Találatok a következő kifejezésre: A fagyasztott hogyan csináltok (3 db)

A fagyasztott anyatejcsiből hogyan csináltok kaját, főzeléket a babának?

Sikerült elég sokat lefagyasztani, de nem tudom hogy készítsek bel?le neki kaját! Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Persze, nagyon jó is, ha jut a fõzelékébe tej, mert így krémesebb, finomabb és kicsit sûrûbb is lesz. Egyszerû, megfõzöd a zöldségeket (krumpli+akármi - répa,stb.), ha megfõtt, és a fõzõvíz annyi, amennyi kell, akkor öts hozzá tejet (vagy ha fagyasztott, akkor tedd bele és forrald fel vele (de ne sokáig, csak egy pillanatra), és ezzel turmixold le.

Persze, nagyon jó is, ha jut a fõzelékébe tej, mert így krémesebb, finomabb és kicsit sûrûbb is lesz. Egyszerû, megfõzöd a zöldségeket (krumpli+akármi - répa, stb.), ha megfõtt, és a fõzõvíz annyi, amennyi kell, akkor öts hozzá tejet (vagy ha fagyasztott, akkor tedd bele és forrald fel vele (de ne sokáig, csak egy pillanatra), és ezzel turmixold le.
Én úgy tudom, hogy az anyatejet nem kell felforralni. Legalábbis a védõnõm azt mondta, mikor én kérdeztem tõle. Én úgy szoktam, hogy az elkészített ételrõl leöntöm a vizet és a kicsit megmelegített anyatejet hozzáöntöm, turmixolom. Ha kevés lett a tej, öntök vissza rá a fõzõvízbõl.
Nem szabad felforralni mert elvész belõle a Ca, immunanyag stb. csak megmelegíteni szabad

Aki más intézetben tároltatta a fagyasztott katonákat, mint ahol a lombikot csinálták, hogyan szállíttatta át?

Ma mondták, hogy majd nekünk kell intézni a szállítást, vannak erre specializálódott cégek. Ismertek ilyet? Gugliban nem találtam.

Legjobb válasz: mi a krioban tároltatjuk onann oda szállítják ahova akarom.

mi a krioban tároltatjuk onann oda szállítják ahova akarom.
Mi saját magunk vittük, elmondták mit vigyünk (hûtõtáska, pár takaró vagy törülközõ és egy 1, 5l-es termosz, aminek fém a belseje is!) és õk belerakták és már indulhattunk is! semmi probléma nem volt.

Fagyasztott spenótból hogyan csináltok bármit is a babának? Mert az egybe van lefagyasztva. Letörni nem bírok belőle.

Legjobb válasz: vastag kés(kenyérvágó) + fa kloffoló és vágódeszka:) kicsit megreszeled egy csíkban a kenyérvágóval , odailleszted és a késre ütsz a loffolóval. Mindig így törtem le amíg pici volt. Imádta a sóskát:)

vastag kés(kenyérvágó) + fa kloffoló és vágódeszka:) kicsit megreszeled egy csíkban a kenyérvágóval , odailleszted és a késre ütsz a loffolóval. Mindig így törtem le amíg pici volt. Imádta a sóskát:)
Megcsinálom az egészet, nem török le belõle. Amikor felenged, a baba részéhez krumplit teszek sûrítésnek, az én részemhez meg a tej, zsömle verziót.
Én úgy csináltam, h olajon elkezdtem olvasztani magunknak is csináltam, és mikor kész lett (neki) Kivettem, utána raktam hozzá a fokhagymát stb... magunknak! Neki meg tápszerrel és krumplival turmixolva adtam!
Te fagyasztottad vagy bolti? A házi fagyaszást egyszerûen klopfolóval darabokra törtem. A boltban lehet kapni olyat, ami 4db kockában van lefagyasztva, vagy olyan is van ami jégkocka nagyságokban. így annyit veszel ki, amennyi szükséges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!