Találatok a következő kifejezésre: A főtt nem (235 db)

Szellem a fotón? Nem trükk.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/300284_208406..

Legjobb válasz: Én egy szellemet se látok.

Én egy szellemet se látok.
Én is látom. Egy árnyék van középen, mert valamelyik zseni odavilágított, aztán egybõl: jaj szellem! mit tegyek? Am az árny felett van egy fej is (szem, orr, arc). Én azt mondom, hogy ez fotomontázs. (hamis kép)
Nem kell mindenben szellemeket keresni... az csak egy felületi tükrözõdés.
Hoho! Megvan az árnyékember!
Ez Photoshop. Nemár hogy minden szellemes kép ilyen homályos.Egy kattintással meg lehet csinálni.
Jó fantáziával bármit bele lehet látni.
Elég érdekes kép és sok mindent lehet rajt látni...
Ez olyan mintha valakinek az árnyéka lenne...
Hol készült a kép? Szép ez a barlang.
A válasz megírásának idõpontja: ma 17:08 Köszi, nem láttam volna!
Szívesen.
Ezek olyan hülyeségek amúgy... A szellem sosem elmosódott, hanem jól körülhatárolható alak... én csak hõkamerával lehet felvenni.
jááá most aztán beparáztam xD
Én látom és szerintem az más nem szellem.
vagy valakinek az árnyéka vagy pedig csak pont ilyen alakzat jött ki. hányan voltak?
A kérdező hozzászólása: a kép közepén van egy emberi alaknak látszó átlátszó árnyféle, de szerintem félelmetes
Én látom....minden esetre érdekes.Bár azt nem látom h mit akartatok volna fényképezni.Mert ugye van vmi fény is amitõl meg ugye árnyék is lehetett.
> Szellem a fotón? Nincs.
A kérdező hozzászólása: a kép egy barlangban készült mindenesetre szerintem hátborzongató, mert ott nem áll senki
A kérdező hozzászólása: abban biztos lehetsz, hogy ez a kép nincs megbabarálva
A kérdező hozzászólása: -a
Te fotóztad?És mit szerettél volna eredetileg fotózni?
A kérdező hozzászólása: nem én fotóztam, egyik barátom kattintgatott a Tavasbarlangban
Szerintem párás volt a kamera vagy nem tom, de ezen 100%, hogy nincs semmi természetfeletti.
Nem látok semmit :S
ez egy filmbõl van

Ha én a tükörben szépnek látom magam miért van az, hogy a fotókon nem? A tükör "hazudik"?

Legjobb válasz: igen :DD___vmilyen értelemben,mert pld.vannak olya tükrök,amik soványítanak,vagy éppen kövérítenek,illetve nyújhatják az arcot is.....tapasztalatból mondom :))

igen :DD___vmilyen értelemben, mert pld.vannak olya tükrök, amik soványítanak, vagy éppen kövérítenek, illetve nyújhatják az arcot is.....tapasztalatból mondom :) )
vagy egyszerûen csak nem vagy fotogén alkat. elõfordul. én pl a legtöbb képen nem vagyok megelégedve magammal, bezzeg amikor a tükörbe nézek, meg nem látok semmi kirívó hibát... egyszerûen neked többet kell dolgoznod azon, hogy jó képek sikerüljenek rólad... több kép, egyenesen arányos a jobb fotók lehetõségével.
Énis ugyanígy vagyok vele, a tükörben jobban nézek ki mint a fotókon.. még akkor is ha ugyanúgy mosolygok, vagy ilyesmik, és én sem értem h miért..:DD
Azért a fotóson is sok múlik! Nem mindegy milyen szögbõl, milyen fényviszonyok között készül az adott kép. Mindenkinek megvannak az elõnyös beállításai és ugyanígy az elõnytelenek is. A fotó nem mindig adja vissza a teret, a mozdulatokat. Az csak egy elkapott pillanat. De még a smink sem mindegy, hogy mihez készül. Ha csak a mindennapokra, az nem ugyanúgy mutat egy fotón, mintha direkt arra sminkelsz, hogy a fotón jól mutass. És nem véletlenül vannak még utómunkák egy fotón. Ugye, a Photoshop csodája. :) Úgyhogy szerintem sem a tükör, sem a fotó nem hazudik, amíg nincs manipulálva. Egyszerûen csak nem minden pillanatban és nem minden szögbõl tûnünk "tökéletesnek".
A fényképezõgép mutatja az igazságot (sajnos) A tükör fordított képet mutat. Ezért kicsit más.
Akkor ezért fényképezi mindenki magát a tükörben, mert a tükör jobb képet mutat??:DD
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes. Azok a lányok/fiúk azért mégsem olyan szõkék (õk tudnak valamit) XD.
A fénykép egyetlen szemszöget mutat 2 dimenzióban. A való életben pedig 3d-ben látod sok szemszögbõl.


