Találatok a következő kifejezésre: A fehér hány (81 db)

Létezik fehérje tableta mind pl az amino? Mert hány ingerem van a fehérje portól!

scitectöl vetem epres fehérje port elöször ugy szeretem inni .mindig vártam hogy mikor ihatom aztán egy nap roszul letem töle azóta undorodom töle valaki valami tipp ?

Legjobb válasz: Hány ingered van tõle, 5?:D

Hány ingered van tõle, 5?:D
Van, de kb ötszörös áron a pornak! Ez a fõ baj a Scitec cuccokkal, lehet mondani hogy finom, de egy idõ után hányingert kapsz az édesítõtõl!
jó nagy tabletta lenne az...
A kérdező hozzászólása: én nem tudom mit tegyek de muszáj szednem de egy végem van töle nektek van esetlelg valami jó tipetek h milyet vegyek Ja teszem hozzá már az illatátol is roszul vagyok
A kérdező hozzászólása: ..I..
nekem is az van kissé...de ha más ízre váltok akkor bírom 2 hétig :D
A legtöbb aminotabletta csak simán letablettázott protein, tehát hogy a rákba ne létezne. Amire ezek vannak írva, hogy amino 2300, meg amino 2700, 5300 stb, ezek mind csak sima proteinek letablettázva. De marha drága így bejuttatni a fehérjét.
Én ezért használok Myproteint, van párféle FlavDrops itthon, így nem is túl édes, és az íz sem unalmas.
A piacon minden tablettás doboz amire amino van vésve, az alapjában semmi más, mint valamilyen proteinfajta amit tablettáztak. Attól függõen hogy 1 tabletta hány mg-os annak függvényében lehet akár 10-15db/adagonként bekapkodni. Azért ez egy kicsit drága mulatság, ráadásul nem a legjobb megoldás, részint mivel az aminok többsége vagy collagén zselatin, vagy szója. Kisebb mennyiésgben található whey, fõleg hydro. A másik probléma, hogy ezt a gxyomornak fel kell, el kell töredeztetnie.... Tehát ez idõ....

Fiúk, ti hány éves korotokban maszurbáltatok előszőr, s hány éves korotokban folyt előszőr ondó (az a fehér izé)?

őszinte válaszokat légyszi..megy a zöld kéz

Legjobb válasz: "(az a fehér izé)" - köszi a segítséget :) talán úgy 13-14

"(az a fehér izé)" - köszi a segítséget :) talán úgy 13-14
Ötödikes voltam, és nagyon bejött egy nyolcadikos lány :)
11 és nekem kb 12 évesen már jött rendesen
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13
kicsit, hülyén érzem magam ezek után a válaszok után, 20
13 14
14 éves lehettem kb!
11
5, 12. Komolyan.
Olyan 6 körül maszti, ondó meg vagy 4-5 évvel késõbb. Azóta kényszeres masztizó lettem. 24/F
5ös válaszoló!: azt nem spermának hîvják, hanem ge cinek. am meg h a kerdesre is válaszoljak 12
6 évesen. 10 évesen már fojt ondó
10 és 11
12, 13
5. mibõl gondolod, hogy a kérdezõ lány?
8, 14
Az a fehér izé, nem izé. Attól leszel majd terhes, és attól lesz édes pici kis cuki baba. :) Úgy hívják: sperma Fogalmam sincs. 13-14 éves lehettem? Nem tudom. A kezdetekre nem emlékszem.
"Az a fehér izé" Kevés embernek lehet piros, lila, fekete... ált 12 éves kortól szoktak a fiúk fap-fappozni :D
hát nagyjából olyan 12 lehettem amikor elkezdtem és eg yévre rá jött is a sperma 13 évesen

Hány fokon mossam a színeseket és hány fokon a fehéreket?

Egyedül vagyok itthon és valahogy mosnom kéne...édesanyám mondott valamit hogy ezt 60fokon azt meg 40 fokon de nem tudom melyikekre mondta...segítsetek :S

Legjobb válasz: A színeseket 40 fokon,a fehéreket 60.-on.

