Találatok a következő kifejezésre: A fehér váladék jele lehet a (2 db)

Fehér kicsit nyulós (de nem túl hosszaan nyulik) váladékom van. Nov 12 jött meg és 16. ig tartott. Ez lehet már a peteérés egyik jele?

Legjobb válasz: Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36,4-36,5 ; tegnapelõtt 36,3 ; tegnap 36,2 volt ma meg 36,7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?

Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36, 4-36, 5 ; tegnapelõtt 36, 3 ; tegnap 36, 2 volt ma meg 36, 7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?
Szia nekem is nov.12-én jött meg és tegnap nálam is nyúlós váladék volt, de az ov teszt és a törpemikrószkóp szerint nincs peteérésem. Lehet, hogy neked is meg kellene nézned valamelyikkel, mert peteérés nem mindenkinek középidõben van. Ja és lehet, hogy pont ezen az oldalon olvastam, hogy valaki azt írta, hogy 14-én már volt nyúlós váladéka de az orvos szerint a peteérése (uh szerint) 18-án volt.

A fehér sűrű váladék jele lehet a terhességnek?

szzurkál a hasam, fáj a derekam, és olyan tüneteim vannak mint akinek gyomorrontása van. Lehetek terhes 22. én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: az még elég messze van. és szerintem a tûnetek koraiak lennének, de ha késik, akkor majd tesztelj! szorítok

az még elég messze van. és szerintem a tûnetek koraiak lennének, de ha késik, akkor majd tesztelj! szorítok
Szia. Nem biztos, h babát vársz.Velem is ez volt-van. febr.18-án kellett volna megjonnie, de csak folyásom volt és 1pár tunetem. A doki kivizsgált, nem voltam terhes, aztán visszamentem hozzá, h még mindig nem jott meg és kiderult, h 1baktérium okozza nálam a folyást.Már kezeli antibiotikummal. De a menzim még mindig sehol...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!