Szerintetek ez a fotó nem giccses és sablonos?

http://1point4.hu/wp-content/uploads/ujszulott-fotozas-075.jpg

Legjobb válasz: Hát attól, hogy neked nem tetszik az anyuka, attól õ még szeretne egy ilyen szép elméket magának, és gondolom a képen szintén szereplõ pasinak és babának meg az egyik legszebb ember a világon! Senki másnak nem számít a véleménye! A baba pedig tündéri, és a szárnyak is simán beleférnek, mert a csecsemõk igazi kis angyalok!

Hát attól, hogy neked nem tetszik az anyuka, attól õ még szeretne egy ilyen szép elméket magának, és gondolom a képen szintén szereplõ pasinak és babának meg az egyik legszebb ember a világon! Senki másnak nem számít a véleménye! A baba pedig tündéri, és a szárnyak is simán beleférnek, mert a csecsemõk igazi kis angyalok!
Nagyon szép család és szép az anyuka is. A hapsi az exed és féltékeny vagy?
Az újszülött fotózás pedig errõl szól... Olyan képet, amilyet írsz bárki tud csinálni, egy profi fotós mûvészi(bb) képeket csinál és ez így van jól. Ha nem tetszik Te ne csináltass, de nagyon sokak szeretnének ilyen szép életre szóló emlékeket!
Nos, õszinte leszek: mi is tervezünk ilyen fotózást a picirõl, hogy a távoli rokonoknak egy képeslap formájában adjuk hírül a leányzó érkezését. De számomra ez már kicsit soknak tûnik. Mi egyszerûbbre gondoltunk. Pontosabban olyasmikre, ahol mi nem igazán szerepelünk, (vagyis ez még egyezkedés tárgya, mert én szeretném, ha a páromról és a kicsirõl több kép lenne, õ meg inkább minket látna szívesebben :) ), de a lényeg, hogy olyasmikre gondoltunk, ahol mondjuk max. a kezünkben fekszik. Például ilyesmire: http://wallzpoint.com/wp-content/gallery/newborn-baby/1109-n..
Szerintem, a fotózás is egy olyan mûvészet, amelyben mindenkit más fog meg. Elég nehéz megítélni, hogy kinek mi a mûvészi, ízlés kérdése. Nekünk nyilván az egyszerûbb, letisztultabb stílus tetszik, (számunkra ez a mûvészi) de erre is van egy nagyon jó közmondás: a kevesebb, néha több. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de azt tudom mondani, kedves 6., hogy egy profi, mûvészi fotós van annyira sokoldalú, hogy az egyszerûségbõl is tud igen mûvészit alkotni. Ezen vitázni olyan, mintha arról próbálnánk egymást meggyõzni, hogy Van Gogh, Csók vagy Dalí volt-e nagyobb mûvész. Meddõ vita. Üdv: 5. válaszoló
Nekem sem tetszik, ez már giccs. Miért kell egy csecsemõre angyalszárnyakat tenni? Az egy dolog, hogy az anyuka nem egy szépség, de ettõl mondjuk joga van, képet csinálni a gyerekérõl közösen.
Angyalszárnyat nem raknék a babára. Számomra az angyalok "halottak" :( :( Egyébként nekem sok ez a kép, túl giccs, de ha nekik ez tetszik, hát csinálják. Nekem az se tetszik, ha az 1-2 hetes újszülötteket katicának, teknõsnek és egyebeknek öltöztetik be.
Szerintem aranyos, életrepusziltak egy kis angyalt :)
