Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek problémái (50 db)

Van egy kis problemam a ferjemmel?

Masodik gyerkocot varjuk. A hazassagunk kiegyensulyozott, nincs problemank, minden rendben. Es most jon a sex.. az elso terhessegem alatt se volt kicsattano sexuqlis eletunk. Soot .. ha lehetett volna, 9 honapra bezarkozom. A szules utan probalkoztunk. De szamomra akkor se volt jo. Nem elveztem, "elvoltam", vartam, hogy vege legyen. Igazabol eleg lapos volt az egesz, de nem vartam el, hogy gyertyak legyenek mindenhol es viragszirmokat szorjo szet. Amolyan "bumm bele" dolog volt. Sokaig mondogatta a masodik gyereket. Vegul bele mentem, hamar osszejott. Kivetelesen egy jo alkalom volt. Regebben (amig "fiatalok" voltunk) napokig agyban voltunk, mint a nyulak :))) Most meg .. szegyenlem, de egyszeruen 13 hetes terhesen undorodom tole. Marmint a sextol, attol, hogy bennem legyen a ferjem. Viszont "kinozni" nem akarom, mert ember es szuksegletei vannak. De egyszeruen ma nem megy. Ma estw pl. sirva fakadtam.. teljesen kibuktam magamon. A ferjem meg "bevagta a durcat" es megbeszelni sem akarta a dolgokat. Nem tudom, hogy lesz-e jobb valaha a helyzet (evek mulva), de ha ez nem valtozik, akkor annak nem hiszem, hogy jo vege lenne! Masnal is volt ez igy? Hany ev mulva allt minden vissza?

Legjobb válasz: Babavárás közben normális. Van, ahol éppen fordítva van, a férj nem kívánja a várandós feleségét. Szülés után is normális, de véleményem szerint max. 1-2 hónapig. Nálatok a fõ probléma, hogy - ha jól értettem - az elsõ gyerek megszületése után nem jött rendbe a nemi életetek. A második baba megszületése után ezzel mindenképpen foglalkozni kell. Ha egyedül nem megy, akkor forduljatok szakemberhez. (Nem értem, miért azt írod, hogy probléma van a férjeddel. Közös a problémátok.)

Babavárás közben normális. Van, ahol éppen fordítva van, a férj nem kívánja a várandós feleségét. Szülés után is normális, de véleményem szerint max. 1-2 hónapig. Nálatok a fõ probléma, hogy - ha jól értettem - az elsõ gyerek megszületése után nem jött rendbe a nemi életetek. A második baba megszületése után ezzel mindenképpen foglalkozni kell. Ha egyedül nem megy, akkor forduljatok szakemberhez. (Nem értem, miért azt írod, hogy probléma van a férjeddel. Közös a problémátok.)
Nekem 10 hónapos a babám, és volt kb. 2-3 hónapja egy hullámom, akkor jó volt, kívántam is. De gyakorlatilag õ is, én is annyira le vagyunk foglalva a gondokkal és a mindennapokkal, hogy - én legalábbis - egyáltalán nem akarok semmi testiséget, tele a fejem, mégis mindent elfelejtek, rágörcsölök dolgokra, anyagi gondok vannak, stb., tényleg ez az utolsó, ami kéne most. Kéne, kéne, de nem megy még gondolatban sem, ha pedig rá se gondolok, testileg még nehezebb volna ráállnom. Fogalmam sincs, meddig fog ez tartani.
A kérdező hozzászólása: Mert igazabol ez az en problemam. A ferjem akarja a sexualis egyuttletet (vagyis eddig akarta), de en meg nem. Szakember mindenkepp kell, mert ez tenyleg nem normalis. A ferjem szerint az lehet a fo gond, hogy mar nem ugy nezek, mint x evvel ezelott. Emiatt pedig nincs onbizalmam es szegyenlem magam. De ez evekig nem mehet igy..
Szia! Én a 30. hetemet töltöm a negyedik babámmal. Minden terhességben más volt a szexuális étvágyam. Volt, hogy abba sem bírtuk hagyni a dolgot.:-)De most én is abban a cipõben járok mint te. Nagyon szeretem a férjem és õ eléggé igényli a testi dolgokat, így mi az orális szex mellett döntöttünk. Mûködik. Nekem is pszichésen rossz érzés amikor bennem van, így mi azt a részt kihagyjuk. Szerintem egy próbát megér. Õ sem tiltakozott, hogy átálltunk erre..:-)
Most hogy terhes vagy ne aggódj emiatt tényleg sok kismama van aki egyáltalán nem kívánja a sexet. Viszont ha megszületik a baba és eltelik egy kis idõ muszáj lesztek ezt a "problémát" megoldani mert tönkreteheti a házasságotokat. A férfiak máshogy müködnek szükségük van a sexre mi ezt nem fogjuk megérteni soha hogy hogyan és miért van az hogy akármilyen gond baj van nekik a sex akkor is megy:) Azért próbálj meg legalább neki örömet okozni orálisan pl. Ne hanyagold el szerintem mert ahogy neked vannak szükségleteid neki is. Egyébként én nagyon kívánom a férjemet 11 év után is imádom õt és tudnék vele sexelni éjjel nappal:D Sajna nálunk õ az akit zavar a pocak és nem tud nem akar "bántani".:D:D De megoldjuk másképp :) Azért szurkolok nektek és egy tanács:beszéljétek meg ezt a dolgot mert a komunikáció hiánya a legrosszabb a házasságban. 30hkm vagyok és 3. babó lesz:)
Szia!Második babát várom.Az elsõnèl sem kivántam tùlságosan a szexet, de most?!EGYÁLTALÁN NEM!Lehet, h az is benne van a dologba, h tavaly elvetèltem.Elég nehezen jött össze a pici most.Utrogestan kùpot kaptam.Ugyhogy nem igazán eröltetem a szexet.Nem szeretnèm ha megint átkellene esnem a tavalyi dolgon.Persze a párom kivánja szexet, de megèrt.Megoldjuk máskèpp.Meg kell majd beszèlnetek a dolgot, mert ez tõnkreteheti a házasságot.

Lehet abból probléma ha a férjem most gyógyszereket szed (fájdalomcsillapító+gyulladáscsökkentő) és úgy próbálkozunk a babóval?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez attól is függ hogy milyen erõs a gyulladáscsökkentõ és azt mire kapta. Én azt gondolnám, ha gyulladás van a szervezetében, az hatással lehet a spermákra. Ezt feljavítanám hogy C, E vitamint és cinket adnék neki! Az minden téren javítja a spermát (minõség, mennyiség). Kapsz ilyen összeállítású vitaminkombinációt a Müllerben. Doppel Herz Aktiv an a dobozára írva. Ártani nem árt, még akkor is segít ha teljesen rendben van minden vagy ha dohányzik. Az én férjem is szed, napi 1 szemet. Több oldalon is ajánlják férfiaknak ezeket a vitaminokat. Probléma szerintem nem lehet mert úgyis egészséges sperma és egészséges petesejt találkozása kell egy babóhoz. Sok sikert!

