Találatok a következő kifejezésre: A főiskolán én van beiratkozás (1 db)

A főiskolán szept.5. én van beiratkozás de nekem szükségem lenne iskolalátogatási papirra ahh hogy hivatalos ügyeket tudjak intézni még most augusztusban! Lehet kérni előre iskolalátogatásit ugy hogy még nem vagyok beiratkozva de tuti odafogok járni?

Legjobb válasz: Nem lehet. Milyen hivatalos ügyeket kell intézned? Csak beiratkozás után kaphatsz iskolalátogatásit. Esetleg ha annyira sürgõs, akkor azt tudod csinálni, hogy lefénymásolod a fõsuliról érkezett papírt (azt amin az van, hogy felvételt nyertél) és mellékelsz egy kis papírt, hogy az iskolalátogatásit szept 5 után tudod küldeni, mivel akkor van a beíratkozás.

Nem lehet. Milyen hivatalos ügyeket kell intézned? Csak beiratkozás után kaphatsz iskolalátogatásit. Esetleg ha annyira sürgõs, akkor azt tudod csinálni, hogy lefénymásolod a fõsuliról érkezett papírt (azt amin az van, hogy felvételt nyertél) és mellékelsz egy kis papírt, hogy az iskolalátogatásit szept 5 után tudod küldeni, mivel akkor van a beíratkozás.
Én úgy tudom, hogy ilyenkor még kérhetsz a középiskoládtól papírt, de az lesz a legegyszerûbb, ha telefonálsz a Tanulmányi Osztályra a fõsulin, ott biztos meg tudják mondani, mi a teendõ.
A tanulói jogviszony középiskolában végzettek esetén adott év június 30-án megszûnik, így a középiskolájától a kérdezõ már nem tud iskolalátogatásit kérni. A fõsuli tanulmányi osztálya csak a beiratkozás adminisztrációja után (intézménytõl függõen pár nap/pár hét) tud kiadni iskolalátogatási igazolást. Addig azt tudod csinálni, amit az elsõ válaszoló írt: anno én is ezt csináltam, mindenhol elfogadták az iskolalátogatási igazolás utólagos bemutatását.
A kérdező hozzászólása: kösz a segítséget mindenkinek!:)
Én DE-ÁOK -os vagyok, most leszek elsõéves, még nem iratkoztam be, de tegnap kértem iskolalátogatásit, gond nélkül kiadják, mert a rendszerben látják, hogy felvettek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4 nyelvet lehet egyszerre tanulni? Milyen módszer a bevállt?

Ez a négy nyelv a szlovák, angol, német és a francia lenne.
A szlovákot még tökéletesíteni akarnám, mert lényegében már egész jól megy. Angolt 6 éve tanulok, de eddig nem sok minden ragadt rám és szeretném jobban megtanulni. Németet egy éve tanulok és nagyon szeretem, későbbiekben szeretnék Ausztriában tanulni és ezért akarnék külön tanárhoz járni, hogy jobban menjen. Most pedig bele akarnék kezdeni a francia nyelvbe... nem lenne egy kicsit sok?

5

B2-es, középfokú, angol nyelvvizsga beszédkészség (speaking) rész? (Euroexam)

Hogy megy a speaking rész? Az euroexam honlapján nem találtam részletes leírást, és nem tudom, pontosan hogy zajlik a dolog. Hallottam, hogy páronként mennek be emberek, és miről van szó? Miről kell beszélgetni a vizsgáztatóval?
Felsőfokún is ugyanolyan lesz, mint közepen?

1

Most akkor a magassarkú high heels vagy high heeled (shoes)?

Az angoltanárom kitartóan azt állítja, hogy a high heels nem jó, pedig én mindenhol így látom....

2

Hogy van spanyolul?

pacsi, ne siess!, fordulj :D Köszi :D

3

Akkreditált magyar (társalKODÓ) vagy Akkreditált nemzetközi (TELC) nyelvvizsga. Miért jobb a nemzetközi mint csak a magyar?

0

2 év alatt lehetséges úgy megtanulni németül, hogy a későbbiekben Ausztriában tanuljak egyetemen?

Most jelenleg egy éve tanulom a németet, iskolában. Tavaly három óránk volt hetente, idén csak kettő. Itthon is szoktam tanulni, de ha oda teszem magam akkor lehetséges?
És mennyit kellene vele foglalkoznom/heti hány órát/?

2

Hogy mondom azt németül, hogy 'okolni'?

Valakit/valamit okolni valamiért, hogy van ez németül?

3

Ha a német középszintű próbaérettségim 83%os lett akkor egy hónap alatt lehetséges lenne felhozni 95% környékire?

1

Angol Pannon vagy társalKODÓ felsőfokú írásbeli nyelvvizsga mennyire nehéz? Tapasztalatok?

0

Hogy van angolul? A nő a rafináltságával, és a testével kordában tudja tartani a buta és gyenge férfit!

fordítás, idézet, angol

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!