Találatok a következő kifejezésre: A fehér mikor (2559 db)

Izomterhelés után mikor épül be a fehérje mikor kell enni?

Rögtön az izomterhelés után kell fehérjét enni, (tojás, túró, tej, csirke stb.) vagy aznap bármikor utána? Az alvás alatt építi az izmot a szervezet vagy rögtön izomterhelés után ha kap megfelelő fehérjét?

Legjobb válasz: Fehérjét egész nap kell fogyasztani, minden étkezdéshez. Edzés után a legjobb egy tejsavó fehérje, mert azt emészti leggyorsabban a szervezet. Este pedig a sovány túró, mivel az kazeint tartalmaz és így éjszaka is ellátja fehérjével az izmokat.

Fehérjét egész nap kell fogyasztani, minden étkezdéshez. Edzés után a legjobb egy tejsavó fehérje, mert azt emészti leggyorsabban a szervezet. Este pedig a sovány túró, mivel az kazeint tartalmaz és így éjszaka is ellátja fehérjével az izmokat.
Az edzés után több napig is van regenerálódás, nem csak alvás közben, hanem egybõl utána napközben is és folyamatosan napokig. Edzés után azonnal kell tápanyag, de jobb a gyors fehérje és gyors ch, azaz tejsavóprotein+ pl dextróz vagy maltodextrin. Ha nincs tápkieg, akkor a tojás a leggyorsabb, de sosem nyersen! Túró este kell lefekvés elõtt, mert abban van a leghosszabban felszívódó fehérje, a kazein. Reggel is gyors fehérje kell. Napközben meg mehet a csirke, hal, tojás rizzsel, zabbal, tk kenyérrel, zöldségekkel, stb. A napi bevitel is legyen meg: fehérje: 2g x ttkg, ch:4-6g x ttkg, zsír: 1g x ttkg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A fekete ingek mosása mennyivel drágább, mint a fehéreké? Mire figyeljek, hogy sok mosás után is fekete maradjon? Öltöny viselésén gondolkodom, ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Alapvetõen egy jó minõségû mosóporral ugyanúgy moshatod õket, mint a többi ruhát. De ha sok fekete inged lesz, akkor vegyél hozzájuk feketékhez való mosóport, és mosd õket egy külön mosásban. Akárhogy is, nem fog többe kerülni, mint bármely más ruha mosása.

Alapvetõen egy jó minõségû mosóporral ugyanúgy moshatod õket, mint a többi ruhát. De ha sok fekete inged lesz, akkor vegyél hozzájuk feketékhez való mosóport, és mosd õket egy külön mosásban. Akárhogy is, nem fog többe kerülni, mint bármely más ruha mosása.
Bennük nyugodtan megbízhat! Magyar vállalkozás referenciával, elérhetõséggel, garanciával. Minõségi áru, személyre szabva, jó választás! Közben megtaláltam a színmegújítót, amire vélhetõen csak sokára lesz szüksége! Nekem bevált :-) http://necipelje.hu/dylon-fekete-szinmegujito-pi-27348.html
A kérdező hozzászólása: Ez elvileg Pelle Doro lesz rendelés szerint szabva, olyan üzlet rendeli, ahol az öltönyöm varrják. Ez mennyire tekinthetõ biztos forrásnak?
A 100% pamut az a legkellemesebb és legegészségesebb viseletek egyike, mivel természetes szál. Csupán annyit lehet hátrányára róni, hogy valamivel hamarabb fakul mint az un. kevert szálas anyagok, és lényegesen több vasalást igényel. Illetve, de ezt csak egy megjegyzés: a pamut egy nagyon drága alapanyag, ezért sajnos ma már egyre gyakrabban fordul elõ, (fõképp tisztázatlan eredetû távol keleti áruk) hogy nem 100%-ban az, mert nagyon megdrágítaná a terméket. Személyes tapasztalatom is azt bizonyítja, hogy a címke nem minden esetben fedi a valóságot. De hangsúlyozom ez nem azt jelenti, hogy nem 100% pamut az ing. Fõképp ha valami ismert, minõségi márkáról van szó.
A kérdező hozzászólása: Jelenthet gondot tartósságban, hogy 100% pamut inget vettem? Tartok tõle, hogy a 20-30% mûszálas cucc esetleg nem szellõzik kellõen, és ebbõl adódhatnak kellemetlen helyzetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a tanácsokat, nekem ezek 100%-ban hasznosak voltak. :)
Teljességgel fölösleges a kézi mosás, nem olcsóbb mint a gépi mosás és még jól össze is gyûröd õket. Foltkezelés után 30-40 fokos program, aztán vállfán szárítani.
Nem kerül többe mint bármely más színû ing mosása. A két legkíméletesebb feketéhez ajánlott mosószer a rerwool és a dreft black. Euros diszkontokban 1 liter 600 forintba kerül és nagyon gazdaságos. Vigyázni kell, hogy ne fényesedjen ki mert az nagyon csúnya tud lenni. Csak fonák oldalon javaslom vasalni. Mosóporral nem mosnám mert ha kemény a víz elõfordulhat, hogy nem oldódik fel 100%-ban és fehér foltokat hagy az anyagon.
A kérdező hozzászólása: Az öltöny csak kiegészítõ infó volt, tehát csak a sötét ingekrõl van szó most. Lehet ezeket kézzel mosni, ugye?
Ha öltöny, akkor tisztító, esetleg kézzel való mosás...én soha nem merném betenni a gépbe.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A fehérje mire jó?

