Találatok a következő kifejezésre: A fazon le (10 db)

A fazon gyantázásakor le kell venni a bugyit a kozmetikusnál?

És amúgy hogyan zajlik ez, mert én most készülök az els?re.

Legjobb válasz: Vendegtol,meg kozmetikustol fugg.En le szoktam venni igy o is konnyebben meg jobban vegzi a munkajat(amugy az en kozmetikusomnal a vendegek 90%-a leveszi) Amugy szerintem rakerdezhetsz nala

Vendegtol, meg kozmetikustol fugg.En le szoktam venni igy o is konnyebben meg jobban vegzi a munkajat(amugy az en kozmetikusomnal a vendegek 90%-a leveszi) Amugy szerintem rakerdezhetsz nala
Nálunk nem szokás levenni. Max kicsit félrehúzod, ha útban van. Bár bugyi nélkül biztos jobban boldogul vele.
Én 100%os intim gyantára járok, tehát mindenki érti, hogy mindenhol leszedik. :) ) Így én a bugyit is leveszem, mert így a lekjobb, és a legpraktikusabb is a kozmetikusnak. Nem kell szégyenlõsnek lenni, látott õ már több olyat is! :) ) Nekem eléggé szokott fájni, de hát a szépségért meg kell ugye szenvedni!:) )
Attol fugg, mennyire kell leszedni a szort. En nem vetettem le a bugyit a vendegekkel, csak aki teljes gyantat kert. De volt olyan, aki magatol ledobta :)

A minap lekvárt főztem és egy pillanatig "egyedül" hagytam a lángon és az odakapott. Tudna nekem adni valaki jó tanácsot hogy hogy szedjem le a fazék aljáról az odaégett lekvárt?

Már áztattam most pedig ecetet tettem bele.Ilyen praktikákat szeretnék.köszönöm

Legjobb válasz: Az ecet mellé tegyél bele durvább fajta sót. Hagyd ázni, akár 1 napot is. Utána súrold ki.

Az ecet mellé tegyél bele durvább fajta sót. Hagyd ázni, akár 1 napot is. Utána súrold ki.
Én minden komolyabb égést cif-el szedek le.
nedves szivacsot mártsd bele homokba és azzal. az edényben ne legyen víz. írd meg hogy mi vált be:D

Távhősök van már fűtés nálatok? Nálunk 22-23 fok van, de már fázunk (mi a meleget szeretjük:-) ) 3 éves kisfiam is már fázik éjjel, főleg hogy gyakran le is rúgja magáról a takarót, ahogy fordul.

Legjobb válasz: Nálunk van , de nem elég, megy melette az olajradiátor éjjel a gyerekszobában meg a hálóban is, nálunk 24-25 fok a minimum amit szeretünk. Enyém sem tud betakarózva aludni.