Szia! Szerintem ez attól is függ hogy milyen erõs a gyulladáscsökkentõ és azt mire kapta. Én azt gondolnám, ha gyulladás van a szervezetében, az hatással lehet a spermákra. Ezt feljavítanám hogy C, E vitamint és cinket adnék neki! Az minden téren javítja a spermát (minõség, mennyiség). Kapsz ilyen összeállítású vitaminkombinációt a Müllerben. Doppel Herz Aktiv an a dobozára írva. Ártani nem árt, még akkor is segít ha teljesen rendben van minden vagy ha dohányzik. Az én férjem is szed, napi 1 szemet. Több oldalon is ajánlják férfiaknak ezeket a vitaminokat. Probléma szerintem nem lehet mert úgyis egészséges sperma és egészséges petesejt találkozása kell egy babóhoz. Sok sikert!

Az miért nem probléma, ha a férj megcsalja a feleségét? Fordítva miért gáz akkor?

A férfiakkal ilyen téren mindenki engedékenyebb, mintha meghalnának szex nélkül. Meg a másik, hogy SZINTE az összes párkapcsolat lesüllyedt a szexualitás szintjére, lassan már az irányít mindent, érzelmek meg sehol. Ha nincs szex, akkor nincs semmi, összeomlik az egész házasság. Az ember kezd olyan lenni, mint az állatok. Ha nincs szex, akkor rohan máshoz. Az tök mindegy, hogy a feleség esetleg azért nem szexel, mert beteg, vagy mert inkább lelki támogatásra lenne szüksége.

Legjobb válasz: Má mé ne lenne probléma? Eléggé nagy probléma!

Má mé ne lenne probléma? Eléggé nagy probléma!
Ennyire csõlátású, felesleges és átgondolatlan kérdést is rég láttam.
13-as, kérdezõ még azt sem tudná megmondani, hogy melyik út megyen itt Budára!
Mindenki engedékenyebb? ha ha... Max az aki balek, semmire nem tartja magát, nincs büszkesége, nõi önbecsülése....az engedékeny... Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni. A võlegényemet is! És a férjemet is otthagynám ha megtenné, ahogy õ is engem....õ se tûrné el a hûtlenséget, mert túl érzelmes fajta ahhoz, és túl nagyot csalódna bennem ha megcsalnám. Nekünk alapból eléggé aktív a szexuális életünk, de ha valamelyikünk beteg, fáj valami, nyûgje van, vagy akármi...akkor nem cseszegetjük a másikat, hogy ha nem szexelsz velem akkor majd mással fogok.... A szex fontos, igen, de azok akik szerelembõl, mármint igazi szerelembõl házasodtak, nem ennyi egy kapcsolat...
7. Attól, hogy te nem érzed magad r..bancnak, még az vagy. Ha boldogtalan vagy a kapcsolatodban, hagyd ott, és keress mást...de persze ahhoz gerinc is kéne, hogy megmondd a pasidnak hogy vége... Vagy félsz hogy nem kellesz majd se másnak, se a szeretõdnek? Neki csak addig vagy izgi amíg tudja, hogy nem kell éjjel nappal veled lenni....
"Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni." Lebénulva, ágyban fekve hogyan hagyott ott? Az eredeti kérdés nem egy influenzáról szólt. Nem is a szülés utáni 6 hétrõl. Egy talán életre szóló bénulásról.
Óvatosan jegyezném meg, hogy a csalfasághoz szükségeltetik egy ellentétes nemû ivarérett egyed is. Most akkor ki is az utolsó ösztönlény?
SZERINTETEK KIK ZÜLLESZTIK LE EZT AZ OLDALT? VAJON MIÉRT TESZIK???
Ostoba, rasszista, homofób, álszent, gyülölködõ emberek züllesztik le az oldalt.Nézz meg egy-egy kényesebb társadalmi kérdést és a fröcsögést ami ott megy!
17 milyen eredeti kérdés? Én erre a kérdésre válaszoltam. Azt írtam, hogy én nem vagyok engedékeny senki olyannal akirõl megtudom hogy megcsalt.
10-es, nálad a pont! Képzeld ha egy férfi írja ide, hogy van egy szeretõm az asszony mellett, már az inkviziciót követelnék az angolkisasszonyok!!! Hogy lejáratják magukat a szánalmas vergõdésükkel!! Lásd elõttem:-)))
7: Ja, csak ez tökéletesen off!
Egy párkapcsolathoz hozzá tartozik a szex is. Nekem nõként is szükségem van rá. Nyilván vannak olyan idõszakok, amikor nem lehet, pl. betegség, terhességi komplikációk. Nálunk is voltak ilyenek, túléltük, mert tudtuk, hogy csak idõszakos, tudtuk, mi az oka és hogy el fog múlni. De ahol problémák vannak és ezért nincs szex (nem betegség miatt) és nem hajlandó valamelyik fél tenni a megoldásért, ott nem várhatja el a másiktól, hogy az soha többet ne éljen szexuális életet, van évente néhány alkalommal legyen csak.
Mind a kettõ ugyan olyan szemét dolog.De!Most általános tapasztalatról beszélek, természetesen vannak kivételek és ellenpéldák mindkét oldalon.A férfiak általában megcsalják a feleségüket aztán hazamennek a családjukhoz és az élet megy tovább.A nõk ezzel szemben érzelmi alapon mûködnek inkább és ha már lefekszenek valakivel akkor nagy az esély rá, hogy együtt is maradnak avval akivel ezt megtették tehát a család szétmegy.
Déja vu érzésem van, mintha pár perce láttam volna egy nagyon hasonló kérdést...Szerintem ez egyébként nem teljesen nem-függõ. Elvileg -üjabb kutatások szerint- a poligámiáért egy gén felelõs, sõt, az embereknél a poligámia gyakoribb, mint a monogámia. Az állatvilágban is tény, hogy gyakoribb, de azért van néhány faj (pl. pingvinek), akik akkor sem keresnek új társat, ha az elõzõ meghal. Bár én monogám vagyok a végsõkig, nem biztos, hogy elvárnám a páromtól, hogy kitartson mellettem, ha pl. lebénulnék. Persze akkor is emészthetõbb lenne, ha inkább prostiknak fizetne, és nem érzelmi keveredéssel próbálna kapcsolatot létesíteni egy másik nõvel. És most lehet, hogy azt mondom, hogy fordított esetben én soha, de ki tudja, másképp gondolnám-e egy idõ után. Azt viszont, hogy párom teljes hûséget várjon el tõlem ilyen esetben is, akkor sem tûrném, ha egyébként magamtól úgy döntenék.
3-as, te nagyon naív vagy! A szertõbõl csak nagyon-nagyon ritkán lesz feleség! Személyes tapasztalat!!!
A szexmentesség, csak akkor mûködik, ha ez mindkét félnek elfogadható. Különben csak problémák lesznek belõle és megcsalás.
Örülök a kérdésnek! Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a barátom szexelni is kb havonta egyszer hajlandó, akkor is nyaggatni kell. Számtalanszor kértem, hogy változtassunk, mert ez így nem jó, de süket fülekre talált a kérésem...
Hogy mi vagy, meg hogy minek érzed magad, az két különbözõ dolog! Ismeri valamelyikõtök a Piros biciklit?
"Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle." Ez elég nagy gond.
A kérdező hozzászólása: "Örülök a kérdésnek! Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!" Miért nem hagyod ott?