Legjobb válasz: Úgy értem,a fogyókúra szempontjából miért fontos? Mit szoktatok enni fehérjeforrás gyanánt?

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, a fogyókúra szempontjából miért fontos? Mit szoktatok enni fehérjeforrás gyanánt?
semmire, nem kell az neked ......áááááá
Azért kell, hogy a meglévõ izomzatodat minél inkább meg tudd tartani... Illetve ebbõl épülnek fel az izmok, többek között pedig egy energiaforrás a testnek. Mit eszek fehérjeforrás gyanánt... túrót, tojást, húst...
joghurt, kefír, tojás, hús, hal, túró, gomba, bab, lencse, borsó
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Terhesség alatt a fehérje mit jelent a vizeletben?

Vérnyomásom ingadozó, pulzusom mindig magas. 105-124-ig volt már minden. Minimális vizesedés, h?hullámok, gyors szívverés.

Legjobb válasz: Toxémia gyanús. Gyorsan beszélj az orvosoddal, ha õ nincs vagy nem elérhetõ, akkor ügyelet.

Toxémia gyanús. Gyorsan beszélj az orvosoddal, ha õ nincs vagy nem elérhetõ, akkor ügyelet.
Nekem mikor fehérjét találtak akkor volt egy kis fertõzésem, de csak egyszeri alkalommal találtak benne.
Fehérje a vizeletben nemcsak terhességkor jelent rosszat, szóval orvos.
Sokmindent jelenthet, az orvosod majd megnézi. Toxémiát magas vérnyomással (135-140 _és_ a per 80-90 feletti), kéz-láb-arcdagadással együttesen csak. E triónak együttesen kell fennállnia.
A kérdező hozzászólása: 131/80 124-es pulzus, késõbb megmértem, 131/79 114-es pulzus.
A pulzust a gép mutatja vagy Te számoltad? Nekem mindig azt mondták, hogy a gép által számolt pulzus nagyon pontatlan, mert kb. 10 másodpercbõl átlagol. De! A 124 még akkor is nagyon magas! És a többi értéked is magasabb az átlagosnál. Én felvenném az orvossal a kapcsolatot! (vizeletet ki mérte? védõnõ? vagy laborpapírt kaptál vissza most?)
A kérdező hozzászólása: Védõnõ nézte, dokihoz csak kedden tudok menni, háziorvoshoz holnap megyek.

A photoshop cs2-mön valamit átállítottam véletlenül és nem jeleníti meg a színeket csak a feketét és a fehéret, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy ha nyitsz egy új fájlt és ott a color mode-t átállítod RGB-re menni fog rendesen. Vagy még ott a nyitóoldalon van több beállítási mód, valószínû, hogy ott állíthattál el valamit!

Lehetséges, hogy ha nyitsz egy új fájlt és ott a color mode-t átállítod RGB-re menni fog rendesen. Vagy még ott a nyitóoldalon van több beállítási mód, valószínû, hogy ott állíthattál el valamit!
A kérdező hozzászólása: köszi megnézem:D
A kérdező hozzászólása: Uuristen köszönöm az RGB volt :D
Nincs mit :)
A kérdező hozzászólása: :D

Mi a különbség a fehér- és vörösboros pohár között? Van egyáltalán?

