Találatok a következő kifejezésre: A fehér hogy tudnám (90 db)

A pénztáros rajtahagyta a nadrágomon a lopásgátlót! Vagy mi az! Az a fehér. Hogyan tudnám itthon leszedni?

Ahh meg?rrít hogy lehetett ennyire figyelmetlen

Legjobb válasz: és nem sípolt mikor mentél kifelé??:) mert akkor még szerencséd is van. amúgy fogalmam sincs hogy lehet leszedni.

és nem sípolt mikor mentél kifelé??:) mert akkor még szerencséd is van. amúgy fogalmam sincs hogy lehet leszedni.
19:17 Az, hogy eladónak szar napja van az vevõként kúrv*ra nem érdekel, ha nekem akár többórás visszaút (költségrõl nem is beszélve) hogy visszamenjek (aztán még megvádolnak lopással.....) vagy itthon szarakodjak, mert figyelmetlen tyúk. Az meg a másik, hogy vevõként más ciki bemenni egy üzletbe mert vagy lesajnálóan végigmérnek csak mert nem XXXS méretet hordok (hanem M/L) vagy pedig megzavarom az értelmes beszélgetésüket a csávókról meg a bulikról. Ezek egész nap csak a körmüket reszelgetik, 100ezerért nem is erõltetik meg magukat... sokszor azt hiszem túl is vannak fizetve....
utolsó ...igazat adok....bár engem múltkor kigúnyoltak mert megkérdeztem nincs e xs-es.Aztán mikor elmentem próbálni hallottam hogy nyomták a "poént"... -nem akarsz egy ilyet...? -ááá nem maradj már nekem csak az xs-es a jó.. szóval ennyit róluk....mégjó hogy rossz napom volt és leoltottam õket..
Én is jártam már így és pont a plázába a C&A-ban.Vettem egy szürke felsõt és én nem vettem észre hogy rajtahagyta mert gondoltam csak leveszi hamár ott volt szemközelbe és én sem csipogtam be majd otthon vettem észre hogy rajta van.Vane gy rossz szokásom hogy kidobom a blokkot meg ilyenek szóval azt hiszem már nem volt meg mikor észrevettem és anyáék kérdõrevontak hogy loptam e.Aztán valamivel csak szétfeszítették de nem folyt ki semmi belõle, szépen kiszedték csak lett rajta két lyuk :/ de azt belehet varrni.
El vagytok tévedve... Hol keres egy eladó 100 ezret? Bnõm westendi jeans clubban dolgozik, és 75 körül kap kézhez. Ennyiért én is flegmáznék. Aha, szóval a boltban zárkózott vagy, aztán a neten meg vered a nyálad. Szánalmas. Ha normálisan mosolyogva, és nem félénken kérdezel egy eladót, ha értesz az emberekhez, akkor inkább rendesek, mint bunkók. Ennyi.
nem mindegyikbe van tintapatron.. -.-' próbáld meg leszedni egy erõs mágnessel. nekem is volt ien és mágnessel lelehetett szedni :)
Jah, elfelejtették leszedni mi? :D Meg már nem tuod visszavinni :D Ha volt eszed ellopni, legyen eszed leszedni is.
Utolsó te taj paraszt vagy. Igenis van, h elfelejtik leszedni, ahogy nekem is az Orsayben. Legközelebb amikor ott vásároltam szóvá tettem, azt is, hogy nem csipogott be, mondták, hogy mert az régi típusú, nem mindig jelez be rá a rendszer. De ez az amit nem tudhat az ember, és ezért ha ellopja valaki valószínûleg a próbafülkében leoperálja a csipogót, nem?? Én írtam a 100 ezres fizut, 5-6 éve dolgoztam ruhaboltban, nettó 90ért. Azóta eltelt pár év, gondolom azóta több. Ha meg flegmázik a fizetése miatt akkor húzzon el onnan. Nem kötelezõ ott dolgozni. Menjen el k**nak és nem 75000 lesz a havi bére.
Hát ne haragudj de egy eladónak kell érteni az emberekhez és nem felvenni a bunkóságot.Dolgoztam éjszakai vendéglátósként balatonon egy alapszabály volt....egy pultos de akár eladó, nem menstruál és családi gondjait meg hogy nem aludt az éjjel kint hagyja a boltból.Mert nem magadat minõsíted eladóként hanem a boltot.
Velem is ez volt ma csak egy ruhán.Mi szét törtük fogóval mert már bezárt a bolt mikor otthon észrevettem.Mellesleg a ruhának semmi baja nem lett.:)
Villával megpróbálhatod lefeszíteni, vagy mágnessel. Anno én is az Orsayban dolgoztam, és volt hogy mi is rajtahagytuk a csipogót, (minden alkalommal becsipogott a kapu)fõleg a kabátokban, már abba volt hogy 4et tettünk, volt amit elrejtve hogy a kedves vásárló ne tudja ellopni, és átnéztük mi, de elég vastag így sajnos elõfordul. De ha mégis benne maradt és visszahozták (ilyenrõl nem tudok)biztos hogy kiszedtük volna és nem nézünk lesajnálóan. Volt mikor 100ezer forint fölött volt a fizetésünk de ahhoz rengeteget hajtottunk, eladtunk és túlóráztunk. Higgyétek el nem minden eladó bunkó, és megpróbál segíteni, de õ is ember és ha a vásárló semmibe veszi, vagy megalázza nem fogja hagyni magát.