Remélem, hogy úgy szólsz a témához, hogy legalább valami fotós végzettséged van. Komolyan, nincs jobb dolgod, mint ilyeneken rugózni? "az anyuka meg ronda"-te meg ezek szerint unintelligens vagy, de legalábbis tökéletes. Hogy neked mi tetszik, az a te dolgod, majd úgy fotóztatod a gyereked meg magad, ahogy neked jó.
5. vagyok! Nekem tetszenek a belinkelt oldalon lévõ képek. Lényegesen egyszerûbbek, mégis kiemelik a meghittséget. (Az, hogy hogy néz ki a képeken a baba/mama/apuka, annyira tök mindegy. Én se tartom magam egy bálkirálynõnek, de nem is egy publikus oldalra szánnám a képeket. ;))
Na igen, ez a másik. Én is láttam már gyönyörû képet, amit fotós készített kisbabáról, családról, és tényleg én is azt gondoltam, hogy nagyon jó ránézni. De ez nem ilyen, Ilyet én is tudok csinálni. :D
Kedves kérdezõ! " meg az anyuka is ronda"... háát... no comment, te biztos tökéletes vagy, már bocs
szerintem nekik ez egy tök jó emlék. Manapság sokkal sablonosabb a fotókon a különbözõ jelmezekbe bújtatott és kosárba tett csecsemõ.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, nincs is exem, de azért köszi :) Hát nem tudom, hogy ezt milyen kontár "fotómûvész" csinálta, mivelhogy ilyet mindenki tud csinálni, aki már látott fényképezõgépet mûködésben :) vagy oké, ha valaki ingyen fefotózta õket. De ha ezért még fizettek is, akkor jó nagy átverés volt, vagy a szépérzékük mélyen a béka hátsó fertája alatt van... Itt van pl. õ, na õ jó képeket csinál ahogy elnéztem, nem ilyen giccsparádékat: http://divicoart.hu/blog/?tag=ujszulott-fotozas
Szerintem jó kép. Az anyuka nem a következõ szépségkirálynõs forduló beharangozójába szánja a képet, hanem a családi fotóalbumba. Tehát lényegtelen, hogy szép vagy nem szép. És igen. A családi fotók általában a kívülállók szemében giccsesek. Hidd el, a tied is az lesz mások számára.
Az angyalka téma nekem is kicsit a már meghalt babákhoz kapcsolódik (talán mert sok lett a vetélés mostanában amirõl tudok-hallok és mindig angyalkának emlegetik õket meg van is egy ilyen oldal szóval nem tudok elvonatkoztatni) de ezen a képen hirtelen fel se tûnt az angyalszárny csak egy cuki meztelen babát láttam meg a szüleit akik szeretik egymást. Nekem nem sok egyáltalán , ezek a mûvészi fotózások tényleg ilyenek szoktak lenni.
Nem mertem leírni, amit a 9. válaszoló írt, de engem pl a hideg ráz akkor is ha anyósom azt mondja a lányaimnak, hogy angyalkák. Bennem is ez van, hogy az angyalka, nem élõ :(
A kérdező hozzászólása: nem tudom, nekem ez sok (akkor az apukára miért nem raktak ördögszarvakat?) ha már fotózás, akkor inkább spontán fogja meg a babát és nézzen rá :)
A kérdező hozzászólása: a baba azokkal a szárnyakkal...hát én ilyet nem csinálnék meg az anyuka ronda
Amúgy ezt azért nem tudja mindenki megcsinálni akinek van gépe, mert ezt profi fotós csinálta... aki egy kicsit is ért hozzá az tudja, hogy ez stúdióban lett fényképezve...de persze le lehet fikázni, de akinek nem tetszik az csináljon jobbat...

