Találatok a következő kifejezésre: A fehér váladék jele (5 db)

Fehér kicsit nyulós (de nem túl hosszaan nyulik) váladékom van. Nov 12 jött meg és 16. ig tartott. Ez lehet már a peteérés egyik jele?

Legjobb válasz: Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36,4-36,5 ; tegnapelõtt 36,3 ; tegnap 36,2 volt ma meg 36,7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?

Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36, 4-36, 5 ; tegnapelõtt 36, 3 ; tegnap 36, 2 volt ma meg 36, 7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?
Szia nekem is nov.12-én jött meg és tegnap nálam is nyúlós váladék volt, de az ov teszt és a törpemikrószkóp szerint nincs peteérésem. Lehet, hogy neked is meg kellene nézned valamelyikkel, mert peteérés nem mindenkinek középidõben van. Ja és lehet, hogy pont ezen az oldalon olvastam, hogy valaki azt írta, hogy 14-én már volt nyúlós váladéka de az orvos szerint a peteérése (uh szerint) 18-án volt.

Jó napot! Enyhén fáj a vesém és a nemi szervemből fehér váladék fakad, ez a felfázás jele?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, feltétlenül forduljon urológus szakorvoshoz! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, feltétlenül forduljon urológus szakorvoshoz! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot! Enyhén fáj a vesém és a nemi szervemből fehér váladék fakad, ez a felfázás jele?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, feltétlenül forduljon urológus szakorvoshoz! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, feltétlenül forduljon urológus szakorvoshoz! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


A fehér sűrű váladék jele lehet a terhességnek?

szzurkál a hasam, fáj a derekam, és olyan tüneteim vannak mint akinek gyomorrontása van. Lehetek terhes 22. én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: az még elég messze van. és szerintem a tûnetek koraiak lennének, de ha késik, akkor majd tesztelj! szorítok

az még elég messze van. és szerintem a tûnetek koraiak lennének, de ha késik, akkor majd tesztelj! szorítok
Szia. Nem biztos, h babát vársz.Velem is ez volt-van. febr.18-án kellett volna megjonnie, de csak folyásom volt és 1pár tunetem. A doki kivizsgált, nem voltam terhes, aztán visszamentem hozzá, h még mindig nem jott meg és kiderult, h 1baktérium okozza nálam a folyást.Már kezeli antibiotikummal. De a menzim még mindig sehol...

Nagyon erős, fehér, testápolószerű, ragadós, szagtalan hüvelyi váladékom van, de csak akkor ha a dolgomat végzem. Nem viszket, és nem csíp. Csak gombás fertőzésre utalhatnak a jelek?

Voltam dokinál, aki szerintem csak felületesen vizsgált meg, nem is vizsgálta a váladékot. Félek, hogy valami szervi bajra utal!

Legjobb válasz: Nekem peteéréskor szokott lenni ilyen testápolószerû krémes folyás.

Nekem peteéréskor szokott lenni ilyen testápolószerû krémes folyás.
A kérdező hozzászólása: Ja, és állítólag terhes nem lehetek, mert normál mensim volt, utána meg nem voltam együtt a párommal.
Nekem szinte mindig van ilyen folyásom, és teljesen normális, a doki is mondta.
Élettani hatások is befolyásolják (fáradtság, idegesség stb.). Nekem is van, hogy ilyen folyásom van, de nem viszketek. Doki nem mondott rá semmit, pedig nézte a hüvelyemet és voltam rákszûrésen, ott se volt gond. Amíg nem viszket, nem sárga/zöld és nem állandó illetve nem nagyon bõ a folyás, addig nem nagyon lehet gond.
irrigálás: lehet kapni patikában, dm-ben egy tablettát, amihez van egy pumpa. A tablettát a vízben feloldod és a pumpával befecskendezed a hüvelyedbe. ezek a tabletták a hüvelyflóra visszaállításában segítenek
A gomba: Fehér, túrószerû hüvelyi váladék, viszket, ég, szeretkezeésnél kellemetlen, és fáj. Olyankor szinte folyamatos a folyás, és nagyon kellemetlen, meg nagyon fáj.
mikor voltál utoljára rákszûrésen? anyósomnak ilyen volt és azonnal oda küldték. szerencsére nem lett semmi baj, de erre konkrétan emlékszem. elõttem válaszoló, bocs hogy offolok, de mi az az irrigálás? :) ) bocsi ha hülyeséget kérdeztem :)
lehet vmilyen aerob baktérium is... szerintem irrigálj, hátha az segít. amúgy ilyenkor fontos lenne, hogy vegyen kenetet a doki és megvizsgálja
Szerintem ez normális, nekem is ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszokat. Folyásom nekem is volt eddig, csak teljesen más. Most úgy képzeljétek el, mintha kb. 1 dl tejföl folyna ki belõlem. Irrigálni is fogok és ha nem múlik, úgy döntöttem elmegyek egy másik orvoshoz, hátha õ kenetet is vesz. Rákszûrésen tavaly decemberben voltam , úgyhogy lassan az is idõszerû lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!