Nálunk van , de nem elég, megy melette az olajradiátor éjjel a gyerekszobában meg a hálóban is, nálunk 24-25 fok a minimum amit szeretünk. Enyém sem tud betakarózva aludni.
Este meleg volt, éjjelre meg visszavették langyosra :( Automata hõfokszabályozó van, ami a beállított napi átlaghõmérséklet alatt kapcsolja csak be a fûtést. Bp.
Nálunk már megy a távfûtés, de csak éjjel. Akkor jó forró a radiátor, nappal viszont nem megy. Ha máshogy nem lehet megoldani, tegyetek a kisfiú szobájába hõsugárzót. Megy egy kis ideig, kellõen felmelegíti a szobát és mindjárt nem fog fázni. :)
22-23 fok nem csak elég, de a kelleténél melegebb is. Nálunk télen sincs 20-21 foknál melegebb a lakásban, éjjel pedig csak 18. Nem fázunk meg olyan könnyen, ha kimegyünk a levegõre. Ha a kisfiad valóban fázna, nem rúgná le magáról a takarót. 3 évesen már van ennyi eszük.
Nálunk még nem megy, de nem is hiányzik. Nálunk is 22-23 fok van, bõven elég. Napközben melegítõ, éjszakára vastagabb pizsi. ha nagyon fáztok, menjen a hõsugárzó.
Fagyjon meg aki nem életrevaló, rinyálósok nesztek kellett bekapcsolni a fûtést azért hogy más meg fizessen egy kis alap díjat. Aztán remélem nem fagytatok eddig össze.....nyugi a hónap végéig tuti nem fogtok, csak a tél vége felé éhezni, ha nem lesz kenyérre a fûtés miatt. http://kepfeltoltes.hu/view/121018/nappppppppppppp_www.kepfe..
Költségmegosztó leolvasó ember úgy olvasta le a mûszert hogy megvilágította valamivel(neon fénnyel talán), hogyan tudom leolvasni házilag saját magam, 2 gomb van rajta de nem akarok hozzányúlni. Ehhez hasonló(jobb oldali) http://www.miho.hu/lakossagi-felhasznaloknak/koltsegosztas/
Nálunk 4 emeletes bérház 4.-en vagyunk 1, 5 szobás jó idõ van fûtés nélkül is jelenleg hozzáteszem hogy rossz fa nyílászáró van és ajtó(huzatos), de mivel nyavajogtak sírtak a lakók hogy kapcsolják be a fûtést így már tegnap óta megy. Kérdezem én Mi a f*sznak??? amikor is jövõhétre is 20-23 fokot mondanak napközbe és éjszakára meg 10 fokot, mi az isten lesz az ilyen emberrel télen, na és persze késõbb meg jön a jajjgatás hogy nincs kenyérre mert a fûtés ennyi meg annyi, kicsit tudni kéne alkalmazkodni fõleg akkor amikor tényleg ki lehet bírni. Októberbe amilyen idõt írnák vétek volt fûtést kapcsolni...A víz a fürdõbe fordul meg két vastag csõ van ott mi nem fûtöttünk tavaly egész télen akármilyen hideg volt kint és így volt 18-19 fok a lakásban és mégis kibírtuk és spóroltunk 20 ezer forintot havonta...
A kérdező hozzászólása: kedves 06.38-as. Ahogy fordul, , azért megy le róla a takaró. Utána meg felébred rá, mert fázik és hív, hogy takarjam be. Tehát fázik. Mi erre vagyunk beállva. Kertesben nõttem fel, és mindég 24-25 fok volt éjjel-nappal. Mi ezt szoktuk meg. Szuperül alszunk melegben.
2napja van fûtés nálunk, panel, 2.emelet, bal szélen.17 fok!!van agyerek szobájába, iszonyat hideg, 2napja mióta van fûtés, éjjelre veszem csak fel neki, akkor nagy nehezen felkúszik 19-20 fokra.Én a fiamra paplanos hálózsákot adok éjjelre, abba alszik, alatta vékony "cicanadrág", hosszúbody, rá egy hosszú rugi(lábas)+zokni, igy alszik.És sokszor még igyis hideg a keze....2, 5 éves.
Nem fûtünk még (gázkonvektor, magánház) 20 fok van. Zokni+papucs vagy mamusz van rajtunk éjjel vastagabb pizsi, vastag paplan. 2 évesemnek így mekege van, 4 évesem majd meg fagy. Én is. Lassan befûtünk. Tegnap a fürdés után fáztak, bekapcsoltuk egy kicsit a hõsugárzót.
Akkor mit szólnál a mi lakásunkhoz? 16 fok van, igaz gázfûtéses és novemberig nem is akarjuk bekapcsolni, mert spórolnunk kell. Hozzá lehet szokni a hûvösebbhez is. Tudom, mert panelben nõttem fel, 21 fok nekem is hideg volt akkor, most meg 19-20 fokban már meggyulladnék.
nálunk meleg van télen, 25-26 fok van, így ehhez vagyunk hozzászokva.Hiába egészségesebb a hûvös, nem tudunk mit csinálni, ennyire fûtenek.Tegnap 23 fok volt, és fáztam az én fiam is három éves, szerencsére hálózsákban alszik, így nem aggódok, hogy kitakarózik.Este még egy vékony plédet is tettem rá, mert nem téli, hanem átmeneti hálózsákkal takarózik a 25-26fok miatt, de most három fokkal kevesebb volt.Nagyon jól aludt, nem izzadt le, kellett rá a pléd.Nálunk még nincs fûtés, de úgy vagyok vele, hogy egyelõre elviselhetõ ez a 23 fok, így minél késõbb kapcsolják be, annál kevesebbet kell fizetni
Ha 22-23 fok lenne, nem kellene fûteni. :) Nálunk egyedi fûtés van, 2 napja már nap közben is be kell kapcsolni, mert épphogy 19 fok van.
Szia! Nálunk is ez van, új hokozponti mérõ van, nappalra 20 ejjelre 18 volt az alap.. Miután az összes lakó fagyott meg, felvittek nappal 22 éjjel 20-ra...Panel, ujpalota.