Miert leszek rosszul a fott eteltol? Hogy ertessem meg anyaval, hogy nem birok fott etelt enni?

Akarmilyen ehes vagyok, ha eszek valami fott etelt akkor altalaban utana hanyingerem lesz tole. De ha szendvicset eszek vagy peksutit akkor azoktol semmi bajom. Kihanyni nem szoktam, de sokszor vagyok azon a szinten, hogy mindjart visszajon. Anya meg allandoan veszekszik, hogy mindig szendvicset eszek meg , hogy ne lehet semmi bajom a fott eteltol es mindig erolteti, hogy egyem meg es most is rosszul vagyok a hulye rizstol amit megetetett velem. Miert van ez? 15L

Legjobb válasz: Ha nem eszel fõtt ételt, akkor elég hamar komolyan beteg leszel az egyoldalú táplálkozástól. Egyszerûen bemeséled magadnak, hogy rosszul vagy a fõtt ételtõl. Anyukádnak van igaza.

Ha nem eszel fõtt ételt, akkor elég hamar komolyan beteg leszel az egyoldalú táplálkozástól. Egyszerûen bemeséled magadnak, hogy rosszul vagy a fõtt ételtõl. Anyukádnak van igaza.
A kérdező hozzászólása: De en nem ugy erzem, hogy bemeselnem magamnak..
A kérdező hozzászólása: Meg van amikor nem leszek rosszul..de legtobbszor igen
ha sokáig akarsz élni, került a készételeket. Vagy ha végképp nem megy, fõzz magadnak valami olyat, amit te magad szeretnél enni
Hogy miért van, azt nem tudom, én is így vagyok vele, de a fõtt ételre tulajdonképpen semmi szükségünk, anélkül is lehet változatosan táplálkozni.
egyszerüen ne edd meg. ha tovább erölteti, menj el mondjuk a szobádba. legyél kitartó és kénytelen lesz ezt elfogadni. ne hagyd magad :) ha jót akar neked akkor megérti.
meg mondhatod neki azt is, hogy ne okozzon neked lelki sérülést hogy olyat eröltet rád amit te egyértelmüen nem szeretnél. mond hogy ezzel sérti a szuverenitásodat (szabadságodat), akár hozzáteheted, hogy jó lenne ha emiatt majd nem kéne késöbb pszichológusra költened :) , persze ezekböl csak azt fogadd meg ami passzol hozzád, fölöslegesen nem éri meg háborúzni, de ha magunkról van szó akkor érdemes tényleg kiállni magunk mellett, mert ki fog ha nem mi magunk?? :)

A főtt kukorica hízlal vagy nem, csak mert elvileg az emberi szervezet nem emészti meg, de a takarmányállatokat ezzel hízlalják?

Legjobb válasz: A fött kukorica hízlal, 127 kcal/100 g. Az emberi szervezet megemészti, csak sokan a héját nem rágják meg rendesen és azt látják viszont másnap.

A fött kukorica hízlal, 127 kcal/100 g. Az emberi szervezet megemészti, csak sokan a héját nem rágják meg rendesen és azt látják viszont másnap.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha teszem azt rágás nélkül eszem meg, akkor mi történik?
Ha rágás nélkül eszed, akkor ugyan kevesebbet használ fel a szervezeted, de hogy mennyivel, az nem lehet tudni, viszont igen alapos hasgörcsöket meg hasmenést kapsz töle. Ha kukoricát akarsz enni, egyél, de ne sokat, az sokkal okosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ment a zöld kéz!

Iphone 4s keszulekemrol szeretnek csak par darab fotot feltenni a gepre, nem szeretnem ha az osszes atmenne, ami a telefonon van. Ezt hogy tehetnem meg?

Iphone,iPhone,usb,USB,fotók,fényképek,kijelölés,apple,telefon,mobil

Legjobb válasz: Számítógép (sajátgép) Iphone DCIM vagy valami ilyen, és innen másold ki a fotókat.

Számítógép (sajátgép) Iphone DCIM vagy valami ilyen, és innen másold ki a fotókat.

A kisfiam nem akarja enni a főtt ételt és másfél éves, ragaszkodik a bébiételhez s ha főtt étellel próbálkozom ájulásig ordít, s bele lilul úgy sír. MIT TEGYEK?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, az étkezés nem kívánságmûsor. Azt esszük, ami van. Ha elég éhes lesz, megeszi. Csak ne ugrálj minden hisztire !

Én úgy gondolom, az étkezés nem kívánságmûsor. Azt esszük, ami van. Ha elég éhes lesz, megeszi. Csak ne ugrálj minden hisztire !
verd át. fõzd meg a kaját és tedd üvegbe.. oké ez se megoldás de a bébiétel pürésített nem eszi már a darabosat?
Ne alulról és ne szembõl fotózz.
A társkeresõ oldalakon kb. a megkeresett emberek 10%-a ír vissza. Nincs a képeiddel semmi probléma. Azért nem írnak vissza, mert naponta 50 levelet kapnak a lányok, és nincs idejük mindenkinek válaszolgatni. Csak ránéznek az adatlapodra és ha valami nem fogja meg õket, akkor már el is mennek a profilodról.
#1 válaszoló vagyok: Ha nem akarsz elmenni fotóshoz, rakj fel pár képet és megmondom mit csinálj máshogy. Foglalkozok fotózással lelkes amatõr szintjén.
Menj el profi fotóshoz és készíttess egy mûtermi sorozatot. Csodákat tudnak mûvelni.

Megsértem a vidéki rokonaimat, ha nem hívom el őket az esüvőnkre? Helyhiány miatt nem tudom őket elszállásolni (21 főt). Ha meg csak pl.5 főt hívok el közülük, akkor is sértődés a vége, nem?

Legjobb válasz: Szerintem ha nem hívod meg õket, akkor is nagy sértõdés lesz belõle, fõleg hogyha azért tartjátok a kapcsolatot. Az sem jó megoldás, ha csak egy párat hívsz meg közülük. Valahogy próbáld meg megoldani, hogy a szállásolás ügyet.

