Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek problémái vannak (24 db)

13 -éve házasok vagyunk a férjemmel, de van egy olyan probléma hogy más után vágyom, miért van ez így?

Legjobb válasz: Ha jó a házasságod és rendes veled a férjed akkor ne vágy másra. Értékeld azt ami van mert oriásit bukhatsz. Kiváncsiságból, és mert dolgoznak a hormonok ne kockáztas, TAPASZTALATBÓL mondom.

Ha jó a házasságod és rendes veled a férjed akkor ne vágy másra. Értékeld azt ami van mert oriásit bukhatsz. Kiváncsiságból, és mert dolgoznak a hormonok ne kockáztas, TAPASZTALATBÓL mondom.
13 év után normális, ha mást kívánsz. (Mondjuk nem értem, hogy tudsz szerelmes lenni így hipp-hopp). Mindenki egy idõ után mást is fog kívánni, és akkor itt van a házasság meg a szeretet fogalma. Ha neked ez a kettõ fontos visszatartod magad, ha nem akkor sok sikert, de gondolj bele ha a férjed esetleg megtudja, a másik csak szexet akar, akkor Te könnyen két pad közé eshetsz két gyerekkel.
Azért mert benned is ribanc vér folyik:)
Inkább egyezzetek meg a férjeddel egy nyitott kapcsolatban. Miért kellene szenvedni, ha nem muszáj? Prûdségbõl?
00:44-es Hát igen, nehéz ésszel gondolkozni, de hosszú távon rájössz, hogy helyesen döntöttél, hogy nem mentél bele. Próbáld meg megszakítani a kapcsolatot a másik férfival, hogy ne legyen akkor a kísértés. Sok sikert, és remélem helyre jön a férjeddel a kapcsolatod!
Tiltsák be a házasságot! erre csak azt tudom mondani. :)
Nehéz ügy. Én is hasonló cipõben járok. Hónapok óta vívódom: józan ész vagy a vágy. De talán lehet, hogy csak egy álmot kergetünk, és az a másik sem jobb, csak éppen ismeretlen. Ráadásul senki nincs akinek elmondhatnám, mindenki csak ítélkezik felettem. Ha akarsz írj privát e-mailt, hátha úgy könnyebb, ha kiírhatjuk magunkból.
én a te helyedbe most nem csak magamra gondolnék... hisz van két gyereketek! velük mi lesz ha ne adj isten elváltok? az nekik is más mint egy szeretõ családba vagy egy széthullot családba nõjjenek fel. én is csak azt tudom mondani, hogy próbáljátok megbeszélni a férjeddel. legalább a gyerekek miatt.
Szerintem is inkább halgass az eszedre, és ne pedig más után vágyakozz. Aztán ne csodálkozz majd, ha a gyerekeid úgy fognak utálni, h leginkább a halálodat kívánnák : )
20:00 , ez azért durva volt...!!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nincs semmi értelme.
00:44-es Ha nem akarsz elválni a férjedtõl, akkor ne csald meg. Annak semmi értelme. Én újra csak azt mondom, hogy üljetek le, és próbáljátok megbeszélni, hogy mivel lehetne feléleszteni a kapcsolatot. Ha megcsalod, utána már nem fogsz tudni úgy a szemébe nézni, le is bukhatsz, és akkor elveszítheted a férjed. Ha csak egy kalandról van szó a másikkal vagy inkább csak a kíváncsiságról, az nem ér ennyit...
A kérdező hozzászólása: 12-8.Férjemmel nem akarok szakítani akarom elveszíteni 12-8.
Megint az elsõ 00:00 :) Nem tudom mennyi idõsek a gyerekeid, de szerintem azt kell mérlegelned, hogy az akivel most találkoztál, az csak egy kaland lenne vagy komolyabb érzelmekrõl van szó. Ha többet érzel iránta, mint szexuális vágyat, és ez kölcsönös, akkor megérné elgondolkoznod azon, hogy van-e értelme együtt maradnod a férjeddel. Csak egyszer élünk, miért legyen az egész életünk boldogtalan csak azért mert nem merünk változtatni?
A kérdező hozzászólása: Igen, 2.
00:00 vagyok Van gyereketek?
A kérdező hozzászólása: Nem csaltam még meg, de nem sokára találkozni fogunk.A férjem nagyon szeret, minden lépésemet figyeli, így van ez a kezdetektõl fogva.Pedig erre még nem adtam okot.Szerelmes lettem az illetõbe, nem tudom mi tévõ legyek.Segítsetek!!!!
Lehet, hogy már kihûlt a kapcsolatotok, és úgy érzed, hogy változatosságra van szükséged. Le kell ülnöd a férjeddel, és megbeszélni ezt a problémát, hogy min kellene változtatni, különben a következõ kérdésed már az lesz itt, hogy megcsaltad a férjed, és hogy ezt hogy tehetted... A "más után vágyom alatt" konkrét személyt értesz?
A kérdező hozzászólása: Válogasd meg a szavaidat!!!!
Szerintem egy idõ után mindenki vágyik új élményekre. Ezért fantáziálunk maszturbálunk jobb hijján. Ez nem is baj, igy természetes. Az ember alapbol nem monogám. A vallás, és a szokások miatt kénytelen az lenni. Ha a jelenlegi partneredbõl valami hiányzik, azt meg kell vele beszélni, változni változtatni kell. Ha a férjed nagyon felvilágosult, akkor jöhet a szvinger-klubb.

Van egy kis problemam a ferjemmel?

