Találatok a következő kifejezésre: A fehér hogy tudnám eltűntetni vagy (3 db)

A hátamon ilyen fehér foltok vannak. Hogy tudnám eltüntetni? Vagy valami gyógymód van rá?

Segítsetek!!!!!!

Legjobb válasz: Pigment hiány. Nem tudsz vele mit csinálni.

Pigment hiány. Nem tudsz vele mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem pigment hiány!!! Mert az van a lábamon is...De nem olyan hanem ilyen kicsik!!
Elmész bõrgyógyászhoz, mert lehet gomba is.
szerintem gomba! a jód jó rá ! De napoztatni is lehet! Egyébként ha tényleg gomba akkor vissza kéne venned az édességekbõl mert lehet el vagy kicsi t savasodva.
lehet napgomba vagy ilyen hipopigmentált ekcéma

A fehér falról hogy tudnám eltűntetni (vagy legalább enyhíteni) a ráfröccsent vörösbor foltot?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem probald meg citrompotloval,vagy citrom levevel,meg esetleg a sodabikarbonat tudom ajanlani!vegso eset DOMESZTOSZ! Udv:)

Szia! Szerintem probald meg citrompotloval, vagy citrom levevel, meg esetleg a sodabikarbonat tudom ajanlani!vegso eset DOMESZTOSZ! Udv:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az ötleteket :D végülis sikerült megoldani a problémát :) !!! egyszerûen kihibajavítóztam a falon lévõ foltokat :) a gondnoknak egy szava se lehet :D
Vagy próbáld meg egy az egyben lefesteni diszperzites festékkel, esetleg több rétegben. Ha más nem válik be... :)
Ilyen nálunk is volt, le lett festve =)

Van egy tetoválásom látható helyen a nyakamnál és az a gond vele hogy igazából nem nézik jó szemmel. Fekete-fehér tetkóról van szó. Hogy tudnám ezt fakítani vagy eltüntetni, elfedni valami módon?

A lézeres kezelés nagyon hosszú id?, a sebészeti beavatkozásról nem is beszélve. és nagyon drága 1cm-ért 10. 000 ft-ot simán elkértek. Ha van v. mi ötleted akkor írj légyszi! Köszönöm, dest

Legjobb válasz: Remélem hamar kihalnak az ilyen csökött maradi emberek, akik ez alapján kisebb értékûnek tekintenek másokat.

Remélem hamar kihalnak az ilyen csökött maradi emberek, akik ez alapján kisebb értékûnek tekintenek másokat.
alapozó+korrektor+púder. jobb ötletem nincs..
Észrevettük.
nem nézik jó szemmel??? Hol dolgozol? Mit csinálsz?
Igen, beszólni szerettem volna.
Aki saját magát megbélyegzi, az viselje is a következményeket !!
Nem tudom. De szereted még a tetkót? Vagy már megbántad, hogy oda tetováltattál valamit?
Vagy ragtapasz! Vagy valami géz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a többi pedig rám tartozik.): Igen, kicsit megbántam.Semmi rossz nincs oda tetoválva csak sok embernek a tetkótól elszáll az agya és nem tudja hogy milyen rosszra gondoljon.Nem megszokott dolog..
Kicsit b*zis ötlet, ha fiú vagy, de..... takard el alapozóval, vagy hordj magasabbnyakú cuccokat. V.milyen hivatalos szervnél dolgozol?
Maradnak a smink cuccok, ha a lézeres nem megy. Esõ után köpönyeg, de én ezért oktatom ki itt a fiatalságot, hogy, ha akarnak is tetoválást, akkor olyan helyre tegyék, amit el lehet takarni könnyedén. Nekem is van, és mindet el tudom takarni ruhával, pedig nem kevés van és nem kicsik.
Az én véleményem is az, hogy erre elõbb kellett volna gondolni. Ez nem maradiság, egy normális munkahelyen sosem fogják jó szemmel nézni a látható helyen lévõ tetoválást, piercinget, stb. Pl postán, bankban, de egy olyan irodában sem, ahol ügyfelekkel találkozik az ember. Sajna erre más megoldás nincs, mint az alapozó amit fentebb már írtak, de az iszonyat macerás. Lézeres eltávolítással már lehet jó eredményeket elérni, az más kérdés, hogy mennyi pénzért. Ezért szoktam a fiataloknak azt mondani, hogy ha már tetoválás, akkor az legyen olyan, amit az ember a késõbbiekben is feltud vállalni, nem kell takargatni.
Utolsó: ennek mi köze a kérdéshez? Vagy csak beszólni szeretnél a kérdezõnek? Kérdezõ: Hol dolgozol, hogy nem nézik jó szemmel? És miért? 2011-ben még mindig vannak ilyen szemforgató vaskalapos emberek?
Észrevettétek hogy minden válasz le van többé kevésbé pontozva? :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!