Legjobb válasz: A vörösbort nagy pohárba, a fehéret kicsibe. Mivel a fehérboros pohár valamivel kisebb és vékonyabb falú, a bor hosszabb ideig megõrzi alacsony hõmérsékletét. Friss, gyümölcsös fehér és rosé borokhoz kifelé ívelt szájú pohár illik, a könnyû, száraz fehér és rosé borokat, mint pl. a Chablis, a Chardonnay vagy a Rizling viszont nagyobb fehérboros kehelyben szervírozzuk. Mivel a testes vörösboroknak, mint pl. a Bordeaux-i és a Beaujolais, levegõvel kell érintkezniük, hogy teljes zamatukat elnyerjék, érdemes ezeket nagyobb, hasas vörösboros pohárból kortyolgatni. A második... Minél értékesebb a bor, annál nagyobb a pohár. Eszerint a Burgundi vörösbor például nagy, gömbölyû, ballon alakú pohárban érvényesül a legjobban. Francia pezsgõt viszont mindig hasas kehelyben szervírozzuk. A tulipán forma még intenzívebben kihozza rejtett aromáit. Azoknak, akik mindent pontosan szeretnének tudni Milyen bort milyen pohárból igyunk? Íme egy rövid áttekintés: Burgundi Vörösbor. A Burgundi elnevezést használják a Kékburgundi, a Barolo és a Rioja fajtákra. Itt teljes szépségében kibontakozik a burgundi borokra jellemzõ testes jelleg. A következõ ételekhez ajánljuk: sült vadhúsok, Coq au Vin (vörösboros kakascomb) vagy akár pizza. A burgundis kehely szája befelé hajlik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 16-18 °C. Bordeaux-i Vörösbor. Bordeaux-i fajták a Cabernet-Sauvignon, a Merlot és a Sangiovese. A neves Bordeaux-i borok a csúcskategóriába tartoznak. Az egyszerûbb fajták között figyelemre méltó asztali borok találhatók. Birkához, marhához vagy tonhalhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 16-18 °C. Chianti Vörösbor. Chianti-fajták a Montepulciano és a Sangiovese. A Chianti Classico friss, gyümölcsös aromájáról ismerszik meg. Minestronéhoz, nyers vagy grillezett fogásokhoz és hideg elõételekhez illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 13-16 °C. Fehér burgundi Fehérbor. Fehér burgundi fajták a Chablis Grand Cru, a Meursault, a Montrachet. Erõteljes borok Franciaország szívébõl, némelyik magas alkoholtartalommal. Rombuszhalhoz, nyelvhalhoz, borjúhoz vagy szárnyasokhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 11-13 °C. Chardonnay Fehérbor. Fajtái a Szürkebarát, a Chablis Primeur, a fehér burgundi. Az egyik legjobb és legelterjedtebb szõlõfajta. Ezek a borok gazdagon árnyaltak és harmonikusak. Tojásételekhez, hideg elõételekhez, és zöldsalátákhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 7-9 °C. Késõi szüretelésû rizling Fehérbor. Fajtái a Müller Thurgau és az érett rizling. Minden bizonnyal a legjobb és az egyik legelterjedtebb német szõlõ- és borfajta. Erõteljes ízû. Pisztránghoz, füstölt lazachoz és tésztához illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 8-9 °C. Pezsgõ, francia pezsgõ Valamennyi habzóbor-fajta, különösképpen a francia pezsgõ. Aperitifként is szívesen kínálják. A palack felbontását követõen is hûvös helyen tárolandó. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 7-10 °C. Grappa Ez a borpárlat származási helyérõl, a Monte Grappáról kapta nevét. Az étkezést követõen szolgálják fel. Vigyázat: a Grappa intenzív bukéja nem mindenki kedvére való. Szobahõmérsékleten fogyasztandó.