Az mennyire probléma, ha a férj egy héten egyszer azért berúg, mert írja a könyvét és másképp nem tud hangolódni?

Egyébként nem egy ivós fajta azért is lepett meg, de valahol megértem, mert elég sokat dolgozik meg egyetemre jár.

Legjobb válasz: Hát ha neked probléma, akkor nagyon probléma. Ha nem, akkor nem. Ezt neked kell tudni.

Hát ha neked probléma, akkor nagyon probléma. Ha nem, akkor nem. Ezt neked kell tudni.
Én nem nagyon hiszek abban, hogy az alkohol bármiben is segíthet.... Ittam eleget, szóval ez nem tapasztalatlanság... :)
Attól, hogy nincs net, még történhet baj a géppel, ennyire félti a mûvét? Akkor épphogy a már elkészülteket mentenie kéne több helyre. Miért nem nézheted meg? Létezik egyáltalán? Akkor berúg vagy mégsem issza magát hullarészegre, ha az anyja nem veszi észre rajta? Korábban is ivott? Késõbb is tervezi az írást? Mert ha csak piával megy neki, akkor hosszabb távon már tényleg probléma lesz. Egyetem mellett talán még normálisnak számít hetente meginni valamit, bár a többség szociális ivó, nem a laptopjával iszik és titkos könyvet ír.
Ez komoly probléma, mert a párod alkoholista.Ez tény, a többi meg kifogás.
12-es mi már akkor beszélgettünk, de ez az én dumám, ja és második osztályos, légy kreatív, ne lopj másoktól.
bírom az ilyen fontos infókat, hogy a net nélküli lapotopon ír... kit érdekel? Nem az a kérdés, baj-e, hogy vedel? Én elküldeném a fenébe, van ismerõsöm több is, akinek jelent meg könyve, mind tudott józanul írni.
" 6-os igazad lehet, most végre megnyugtattál hogy én akkor nem vagyok az, én csak úgy berúgok minden nap, de nincs rá indokom." értelmezõ olvasás, ha jól rémlik, akkor elsõ osztályos tananyag
Hmm szóval ha kalózkönyvet kezdenék írni, akkor senki se akadjon ki, ha hetente jól berúgok és random embereket rabolok ki, mert éppen ráhangolódom :D
Te élsz ott, te érzed a bõrödön. Ha zavar, beszélj vele, ha nem zavar, szard le :D
Hát ez elég gáz. Azt jelenti, hogy nem tud a saját érzelmeire ráhangolódni, mert könyvet írni csak úgy lehet. Ez saját tapasztalat, mert nekem is gondjaim vannak ezzel, bár én nem iszom le magam, csak tudom, hogy ezért nem megy az írás. Pszichológus.
6-os igazad lehet, most végre megnyugtattál hogy én akkor nem vagyok az, én csak úgy berúgok minden nap, de nincs rá indokom.
Elolvastatnám vele A halál kilovagolt Perzsiából címû könyvet... Szerintem fogja érteni.
ha valaki kifogásokat keres az ivásra, az alkoholista...
Lehet, hogy a határán van az alkoholizmusnak és/vagy valamilyen lelkibetegségnek. A könyvírás még csak egy dolog, de hogy közben egyszerre dolgozik és egyetemre jár, az arra utal, hogy túl lehet terhelve. Jobb lenne ha sürgõsen pszichológushoz vagy pszichiáterhez menne, amíg még nem történik nagyobb baj az életével.
Lehet, hogyha iszik megszállja az ihlet és akkor tud írni. De ezt Hevesi Tamás is megénekelte 1:26-nál :) http://www.youtube.com/watch?v=5AwVr8htOHA
A kérdező hozzászólása: Õ nem az a szánalmas fajta, aki ilyen kifogásokkal jön.
Jó fej a srác, én is ilyen kifogásokkal élnék, ez igazi értelmiségi szöveg. Na meg szerencséje van veled, hogy be is veszed neki a dumáját :)
Demjén Rózsi bevallottan pia mellett írja dalait.

Hogy zárjam ki a házasságomból a férjem családjának problémáit?

F?leg anyagi gondok, teljes mértékben az ? hibájukból! Annyit idegeskedünk már mi is rajta, hogy attól félek nagyobb baj lesz! Nem tudom,hogy életem végéig,hogy fogom a dolgaikat elviselni? Hogy lehet ezt kizárni?

Legjobb válasz: Teljes mértékben sehogy. Azzal, hogy a férjedül választottad, a családját is megkaptad. Lehet persze ignorálni, úgy tenni, mintha nem lenne, de a férjed részérõl érthetõ, ha aggódik, hisz a családja. Te pedig legyél megértõ, hisz fordítva is lehetne.