A színeseket 40 fokon, a fehéreket 60.-on.
Én a színeseket 30ason mosom, fehérek 40, ágynemûket, fürdõszoba szõnyeget, rongyokat szoktam 60ason.Ha a színeseket magasabb fokon mosom, a férjem pólói tuti összemennek.Vicces, mert tök minde1 milyen minõségû, márkájú póló, mind1 mi van beleírva, összemegy.
Nemcsak a szín számít, henm a szennyezettség is. Kevésbé szennyezett fehér és színes ruha 40 fokon, erõsen szennyezett pedig 60 fokon. A megfelelõ hõfok kiválasztása mellett ugyanolyan fontos a mosószer minõsége és mennyisége is!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Én a fehéreket is 40 fokon mosom. A 60 fokkal kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim. (Régen úgy csináltam.) Most én akkor rosszul teszem?
A fehérek 60 fokon nem mennek össze? Nem roncsolódnak?

Fehér ruhákat hány fokon kell mosni? És milyen programmal? Van még egyéb más fontos tudnivaló a fehérek mosásáról? 8azon kívül, hogy más színt nem lehet belerakni)

Legjobb válasz: en 60 fokon mosom, hosszu programon. ha valamelyiken folt van arra ontok Vanisht. par napja az oblito helyett oldott ecetet toltok, Ariel gelkapszulaval mosok.

en 60 fokon mosom, hosszu programon. ha valamelyiken folt van arra ontok Vanisht. par napja az oblito helyett oldott ecetet toltok, Ariel gelkapszulaval mosok.
40 fokon is elég, ugyanazon a programon mosom, mint a többit ha megszürkülnek/besárgulnak/foltosak akkor a domestos fehérítõ tök jó
Fehérnemût, és törölközõt, pizsit lehet együtt mosni a fehérekkel, ha már nem eresztik a színûket (mármint, ha eredetileg nem fehérek). 60 fok kell nekik, ez öli a bacikat. Viszont inget, blúzt, kényes melltartót 40 fokon szabad csak.
Fontos tudni, hogy pamut vagy mûszálas ruhákról van-e szó. A pamutot nyugodtan moshatod 60 fokon. A mûszálas ruháknak elég 40 fok is, mert 60 fokon már sárgulhat. Amennyiben magas a víz vas tartalma clorox, vagy domestos (fehér flakonos) fehérítõ elõmosás szükséges. Fõmosáshoz ajánlom az ariel mosóport.
kvittagirl Gyors mosó programon kimosni clorox vagy domestos textilekhez ajánlott fehérítõvel. Fontos, hogy a fehérítõszer jól ki legyen öblítve a ruhából, ezért nem ajánlom, hogy csupán fehérítõs elõ mosóprogramot használj.
Én is 60 fokon szoktam hosszabb programon és direkt fehérekhez való mosóporral.
én is gondolkoztam veszek fehérítõt, domestost, de azt a mosógép melyik részébe kell önteni? Mert van a mosópor rész ugye oda nem rakok semmit mert kapszulázok, van az öblítõ oda öblítõt, meg van még egy pici akkor oda? vagy a ruhákra közvetlen? Nem büdös? Bocsi ha off.

Rendes fehér lepedőt hány fokon, milyen programmal kell mosni? A fehér lepedőket, fehér törölközőket és a halványkék-rózsaszín ágyneműhuzatot betehetem egyszerre egy programmal? Ti hogy szoktátok?

Legjobb válasz: Az ágynemût csak ágynemûvel szoktam mosni. 3 tagú család vagyunk, mindannyiunknak egyszerre szoktam cserélni, így más nem is nagyon fér a mosógépbe. 60 fokon, koszosabb nem szokott lenni, felesleges energiapazarlás magasabbal mosni. De ha kevesebb ágynemûd van, összemoshatod a világos törölközõvel.