A vörösbort nagy pohárba, a fehéret kicsibe. Mivel a fehérboros pohár valamivel kisebb és vékonyabb falú, a bor hosszabb ideig megõrzi alacsony hõmérsékletét. Friss, gyümölcsös fehér és rosé borokhoz kifelé ívelt szájú pohár illik, a könnyû, száraz fehér és rosé borokat, mint pl. a Chablis, a Chardonnay vagy a Rizling viszont nagyobb fehérboros kehelyben szervírozzuk. Mivel a testes vörösboroknak, mint pl. a Bordeaux-i és a Beaujolais, levegõvel kell érintkezniük, hogy teljes zamatukat elnyerjék, érdemes ezeket nagyobb, hasas vörösboros pohárból kortyolgatni. A második... Minél értékesebb a bor, annál nagyobb a pohár. Eszerint a Burgundi vörösbor például nagy, gömbölyû, ballon alakú pohárban érvényesül a legjobban. Francia pezsgõt viszont mindig hasas kehelyben szervírozzuk. A tulipán forma még intenzívebben kihozza rejtett aromáit. Azoknak, akik mindent pontosan szeretnének tudni Milyen bort milyen pohárból igyunk? Íme egy rövid áttekintés: Burgundi Vörösbor. A Burgundi elnevezést használják a Kékburgundi, a Barolo és a Rioja fajtákra. Itt teljes szépségében kibontakozik a burgundi borokra jellemzõ testes jelleg. A következõ ételekhez ajánljuk: sült vadhúsok, Coq au Vin (vörösboros kakascomb) vagy akár pizza. A burgundis kehely szája befelé hajlik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 16-18 °C. Bordeaux-i Vörösbor. Bordeaux-i fajták a Cabernet-Sauvignon, a Merlot és a Sangiovese. A neves Bordeaux-i borok a csúcskategóriába tartoznak. Az egyszerûbb fajták között figyelemre méltó asztali borok találhatók. Birkához, marhához vagy tonhalhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 16-18 °C. Chianti Vörösbor. Chianti-fajták a Montepulciano és a Sangiovese. A Chianti Classico friss, gyümölcsös aromájáról ismerszik meg. Minestronéhoz, nyers vagy grillezett fogásokhoz és hideg elõételekhez illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 13-16 °C. Fehér burgundi Fehérbor. Fehér burgundi fajták a Chablis Grand Cru, a Meursault, a Montrachet. Erõteljes borok Franciaország szívébõl, némelyik magas alkoholtartalommal. Rombuszhalhoz, nyelvhalhoz, borjúhoz vagy szárnyasokhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 11-13 °C. Chardonnay Fehérbor. Fajtái a Szürkebarát, a Chablis Primeur, a fehér burgundi. Az egyik legjobb és legelterjedtebb szõlõfajta. Ezek a borok gazdagon árnyaltak és harmonikusak. Tojásételekhez, hideg elõételekhez, és zöldsalátákhoz illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 7-9 °C. Késõi szüretelésû rizling Fehérbor. Fajtái a Müller Thurgau és az érett rizling. Minden bizonnyal a legjobb és az egyik legelterjedtebb német szõlõ- és borfajta. Erõteljes ízû. Pisztránghoz, füstölt lazachoz és tésztához illik. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 8-9 °C. Pezsgõ, francia pezsgõ Valamennyi habzóbor-fajta, különösképpen a francia pezsgõ. Aperitifként is szívesen kínálják. A palack felbontását követõen is hûvös helyen tárolandó. Ajánlott fogyasztási hõmérséklet: 7-10 °C. Grappa Ez a borpárlat származási helyérõl, a Monte Grappáról kapta nevét. Az étkezést követõen szolgálják fel. Vigyázat: a Grappa intenzív bukéja nem mindenki kedvére való. Szobahõmérsékleten fogyasztandó.
Persze, a vorosboros oblosebb es nagyobb hogy a bor nagyobb feluleten erintkezzen levegovel es jobban megtartja a bor illatanyagait is mint a feherboros.
Rendben, ha tudtad hogy van kulonbseg akkor a "van-e egyaltalan" kulonbseg kerdes zavart be. :) Egyebkent minden fajta poharnak megvan a logikaja miert pont olyan amilyen.
Tudom, hogy megköveznek a hozzáértõk, de vállalom... Jó öreg tûzikovács ismerõsöm (nyugodjék) vallotta: "Bor két féle van, jó, és rossz. Ha VAN akkor jó, ha NINCS akkor rossz." A pohár milyensége nála szóba sem került.
Amugy ha nem lenne kulonbseg azaz minden borospohar ugyanugy nezne ki mi alapjan hivnak vorosborosnak vagy feherborosnak? :)
A kérdező hozzászólása: Na ácsi, én tudtam, hogy van különbség, sõt láttam is már mindkettõt, de nem tudtam, hogy melyik melyik, nem vagyok szakértõ :) Nekem pl a kóla nem esik jól bögrébõl, én nem mondom, hogy nem tudnám meginni, de nem esne olyan jól . Így vagyok a pezsgõvel is, mûanyag pohárból nem tudnám meginni. Ha meg már megadom a módját akkor veszek szépen mindkét borospohárból .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek !
A kérdező hozzászólása: Köszi második, ez is jól jött. Azt hiszem van minek utána néznem . Nem vagyok nagy szaki .
A kérdező hozzászólása: Az a rézfán fütyülõjét elsõ, hát .. én szeretem az eleganciát teríték terén is , de ennyire még soha nem mentem bele a dolgokba, de azt hiszem ez most nagyon jól jött nekem, köszönöm! Nem vagyok egy boros , ezért vitáztam is valamelyik nap melyik a fehér és vörösboros pohár, de akkor ezek szerint ez nem is olyan egyszerû :) Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Jól van naaa :) Most már olyan leszek mint Gombócartúr, kell akkor nekem szögletes, meg kerek, meg kicsi meg nagy ...:D

