Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek spermája van (5 db)

A férjem spermájának mostanában sokkal jobb íze van mint régebben volt. Szerintetek mi lehet az oka?

Ugyan azt eszi most is mint mindig.

Legjobb válasz: Egészségesebben él, lehet többet sportol

Egészségesebben él, lehet többet sportol
Gumicukor.
szereti az ananánsz?
Az hogy az utóbbi hónapokban nem dohányzik!
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzott korábban sem, meg most sem.
A Tomi a szóda erejével!
Nem biztos, hogy a férjed spermája változott meg!
Privátban kérdezted, hogy hogy értem, hogy nem a spermája változott meg. A reakciód megmondom õszintén, meglepett, bujkál valami a fejedben? De én csak arra gondoltam, hogy te is megváltozhattál.
Biztos megcsal.

Hogy lehet hogy a férjem spermája nem mindig olyan sok? Valamikor csak kevés van neki azért méglehet esély a babára?

Legjobb válasz: Alltalaban akkor szokott keves lenni amikor gyakran elsuti ..erted mire gondolok..Es biztosithatlak abban is hogy ugyanolyan esely van ugy is babara hisz en is a parommal mindennap csinaltuk.13 hetes kismama

Alltalaban akkor szokott keves lenni amikor gyakran elsuti ..erted mire gondolok..Es biztosithatlak abban is hogy ugyanolyan esely van ugy is babara hisz en is a parommal mindennap csinaltuk.13 hetes kismama
nem a mennyiség, a minõség a fontos :D a mennyiség pedig étkezéstõl is , fizikai állapottól is függ. hajrá!!!
Egyetértek az elõttem szólókkal. Csak a minõség a fontos! Mi is minden nap szexeltünk, volt, hogy napi 2X is... Elsõre terhes lettem. Mindent bele és sok sikert!:-)
a nem olyan sok mit jelent? 6-20 millió között normál, de már 3 millióval lehet babásodni.A lényeg, hogy minõségileg legyenek jók. Ha meg laikusként nézzük a lényeg, hogy ne legyen kellemetlen szaga, ne legyen nyúlós az állaga.
..az állag az ondóra vonatkozik..

Ha lombikkal lett a kislányom van esélyem spontán babára? (Férjem spermájával van a gond! ) Esett valaki így teherbe?

Legjobb válasz: Ismerõsök hosszú évekig lombikoztak, mire összejött a kisbabájuk. Másfél évre rá született a teljesen spontán hugica :)

Ismerõsök hosszú évekig lombikoztak, mire összejött a kisbabájuk. Másfél évre rá született a teljesen spontán hugica :)
egyik ismerõsöm pár évet járt lombikra. egyik alkalommal kijelentették, h itt nem tudnak már mit tenni, mert úgy látszik terhes lett spontán.


A férjemnek hónapok óta zselés állagú a spermája. Babát tervezünk és ezért kicsit aggaszt a dolog minket. Van akinek össze jött így is? A doki nem mondott ere semmit, élettani jelenségnek nevezte.

De azóta sem változott. Aktus után sokszor beszámolt, hogy még a vezetékben maradt az ondó. Mit csináljunk? Mindenféle képen bajra utalhat ez a dolog?

Legjobb válasz: Nem tudom probléma lehet-e, de ha rászántok kb. 10ezer Ft-ot, akkor elmegy egy magán urológushoz, csináltat egy spermavizsgálatot és megnyugodhattok. Lehet nem fizetõsen is csak az körülmén kényelmetlenebb (körülmények, beutaló stb.)

Nem tudom probléma lehet-e, de ha rászántok kb. 10ezer Ft-ot, akkor elmegy egy magán urológushoz, csináltat egy spermavizsgálatot és megnyugodhattok. Lehet nem fizetõsen is csak az körülmén kényelmetlenebb (körülmények, beutaló stb.)
De az is lehet, hogy ha leírnád a nevét kiderülne, hogy az is nyákoldó....
Hát ne haragudj, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Az én férjemnek pl. egy másik vény nélküli szert kellett szednie, de nem írom le a nevét, mert még azt is beszedeted vele. Lehet, hogy teljesen más a baja, lehet, hogy semmi. Azt sem tudod kik írogatnak itt. Miért nem megy el egy spermavizsgálatra?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Holnap reggel lemegyek a patikába, és beszerezzük. Remélem minél hamarabb megérkezik hozzátok is a gólya :) Sok sikert és még egyszer köszönöm!
Fluimucil 200, felnõtteknek való por! Napi 2x igyon meg 1-1 tasaknyi port 1dl vízbe oldva. csodákat tesz. Mi a Dévai Meddõségi központba járunk inszeminációra. Ott vizsgálják a sperma minõségét is!!! Az ottani andrológus javasolta a fluimucilt és nagyon hatásos volt, ugyanis 1 hónap alatt sokkal folyékonyabb lett a spermája a páromnak!!! Elõzõ inszemnél csak 100.000 spermája maradt életben az elõkészítés után, mert akkor még nagyon sûrû volt a cucc, és a mostaninál 1 hónap fluimucil kúra után pedig 3, 5millió maradt életben, mert sokkal hígabb lett és hamar ki tudtak szabadulni a spermák :) Vény nélkül kapható!
A kérdező hozzászólása: Eddig két dokinál is jártunk, egyik sem csinált semmit. Kértünk ilyen olyan vizsgálatokat, de azt mondták felesleges, és ezt csak külsõ megállapításból ítélték. Ha tudtok egy nagyon jó szakembert ajánlani azt is megköszönném, a Kõbányai Egészségházban már mindegyiknél voltunk, és egyik sem mutatott semmi pluszt amibõl az ember tudja, hogy na igen Õ lesz az orvosom!
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó ezzel kaptunk egy kis feményt :) És ezt lehet vény nélkül is kapni? És melyik kiszerelést használtátok? Mert olvastam, hogy van 100, 200, és 600mg-os.
ja! és napi 3 litert igyon legalább!
Nálunk pontosan ugyanez van!!! figyelj, megnézettük andrológussal és azt mondta, hogy túl sûrû a spermafolyadék, ezért szinte zselészerû az állaga és sajnos amíg ilyen az állaga, addig nem tudnak a spermiumok kiszabadulni a folyadékból és nem jön össze a baba. napi 2x kell fluimucil port innia a páromnak, azóta tökéletes a spermafolyadékja :) Igyon a párod fluimucilt, attól semmi baja nem lesz az ég világon, az nyákoldó, kihat oda is :)
Férjemnèl is hol ilyen hol olyan, mégis már a második babát várjuk.
Nem, az nem nyákoldó volt. Kedves Kérdezõ! Mi újság?

A férjemnek kevés spermája van. Elküldték genetikai és hormon vizsgálatra is. Minden rendben. Mi okozhatja akkor az alacsony spermaszámot? Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ajánlom a Multi Maca-t, itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.freeweb.hu/bushidogs/forevermultimaca.html Növeli a spermaszámot! Megrendelheted: http://aloeverabolt.hozocenter.hu/component/option,com_virtu.. Sok sikert! Ne adjátok fel semmiképp!

Ajánlom a Multi Maca-t, itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.freeweb.hu/bushidogs/forevermultimaca.html Növeli a spermaszámot! Megrendelheted: http://aloeverabolt.hozocenter.hu/component/option, com_virtu.. Sok sikert! Ne adjátok fel semmiképp!
Az elõzõ válaszoló vagyok. Olvasd a te kérdésed feletti kérdésre is a választ! (nem én írtam egyébként)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!