Az ágynemût csak ágynemûvel szoktam mosni. 3 tagú család vagyunk, mindannyiunknak egyszerre szoktam cserélni, így más nem is nagyon fér a mosógépbe. 60 fokon, koszosabb nem szokott lenni, felesleges energiapazarlás magasabbal mosni. De ha kevesebb ágynemûd van, összemoshatod a világos törölközõvel.
Fehéret fehérrel. Ágynemût és törülközõt lehet együtt szerintem. 60 fokban, ha nem tiltják egyik címkén sem. A színeseket beteheted együtt is, de én színfogó kendõt tennék melléjük -szoktam is. Elég fos-színûek tudnak lenni az összemosott világoskék, sárga, rózsaszín, stb cuccok...
Én külön szoktam mosni. Az ágynemût 60-on, a fehér törölközõt pedig 95 fokon.
A kaját ne rágjam meg helyetted?
Tömegnöveléskor napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*testtömegkg szénhidrát. Itt találsz mintaétrendeket:http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló: De megkéne :/ Köszönöm Montez

Hány óra után kell préselni a fehér szőlőt?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy "hány óra után?"

Hogy érted, hogy "hány óra után?"
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek!!!!
Miután le lett szüretelve!
Minél elõbb, annál jobb! Nem kell azt rohasztani, vagy hagyni, hogy a darazsak széthordják, stb. stb.
A kérdező hozzászólása: köszike.úgy értem hogy hány óra utána , hogy a "piros"szõlõt x idõig állni hagyjuk a szedés és darálás után , hogy a színe meglegyen...de nem tudtam , hogy a fehér szõlõt kell e állni hagyni.
A fehér szõlõt nem hagyjuk állni. Az otellót kell állni hagyni 2 napig, hogy szép legyen a színe a vörösbornak. Utána préseljük.
fehér folyás folyamatosan van ;)
Ez nem fogja behatárolni. Mindenkinek máshogy van és egyes ciklusokban is lehet különbözõ. Általában két hét.
A fehér folyás nem normális, az valamiféle gyulladásra utal és köze nincs a menstruációhoz
Fehérfolyás normális, ha peteéréskor jelenik meg. Menj át egy kicsit a gyerekvállalás részhez, ott minden gyereket akaró a ciklus közbeni fehér (száraz, ragadós, nyúlós, testápolószerû) folyásáról fog beszélni.
Valamennyi fehérfolyása sok nõnek mindennap van. Baj akkor van, ha kellemetlen az illata, és csípést, vagy viszketést okoz.

Először megyek szolizni és a bőröm aza tipikusan nagyon fehér. Hány percet ajánlotok első alkalommal?

Legjobb válasz: Nagyon maximum 5 percet, de inkább 3. Valószínûleg nem sok minden fog meglátszódni, de csak szép fokozatosan szabad szolizni (hozzáteszem szerintem gyönyörû a fehér bõr és kár szolizni, de ez egyéni vélemény...). Amúgy nem mindig érdemes hallgatni az ottani dolgozókra. Nem egyszer olvasom itt a fórumon is, hogy a szoliban pl. 10 percet ajánlottak egy hófehérbõrû lánynak is és persze totál leégtek. Úgyhogy nem árt, ha az ember tisztában van ezekkel.

Nagyon maximum 5 percet, de inkább 3. Valószínûleg nem sok minden fog meglátszódni, de csak szép fokozatosan szabad szolizni (hozzáteszem szerintem gyönyörû a fehér bõr és kár szolizni, de ez egyéni vélemény...). Amúgy nem mindig érdemes hallgatni az ottani dolgozókra. Nem egyszer olvasom itt a fórumon is, hogy a szoliban pl. 10 percet ajánlottak egy hófehérbõrû lánynak is és persze totál leégtek. Úgyhogy nem árt, ha az ember tisztában van ezekkel.
max 3-5 percet nem kell túl sokat.
Hát ez nagyon szolifüggõ. Én mondjuk ajánlom a csokicsõ szolit, és ott sztem kezdésnek 4-5 perc lenne az ideális. Rendes szoliban 6-7 perc. De hidd el nagyon segítõkészek általában, és ha kész tanácsot, akkor õk el fogják mondani mit érdemes. Ne félj kérdezni ;) 23/L
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! Amúgy én is szeretem a fehér bõröm...de csak azért mert én nem látom olyan fehérnek, hanem pont jó, amúgy meg azért akarok barnulni egy kicsit mert sötétetebb hajat szeretnék és anélkül úgy néznék ki mint egy zombi, ráadásul a fényképeken is mindig én vagyok a legfehérebb.:D És nem félek kérdezni, nyugi:) csak ez a dolog még odébb van és gondoltam addig tájékozódgatok...meg az is eszembe jutott hogy lehet nem kéne feltétlenül megbízni az ottani dolgozókbann pont azért, amit kedves harmadik leírt.:)