Teljes mértékben sehogy. Azzal, hogy a férjedül választottad, a családját is megkaptad. Lehet persze ignorálni, úgy tenni, mintha nem lenne, de a férjed részérõl érthetõ, ha aggódik, hisz a családja. Te pedig legyél megértõ, hisz fordítva is lehetne.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez már túlmegy azon a határon, ahol megértõ tud lenni az ember. Egy darabig persze az, de örökké nem lehet birkát csinálni valakibõl!
elsõ jól írja, gondolom nem az esküvõ napján ismerted meg a családját. nagyon jól tudtad, kihez mész hozzá, és kik lesznek (általa) rokonaid. tehát most sajnos nem nagyon van választásod, megértõnek kell lenned, ha nem akarod, hogy a házasságod is rámenjen.
A férjedet megválaszthatod, a rokonokat nem igazán.
Könnyedén ki lehet zárni, amennyiben a férjed partner ehhez. Ha mindenáron aktívan be akar vonni téged is, úgy nehéz. De ha megérti, hogy ti már együtt alkottok egy külön családot, aminek megvannak a maga mindennapi gondjai, ami mellé nem hiányzik egy másik család gondja is, akkor nem fog annyira belefolyni a szülei életébe. Nálunk bevált, de ehhez két ember kellett.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem akkor ismertem csak, akkor még nem tudta férjem sem, hogy idáig jutunk! Álmában sem gondolta volna. Nálunk jön az elsõ baba és szörnyen rossz, hogy nem tudunk teljesen boldogok lenni, mert azzal kell törõdnünk, hogy fogjuk két felnõtt ember kezét (anyós és a férjem testvére), különben még mélyebbre süllyednek!
Én könnyen megmondtam hogy engem nem érdekelnek az õ dolgaik külön életet kezdett velem és én csak egy emberhez mentem hozzá nem egy egész családhoz. A kapcsolatot persze rendszeresen tartsuk beszélünk egymással és járunk egymáshoz de a problémáikkal nem foglalkozom és erre megvan minden okom de ezt nagyon hosszú lenne leírni. A lényeg az hogy õket sem érdekli a mi problémáink.

A ferjemnek merevedesi problemai vannak (mindig is voltak), de az orvosok nem veszik ezt komolyan, mert fiatal. Mit tegyunk?

Mar tobbszor volt orvosnal es azt mondtak, hogy a stressztol lehet ilyen fiatalon, de nem stresszelos tipus, nincs rossz elete. Nem irtak neki semmilyen gyogyszert igy. Semmilyen trauma nem erte, kimondottan boldog hazassagban elunk es van egy ket eves gyerekunk. Nem tudunk "rendes" szexualis kapcsolatot elni, mert nincs hosszabb ideig merevedese rendes szex kozben. 2-3 alkalommal sikerult egesz hazassagunk alatt (par percig tart csak). Elmondasa szerint mindig ilyen volt. Oralisan nincs problemaja, szoval ugy elunk nemi eletet. Felek, hogy ez nagyon rossz erzest kelt benne. Engem mar nem zavar, igy elfogadtam ot, de van, amikor latom rajta, hogy nagyon zavarja. Volt, amikor nehez volt elfogadnom ezt, de mar nem zavar, igy is szeretem, sokat beszelgettunk regebben es felismerte, hogy ez problema, elment tobbszor orvoshoz, de semmi eredmeny. Veny nelkuli gyogyszert probaltunk erre, de az nem hatott. 29 eves. Mindig ilyen problemaja volt. Mit javasoltok? Mitol lehet ez? Szervi problema?

Legjobb válasz: Lehet szervi probléma is. Ezt csak kivizsgálással lehet megmondani. Keressetek fel egy urológust /van olyan, aki kimondottan erekcióval foglalkozik/.

