Találatok a következő kifejezésre: A férjemmel hónapja (172 db)

Azonnal, gondolkodás nélkül elhagynám! Undorító féreg, nem érdemel szertõ családot!
Egész pontosan melyik részét szereted? Amelyik akkor sem tartja a farkát a gatyájában, amikor nem csak felesége, de kicsi gyereke is van? Vagy azt, amelyik téged aláz már jó ideje? Vagy azt, amelyik élvezkedik anélkül, hogy akárcsak egyszer is eszébe jutnátok? Vagy azt, amelyik elfogadja a jövõben, hogy te ezt elnézed neki, és majd megismétli mással is? Szereted? Röhögnöm kell!
Idõvel elhagyja a szeretõt, de keresni fog másikat. Ne áltasd magad. Aki már ilyenkor elkezdi a megcsalást, nem is fogja abbahagyni.
Inkább egy másik szeretõ miatt fogja majd elhagyni a jelenlegit, aztán meg majd azt is egy következõért, ha azt látja, hogy szó nélkül asszisztálsz a félrekettyintéseihez. Te meg majd jó leszel neki arra, hogy felneveld a gyerekét, kimosd a ruháját és elkészítsd a kajáját. Komolyan, ennyire nulla önbecsüléssel hogy tudnak létezni emberek?
nyolcas válaszolónál van a pont!
Ne hitegesd magad, nem fogja. Inkább szedd össze a gyereket és keress magatoknak egy tisztességes férfit.
Hát megbeszéltétek elõre is, vagy csak utólag, hogy van valakije? És hogy miért van, azt tudni? Ettõl függ a jövõ legfõképp, meg a kapcsolatai dinamikájától.
Tessék? Ez most egy olyan kérdés, amire kritikán aluli módon lehet csak reagálni? Elég indulatkeltõ. Amúgy ha a válaszom érdekel, pont le..arnám, hogy õ mit akarna idõvel.
igaza van az utolsònak. Mindent meg kell bocsátani neki, söt igazábòl le is térdelhetnél elé, ùgy kérhetnéd, hogy szánalombòl maradjon veled legalább. söt, mondd meg, hogy ha veled marad, mindig tarthat szeretöt melletted, a lényeg, hogy maradjon... önbecsülésed van? ha te nem becsülöd magad, a férfi sem fog téged becsülni.
A gyerek es a csalad mindig tobbet er majd mint egy szereto. Valoszinuleg nem volt meg felkeszulve az apasagra, vagy koztetek nem mentek ugy a dolgok szexualisan a szuletest kovetoen mint regebben... Probalj kozeledni hozza, es javitani ezen, akkor a masik dolog magatol elhal.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül 3 éve elénk együtt. Nagyon szerette, hogy a gyerekünk megszülessen, de az elsõ pofon az volt, hogy kislányra várt én pedig kisfiút szültem neki.... Sokat kellett neki dolgoznia, saját korosztályában hasonló, bulizós, csajozós közegbe került...Munkájával az éjszakát járta, nagyon szerette azt csinálni amit csinál, de eközben nem volt szinte semmi idõ amit velünk töltött volna, mert éjszaka hazaért, reggel ment többi idõben meg pihennie kellett... Így nagyon könnyen elhidegült tõlem. Én nem viseltem valami jól, hogy õ soha nincs itthon, és teljesen egyedül nevelem, gondoskodom a gyermekünkrõl, és hiába nem voltam egyedül a lakásban, , mert itt van velem a baba, de mégis nagyon magányos voltam, mert soha nem volt itt napközben.
11: léptem. Évszaktól és idõjárástól függetlenül. Elváltam. Mert úgy gondolom van az a pont, ami után engem ne alázzon senki. Mindenki maga dönti el, mit nyel le. De ha a kérdezõ ezek után megtartja a férjét, had ne sajnáljam, ha boldog-boldogtalannal csalja. Akkor ne panaszkodjon, mert elfogadta!
A humán tõke jelentõs részét teszi ki a szere tõke. Ezért változó, hogy ki kit hagy el.
Szerintem ha pici gyerek és feleség mellett képes volt ilyesmire, nem nagyon fog változni ezek után sem.El kell döntened magadban, képes vagy-e ezt az életet folytatni és elviselni, vagy lelépsz.Én az utóbbit javasolnám, még ha most azonnal nem is tudod megtenni, idõvel viszont ezt volna tanácsosabb meglépni.Elvégre a becsületed forog kockán.
11. Szomorú, hogy függsz a párodtól, én pl sosem vállaltam volna úgy gyereket, hogy ne tudnám egyedül is eltartani magunkat. Mi van, ha te küzdenél a kapcsolat megmentéséért, de a másik fél nem? Akkor is mehetsz az utcára novemberben... Van, aki az anyagiak miatt bármit benyel, és tolerál, de azért a nõk többsége nem tudja elfogadni, ha a párja farka másban jár. Meg egyáltalán hogy megalázzák. Sajnállak kérdezõ. Lehet, hogy visszamenne hozzátok egy idõ után, de úgyse lenne semmi a régi. És jó eséllyel félrekacsingatna újra. Szerintem inkább próbálj meg új életet kezdeni a piciddel.
hogy te milyen papucs vagy :D
A férjed erre mit mond? Miért kell neki szeretõ, mikor akarja rendezni a dolgait, egyáltalán tud róla, hogy te tudod?
11: Mindig baj, ha nem pusztán szerelmi egy párkapcsolat. Nem szabadnának önfenntartási tényezõknek jelen lenniük egy ilyen döntésnél! (10. voltam9
Itt minden válaszoló olyan hihetetlenül bátor. Én bizony nem indulnék el november közepén egy csecsemõvel a karomon új életet keresni. Én is inkább azokkal a válaszokkal értek egyet, ami a kapcsolat megmentését célozza.
A 10-est meg tudod válaszolni? Köszi.

A férjemnek hónapok óta zselés állagú a spermája. Babát tervezünk és ezért kicsit aggaszt a dolog minket. Van akinek össze jött így is? A doki nem mondott ere semmit, élettani jelenségnek nevezte.

De azóta sem változott. Aktus után sokszor beszámolt, hogy még a vezetékben maradt az ondó. Mit csináljunk? Mindenféle képen bajra utalhat ez a dolog?

Legjobb válasz: Nem tudom probléma lehet-e, de ha rászántok kb. 10ezer Ft-ot, akkor elmegy egy magán urológushoz, csináltat egy spermavizsgálatot és megnyugodhattok. Lehet nem fizetõsen is csak az körülmén kényelmetlenebb (körülmények, beutaló stb.)

