Találatok a következő kifejezésre: A férjemnél állapítottak meg. Most (2 db)

A férjemnél Olygozoospermiát állapítottak meg. Most clostylbegitet szed 3 hónapig. Mennyi az esélye annak hogy sikerül a teherbeesés?

Legjobb válasz: van esélye egyértelmüen van azért irta fel a doki. mi is az pontosasn ami a férjednek van?

van esélye egyértelmüen van azért irta fel a doki. mi is az pontosasn ami a férjednek van?
A kérdező hozzászólása: Azt jelenti hogy nagyon kevés az életképes spermája! A doki azt mondta olyan mintha" vak tölténnyel lövöldözne". Ha van valaki akinél ugyanez a helyzet akkor írjon!!
Szia az ènfèrjrmnèl is hasonlo a dolog.bàr nàlla èletkèpesek de kevès.2-3 millio.Nekunk sintèn clostyt irt fel mèg nem kezdtuk el szedni.mert elobb egy antibiotikumos kuràn kell àttmenni mert valami gyulladàst is talàlt.Addig mèg hogy elkezdje a clostyt kell 2 hèt.Ti hogy àlltok?Van valami eredmènye?Kinèl voltatok dokinàl?Mi dr.fekete ferenc irj kèrlek privàtot

A férjemnél azospermiát állapítottak meg. Gyerekorában nem szálltak le a heréi. Műtétile egyiket lehozták. De most 33 évesen az ejakulátumban nincs spermium. Van e valamilyen gyógymód, vagy gyógyszer, amivel ellehetne érni a spermiumok termelődését?

Legjobb válasz: KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: több mûtét is volt, de a here lehozásának pontos idejét nem tudom. tavaly voltunk herebiopszián is, a mintából tudtak lefagyasztani spermiumokat a lombikhoz. de sajnos a két beültetett embrio nem tapadt meg. nem volt életképes a spermium gyenge minõsége miatt. most FER14el és c vitaminnal tömöm a férjem, hogy javítani tudjunk a spermiumok minõségén és ha lehet mennyiségén is. de jó lenne elérni hogy a következõ beültéshez az ejakulátumból lehessen spermákat használni. ezért szeretnék a témáról még többet negtudni. akupunktúra, homeopátia, vagy bármilyen megoldás érdekel.
Irány a természetgyógyász!! Az én férjem is ugyanilyen betegségben szenvedett, mígnem addig keresgéltünk, kutattunk , amíg rábukkantunk egy nagyszerû gyógymódra!A neve : reiki.. nagyon sok cikket találsz róla és én teljes szívembõl ajánlom! De egy egészéges embernek is lehet kezeléseken részt venni! Szerintem sokat segítene a férjeden!! Hajrá!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!