Lehet szervi probléma is. Ezt csak kivizsgálással lehet megmondani. Keressetek fel egy urológust /van olyan, aki kimondottan erekcióval foglalkozik/.
Az, hogy sem õ, sem te nem tudtok ellenérzésrõl, attól még lehet.Tudod a tudatalatti. Csak egy példa:van olyan , hogy valakit kisgyermek korában molesztáltak.Felnõtt korában pedig averziója van a szexel kapcsolatban.Pedig már nem is emlékszik a gyerekkori dologra.De a lelke leghátsó bugyraiban ott van.
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy probaltok segiteni. OK, akkor leirom. Egyaltalan nem tilos a porno (en ritkan nezem is, ot mar nem erdekli), azt mondja, hogy amit tolem kap, az eleg, nincs ra mar szuksege. Mindent megteszek neki ugy, ahogy akarja. Meg is szoktam kerdezni stb. Szoval ezzel nem lehet gondja. A szulei elvaltak, az apjaval nem elt, igy o biztos, hogy nem zaklatta. Az viszont igaz, hogy a batyja meleg, de a ferjem ettol meg nem az. 26 eves koraig volt agglegeny, nem elt novel elottem, de volt 3 baratnoje elottem, csak ok ezt nem tudtak toleralni es vege lett emiatt. Mar 30 lesz es nincs valtozas. Epp olyan, amilyennek megismertem. Akkor is probalkozott, most is, de nem megy. Nem ertjuk, hogy miert. En belenyugodnek, de latom, hogy zavarja. Volt orvosnal tobbszor is.
A kérdező hozzászólása: Amugy a ferjem kisportolt, hetente tobbszor is edz. Szoval rejtely az ok. En is gondoltam ra, hogy valami allhat a hatterben...elkuldtem az irasat grafologushoz, nem mutatott ki gyermekkori traumat, nem molesztaltak meg egyebkent is mindent megbeszelunk, mindent elmond.
ere csak egy örök igazság jutott eszembe ..Blues campany-itol ( egyutes ) == > " Mit ér a pénz, kocsi, ruha Ha az ember fasza puha? Legyek inkább csóró, szegény Csak a tököm legyen kemény " F /23
Szia! Ha kisportolt ahogy írtad akkor lehet régen szedet valami cuccot ami miatt ez kialakulhatott! Sok embertõl halottam hogy cuccol és utána nem ment neki. Lehet ez a gond.
A kérdező hozzászólása: 19:06: kosz, ettol jobb lett...ettol meg lehet valaki jo ferj, apa. Lehet, hogy szedett valamit. Erre meg nem gondoltam. Meg fogom kerdezni.
idö kérdése és eböl is félre kefélés lesz ...F /23
ott a válasz a 18:36- os kommentedben.Elvált szûlõk gyermeke.Ez hajlamosít a homoszexualitásra.Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden apa nélkül felnõtt gyerekbõl meleg lesz.A férjed vágyik a szexre csak nem veled, vagy más nõvel.Hanem egy másik férfival.Ezért véled úgy, hogy nem érdekli a szex túlságosan.Homoszexuális testvér, elõnyben részesíti az orális szexet.Nekem ez nagyon összecseng.Vagy nem meri bevallani neked, vagy õ maga sem tud róla (Latens homoszexuális).A testépítést még nem is említettem.Ott is vannak ám melegek, keresik a jó testû férfiak társaságát.
A kérdező hozzászólása: Nem testepito, hanem katona. Ezert edz annyit. Muszaj neki. Attol, hogy valaki nem kanos allandoan, az egybol meleg...? Tudom, hogy nem meleg. Ez teljesen egyertelmu. Az elozore meg nem is reagalnek, mert nem akarom, hogy kimoderaljanak.Koszonom azoknak, akik normalis valaszt adtak. Majd rakerdezek a szerekre.
elváltak a szülei?És mikor, hány éves volt?És az apa milyen életet élt, él?Milyen példát mutatott a fiának a szexrõl?Talán anyuka pici kora óta nevelte és nem volt senkije, úgy élt mint egy apáca, talán féltékeny is volt a fiaira?Talán a szexet bûnös dolognak élte meg anyuka és ezt nem kimondott szavakkal is éreztette a fiaival?Talán soha nem is volt anyósnak orgazmusa és kötelességnek tartotta aztán örült, hogy nem kell de idegbeteg lett tõle?Féltette a fiait mindentõl, lányoktól is?Talán katolikus papot akart belõle nevelni mint az én férjembõL:-))Ez komoly.Melyik lehet ?M
A kérdező hozzászólása: Anyosom teljesen normalis es nem kenyszeritette semmire. Aposommal is joban van a ferjem, aki peldas eletet el az uj felesegevel, akit mar a ferjem is elfogadott. Azt mondta, hogy szedett, de csak feherjeket. Nem tudom, hogy az befolyasolna-e.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:08 Hello! Igen befolyásolja. A sógorom is katona õ is csak fehérjét szeded és neki sem megy a dolog mindig. De lehet a stressztõl is.
Testalkatra milyen? Ha nem nagyon szeret mozogni, akkor próbáljatok meg szabadidõtökben valami közös és lehetõleg intenzív mozgást végezni, az erekciós gondok legtöbbje a rossz vérkeringés miatt van.
Mióta házasok vagytok tilos a pornó?sokáig volt agglegyén?Nem lehet hogy ehhez szokott hozzá?
OK.Nem csak meleg lehet, hanem másfajta szex jönne be neki esetleg.Ezért kérdeztem.Vagy másfaja viselkedést vár tõled.Vagy gyerekkori tiltások?Nem tudom.Szeretnék segíteni.
potenciazavarokkal
Pl.http://www.potenciaklinika.hu/
A kérdező hozzászólása: Mar volt ilyenen par eve. Azt mondtak, hogy nincs baja. De lelki gondja sincs. Egyszeruen ilyen. Igazabol nem gyakran igenyli a szexet alapbol. Nem tudom, hogy ezzel mit lehet csinalni.
ugyanez a gondom. és hiába ujjaztatommeg magam még egy urológussal. nem lesz jobb. semmit nem hajlandó egyik sem segíteni. 25 vagyok és öt éve nem állt már fel csak félig, de csak pár percig..
A kérdező hozzászólása: Sajnalom, hogy te is ilyen helyzetben vagy. Nehez lehet part talalnod. Azt hiszem, hogy ebbe bele kell nyugodni. Mi evek ota nem talalunk ra megoldast. De azt nem ertem, hogy oraltol hogy tud teljes merevedest elerni, de behatolasnal meg egybol lelankad. Ez miert van?
17:23 - akkor mégse az orvosok a hülyék, nem szervi baja van. ez agyban dõl el
Már pedig itt valami lelki ok húzódik meg.Orálisan minden rendben, közösülés közben, meg lelankad.Keressetek egy jó szexuál pszihológust.Valamiért ellenérzése van a közösüléssel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Ellenerzese nincs, viszont nem igazan igenyli a rendes szexet. Nem erdekli annyira a tema. Azt nem tudom, hogy az oral azert jon ossze mindig, mert szereti vagy nincs mas lehetoseg es ott valahogy mas az egesz, mas erzes, mas a stimulacio.
Viagra?
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy hulyek az orvosok, de mikor elment legutobb, csak annyit mondott az orvos (vizsgalat nelkul), hogy biztos a stressz, ilyen fiatalon nem lehet baja. Azert ennel melyebben kellene vizsgalodnia.
Bocsik de tuti lelki baj az ok.Hozászokott elõször a kezéhez, aztán meg a szádhoz.Talán valami rejtett dolog is lehet, nem akarlak megbántani, de miylen pornóra izgul?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hozza szokott, valoban. Nincs rejtett ok. Mar sokat beszeltunk errol. Nem meleg, ha erre gondolsz. Mikor meg nem voltunk hazasok, talaltam pornot a gepen. Nem a fiukat szereti.
*szedett

A Férjem nem akar nekem tetszeni. Mi lehet a probléma?

Mikor megismerkedtünk sportos és jó testű volt. 12 év után már azt vettem észre, hogy teljesen hatástalan minden finom és nem finom jelzésem, hogy nekem nem tetszik a plusz 25 kiló. Két gyerkőc után én nagyon figyeltem magamra, hogy tetszek neki (sportolok és izgi fehérneműt is felveszek, ha kell). Ideje, lehetősége lenne arra hogy sportoljon és azt főznék neki, amivel segíthetem a fogyásban. Elfáradtam abban, hogy ő viszont nem figyel magára. Nem érzem izgatónak sem:(. Szeretem, de 31 évesen még szükségem van arra hogy azt érezzem, hogy "hűűű, igen:)". Ha szólok neki érte, akkor azzal elintézi, hogy akkor addig nem bújunk össze, míg nem fogy le. És félóra múlva már azzal "zaklat" hogy mivel akarom elcsábítani...Állandó feszültséget is okoz ez kettőnk között:(. Sajnos attól is félek, hogy a könnyebb utat fogja választani.

Legjobb válasz: ez van a férjed egy tohonya , lusta ember.

