Találatok a következő kifejezésre: A férjemnek lessz a (5 db)

A férjemnek holnap lessz a szüli napja. Ihatok vele egy pár korty pezsgőt, ha szoptatok?

Tudom,hogy nem szabad szoptatás alatt alk.fogyasztani,de csak pár kortyra gondoltam.

Legjobb válasz: Persze, szerintem egy-két korty nem árthat, fõle ha nem napi szinten iszik az ember :-)

Persze, szerintem egy-két korty nem árthat, fõle ha nem napi szinten iszik az ember :-)
Pár korty pezsgõ nem árthat! Ha meg tudod állni, hogy egy pohárnál ne legyen több, nem lesz baj! :)
Szerintem egy pohárral megihatsz nyugodtan, fõleg, ha nem két percre rá szoptatsz (oké, már ki lettem egyszer oktatva, hogy nem azonnal megy át a tejbe, de akkor is), akkor a baba meg se érzi majd, semmi gond nem lesz.

Az anyakönyvvezető előtt házasságkötéskor nyilatkozni kell a névviselésről, ha én még most úgy nyilatkozom hogy nem akarom a férjem nevét felvenni, később mégis majd igen, arra lessz majd lehetőségem?

Legjobb válasz: Igen. A házasságkötéskor megkérdezik, hogy milyen nevet akarsz felvenni, de utána, a házasság megkötéséig bármikor szabadon változtathatod, anyagi vonzata nincs, ha jól tudom. Ha az esküvõ után akarod mégis felvenni a nevét, akkor külön illetékért persze megteheted.

Igen. A házasságkötéskor megkérdezik, hogy milyen nevet akarsz felvenni, de utána, a házasság megkötéséig bármikor szabadon változtathatod, anyagi vonzata nincs, ha jól tudom. Ha az esküvõ után akarod mégis felvenni a nevét, akkor külön illetékért persze megteheted.
Így van, ha most felveszed, ingyenes (csak a papírokat kell kicseréltetni, és azért fizetni kell így is, úgy is), ha késõbb, akkor legalább 10 ezer Ft, ha nem 20.
Igen. Azt hiszem 10 rugó az illeték, de lehet változtatni akárhányszor akármire törvényes kereteken belül.
Így van és késõbb macerásabb. Levelet kell írni a BM-nek, stb.

Szülés, gátmetszés után akkor a férjemnek nem lessz jó a sex?

Legjobb válasz: Ez egy tévhit,a hüvely klasszul regenerálódik,nagy százalékban semmi gond nem szokott lenni.A szülés utáni szex "gondokat" a hormonok miatti hüvelyszárazság(síkosító)fáradság a libidó csökkenése szokta inkább okozni(császár és sima szülésnél is)ami kis odafigyeléssel pár hét hónap alatt megoldódik.És ez sem mindenkire jellemzõ.Mivel érzelmi tényezõ is van,álltalában összekovácsolódnak mégjobban a párok,anyaként a férfi szemében kiteljesedik a NÕ,még szebbnek látják õket stb(ezt már kismamaként is sokan tapasztalják)Úgyhogy nyugi és legyetek boldogok!