A barátom ajánlott egy helyet ahova mehetnék gyúrni de én fehérje port szeretnék, fél kilót vehetnék 5000. MIért jó a fehérje por vagy miben segít?

13 éves vagyok de elég sovány ezért kiszeretném próbálni a fehérje port mit mondotok? megnövelné a testtömegegemet vagy ha egy hónap után már nem szedném akkor bajom lenne tõle vagy vissza esne az izmom? vagy azt mikor kell szednem ?

Legjobb válasz: Fél kiló ötezerért jó nagy átb4szás. A fehérje pedig fehérje, ugyanúgy, mint a húsban, a tojásban, ugyanarra jó (gondolom tudod, mi a szerepe a fehérjének a testünkben). A tápkieg fehérje koncentráltabb, könnyebben hordozható, jobban eláll, hamarabb felszívódik, sokszor jobb a biológiai értéke. Ennyiben jobb. Nem fogsz tõle önmagában nõni, vagy csak azért jobban nõni, mert eszed. Neked pedig 13 évesen nem kéne még súlyzózni, a tápanyagmennyiség is lazán fedezhetõ sima kajából. Olvasd el a fegyencedzést, abban vannak gyakorlatok, két évig még egyelõre csak azokat csináld. A Sárga Kapszulát szintén olvasd el, hogy az alapján összeállíts magadnak egy tömegnövelõ étrendet, és hogy egyáltalán legyen némi alapismereted, mert most nagyon nincs.

Fél kiló ötezerért jó nagy átb4szás. A fehérje pedig fehérje, ugyanúgy, mint a húsban, a tojásban, ugyanarra jó (gondolom tudod, mi a szerepe a fehérjének a testünkben). A tápkieg fehérje koncentráltabb, könnyebben hordozható, jobban eláll, hamarabb felszívódik, sokszor jobb a biológiai értéke. Ennyiben jobb. Nem fogsz tõle önmagában nõni, vagy csak azért jobban nõni, mert eszed. Neked pedig 13 évesen nem kéne még súlyzózni, a tápanyagmennyiség is lazán fedezhetõ sima kajából. Olvasd el a fegyencedzést, abban vannak gyakorlatok, két évig még egyelõre csak azokat csináld. A Sárga Kapszulát szintén olvasd el, hogy az alapján összeállíts magadnak egy tömegnövelõ étrendet, és hogy egyáltalán legyen némi alapismereted, mert most nagyon nincs.
A kérdező hozzászólása: okés köszi és ezeket hol tudom elolvasni?
A builderen, a könyvre meg rákeresel és letöltöd.
A kérdező hozzászólása: És ott hol tudok rákeresni mire menjek mert nem látok keresõt.
Elég nagy baj, ott van az oldal legtetején, a kellõs közepén. Egyébként meg beírod google-ba, hogy alapismeretek, vagy a könyv címét.

Lányok mit jelent a fehér rózsa?

Én a jelentésével tisztában vagyok. Azt nem kell elmagyarázni. Az viszont érdekel ha mondjuk nem az elsõ találkozásnál de ha az elsõ alkalommal adott rózsa fehér. Akkor mire gondoltok?

Legjobb válasz: A fehér az ártatlanság, a tisztaság és a spiritualitás jelképe. Legelõször a fehér rózsa volt az igaz szerelem szimbóluma, késõbb azonban a fehér helyét a vörös vette át. A fehér rózsát ma inkább az esküvõkön használják díszítésre, mert az egyetértést, az erkölcsi tisztaságot és az új szerelmet szimbolizálja. Ha ilyen színû virágot kapsz a pasitól, akkor a kedvesed nyitott az új érzésekre, és nagyra becsül téged. Mivel a fehér szín tiszteletet is jelent - így a számunkra fontos hozzátartozóknak is ezt illik vinni utolsó útjára.