ez van a férjed egy tohonya , lusta ember.
"Gratulálok, egy lettél a média által agymosott nõk közül." Ez az! Hisz a férfiak mind a belsõ tulajdonságokat keresik, a humort, a kedvességet, és nem érdekli õket, hogy 60-as a nõk dereka vagy 120-as.
mit szólnál ha felajánlanád neki, hogy menjetek el futni. és kezd egészségesen fõzni valamint nézzetek együtt pl sportmûsorokat és jegyezd meg, hogy milyen jó izmos, helyes az a focista/kosaras/futó/színész akárki, és dicsérd sokat, hogy régen mennyire sexinek találtad
Nagyon is függ ettõl a kapcsolat. Anno nem egy vágásérett disznóhoz ment hozzá a kérdezõ. Nyilván vannak változások a házasság alatt, öregednek stb, de az elhízás nem ezek közé tartozik, fõleg, hogy a kérdezõ is odafigyelt magára. Anyám 3 gyerek után is úgy néz ki, hogy bármelyik 30as megirigyelné, apám meg egy elhízott, gusztustalan disznó lett, pedig anno nem volt ilyen. Próbálták megbeszélni, hogy miért lett ilyen, mi bátnja a kis lelkét stb. Nem jó így neki, de változtatni már persze nem akar. Aztán meg csondálkozik, hogy anyámnak nincs gusztusa egy-két dologhoz. Nekem se lenne...
Nem mondanám agymosottnak. 25 kiló plusz már nem a "jajj 2 hétig túl sokat nassoltam és felszaladt pár kiló" kategória. Vannak átmeneti változások nyílván, stresszesebb idõszak amikor, ilyen olyan ok miatt, kinek hogy reagál a szervezete vagy hogyan vezeti le a stresszt stb. De nem így ment hozzá, nem kötelezõ, hogy tetszen így neki. És szerintem egy házasságban tíz év múlva sem elhanyagolnadó tény az, hogy tetszenek egymásnak. Attól még hogy házasok még megmaradnak férfinak és nõnek. Bár ebben az esetben inkább csak a nõ maradt meg. Engem is nagyon zavarna, ha a párom a lustasága miatt hízna el.
Lehet érzelmileg már nem annyira érdekled, egy kapcsolat annyira nem függ a plusz kiloktol...pl.nekem soha nem tetszettek a kisportolt, vékony testalkatu férfiak.
Gratulálok, egy lettél a média által agymosott nõk közül. Ezt sulykolja a világ, csak akkor vagy jó, ha kisportolt testû, pénzes, nagyfarkú férfiállat vagy. Sajnos a férjed nem egy befogható állat, akit a napi 8 óra munka után még rá tudsz venni, hogy futkározzon. Mi lenne, ha a fokmérõ nem a külsõ lenne? De kereshetsz egy kisportolt fiúkát, aztán lépj le vele, a férjed is jobban járna!
Belátható, hogy az emberek nagy része, ápolt, tiszta, gusztusos emberekhez vonzódik. Azt is meg kéne értenie, hogy a feleségének ez fontos. Mondjuk neki is mert +25 azért már sok.
Én is kíváncsi lennék, hogy hány kiló most.. Mert amikor még én is szép izmos voltam, akkor kb 80 kiló voltam. Most 95-100 között ingadozom, és nem mondom én sem magam disznónak, és más sem. Van rajtam pár kiló felesleg, tény, de azért hogy gusztustalan disznó, aki nem tetszik a lányoknak, az túlzás. És én csak 186 centi vagyok. Ha a férjed magasabb például, könnyen elvész a 25 kiló. Szóval én azért erõsnek tartom az itt korábban szereplõ egyes hozzászólásokat, ahol már mindenki disznó, és (pajzsmirigy) beteg, csak mert van rajta 20 kiló extra az egyetemi futócsapathoz képest..
A kérdező hozzászólása: Amikor megismerkedtünk 98 kiló volt és 198 cm. Most 126 kiló.
KEdves nyolcadik, de ha a férj írna, hogy a feleség elhízott a terhesség, szülés, neadjisten hormonkezelés után, akkor az égbekiáltó bûn lenne, mert mi az, hogy elhanyagolja magát.
Az az durva, hogy te két gyereket szültél, nem hagytad el magad, hanem sportolsz, teszel azért, hogy szép/csinos legyél, de a férjed, (aki mellesleg egy gyereket sem szült) elhagyja magát, és nem is érdekli, hogy hogyan néz ki. Na meg ez a 39%-os idióta se semmi, aszondja lesd minden kívánságát. Haha:DD Anyád-.-
HÁNY KG MOST?
A kérdezõ leírta a lényeget, hgy õ sem vár el többet, mint amit a férje tõle. Szerintem ez így korrekt is. Sajnos lehet, hogy csak akkor döbben majd rá a férjed arra, hgy tennie kell valami, mikor már elmúlt minden, esetleg ki is léptél a kapcsolatból. Az nagyon gáz, ha 31 évesen nem kívánod a párodat!!!
Mondtad már neki, hogy így egyáltalán nem kívánod és nem érzed õt férfinak? Hátha észbekap, a pasiknak a mindenük a "férfiasságuk".
Én már megtaláltam a lelki békém, nem tud megingatni a hitemben a nyugati imperialista-kapitalista médiagépezet! Fogadd el a férjed így és lesd minden kívánságát!
A kérdező hozzászólása: Haha...agymosott...nem tartom magam agy mosottnak. Gondolom az, hogy valaki mit vár el a férjétõl és az tõle mit vár el, nincs köze a médiának. Letojom a médiát. Mint már írtam, hogy NEM SZERETEM az izmos cicafiúkat! Ha máskor válaszolsz, kérlek olvasd el a korábbi kommentjeimet is. És nem várok el olyat a férjemtõl, amit õ nem várna el tõlem...
8-as, szerintem neked sem tetszene, ha a párod felszedne közel 30 kiló pluszt, és le se tojná, hogy neked tetszik-e vagy sem.
#8 - gondolom neked is bármilyen bányarémre feláll, hiszem a belsõ értékek. Nézd, azért, mert nem kellesz senkinek sem és ezt a frusztráltságodat a médiára kened, még nem lesz igazad.
Így van, a férfiakban még van némi érzés! Köszönöm a megerõsítést!
Megértem, hogy gusztustalanra el lehet hizni, de az se jó, ha állandóan ezzel szekálnak valakit, menjenek el nyaralni, kirándulni, legyenek sok jó közös programok..lehet, hogy pajzsmirigy gondok is állhatnak az elhizás hátterében..
A kérdező hozzászólása: Nem egy izomkolosszus férfire vágyom, nem is szeretem a kidolgozott testû cicafiúkat. Egy egészségesen izmos sportolóhoz mentem hozzá.
A kérdező hozzászólása: Megtörtént már mindkettõ. Sportolni is azért kezdtem, hogy hátha fellobban benne a "versenyszellem". De nem.
Ha téged zavar, akkor muszáj lenne változtatnia... de úgy látszik ennyire érdekli. Amúgy valószínüleg a gyerekeidnek sem lesz mindegy. Én legalábbis elég gusztustalannak tartom apámat amiért iszonyatosan elhízott a lustasága miatt. Nem is nagy tudok rá felnézni...