csípõfogó, vagy harapófogóval szétroncsolod a mûanyagot,
A kérdező hozzászólása: " Jah, elfelejtették leszedni mi? :D Meg már nem tuod visszavinni :D Ha volt eszed ellopni, legyen eszed leszedni is." na elmész a büdös pics*ba!!!!!falra tudnék mászni az ilyenektõl!!!!!! majd ha ez veled is elõfordul írd már meg nekem, én meg szépen le "lopós cigányozlak"!! TAPLÓ S*GGFEJ!!!!
A kérdező hozzászólása: amúgy köszi a NORMÁLIS válaszokat látszik, hogy a bunkók még nem jártak így...
Késsel ha benyúlsz ahol össze van rakva a lopásgátló, és szétfeszíted, lejön. én is voltam már így :)
19:17 hát ne haragudj de amikor egy ember ruhát vesz valószínû fel szeretné venni és nem harcolni egy fehér mûanyaggal, amikor az eladónak egy mp. levenni. És különben is ez a munkája....nem tetszik lehet mást keresni..Más se biztos hogy szereti amit csinál dehát ez van.
A kérdező hozzászólása: nem sípolt. na még csak az kellett volna!de sehogy nem lehet leszedni:( már emgõrít
Vidd vissza a boltba, mert azt bizony csak õk tudják leszedni, ill olyan boltban tudják leszedni, ahol ugyanazt a típust használják. Vagy ha van fekete piaci ismerõsöd kérdezd meg tud-e segíteni rajtad. :P Melyik boltban volt ez? Nem jelzett be a csipogó?!
A kérdező hozzászólása: nem jelzett. de nem fogom tudni visszavinni! :S máshogy nem lehetne leszedni?:(
blokkal együtt vidd viszza.Ha nem hiszik el mond meg hogy nézzék meg a felvételeket.Nekem is volt ilyen a takkoba.Leszakítani ne próbáld mert lyukas lesz meg még a tinta patron is kifolyik.
A kérdező hozzászólása: van benne tinta patron?:O de mit csináljak mert vissza vinni nem tudom már!:( most azért nem fogok el buszozni meg vissza... kalapáccsal se lehet leszedni?:S
Hát vidd vissza blokkal együtt. Vagy pedig ha nem vészes helyen van, vágd ki és a kis lyukat varrd össze. M-L17
A kérdező hozzászólása: a nadrág szárának alján van. De szûk a szára és azt nem hinném h szépen emg lehet csinálni! ahh annyia el vagyok keseredve!!:(
Próbáld meg otthon, másik boltban, ahol használnak ilyet, hátha megcsinálják neked! De lehet, hogy tényleg tinta van benne, és ki sem lehet mosni, úgyhogy ne feszegesd! Valakit nem tudsz megkérni, hogy vigye el neked?
A kérdező hozzászólása: akkor majd valakit megkérek!köszi a választ
Én Orsayben jártam így itthon vettem észre hogy a pulcsi oldalában ott a csipogó. Mivel nem volt kedven (terhességem végefelé) visszaautókázni a Camponába, így mivel pont varrásnál volt, megbontottam a varrást, kiszedtem és összevarrtam. Farmernél csak akkor tudod szépen megcsinálni, ha a varrásba tették a csipogót. Ollóval picit megbontod, kiszeded és összeöltöd.
Nem tudod holnap fölvenni... Van ilyen. Az eladót meg ne szídd, mert a sok hozzád hasonló nyavalygós p*csáktól kifáradnak, naná, hogy figyelmetlen. Ráadásul meg se fizetik. Mondhatod, hogy ez nem a te dolgod, de ez akkor sem egy tragédia.
nem ilyen kis fehér? és olxan mintha vmi kemény vmi lenne benne. na nekem ilyen volt az övemben. a zarában vettem. de én sem vittem vissza..hanem becsipogtam mindenhol és aztán jött a biztonsági õr és átnézett..de aztán eszembe jutott hogy az övembe volt ilyen ki fehér izé. na azt lehuzta a pénztárnál. és aztán én otthon kivágtam...
A kérdező hozzászólása: "Az eladót meg ne szídd, mert a sok hozzád hasonló nyavalygós p*csáktól kifáradnak, naná, hogy figyelmetlen" én egyáltalán nem vagyok ilyen! eléggé zárkózott vagyok, eszembe nem jutna egy boltban nyavalyogni!
én tudom tutira mer rengeteg ruhát loptam már el. Na szóval annyit kell csak csinálni hogy az egyik felét a hátulját ha megtudod különböztetni ha nem az se baj, öngyújtóval addig kell égetni amíg megnem puhul a mûanyag, a ruhának nem lesz semmi baja és amikor már elég olvadt a csipogó csak széthúzod és kész is van.

