Találatok a következő kifejezésre: A főtt nem túl (4 db)

Kicsit zsíros az arcom, leginkább azért zavar mert a legtöbb fotón fénylik az arcom nyáron, arctonikot is használok néha, de nem túl sokat ér, mit csinálhatnék még vele?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, mindent kipróbáltam. Elõször próbáld ki ezt: http://www.jomtom.hu/himalaja_kristalyso_szappan.html (dm-ben lehet venni) ha nem jön be, marad a púder :-)

Én is így vagyok, mindent kipróbáltam. Elõször próbáld ki ezt: http://www.jomtom.hu/himalaja_kristalyso_szappan.html (dm-ben lehet venni) ha nem jön be, marad a púder :-)
Púder, zsírfelszívó lapocska, vagy mattító krém. van olyan, ami nagyon jól beválik.
A zsíros arc mindig zsíros lesz, ha ilyen a bõrtípusod. De lehet rá BB krémeket venni, amik sokáig mattá teszik + egy kis átlátszó púder és kitart akár fél napig is.
Bioderma Sebium Mat. EZ egy hidratáló arckrém ami kitünõen mattít is. Én imádom, 50 ml-s és nagyon sokáig elég, gazdaságos. Gyógyszertárban lehet kapni de ez nem ilyen gyógyszertári krém, csak ott árulják. Azt próbáld meg szerintem, én is ezt használom és nem csillog egész nap az arcbõrõm :3

Digitális fényképezőm gombját nem lehet lenyomni, hogy elkészítsem a fotót! Menyibe kerülhet a szervíz? Megbízható, nem túl drága szervízt tudtok ajánlani Bp-en?

Legjobb válasz: bakker, épp egy ilyen kérdést akartam feltenni. nem tudom bekapcsolni a gépet, 3 hete még vígan fotóztam vele, most meg kuka kussban van.

bakker, épp egy ilyen kérdést akartam feltenni. nem tudom bekapcsolni a gépet, 3 hete még vígan fotóztam vele, most meg kuka kussban van.

Babaarccal lehet vki kifutó modell? A foto moddellkedéshez nem elég különleges az arcom, a kifutó modellkedéshez pedig túl bájos. Azért lehetne még esély?

Legjobb válasz: minek? tök felesleges, egy bizonyos IQ alatt úgysem fogjátok fel a választ. Ha lenne eszed, nem itt kérdezgetnél, hanem elsétálnál egy nyomorult ügynökséghez a baba pofiddal, és megkérdeznéd ott.

minek? tök felesleges, egy bizonyos IQ alatt úgysem fogjátok fel a választ. Ha lenne eszed, nem itt kérdezgetnél, hanem elsétálnál egy nyomorult ügynökséghez a baba pofiddal, és megkérdeznéd ott.
Borzasztó problémáid vannak... Ezeket ki mondta neked?
anyám..... én csak olyan modelleket alkalmaznék, akinek az IQ-ja legalább 130. Ez alatt semmiképpen. A világ jobban járna.
utolsó: nem itt kell menõzni, kérdezõ, te pedig menj szépen az ügynökséghez, és kérdezd meg. :)
gyerekek... nekem 3 felsõfokom van, és modellkedem. na ehhez mit szóltok?
Képzeld! Nekem is van középfokú angolom... ÉS?
A kérdező hozzászólása: Hát képzeld h van eszem...miért??közép fokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, de te tudod...miért nem sétálok el??mert most gondolkoztam el rajta, viszont itthon vagyok beteg állományban ..reméltem kapok vmiféle választ, és nem csak szidást.. Másrészt szuszáááá haver szuszáááá:DD
A kérdező hozzászólása: De ez most h jön ide?:DDD Ha már ide tévedsz, akkor válaszolj normálisan..:DD
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy a kifutó modelleknek semleges arc kel h legyen, mivel a ruhár a kell összpontosítani a nézõnek nem pedig a modellre...
ha menõznék az hosszabb lenne ;)


A főtt tojásban nem túl sok a kalória, jó az fehérje napra?

Legjobb válasz: A kalória tulajdonképpen nem számít ennél a diétánál,és különben sem tudom elképzelni,hogy valaki annyi tojást meg tud enni,amennyi meghaladhatja a napi 1300-1500 kalóriát.Ennyit szerintem enni kellene,mert rád fog törni a farkaséhség.

A kalória tulajdonképpen nem számít ennél a diétánál, és különben sem tudom elképzelni, hogy valaki annyi tojást meg tud enni, amennyi meghaladhatja a napi 1300-1500 kalóriát.Ennyit szerintem enni kellene, mert rád fog törni a farkaséhség.
naná hogy jó
Az eredeti 90 napos leírásában a fehérje napon hús helyett lehet tojást enni. Tehát mindenképpen jó fehérje napra és csak arra:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!