Nem tudom probléma lehet-e, de ha rászántok kb. 10ezer Ft-ot, akkor elmegy egy magán urológushoz, csináltat egy spermavizsgálatot és megnyugodhattok. Lehet nem fizetõsen is csak az körülmén kényelmetlenebb (körülmények, beutaló stb.)
De az is lehet, hogy ha leírnád a nevét kiderülne, hogy az is nyákoldó....
Hát ne haragudj, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Az én férjemnek pl. egy másik vény nélküli szert kellett szednie, de nem írom le a nevét, mert még azt is beszedeted vele. Lehet, hogy teljesen más a baja, lehet, hogy semmi. Azt sem tudod kik írogatnak itt. Miért nem megy el egy spermavizsgálatra?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Holnap reggel lemegyek a patikába, és beszerezzük. Remélem minél hamarabb megérkezik hozzátok is a gólya :) Sok sikert és még egyszer köszönöm!
Fluimucil 200, felnõtteknek való por! Napi 2x igyon meg 1-1 tasaknyi port 1dl vízbe oldva. csodákat tesz. Mi a Dévai Meddõségi központba járunk inszeminációra. Ott vizsgálják a sperma minõségét is!!! Az ottani andrológus javasolta a fluimucilt és nagyon hatásos volt, ugyanis 1 hónap alatt sokkal folyékonyabb lett a spermája a páromnak!!! Elõzõ inszemnél csak 100.000 spermája maradt életben az elõkészítés után, mert akkor még nagyon sûrû volt a cucc, és a mostaninál 1 hónap fluimucil kúra után pedig 3, 5millió maradt életben, mert sokkal hígabb lett és hamar ki tudtak szabadulni a spermák :) Vény nélkül kapható!
A kérdező hozzászólása: Eddig két dokinál is jártunk, egyik sem csinált semmit. Kértünk ilyen olyan vizsgálatokat, de azt mondták felesleges, és ezt csak külsõ megállapításból ítélték. Ha tudtok egy nagyon jó szakembert ajánlani azt is megköszönném, a Kõbányai Egészségházban már mindegyiknél voltunk, és egyik sem mutatott semmi pluszt amibõl az ember tudja, hogy na igen Õ lesz az orvosom!
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó ezzel kaptunk egy kis feményt :) És ezt lehet vény nélkül is kapni? És melyik kiszerelést használtátok? Mert olvastam, hogy van 100, 200, és 600mg-os.
ja! és napi 3 litert igyon legalább!
Nálunk pontosan ugyanez van!!! figyelj, megnézettük andrológussal és azt mondta, hogy túl sûrû a spermafolyadék, ezért szinte zselészerû az állaga és sajnos amíg ilyen az állaga, addig nem tudnak a spermiumok kiszabadulni a folyadékból és nem jön össze a baba. napi 2x kell fluimucil port innia a páromnak, azóta tökéletes a spermafolyadékja :) Igyon a párod fluimucilt, attól semmi baja nem lesz az ég világon, az nyákoldó, kihat oda is :)
Férjemnèl is hol ilyen hol olyan, mégis már a második babát várjuk.
Nem, az nem nyákoldó volt. Kedves Kérdezõ! Mi újság?

A férjemnek hónapok óta benőtt a körme a nagylábujján és duzzadt, gyulladt. Már próbáltuk kiáztatni, folyamatosan kenjük Tetrannal és fertőtlenítjük Betadine-nal. Mit lehetne még rátenni, hogy a gyulladás alább hagyjon?

Csak hétf?n tud elmenni vele orvoshoz, és kicsit aggódok, mert azt hallottam, hogy elmérgedhet!?

Legjobb válasz: Mit nem tesztek ra parakotest??? Ra kell tenni egy darab paradicsomot, erre egy kis gezt fedesnek, majd erre nejont huzni es ejszakara rajta hagyni. A paradicsom kiszivja a gennyt, gyulladast. Regen en is ezt csinaltam es tenyleg jo. Masik dolog, hogy valoszinuleg azert no be a korme szerintem, mert tulsagosan bevagjatok a kormot a saroknal, amit nem lenne szabad. A kormot viszonylag egyenesre kell nyirni, max.enyhen ivesre es akkor nem fog benoni. Amiota igy csinalom, soha nem volt benove a kormom! Nem hiaba vagjak kisbabaknak is egyenesre.

Mit nem tesztek ra parakotest??? Ra kell tenni egy darab paradicsomot, erre egy kis gezt fedesnek, majd erre nejont huzni es ejszakara rajta hagyni. A paradicsom kiszivja a gennyt, gyulladast. Regen en is ezt csinaltam es tenyleg jo. Masik dolog, hogy valoszinuleg azert no be a korme szerintem, mert tulsagosan bevagjatok a kormot a saroknal, amit nem lenne szabad. A kormot viszonylag egyenesre kell nyirni, max.enyhen ivesre es akkor nem fog benoni. Amiota igy csinalom, soha nem volt benove a kormom! Nem hiaba vagjak kisbabaknak is egyenesre.
Mit = MIERT*
a paradicsom tényleg jó módszer! próbáljátok ki! és az egyenes vágás is az. Igaza van az elõttem szólónak.
Ilyen nekem is volt kétszer belenõtt a köröm be is gyulladt meg már el is kezdett gennyesedni.Én a sebészetre mentem ott adtak szurit (Érzéstelenítõt) és kivágták. Gondolom neki is kifogják vágni onnan a benõtt körmöt.Amíg nem gyógyul be a seb addig javaslom hogy manikûröshöz járjon mert ha rosszul fogja nyírni a körmét megint belenõlhet.Amikor nekem is kivágták én is egy ideig utána odajártam.
A paradicsomos módszer hatásos, ha nem javul téyleg orvoshoz kell fordulni!
A tetrán kenõcs ált.jó rá.Szerintem ne próbálkozzatok csak a gyulladást kezeljétek, annak nagy a valószínûsége, hogy felvághatják.A pedikûrös szokott betenni Spange-t, ami megakadályozza, hogy újra benõjjön.
Nekem is begyulladt tegnapelõtt a bal nagylábujjam kömre sarkánál, de be nem nõtt. Tetran kenõccsel kentem be két éjszakára, ma már nem érzem. Én azt javaslom.

Ha nemrég volt méh tisztításom, 2-3 hónapig nem élvez belém a férjem, közben folsavat szedek, így könnyebben sikerülhet legközelebb szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.A méhtisztításra mit értesz?Kaparásod,vagy EÜ Currette-d volt?Akkor jó,ha folsavat szedsz,de ha más a probléma,akkor a folsav nem használ.Ezt a vitamint a kisbaba egészséges fejlõdése miatt kell szedni.Ha Neked hormonproblémáid vannak,akkor nem fogsz olyan egyszerûen teherbe esni,csak ha azt a problémát is kiküszöbölte az orvosotok.Ha tényleg nincs más gáz,akkor a köv.hónapban terhes lehetsz.Mi nem vártunk missed ab után,nem védekeztünk,és mégsem lettem terhes,csak 6 hónap után.A szervezet érzi,mikor készült fel a köv.baba fogadására.De Te tudod.Ha nem akarsz már a köv.hónapban ESETLEG(bár kicsi az esély) terhes lenni,akkor is beléd élvezhet a férjed,csak mondjuk gumival,vagy spermiciddel.Sok sikert,drukkolok!!

Szia.A méhtisztításra mit értesz?Kaparásod, vagy EÜ Currette-d volt?Akkor jó, ha folsavat szedsz, de ha más a probléma, akkor a folsav nem használ.Ezt a vitamint a kisbaba egészséges fejlõdése miatt kell szedni.Ha Neked hormonproblémáid vannak, akkor nem fogsz olyan egyszerûen teherbe esni, csak ha azt a problémát is kiküszöbölte az orvosotok.Ha tényleg nincs más gáz, akkor a köv.hónapban terhes lehetsz.Mi nem vártunk missed ab után, nem védekeztünk, és mégsem lettem terhes, csak 6 hónap után.A szervezet érzi, mikor készült fel a köv.baba fogadására.De Te tudod.Ha nem akarsz már a köv.hónapban ESETLEG(bár kicsi az esély) terhes lenni, akkor is beléd élvezhet a férjed, csak mondjuk gumival, vagy spermiciddel.Sok sikert, drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Eü küretem volt. És jövõ hónapban már szeretnék terhes lenni!:)
Akkor hajrá, ha a szervezeted felkészült, jönni fog, nem kell ennyire szigorúan venni a dolgokat, a tested, ha úgy érzi, majd fogadja a következõ "kiskatonát".Annyit javaslatnak, hogy a currette utáni elsõ mensit, és az orvosi felülvizsgálatot várd meg!Hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: Ezeken már túl vagyok!