HP notebookomat osszekötöttem a tv-vel HDMI-n keresztül (nem eloszor. Eddig hiba nelkul ment) es most a notebook kepernyoje fekete feher lett, de a tvben szines a kep. Mi lehet a baj? Hogy tudnam megoldani?

Legjobb válasz: Ha nVidia a videokártya, akkor az nVidia vezérlõpultban válaszd a TV színösszeállításnál a Digital Vibrance és az Árnyalat beállításait állítsd: [link]

Ha nVidia a videokártya, akkor az nVidia vezérlõpultban válaszd a TV színösszeállításnál a Digital Vibrance és az Árnyalat beállításait állítsd: [link]
Ne engedd megszáradni, most azonnal fehérítõbe, vagy domestosba áztasd be õket. Aztán újra mosni.
DM-ben Dr Beckmann néven lehet mosásmentõt kapni hasonló balesetek ellen.
Elsõ vagyok. Szerintem segíteni fog. Ha nem, még mindig beáztathatod estére.
Van egy kék tubusos Bip 96 fehérítõ, ezt az ingek nyakára kell kenni, egy éjszakéra ázzanak a cuccok benne.
Esetleg egy jo adag wanish por bele.
A kérdező hozzászólása: már ujra indítottam egy domestosos 90 fokos programot... szted segíthet?
A kérdező hozzászólása: figyelem a gépet miközben mos de csak piroslik minden:S most egy kis hagyományos hypot tettem hozzá a gáz hogy ezen kívül már más nincs itthon és csak reggel jutok el leghamarabb boltba...
A kérdező hozzászólása: clorox fehérítõ vált be:D

Fehér ruhában szeretnék menni ma bulizni, és megjött. :S Hogyan tudnám biztosítani, hogy ne üssön át a piros? A tampon + tisztasági betét biztonságos?

Legjobb válasz: Neked kell tudnod, hogy milyen erõs a vérzésed, meddig bírod tamponnal, át szoktál-e ázni...stb.. Én biztos nem indulnék el fehérben, mert tudom, hogy az elsõ nap max. 3 órát ha kibírok a legerõsebb tamponnal, és kellemetlen lenne a nem túl tiszta szórakozóhelyi mosdóban cserélni.

Neked kell tudnod, hogy milyen erõs a vérzésed, meddig bírod tamponnal, át szoktál-e ázni...stb.. Én biztos nem indulnék el fehérben, mert tudom, hogy az elsõ nap max. 3 órát ha kibírok a legerõsebb tamponnal, és kellemetlen lenne a nem túl tiszta szórakozóhelyi mosdóban cserélni.
igen, de akkor tedd be a tampont és a betétet, közvetlenül, mielõtt indulsz. Legyen nálad azért még egy belõlük a táskádban a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Igen, kellemetlen helyzet. De annyira elterveztem, erre az alkalomra vettem a rucit is. :/
Vigyél a táskádban popsitörlõkendõt, vagy intim törlõkendõt, és azzal töröld meg a kezed, mielõtt a tampont cseréled.
Ezt így nem lehet megmondani, mert te tudod, hogy milyen erõs a vérzésed. Ha nagyon sok van, akkor 3 óránként csak cserélni kell, márpedig discómosdóban én nem biztos, hogy bevállalnám...

Ha összemostam a fehér bikinimet a barnákkal és barnás lett, hogyan tudnám újra fehérré tenni?