Masodik gyerkocot varjuk. A hazassagunk kiegyensulyozott, nincs problemank, minden rendben. Es most jon a sex.. az elso terhessegem alatt se volt kicsattano sexuqlis eletunk. Soot .. ha lehetett volna, 9 honapra bezarkozom. A szules utan probalkoztunk. De szamomra akkor se volt jo. Nem elveztem, "elvoltam", vartam, hogy vege legyen. Igazabol eleg lapos volt az egesz, de nem vartam el, hogy gyertyak legyenek mindenhol es viragszirmokat szorjo szet. Amolyan "bumm bele" dolog volt. Sokaig mondogatta a masodik gyereket. Vegul bele mentem, hamar osszejott. Kivetelesen egy jo alkalom volt. Regebben (amig "fiatalok" voltunk) napokig agyban voltunk, mint a nyulak :))) Most meg .. szegyenlem, de egyszeruen 13 hetes terhesen undorodom tole. Marmint a sextol, attol, hogy bennem legyen a ferjem. Viszont "kinozni" nem akarom, mert ember es szuksegletei vannak. De egyszeruen ma nem megy. Ma estw pl. sirva fakadtam.. teljesen kibuktam magamon. A ferjem meg "bevagta a durcat" es megbeszelni sem akarta a dolgokat. Nem tudom, hogy lesz-e jobb valaha a helyzet (evek mulva), de ha ez nem valtozik, akkor annak nem hiszem, hogy jo vege lenne! Masnal is volt ez igy? Hany ev mulva allt minden vissza?

Legjobb válasz: Babavárás közben normális. Van, ahol éppen fordítva van, a férj nem kívánja a várandós feleségét. Szülés után is normális, de véleményem szerint max. 1-2 hónapig. Nálatok a fõ probléma, hogy - ha jól értettem - az elsõ gyerek megszületése után nem jött rendbe a nemi életetek. A második baba megszületése után ezzel mindenképpen foglalkozni kell. Ha egyedül nem megy, akkor forduljatok szakemberhez. (Nem értem, miért azt írod, hogy probléma van a férjeddel. Közös a problémátok.)

Babavárás közben normális. Van, ahol éppen fordítva van, a férj nem kívánja a várandós feleségét. Szülés után is normális, de véleményem szerint max. 1-2 hónapig. Nálatok a fõ probléma, hogy - ha jól értettem - az elsõ gyerek megszületése után nem jött rendbe a nemi életetek. A második baba megszületése után ezzel mindenképpen foglalkozni kell. Ha egyedül nem megy, akkor forduljatok szakemberhez. (Nem értem, miért azt írod, hogy probléma van a férjeddel. Közös a problémátok.)
Nekem 10 hónapos a babám, és volt kb. 2-3 hónapja egy hullámom, akkor jó volt, kívántam is. De gyakorlatilag õ is, én is annyira le vagyunk foglalva a gondokkal és a mindennapokkal, hogy - én legalábbis - egyáltalán nem akarok semmi testiséget, tele a fejem, mégis mindent elfelejtek, rágörcsölök dolgokra, anyagi gondok vannak, stb., tényleg ez az utolsó, ami kéne most. Kéne, kéne, de nem megy még gondolatban sem, ha pedig rá se gondolok, testileg még nehezebb volna ráállnom. Fogalmam sincs, meddig fog ez tartani.
A kérdező hozzászólása: Mert igazabol ez az en problemam. A ferjem akarja a sexualis egyuttletet (vagyis eddig akarta), de en meg nem. Szakember mindenkepp kell, mert ez tenyleg nem normalis. A ferjem szerint az lehet a fo gond, hogy mar nem ugy nezek, mint x evvel ezelott. Emiatt pedig nincs onbizalmam es szegyenlem magam. De ez evekig nem mehet igy..
Szia! Én a 30. hetemet töltöm a negyedik babámmal. Minden terhességben más volt a szexuális étvágyam. Volt, hogy abba sem bírtuk hagyni a dolgot.:-)De most én is abban a cipõben járok mint te. Nagyon szeretem a férjem és õ eléggé igényli a testi dolgokat, így mi az orális szex mellett döntöttünk. Mûködik. Nekem is pszichésen rossz érzés amikor bennem van, így mi azt a részt kihagyjuk. Szerintem egy próbát megér. Õ sem tiltakozott, hogy átálltunk erre..:-)
Most hogy terhes vagy ne aggódj emiatt tényleg sok kismama van aki egyáltalán nem kívánja a sexet. Viszont ha megszületik a baba és eltelik egy kis idõ muszáj lesztek ezt a "problémát" megoldani mert tönkreteheti a házasságotokat. A férfiak máshogy müködnek szükségük van a sexre mi ezt nem fogjuk megérteni soha hogy hogyan és miért van az hogy akármilyen gond baj van nekik a sex akkor is megy:) Azért próbálj meg legalább neki örömet okozni orálisan pl. Ne hanyagold el szerintem mert ahogy neked vannak szükségleteid neki is. Egyébként én nagyon kívánom a férjemet 11 év után is imádom õt és tudnék vele sexelni éjjel nappal:D Sajna nálunk õ az akit zavar a pocak és nem tud nem akar "bántani".:D:D De megoldjuk másképp :) Azért szurkolok nektek és egy tanács:beszéljétek meg ezt a dolgot mert a komunikáció hiánya a legrosszabb a házasságban. 30hkm vagyok és 3. babó lesz:)
Szia!Második babát várom.Az elsõnèl sem kivántam tùlságosan a szexet, de most?!EGYÁLTALÁN NEM!Lehet, h az is benne van a dologba, h tavaly elvetèltem.Elég nehezen jött össze a pici most.Utrogestan kùpot kaptam.Ugyhogy nem igazán eröltetem a szexet.Nem szeretnèm ha megint átkellene esnem a tavalyi dolgon.Persze a párom kivánja szexet, de megèrt.Megoldjuk máskèpp.Meg kell majd beszèlnetek a dolgot, mert ez tõnkreteheti a házasságot.

Férjem és köztem a családunk miatt vannak problémák, mit tegyek?