Sok mindent elhallgattam a férjem előtt hogy ne bántsam meg. Az anyósom meg a sógornőm sokszor bántottak. Már bánom hogy nem mondtam el a férjemnek. Most meg az anyósom ellenem akarja fordítani a férjem. Most született babánk 4 hónapja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mondj el neki mindent õszintén.Ezzel miért Õt bántanád meg?Téged bántott az Õ családja nem?Butaság volt nem elmondani neki.Mindig az egyenes út a legrövidebb hidd el,jobb õszintének lenni.Én a helyedben már az elsõ alkalomkor elmondtam volna.Miért hagyod egyébként,hogy bántsanak téged?A férjed pedig azért a férjed,hogy melletted legyen,támaszod ha szükséged van rá.Remélem tudja hol a helye,és nem a mama befolyása alatt áll. Értelmes gondolkozású felnõtt embert nem lehet senki ellen fordítani.Mindenki a saját fejével gondolkodik. Ülj le vele beszélgetni,és ne hagyjátok,hogy bárki az életetekbe avatkozzon.

Mondj el neki mindent õszintén.Ezzel miért Õt bántanád meg?Téged bántott az Õ családja nem?Butaság volt nem elmondani neki.Mindig az egyenes út a legrövidebb hidd el, jobb õszintének lenni.Én a helyedben már az elsõ alkalomkor elmondtam volna.Miért hagyod egyébként, hogy bántsanak téged?A férjed pedig azért a férjed, hogy melletted legyen, támaszod ha szükséged van rá.Remélem tudja hol a helye, és nem a mama befolyása alatt áll. Értelmes gondolkozású felnõtt embert nem lehet senki ellen fordítani.Mindenki a saját fejével gondolkodik. Ülj le vele beszélgetni, és ne hagyjátok, hogy bárki az életetekbe avatkozzon.
Sajnos én is ezt csináltam, magamban bosszankodtam csak rajta, hogy ne bántsam a páromat. Egy idõ után kitört belõlem, mindent elmondtam, azóta õ is másként látja a dolgokat. Annyit jegyzett meg, hogy õ errõl semmit sem tudott (legtöbbször dolgozott, amikor ezek történtek), és hogy miért nem szólok vissza nekik, azaz mellém állt. Minél elõbb mondd el neki, ne mérgezze meg a kapcsolatotokat. A babának is jobb, ha nyugodtabb vagy. (nekem 6 hós babám van, megérzik, ha idegeskedünk)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy buta voltam.De neki már csak az anyja van az apja már meghalt.Ezért nem akartam hogy fájjon neki.Már elköltöztem tõlük, a párom németbe dolgozik.A testvérét õ se szereti.Most vissza szóltam, ez volt a baj hogy már nem hagytam magamat.Az anyóssal 4 évig nagyon jóba voltunk.Szerintem a sógornõm fordította ellenem.De erre sajnos nincs bizonyítékom.

A férjem 8 hónapja munkanélküli, két gyerekünk van, már feladta azt, hogy találjon munkát, azt mondja így kell berendezkednünk, hitelünk is van és az én fizetésemből nem tudom fizetni, mit csináljak a férjemmel?

Lassan bele?rülök abban ahogy ? felfogja ezt az egészet,nem mint egy felel?sségteljes feln?tt családapa aki a föld alól is keresne munkát és nem t?rné,hogy a családja ilyen mértékben nélkülözzön.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok Igenis van abban valami amit az elsõ mond. Iszonyat nehéz jó munkát találni. Iszonyat könnyû önsajnálatba, depresszióba esni. Kemény dolog a kudarc ilyen téren. Ezt azért szem elõtt kell tartani. Bár továbbra is állítom, hogy 8 hónap alatt azért bármit el kellett volna már vállalnia.