Sikerült beledobnom a barnák közé... Elég barnás beütése lett. Utána visszadobtam a fehér mosásba, hátha visszaáll, de már befogta:( Mit tegyek, hogy újra fehér legyen?

Legjobb válasz: Vagy hypo-t önts rá az kimarja.. és fehér lesz nekm bevált.... csak ne hagyd rajta sokáig és a hypot önsd fel vízzel... :) üdv.

Vagy hypo-t önts rá az kimarja.. és fehér lesz nekm bevált.... csak ne hagyd rajta sokáig és a hypot önsd fel vízzel... :) üdv.
ferhérítõvel
Domestos fehérítõ, én ezt használom és nagyon megvagyok elégedve
A kérdező hozzászólása: szuper, köszi mindenképp kipróbálom!

Hogyan tudnám újra hófehérré varázsolni a fehér ruhákat?

Párom fehér munkásruhái már nem igazán fehérek, inkább kicsit szürkések. Vettünk neki új nadrágokat és a színeik eléggé elütnek a régi pólóktól. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Sajnos a fehér idõvel vagy sárga, vagy szürkés színû lesz. Ha nincs benne mûszál, lehet hypozni vagy bioponba áztatni, de az igazság az, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ahány darab, annyi szinû. Ez a fehérrel és a feketével is így van.

Sajnos a fehér idõvel vagy sárga, vagy szürkés színû lesz. Ha nincs benne mûszál, lehet hypozni vagy bioponba áztatni, de az igazság az, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ahány darab, annyi szinû. Ez a fehérrel és a feketével is így van.
Tipp: Mosás elõtt áztasd Trisós vízben.Amikor belerakod a mosógépbe, a mosópor mellé öntsél 2 tasak sütõport, majd indítds el.Amikor az öblítõprogihoz ér, kapcsold ki és önts a gépbe 1 bögre citromlevet(azért ne feledd az öblítõszert se).Majd indítsd el a gépet hogy csinálja tovább a programot.Én már rég így csinálom és tök jó, bevállt. Sok sikert !
Na-perkarbonát.A dm-es foltsóban is ez van, de lehet kapni 100%-os kiszerelésben is.A színes ruhákat nem fakítja, kiszedi a foltokat, és gyönyörûen fehérít.Nem teszi tönkre a ruhákat, és környezetbarát.
Új Persil Green Power!!! Elõször felismeri a különbözõ foltokat, és csak UTÁNA tisztítja ki õket! Még a személyigazolványukat is elkéri :D
HA hiszed ha nem nekünk a tesco-s mosógél vált be Tesco mosógél colors). Igaz, hogy nem az elsõ alkalommal, csak a másodikra és bár a foltot nem mindig veszi ki, de a fehérséget visszadja. Elsõ alkalommal nem árt, ha minimum egy 12 órára beáztatod a mosógéles vizbe és csak aztán mosod ki egyosszú elõmosatásos programban, ahol az elõmosáshoz is a tesco-st használod és 60 fokon kimosod. Nem viccelek nekünk ez jött be. A gyerek body-jai a legsárgábbak mindig, és azokat is kifehérítette, sõt még a színes ruhának is visszadja a szép színét és nem lesz olyan fakó.
Én a fehér ruhákat mindig olcsó folyékony mosószerrel és egy adag domestos fehérítõvel mosom 60-70 fokon.A régi nemigazán fehéreket is 2-3 mosás után kifehéríti.

Hogyan tudnám jól leszedni babánknak fehér kanaláról, jól lesikálni róla a bébiétel sárgás színét?

Hiába suvickolom, áztatom, nem jön le. Chichos kanálka.

Legjobb válasz: Sajnos sehogy, mert mûanyag, és a bébiétel összetevõinek természetes színezõanyaga fogja meg. Csak vegyi anyaggal tudnád eltávolítani, de azzal meg nem szabad ugye, mert káros. Gondolom fehér a kiskanál. Én ezért veszek inkább kék, vagy piros, illetve sötétebb színû kiskanalakat, mert azokat nem fogja meg így, vagy nem látszik meg ennyire rajta. A színes kiskanalakból még szívesebben is eszik a bébike, mert izgalamsabbnak találja.

Sajnos sehogy, mert mûanyag, és a bébiétel összetevõinek természetes színezõanyaga fogja meg. Csak vegyi anyaggal tudnád eltávolítani, de azzal meg nem szabad ugye, mert káros. Gondolom fehér a kiskanál. Én ezért veszek inkább kék, vagy piros, illetve sötétebb színû kiskanalakat, mert azokat nem fogja meg így, vagy nem látszik meg ennyire rajta. A színes kiskanalakból még szívesebben is eszik a bébike, mert izgalamsabbnak találja.

