Találatok a következő kifejezésre: A fallabdában mogzás van (1 db)

A fallabdában mennyi mogzás van? Ugy értem, hogy 1 óra alatt mennyit mozog az ember? Ettől lehet fogyni?

Legjobb válasz: Ha nem csak úgy ütögetni mégy el squash-olni, akkor igen megmozgat. Nagyobbat kell ütni kicsit a labdába, mint egy sima tenisznél vagy tollasnál, így nagyobb erõkifejtést igényel, valamint ha rendesen szabályok szerint játszotok, akkor rengeteget kell futni hozzá, tehát fogyaszt is.

Ha nem csak úgy ütögetni mégy el squash-olni, akkor igen megmozgat. Nagyobbat kell ütni kicsit a labdába, mint egy sima tenisznél vagy tollasnál, így nagyobb erõkifejtést igényel, valamint ha rendesen szabályok szerint játszotok, akkor rengeteget kell futni hozzá, tehát fogyaszt is.
Irtóra megmozgat, fogyaszt is, de izmot is bont, és irtózatosan pörgeti a pulzust.
Most jöttem haza a fallabdából, jól elfáradtam:D De nagyon jó volt!
Én már 3 éve járok Halason fallabdára. (13 éves vagyok) Eleinte eléggé sz*r voltam de most mondhatom hogy majdnem profi vagyok :-). A haverommal megyünk szerdán, pénteken, õ az öccsével szombaton, én a Jenei Szabihoz vasárnap 3-4-ig aztán 4-5-ig a haverral ::-)). Nagyon jó És igen, ha teljessen a szabályok szerint játszotok lehet hogy annyira elfáradtok, hogy a pályáról sem tudtok kimenni ::::::-) (tapasztalatból mondtam!!)
ha rendesen, szabályok szerint játszotok, akkor szarrá fáradsz...X-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bérelhető beltéri kosárlabda pályát keresek Budapesten, elfogadható árral és jó megközelíthetőséggel, tudtok ilyet?

0

Manchester City-Bayern München? Tipp?

4

Hol lehet megénzni tippmixen a kötéstiltásokat? Pl. A tippmixpro.hu-n konkrétan?

4

Szalai Ádám úgy szorult ki a Schalke kezdőjéből, hogy sérült Huntelaar, és ennek ellenére inkább egy középpályást játszatnak a csatárposzton, mint egy vérbeli csatárt?

Számomra elképesztő. Ha Szalai így nem kezdő, akkor mi lesz, ha Huntelaar felépül? Mióta ott van Boateng, azóta nagyon rosszul megy neki....

3

A felsoroltak közül ki a legjobb focista?

Állítsd őket sorrendbe, ahogyan te gondolod.
1. Balotelli
2. Pazzini
3. El Shaarawy
4. Torres
5. Matri

2

Tippmix kérdés!?

Ha 5eseményt jelölök be, a jobb alsó sarokba mondjuk 2*100at x-elem be, akkor meccsenként 200ftot fizetek?

2

Hogyan tudom megállapítani, hogy melyik a teniszütő jobb és melyik a bal éle?

Most kezdtem teniszezni, és mindig mondják,hogy a teniszütő jobb éle, stb. de nem tudom, hogy azt miszerint tudom megállapítani.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

6

Ti hogy álltok az olasz focihoz? Engem ez teljesen letaglózott: https://www.youtube.com/watch? V=iADdesoLJt0&feature=youtube_gdata_player

0

17-18 ezer ft ért milyen adidas stabil kézicipőt tudnék venni újonnan?

1

Egy kosárpalánknak hány centinek kell lennie?

szeretnék otthonra egy kosárpalánkot és azt hogy akkora legyen mint mondjuk egy rendes kosármeccsen kell lennie ha tudjatok az hogy hány centi oldalra,magasságra az amin a gyűrű van (nem tudom hogy hívják) kérlek írjátok le! előre is köszönöm :DD

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!