Találatok a következő kifejezésre: A fürdőszobámban fehér (5 db)

A fürdőszobámban a fehér fuga egészen elszíneződött, bekoszolódott. Mivel fehéríthetem ki újra?

Legjobb válasz: Kb. semmivel. Max. ha újrafugázod. Fehér vagy világos színû fugát ilyen helyeken nem igazán szerencsés használni, mert nagy eséllyel bekoszolódik, aztán nem lesz olyan szép.

Kb. semmivel. Max. ha újrafugázod. Fehér vagy világos színû fugát ilyen helyeken nem igazán szerencsés használni, mert nagy eséllyel bekoszolódik, aztán nem lesz olyan szép.
Sajnos az elõzõ válaszolónak teljesen igaza van.Legközelebb használj szürke fugát.Lehet nem olyan szép, de nem is koszolódik be.
Viszont domestos és valami kefe csodákra képes. Nekem is fehér a fuga a világos csempéhez, szürkével eleve koszos hatása lenne. Nem lesz kis munka, nem lesz könnyû, de szép lesz :) Viszont próbáld ki egy kis helyen elõtte, hogy segít-e. Ne dolgozz feleslegesen, ha mégis újra kell fugázni.
A "koszolódás" oka lehet egy penészfajta is, amelyik a párás levegõben könnyen szaporodik. Létezik olyan spray (pl. MOLTO Penészeltávolító 500 ml), amivel lefújva a fuga újra kifehéredik. Megpróbálhatod, hogy erõs hypót viszel fel rá - nagyon óvatosan - kézi virágpermetezõ segítségével. Néha ez is segít.
Nekem a vízkõoldó vált be csak arra kell figyelni hogy csaka fugába menjem mert megmarhatja a követ!! Nagyon szupin kipezsgeti a koszt belõle :) )
Én a Welldon szaniter tisztítót használom és gyönyörû lesz tõle.700 FT-ba kerül kb és sokáig elég.
nekem a súrolókrém (Cif pl) és a fém dörzsi szivacs vált be - a fugák mentén végigdörzsölöm és újra szép fehér lesz fél óra alatt megvan és csak félévente kell megcsinálni

Fekete fehér piros a fürdőszobád csempéje. Küldenél nekem fotót róla?

Ezekre a színekre szeretném a fürd?t,de nem tudom hogy legyen...Segítenél benne...

Legjobb válasz: Mi is ilyen fürdõt tervezünk, és ugyanez a problémánk mint neked volt :) végül milyen lett, küldesz fotót nekem?

Mi is ilyen fürdõt tervezünk, és ugyanez a problémánk mint neked volt :) végül milyen lett, küldesz fotót nekem?

Nagyon vízköves a fürdőszobám, a csempe a falak, csupa fehér, vettem vízkőoldót, de ahogy lemosom vele ugyanúgy kifehéredik, tudnátok tippet mondani mivel próbálkozzak?

Legjobb válasz: A vízkõoldónak idõ is kell hogy fel tudja oldani a vízkövet. Kérdés mennyire sok rakódott le de közepesnél elég lehet ha egy dörzsire töményen hígítás nélkül felviszed és azzal átdörzsölöd. Ha nagyon sok idõt kell neki adni, kend be egy darabon és hagyd úgy 10 percig és nézd meg dörzsivel lejön e. Amúgy az ecet olcsóbb és sok vízkõoldóban ecet van, vagy citromsav. Tömény ecettel is átkenheted és még száradás elõtt dörzsizés. De bármelyikkel is kened be az lényeges hogy még száradás elõtt dörzsöld át, mert ugye megszáradva sokkal kevésbé fogja oldani.

A vízkõoldónak idõ is kell hogy fel tudja oldani a vízkövet. Kérdés mennyire sok rakódott le de közepesnél elég lehet ha egy dörzsire töményen hígítás nélkül felviszed és azzal átdörzsölöd. Ha nagyon sok idõt kell neki adni, kend be egy darabon és hagyd úgy 10 percig és nézd meg dörzsivel lejön e. Amúgy az ecet olcsóbb és sok vízkõoldóban ecet van, vagy citromsav. Tömény ecettel is átkenheted és még száradás elõtt dörzsizés. De bármelyikkel is kened be az lényeges hogy még száradás elõtt dörzsöld át, mert ugye megszáradva sokkal kevésbé fogja oldani.
A kérdező hozzászólása: és szárazzal vagy vizessel kell áttörölni ? mert ha vizes kendõvel törlöm , ugyanúgy visszajut a víz és vízköves lesz tõle, bár ez lehet , hogy hülyeség.
Nem vízzel, hanem a vízkõoldóval.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi


Hogyan lesz a fuga szép fehér a fürdőszobában?

Cigizés a helységben=sárgás fuga.

Legjobb válasz: Fogkefe+cillit. Nálam színesek a fúgák, (és nem is dohányzunk) de így is elvesztik a színüket. Így a padlón havonta a falakon félévente végigkefélgetem az összeset. Nagyon szépen visszajön az eredeti szín.

Fogkefe+cillit. Nálam színesek a fúgák, (és nem is dohányzunk) de így is elvesztik a színüket. Így a padlón havonta a falakon félévente végigkefélgetem az összeset. Nagyon szépen visszajön az eredeti szín.
Én is cillitbeget használok nagyon jó csak ha szines a kád akkor ott óvatosan bánj vale mert fehér csíkot hagy.
en hypos vizzel!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Penészgomba szokott ilyen elszínezõdést okozni...
nem hiszem, hogy penész, inkább még nedves lehet vagy, valamit belekentek a burkolók, valami koszt van fugatisztító, pár nap múlva ha még olyan, akkor pucold át vele
Hát ha nedves a fuga és már benne laktok az nagyon gáz. A lakásnak/háznak tökéletesen ki kell száradni mielõtt, bele költöznek. Különben csupa penész lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Igen, benne lakunk, mivel ez egy felújítás volt.
http://www.youblisher.com/p/404830-FM-for-Home-GoTeam/ A lapozható katalógusunkban megtalálod a kiváló minõségi tisztító szereket
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!