Meg?rülök! A férjem családja csak kihasználja ?t, az enyémek pedig segítenek és mégsem fogadja el ?ket a férjem. Hogy értessem meg vele, hogy csak rájuk számíthatunk, anyósomék le se szarják az unokájukat, soha nem segítenek, a férje megy nekik segíteni. Ha a gyerekre kell vigyázni, kizárólag anyáék vigyáznak rá és ha mégis van valami program ami nem szórakozás akkor a férjemnek az természetes hogy azt mondja hogy anyám mondja le, mert a gyerekre kell vigyázni. Ha hazaér a férjem a munkából, mindenkinek el kell tünnie, mert ? foglalkozik a gyerekkel, még szólni sem szabad hozzá, mert húzza a száját. Magyaráztam már eleget, bizonyítottam eleget, hogy kit kellene megbecsülni, mégsem teszi, Hogy értessem meg vele??? Lassan fel?röl ez az egész!

Legjobb válasz: Ne hazudj magadnak tovább, azt tudnám tanácsolni. Nem a család miatt vannak a problémák, hanem mert a férjed kissé furán viselkedik. De mivel a férjedet TE választottad, igazából azt lehet mondani, hogy ez kettõtök (kapcsolatának) problémája, a családnak semmi köze hozzá.

Ne hazudj magadnak tovább, azt tudnám tanácsolni. Nem a család miatt vannak a problémák, hanem mert a férjed kissé furán viselkedik. De mivel a férjedet TE választottad, igazából azt lehet mondani, hogy ez kettõtök (kapcsolatának) problémája, a családnak semmi köze hozzá.
Bár mondjuk szerintem nagyjából kvittek vagytok, mert nekem az is fura, hogy te akarod meghatározni, a saját értékrended szerint, hogy kit "kellene" megbecsülni, kit nem. Azért a férjednek is lehetnek önálló gondolatai, a megbecsülés pedig nem mindig "érdem" kérdése. 1.
Az a szerencse hogy a férjedet nem tudtad elvadítani a szüleitõl, sok nõ megteszi. Õ egy külön személyiség, joga van azt tenni amit akar, szerencsére erõs, határozott ember. Nem te mondod meg, hogy õ kit szeressen, kit értékeljen jobban, mert õ másképp látja a dolgokat.
Mindkét elõttem válaszolónak igaza van.
5-ös! Nem biztos, hogy ebben a pár sorban, amit a kérdezõ leírt benne van minden, amit tudni kell a családi kapcsolatokról. Nem hiszem, hogy a kérdezõ vadítani akarná a szüleitõl, én úgy vettem ki, hogy csak tiszteletet kér a saját szüleinek, joggal, mert õk azok, akik segítenek nekik. Vannak családok, ahol tetszik nem tetszik az egyik szülõ tényleg segít erején felül is akár, a másik meg sz.rik a világra. Az én anyósom lenyúlta a férjem és a sógorom örökségét. Hát nem tudok nevetni rajta. Te vajon tudnál-e?
A kérdező hozzászólása: Igen, utolsó, ezt szeretném, hogy megbecsülje az én szüleimet. Mert az õ anyát testületileg felköszöntjük névnpaja alkalmából, vele az élen, az anyámnak pedig oda van dobva egy boldog névnapot, ami épp csak kifér a száján. Nagyon rossz érzés amikor pl én fõzök, anya gyerekkel sétál, megjön a férjem és kiveszi a gyereket a kezébõl és annyit mond, gyere Réka, itt van apa! Azzal hátat fordít anyának és otthagyja, persze õ fogja magát és hazamegy. De nem is ez a gond, hanem aztán leül újságot olvasni én pedig fõzhetek tovább és közben vigyázok a gyerekre, aki 10 hónapos és csintalan. Nem egyszerû elnézni, hogy semmibeveszi anyáékat és velük együtt engem is, hiszen csak nekem cisnál több munkát. Hogy õ önnálló és kiválasztja kit kell megbecsülni, igen, egyetértek, de azért vannak normák, amiket betartunk, engem így neveltek.
A kérdező hozzászólása: Soha nem szándékoztam elvadítani, eltiltani stb a szüleitõl, csak annyit kértem, hogy hadd ne kelljen fejet hajitanom elõttük a nagy semmiért, hogy õ megteszi, az az õ dolga, én az én szüüleimnak tartozom köszönettel és õ is.
4-es és 6-os vagyok! A férjed ne haragudj, de nagyon pofátlan és tiszteletlen! Nem enegedném ezt az biztos! Állj a sarkadra! Mi az, hogy kiveszi a gyereket az anyád kezébõl, aztán megy újságot olvasni, szegény édesanyád meg szinte kotródik el? Ne haragudj, de ezt azért csinálja, mert megteheti veled! Ezen csak te tudsz változtatni, mégpedig úgy, ha kinyitod a szád, és nem hagyod magad!
A kérdező hozzászólása: El se tudod képzelni, hogy mennyit veszekszem vele emiatt, magyaráztam szépen is, csúnyán is, azt mondja, õ semmi rosszat nem mond anyának és nem bántja meg, hát dehogyisnem.... Vagy ha elmegyünk valahova ketten és a gyerek anyával marad, kikísérnek bennünek és a gyerek nyöszörög, akkor kezdi, jajaj, szegénykém, nem mondja ki, de lesüt, hogy sajnálatra méltó, mert anyával marad. Hozzáteszem, anya se tökéletes, sõt, de a gyerek a két szeme, voigyáz rá, nem okoskodik, mindent elvégez, amit kérek, gyógyszer stb, amíg nem vagyunk itthon, ha elalszik a gyerek, elmosogat, vagy felmos, látja a munkát és nem tv-t néz közben. A párom száján soha egy köszönjük hogy vigyázott rá ki nem jött, szerintem ez nem normális dolog, de hiába magyarázom, nem érek el vele semmit. Semmi változás.

