Találatok a következő kifejezésre: A főtt nem túl sok (2 db)

Kicsit zsíros az arcom, leginkább azért zavar mert a legtöbb fotón fénylik az arcom nyáron, arctonikot is használok néha, de nem túl sokat ér, mit csinálhatnék még vele?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, mindent kipróbáltam. Elõször próbáld ki ezt: http://www.jomtom.hu/himalaja_kristalyso_szappan.html (dm-ben lehet venni) ha nem jön be, marad a púder :-)

Én is így vagyok, mindent kipróbáltam. Elõször próbáld ki ezt: http://www.jomtom.hu/himalaja_kristalyso_szappan.html (dm-ben lehet venni) ha nem jön be, marad a púder :-)
Púder, zsírfelszívó lapocska, vagy mattító krém. van olyan, ami nagyon jól beválik.
A zsíros arc mindig zsíros lesz, ha ilyen a bõrtípusod. De lehet rá BB krémeket venni, amik sokáig mattá teszik + egy kis átlátszó púder és kitart akár fél napig is.
Bioderma Sebium Mat. EZ egy hidratáló arckrém ami kitünõen mattít is. Én imádom, 50 ml-s és nagyon sokáig elég, gazdaságos. Gyógyszertárban lehet kapni de ez nem ilyen gyógyszertári krém, csak ott árulják. Azt próbáld meg szerintem, én is ezt használom és nem csillog egész nap az arcbõrõm :3

A főtt tojásban nem túl sok a kalória, jó az fehérje napra?

Legjobb válasz: A kalória tulajdonképpen nem számít ennél a diétánál,és különben sem tudom elképzelni,hogy valaki annyi tojást meg tud enni,amennyi meghaladhatja a napi 1300-1500 kalóriát.Ennyit szerintem enni kellene,mert rád fog törni a farkaséhség.

A kalória tulajdonképpen nem számít ennél a diétánál, és különben sem tudom elképzelni, hogy valaki annyi tojást meg tud enni, amennyi meghaladhatja a napi 1300-1500 kalóriát.Ennyit szerintem enni kellene, mert rád fog törni a farkaséhség.
naná hogy jó
Az eredeti 90 napos leírásában a fehérje napon hús helyett lehet tojást enni. Tehát mindenképpen jó fehérje napra és csak arra:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!