én hálózsákot adok rá nappal is, meg 2 zoknit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!
Meglepõdnél, ha tudnád, mire képesek hálózsákban... 17 hós kisfiam vígan kisétál vastag hálózsákban a szobájából. :) )) De nyugi, így biztos nem fog felfázni, ahogy leírtad, milyen ruha van rajta. Mindig a tarkóját nézd. Ha vizes, nyirkos, akkor izzad, és sok rajta a ruha, ha hideg a tarkója, akkor fázik. Ha jó melegnek érzed, akkor tökéletes az öltözéke.
A kérdező hozzászólása: Az van szinte mindennap bélelt nacit kap meg harisnyát és egy zoknit, hosszú body van rajta póló meg pulcsi. ezért csodálkoztam hogy jég hideg volt de akkor így nem aggódom gondolom ez el fog múlni egy idõ után. Az ágyon már nem merem hagyni miután 2x a lábán fogva húztam vissza majdnem fejre esett pedig ott voltam mellette de már kiszámíthatatlan. A hálózsákosra válaszolva semmi gond csak meglepõdtem hogy tud úgy mászni :)
Nyugodtan tedd le a földre, és tényleg a nyakát nézd, ne a kezét. És ne izzadjon, mert az egyenlõ a megfázással. Adj rá egy vastagabb harisnyát, vagy egy béleltebb gatyót, és tutira nem lesz semmi baja a picurodnak!
nappal vékony hálózsák van rajta, abban ügyeskedik. bocs, most látom, mi még nem mászunk..csak forgolódunk, tolatunk...
Amikor elkezdenek mászni, mindig hideg a kezük. Tedd szönyegre, vagy kerits el neki egy nagy szakaszt, ahol léd van.
Ne a kezét nézd, hanem a nyakát, ha az meleg, akkor nem fázik. Mivel nekik még nem a legtökéletesebb a keringésük, attól is lehet hideg a keze, hogy azon támaszkodik, így elnyomja. Nyugodtan tedd le, nálunk padlófûtés van, és amikor már izzad a talpam a melegtõl, a fiam keze akkor is hideg. Ettõl nem fog megfázni. És emiatt ne öltöztesd túl, mert ha kiizzad a sok ruha miatt, akkor jobban megfázik, mint attól, hogy hideg a keze.
A kérdező hozzászólása: Hálózsákba hogy tud nappal mászni?! Egész nap az van rajta??
Mászik a földön persze hogy hideg a keze. Te is ha mezitláb vagy hideg a lábad nem? Nincs ezzel gond. Max közbe azért vedd fel hogy felmelegedjen.

Randizgatok egy lánnyal volt hogy már mondta hogy fázik meg ilyenek mondtam neki odaadom a pulóverem, vagy csak hogy terítse a lábára hogy ne fázzon de azt mondta hogy ne, nemkell mert megfázok, máskor csak egyszerűen vegyem le és terítsem rá?

Szeretnék jó benyomást kelteni.

Legjobb válasz: Nem gondolta komolyan hogy nem kell. Érts egy kicsit a nõk nyelvén. Ezzel azt akarta mondani hogy nagyon aranyos vagy és kedves gesztus tõled. 23/F

Nem gondolta komolyan hogy nem kell. Érts egy kicsit a nõk nyelvén. Ezzel azt akarta mondani hogy nagyon aranyos vagy és kedves gesztus tõled. 23/F
Szerintem inkább azt akarta hogy öleld meg. Máskor öleld meg bátran, meg sem kell kérdezned, csak csináld.
ismeros.. :D sajnos sok fiu nem erti ezeket. ra kellett volna teritened. ha meghivod vmi piara akkor is kerdezd meg masodszor is. a masik kedvencem, amikor bar eloreengednek, de nem nyitjak ki az ajtot..(bevasarlokozpont nehez ajtoinal problema ez) ott szenvedek vele, aztan o meg csak bejon mogottem. inkabb ne engedne elore.
Igen, mert csak udvarias akart lenni.
Nem tudom, mert én sose fázok. Legfeljebb csak érzékelem a hideget. :-D

Fázik a beagle? Van 2 beagle kutyám. Rövid szőrűnek számít? Van egy házuk ami szigetelve van 2 oldalról mert a hátulja falnál van és alulról is le van szigetelve és eléggé szélmentes helyen van. Ilyen esetben fázhat?