A ferjemnek merevedesi problemai vannak (mindig is voltak), de az orvosok nem veszik ezt komolyan, mert fiatal. Mit tegyunk?

Mar tobbszor volt orvosnal es azt mondtak, hogy a stressztol lehet ilyen fiatalon, de nem stresszelos tipus, nincs rossz elete. Nem irtak neki semmilyen gyogyszert igy. Semmilyen trauma nem erte, kimondottan boldog hazassagban elunk es van egy ket eves gyerekunk. Nem tudunk "rendes" szexualis kapcsolatot elni, mert nincs hosszabb ideig merevedese rendes szex kozben. 2-3 alkalommal sikerult egesz hazassagunk alatt (par percig tart csak). Elmondasa szerint mindig ilyen volt. Oralisan nincs problemaja, szoval ugy elunk nemi eletet. Felek, hogy ez nagyon rossz erzest kelt benne. Engem mar nem zavar, igy elfogadtam ot, de van, amikor latom rajta, hogy nagyon zavarja. Volt, amikor nehez volt elfogadnom ezt, de mar nem zavar, igy is szeretem, sokat beszelgettunk regebben es felismerte, hogy ez problema, elment tobbszor orvoshoz, de semmi eredmeny. Veny nelkuli gyogyszert probaltunk erre, de az nem hatott. 29 eves. Mindig ilyen problemaja volt. Mit javasoltok? Mitol lehet ez? Szervi problema?

Legjobb válasz: Lehet szervi probléma is. Ezt csak kivizsgálással lehet megmondani. Keressetek fel egy urológust /van olyan, aki kimondottan erekcióval foglalkozik/.

Lehet szervi probléma is. Ezt csak kivizsgálással lehet megmondani. Keressetek fel egy urológust /van olyan, aki kimondottan erekcióval foglalkozik/.
Az, hogy sem õ, sem te nem tudtok ellenérzésrõl, attól még lehet.Tudod a tudatalatti. Csak egy példa:van olyan , hogy valakit kisgyermek korában molesztáltak.Felnõtt korában pedig averziója van a szexel kapcsolatban.Pedig már nem is emlékszik a gyerekkori dologra.De a lelke leghátsó bugyraiban ott van.
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy probaltok segiteni. OK, akkor leirom. Egyaltalan nem tilos a porno (en ritkan nezem is, ot mar nem erdekli), azt mondja, hogy amit tolem kap, az eleg, nincs ra mar szuksege. Mindent megteszek neki ugy, ahogy akarja. Meg is szoktam kerdezni stb. Szoval ezzel nem lehet gondja. A szulei elvaltak, az apjaval nem elt, igy o biztos, hogy nem zaklatta. Az viszont igaz, hogy a batyja meleg, de a ferjem ettol meg nem az. 26 eves koraig volt agglegeny, nem elt novel elottem, de volt 3 baratnoje elottem, csak ok ezt nem tudtak toleralni es vege lett emiatt. Mar 30 lesz es nincs valtozas. Epp olyan, amilyennek megismertem. Akkor is probalkozott, most is, de nem megy. Nem ertjuk, hogy miert. En belenyugodnek, de latom, hogy zavarja. Volt orvosnal tobbszor is.
A kérdező hozzászólása: Amugy a ferjem kisportolt, hetente tobbszor is edz. Szoval rejtely az ok. En is gondoltam ra, hogy valami allhat a hatterben...elkuldtem az irasat grafologushoz, nem mutatott ki gyermekkori traumat, nem molesztaltak meg egyebkent is mindent megbeszelunk, mindent elmond.
ere csak egy örök igazság jutott eszembe ..Blues campany-itol ( egyutes ) == > " Mit ér a pénz, kocsi, ruha Ha az ember fasza puha? Legyek inkább csóró, szegény Csak a tököm legyen kemény " F /23
Szia! Ha kisportolt ahogy írtad akkor lehet régen szedet valami cuccot ami miatt ez kialakulhatott! Sok embertõl halottam hogy cuccol és utána nem ment neki. Lehet ez a gond.
A kérdező hozzászólása: 19:06: kosz, ettol jobb lett...ettol meg lehet valaki jo ferj, apa. Lehet, hogy szedett valamit. Erre meg nem gondoltam. Meg fogom kerdezni.
idö kérdése és eböl is félre kefélés lesz ...F /23
ott a válasz a 18:36- os kommentedben.Elvált szûlõk gyermeke.Ez hajlamosít a homoszexualitásra.Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden apa nélkül felnõtt gyerekbõl meleg lesz.A férjed vágyik a szexre csak nem veled, vagy más nõvel.Hanem egy másik férfival.Ezért véled úgy, hogy nem érdekli a szex túlságosan.Homoszexuális testvér, elõnyben részesíti az orális szexet.Nekem ez nagyon összecseng.Vagy nem meri bevallani neked, vagy õ maga sem tud róla (Latens homoszexuális).A testépítést még nem is említettem.Ott is vannak ám melegek, keresik a jó testû férfiak társaságát.
A kérdező hozzászólása: Nem testepito, hanem katona. Ezert edz annyit. Muszaj neki. Attol, hogy valaki nem kanos allandoan, az egybol meleg...? Tudom, hogy nem meleg. Ez teljesen egyertelmu. Az elozore meg nem is reagalnek, mert nem akarom, hogy kimoderaljanak.Koszonom azoknak, akik normalis valaszt adtak. Majd rakerdezek a szerekre.
elváltak a szülei?És mikor, hány éves volt?És az apa milyen életet élt, él?Milyen példát mutatott a fiának a szexrõl?Talán anyuka pici kora óta nevelte és nem volt senkije, úgy élt mint egy apáca, talán féltékeny is volt a fiaira?Talán a szexet bûnös dolognak élte meg anyuka és ezt nem kimondott szavakkal is éreztette a fiaival?Talán soha nem is volt anyósnak orgazmusa és kötelességnek tartotta aztán örült, hogy nem kell de idegbeteg lett tõle?Féltette a fiait mindentõl, lányoktól is?Talán katolikus papot akart belõle nevelni mint az én férjembõL:-))Ez komoly.Melyik lehet ?M
A kérdező hozzászólása: Anyosom teljesen normalis es nem kenyszeritette semmire. Aposommal is joban van a ferjem, aki peldas eletet el az uj felesegevel, akit mar a ferjem is elfogadott. Azt mondta, hogy szedett, de csak feherjeket. Nem tudom, hogy az befolyasolna-e.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:08 Hello! Igen befolyásolja. A sógorom is katona õ is csak fehérjét szeded és neki sem megy a dolog mindig. De lehet a stressztõl is.
Testalkatra milyen? Ha nem nagyon szeret mozogni, akkor próbáljatok meg szabadidõtökben valami közös és lehetõleg intenzív mozgást végezni, az erekciós gondok legtöbbje a rossz vérkeringés miatt van.
Mióta házasok vagytok tilos a pornó?sokáig volt agglegyén?Nem lehet hogy ehhez szokott hozzá?
OK.Nem csak meleg lehet, hanem másfajta szex jönne be neki esetleg.Ezért kérdeztem.Vagy másfaja viselkedést vár tõled.Vagy gyerekkori tiltások?Nem tudom.Szeretnék segíteni.
potenciazavarokkal
Pl.http://www.potenciaklinika.hu/
A kérdező hozzászólása: Mar volt ilyenen par eve. Azt mondtak, hogy nincs baja. De lelki gondja sincs. Egyszeruen ilyen. Igazabol nem gyakran igenyli a szexet alapbol. Nem tudom, hogy ezzel mit lehet csinalni.
ugyanez a gondom. és hiába ujjaztatommeg magam még egy urológussal. nem lesz jobb. semmit nem hajlandó egyik sem segíteni. 25 vagyok és öt éve nem állt már fel csak félig, de csak pár percig..
A kérdező hozzászólása: Sajnalom, hogy te is ilyen helyzetben vagy. Nehez lehet part talalnod. Azt hiszem, hogy ebbe bele kell nyugodni. Mi evek ota nem talalunk ra megoldast. De azt nem ertem, hogy oraltol hogy tud teljes merevedest elerni, de behatolasnal meg egybol lelankad. Ez miert van?
17:23 - akkor mégse az orvosok a hülyék, nem szervi baja van. ez agyban dõl el
Már pedig itt valami lelki ok húzódik meg.Orálisan minden rendben, közösülés közben, meg lelankad.Keressetek egy jó szexuál pszihológust.Valamiért ellenérzése van a közösüléssel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Ellenerzese nincs, viszont nem igazan igenyli a rendes szexet. Nem erdekli annyira a tema. Azt nem tudom, hogy az oral azert jon ossze mindig, mert szereti vagy nincs mas lehetoseg es ott valahogy mas az egesz, mas erzes, mas a stimulacio.
Viagra?
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy hulyek az orvosok, de mikor elment legutobb, csak annyit mondott az orvos (vizsgalat nelkul), hogy biztos a stressz, ilyen fiatalon nem lehet baja. Azert ennel melyebben kellene vizsgalodnia.
Bocsik de tuti lelki baj az ok.Hozászokott elõször a kezéhez, aztán meg a szádhoz.Talán valami rejtett dolog is lehet, nem akarlak megbántani, de miylen pornóra izgul?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hozza szokott, valoban. Nincs rejtett ok. Mar sokat beszeltunk errol. Nem meleg, ha erre gondolsz. Mikor meg nem voltunk hazasok, talaltam pornot a gepen. Nem a fiukat szereti.
*szedett