T. Doktor Úr! A problémám a következő 61 éves vagyok, nem igazán jó a szexuális együttlét a férjemmel, de ő túlságosan is aktív. Valószínűleg elsősorban a nemi vágy hiánya részemről, ill. a szárazság a gond. A másik nagy gondom, hogy újabban azt vettem és

T. Doktor Úr! A problémám a következő 61 éves vagyok, nem igazán jó a szexuális együttlét a férjemmel, de ő túlságosan is aktív. Valószínűleg elsősorban a nemi vágy hiánya részemről, ill. a szárazság a gond. A másik nagy gondom, hogy újabban azt vettem észre, miután együtt vagyunk borzasztóan csipős és fájó, maró érzést érzek. Annyira, hogy már lassan nem merek elmenni pisilni sem. Igaz most erős antibiotikumot kaptam egyéb megbetegedésem miatt. Nem tudom mit tegyek, ez nagyon kellemetlen is, és fájdalmas dolog. Velem van gond? Mit tegyek? Köszönöm segítségét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a problémák a hormonhiány miatti szárazság következtében jönnek létre. Viszonylag egyszerű a megoldás, ezért ne aggódjék. Javaslom a teljesen hormonmentes, növényi alapú Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát, legalább heti 3-4 alkalommal. A panaszok enyhülése 4-5 hét után már várható, azonban a kezelést ekkor se hagyja abba, mert különben a problémák kiújulnak. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ezek a problémák a hormonhiány miatti szárazság következtében jönnek létre. Viszonylag egyszerű a megoldás, ezért ne aggódjék. Javaslom a teljesen hormonmentes, növényi alapú Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát, legalább heti 3-4 alkalommal. A panaszok enyhülése 4-5 hét után már várható, azonban a kezelést ekkor se hagyja abba, mert különben a problémák kiújulnak. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

T. Doktor Úr! A problémám a következő 61 éves vagyok, nem igazán jó a szexuális együttlét a férjemmel, de ő túlságosan is aktív. Valószínűleg elsősorban a nemi vágy hiánya részemről, ill. a szárazság a gond. A másik nagy gondom, hogy újabban azt vettem és

T. Doktor Úr! A problémám a következő 61 éves vagyok, nem igazán jó a szexuális együttlét a férjemmel, de ő túlságosan is aktív. Valószínűleg elsősorban a nemi vágy hiánya részemről, ill. a szárazság a gond. A másik nagy gondom, hogy újabban azt vettem észre, miután együtt vagyunk borzasztóan csipős és fájó, maró érzést érzek. Annyira, hogy már lassan nem merek elmenni pisilni sem. Igaz most erős antibiotikumot kaptam egyéb megbetegedésem miatt. Nem tudom mit tegyek, ez nagyon kellemetlen is, és fájdalmas dolog. Velem van gond? Mit tegyek? Köszönöm segítségét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a problémák a hormonhiány miatti szárazság következtében jönnek létre. Viszonylag egyszerű a megoldás, ezért ne aggódjék. Javaslom a teljesen hormonmentes, növényi alapú Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát, legalább heti 3-4 alkalommal. A panaszok enyhülése 4-5 hét után már várható, azonban a kezelést ekkor se hagyja abba, mert különben a problémák kiújulnak. Üdvözlettel: dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ezek a problémák a hormonhiány miatti szárazság következtében jönnek létre. Viszonylag egyszerű a megoldás, ezért ne aggódjék. Javaslom a teljesen hormonmentes, növényi alapú Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát, legalább heti 3-4 alkalommal. A panaszok enyhülése 4-5 hét után már várható, azonban a kezelést ekkor se hagyja abba, mert különben a problémák kiújulnak. Üdvözlettel: dr. Langmár … Olvass tovább »

Váljak el? Hogy lehet meghozni egy ilyen döntést bűntudat nélkül, mikor kisbaba is van? Nyomasztó és nehéz. A férjemmel teljesen elhidegültünk, rengeteg a probléma, CSAK az van és súlyosak, de egyszerűen képtelen vagyok kilépni.

Nem akarok rosszat a gyereknek. Félek! Férjem nem bír elszakadni az anyjától. Tegnap az anyósom végig nézte, hogy fürdetjük a picit. Mi lesz a következ?? Bejön a hálóba is? Férjem állandóan azzal jön, hogy menjünk az én autómmal is, mert így kevesebb benzin fogyna az övéb?l, meg hasonlók. Semmiben nem segít, szarik ránk. Sex egy éve nincs.

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, hogy mit csinál a férjeddel otthon? Hogy telnek a hétvégén, hétköznapok? Van–e otthon feladata, vannak–e közös programjaitok gyerekkel, vagy anélkül?

