Találatok a következő kifejezésre: A farkam állapotban (23 db)

Normális hogy a farkam ernyett állapotban 12cm?

16/F

Legjobb válasz: Normális, van akinek így is elég nagy, de nem is nõ meg sokkal nagyobbra izgalmi állapotban sem és van akinek alig látszik ernyedten, de hatalmasra duzzad.

Normális, van akinek így is elég nagy, de nem is nõ meg sokkal nagyobbra izgalmi állapotban sem és van akinek alig látszik ernyedten, de hatalmasra duzzad.
Örülj neki! Neked is húspéniszed van, mint nekem. És még lehet, hogy nõni fog.. Én ugyan nem méregettem ifjabb koromban, de egyszer, kb 20 évesen egy olyan lány elõtt vetkõztem-öltöztem, akivel csak barátok voltunk, õ azt mondta a farkamra, amikor meglátta: "Úristen, a pasijának akkor ekkora, amikor merev.." 30/F
ernyett :D Mit csinál a farkad, amikor lankad? Ernyet vagy ernyed? De sötét emberek vannak...
Senkit nem érdekel, mekkora "ernyetten".
Hát rácsesztél mert ez "húsfarok" és a csajok a "vérfakakat" szeretik... Vagyis csak másodlagos lehetõég leszel náluk amolyan "jobb híján".
Az ernyedt, lankadt szó szerintem nyelvtanilag ugyan azt jeleni.Az okostojásoknak meg nem is kellene a kérdésre válaszolni .A méret az mindenkire egyénre szabott. Akkora, amekkora.Õ sem pénzért vette, ahogy mások sem . Biztosan megtalálja a módját majd, hogy boldoguljon vele , de az nem ernyedt állapotban lesz .Úgy fogadd el ahogy van , akkor semmilyen lelki gondod nem lesz vele.
#6 Neked nem is, de a csajodnak is magyarázd ezt el...

Az normális, hogy a farkam merev állapotban is meg tudom hajlítani?

Nem egyenes,hanem görbe és egy kicsit olyan, mintha megtörne.Félek csajnál is ez lenne (meghajolna,ha nehezebben menne be).Lehet ezt valahogy orvosolni?

Legjobb válasz: Merev állapotban nekem sem teljesen egyenes, de meghajlítani nem próbáltam még de szerintem vmi nincs rendben, keress fel egy urológus szakaembert

Merev állapotban nekem sem teljesen egyenes, de meghajlítani nem próbáltam még de szerintem vmi nincs rendben, keress fel egy urológus szakaembert
Ne hajlítgasd!
Én sem hallottam még arról, hogy mereven meg lehetne hajlítani. Ha szorongsz emiatt (márpedig, gondolom ezért írtál), mutasd meg orvosnak és utána megnyugszol!
Le is ültetheted. Amúgy meg minek méregetni?
Lemérheted mindkét helyzetben, de természetesen az a lényeg, hogy felállítva mekkora.
méregesd hozzá az otthoni cipõket, ha a 10-es cipõ ugyanakkora mint a farkad, akkor 10es farkad van.
az a 130mm-es löveg nagyon jó az is7-en! 490 az átlagos sebzésed és 250 a pen ap lövedékkel
Mennyi [email protected] van itt. A vastagság 10cm ami azt jelenti, hogy olyan széles a [email protected]ötök, mint egy 2 literes kólásüveg. Az a kerülete, ne legyünk már idióták!
eléggé nekem: 18 cm hosszú és 13 cm vastag de csak 16 vagyok
nemtom mekkora az a 10 centis vastagság, de elég rövid
Utolsó tévedsz! Az pont csak a körnél igaz, de a farkadra nem, pl. hiába x széles a farkad ha a magassága meg nincs annyi, úgyhogy nyugodtan mérd meg a kerületét és oszd el 3, 14-el, jó eséllyel kisebb számot fogsz kapni, mint a szélessége.
Így leírásból ítélve nekem bejövös a farkad.
Akiknek bejössz tuti öreg homokosok :D Ez a méret SZÁNALMAS haver. Jobb ha leölöd magad mert ebbõl csak tragikomédia lesz az ágyban. Neked tragédia, a csajodnak komédia.
Ebbõl kiindulva matematikai értelemben akkor ennyi erõvel nem is használhatnánk semmire az átmérõ elnevezést, mivel a valóságban nem létezik tökéletes kör. A köztudatban azonban igenis használjuk ezt a kifejezést, ez esetben is, úgyhogy megállja a helyét a szélesség szinonímájaként.
Nekem csak 1 cm-rel hosszabb, de volt bnõm szerette! :)
#19 Vagy csak úgy tett. Sõt ez a valószínûbb... Aztán mára csak egy rossz emlék a jelenlegi csávójának (Horváth Gazsi) 23 centis farkának árnyékában.
Elárulok egy titkot, de ne mondd el senkinek: szélesség=vastagság=átmérõ :OO
Uccsó pedig úgy kell mérni, még ha nem is tökéletes kör alakú. Amirõl te beszélsz az csak szélesség, nem átmérõ. Bonyolult ez, faxnak kell méregetni, használjátok, ahány hülye, annyi mérés.
Nem, az átmérõt úgy kapod meg ha megméred balról jobbra, nem a kerületbõl kell leosztani! Nem kör alakú egy farok hosszanti irányba!
Na tisztázzuk: A kerület az, amikor szabócentivel körbe tekered a merev farkadat. Ha a kerületet leosztod 3, 14-el akkor kapod meg az átmérõt (ami a szélességgel (vastagság) egyenlõ).
mennyit kell kockúlni ahoz hogy kocka farkam legyen ? XD
Vastagságra kerületet mondott!! gondolkozzatok már!
*hosszra átlagos alja. vastagság 8? mi az isten ez? kínai pálcika? kerületre érted azt te petyhûdten. 10 cm meg izgalmi állapiti kerület? nem egy ecélos méret.
Marha!
Átlagos alja.
nekem állva 17 cm és 15 cm vastag= 5 cm átmérõ 17/f
Iskolai zuhanyzás? Ti zuhanyoztok az iskolában?
Az enyém is csak 12 cenki mikor nem áll...
Ne felülrõl nézd, hanem tükörben. Még mindig kicsinek látod?
Nem megy, a tied ilyen típusú.
A kérdező hozzászólása: tükörbe is
a nyújtó gyakorlatok nekem pont csak a petyhüdt állapotot "nyújtják" meg, szóval PICIT javíthatsz a dolgon, de nagyon ne várj csodát! :)
Igazából ezzel nem lehet mit csinálni. Törölközõt ha akkor veszed csak le, amikor belépsz a zuhany alá, akkor elvileg nem látszik, zuhany alatt meg úgy állj, hogy ne kifelé. Miután végeztél törölközõ fel. Amúgy zuhany alatt valszeg nagyobb lesz, a meleg víztõl tágulnak a szövetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Nyugalmi állapotban vészesen kicsi a farkam, miért?