Váljak el? Hogy lehet meghozni egy ilyen döntést bűntudat nélkül, mikor kisbaba is van? Nyomasztó és nehéz. A férjemmel teljesen elhidegültünk, rengeteg a probléma, CSAK az van és súlyosak, de egyszerűen képtelen vagyok kilépni.

Nem akarok rosszat a gyereknek. Félek! Férjem nem bír elszakadni az anyjától. Tegnap az anyósom végig nézte, hogy fürdetjük a picit. Mi lesz a következ?? Bejön a hálóba is? Férjem állandóan azzal jön, hogy menjünk az én autómmal is, mert így kevesebb benzin fogyna az övéb?l, meg hasonlók. Semmiben nem segít, szarik ránk. Sex egy éve nincs.

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, hogy mit csinál a férjeddel otthon? Hogy telnek a hétvégén, hétköznapok? Van–e otthon feladata, vannak–e közös programjaitok gyerekkel, vagy anélkül?

Megkérdezhetem, hogy mit csinál a férjeddel otthon? Hogy telnek a hétvégén, hétköznapok? Van–e otthon feladata, vannak–e közös programjaitok gyerekkel, vagy anélkül?
A gyereknek a legrosszabb az, amikor a szülei boldogtalanok. Ennél rosszabb nincs. Végignézni a napi szintû szenvedést. Nem tudod megjátszani, megérzi. Lépni kell. Jobbak az elváltan boldog szülõk, külön-külön, mint az egymást gyilkolók. A saját életedrõl nem is beszélve! Mindenkinek úgy a legjobb, még ha most nehéz is. Nehéz, 1-2 évig max. De ha maradsz 10-20 vagy több évig lesz nehéz, és rámegy a lelked, és a gyermekedé is!!!!
Nálunk nincs anyós a képben, de hasonló cipõben járunk. Mi 2 év házasság után beadtuk a válást. ennek kb 2 hete. 18 hónapos babánk van. Nálunk az volt a baj, h nem lehetett õt kiszedni a komfort zónájából. Szereti a fiát, de nem fürdette, nem etette, nem vitte le sétálni sosem. a házimunkában annyit sem segített, hogy legalább maga után elpakoljon, a szemetet megkértem vigye le, amikor megy munkába, oda tettem az ajtóba, arrébb tette. Kb. 2x hozott kenyeret, a bevásárlás is rám szakadt. Belátom, h sokat dolgozik, el is ismerem ezért, de ezzel nem lehet egy családot fenntartani érzelmileg. A hétvégék masszív ivászatból álltak a részérõl, ezért a picivel mindig mennünk kellett, mert nem bírtam nézni, h ezt teszi magával, ráadásul már délelõtt kidõlt, estig horkolt, és mivel pici lakásban vagyunk, a békesség kedvéére, h nehogy felkeljen, mindig mentünk szüleimhez, ide-oda. Aztán fejemhez vágta, h mindig elviszem a gyereket, h õ ne tudjon vele foglalkozni. A picur 3 hónapos volt, amikor elõször el akart válni, mert nem tud pihenni tõlünk stb. Nagyon megviselt, aztán semmi sem történt. Azóta havi szinten téma volt, õ hozta fel mindig. Állandó bizonytalanságban éltem. Ezért is éreztem úgy, hogy nincs más választás, nem bírtam volna ki, ha még egyszer benyögi. Számtalanszor próbáltam megbeszélni vele a problémákat, de rövid úton lerázott mindig. sokszor hívtam, h jöjjön velünk ide vagy oda, ha 10bõl 1szer el is jött, az elsõ kisboltnál meg kellett állnunk, nehogy szomjas maradjon. Szóval egy idõ után már nem is hívtam, mert rosszul esett. Most hogy beadtuk, többet beszél velem mint valaha, néha békülni akar, néha nagyon nem. Én a szívem mélyén aggódok érte, mert mégis a gyerekem apja, és nem hiába mentem hozzá anno... A gyereknek sem jó, ha a szülei feszültségben élnek, mert késõbb visszaüt. Apró jeleket én is észleltem, és nem akartam, h késõbb ebben a bizonytalanságban kelljen élnie, hogy most apu tényleg elköltözik vagy megint csak üres fenyegetõzés. És szereti az apját, de amikor kénytelen végig nézni, h kiabál velem, attól nagyon összezavarodik, bújik belém még másnap is, rá sem néz az apjára. És persze én nevelem ellene ilyenkor... Lehet, h más kevesebbtõl is elvált volna, más pedig ennyitõl még nem. Az én tûréshatárom eddig terjedt. És csak zárójelben: válás után hajlandó lennék tiszta lappal újra kezdeni, ha legalább megpróbálna más lenni. De eddig jelét sem mutatta. Azért írtam le ezt ilyen hosszan, hogy mérlegelni tudj, h tartasz-e már itt vagy még nagyon nem, mert akkor küzdj, amíg úgy látod, hogy érdemes. De beszélgetés nélkül nem megy, minél többet, minél õszintébben. Remélem, rendbe jöttök! Anyósod veletek él? vagy csak gyakori vendég? Ha elõbbi, akkor elég nehéz lehet. Vele nem lehet beszélni kulturáltan, h vegyen vissza kicsit? Elsõ unokáknál hajlamosak a nagymamák túlbuzogni, úgy hogy észre sem veszik, és részükrõl ez jó szándék, akkor is ha téged megõrjít. Sok erõt neked!
