Találatok a következő kifejezésre: A fallabdában mogzás (1 db)

A fallabdában mennyi mogzás van? Ugy értem, hogy 1 óra alatt mennyit mozog az ember? Ettől lehet fogyni?

Legjobb válasz: Ha nem csak úgy ütögetni mégy el squash-olni, akkor igen megmozgat. Nagyobbat kell ütni kicsit a labdába, mint egy sima tenisznél vagy tollasnál, így nagyobb erõkifejtést igényel, valamint ha rendesen szabályok szerint játszotok, akkor rengeteget kell futni hozzá, tehát fogyaszt is.

Ha nem csak úgy ütögetni mégy el squash-olni, akkor igen megmozgat. Nagyobbat kell ütni kicsit a labdába, mint egy sima tenisznél vagy tollasnál, így nagyobb erõkifejtést igényel, valamint ha rendesen szabályok szerint játszotok, akkor rengeteget kell futni hozzá, tehát fogyaszt is.
Irtóra megmozgat, fogyaszt is, de izmot is bont, és irtózatosan pörgeti a pulzust.
Most jöttem haza a fallabdából, jól elfáradtam:D De nagyon jó volt!
Én már 3 éve járok Halason fallabdára. (13 éves vagyok) Eleinte eléggé sz*r voltam de most mondhatom hogy majdnem profi vagyok :-). A haverommal megyünk szerdán, pénteken, õ az öccsével szombaton, én a Jenei Szabihoz vasárnap 3-4-ig aztán 4-5-ig a haverral ::-)). Nagyon jó És igen, ha teljessen a szabályok szerint játszotok lehet hogy annyira elfáradtok, hogy a pályáról sem tudtok kimenni ::::::-) (tapasztalatból mondtam!!)
ha rendesen, szabályok szerint játszotok, akkor szarrá fáradsz...X-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek egy lánynak illik focizni? Vagy álljak le?

az iskolában szoktunk focizni az osztály-al én és a többi csaj meg mindig beállunk a fiúk közzé , igaz annyira nem vagyok rossz játékos de ők mindig ki vannak vele h de a lányok takarodjanak a pályáról , de a torna tanár meg nem enged minket le , és egész végig nem is passzolnak se semmi , és még ha adok egy gólpaszt a másik meg nem rúgja be még én vagyok a hibás! jól van ez így? focizzak még vagy álljak le!?

6

Van olyan ember Magyarországon, aki szerint még érdemes pénzeket ölni a labdarúgásba?

Mi értelme az egésznek? Mi a helyzet más sportokkal, melyek fele ennyi támogatást se kapnak, pedig jóval többet érdemelnének?

4

Kosárlabda diákolimpia?

Hol/mikor lehet jelentkezni? Mik a feltételek, mit kell tudni róla?

0

A 16-osra miért van felfestve az a kis körív ( a fociban)?

4

Mit szoktak beszólni sporinak, ami miatt sárgát vagy pirosat ad? Te kaptál már lapot/eltiltást? Miért?

A spori mit mond, amikor nyugtatgat?

1

Nagyon gáz ha valaki egy fél szezon után visszatér az előző csapatába?

Elhívtak a foci klubbotmól, de mivel nem éreztem jól magam a másik csapatban ezért 2 hónap után vissza akarok menni. Nagyon gáz? Csak értelmest választ szeretnék.

0

Az, hogy lehet hogy a Videoton FC hivatalos Facebook oldalát pakisztáni lakosú emberek is lájkolják? Pakisztánban is vannak vidisták?

Néhány fotónál, cikknél és posztnál szoktam látni pakisztániak lájkjait. Konkrétan megnéztem a profiljaikat és az igazolványképeik alapján nem tűntek magyar származásúaknak – sőt! még romáknak sem –, illetve pakisztáni települések vannak beállítva lakhelyeknek és születési helyeknek.
Az tény, hogy a világ számos pontján van vidista, mint például Japánban (is) van vidista: De az, hogy Pakisztánban is élnek olyan emberek, akik a magyar labdarúgás, azon belül a Videoton FC iránt érdeklődnek az már kicsit furcsa. Nem? Egyáltalán Pakisztánban van-e labdarúgás? Meghonosodott egyáltalán ott ez a sport? Egyáltalán van-e labdarúgó-válogatottja Pakisztánnak?
Szerintetek mennyi pakisztáni vidista lehet?
Jó lenne, ha a vidi.hu publikálna megint egy olyan statisztikát az egyik cikkében, mint 2010. december 14-én:

1

A Fradiban milyen nyelven beszélnek egymással?

Ez azóta érdekel mióta mindenféle ember van a Fradiban. Gondolom itt nem az a gyakorlat mint egy nagyobb spanyol vagy angol klubbnál, hogy az idegenlégiósok megtanulják az adott ország nyelvét, viszont amennyire tudom az angolt nem beszéli a legtöbb magyar, de a külföldiek közül sem mindenki, például Mateos.

5

Nike vagy Babolat teniszcipő a jobb?

Ára persze kulonbozik, a nike szep feher rozsaszin, 15ezer,mig a babolat feher-fekete-piros 25ezer. Szerintetek?!

2

Kezelt-hónapok óta rohammentes-epilepsziás kaphat sportorvosi engedélyt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!