Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek műtétre lesz (2 db)

A férjemnek orrsövény műtétre lesz süksége. Vésni kell. Volt neki két balesete és széttört nagyon az orra (girbe-gurba). TB támogatja-e azt, hogy a vésésen kívül helyretegyék az orrát? Mennyibe kerülhet egy orrplasztika?

Legjobb válasz: Hogy a Tb milyen esetben nyújt támogatást, sajnos nem tudom, de azt igen, hogy magánklinikán egy orrplasztika kb. 300-400 ezer forint körül van. Részleteknek utánanézhetsz pl. az Ars Medica honlapján. www.arsmedica.hu

Hogy a Tb milyen esetben nyújt támogatást, sajnos nem tudom, de azt igen, hogy magánklinikán egy orrplasztika kb. 300-400 ezer forint körül van. Részleteknek utánanézhetsz pl. az Ars Medica honlapján. http://www.arsmedica.hu
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! igen, a hormonszinttel minden rendben volt, a mûtétet meg várjuk...
http://209.85.135.104/search?q=cache:HCDTBcYAtQQJ:www.old.so.. Írdd be a http://www.google.hu-ba hogy herebiopsia mûtét és rengeteg oldal van ott, ezek közül itt van 1 példáúl.
A kérdező hozzászólása: köszi, de ezt már megtettem. Csak sajnos elég szegényes a neten a témairodalom. Ezért kértem személyes tapasztalatokat..
Nálunk erre a fázisra nem került sor, mert kiderült alacsony nagyon a férjem tesztoszteron szintje, ezért injekciót kapott. A doki mondta, ha a vérképpel minden rendben lesz, így nem indokolja semmi a rossz eredményt (nálunk azért volt sperma a mintában), akkor jön a herebiopszia. Annyit tudok róla, hogy egy gombostûfejnyi mintát vesznek a here szövetébõl, hogy megnézzék, a herében vannak-e spermiumok. Ha igen, akkor az azt jelenti, hogy valami miatt nem tudnak kijönni a spermiumok. Ilyenkor a herébõl nyerhetõ megfelelõ spermium a mesterséges megtermékenyítéshez. A mûtét maga nagyon pici tûszúrásnyi hegekkel jár. Úgy tudom, hogy általában több helyrõl érdemes venni mintát, mert a here különbözõ részein is eltérhet egymástól a spermakoncentráció. Nem tudom, hogy a te férjednél megnézték-e a hormonokat, s ott minden rendben van-e. Gondolom igen, mert a herebiopszia az utolsó lépés szokott lenni a problémakeresésben, ha esetleg nem, akkor szóljatok feltétlenül, hogy még nem volt hormonvizsgálat.
szia!Azóta már van babátok?Mert mi is ebben a helyzetben vagyunk sajnos...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!