Az, hogy egy fiatal nõ ilyen körülmények között éljen, szenvedjen, az nem járható út. De ez kettõtök közös megegyezése kell legyen. Ülj le a pároddal, s beszéld meg vele a problémákat. Neki jó-e így, nem gondolja-e, hogy változnia, és változtatnia kellene. És mi az, amiben neked kellene változtatnod, mert neki sem jó az, ami van. A gyengédség, a szeretet, a beszélgetés szükséges az egészséges élethez. Ha ez hiányzik, akkor jönnek a testi betegségek is, te pedig felelõs vagy a gyermekedért. De ne szenvedj a házasság égisze alatt. Van visszaút, hisz valamikor csak szeretted az uradat.De ehhez közös akarat kell.
Azért az nem egy akkora probléma, ha egy nagymama megnézi az unokája fürdetését... És gondolom a benzint is közös pénzbõl veszitek... Az, hogy egy éve nincs szex, már inkább. Lehet kellene ülni a férjeddel megbeszélni a miérteket higgadtan. Elõbbre vinné a dolgokat, szerintem.
Mekkora a baba?Hány éve vagytok elõtt? Nos, konkrét problémát nem írtál, ill.nem fejtetted ki bõven.DE egy ilyen döntést bûntudat/habozás/rossz érzés nélkül nem lehet meghozni, szerintem vagy nagyon rossz házasságról beszélünk, ha ez így van.Kötõdsz a férjedhez, lelked mélyén még lehet szereted is.Ahogy látom, nálatok most el vannak hatalmasodva a problémák, így te a dolgoknak csak is a rossz oldalát látod.Viszont, amit tudnod kell, mielõtt meghozod ezt az igen fontos, és egy életre szóló döntést:ne várj egy olyan kapcsolatot, ahol minden tökély lesz.Mindenhol vannak hullámvölgyek.Ezt meg kell oldani.Egy erõs kapcsolatban, ahol van/volt szerelem, és ahol már gyerek is van néha nem élni kell, hanem túlélni.Beszéljétek meg, legyél toleráns.Egy hétvégére akár ki is ruccanhattok, akár babamentesen.Vagy miután letették aludni, fürödjetek ketten, egy pohár pezsgõ mellett/nem tudom szoptatsz-e még/, csinálhatsz neki egy finom vacsit.A válás nem sétagalopp, és néha egyszerûbbnek tûnik, mint megoldani a dolgokat, de hidd el nem egyszerûbb. üdv:20 hetes kismama
Van egy ilyen ismerõs fiatal pár a környezetemben, ahol apuka nem képes leszakadni anyuciról. Mit mondjak 3 éve pokol a fiatalasszony élete. Nem dönthet semmiben, míg apuka ki nem kéri anyukája tanácsát, hogy õ mit gondol, napi szinten a nyakukon lóg, mindenbe fõleg a gyerek körüli dolgokba beleszól. Apuka heti 3-4 alkalommal egy héten odavan "kikapcsolódni", a felesége látja el a gyereket, az õ nyakán van minden, az hogy õ elmehessen valahová, kizárt dolog, mert apuka szarik a gyerekre, nem is tud vele mit kezdeni....na gondolhatod. Most ott tartanak, hogy a fiatalasszony költözni akar, a férje nem, de szerintem max. 2 év, és elválnak....és tudod mit? Igaza lesz a feleségnek. Ja és ott is szex kb. 4-5 havonta van, ami ugye szintén nem tesz jót a kapcsolatuknak... Az én tanácsom az, hogy inkább egyedül gyerekkel, minthogy egy olyan kapcsolatban, ahol szarba se néznek.
En oszinten szolva azt gondolom, hogy teged sem lehet konnyu elviselni, ha nalad problema, hogy a nagymama megnezi ahogy furdik az unokaja.
Én is azt mondom, hogy üljetek le és beszélgessetek el ezekrõl a dolgokról. Mondd el mire vágysz, mit szeretnél adj ötletek, viszont kérdezd meg és hallgasd meg, hogy õ mit szeretne és talán találtok közös nevezõt. Ha szexet szeretnél, akkor légy kreatív, keltsd fel a szexuális érdeklõdését, pl várd szexi fehérnemûben egy munkanap után, légy egy kicsit pajzán (ha ez nem indítja be, akkor semmi). Esetleg idézzétek fel milyen volt amikor megismerkedtetek, amikor még ott volt a tûz. Hátha kicsit érdekesebbé tudjátok tenni a jelen helyzetet. Az, hogy anyós megnézte hogy pancsol az unoka, abban nincs semmi rossz, max akkor ha esetleg el kezed okoskodni, akkor viszont rá kell szólni, hogy ez a te gyereked és nem az övé. Gondolom te ezt egy intim dolognak találod, és azért zavar (ezt az oldalt is megértem). Férjed milyen kapcsolatban van a gyerekkel? Fürdesse meg õ is néha, vagy etesse érezze, hogy neki is feladata van ebben és ne csak rád maradjon a szülõség feladata. Talán, ha több élménye van a kicsivel az is segíthet. Szóval üljetek le, beszéljétek meg, aztán írd le a fejleményeket.