Ez egy tévhit, a hüvely klasszul regenerálódik, nagy százalékban semmi gond nem szokott lenni.A szülés utáni szex "gondokat" a hormonok miatti hüvelyszárazság(síkosító)fáradság a libidó csökkenése szokta inkább okozni(császár és sima szülésnél is)ami kis odafigyeléssel pár hét hónap alatt megoldódik.És ez sem mindenkire jellemzõ.Mivel érzelmi tényezõ is van, álltalában összekovácsolódnak mégjobban a párok, anyaként a férfi szemében kiteljesedik a NÕ, még szebbnek látják õket stb(ezt már kismamaként is sokan tapasztalják)Úgyhogy nyugi és legyetek boldogok!
Szerintem ez egy ilyen újkeletû dolog(nem szóllak le kérdezõ, biztosan csak hallottad valahol és , megijedtél, hogy nem lesz minden a régi, ezért írom), egy hülyeség, hogy vannak pl. a nagyképû, "mindentaformánkért" celebek, vagy csak simán nõk, akik terhesség alatt is szigorúan fogyóznak(jó, ne hízzunk 50 kg-t, de azért fogyózni nem kell, kivéve ha cukros diéta), meg császároztatják magukat, mert szerintük a szüléstõl tönkremegy a nunna:) , meg nem szoptatnak, mert lógós lesz a mellük...Szerintem ez egy hüyleség.Szóval sokan emiatt császározatatják magukat, mert hogy természetes módon, majd kitágulnak nagyon, meg elhagyja õket a pasi, meg ilyen hüyleségek.Azt meg letojják, hogy mondjuk a babáknak általában a természetes mód a jobb.
3 gátmetszés és egy gátvédelmes+repedéses szülés után elmondhatom, hogy nem vettem észre semmi változást és úgy hiszem, a férjem se... 18 év házasság után igaz, nem napi szinten, de elég sûrûn szeretjük egymást és soha nem panaszkodott :) )) Ez szerintem buta nõk, buta hozzáállása..
Nekem a 2 gátmetszés után jobb lett, mint elõtte volt. Elõtte túl szûk voltam, és néha fájdalmas volt, de most semmi gond, persze a hormonoknak vissza kell rendezõdniük, mert az elején nem kellemes a szex, a szárazság miatt, de az szerintem a szülés módjától független hormoni dolog.
Két gyermek és gátmetszés után jobb, mint valaha!!
én nem éreztem különbséget (33ff)
Öszinte legyek??Elsö után nem volt változás.Ma 3 hónapja szültem, de még nem voltunk eggyütt a férjemmel.már akartunk, de mindíg jön valami......
Nekem jobb lett, neki nem változott, azt mondja ugyanolyan jó mint elõtte volt. :-)
Az én párom elég õszinte és azt mondja, semmi különbséget nem érez.Igaz, csak 1-szer szültem.Én sem érzek különbséget.
Jobb lett utéána, mint volt elõtte. Azt ugye tudod, hogy szexben nem elég passzívan "tûrni", hogy a párod betegye? Sokkal jobb mindkettõtöknek, ha tudod a hüvelyizmaidat mozgatni, és rá tudz szorítani a férjed péniszére a hüvelyeddel. ha ebben ügyes vagy, akkor nem számít, mennyire tágultál ki, bármikor tudsz szoros lenni, ráadásul az orgazmusod is hosszabb és mélyebb lesz. Keress rá erre a neten: Kegel gyakorlatok.

Meddig lehet maradni egy lakodalomban a 21 honapos babámal? Nyáron juniusban lessza férjem testvérének az esküvöje, akkor lessz 21hos a fiam mikor menjünk haza? Mi már nem tudunk visszameni mert nincs kire hagyni a picit.

Legjobb válasz: Még arra is gondoltam hogy mivelhotel és étterem ahol alagzi lessz,veszünk ki egy szobát és ott alhatna a fiam ha elfárad.Szerintetek ez jo ötlet?Csak akkor mior hazamegyünk fel kéne kelteni,nem tudom azt hogy viselné.

A kérdező hozzászólása: Még arra is gondoltam hogy mivelhotel és étterem ahol alagzi lessz, veszünk ki egy szobát és ott alhatna a fiam ha elfárad.Szerintetek ez jo ötlet?Csak akkor mior hazamegyünk fel kéne kelteni, nem tudom azt hogy viselné.
ameddig bírja...ezt nem tudod így elõre, lehet pont akkor lesz rossz napja, azért eléggé kevés alvás jutna neki, ha hajnalban esnétek haza :) Te ismered a gyerkõcöd, mennyire ragaszkodik a napirendjéhez. Pl az én kisfiam (14 hónapos) tuti nem bírná 10-nél tovább, mert alapból 9 körül már alszik. Meg azt is kalkulál be, hogy a nyüzsi, a zene, a sok ember is lefárasztja az embert még nappal is :) Amúgy mi 4 hónapos korában voltuk lagziban, a férjem volt a fotós, így õ fél 10-kor hazakísért minket és visszament. Esetleg ilyet is lehet, hogy valamelyikõtök visszamegy még.
és otthagyod egyedül a szobában? háát...szerintem nem jó ötlet.
Talán ha kikezeltetnéd elsõsorban magad, másodsorban õt, akkor nem fogod ujból és ujból fertõzni, hogy így járjon.
A válasz: Urológus. Ez nem orvosi rendeleõ.
Nem lehet hogy a nõi félnek valamiféle gombás fertõzése van? Erõs a gyanúm hogy ettõl van!! Canesten krémmel kenegesse, a nõi fél pedig krémmel és kúppal.
Nincs valami egészség rovat? Oda jobban illene a kérdés. A neogranormon csodákra képes, viszont inkább elõbb próbáljatok síkosítót használni.
Bõrgyógyász! Lehet gomba, ekcéma vagy valamilyen más allergia is. Egy doki fél perc alatt meg fogja mondani, hogy mi a helyzet és felírja a megfelelõ krémet is. Ne aggódj, a kezelés nem mindig horrorisztikus árú, ált. gyógyszertárban kikevert krémet adnak, ami nem kerül sokba.
Ahogy az 1 es irja .A visszafertõzést is meg kell akadályozni.Bõrgyógyász .
már réges rég orvoshoz mentem volna, a b @szás fontosabb mint holmi szégyenlõsség vagy kínos fogdosás :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!