4. vagyok. Képzeld, én is voltam munkanélküli 8 hónapig, diplomával, két nyelvvizsgával, tapasztalattal a zsebemben. A végén már a sarki ABC-be akartam jelentkezni hétvégi pénztárosnak, mondván az is jobb mint a semmi. Voltam Karácsonykor hitelelbíráló 2 hónapos fix szerzõdéssel, igyekeztem nem elhagyni magam. Nem azza van a kérdezõnek sem baja szerintem, hogy nem dolgozik, hanem hogy a kereséshez is így áll hozzá. Látom a lelki szemeimmel, hogy reggel nem korán felkel, megkávézik, kinyitja a napi sajtót, majd nyújtúzkodva megállapítja, hogy ma sincs fogára való álláslehetõség. Egyszerûen egy családapa nem viselkedhet így.
Noszogatnod kell, hogy kezdjen el dolgozni! Nincs apelláta, méltóságon aluli rosszul fizetõ munka is jobb a semminél. Ellenõrizném, mint egy hülye gyereket, hogy készített-e életrajzot, motivációs levelet, hány helyre küldte el, érdeklõdött-e utána náluk, honnan hívták vissza, mikor megy interjúra. Amíg otthon van, addig pedig az õ feladata legyen minden házimunka: takarítás, fõzés, mosás, vasalás, vásárlás, ügyek intézése, gyerekek istápolása Mondd meg neki, hogy ezt érte teszed, mert magadat is hibáztatnád, ha hagynád ellustulni és lecsúszni. Viszont, ha nem hajlandó ezt felfogni, akkor nincs értelme a további közös életeteknek.
Tényleg rohadt nehéz munkát találni, tudom..., mert most sajna én is munkanélküli vagyok, de nem lehetetlen, feszt küldöm az Önéletrajzokat, még ha nem is hívnak vissza, de soha nem fogok beletörõdni, még ha kudarcok is érnek, esetleg behívnak lebeszélgetésre és nem, vesznek fel... Bp-iek vagytok? Mert akkor olyan nincs, hogy "nincs semmi lehetõség", sõt Bp-en van a legtöbb lehetõség.Vidéken ebbõl a szempontból tuti rosszabb a helyzet.Biztasd a férjed és légy vele kicsit megértõbb mert neki se könnyû, nagy a nyomás rajta, tudja ezt õ is csak próbálja leplezni.
Egy barátnõm anyja pont ugyanezt csinálja. Hosszú évek óta. már millió munkahelye lehetett volna legutóbb oda is hívták ahol a lányai dolgoznak, de mindegyikkel van valami baja... Hihetetlen. Olyan nincs, hogy nincs semmi. Ha nekem a családom megélhetése forogna kockán elmennék árkot ásni, vagy szórólapot osztogatni, de nem hagynám teljesen kilátástalan helyzetbe sodorni õket. Mondd emg neki, hogy választhat, vagy normálisan felnõtt férfi/apa módjára áll hozzá a témához, vagy egy ideig ne nagyon legyetek együtt. Én ezt nem tudnám eltûrni, hogy én megszakadok, õ meg henyél, és mindenre rávágja, hogy ja hát akkor innentõl nem dolgozom.
Elsõ vagyok Igenis van abban valami amit az elsõ mond. Iszonyat nehéz jó munkát találni. Iszonyat könnyû önsajnálatba, depresszióba esni. Kemény dolog a kudarc ilyen téren. Ezt azért szem elõtt kell tartani. Bár továbbra is állítom, hogy 8 hónap alatt azért bármit el kellett volna már vállalnia.
Adj neki ultimátumot. Nincs jó helyzetben aki dolgozni akar menni, de azért aki nagyjából bármit elvállal, annak akad munka. Mekkorák a gyerekek?
Második, ezt nem mondhatod komolyan! Nyilván nem hárpiaként kell rikácsolni a feje fölött nap nap után, de az hogy még én sajnáljam és pátyolgassam õt, hát ez mindennek a teteje. Nyilván attól hogy õ van otthon nem a feleség, még házimunkát sem igen végez, azt is anya csinálja meló+2 gyerek emllet. Hol itt az egyenlõ teherviselés?!?!?
4-es te vagy a kérdezõ, vagy csak gondolatolvasó vagy? Nem mondtam, hogy pátyolgatni kellene, hanem annyit, hogy meg kell érteni a munkát keresõ embert. Én is hiába kerestem melót, még takarítónõnek sem kellettem. Elég szörnyû érzés. Kíváncsi leszek, a szar diplomámmal pár hónap múlva, mi lesz. Szerintem akkor sem fogok kelleni sehová.
Anyám évekig csinálta ezt. Diplomás, nem akarta lejjebb adni. Apám meg tûrt és eltartotta. Nyilván ez meg normális dolog, csak a férfitõl alapelvárás, hogy bármit elvállaljon a családjáért.
Ne piszkáld még te is õt! Általában a férfiak nehezebben viselik, ha nincs munkájuk, ezért van ennyire elkeseredve. Ha lesz megfelelõ munka, akkor menni fog dolgozni. Ne aggódj azon, mi lenne, ha veled történne valami, mert nem fog. Gondolom, nem mentél volna hozzá, ha nem tudná, mi a kötelessége a két gyerekével kapcsolatban.
Kedves depis lett a férjed!!! Sürgõsen vidd el õt orvoshoz!
Mindent el lehet adni, mindent megvesznek, ha az ára olcsó. A gond az hogy a legtöbb ember, ha a munkájáért alacsonyabb bért kínálnak egyszerûen nem hajlandó dolgozni. 5000 Ft kp-ért Pesten kerti vagy kõmûves segédmunkára nem lehet embert találni, áruház parkolóban pénz lejmoló életerõs embereknek többször ajánlottam, amikor otthon ház körül nagyobb melónak nekiálltam. Mesteremberek pár órás munkáért (pl. gázszerelõk) sokszor annyi pénzt kérnek, amit nem keres meg nettóban egy nap egy multi menedzsere sem. Burkolni, festeni, tapétázni pl. nem túl nagy ördöngösség megtanulni, és ezekért is sokszor mesterek horror árakat kérnek.
Én sem találok munkát..nem magyarországi vagyok..kis városban élünk, ahol még kínaiba sem keresnek senkit.. Párom tart el, kapok egy kis támogatást, azt betesszük a kajapénzbe.Párom is érdeklõdött már számomra több helyen, de sajnos nem járt sikerrel. Ne légy mérges a férjedre, ha keres melót, hidd el, találni fog.
Egyszerûen van olyan ember, akinek nem sikerülnek a dolgok.
Barátnõm két évig nem talált munkát, keresett, tanfolyamot is elvégzett, ilyen-olyan fekete munkát vállalt el. Most hálistennek van munkahelye. De van olyan ismerõsöm, aki 3 éve nem talál munkát, én tudom a legjobban, hogy keres, volt, hogy velem járta végig a várost, beadta személyesen az önéletrajzát minden egyes boltba, ami útba esett-külön volt több fajta önéletrajza. És nem talál. Tényleg durva ez a helyzet, de akik habzó szájjal ítélik el a több mint fél éve munkanélküli embert, kicsit magukba szállhatnának. Persze itt mindenki az év dolgozója, "bármitelvállalok" hõs.
Már csak a családjáért is fel kéne adnia a büszkeségét, és el kéne vállalnia olyan melót is, amihez nem igen füllik a foga, de így, ilyen hozzáállással titeket a családját is egyre mélyebbre húzza...
12-es vagyok, komolyan mondtam, amit mondtam. Ti nõk tényleg nagyon nem értitek a férfiakat....:DDDD Inkább éhen halok, mint hogy a puncit elvonják....XDDDD ...és sztm. a férjed is mégiscsak férfi.... max. 1 hét duzzogás, aztán mint a kisangyal, elkezd munkát keresni...
Ez sajnos nem olyan dolog, hogy szegénynek milyen nehéz lelkileg. Van 2 gyerek, nem lehet feladni, ha kell rosszabb állást is el kell vállalni.Valami saját vállalkozásban nem gondolkodik?
Mond meg neki: no munka, no punci este.
Még annyit, hogy 4. éves egyetemistaként volt olyan, hogy télen éjjel lecsúszott alkeszokkal havat lapátoltam, csak hogy pénzt keressek, amikor nem találtam más jobban fizetõ melót.
Kedves 22-es, ha ez nekem szólt, akkor már nem kell aggódni, ez egy régi történet, sajnos nem tegnap óta tart a munkanélküliség Mo-on. Nem orvos kellett neki, hanem munka, amit itt külföldön meg is kapott. #19

6 hónappal ezelött a férjemmel nem védekeztünk de még nem akarunk gyereket. Akkor elfelejtettem a fogamzásgátlót be venni. A férjemnek nem volt ejakulációja. Többi lent. Tehes vagyok?

. Eddig mindig megjött rendesen. Kb 3 hete volt hogy egy héten keresztül majdnem mindig vájt a gyomrom de akkor sokat veszekedtünk. A gyomorfájást arra fogom mert édesanyámnál is ez volt hogy az idegesség rá ment a gyomrára. Most tegnap lent szurkált. A nyáron fel szedtem pár kilót de persze nagyon nem mozdultam akkor ki. Édesanyám megjegyezte tegnap hogy kicsit nagyobbak lettek a melleim (Akkor olyan meltartó volt rajtam) meg hogy nagyobb a hasam picit. Nincs se mell feszesség se has feszesség és nem hánytam eddig. Akkor nem vagyok-e terhes?

Legjobb válasz: Mi van?? Egy 6 hónappal ezelõtti nem védekezés miatt gondolod, hogy most terhes vagy? Ha baba lenne, már mozogna! Ha meg eddig rendesen megjött, nem is értem a kérdést! Ami tüneteid vannak, azokat meg is magyarázod.