A férjemnek merevedési problémái vannak. Bár a merevedés sikerül, csak rövid ideig tart, ritkán jutunk el a magömléshez. Kisbabát szeretnénk. Hogyan lehetne segiteni?

Legjobb válasz: Két típusú ok lehet:1 pszichés. 2.szervi - Elõbbi esetben kérhetitek szakember segítégét ( pszichológus, pszichiáter ) vagy keresnie kell egy számára megfelelõ stresszoldási módszert. ( autogén tréning, jóga, de olykor a futás is megteszi) Ha viszont szervi problémája van ( a barlangos test vérellátási rendellenessége, vénás keringési zavar, prosztatagyulladás stb ) akkor a megfelelõ szakvizsgákkal rendelkezõ szakorvost kell megkeresni. ( Legegyszerûbb ha kerestek egy urológust aki andrológiai szakvizsgával is bír. Bármely területileg illetékes rendelõintézetben van urológiai szakrendelés. ) Hogyan segíthetnél? Elsõ körben ra kellene ébresztened, hogy itt bizony probléma van, amit neki kell megoldania. Te segíthetsz, de nem oldhatod meg helyette. A merevedési nehézség egy tünet, ami mögött igen szerteágazó gondok húzódhatnak meg. Sok tapintatot, türelmet kívánok.

Két típusú ok lehet:1 pszichés. 2.szervi - Elõbbi esetben kérhetitek szakember segítégét ( pszichológus, pszichiáter ) vagy keresnie kell egy számára megfelelõ stresszoldási módszert. ( autogén tréning, jóga, de olykor a futás is megteszi) Ha viszont szervi problémája van ( a barlangos test vérellátási rendellenessége, vénás keringési zavar, prosztatagyulladás stb ) akkor a megfelelõ szakvizsgákkal rendelkezõ szakorvost kell megkeresni. ( Legegyszerûbb ha kerestek egy urológust aki andrológiai szakvizsgával is bír. Bármely területileg illetékes rendelõintézetben van urológiai szakrendelés. ) Hogyan segíthetnél? Elsõ körben ra kellene ébresztened, hogy itt bizony probléma van, amit neki kell megoldania. Te segíthetsz, de nem oldhatod meg helyette. A merevedési nehézség egy tünet, ami mögött igen szerteágazó gondok húzódhatnak meg. Sok tapintatot, türelmet kívánok.
Ki kell zárni, hogy szervi, vagy pszichés oka van, és kezeln ikell. Lehet, hogy a baba ellen tiltakozik a lelke mélyén...Járjatok utána...
Szia . Ismerõs a probléma, férjem is ezzel küzdött. Szervi bajt az orvos nem talált. Felírt neki tablettát, cialist. De ez csak átmeneti javulást hozott. Természetgyógyász ajánlotta a ginseng kúrát, ami teljes javuláshoz vezetett. Próbáljátok ki, egy levél párszáz forint, de megéri. Bioptikábn kapható sok féle ginseng tartalmú kapszula. A legolcsóbb is jó.
attól függ, ha máskor is voltak ilyen gondjai akkor vizsgálat /prosztata/ ha csak rövid ideje tart akkor pszichés- el kellene a babaprojektet kicsit halasztani szerintem..:-(