A fehér az ártatlanság, a tisztaság és a spiritualitás jelképe. Legelõször a fehér rózsa volt az igaz szerelem szimbóluma, késõbb azonban a fehér helyét a vörös vette át. A fehér rózsát ma inkább az esküvõkön használják díszítésre, mert az egyetértést, az erkölcsi tisztaságot és az új szerelmet szimbolizálja. Ha ilyen színû virágot kapsz a pasitól, akkor a kedvesed nyitott az új érzésekre, és nagyra becsül téged. Mivel a fehér szín tiszteletet is jelent - így a számunkra fontos hozzátartozóknak is ezt illik vinni utolsó útjára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm értelmedet! Az elsõ sorban leírtam hogy ezzel tisztában vagyok. A kérdés az hogy mi a reakció rá? miért fehér? mért nem piros? vagy mire gondoltok?
Akkor kiemelem a lényeget: Ha ilyen színû virágot kapsz a pasitól, akkor a kedvesed nyitott az új érzésekre, és nagyra becsül téged.
Sokat jelentesz neki. :)
A fehér rózsa jelentheti az összetartozást. Egy eltitkolt szerelmet. Szóval arra gondolunk, hogy tetszünk az illetõnek.
Bizalom. Egyes helyeken búcsúkor is adják, amikor az illetõ nagyon fog hiányozni.
Eltitkolt szerelem
Hogy utána mindenképp keress fel újra és újra!
Ne felejtsd el sose az illetõt, és gondolj sokat rá.

Mit tegyek a FEHÉR balerina cipőmmel, ha az orrával valamibe belerúgtam, és kicsit lekopott az eleje? Bután hangzik, de létezik fehér cipőpaszta? :$

KÍNAI LÁBBELI. :) Épp csak olyan, mintha kicsit koszos lenne. Mindig így járok az új cuccaimmal. :( Valami mindig történik velük, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.

Legjobb válasz: Én tegnap áztam el a fehér balerinámban,és az orra csupa fekete sár lett. Lemostam szappanos vízzel,valamivel jobb lett de nem sokkal. Ma vettem fehérítõt direkt cipõkre van,olyan mint a cipõpaszta. Kiwi a neve ha érdekel,és kék-fehér színû. 600-700ft volt. Ja és szuper,megint fehér a balerinám:)

Én tegnap áztam el a fehér balerinámban, és az orra csupa fekete sár lett. Lemostam szappanos vízzel, valamivel jobb lett de nem sokkal. Ma vettem fehérítõt direkt cipõkre van, olyan mint a cipõpaszta. Kiwi a neve ha érdekel, és kék-fehér színû. 600-700ft volt. Ja és szuper, megint fehér a balerinám:)
én beszíneztem fehér zseléstollal
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mindkettõ megoldás nagyon jó. :)
nem próbáltam, de az az ötletem támadt hogy körömlakk:d
hátha valaki járt még így..:3
fehér köröm lakk , ??
Kínai ?! Necsodálkoz ha tönkre megy , ráadásul fehér , ennél rosszab nem lehet !! Vegyél inkább kicsit drágábbat pl Réno-ba vagy Humanik . Tény jóval többe kerül , de jobban megéri egy drágát venni , mint több olcsot .

Mivel tudnék olyan sápadt fehér arcot csinálni, mint pl Marilyn Mansonnak van? Vagy pl a gothok mivel festik magukat?

Hint?porral próbáltam,de nem az igazi:S Annyira fehér púdert se nagyon találtam sehol...

Legjobb válasz: hát Manson alapból nagyon fehér, és gondolom van ilyen arcfesték, és azt keni magára. amúgy én is rohadt fehér vagyok, legvilágosabb alapozót és púdert használok..

hát Manson alapból nagyon fehér, és gondolom van ilyen arcfesték, és azt keni magára. amúgy én is rohadt fehér vagyok, legvilágosabb alapozót és púdert használok..
Szia! Hobby boltba, és kozmetikai kellékesben is kapható arcfesték, abból van fehér, és csont fehér is, nemtudom milyen tónusú a bõröd de a ketttõ közül valamelyik jó! Ezek teljesen bõrbarátok, és úgy mûködnek mint alapozó! És csak pár 100 ftba kerülnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!