Megkérdezhetem, hogy mit csinál a férjeddel otthon? Hogy telnek a hétvégén, hétköznapok? Van–e otthon feladata, vannak–e közös programjaitok gyerekkel, vagy anélkül?
A gyereknek a legrosszabb az, amikor a szülei boldogtalanok. Ennél rosszabb nincs. Végignézni a napi szintû szenvedést. Nem tudod megjátszani, megérzi. Lépni kell. Jobbak az elváltan boldog szülõk, külön-külön, mint az egymást gyilkolók. A saját életedrõl nem is beszélve! Mindenkinek úgy a legjobb, még ha most nehéz is. Nehéz, 1-2 évig max. De ha maradsz 10-20 vagy több évig lesz nehéz, és rámegy a lelked, és a gyermekedé is!!!!
Nálunk nincs anyós a képben, de hasonló cipõben járunk. Mi 2 év házasság után beadtuk a válást. ennek kb 2 hete. 18 hónapos babánk van. Nálunk az volt a baj, h nem lehetett õt kiszedni a komfort zónájából. Szereti a fiát, de nem fürdette, nem etette, nem vitte le sétálni sosem. a házimunkában annyit sem segített, hogy legalább maga után elpakoljon, a szemetet megkértem vigye le, amikor megy munkába, oda tettem az ajtóba, arrébb tette. Kb. 2x hozott kenyeret, a bevásárlás is rám szakadt. Belátom, h sokat dolgozik, el is ismerem ezért, de ezzel nem lehet egy családot fenntartani érzelmileg. A hétvégék masszív ivászatból álltak a részérõl, ezért a picivel mindig mennünk kellett, mert nem bírtam nézni, h ezt teszi magával, ráadásul már délelõtt kidõlt, estig horkolt, és mivel pici lakásban vagyunk, a békesség kedvéére, h nehogy felkeljen, mindig mentünk szüleimhez, ide-oda. Aztán fejemhez vágta, h mindig elviszem a gyereket, h õ ne tudjon vele foglalkozni. A picur 3 hónapos volt, amikor elõször el akart válni, mert nem tud pihenni tõlünk stb. Nagyon megviselt, aztán semmi sem történt. Azóta havi szinten téma volt, õ hozta fel mindig. Állandó bizonytalanságban éltem. Ezért is éreztem úgy, hogy nincs más választás, nem bírtam volna ki, ha még egyszer benyögi. Számtalanszor próbáltam megbeszélni vele a problémákat, de rövid úton lerázott mindig. sokszor hívtam, h jöjjön velünk ide vagy oda, ha 10bõl 1szer el is jött, az elsõ kisboltnál meg kellett állnunk, nehogy szomjas maradjon. Szóval egy idõ után már nem is hívtam, mert rosszul esett. Most hogy beadtuk, többet beszél velem mint valaha, néha békülni akar, néha nagyon nem. Én a szívem mélyén aggódok érte, mert mégis a gyerekem apja, és nem hiába mentem hozzá anno... A gyereknek sem jó, ha a szülei feszültségben élnek, mert késõbb visszaüt. Apró jeleket én is észleltem, és nem akartam, h késõbb ebben a bizonytalanságban kelljen élnie, hogy most apu tényleg elköltözik vagy megint csak üres fenyegetõzés. És szereti az apját, de amikor kénytelen végig nézni, h kiabál velem, attól nagyon összezavarodik, bújik belém még másnap is, rá sem néz az apjára. És persze én nevelem ellene ilyenkor... Lehet, h más kevesebbtõl is elvált volna, más pedig ennyitõl még nem. Az én tûréshatárom eddig terjedt. És csak zárójelben: válás után hajlandó lennék tiszta lappal újra kezdeni, ha legalább megpróbálna más lenni. De eddig jelét sem mutatta. Azért írtam le ezt ilyen hosszan, hogy mérlegelni tudj, h tartasz-e már itt vagy még nagyon nem, mert akkor küzdj, amíg úgy látod, hogy érdemes. De beszélgetés nélkül nem megy, minél többet, minél õszintébben. Remélem, rendbe jöttök! Anyósod veletek él? vagy csak gyakori vendég? Ha elõbbi, akkor elég nehéz lehet. Vele nem lehet beszélni kulturáltan, h vegyen vissza kicsit? Elsõ unokáknál hajlamosak a nagymamák túlbuzogni, úgy hogy észre sem veszik, és részükrõl ez jó szándék, akkor is ha téged megõrjít. Sok erõt neked!
Az, hogy egy fiatal nõ ilyen körülmények között éljen, szenvedjen, az nem járható út. De ez kettõtök közös megegyezése kell legyen. Ülj le a pároddal, s beszéld meg vele a problémákat. Neki jó-e így, nem gondolja-e, hogy változnia, és változtatnia kellene. És mi az, amiben neked kellene változtatnod, mert neki sem jó az, ami van. A gyengédség, a szeretet, a beszélgetés szükséges az egészséges élethez. Ha ez hiányzik, akkor jönnek a testi betegségek is, te pedig felelõs vagy a gyermekedért. De ne szenvedj a házasság égisze alatt. Van visszaút, hisz valamikor csak szeretted az uradat.De ehhez közös akarat kell.
Azért az nem egy akkora probléma, ha egy nagymama megnézi az unokája fürdetését... És gondolom a benzint is közös pénzbõl veszitek... Az, hogy egy éve nincs szex, már inkább. Lehet kellene ülni a férjeddel megbeszélni a miérteket higgadtan. Elõbbre vinné a dolgokat, szerintem.
Mekkora a baba?Hány éve vagytok elõtt? Nos, konkrét problémát nem írtál, ill.nem fejtetted ki bõven.DE egy ilyen döntést bûntudat/habozás/rossz érzés nélkül nem lehet meghozni, szerintem vagy nagyon rossz házasságról beszélünk, ha ez így van.Kötõdsz a férjedhez, lelked mélyén még lehet szereted is.Ahogy látom, nálatok most el vannak hatalmasodva a problémák, így te a dolgoknak csak is a rossz oldalát látod.Viszont, amit tudnod kell, mielõtt meghozod ezt az igen fontos, és egy életre szóló döntést:ne várj egy olyan kapcsolatot, ahol minden tökély lesz.Mindenhol vannak hullámvölgyek.Ezt meg kell oldani.Egy erõs kapcsolatban, ahol van/volt szerelem, és ahol már gyerek is van néha nem élni kell, hanem túlélni.Beszéljétek meg, legyél toleráns.Egy hétvégére akár ki is ruccanhattok, akár babamentesen.Vagy miután letették aludni, fürödjetek ketten, egy pohár pezsgõ mellett/nem tudom szoptatsz-e még/, csinálhatsz neki egy finom vacsit.A válás nem sétagalopp, és néha egyszerûbbnek tûnik, mint megoldani a dolgokat, de hidd el nem egyszerûbb. üdv:20 hetes kismama
Van egy ilyen ismerõs fiatal pár a környezetemben, ahol apuka nem képes leszakadni anyuciról. Mit mondjak 3 éve pokol a fiatalasszony élete. Nem dönthet semmiben, míg apuka ki nem kéri anyukája tanácsát, hogy õ mit gondol, napi szinten a nyakukon lóg, mindenbe fõleg a gyerek körüli dolgokba beleszól. Apuka heti 3-4 alkalommal egy héten odavan "kikapcsolódni", a felesége látja el a gyereket, az õ nyakán van minden, az hogy õ elmehessen valahová, kizárt dolog, mert apuka szarik a gyerekre, nem is tud vele mit kezdeni....na gondolhatod. Most ott tartanak, hogy a fiatalasszony költözni akar, a férje nem, de szerintem max. 2 év, és elválnak....és tudod mit? Igaza lesz a feleségnek. Ja és ott is szex kb. 4-5 havonta van, ami ugye szintén nem tesz jót a kapcsolatuknak... Az én tanácsom az, hogy inkább egyedül gyerekkel, minthogy egy olyan kapcsolatban, ahol szarba se néznek.
En oszinten szolva azt gondolom, hogy teged sem lehet konnyu elviselni, ha nalad problema, hogy a nagymama megnezi ahogy furdik az unokaja.
Én is azt mondom, hogy üljetek le és beszélgessetek el ezekrõl a dolgokról. Mondd el mire vágysz, mit szeretnél adj ötletek, viszont kérdezd meg és hallgasd meg, hogy õ mit szeretne és talán találtok közös nevezõt. Ha szexet szeretnél, akkor légy kreatív, keltsd fel a szexuális érdeklõdését, pl várd szexi fehérnemûben egy munkanap után, légy egy kicsit pajzán (ha ez nem indítja be, akkor semmi). Esetleg idézzétek fel milyen volt amikor megismerkedtetek, amikor még ott volt a tûz. Hátha kicsit érdekesebbé tudjátok tenni a jelen helyzetet. Az, hogy anyós megnézte hogy pancsol az unoka, abban nincs semmi rossz, max akkor ha esetleg el kezed okoskodni, akkor viszont rá kell szólni, hogy ez a te gyereked és nem az övé. Gondolom te ezt egy intim dolognak találod, és azért zavar (ezt az oldalt is megértem). Férjed milyen kapcsolatban van a gyerekkel? Fürdesse meg õ is néha, vagy etesse érezze, hogy neki is feladata van ebben és ne csak rád maradjon a szülõség feladata. Talán, ha több élménye van a kicsivel az is segíthet. Szóval üljetek le, beszéljétek meg, aztán írd le a fejleményeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!