Találatok a következő kifejezésre: A farcsontomnál fáj, (4 db)

Miért van, hogy biciklizés után a farcsontomnál fáj?

Ha felállok/leülök a biciklire, érzem hogy fáj, meg ha biciklizés után leülök vagy felállok. Legalább már egy hete van ez. De mitől? :S 16/L

Legjobb válasz: cseréld le az ülésedet egy jobbra egy szélesebbre,egy párnázottabbra.

cseréld le az ülésedet egy jobbra egy szélesebbre, egy párnázottabbra.
Ja , szerintem is a nyereg a rossz vagy csak rosszul van beállítva.
Inkább beállítási probléma lesz. Nyeregmagasság, -helyzet, kormánymagasság, stucnihossz...

Nemrégiben arra lettem figyelmes h a farcsontomnál ahol a 2 farpofa elkülönűl egymástól egy vérhólyagszerű duzzanat keletkezett, eléggé fáj. Mi tévő legyek?

Már kb egy fél éve meg van de ha kinyomtuk vagy magától pukkant ki mindig elmúlt egy id?re. Most is kb 2 hónap után jött ki ismét.

Legjobb válasz: Erre csak egy megoldás van : ORVOS , sûrgõsen menj el mert lehet hogy valami komoly a baj !!!!

Erre csak egy megoldás van : ORVOS , sûrgõsen menj el mert lehet hogy valami komoly a baj !!!!
Mit tettél elmentél orvoshoz? Ha igen mit ajánlott??

A farcsontomnál nagyon fáj, ha hanyatt fekszem, ez a természetes?

Fekvésnél nem fáj, de ha megmozdulok, vagy kelek ki az ágyból, akkor szúró nyilaló, kellemetlen érzés. Be kell járatódnia, hogy rendesen tudjak menni.

Legjobb válasz: Mindenki máshogy éli meg a kellmetlenségeket. Ha hátrahajló méhed van (ez a leggyakoribb, nekem is ilyen) könnyen lehet, hogy a baba nyom egy-egy kilépõ ideget mozgás közben. szerintem nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak is! Volt korábban gerincproblémád? Lumbágó, sérv...stb Ha igen az is csak annyit tehet, hogy max császár a szülés vége, más gondot nem csinál. Sok sikert nektek!

Mindenki máshogy éli meg a kellmetlenségeket. Ha hátrahajló méhed van (ez a leggyakoribb, nekem is ilyen) könnyen lehet, hogy a baba nyom egy-egy kilépõ ideget mozgás közben. szerintem nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak is! Volt korábban gerincproblémád? Lumbágó, sérv...stb Ha igen az is csak annyit tehet, hogy max császár a szülés vége, más gondot nem csinál. Sok sikert nektek!
szia! én is hasonló cipõben jártam, és kb. 15. héttõl 25. hétig. Pihenés után, az elsõ lépések fájdalmasak voltak. Én mondtam a dokimnak azt mondta biztos nyom valamit a baba. Most 26 hetes vagyok, és mintha ritkább lenne. Én magbe b6-ot is szedek. Nincs semmi gond ne aggódj, biztos hasonlóan fekszik a babád, ahogy nekem:)
Szia, ne aggódj mert szerintem normális.Én a terhesség 20-ik hetétõl harcolok ezzel a gondal.Most 37 hetessen még rosszabb, mert aludni sem tudok, minden 2 óránként felkelek járkálok aztán kicsivel jobb.Boldog babavárást.
Szia!Nálam ugyan ez a helyzet, és van amikor alig tudok felkelni az ágyból annyira fáj. Nekem hátrahajló méhem van és mint az elsõ válaszoló írta valószínû, hogy emiatt fáj. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Idegbecsípõdés. Menj orvoshoz vele, mert csak rosszabb lesz. Kapsz rá kenõcsöt és hipp-hopp elmúlik.
A kérdező hozzászólása: a háziorvos is jó?mert a nõgyógyászom 60km re van
persze, hogy jó a háziorvos. Jobbulást! És boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: szia utolsó ma délután megyek ha rendel akkor mindenképp írok!
A kérdező hozzászólása: igazából ugyanazt mondta, mint itt a többiek.Azt mondta h a csontok okozzák.gyógyszert nem akar adni, ha nagyon vészes akkor izomlazítóval próbálkozzak.
Szia Nacebee! Mit mondott a doki? Minden rendben veled? Nagyon eltûntél :)
Engem is érdekelne majd a válasz. Én ugyan már szültem. De néhány perc ülés után meg tudok örülni annyira fáj a farokcsontomnál. Azt hittem elmúlik, mint a többi terhességgel "nyavalya", de nem akar.
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy ez normális. Nekem a 13. héten kezdett el fájni, most 20 hetes vagyok és egyre jobban fáj. Alig tudok megfordulni az ágyban, ülõ helyzetbõl is nehezen állok fel. Kiváncsi vagyok neked mit mond majd a doki.
A kérdező hozzászólása: szia utolsó! sajnos nem rudtam elmenni hozzá, de csütörtökön megyek és akkor írok!kitartást
Szia! Én is pont így vagyok, de engem lazán lerázott a körzetim, hogy ez normális, mivel tágulnak a csontok :( Megírnád, hogy neked mit mond a dokid?
Köszi a válaszod! Hát, ha így van, akkor ki kell húzni valahogy :-/ Remélem a szülõágyon nem csípõdik be...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!