló írta, ez addig normális, amíg nem kellemetlen szagú, és nem csíp, viszket, fáj a puncid.
A kérdező hozzászólása: Koszonom:) nem semmi olyasmi.. Akkor ez egesz eleten at tart?:o
Elõzõ vagyok. Kb, 50 éves korodig. Remélem annál sokkal tovább fogsz élni! :)
Nekem is van.es ez tenyleg sokaig tart? Nem lehet ellene semmit tenni?:o

Szeretkezés után vettem észre, hogy bennem valami fehér, sűrű darabok vannak. Olyan mint a fehérfolyás, csak apró, talán sűrűbb. nem tudom mik lehetnek azok a darabok?

Legjobb válasz: Igen, nekem is volt ilyen, olyan túrószerû. Viszonylag egyszerûen kezelhetõ gomba volt, ha jól emlékszem, kúpot kaptam rá. A doki azt kérdezte, voltam-e akkoriban strandon. Nem voltam, az akkori párom csalt és tõle kaptam el, csak akkor ezt még nem tudtam. Ezt most csak azért írom le, mert egyszerûen nem értettem, honnan kaphattam el, mikor mindig kínosan ügyeltem ott lent a higiéniára.

Igen, nekem is volt ilyen, olyan túrószerû. Viszonylag egyszerûen kezelhetõ gomba volt, ha jól emlékszem, kúpot kaptam rá. A doki azt kérdezte, voltam-e akkoriban strandon. Nem voltam, az akkori párom csalt és tõle kaptam el, csak akkor ezt még nem tudtam. Ezt most csak azért írom le, mert egyszerûen nem értettem, honnan kaphattam el, mikor mindig kínosan ügyeltem ott lent a higiéniára.
Bocs, nem akartam azt sugallni, hogy esetleg hûtlenkedés van a dologban, csak leírtam, az én esetemben mit feltételeztek, és mitõl volt ténylegesen. Ezzel nem azt mondtam, hogy másképp nem lehet összeszedni.
Gombás fertõzés lehet. Doki javasolt.
Nem csak strandon lehet ilyet összeszedni, meg hûtlen pasival. Nekem is volt már úgy , hogy odafigyeltem mindenre, és gumit is használtunk. Nem feltétlenül jelet megcsalást.
Ha továbbra is fennáll és vannak más tüneteid is mint viszketés, büdös folyás, stb, akkor fertõzésed lehet. Esetleg Canesten combit probálhatsz ami 2-3 nap alatt elmulasztja, ha nem akkor viszont irány az orvos.
A sûrû, fehér folyásán kívül semmi más tünetet nem írt le, miért kell egybõl canestent kínálni neki? Menjen már el egy orvoshoz, elõbb tudja meg, hogy TÉNYLEG gombája van, aztán vegyen rá amit akar. Mert lehet gomba, igen, de ennyibõl még lehet egyáltalán nem gomba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, legalább tudok valahonnan elindulni, még ha nem is biztos hogy az :) köszönöm

A fehérfolyás mindig fehér?

normális ha a fehérfolyásom néha enyhén zöldes szinü néha enyhén sárgás.lehet h vmi ételtöl v italtol változik meg a színe??egy helyen azt olvastam h a normális folyás az átlátszó?most h van ez??

Legjobb válasz: A ságás és zöldes szín fertõzésre utal..általában gombás fertõzésre, ha csíp is mindenképp kezelni kell, ha csak el van színezõdve, akkor is érdemes orvosnak szólni, mert a partner elkaphatja, sõt a többi családtag is a közös wc-rõl.

