Találatok a következő kifejezésre: A fehér ugye nem (122 db)

A kérdező hozzászólása: (Ja és nem szokott viszketni)
Igen. :) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
igen, azt jelzi hogy nem sokára menstruálni fogsz és a hüvely tisztulását szolgálja igazából, használj tisztasági betétet.normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :)
A kérdező hozzászólása: És az normális hogy ahogy felkelek, érzem hogy folyik belõlem?
nézd vannak napok amikor néha erõsebb, több folyás van, néha meg kevesebb.Van amikor eléggé össze tud ez a folyás állni és olyan érzés mintha valami nagyobb adag folynak ki.Néha elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Igen, volt már olyan nap amikor annyi kifolyt belõlem hogy majdnem megõrültem... De van olyan nap amikor egy nagyon kicsi van csak.
Valamire viszont figyelj oda, a fehér folyás is testnedv tehát van némi szaga, ha ez a szag megváltozna erõsen, vagy a folyás állaga de állandó változásra gondolok, nem néha néhára, akkor elkaphattál valami fertõzést akkor érdemes orvoshoz menni, tehát akkor akár gombás fertõzés is lehet, ekkor érdemes canesten krémet kérni a gyógyszertárból, de ha ilyen lenne akkor beszélj anyukáddal errõl.
Semmit. Ez természetes kinek több kinek kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Még mindig tart a a hüvelyi folyásom, nem csökkent egyáltalán, félek hogy ebben van még valamilyen baci! Most meg felfáztam és fáj amikor pisilni kell, ráadásul az ujjamon ez a szokásos betegség is kiújult, állítólag orbánc, ami 7-8 alkalommal is kezeltem, de mindig visszajött, majd utoljára herpeszként is kezelnem kellett az orvos szerint, de már megint itt van az ujjamon és félek hogy rosszabb lesz. Mit tegyek ez ellen és a folyás ellen?
A tömegnövelõ az szénhidrát. A fehérje meg fehérje. Semmi köze egyiknek a másikhoz.
A kérdező hozzászólása: Értem... Köszönöm a választ... Azért még azt meg kérdezném hogy ha rendszeresen szedek fehérjét és creatort akkor arra lehet inni alkoholt? Pl:Megvolt az edzés és be szedtem a creatort meg a feherjet azután rá 2 órával fogyaztok alkoholt Pl:wiszkit
ezt a kérdést rakd fel a sport kategóriában, a testépítés témakörhöz, ott majd helyesen megválaszolják.

Kisfiunak keresztelőre ugye nem kell tiszta fehérbe öltözni, elég a fehér galléros body fekete mellénnyel?

Legjobb válasz: Szia, szerintem ma már nem kell ragaszkodni a fekete-fehérhez. Sõt! Olyan gyönyörû "alkalmiasabb" ruhákat lehet kapni, és nem feltétlen újat! Elnézést, ha valakit megsértek, de én kifejezetten rosszul vagyok, amikor pici babákat/gyerekeket ünneplõbe öltöztetnek.

Szia, szerintem ma már nem kell ragaszkodni a fekete-fehérhez. Sõt! Olyan gyönyörû "alkalmiasabb" ruhákat lehet kapni, és nem feltétlen újat! Elnézést, ha valakit megsértek, de én kifejezetten rosszul vagyok, amikor pici babákat/gyerekeket ünneplõbe öltöztetnek.
senkinek (se fiúnak, se lánynak) nem kellfehérben lennie.Az én lányaim nyári virágos ruhában voltak, a fiam pedig pirosban
Én a fiamra barna kis öltönynadrágot, fehér galléros bodyt és barna kötött mellényt adtam.a papnõ meg is dicsérte, hogy milyen csinos.:) 3 hós volt
Nálunk a plébános ragaszkodott a fehérhez, úgyhogy a lányom tiszta fehérben volt. Attól kérdezd, aki kereszteli.

Kondi edzés. Van ez a fehérje és az ugye nem káros elméletileg vagy mégis káros? Meg honnan lehet venni, mennyiért?

Legjobb válasz: amúgy télleg gáz h az emberek buták. muterom is mindig mondja h minek szedem ezeket a szereket(fehérje+vitamin). meg csak felfúj és utána összeesek.:D mindig próbálom elmagyarázni h felfogja h egy gyakorlatilag "folyékony csirkemell".:D azt tanácsolom neked hogy biosz órán figyelj hogy mi is az a fehérje szénhidrát zsír stb.

amúgy télleg gáz h az emberek buták. muterom is mindig mondja h minek szedem ezeket a szereket(fehérje+vitamin). meg csak felfúj és utána összeesek.:D mindig próbálom elmagyarázni h felfogja h egy gyakorlatilag "folyékony csirkemell".:D azt tanácsolom neked hogy biosz órán figyelj hogy mi is az a fehérje szénhidrát zsír stb.
mi van? a fehérje hol káros? benned is van nagyon sok... az mondja hogy káros aki még kezében sem fogott... amúgy meg pl fitnessexpress, vagy shop builder...
A tudatlanok mondják, hogy káros, mert összekeverik a szteroiddal.A szteroid, tabletta vagy ampulla, a fehérje meg por állagú.Gyakorlatilag folyékony kaja csak nem eszed, hanem iszod.A kaja meg mikor káros már? Mára már minden sarkon van testépítõ táplálék kiegészítõ bolt, ott vehetsz ilyesmit.

