Találatok a következő kifejezésre: A fehér ugye (338 db)

A tömegnövelés lenne a célom eddig is volt egy étrendem de attól még csak láthatóan kicsit jött rám tömeg (elõzõ étrendemben 300gr ch voltam a fehérje ugyan ennyi volt kb) A többi lent. Jo lessz e nekem ez az étrend?

Ez lenne az étrendem és már tényleg meg akarok bizonyosúlni róla hogy jo e nekem:<[link] 70kg vagyok és 173-4 cm magas.A válaszokat elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Zöldségeket is próbálok enni minden étkezéshez vagy pótólom

A kérdező hozzászólása: Zöldségeket is próbálok enni minden étkezéshez vagy pótólom
Ha megy zöldség is és az utolsó kaja nem kenyér lenne, hanem pl sovány túró, akkor okés. Illetve a zsír az kevés neked kell kb 70g naponta, ennek fele telítetlen zsírból!
A tömegnövelõ az szénhidrát. A fehérje meg fehérje. Semmi köze egyiknek a másikhoz.
A kérdező hozzászólása: Értem... Köszönöm a választ... Azért még azt meg kérdezném hogy ha rendszeresen szedek fehérjét és creatort akkor arra lehet inni alkoholt? Pl:Megvolt az edzés és be szedtem a creatort meg a feherjet azután rá 2 órával fogyaztok alkoholt Pl:wiszkit
ezt a kérdést rakd fel a sport kategóriában, a testépítés témakörhöz, ott majd helyesen megválaszolják.
mit gondoltál a fehér fogú lányoknak mitõl vakít a mosolya?
igen, fõleg ha tükörtojást sütnek benne
Sok fehérje van benne, de még nem kóstoltam meg a spermát. Azt, hogy a börtönben megeszik-e (vagy megisszák?) a spermájukat, nem tudom alátámasztani. Most el tudom képzelni az új Norbi Update Spermás B-minõségû rizst, vagy a spermás csirkemellt. Biztos, finom lehetne...
de ha a saját spermáját eszi, az magából jött ki. annak mi lenne az értelme? másét esetleg, de az undorító. szerintem ugyanúgy esznek mint mi, csak kondiznak naphosszat (vagy fekvõznek, vagy házi súlyzóznak).
Ez egy baromság. C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, keratint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz.[2] Fehérjét nem látok. Wiki a barátnõd.
Mézes mustáros spermás mmmmmm
más dolguk sincs :) )))))
honnan szedted ezt a baromságot?
Sok eszed lehet. :)


16 éves vagyok, 166 cm és 70 kg. elszeretném kezdeni a 90 napos diétát. Mennyi kg-ot dobhatok le? Első nap ugye a fehérje nap, mit ajánlotok enni?

Legjobb válasz: Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1,7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!

Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1, 7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom tanácsod :)

Kisfiunak keresztelőre ugye nem kell tiszta fehérbe öltözni, elég a fehér galléros body fekete mellénnyel?

Legjobb válasz: Szia, szerintem ma már nem kell ragaszkodni a fekete-fehérhez. Sõt! Olyan gyönyörû "alkalmiasabb" ruhákat lehet kapni, és nem feltétlen újat! Elnézést, ha valakit megsértek, de én kifejezetten rosszul vagyok, amikor pici babákat/gyerekeket ünneplõbe öltöztetnek.

Szia, szerintem ma már nem kell ragaszkodni a fekete-fehérhez. Sõt! Olyan gyönyörû "alkalmiasabb" ruhákat lehet kapni, és nem feltétlen újat! Elnézést, ha valakit megsértek, de én kifejezetten rosszul vagyok, amikor pici babákat/gyerekeket ünneplõbe öltöztetnek.
senkinek (se fiúnak, se lánynak) nem kellfehérben lennie.Az én lányaim nyári virágos ruhában voltak, a fiam pedig pirosban
Én a fiamra barna kis öltönynadrágot, fehér galléros bodyt és barna kötött mellényt adtam.a papnõ meg is dicsérte, hogy milyen csinos.:) 3 hós volt
Nálunk a plébános ragaszkodott a fehérhez, úgyhogy a lányom tiszta fehérben volt. Attól kérdezd, aki kereszteli.
Fügetlen a fehér szin

A Fehér Agyar és Farkasvér c. könyvek ugyan azok?

Jack London könyvei, a wiki szerint nem . Fontos lenne.

Legjobb válasz: En olvastam Jack London - Feher Agyar -at, de nem tudok rola, hogy Farkasver-nek is neveznek, sot a konyv-on sem volt ilyenre utalas, Szerintem kulombozo. De Feher Agyar az nagyon jo, ha szereted a kutyakrol, vadakrol, vadonokrol szolo torteneteket. Jo Olvasast !!!!

