Találatok a következő kifejezésre: A fürdőszobámban fehér fuga (3 db)

A fürdőszobámban a fehér fuga egészen elszíneződött, bekoszolódott. Mivel fehéríthetem ki újra?

Legjobb válasz: Kb. semmivel. Max. ha újrafugázod. Fehér vagy világos színû fugát ilyen helyeken nem igazán szerencsés használni, mert nagy eséllyel bekoszolódik, aztán nem lesz olyan szép.

Kb. semmivel. Max. ha újrafugázod. Fehér vagy világos színû fugát ilyen helyeken nem igazán szerencsés használni, mert nagy eséllyel bekoszolódik, aztán nem lesz olyan szép.
Sajnos az elõzõ válaszolónak teljesen igaza van.Legközelebb használj szürke fugát.Lehet nem olyan szép, de nem is koszolódik be.
Viszont domestos és valami kefe csodákra képes. Nekem is fehér a fuga a világos csempéhez, szürkével eleve koszos hatása lenne. Nem lesz kis munka, nem lesz könnyû, de szép lesz :) Viszont próbáld ki egy kis helyen elõtte, hogy segít-e. Ne dolgozz feleslegesen, ha mégis újra kell fugázni.
A "koszolódás" oka lehet egy penészfajta is, amelyik a párás levegõben könnyen szaporodik. Létezik olyan spray (pl. MOLTO Penészeltávolító 500 ml), amivel lefújva a fuga újra kifehéredik. Megpróbálhatod, hogy erõs hypót viszel fel rá - nagyon óvatosan - kézi virágpermetezõ segítségével. Néha ez is segít.
Nekem a vízkõoldó vált be csak arra kell figyelni hogy csaka fugába menjem mert megmarhatja a követ!! Nagyon szupin kipezsgeti a koszt belõle :) )
Én a Welldon szaniter tisztítót használom és gyönyörû lesz tõle.700 FT-ba kerül kb és sokáig elég.
nekem a súrolókrém (Cif pl) és a fém dörzsi szivacs vált be - a fugák mentén végigdörzsölöm és újra szép fehér lesz fél óra alatt megvan és csak félévente kell megcsinálni

Hogyan lesz a fuga szép fehér a fürdőszobában?

Cigizés a helységben=sárgás fuga.

Legjobb válasz: Fogkefe+cillit. Nálam színesek a fúgák, (és nem is dohányzunk) de így is elvesztik a színüket. Így a padlón havonta a falakon félévente végigkefélgetem az összeset. Nagyon szépen visszajön az eredeti szín.

Fogkefe+cillit. Nálam színesek a fúgák, (és nem is dohányzunk) de így is elvesztik a színüket. Így a padlón havonta a falakon félévente végigkefélgetem az összeset. Nagyon szépen visszajön az eredeti szín.
Én is cillitbeget használok nagyon jó csak ha szines a kád akkor ott óvatosan bánj vale mert fehér csíkot hagy.
en hypos vizzel!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Penészgomba szokott ilyen elszínezõdést okozni...
nem hiszem, hogy penész, inkább még nedves lehet vagy, valamit belekentek a burkolók, valami koszt van fugatisztító, pár nap múlva ha még olyan, akkor pucold át vele
Hát ha nedves a fuga és már benne laktok az nagyon gáz. A lakásnak/háznak tökéletesen ki kell száradni mielõtt, bele költöznek. Különben csupa penész lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Igen, benne lakunk, mivel ez egy felújítás volt.
http://www.youblisher.com/p/404830-FM-for-Home-GoTeam/ A lapozható katalógusunkban megtalálod a kiváló minõségi tisztító szereket
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!