Mi van?? Egy 6 hónappal ezelõtti nem védekezés miatt gondolod, hogy most terhes vagy? Ha baba lenne, már mozogna! Ha meg eddig rendesen megjött, nem is értem a kérdést! Ami tüneteid vannak, azokat meg is magyarázod.
Elkepzelni nem tudom hogy egy 6 honapos terhessegnel ne lehetne erezni ahogy mozog ossze-vissza a baba.... en mar a 16. hettol ereztem nap mint nap erosebben. Kizart hogy 6 honaposan ne erezne valaki... Mellesleg egy negativ teszten kivul milyen megerositest varsz meg?
A kérdező hozzászólása: Tudom tudom.A férjemis ezt mondta csak jobb hallani egy idegentõl aki nem ismer.
Elsõ vagyok! Csinálj tesztet, de 100 % hogy negativ!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam már és negatív
Már bocs, de ekkora hülyeséget kérdezni...., ezt te sem gondolod komolyan ugye????
majd megcsaszarozod magad 6 honap mulva.
Jéézus. Ez ugye komoly, mert viccnek durva lenne...:) )))

Te hogyan dolgoznád fel, ha a férjed egy régmúltból felbukkanó nővel finoman flörtölni kezdene és ez tartana kb.2 hónapig, aztán megírná neki, hogy nem akar a nőtől semmit, de ugyanabban a levélben tenne egy szerelmi vallomást is a nőnek?

Próbálom rövidre fogni, nem lesz könnyű, elnézést, ha hosszabbra sikerül. Nagyon érdekel a véleményetek! Akinek nem reális, hogy két ember esetleg előző életekből felismerheti egymást és megmagyarázhatatlan vonzalmat érezhet (teljes harmónia érzése az első pillanattól, mintha mindent tudnál a másikról), az mellőzze a storynak ezt az elemét. Nem is olyan lényeges. Tehát 15 éve élek együtt férjemmel, 13 éve vagyunk házasok. Meseszerűen találkoztunk külföldön (előtte itthon ugyanazokon a rendezvényeken jártunk, de soha nem botlottunk egymásba, külföldre kellett menni, hogy találkozzunk) és nagyon boldogan, harmóniában teltek az éveink. Sok nehézségen mentünk át együtt. Sokan irigykedtek is a kapcsolatunkra, be is próbáltak kavarni, de álltuk a sarat. Eddig egyetlen általam ismert hölgyemény próbálkozott a férjemnél, de teljesen reménytelenül, férjemet totál nem érdekelte. Ez már immáron vagy 10 éve, azóta töretlenül haladtunk előre és 3 éve született egy fantasztikus kisfiunk. Férjem mindig is nagyon monogám, erős jellemű, kitartó, férfias és romantikus típus volt, egész gyerek és kamaszkorát versenyszerűen végigsportolta, világbajnoki aranyéremmel zárta a pályafutását. Szóval, nem egy felelőtlen, tingli-tangli kamasz volt. Nő ügyeit egy kezén meg tudja számolni, mindegyiket elmesélte nekem.Ezeket csak azért írtam le, hogy legyen valami képetek, milyen jellem. Amit most írok le, azt én áprilisban tudtam meg, amikor férjem nagy nehezen előhozta a témát: Tehát ez év januárjában az egyik üzlettársa bemutatott neki egy hölgyet, aki segített neki a lakáshitelünkkel kapcsolatban elindítani egy pert. Férjem 46 éves, a hölgy 29. A hölgy hozakodott elő azzal, hogy olyan érzése van, mintha ismerné a férjemet és nagyon kellemes érzései vannak. Aztán üzleti szempontból váltottak pár e-mailt, volt pár találkozó (néha kettesben, néha hármasban, férjem üzlettársával együtt). Aztán egyszer hazavitette magát a hölgy férjemmel, merthogy szervizbe kellett vinnie az autóját és ott is elkezdte ecsetelgetni, hogy mekkora harmóniát érez közöttük és még álmodott is erről. Férjemnek is ismerős érzései voltak, de nem ennyire erősen. Aztán folytatódtak az üzleti találkozások, e-mail váltások, sms-ek. Mígnem egy alkalommal, mialatt egy tárgyaláson voltak az egyik plázában, betörték a kocsink ablakát. Férjem, ahogy később elmesélte, akkor tért magához valamiféle varázslatból és úgy érezte, hogy ez valami jel, hogy itt meg kell állni, mert több lehet ebből az üzleti viszonyból. Soha nem történt a családunkban semmi ilyen betörés, lopás, atrocitás, tisztán, becsületen zajlottak a dolgok körülöttünk. Lementek a nővel a kocsihoz és férjem nagy nehezen kisöpörte az üvegszilánkokat. A nő megint megkérte, hogy vigye haza, beültek és ekkor előrukkolt vele, hogy mennyire megérintette őt a férjem tekintete, amikor az ablakbetörést megtudta (mintha megérezte volna, hogy férjem magához tért a varázslatból) és ezért úgy érezte, hogy elmondhatja neki, mennyire szerelmes érzései lettek vele és úgy érzi, hogy nagyon szerették egymást a múltban is. Ez férjemnek is reális volt, csak nagyon össze volt zavarodva, hiszen családja van a jelenben, és mindannyiunkat nagyon szeret. Meg is mondta a nőnek, hogy nem lehet köztük semmi, még ha korábban volt is, még ha nagyon kellemes is egymással lenni. Tehát valahol nyugtázta a hölgy felé, hogy nála is vannak kellemes érzések, de ott a családja, így maradjanak meg üzleti kapcsolatban. A félrelépés soha nem volt kenyere. Hazavitte a nőt és látta rajta, hogy nagyon csalódott volt, amikor kiszállt az autóból. Férjemnél ott kattant valami, hogy ez így nem lesz jó a továbbiakban, de sajnos, ahogy jött hazafelé, a múltból táplálkozó érzelmek egyre jobban magával ragadták.