A férjemnek, aki 64 éves és kemó kezelés után olyan hőhullámai vannak, amitől hőemelkedése van, verejtékezés és hányinger is járul. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy elviselhetőbb legyen a probléma? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kemoterápia kapcsán fellépő mellékhatásokról mindenképpen a kezelőorvossal tanácsos konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kemoterápia kapcsán fellépő mellékhatásokról mindenképpen a kezelőorvossal tanácsos konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A férjemnek, aki 64 éves és kemó kezelés után olyan hőhullámai vannak, amitől hőemelkedése van, verejtékezés és hányinger is járul. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy elviselhetőbb legyen a probléma? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kemoterápia kapcsán fellépő mellékhatásokról mindenképpen a kezelőorvossal tanácsos konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kemoterápia kapcsán fellépő mellékhatásokról mindenképpen a kezelőorvossal tanácsos konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Mehetsz gyesre és mellette dolgozhatsz 6 órában.
Gyerektartás és az egyedülálló családi pótlékot minél hamarabb akár még ma vagy holnap kezd el intézni. Igaz a cs.pótlék csak pár ezerrel több , de az is valami!!!
A családit addig nem lehet elintézni, amíg nem vált el.....
A családinál kell egy nyilatkozat, hogy papíron még nem vált el, de egyedülálló, és akkor megkapja. Kér rendszeres gyermekvédelmit, sok helyen átmeneti segélyt, rendkívüli gyermekvédelmit is adnak. Önkormányzatnál tudsz utánajárni. Gyerektartást kérj mindenképp.
Kicsit beadod a bölcsibe és visszamész dolgozni.
Kéred az egyedülállóknak járó családit, gyermekvédelmi segélyt, gyerektartást, a gyedet lemondhatod és gyes mellett heti 30 órát kell dolgozz. Elvileg bölcsibe egyedülálló dolgozó szülõ gyerekét fel kell vegyék.

Hallottam a Reductil fogyókúrás tablettáról és el szeretném kezdeni szedni. Veszélyes? Van a férjemnek egy orvos ismeröse és neki kikértük a véleményét ö igazán ellene van, mert azt mondja, hogy 40 éves korra máj és vese problémám lehet.

Legjobb válasz: Én ugyan csak biológus vagyok, de szintén nem ajánlanám. Valóban okozhat máj és veseprobémát, de sokkal nagyobb gond viszont, hoyg terheli az érrendszert és a szivet, éppen ezért magas vérnyomás, vagy szívrendellenesség esetén szedni tilos, mint ahogy öregeknek és 18 év alattiaknak is.Depressziós, vagy arra hajlamos emberek sem szedhetik. További gond, hogy mivel viszonylag új gyógyszer, hosszútávú hatás nem vizsgált és nem ismert. Emelett kb négy hét alatt tolerancia is kialakul. Szóval csak akkor szedd, ha tényleg nem érzel magadban annyi akaraterõd, hogy saját erõdbõl fogyókúrázz.

Én ugyan csak biológus vagyok, de szintén nem ajánlanám. Valóban okozhat máj és veseprobémát, de sokkal nagyobb gond viszont, hoyg terheli az érrendszert és a szivet, éppen ezért magas vérnyomás, vagy szívrendellenesség esetén szedni tilos, mint ahogy öregeknek és 18 év alattiaknak is.Depressziós, vagy arra hajlamos emberek sem szedhetik. További gond, hogy mivel viszonylag új gyógyszer, hosszútávú hatás nem vizsgált és nem ismert. Emelett kb négy hét alatt tolerancia is kialakul. Szóval csak akkor szedd, ha tényleg nem érzel magadban annyi akaraterõd, hogy saját erõdbõl fogyókúrázz.
Szia! Én is próbáltam pár éve, akkor volt egy doboz 8 ezer Ft, ha jól emlékszem. De nem vált be, ugyanolyan éhes voltam, mintha nem szedtem volna semmit. Utána próbáltam az Adipex-et, egy havi adagot rendeltem postán, ez elég volt ahhoz, hogy elkezdjek fogyni. Azóta nem szedem a gyógyszert, de lement 15 kg. Nekem nem lett tõle semmi bajom, mondjuk nem is szedtem be sokat, de hallottam rossz példát is, úgyhogy tényleg alaposan gondoljátok meg!
Sose szabad gyógyszerrel fogyni!A saját tested teszed tönkre a semmiért. heti 3szor 40 perc mozgás és egy jó étrenddel heti 1 kg lemegy és emellett az egészség nemhogy csak megmarad, de még javul is! és nem csak 4-5 hétig hanem akár 12-15 hétig is. ha érdekel bõvebben írj mailt (személyi edzõ)
Én 2 hónapig szedtem a 15 mg-os Reductilt. 10 kilót dobtam le. Azóta nem szedem, mert én is félek hogy valmai gáz lesz, de megtanultam az alatt a 2 hónap alatt hogy hogyan kell étkezni. :) Szerintem ha nem szedi az ember évekig, (egy évig lehet szedni max.) akkor csak nem teszi tönkre a szerveimet?? Minden esetre nekem bejött és még élek! ÜDv. Sok szerencsét!
Én is kipróbáltam a 15mg-osat. Az most 12000.- Ft.Csak jót tudok írni róla, másfél hónap alatt lement 10 kg.Elsõ 2 hétben megrendeltem hozzá a Gastroyal fogyókúrás menüjét, ami reggeli, ebéd, vacsora.Így semmi éhséget nem éreztem, kiürült(beszûkült)a gyomrom, a többi már "gyerekjáték volt.Ez tavaly nyáron volt, azóta nem vigyáztam, igaz 2 kg visszajött.Ha idegenkedik valaki ettõl az erõs fogyóbogyótól, van a Reductill 10mg-os változata is.Az 8000-ft.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!