Hogyan kell végezni a hüvelyöblítést? Ez fájdalmas vagy inkább kellemetlen? És folyás az mindig van, vagy csak nekem, mert nekem minden egyes áldott nap van és fehér, ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: www.dolhay.hu

Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: http://www.dolhay.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de vanegy kis szaga is, a bugyimon meg valamikor sárga foltot hagy.És öblítést intimzuhany nélkül nem lehet végezni?
használj tisztasági betétet.egyénenként változó hogy van e folyás, sok e, meg ilyenek. ha zavar menj el orvoshoz, nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy valami más van a háttérben - gyulladás, fertõzés ilyesmi. intimzuhanyt lehet vásárolni patikában drogériában, hipermarketben. de nem szabad sûrûn használni, mert tönkreteheti a hüvely természetes baktériumflóráját, és akkor még könnyebben kapsz el betegségeket. én ezt használtam: http://www.hazipatika.com/store/product?pid=510 üdv
Én teljesen az elõzõ válaszadóhoz csatlakoznék. Nekem is így volt, sok volt a folyásom. Kell hogy legyen, általábana legtöbb mikor peteérésed van, kb ciklus közepe, de az nem normális ha minden áldott nap annyi a folyásod hogy kell tisztasági betét minden nap. Ezzel mentem elõször nõdokihoz, vettek kenetet és bizony valami gomba volt, s én is meg a párom is kapott gyógyszert, mert hogy oda-vissza adhattuk egymásnak. S segített. Pedig addig nem éltem még túl sok nemi életet, oka annak elkezdése is lehetett...
A kérdező hozzászólása: Hajlamos vagyok a hüvelygombára, de most nem érzek égõ, viszketõ érzést , és nem akarok dokihoz menni, mert mindig ugyanazt írja fel és már unom.Most akkor nem keel rendesen , mert mindig van folyásom, vagy nem hat rám?
A barátnõm is szenvedettõl. Õ volt dokinál, de semmit nem talált nála. Együtt kell élnie vele. :(
Hát akkor másik doki
Nálam is hasonló a helyzet, lehet hogy tényleg gombád van.Én canestent használok, az szokott mûködni, de nekem is újra elõ szokott jönni.én is voltam vele dokinál, de ugyan azt mondta mindig, és hiába adott hüvelytabit, nemigazán vált be.

15 hetes kismama vagyok tegnap fürdés közben tapasztaltam színtelen nyálkás valamit, benne 1 fehér csíkkal! Azóta semmi! Este meg fehér folyásom de az szokott lenni! Ez nem a nyákdugó ugye?

Legjobb válasz: Azt hiszem a nyakdugo barnas... Szerintem biztos nem az! Nyugi! De azert menj el egy vizsgalatra, nehogy valami gombas fertozesed legyen...

Azt hiszem a nyakdugo barnas... Szerintem biztos nem az! Nyugi! De azert menj el egy vizsgalatra, nehogy valami gombas fertozesed legyen...

Megyük ballagásra júniusba, olyan problémám adódot, hogy a 3 éves fiamra, ugye nem feltétlenül kell ünneplőt adjak (fehér ing. ) hogy szokás?

Legjobb válasz: Miért kellene neki fehér ing, sötét nadrág? Nem õ fog ballagni :)) Az a fontos, hogy neki kényelmes legyen, de alkalomhoz illõ. Lehet az laza, mégis csinos :)

Miért kellene neki fehér ing, sötét nadrág? Nem õ fog ballagni :) ) Az a fontos, hogy neki kényelmes legyen, de alkalomhoz illõ. Lehet az laza, mégis csinos :)
nem kell ünneplõt adj a fiadra.kényelmes legyen neki, az a lényeg.persze azért csinos legyen a ruha.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem õ, csak sok olyat láttam, hogy a vendégek is így öltöznek.. Én gondoltam egy egyszerû, de szép kis együttesre/térdnaprág, póló/ szerinted?más ötlet?
egy 3évesnek nem kell pucbavágnia magát egy ovis ballagásra. egy kényelmes, de kicsit ünneplösebb együttes megteszi szerintem. :)
Ha esetleg õszre már óvodába menne, oda úgyis kell ünneplõ, legfeljebb elõbb beszerzed, ha mégis úgy akarod öltöztetni. De igazuk van az elõttem szólóknak, elég egy csinosabb kis nadrág és egy lehetõleg feltûnõ minta nélküli, egyszínû póló.
nagyon édes kis ingeket lehet kapni, nem kell hogy fehér legyen, de azért én egy pólóban sem vinném el...
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet!!eszembe se jutott..kis ing!:) A pólót így utólag már én sem tartom odavalónak. köszi mindenkinek!