Õ úgy fejezte ki, hogy a jelen és a múlt összekeveredett és kicsit megzavarodott ettől, nem tudta, hová tegye ezt az egészet. Az e-mail váltások folytatódtak, a nő az egyik e-mailben megírta, hogy igazi lelki társának érzi a férjemet és ő áll hozzá a legközelebb most a jelenben. Férjemet sajnos kicsit magával rántotta ennek a boszorkának a lelkivilága és kifejezte, hogy ő is lelki társának érzi és nagyon jó érzés vele lenni, inspirálóan hat rá mind a munkában, mind az életben. A levelekben puszik, jó éjt, pihenj jól elköszönések voltak általában, illetve egymás iránti csodálatukat fejezték ki (pl. Te egy nagyon különleges lény vagy, maradj mindig ilyen, nagyon jó volt vele lenni ma is, stb.), youtube zenéket küldtek egymásnak. A nő, találkozásaik alkalmával, nagyon intim dolgokba avatta be férjemet, főleg párkapcsolati dolgaiba, ahol az is kiderült, hogy egy házasságot már szétrobbantott (persze szerinte ő erről nem tehetett), elcsábította a férjet, ahol épp kisbaba született. Ezt is nagyon alattomosan, alig észrevehetően csinálta, gyakorlatilag minden felelősséget arra a férfira hárított. Miután betörték a kocsi ablakát, férjem két napra rá írt egy hosszabb levelet a nőnek, amiben egyértelműen leírta, hogy mellettünk döntött, hiszen nekünk tett életre szóló ígéretet és nagyon harmonikus, stabil a kapcsolatunk 15 éve. Csak sajnos (és ő maga sem érti a mai napig sem és nagyon bánja) tett e mellé egy szerelmi vallomást is, amiben leírta, mennyire észbontóan vonzónak tartja a nőt és nehéz megállnia, hogy ne lépjen felé testileg is, mert mindene annyira ideális számára és részletezte (haja, bőre, szeme, szája, ahogy öltözik, stb.) És még a kezét meg se foghatta, meg se csókolhatta, stb. Illetve leírta, hogy úgy látszik, ez egy ilyen próbatétel az élettől, hogy a nő most ilyen mérhetetlenül vonzó testben jelent meg ebben az életben akkor, amikor neki már családja van. És reméli, hogy majd a távoli jövőben (következő életek) együtt lehetnek még nem egyszer, nem kétszer. Aztán még leírta, milyen nagyra tartja az emberi tulajdonságait, és végül azzal zárta, hogy biztosan megtalálják majd az életnek azt a területét, ahol együtt tudnak kreálni, hiszen ők ketten mindent felölelnek. De szerelmi kapcsolat nem lehet köztük. Ezt a levelet jóval később olvastam el, amikor már férjem elmesélte, mi történt. Az e-mailes levelezésüket pedig véletlenül találtam meg áprilisban, amikor férjem éppen Svájcban volt üzleti úton. Bár férjem törölte a levelezésüket a saját gépéről, a korábbi e-mailes programját nem töröltük le az én gépemről és ha azt megnyitjuk, ott is elkezdi lekérni a neki érkező maileket és az összes korábbi is tárolva van rajta, így ott találtam rá ezekre a kitörölt levelekre. Természetesen összeomlottam, amikor rátaláltam, férjemnek meg is írtam sms-ben, rögtön felhívott, de nem bírtam a bőgéstől beszélni, hát leraktam. Na, onnantól mindennap futár hozta a virágcsokrokat és kaptam tőle egy levelet, amiben leírta, mennyire szégyelli magát és hogy egyszerűen nem érti, mi történt vele, valami húzta őt egyre beljebb, de közben tudta, hogy nem akar semmit és leírta persze, hogy mennyire csak én vagyok neki és ha most elhagynám, nem kezdene új kapcsolatot, hanem megvárna a következő életünkig. Õ már megtalált engem, nem akar tovább keresni, nincs kit keresni. (Mi hiszünk ebben és komolyan tervezgettük is, hogyan tudnánk majd újra egymásra találni). Aztán hazajött, ajándékot hozott (valami nagyon személyeset, ami kettőnkre nagyon jellemző, el is sírtam magam rajta) és azóta is folyamatosan kárpótol, virágok, ajándékok, szerelmes idézetes könyvek, a házimunkából is átvállalt dolgokat, kisfiamat minden este ő fürdeti (eddig mindig én fürdettem),elvitt teázni párszor, hogy nyugodtabban tudjunk beszélgetni (otthon kisfiunk mellett szinte lehetetlen) és mondta, hogy nyugodtan kérdezzek, nagyon szívesen elmond minden részletet, hogy hogyan bókolt, hol voltak, mit érzett, stb. Nagyon sokat beszélgettünk azóta, mindent elmondott, minden kérdésemre válaszolt, és nagyon látom rajta, hogy mennyire értetlenül áll saját maga tette előtt és mennyire, még sokkal jobban is szeret, mint korábban. Én meg csak szenvedek, mint a kutya. Leginkább attól a szerelmi vallomástól. Teljesen megbocsátottam a dolgot, nem éreztem a legkisebb haragot sem irányába, csak kértem, hogy valahogy hozza helyre (de ezt kérés nélkül is már elkezdte csinálni). De mindentől függetlenül olyan üresség van bennem. Tudom, hogy szeretem, de nem érzem úgy, mint régen. A szerelmi vallomásos levelet egyébként szintén törölte, miután megírta áprilisban, úgyhogy megkérte a nőt, hogy küldje át neki és mellé még írt egy levelet neki (megmutattam nekem, mielőtt átküldte), hogy bár tett egy ilyen szerelmi vallomást, de azt a múlt újra megjelenése táplálta és a jelenben nincs érvénye és szeretné, ha minden kapcsolatot megszakítanának, mert ez a legjobb mindenkinek. A szerelmes levelet elküldte férjemnek a nő, elolvastam, szétbőgtem magam, férjem alig tudott megvigasztalni. A nő pedig berágott, még próbálkozott sms-ben, de férjem törölte, nem válaszolt neki. A nő vehemensen tagadta, hogy ő bármit is tett volna a férjem irányába. Hát, most itt tartunk, pár napja volt, hogy a nő kiakadt férjemet törölte a címlistájából és telefonjáról is. Férjem mondta, hogy teljesen megdöbbent azon, hogy milyen gorombán, alpári módon viselkedett a nő, káromkodott a levelében és vádaskodott össze-vissza rá, meg rám is. Úgyhogy a nagy harmóniából ez lett. Férjem nem sajnál semmit, abszolút eltűnt minden érzés, vonzalom belőle. Nos, mi a véleményed? Mit tennél a helyemben? Mit gondolsz a férjemről? Borzasztó törés ez nekem, és férjem is nagyon szégyelli magát, nem érti, mi lelte, nagyon sokszor bocsánatot kért. Nekem meg annyira fáj. Pedig azt hiszem, kevés ilyen páros szaladgált a világban, mint mi. Azért is voltak ránk annyian irigyek. Hogyan tovább most? Volt már valaki ilyen helyzetben? Mennyi idő alatt lehet ezt feldolgozni és újra rajongani, és ugyanúgy szeretni? Nagyon köszönöm, hogy időt szántál rám!