Aba kéne segítség hogy hogyan tudnám egy logónál levenni a fehér alap hátterét?

Sziasztok. azt meg tudná mondani valaki hogy egy logoból hogy lehet eltüntetni a fehér alap hátért tehát ha rá teszem a logot egy másik képre a betűk körül ne legyen fehér? Vagy videót belinkelni meg hogy m,ilyen programmal.

Legjobb válasz: Gimppel: Réteg => Átlátszóság => Alfa csatorna hozzáadása. Utána Varázspálcával kijelölöd a fehéret, és Delete. Ha marad egy kis fehér kontúr, a Kijelölés menüben növeld a kijelölést egy-két pixellel, és újra.

Gimppel: Réteg => Átlátszóság => Alfa csatorna hozzáadása. Utána Varázspálcával kijelölöd a fehéret, és Delete. Ha marad egy kis fehér kontúr, a Kijelölés menüben növeld a kijelölést egy-két pixellel, és újra.
Adobe photoshopban a lasszóval kijelölöd a logót és csak az marad meg ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Holnap ki is próbálom.
Vagy ott is Varázspálcával... Vagy a Gimpben is Lasszóval, de ha már sima fehér a háttér, az egyszerûbbet javasoltam.

Honnan lehet tudni, hogy a fehér csiperke gomba friss-e még?

kicsit nehezebben jön le tépésre a héja és nem "hófehér" és a szára szálkásabb, összesettebb ez még jó vagy kuka? kilóra vettem, nem zacskóra, nem volt rajta lejárati dátum

Legjobb válasz: Jobb ha fehér és tök friss, de ha kicsit barnás és nehezebben hámozható még nem veszélyes. Azt nézd, hogy szét tudod-e törni? Ha igen, az még jó ropogós. Ha csak tépni lehet, az már gyanús. És ha törni próbálod, de helyette fröcsköl, és lé jön belõle, az meg már egyértelmûen rohadt...

Jobb ha fehér és tök friss, de ha kicsit barnás és nehezebben hámozható még nem veszélyes. Azt nézd, hogy szét tudod-e törni? Ha igen, az még jó ropogós. Ha csak tépni lehet, az már gyanús. És ha törni próbálod, de helyette fröcsköl, és lé jön belõle, az meg már egyértelmûen rohadt...
Ha a belseje hófehér és a gomba kemény, akkor friss, ha már belül barnás, akkor nálam kuka.
Hanem hófehér, és össze van esve..
ha a tönkje lyukas, vagy szálas, azt törd ki belõle és ne használd fel. ha a kalapja még roppanós, akkor nyugodtan használd fel. a "héja" nem mindig hófehér, de attól még jó lehet. ha ma megfõzöd, és frissen elfogyasztjátok semmi baj nem lehet, még kisgyereknek sem. persze ehhez tudnod kel, hogy nem érzékeny- e a gyomra a gombára. mivel emészthetetlen rostszerkezetû, sok felnõtt sem bírja, illetve gyomorpanaszokat okoz nekik.
a gombárol még azt is mondják hogy csak egy napig eheted és leginkább frissen. én egész életemben 3 napig is ettem mondjuk gombalevest vagy pörit stb(rántva amugyse jo másnap) soha semmi bajom nem volt töle. attol függ mihez szokik az ember. de a gyerekekhez nem értek igy abban nem tudok tanácsot adni:)
muslica. lemaradt az A :) ))
A kérdező hozzászólása: eléggé határeset :( a 3 éves fiam is enne belõle, ezért inkább....
A kérdező hozzászólása: köszönöm mi az a muslic?
ezt lehet látni. ami már nagyon barna és van pár muslic körülötte , el van vékonyodva a kalapja az már nem jo. de én mondjuk nem szeretem a totál frisset mert annak vastagabban jön a héja és mindig letörök a széléböl ahogy probálom felszedni, annyira rá van tapadva. viszont amelyiken már egy két világos folt van az nekem jobban bejön mert izre se olyan nyers és a héja is könnyebben lejön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a héjának kell hófehérnek lennie vagy a pucolás után?
Egyébként sokszor meg sem hámozom. Bár ez az egész frissre vonatkozik. Azt nehéz hámozni, meg minek... Fõleg ha túl aprók. Csak jó alaposan megmosom. Ha nagyfejûek + barnultak kissé, akkor hámozom....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!