Legjobb válasz: nekunk torpe pincserunk van az udvaron es ugyanilyen bodéja va és nem is szokott reszketni ha benne fekszik.tehát szerintem a beagle sem fog fázni

nekunk torpe pincserunk van az udvaron es ugyanilyen bodéja va és nem is szokott reszketni ha benne fekszik.tehát szerintem a beagle sem fog fázni

Amikor fázik a torkom télen, le szoktam rá szívni a taknyot ami jó meleg. Más is csinálja ezt?

Legjobb válasz: Én ilyenkor meleg teát iszok. Az jobb, mint a takony. Próbáld ki. Az utcára is kiviheted termoszban.

Én ilyenkor meleg teát iszok. Az jobb, mint a takony. Próbáld ki. Az utcára is kiviheted termoszban.
Én nem szoktam leszívni, mert általában kívülrõl fázik.. Oda szoktam menni taknyos emberekhez, és fújatok rája meleg taknyot! A mellemen is szét szoktam kenni, hogy az se fázzon!! Mire beérek a melóhelyemre, rá is szárad, és akkor lerántom, és a fõnök örül a frissen gyantázott mellbimbómnak! Hogy szopogathassa a kávéja mellé!!
Figyu!ez az oldal azért van hogy ha vki kérdez vmit akkor válaszolnak rá! Nem kell egybõl a kérdezõt lehülyézni...nem is ismeritek õt...ha nem tudsz értelmes választ írni akkor HUZZÁL EL! Ha fázik a torkod hordj sálat kicsit öltözz vastagabban, fõleg most mert lehült a levegõ! :( F/16
Gusztustalan, tudatlan hülye vagy !
Ez nagyon gusztustalan!!! A barátnõd mit szól hozzá?Ilyen pasim lenne, lehánynám az biztos. Anyukád nem mondta el, hogy a papír zsebkendõ és a sál mire való? Ha viccnek, jópofaságnak szántad, annak is undorító.Legközelebb próbálkozz valami eredetibbel.
09-12 07:37-nek: Hülye kérdésre hülye válasz.
Van egy fél liter taknyom. Csak neked gyûjtöttem. Ha netán a sajátod elfogyna legyen mivel gargalizálnod hideg téli estéken. Nem kell megköszönnöd, szívesen adom.
haver a sálat próbáltad már? És a tea még nem jutott eszedbe? ..
Takony helyett szerintem a sál is megteszi...
Fúj!
Utolsó! Szívd fel jól és nyeld le, egészégedre! Városban biztosan ez a módi!
En a termeszetes gyogymodok hive vagyok, de ezt amit Te irtal, meg sosem hallottam, gondolom, hogy ez egy uj fajta 'modszer", de Nekem gusztustalannak tunik. Ezzel a "torok" melegitesi modszerrel a tudodnek teszel nagyon rosszat, de ezt majd tapasztalni fogod. Igyal csalan teat, zsalya teat, citromfu teat, stb. ezek legalabb egeszsegesek es nem fogsz annyit szipogni sem!
A taknyod tele van baktériumokkal, esetleg vírussal, mert a szervezet tisztulásának egyik terméke. Nyugodtan szívd le, ha a torkodat, esetleg a gyomrodat is meg akarod fertõzni... Másfelõl pedig nem épp a kulturált ember módszere... én nem dicsekednék vele... De ha szívesen csócsálod a saját váladékodat... hmmm. Legyél egy kicsit igényesebb, és szopogass el egy mézes cukorkát, dobj be egy felest, vagy igyál meleg teát.
Most õszintén ezt komoly ?: O :O fordulj orvoshoz !!!!!!de ha viccnek szántad.. Na mind1 röhögtem egy sort, fõleg a 2. válaszolón X"D jaaa amúgy : sál, tea kipróbálhatnád :)

12 hetes vagyok, a terhessegem eleje ota rettenetesen fazom. Ez lehet tünet? De hogy-hogy? Mi zajlik le ilyenkor?

Nagyon raz a hideg, jegcsap a kezem, a labam, az orrom. Ez mitöl van? Mas is fagyoskodott terheskent? Sajna a meleg tea, meleg tej sem hasznal, a forro fürdöt nem merem kiprobalni... Dupla zokni, meleg cuccok sem ernek semmit.