A ságás és zöldes szín fertõzésre utal..általában gombás fertõzésre, ha csíp is mindenképp kezelni kell, ha csak el van színezõdve, akkor is érdemes orvosnak szólni, mert a partner elkaphatja, sõt a többi családtag is a közös wc-rõl.
Szia.A fehérfolyás, ha nincs melléktünete, akkor az jelentkezhet akkor is ha éppen peteérésed van.Ha a fehérfolyásnnál, égõ, esetleg viszketõ , vagy maró jellegû érzésed van , az általában gombás fertõzésre utal, ami lehet candida stb...ez kialakul, hogy valahonnan gombás fertõzést kapttál.Ez lehet akár idegen wc, partner, vagy zuhanyzó stb...vagy a másik, hogy kicsit legyengült az immunrendszered pl.sok szénhidrátot fogyasztottál, stb..és az nem csak a bélbaktériumok flóráját, hanem a hüvely flórát is megváltoztatja.Ha sárgás vagy zöldes váladék ürül, az valóban fertözésre utal, ami a legtöbb esetben bakteriális, de ettõl függetlenül lehet virusos is.És a legtöbb esetben gyulladással jár, aminek a tünete a sárgás , ill zöldes folyás.Mindenféleképpen menj el orvoshoz, õ majd alaposan megvizsgál, Kérdd, hogy vegyen le cytológiát, mert annak eredménye általában, célírányos kezelés javasol.Sok sikert..

A barátnőmmel amikor szeretkezek, gyakran fehér trutyi jön ki belőle. Ez fehérfolyás lenne?

Eleinte mindig azt hittem, hogy elszakadt a gumi, de mikor ujjazom akkor is szokott jönni. Nincs különösebb szaga. Mindegy hogy mensi el?tt vagy után vagyunk, általában mindig jön. Mi ez? Menjen el n?dokihoz?

Legjobb válasz: az a fehér trutyi az a punci nedv, ami akkor válik fehéressé, ha extrán fel van izgulva a csaj. ennek pedig örülj, mert akkor nagyon kíván téged!:) (Ha már darabos és büdös, akkor beteg, és irány a nõgyógyász.)

az a fehér trutyi az a punci nedv, ami akkor válik fehéressé, ha extrán fel van izgulva a csaj. ennek pedig örülj, mert akkor nagyon kíván téged!:) (Ha már darabos és büdös, akkor beteg, és irány a nõgyógyász.)
Ez a szexuális izgalomtól termelõdõ hüvelyváladék. Magyarán szólva... Amikor benedvesedik a barátnõd akkor ettõl lesz nedves. Ez nem h nem baj, hanem nagyszerû dolog. Igazából esz a sárga irigység a csajod miatt mert én imádom a sûrû fehér puncinedvet. Kár , hogy a tapasztalatlanságod miatt nem tudtad h mirõl van szó. (persze erre van ez az oldal...) Ha legközelebb együtt lesztek akkor szürcsöld ki az egészet!!!! :)
Nem kell elmenni nõdkihoz mivel azt írtad nincs különösebb szaga, akkor nincs baj!Valószínû, hogy a lány jobban izgul, és ettõl több a hüvely váladék. Örülj neki, hogy Rád ennyire izgul.Ez pozitív, nem?
Igen, az már az elsõ menstruációd volt.
A 4 napig tartó barna folyás már egy gyenge menstruáció volt, de azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz rendes vér.
valószínûleg ez volt az elsõ nagyon gyenge mensid.
igen
A kérdező hozzászólása: hogy nem éri el a bugyimat?
Ha nem kellemetlen az illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor normális. Az is normális, ha olyan kevés, hogy nem keni össze a bugyidat.

Wc-zés előtt a bugyimon nagyon ragacsos fehérfolyás volt elég sok és nem volt büdös de nagyon fehér és nyúlos volt . Mi lett?

Ez el?tt is volt párszor ilyen de utána csak normális volt és nagyon kevés . MÉg nem jött meg , fehérfolyás meg rég óta van . 13/L közel 14.

Legjobb válasz: Szerintem semmi baj, de azért a biztonság kedvéért menj orvoshoz.

Szerintem semmi baj, de azért a biztonság kedvéért menj orvoshoz.
Menstruálsz már? Mert nekem ragacsos folyásom ovulációkor szokott lenni, szal 28 naponta 1 nap. Egyébként teljesen normális, ez is egy jelzés az ovuláció idõpontjára. Szóval amíg nem viszket, nem fáj, nem rossz szagú és fehér vagy átlátszó, addig semmi gond.
Ahogy az elõzõ válaszoló írta, ez a "gélszerû" anyag teljesen természetes, én úgy tudom hogy ilyenkor vagyunk "termékenyek"...persze csak ha nem állandóan van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!