Legjobb válasz: Az ezo-mizériás része röhejes. A többi szokványos, néhány évi házasság után jön a csinosabb, fiatalabb pipike, aki a férfi tudtára hozza, hogy kapható. A férj vergõdik, közel már a kapuzárás, a nõcike meg könnyen kapható, de hát becsület, tisztesség is van a világon... végül nem dugja meg, de a be nem teljesült testi vágyat szerelemként éli meg. Az elutasítástól kijön a pipike valódi személyisége, eddig -mivel nem élt vele- mindig szép, kedves, elbûvölõ, odaadó volt, ezúttal viszont nem tudott színészkedni, ez hirtelen kijózanította a férjedet. Ne aggódj, semmi félnivalód, komolyan veszi a házasságotokat. Azt viszont megtehetnéd, hogy megpróbálsz te is újítani, rajongd körbe kicsit a férjedet, pontosan úgy, ahogyan az a liba tette. Sokszor a szeretõ nem is szebb, nem is okosabb, csak annyi elõnye van, hogy újdonság, no meg az, hogy áhítattal csüng a "párja" minden szaván.

Az ezo-mizériás része röhejes. A többi szokványos, néhány évi házasság után jön a csinosabb, fiatalabb pipike, aki a férfi tudtára hozza, hogy kapható. A férj vergõdik, közel már a kapuzárás, a nõcike meg könnyen kapható, de hát becsület, tisztesség is van a világon... végül nem dugja meg, de a be nem teljesült testi vágyat szerelemként éli meg. Az elutasítástól kijön a pipike valódi személyisége, eddig -mivel nem élt vele- mindig szép, kedves, elbûvölõ, odaadó volt, ezúttal viszont nem tudott színészkedni, ez hirtelen kijózanította a férjedet. Ne aggódj, semmi félnivalód, komolyan veszi a házasságotokat. Azt viszont megtehetnéd, hogy megpróbálsz te is újítani, rajongd körbe kicsit a férjedet, pontosan úgy, ahogyan az a liba tette. Sokszor a szeretõ nem is szebb, nem is okosabb, csak annyi elõnye van, hogy újdonság, no meg az, hogy áhítattal csüng a "párja" minden szaván.
Nézd, szerintem tök érthetõ, hogy most nagyon rosszul érzed magad (akkor is, ha két hónapja történt a dolog, hiszen te most tudtad meg). A férjed tényleg hülyeséget csinált, de idõben észbe kapott és látszik, hogy igazából nagyon erõs jellem. Én bízom benne, hogy idõvel benned is csillapodni fognak a dolgok, és túl tudod magad tenni ezen a rossz érzésen. Az szerintem is jó ötlet, hogy te is rajongd körül a férjedet valamennyire, mert az neki is jó lesz, és neked is segíteni fog szerintem, gyorsabban fogod tudni így feldolgozni a dolgokat. Kitartás, és légy türelmes magadhoz most!
Véleményem osztom a 4-es hozzászólóéval, a lényeg ott van tömören!
Nem történt közöttük semmi. Egy kis flört mindenkinek jól esik, visszahozza a fiatalságát. Lehet, hogy nekem se esne jól, de hamar túltenném magam rajta.
Az elején elmondtad, hogy a férjed nem egy tinli-tangli jellem. Nagy felelõsségtudattal rendelkezik, és tisztességes ember, ezért maradt a családjával. De a kulcsmondat ez: "És reméli, hogy majd a távoli jövõben (következõ életek) együtt lehetnek még nem egyszer, nem kétszer. " Tehát ebben az életben veled marad, de remélei, hogy a jövõben már a nõvel lesz. És ez a vonzalom állítólag a múlbéli életükbõl fakad. szumma szummárum: a múltja és a jövõje a nõé.
"Próbálom rövidre fogni" Mi lett volna, ha nem fogod rövidre??????
A férjed jól beetetett ezzel az ezós szöveggel szerintem, na meg a nõcskét is. Semmi világon túli nincs ebben, egyszerûen meg akart csalni, de a bûntudat visszatartotta. A csaj meg ezután kiborult, na meg te is. Az meg, hogy tökéletes neki, a bõre, a haja, a szeme stb. az egy 29 éves nõ teste. Gondolom te is legalább ennyire szép voltál ennyi idõsen. Mondjuk nekem ez nem a flört kategória, hanem (ha már szerelmet vallott egy másik nõnek) érzelmi megcsalás.
a férjed hímringyó
A kérdező hozzászólása: Kedves 28-as válaszoló! Olyan kedvesen írtál! Nagyon köszönöm a drukkolást! Megvolt a beszélgetés. Igen, õ írta ki a kérdést. Nagyon sokat beszélgettünk este. Rózsacsokorral érkezett haza. Alakulunk, alakulunk, persze, még nem vagyok felhõtlenül boldog és még sok kérdés feljön bennem, de látom rajta, mennyire bánja. Ma azt mondta, arról ne is beszéljünk, mi lett volna, ha ez fordítva történik (én lépek félre), szerinte sokkal jobban összeomlott volna, mint én. Hát itt tartunk most. ma este is fogunk beszélgetni. Azt hiszem, másképp nem fog menni, csak sok-sok beszélgetéssel. A hangulatom még hullámzó, ma épp jártam arra, ahol a nõvel találkoztak kétszer (egy pláza kávézójában), nem mondom, hogy nem kavart fel. Várom, hogy ezek is elmúljanak. Még egyszer nagyon köszönöm a drukkolást, olyan rendesek vagytok! Nagyon jól esett! Szép estét mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Kedves 20-as válaszoló! Nagyon köszönöm! Jól estek a soraid! ((a fogalmazásommal kapcsolatban is). :) Ma egész jó napunk volt, elmentünk kirándulni kicsit messzebbre kisfiúnkkal együtt és valószínûleg a környezet változás is hozzásegített, hogy rövidebb idõkre vissza-visszatértek hozzám azok a régi gyönyörû, szeretõ érzések férjem iránt, amit az elmúlt 15 évben szakadatlanul éreztem. Az autóban a kezéért nyúltam és megszorítottam, ettõl akkorát sóhajtott (éreztem a megkönnyebbülését) és azt mondta, hogy "Ez annyira jól esett! Köszönöm!" Ragyogtak a szemei. Persze, nem maradt meg egész napra ez, de azért párszor megöleltük egymást (férjem csak olyan óvatosan, mintha most ismerkedne velem, nem tudta, hogyan fogadom). TUdom, hogy még várhatóak könnyek és hullámzás, de nincs más, mint türelmesen kivárni, hogy visszavonuljon a vihar bennem. Még egyszer nagyon köszönöm az erõt adó szavakat neked is és mindenkinek, sokat segítettek!
A kérdező hozzászólása: Kedves 22-es! Hú, nagyon köszönöm! Én ezt észre se vettem! Persze, magamba voltam zuhanva. Ez most nagyon, nagyon jól esett! Talán el se hiszem. Még félek, de talán remény, hogy újra boldog lehetek mellette! Most sírok az örömtõl.... persze bánt még nagyon, de most megmozdultak az érzéseim pozitív irányba. Istenem, de kár, hogy ez megtörtént velünk... Köszönöm még egyszer, hogy szóltál, este beszélek férjemmel. Igy kicsit könnyebb most.
Lépj túl ezen, hisz bocsánatkéréssel nem lehet leélni egy életet. Igen, történt egy törés az életetekben, igen, megjelent a harmadik, és igen, a férjed visszalépett, mielõtt belebonyolódott volna az egészben. Nem élheted egy életen át a megalázott, megbántott szerepet, mert akkor ez beléd kövesedik, és a végén ha akarsz sem tudsz kilépni belõle. Fogjátok meg egymás kezét, és lapozzatok, kezdjetek egy új fejezetet az életetekben. Még ma. Most! Azonnal! :)
Kedves Kérdezõ! Nem akarok olajat a tûzre, de én megkérdezném a férjedet, hogy valóban Õ írta-e ezt ki a gyakorikérdések.hu-ra, mert lehet, hogy valaki csak "megviccelt" vagy jófej akart lenni. (u.i.: Szerintem enélkül a bizonyíték (már ha igaz/valós ez a kérdés, és nem csak kitaláció) nélkül is (az elmondásaid szerint) a férjed nagyon megbánta, és ami a lényeg: MEGÁLLT, és nem csalt meg!!!! Legalábbis fizikailag NEM!) 22/L