kb ugy 2 3 cm es lehet de mikor feláll van olyan 11 12 cm

Legjobb válasz: Ha az én pasim lennél engem nem zavarna. 15/L

Ha az én pasim lennél engem nem zavarna. 15/L
Azért abból a 11-12 centibõl se csinálj problémát. Nekem is kb. ennyi. A nõk amúgy is csiklóról mennek el, meg attól, hogy szeretik a pasit. Egy barátnõm a mellérõl is el tudott menni. Ügyesen forgasd, az a lényeg.
Én is ebben a cipõben tappogok. Nagyon zavaró strandon, vagy nyilvános vécében, hogy úgy kell fordulni, hogy ne látszódjon, hogy nem látszik semmi. Esemény után dettó, vagy rögtön takarózok, vagy hasrafekszek.
Ezen minden pasi átmegy? Én 1x kérdeztem meg a legelsõ barinõmtõl, õ azt mondta, hogy neki megfelel, azóta leszoktam róla.
Neki is: http://pvtud.blog.hu/2010/07/14/david_szobra mégis büszkén mutogatja. :D
ez teljesen normális. a férfi nemi szerv, vagyis a pénisz szerkezete egy barlangos test. így hívják. ez üreges és puha és oda zsúfolódik be a rengeteg vér izgatott állapotban. ezt hívják merevedésnek. de nyugalmi állapotban sokkal kisebb, mint merev állapotban. és nem, nincs csont a péniszben. a vértõl lesz kemény.
Nyugalmi állapotban akarod mutogatni?
http://www.drszex.hu/index.php ajánlom ezt az oldalt koma! olvass utána, ha még eddig nem volt eszed hozzá!
Hát lehetne nagyobb is. De akkor inkább tanuld meg jól használni
Õszintén szólva ha már valami miatt mindenáron aggódni akarsz, akkor ne a nyugalmi állapotban 2-3 centi miatt, hanem a mereven 11-12 centi miatt tedd, ami szintén nem olyan sok egyelõre. De hogy nyugalmi állapotban mekkora, az aztán teljesen lényegtelen.
17:39-nek: Azért remééljük nem szarja le:DDD na de viccet félretéve csatlakozom ahhoz, h tanuld meg jól használni.
Bocs, helyesen: pumpát elõzõ voltam
Azért kicsi a farkad, mert nem használsz péniszpunpát. a jobbik ajánlásával: http://m.blog.hu/le/lehetmas-a-jobbik/image/szavay-istvan5.jpg DAFEM forevör!!
ti pasik milyen hülyék vagytok :) )) elõször is még nõhet. másodszor az a csaj akinek ez gond, az egy idióta, azzal kár foglalkozni. ez pont olyan baromság mint amikor a csajok azért sírnak otthon mert szerintük kicsi a mellük. hát kérdem és, ha egy pasinak pont az én mellem nem tetszika akkor összedöl a világ?? fiúk, ha egy csajnak nem tetszik, akkor miért kell kiakadni? nincs még millió másik a világon??? kár h az alapján ítélik meg sokan magukat amit beléjük sulykolnak h csak ekkor pénisz meg csak akkora mell a szép. ez ökörség ja, 33/N
Egyszer voltam egy buliban, és hát úgy alakult, hogy 1 szobában 2 pár maradt. /én voltam az egyik pár férfi tagja/ A haverom cerkája még nyugiban is nagy volt, viszont felállva sem lett sokkal hosszabb, max 2cm. Ez az úgynevezett: húsfasz. Meg ugye van, ami nyújtózkodik.
ne izgulj ezen mindenki átmegy :D volt egy barátom akinek 20-22 cmes volt a pénisze és volt akinek csak 13-15 és vele sokkal jobban élveztem. nálam a vastagság is fontos. amúgy meg ha szeret a lány leszarja, nyugi :DD L/19
nekem nyugalmiban 5-6cm de akár összemehet 2-re is.. Izgalmiban pedig 18-19cm.. Nemkell befosni, nem úgy fogod használni h nyugalmiba van..
ne foglalkozz vele. tökmindegy úgy mekkora, ha mikor áll normális. a hüvely meg jó esetben 9-11 cm mély. ez se aggasszon. nekem pl kifejezetten kellemetlen volt egy nagyobb szerszámú volt párommal, míg õ reszel mint az állat, és majd megpusztulok, olyan kellemetlen. persze ezt személye válogatja, van akinek az esik jól, ha a gyomorszáját masszírozza a srác makkja, nekem nem. decóll.. :D 20/l
Könyörgöm nõljetek már fel... mintha ez lenne a legfontosabb, hogy 12 vagy 15 centi a farkad.. ha 5 lenne lankadtan akkor boldog lennél? Jobban kellenél a nõknek, mert 3 centiméterrel nagyobb a dudor a fürdõgatyádon???

