Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek pont egy (5 db)

Ez megcsalásnak számít? Nagyon szeretek/szeretnék prosztata-masszázzsal kielégíteni férfiakat. A baj csak az, hogy a férjem pont nem akarja. Sajna még csak egy pasival csináltam, de jó lenne "gyakorolni".

Ez a pasi benne lenne, hogy máskor is, többször is...stb. Ezzel is megcsalom a férjemet? Õ elég gyengécske az ágyban, viszont ezért elhagyni nem akarom. És tényleg csak proszimasszázsról lenne szó.

Legjobb válasz: Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység,a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.

Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység, a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.
Szerintem is megcsalás. Én tuti nem tenném, de nem is gondolnék ilyenre. Viszotn a páromat finoman megpróbálnám hozzászoktatni a gondolathoz, hogye legalább próbálja ki, és meglátja, hogy jó -e neki. De ha nem, azt el kell fogadnod. Hisz egy kapcsolatban az a lényeg, hogy mindét félnek jó legyen. Nem tudom hány éves vagy, de feleség létedre nem túl érett a gondolkodásod...
De mi ennek az értelme? Minek akarnád igy kielégiteni a pasikat? Valami masszõr vagy? vagy csak úgy? Mert tökre nem értem akkor, minek kell idegen pasiknak örömöet okoznod? Én csak a saját pasimnak akarnák okozni, idegenek nem érdekelnek. ÉS gondolj bele, ha a barátod nõket kézzel elégitene ki, te azt minek vennéd? Megcsalásnak? Vagy ez normális? Sztem ugyanolyan megcsalás.
igen, az. gykorolhatnál rajtam is ;)
Az, hogy 28 évesen igényeid vannak, az teljesen normális. (40 évesen is az lenne) Az, hogy a férjed nem tudja ezeket kielégíteni az probléma. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha szeretnéd megkapni az, amire szükséged van. Csak szerintem rossz megoldás felé kacsingatsz. Még azt is elhiszem, hogy úgy gondolod látni egy férfit kielégülni általad, az elég lesz. Tálán egy ideig tényleg. De el fog jönni a pillanat, amikor ott leszel az ujjaddal a fenekében, nézed, ahogy élvez, ezer lesz a pulzusod, úszni fog a puncid a nedveidben és akkor úgy fogsz dönteni, hogy azt az ágaskodó forró kemény dolgot azt azon nyomba oda be neked. Hidd el, ez lesz. Az pedig tényleg megcsalás akárhogy is nézzük. Egy szeretõi kapcsolat persze mûködhet. Szakítasz rá idõt, kielégítenek, megy minden rendben. Amíg valaki nem hibázik és kiderül az egész. Egy ilyen pedig lerombolhatja az egész eddigi életed. 3 gyerekkel nem kispályás kockázat ez. Nem tudom milyen a férjed, mennyire bevállalós, sõt még rólad sem tudok szinte semmit. De a helyedben elöbb máshogy próbálkoznék. Együtt a párommal. Swinger klubb, egy harmadik fiú vagy lány. Valamit közösen. Az nem megcsalás, ha õ is belemegy. Persze ennek is vannak veszélyei, de messze kissebbek, mint annak, amit te szándékozol csinálni. Ha akarsz beszélgetni keress meg nyugodtan emailben. Nem felszedni akarlak, van kapcsolatom, bár szóbakerült már egy harmadik, de most éppen nem aktuális. Idõm meg amúgy sem lenne. :(
nimfomán kurva!
hülye ribanc
A kérdező hozzászólása: Kár... A válaszadóimnak: Elõször is köszönöm a válaszokat, mindenkinek. Tulajdonképpen nem akárkivel tenném, de vannak olyan pasik, akik annyira vonzanak szexuálisan, hogy megtenném. És igen, nekem örömet okoz a férfiaknak a vágyát felkelteni és kielégíteni. Lehet, hogy ez perverzió, vagy nimfománia, vagy ribanc-ság, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Ennél perverzebbek is vannak. De lehet, hogy csak a hét évnyi rossz szex beszél belõlem. 28 éves vagyok, 3 gyerekem van. Mindent megteszek a családomért, a háztartást egyedül vezetem úgy, hogy otthon vagyok a 3 kicsivel. Nappal anya vagyok, este nõ. Aki mindent megtesz a férje boldogságáért, és a kielégítéséért. Ennyire elítélendõ, hogy nekem is kell valami más?! Ami nekem is jó?? Természetesen a gyermekeim adta boldogságon kívül.
Szia! Szerintem nem megcsalás. Ha kiéled a vágyaidat akkor a családra is jobban tudsz figyelni. Én 35 éves ffi vagyok szeretném, de a feleségem nem csinálja. Nem segítünk egymáson? Irj: [email protected] Zsolt

A férjemnek volt pont egy éve egy komoly balesete, három helyen törött a bokája. Azóta is állandóan dagad a lába, illetve görcsöl a vádlija. Mit ajánlotok rá?

Legjobb válasz: Szerintem menj el valami bioboltba, vagy gyógyszertárba és kérd meg az eladót, hogy adjon neked valami izomlazító/nyugtató krémet. Ha ezek után is marad a helyzet akkor irány a háziorvos.

Szerintem menj el valami bioboltba, vagy gyógyszertárba és kérd meg az eladót, hogy adjon neked valami izomlazító/nyugtató krémet. Ha ezek után is marad a helyzet akkor irány a háziorvos.
Szia!Mindenképpen gyógyszeres segítségre van szüksge , hiszen a gyulladást csökkenteni ill.megkell szüntetni!Én helyi gélt javasolnék, pl.Fastumot, mert ezek nagyon gyorsan hatnak , csökkentik a fájdalmat és a gyulladást, viszont nem okoz mellékhatást!Reggel és este kenje be , addig amíg a fájdalom megnem szûnik.Ha tartós a fájadalom, és a FAstum már nem segít menjen el szakorvoshoz!
Nem.
Semmi az ég egy adta világon!!!!!! Most viszont már vigyázz magadra. Gratulálok:) )))
Nem lehet semmi baja.
Nem lesz semmi baja, viszont örüljetek nagyon, mert akkor mégis összejött spontán a baba! Gratulálok, boldog babavárást!
Semmi baja nem lesz a babának. A spermiumok kb. 80-90 nap alatt fejlõdnek ki, érnek, úgyhogy az aktus napján történõ berúgás ezt egyáltalán nem befolyásolja. Boldog babavárást!
Én is egy alaposan átmulatott éjszaka után lettem terhes...
Én életemben kétszer rúgtam be, egyszer még tizenévesen másodjára amikor terhes lettem. :) ) Persze utólag nagyon megijedtem, mert azt mondta a doki, hogy nagyon nehezen fogok teherbe esni.
Semmi baja nem lesz! :-) Nekem október 3.-án azt mondta az orvos hogy csak lombikkal lehet gyerekem, 2 ciklussal késõbb spontán teherbe estem! Vigyázz magadra! :-) 20 h kismama
semmi baja nem lesz. mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor voltak a munkahelyi karácsonyi bulik, ahol azért ittunk 1-1 pohár bort és rövidet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!