En olvastam Jack London - Feher Agyar -at, de nem tudok rola, hogy Farkasver-nek is neveznek, sot a konyv-on sem volt ilyenre utalas, Szerintem kulombozo. De Feher Agyar az nagyon jo, ha szereted a kutyakrol, vadakrol, vadonokrol szolo torteneteket. Jo Olvasast !!!!
A kérdező hozzászólása: sajnos sehol sem lehet kapni a fehér agyart...már hetek óta járom a belvárosi antikváriumokat érte... a farkasvér meg van, viszont a könyvben szereplõ kutyának is fehér agyar a neve. de a wikiben külön van feltüntetve. És a fehér agyar az angolul white fang, illetve magyarul is így adták ki. Nem értem akkor miért szerepel ott is fehér agyar. Tudtommal nincs folytatása. Attól félek ez is ilyen öncélúan elnevezett könyv, és ez is fehér agyar...Viszont nekem akkor az eredeti címen kéne a Fehér Agyar. Végre.
Nekem meg van a fehér agyar címû könyv. Nagyon régi kiadásban még szüleim vették valamikor a 80as években. Egyszer olvastam el évekkel ezelõtt. De még mindig emlékszek ahogy a téli tájakról ír a szerzõ. Fantasztikus. Szinte tényleg olyan érzése van az embernek mintha ott lenne.
A kérdező hozzászólása: igen ezért akarom elolvasni:D ezt éreztem a vadon szavánál is
a vadon szava is nagyon jo!

Kondi edzés. Van ez a fehérje és az ugye nem káros elméletileg vagy mégis káros? Meg honnan lehet venni, mennyiért?

Legjobb válasz: amúgy télleg gáz h az emberek buták. muterom is mindig mondja h minek szedem ezeket a szereket(fehérje+vitamin). meg csak felfúj és utána összeesek.:D mindig próbálom elmagyarázni h felfogja h egy gyakorlatilag "folyékony csirkemell".:D azt tanácsolom neked hogy biosz órán figyelj hogy mi is az a fehérje szénhidrát zsír stb.

amúgy télleg gáz h az emberek buták. muterom is mindig mondja h minek szedem ezeket a szereket(fehérje+vitamin). meg csak felfúj és utána összeesek.:D mindig próbálom elmagyarázni h felfogja h egy gyakorlatilag "folyékony csirkemell".:D azt tanácsolom neked hogy biosz órán figyelj hogy mi is az a fehérje szénhidrát zsír stb.
mi van? a fehérje hol káros? benned is van nagyon sok... az mondja hogy káros aki még kezében sem fogott... amúgy meg pl fitnessexpress, vagy shop builder...
A tudatlanok mondják, hogy káros, mert összekeverik a szteroiddal.A szteroid, tabletta vagy ampulla, a fehérje meg por állagú.Gyakorlatilag folyékony kaja csak nem eszed, hanem iszod.A kaja meg mikor káros már? Mára már minden sarkon van testépítõ táplálék kiegészítõ bolt, ott vehetsz ilyesmit.

Ha mosok én csak úgy válogatoma ruhákat hogy fehér és sötét szinű. A fehér ruhákat zoknikat öszemosom az ágyneműhuzattal. Jó igy?

Jobban kikellene válogatni ugye?

Legjobb válasz: Én külön mosom a törölközõket, általában konyhakendõkkel. Külön a fehérnemût, melltartót kézzel, alsókat magasabb hõfokon, azokat még vasalom is. Fehéret totál külön, színeseken belül is válogatok, sötétebb, világosabb, sõt csoportosítom, hogy külön csak pirosak-rózsaszínek, csak drappok és sárgák, csak zöldek és kékek, csak barnák és feketék stb.

Én külön mosom a törölközõket, általában konyhakendõkkel. Külön a fehérnemût, melltartót kézzel, alsókat magasabb hõfokon, azokat még vasalom is. Fehéret totál külön, színeseken belül is válogatok, sötétebb, világosabb, sõt csoportosítom, hogy külön csak pirosak-rózsaszínek, csak drappok és sárgák, csak zöldek és kékek, csak barnák és feketék stb.
Én csak úgy vállogatom külön, hogy mi az amit 60 fokon és mi az amit csak 40 fokon kell (ez csak egy kiöblítés). Fehér és sötét zoknikat, fehérnemûket nem szoktam külön vállogatni, mert egyikbõl se jönne össze egy rendes adag, félig üresen meg nem járatom a gépet!60 fokon mosom együtt a törölközõket, konyharuhát, ágynemût és a fehérnemût. Ahogy épp összejön egy adag belõle!
Azért teljesen szinenként én nem tudnám összegyûjteni, mert hónapok alatt jönne össze a piros-rózsaszín, vagy a kék-zöld mosnivaló, a ruhásszekrény meg végképp kiürülne.
Nálunk összejön így is hamar. (Én vagyok a teljesen válogatós) de van fél program a gépen meg eco gomb is azzal még takarékosabb. Én így láttam anyámtól és rám ragadt. :)
Nekem sajnos nincs rajta "fél program gomb", pedig sokszor jó lenne!
Hát igazából nem rossz, ez az alap. De a mostani energiaárak miatt, hogy ne szökjön az egekbe a villanyszámla és a vízdíj, én jobban szoktam válogatni. Külön mosom az ágynemût, a törülközõket, a konyhai textileket és abroszokat, ezeket 60 fokon. Külön a testi fehérnemûket (fehéreket), 40 fokon - ezeket naponta cseréljük, elég az alacsonyabb hõfok. A színeseket is aszerint válogatom, hogy mennyire szennyezettek és még azt is figyelembe veszem, melyik ruhadarab színe fog.
A kérdező hozzászólása: :) ez van nálam is!Nem tudnám összegyûjteni , mert 1 db szennyestartóm van, és abban minden féle szinû, fajtájú ruha van. és igy nemis érné meg, igy fehéret sötétet különmosom és ennyi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!