Legjobb válasz: Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem... Boldog babavárást, 9 hetes pocis

Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem... Boldog babavárást, 9 hetes pocis
Szia! Hát ezzel én is igy vagyok nemtudom hogy ez miért van. Én még csak 6 hetes multam de majd megfagyok elejétõl fogva állandóan éás ugyanez mint nálad, jéghideg kéz, láb. Meleg tea vastag zokni ezt használom én is.
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Állandóan fázom, a párom pólóban ül, én meg 2 zokni, vastag melegítõ, 2 téli pulcsi!! És még mindig úgy érzem, jobb lenne Jamaicaban. :) Nem tudom, mitõl van, biztos a vérkeringéssel függ össze, de olvastam, hogy ez is egy tünet, nincs félnivaló. :) Boldog babavárást, 7 hetes kismama
Hú de jó, hogy nem csak én vagyok lefagyva!!! :-) Mármint nem káröröm, csak azt hittem én is, hogy baj van. Fõleg azért fura, mert amúgy meg eléggé bírom a hideget! Én is 7 hetes vagyok, gyakorlatilag 3 hete trikóban, zokniban + pizsiben alszom. A forró fürdõt ne is próbáld sztem, nem javasolják terhesség alatt! Boldog Babavárást minden fagyos és nem fagyos Kismaminak! :-)
Hát lányok, szerintem ez nem is fog elmúlni. Én 27 hetes vagyok, de amíg a férjem egy szál boxeralsóban alszik rajtam pulcsi, melegítõ, vastag zokni, és úgy is néha sírni tudnék annyira fázom, pedig megy a fûtés is rendesen. Terhesség elõtt sose voltam ilyen, azt olvastam valahol hogy mikor terhes lesz az ember lánya megváltozik a hõháztartása, mégpedig elég rossz irányba. Kitartást mindenkinek, nemsokára jön a tavasz! Boldog babavárást!
Irigyellek titeket Lányok!!! Én is olvastam errõl hogy felborul a hõháztartás, és nekem pont a fordítottját okozta.Akár milyen hûvös van a lakásban, rólam szakad a víz.A párom hosszú szárú pizsama gatyóban alszik, meg pólóban, én meg a spagettipántos hálóingben meggyulladok.:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat! En ugy de ugy szeretnek par napig izzadni!!! CSERELJÜNK !!!!! :D
Én is nagyon irigyellek titeket:) ) állandóan melegem van nagyon! nyitott ablaknál alszunk- aminek a párom nem nagyon örül:) de kitart. néha az összes ablakot kitárom mikor nem veszi észre- egyszerûen kell a friss jéghideg levegõ:) kitartás mindenkinek:) 11hetes pocakos

Mi annak a filmnek a címe, amiben gyerekeket fejeznek le, mutatják a kosárban a levágott fejeket közelről és látni, hogy tiszta lila a szájuk, mert gondolom fáznak/fáztak?

Ennyire emlékszem, eléggé sokkot kaptam gyerekkoromban és kíváncsi vagyok mi lehet a film címe. Ja és napközben adták le mtv1 vagy 2-es adón! :D

Legjobb válasz: Hú,hát ez nagyon elmebeteg lehet... Egyébként itt nézd meg,biztos megtalálod azt,amit te keresel(még 2 napra visszamenõleg is meg lehet nézni): http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog

Hú, hát ez nagyon elmebeteg lehet... Egyébként itt nézd meg, biztos megtalálod azt, amit te keresel(még 2 napra visszamenõleg is meg lehet nézni): http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog
A kérdező hozzászólása: port.hu-n nem tudok hogy megkeresni, ez már vagy 15-18 éve volt...

Honnan való ez a dal: "Kora reggel, a kisember, meleg ágyacskából felkel, csuda lépés és a fogkefét veszi már! Le a Lépcsőn, fut az utcán, vígan át ugrik egy buckán, soha nem fázik, mert a szivében van a nyár! "?

És péntek délután, jöhet a pihenés, és vasárnap este már a pénze oly kevés!

Legjobb válasz: Valamikor az 1950-es és 60-as években hallottam. Ha jól tudom Kazal László kitûnõ komikus énekelte a rádióban többször./Már sajnos nem él./

Valamikor az 1950-es és 60-as években hallottam. Ha jól tudom Kazal László kitûnõ komikus énekelte a rádióban többször./Már sajnos nem él./
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ezen a szálon már el tudok indulni!
Szia, én is ezt a dalt keresem évek óta, én is kiírtam ezt a kérdést, de nem jött válasz. Neked sikerült jutni valamire?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!