Ha fehérje szegényen étkezek és minimalis szénhidrátot eszek és futok akkor nem tudok izmot építeni a futassal ugye?

2. kérdésem tudok fogyni azért ? tehát kaloriadecifitben is vagyok persze meg normalisan eszek én csak kevés fehérjét.

Legjobb válasz: A futással nem lehet izmot építeni. Ha fehérjeszegényen étkezel és a ch-t is nagyon lecsökkented, akkor fogyni fogsz, de elsõsorban izomból. Tehát vékony leszel, de "puha", igazi skinny fat. Inkább csináld ésszel és legyél formás. fehérje 2xttkg ch 1.5xttkg zsír 0.5xttkg Heti 2 kardio és 3 súlyzós edzés.

A futással nem lehet izmot építeni. Ha fehérjeszegényen étkezel és a ch-t is nagyon lecsökkented, akkor fogyni fogsz, de elsõsorban izomból. Tehát vékony leszel, de "puha", igazi skinny fat. Inkább csináld ésszel és legyél formás. fehérje 2xttkg ch 1.5xttkg zsír 0.5xttkg Heti 2 kardio és 3 súlyzós edzés.
A kalóriadeficit eleve nem az izomépítés irányába hat, bármennyi fehérjét is eszel. Kivételesen, kezdõként edzve még mehet, de amúgy ellentétes vele, az izomépítéshez kalóriatöbblet kell normál esetben. Az egy dolog, hogy nem építesz izmot, de ne akard õket elsorvasztani. A legfontosabbakhoz még ragaszkodik a test, de a többi lemegy fehérjeszegény kalóriadeficites étkezés esetén... A testnek szüksége van fehérjére, a szükséges mennyiséget meg kell adnod neki, ha azt akarod, hogy rendesen mûködjön.

A (Sovány) Tejporban hallottam sok a fehérje és hogy ha edzek mellette ( kondi) akkor ugye nem lehet megjizni töle? Vagy esetleg mennyit kéne innom belölle vizzel higgitva? ( 52 kilo vagyok 160 cm és 15 éves) :D

Légyszi segitsetek :D legalább abba ,hogy hizlal-e mert szerinte edzés után nem mert az izmok-nak kell fehérje :D

Legjobb válasz: a sovány tejporban nincs sok fehérje.

a sovány tejporban nincs sok fehérje.
És edzés után a fehérjebevitelednek úgy tudom 40% át kell bevinned. Szóval edzés után 1, 12 litert kell bevinned edzés után tejpórból.
Nem vagyok hozzáértõ de 50 gramm szénhidrát van 100 grammban nem tudom hogy az nem sok e.
Szia! én utána néztem. Igazad van 100 gramm sovány tejporban 36 gramm fehérje van. Ez eddig oké. Csak hogy 1 dl vízben csak 10 gramm tejport oldhatsz fel. ezzel számolgattam és 100 gramm fehérje kéne neked, akkor 10 grammban van 3, 6 gramm fehérje, 100/3, 6 = 28 (kerekített). 2, 8 liter tejport kéne meginnod hogy bevidd a 100 gramm fehérjét.(mondjuk hogyha nem eszel semmit) Annak is utánanéztem hogy 400 gramm 790 Ft. Ezért nem véletlen hogy a testépítõk nem isznak meg 6 liter tejport egy nap. Szerintem többre mész valami fehérjeporral. Remélem kielégítõ volt a válaszom
valószínûleg tejsavó proteinre gondolsz, miközben tejport írsz.
A kérdező hozzászólása: Elöször is! Nem hizni akarok.... másodszor járok kondizni már kb 5 hónapja és talán azért kérem a segitségeteket mert több fehérjét ( kb 100 grammot kéne be vinnem kiszámoltam ) és egyébként akkor rohadtul nem értem, mert elileg 100g-ba 36 gramm fehérjét irtak zsirt pedig alig..
A sovány tejpor azért sovány mert a zsír van nagyobb mértékben kivonva belõle!Arányában lesz csak több ekkor a fehérje!
mielõtt hízni szeretnél elõbb tanulj meg írni. mi az a megjizni? de mindenekelõtt nem ártana letenni a csokit meg cukrot stb, és mozogj sokat!
Sok benne a tejcukoj meg a zsír(mint a tejbe) ezért egy picit lehet tõle jizni, de nem nadon... Am nem hiszem hogy olcsóbban kijössz, mintha vennél vmi olcsó fehérjeport és hozzácsesznél egy kis dextrózt. (egy 30g fehérje és 40g dextróz elég...) és ez így érne is valamit...
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi aki utánanézett :) És nyugi nem tejporon akarok élni mármint mellette eszek is rendes kajákat ( csirkemell stb... zöldség gyümölcs tejtermék stb) csak kiegészitönek de még az se biztos hogy használni fogom mert azt hallottam nem tesz jót a gyomornak :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!