Szerintem ha nem hívod meg õket, akkor is nagy sértõdés lesz belõle, fõleg hogyha azért tartjátok a kapcsolatot. Az sem jó megoldás, ha csak egy párat hívsz meg közülük. Valahogy próbáld meg megoldani, hogy a szállásolás ügyet.
Hát, szerintem hívd meg õket mindenképp, és kérd meg õket hogy próbáljanak meg szállást keresni maguknak...ha szeretnének elmenni, akkor úgyis elintézik...szerintem
Nálunk is valami hasonló a helyzet, mondjuk és paksi vagok a võlegényem meg debreceni. "bajban" vagyunk, hogy hol tartsuk meg az esküvõt. Én szeretném ha pakson lenne, mert akkor teljesnek érzem az esküvõt is és akkor mindenki el tuna jönni a vendégeim közül, de akkor meg a debreceniek sértõdnének meg, és én sem tudom elszállásolni õket. És akkor én mit tehetnék?
A pécsi-debreceni rokonos vagyok. Helytálló lenne, ha úgy hívnád meg õket, hogy a buli az elsõ vonat indulásáig tart , a legjobb az lenne , ha a vasúthoz közeli helyet keresnétek a lagzihoz, hogy ne nagyon keveredjenek el, bár ilyenkor úgyis belekalkulálnak egy taxit, mert megérthetik, hogy a te esküvõdön nem te leszel az idegenforgalmista..amit a többiek írtak, hogy ajánld fel nekik, hogy elszállásolod õket egy panzióban, át nekem erre nem lenne pénzem 2-3ezer egy fõ éjjelente és nem hinném, hogy a menyasszonytáncos pénzt erre kéne költened..és ha olyanok a rokonaid mint az enyémek ezt el sem várják. Sok boldogságot.
nálunk nem helyhiány volt hanem kapcsolta hiány. anyukámnak nincs testvére és a nagyszüleim is meghatak már, csak 2 testvér unokatesó akik már 60 felettiek unokákkal. az egyik nem hívott meg a gyerekek esküvöjére mert kicsi volt a másiknak 300 fös volt meghívott (nekünk meg pont már egy másik jóbaráti esküvö meghívásunk volt pont akkorra így nem mentünk) de aki nem hívott meg ök sokszor látogatnak meg anyuéknak nagyon jó a kapcsolatuk , a másikkal meg szinte semmi, néha telefonálnak, de én kisgyerek korom óta nem is láttam öket. és azt mondtam én azt hivom meg akivel kapcsolatom van aki szinte nem is kiváncsi ránk azt nem. szerintem jó ötlet hogy ülj le velük és beszéljétek meg. mond hogy a lagziban is szivesen látjáok öket de max 5 före tudok szállást adni.
Mi Pest megyébõl Debrecenbe voltunk hivatalosak, kaptunk szállást panzióban, amit a võlegény fizetett, mi meg dobtunk annyit a menyasszonytánckor, amibõl még a szállás is kijött!
A vidéki rokonokat elszállásolahatod, pl. panzióban, diákszállóban. S megbeszélheted velük, hogy a szállás költségét hogy álljátok. Szerintem értékelni fogják az igyekezetedet.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok, és debreceniek a rokonok nekem is. Jó ötletet adtál köszönöm, mert ez a hazautazás a reggeli vonattal eszembe sem jutott. :)
Én pécsi vagyok Debreceni rokonokkal....Ebbõl adódóan ott eleve sokan vannak és nagy a távolság..mindenkine szóltam, hogy lagzi van, de kultúráltan megbeszéltük, hogy nincs szállás és nemtudom õket hova tenni, de aki jönne szívesen várjuk, ha tud valami megoldást..nos nem törték a fejüket egy családot küldtek el megbízással, hogy a nevükben gratuláljanak, persze ilyenkor ajándék nem jár ám. Mennyire vidékiek? Mert mi amikor ott voltunk a lagzin, a reggeli vonattal jöttünk haza. hátha õk is így meg tudják oldani. Aki viszont meghívott az õesküvõjére és még ott is voltál azt illik elhívni.Vagy megmondodhogy olyan lagzi lesz ahol a szûk család lesz meg néhány kollega, de hivatkozhatsz anyagiakra is a kicxsi lagzi miatt, de akkor a párodnak sem illõ 100 embert meghívni.
Azt esetleg nem lehet, hogy meghivod oket, de megmondod, hogy sajnos a szallast nem tudod megoldani szamukra, arrol nekik kell gondoskodni? Szerintem ez nem bunkosag, miert is a parnak kellene mindenki szallasarol gondoskodni (vagy ez igy illik? nem tudom)? Epp eleg mas dolgot kell inteznetek (arrol nem is beszelve, hogy aztan lehet, hogy el sem jonnek a vegen).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!