Találatok a következő kifejezésre: A főiskolán én van beiratkozás (1 db)

A főiskolán szept.5. én van beiratkozás de nekem szükségem lenne iskolalátogatási papirra ahh hogy hivatalos ügyeket tudjak intézni még most augusztusban! Lehet kérni előre iskolalátogatásit ugy hogy még nem vagyok beiratkozva de tuti odafogok járni?

Legjobb válasz: Nem lehet. Milyen hivatalos ügyeket kell intézned? Csak beiratkozás után kaphatsz iskolalátogatásit. Esetleg ha annyira sürgõs, akkor azt tudod csinálni, hogy lefénymásolod a fõsuliról érkezett papírt (azt amin az van, hogy felvételt nyertél) és mellékelsz egy kis papírt, hogy az iskolalátogatásit szept 5 után tudod küldeni, mivel akkor van a beíratkozás.

Nem lehet. Milyen hivatalos ügyeket kell intézned? Csak beiratkozás után kaphatsz iskolalátogatásit. Esetleg ha annyira sürgõs, akkor azt tudod csinálni, hogy lefénymásolod a fõsuliról érkezett papírt (azt amin az van, hogy felvételt nyertél) és mellékelsz egy kis papírt, hogy az iskolalátogatásit szept 5 után tudod küldeni, mivel akkor van a beíratkozás.
Én úgy tudom, hogy ilyenkor még kérhetsz a középiskoládtól papírt, de az lesz a legegyszerûbb, ha telefonálsz a Tanulmányi Osztályra a fõsulin, ott biztos meg tudják mondani, mi a teendõ.
A tanulói jogviszony középiskolában végzettek esetén adott év június 30-án megszûnik, így a középiskolájától a kérdezõ már nem tud iskolalátogatásit kérni. A fõsuli tanulmányi osztálya csak a beiratkozás adminisztrációja után (intézménytõl függõen pár nap/pár hét) tud kiadni iskolalátogatási igazolást. Addig azt tudod csinálni, amit az elsõ válaszoló írt: anno én is ezt csináltam, mindenhol elfogadták az iskolalátogatási igazolás utólagos bemutatását.
A kérdező hozzászólása: kösz a segítséget mindenkinek!:)
Én DE-ÁOK -os vagyok, most leszek elsõéves, még nem iratkoztam be, de tegnap kértem iskolalátogatásit, gond nélkül kiadják, mert a rendszerben látják, hogy felvettek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Hajtómű nyelvtanfolyamairól?

Kinéztem magamnak az egyik tanfolyamot, váltottunk két E-mailt az egyik illetővel, de azóta semmi hír, és valamiért kicsit bizalmatlan vagyok velük. Ti mit gondoltok?

1

Az ÖSD nyelvvizsgán külön-külön minden vizsgarésznek meg kell lennie a 60%-nak, vagy elég ha összességében, és a többi teljesen mindegy milyen lett?

a nyelvvizsgával kapcsolatos tapasztalatok is jöhetnének!

3

Mi a "lesser sphere"?

A náci nőket továbbképzésben részesítik. Ennek érdekében létrehoznak egy oktatási centrumot:

"To train women within their lesser sphere, a villa was erected in 1937 on Schwanenwerder Island, on Berlin’s Wannsee Lake."

5

Ez a kifejezes mit jelent? "glottal replacement" akcentussal foglalkozo oldalon lattam, de nem magyaraztak el.

3

Telc B2 angol nyelvvizsgán újra kell vizsgázni írásbeliből és szóbeliből is, ha az egyik rész sikerült? Pl: az írásbeli nem sikerült, viszont a szóbeli igen?

2

Melyik a legkönnyebb nyelvvizsga ezek közül?

Középfokút szeretném letenni angolból,melyik a legkönnyebb?
BME,Origo,Euro,Pannon,Dexam,Telc,Ecl

1

Felsőfokú eszperantó kidolgozott szóbeli tételeket keresek. Novemberben nyelvvizsgázom. Van valakinek? Jön valaki novemberben felsőfokra?

0

Mit jelent az olaszul, hogy "Co dinci"?

1

Hogyan van angolul az alábbi mondat? Nem szól a zene.

9

Aki tud oroszul káromkodni az írjon ide és elküldöm miket kéne leforditani pls (? )

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!