Kismamák akik dopegytet szedtek? Milyen magas volt a vérnyomásotok? Vizesedtetek? Fehérje a vizeletben? Hány hetes kortól kellett elkezdenetek a gyógyszer szedését?

Legjobb válasz: szia 22 hetes kortól szedem a dopegytet, elõbb 3*1, 28 héttõl 4*1 szemet nem vizesedek, néha estére azért bedagad a lábam, nincs fehérje a vizeletben hetente viszek laborba, 24 órás gyüjtött vizeletbõl mintát, 32 hétig kéthetente mentem uh azóta heti uh 34 héttõl heti 2 ctg, 1 uh, labor 3111 méhszáj, kevés a magzatvíz 36+3 hetes vok

szia 22 hetes kortól szedem a dopegytet, elõbb 3*1, 28 héttõl 4*1 szemet nem vizesedek, néha estére azért bedagad a lábam, nincs fehérje a vizeletben hetente viszek laborba, 24 órás gyüjtött vizeletbõl mintát, 32 hétig kéthetente mentem uh azóta heti uh 34 héttõl heti 2 ctg, 1 uh, labor 3111 méhszáj, kevés a magzatvíz 36+3 hetes vok
elsõ vok, gyógyszerrel 130/85 körüli a vérnyomásom a pulzusom pedig 92-110 között mozog
Szia! Én kb. a 15. héttõl szedem. Elõször 4x felet, dwe kevésnek bizonyult..most 4x1 et. Így van 145/80 körül, a pulzus 90 -125 között. Nálam az a baj, hogy sokszor elfelejtem bevenni.. nem vizesedek eddig, egyszer volt fehérje a vizeletbe, azóta nem tudom... Neked? Mennyi a vérnyomás, és mennyit kell szedned? Boldog Babavárást! 24hkm
én már túl vagyok a terhességen, viszont nekem is szednem kellett 4x1 dopegytet és 2x1 betalocot.viszont a 36. héttõl naponta kellett ctg-re járnom, majd egyik szombaton bent is tartottak, mert rossz lett a baba szívhangja, meg az én vérnyomásom is ugrált.vizesedtem is egy kicsit, nem nagyon, fehérje viszont nem volt.a kórházban óránként kellett mérni a vérnyomásomat.aztán 1 hét múlva beindították a szülést, mert az 1 hét alatt 2x is rossz volt a ctg.ha az orvos felírta a gyógyszert, szedd, mert nehogy megszaladjon a vérnyomásod!az a babára is veszélyes.
a gyógyszer szedése elõtt 160/110.gyógyszerrel 140-150/90-100 között.ahogy megszületett a kisfiam, abban a pillanatban normalizálódott a vérnyomásom.
A kérdező hozzászólása: Nekem egyenlõre nem kell szednem, de már receptet kiváltottam, megnyugtatásképp!144/90-nek nem örült a dokim, azóta naponta 5-ször kell mérnem, általában 140/85 körül van!nem vizesedem, nincs fehérje a vizeletben!sószegény diétán vagyok!32 h km
A kérdező hozzászólása: NEKEM AZ ORVOS MONDTA HOGY MÉG NE KEZDJEM EL, FOLYAMATOSAN TARTOM VELE A KAPCSOLATOT!DE A RECEPTET MÁR MEGÍRTA BIZTOS AMI BIZTOS, ÍGY NEM KELL EZÉRT FUTKOZNI!TERMÉSZETES, HOGY SZEDEM HA SZEDNEM KELL!
A kérdező hozzászólása: AMÚGY MENNYI VOLT A VÉRNYOMÁSOD?UTOLSÓNAK ÍROM

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!