Nekem sok gondom van 13 cm a farkam merevedési állapotban kb 1perc alatt el élvezek 1-2 menet után nem nagyon áll fel, fel áll de inkább puha mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát tényleg sok gondod lehet, ha ide írkálsz. Mit csinálj? Tanulj meg írni helyesen magyarul! Kefélni csak utána...

Hát tényleg sok gondod lehet, ha ide írkálsz. Mit csinálj? Tanulj meg írni helyesen magyarul! Kefélni csak utána...
Menj el az urológiára és ott mondd el a panaszodat. A korai magömlés kezelhetõ, ez pedig nagyon úgy néz ki hogy az.
Jaham, mondjuk én perecbe is tudom hajtogatni.
A kérdező hozzászólása: háhh:D xD
XDXD én olyan kiskutyát is tudok, mint amilyent a bohócok osztogatnak a kisgyerekeknek lufiból
A kérdező hozzászólása: na arra szerintem befizetnének páran "gyerekzsúrra" xD
ja, nem tökéletesen szimmetrikusan egyenes

Ha a farkam merev állapotban balra gördul az nagybaj? Vagy hogy lehet rajta segiteni h egyenes legyen?

Legjobb válasz: tedd fel a gyúródeszkára és adj neki sodrófával.. és kiabáld h nem vagyok baloldali... :)

tedd fel a gyúródeszkára és adj neki sodrófával.. és kiabáld h nem vagyok baloldali... :)
erre mondják, hogy BALFßSZ
rakd satuba. am nem lehet :D
:) )) nos ez egyfajta rendellenesség.Ha nem kórosan ferde, és nem okoz fájdalmat az aktuális partnereidnek, akkor hagyd a csudába.Vannak igy sokan.Viszont ha problémás, akkor mûtéttel az Urologián tudják egyenesíteni. Egy mûtõssegéd vagyok .
A kérdező hozzászólása: nemvoltam még lánnyal csak szoktam verni és balra áll kicsit olyan 3-4cm az gond?
nem gond nekem is ballra all picit.:) es mar szeretkeztem is bele.:) szoval semmi problema nincs vele szerintem:) 15/f

Hogy hívják azt amikor a farok nem áll hanem nyugodt állapotban van?

Amikor nem erekcióban van a farok akkor annak van valami neve? És tudnátok nekem olyan videókat, képeket linkelni hol úgy van??

Legjobb válasz: Nézz a tiédre!

Nézz a tiédre!
petyhüdt ..minek az neked ? :) csajszi vagy és 13?! :P
A kérdező hozzászólása: kiváncsi vagyok rá h h néz ki. am igen lány vagyok de nem 13.
löttyedt , petyhüdt , "lóg" , alapállás, elernyedt, nemtudok többet :D
magomles.uw.hu
petyhüdt és bekapnám
Lankadt.
Inventorban ne modellezzem le? Mi a neve?.... Mééé gondolod hogy minden apró dolognak van neve????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!