A kérdező hozzászólása: Kedves 24-es válaszoló! Igen, teljesen igazad van. Igyekszem! Ismeretlenül is, de megígérem. :) Hidd el, nem könnyû, de tudom, nincs más út. Köszönöm a biztatást!
A kérdező hozzászólása: Kedves 25-ös válaszoló! Ma este fogom megkérdezni férjemet, de azt hiszem, ez nem viccelõdés. A stílus, ahogyan írva van, teljesen a férjem. Holnap megírom, mi az igazság. Tegnap este kaptam egy gyönyörû verseskönyvet férjemtõl Az életre szóló szerelem - versek lelki társamnak címmel. Nagyon örültem neki! Azt hiszem, most már tényleg csak attól tartok, hogy a jövõben elõfordul-e hasonló, esetleg nem tudja majd megállni. De gondolom, az idõ haladtával majd minden szépen bizonyságot nyer. Gondolom, az normális, hogy pár hét alatt még nem tud teljesen helyreállni a bizalmam. Köszönöm a nézõpontodat, igazad van Neked is. Jó, hogy ilyen sokan biztattak.
Remélem igazad lesz, és azt hiszem többünk nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk a fejleményeket és drukkolunk Neked/Nektek! =) Szép estét!
Jól vagytok?:)
Én is egyetértek az elõzõ válaszolókkal, hogy bocsájtsd meg neki. Megbánta túl kell lépni ezen. Normális, hogy így érzed magad senki nem lépne túl ezen ennyi idõ alatt, bár a bizalmad valamilyen szinten elvesztette valószínû sõt biztos bennem is megtört volna valami, bár még nem voltam ilyen helyzetben, de áttudom érezni. Sok erõt kívánok neked. Tényleg szépen fogalmazol szívesen olvastam el a történeted pedig nem vagyok egy türelmes ember :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16-os! Nagyon köszönöm a dicsérõ szavakat. Biztosan azért van így, mert imádok írni, szoktam is rövid történeteket, verseket, és nagyon gondolkodom egy könyv megírásán, ami egy ilyen szerelmi témát ölel fel (már ki se kéne találni a storyt, adott). Férjem is írt már egy-két rövid novellát, az egyiket hozzám írta az idõtlen szerelmünkrõl, hogy újra meg újra megtaláljuk egymást. Szóval, köszi, jól esett, amit írtál! :) És azt is jó volt olvasni, amit a saját helyzetedrõl leírtál. Igen, azt hiszem, türelmesnek kell lennem és elfogadni, hogy ennek a feldolgozásához nem kevés idõ kell. Úgy érzem, megbocsátottam, csak a fájdalmat nem gyõztem még le. Még el-elsírom magam és hullámzik a hangulatom. Néha úgy érzem, semmi az egész, máskor meg annyira elviselhetetlenül belém mar, azt hiszem, leginkább az a szerelmi vallomás a levélben, amirõl a férjem mai napig csak azt tudja nagyon megbánóan mondani, hogy egyszerûen nem érti, miért kellett azt leírnia (csak a múlt nyomását tudja valamennyire érthetõ oknak felhozni), és még mindig keresi az okát. Sokat látom elmerengve gondolkodni és ha rákérdezek, mire gondol, legtöbbször ez jár a fejében. Azt hiszem, sokat segített a válaszod. Igazán büszke lehetsz a párodra! Vigyázzatok egymásra! Nagyon köszönöm a segítségedet!
A kérdező hozzászólása: Kedves 15-ös! Nagyon köszönöm az empatikus válaszodat, ami teljesen reális nekem. Egyet tudok érteni vele. Köszönöm a bizalmat férjem irányába. Igen, az õszinteség helyén van. Tegnap este 3 órát beszélgettünk, ami nagyon jó volt. Férjem nagyon látja a súlyát annak, amit tett. Az ember érzi, amikor õszinte megbánás van. És ezt most nagyon érzékelem rajta. A meglátásodat a felbukkanó "harmadik személyek"-rõl nagyon helytállónak találom. A "testvér" dolog is lehet, de itt inkább szerelem volt. Férjem azt mondta tegnap este, hogy úgy érzi, nagyon rövid ideig tartott akkor a múltban és elég viharos volt, nem zárult le valami, ezért jelent meg most újra, most viszont pont került a végére, férjem felébredt ebbõl a varázslatból. A múltban nem sikerült visszatartani a kapcsolat beteljesülését, viszont viharosan "ért véget". Ennyire jött rá, ezeket biztosan érzi. Pont ezért semmi értelme nem volt a jelenben az érzelmeinek, mert nem a jelen táplálta, hanem a lezáratlan múlt. Ezt õ totál komolyan gondolja. Ennek ellenére tudja, hogy nagyon nem volt helyes elengednie magát és az érzelmek hatásává válni.
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi, hogy férjem még e-mailben megkérte a nõt (miután vádaskodni kezdett rám is), hogy fejezze be a mocskolódást velem kapcsolatban, vállalja õ is felelõsséget, hiszen fogadta a bókokat, jól esett neki, tehát jól tudják mindketten, hogy volt köztük valami. Szóval, így kiállt mellettem, ami jól esett. De boldogabb így se lettem. Most inkább kicsit olyan, mintha a szerelem úgy általában kihalt volna belõlem. Pedig már eltelt 2 hónap, hogy megtudtam ezt az egészet.
Még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem az csak egy fellángolás volt a férjed részérõl. Szerintem most már semmi félnivalód nincs. A nõcike megsértõdött, hogy a férjed nem hagyott ott Téged, ezért azzal abszolút leírta magát a férjed szemében! Ha nem tudott Titeket kettéválasztani (márpedig nagy volt a csábítás) az azt jelenti, hogy Te és a férjed tényleg egymásnak vagytok teremtve! Hogyan tovább? Remélem, hogy ahogy telik az idõ, a férjed bebizonyítja Neked, hogy tényleg nem kell bizalmatlannak lenned felé. Idõ kell ahhoz egy ilyen után, hogy újra tudj benne bízni, emiatt ne félj, ehhez idõnek kell eltelnie, és tetteknek, hogy nem csalna meg egyetlen nõvel sem! 22/L
A kérdező hozzászólása: Hosszú levelem ellenére nagyon gyorsan és sokan írtatok, köszönöm szépen! 1-esnek: Látom, megragadtad a lényeget. Csak segítséget nem kaptam. 3-asnak: Köszi szépen a megnyugtatást, igazad lehet. 4-esnek: "Az ezo-mizériás része röhejes". Lehet, elkerülte a figyelmed, hogy kértem a levelem elején, hogy akinek nem reális, mellõzze a storynak ezt az elemét. Ilyen érzelmi válságban nem esik jól az embernek egy ilyen beszólás. Na, de mindegy, köszi a választ, értem, igen, ez lehetséges. Még beszélgetek úgyis a férjemmel ma este is és átbeszéljük ezt is. Amúgy kérdeztem õt, mi hiányzott neki a kapcsolatunkból testileg, lelkileg. De újra meg újra elmondta, hogy teljesen megfelelek neki úgy, ahogy vagyok, imádja velem a lelki dolgokat és a szex is fantasztikus. Ezt szoktam is érezni, mondania sem kell. 5-ösnek és 8-asnak: Köszönöm a szépen a megértõ válaszokat, jól estek mindkettõtök megnyugtató szavai. 6-osnak: Lehet, a túl hosszú story miatt elkerülte a figyelmed, hogy férjem megírta a nõnek, hogy a szerelmi vallomásának a jelenben nincs valóságtartalma, mert csak a múlt táplálta érzések íratták vele. Nem akar a nõtõl semmit a jövõben, és semmikor sem. Tudja, hogy nem fognak újra egymásba futni, vége a történetnek. Ráadásul most, hogy a nõbõl kitört a boszorka, még inkább taszítóvá vált számára és megdöbbent, hogy nem látott mögé. Szóval, a véleményed ezért nem tartom helytállónak, de köszi, hogy megosztottad.
A kérdező hozzászólása: 9-esnek: Kicsit bõvebben? 10-esnek: Nem a férjem indítványozta, hogy ismerõs neki a nõ a múltból. A nõ kommunikálta. Férjemnek csak késõbb lett ilyen érzése, ami felerõsödött, ahogy a nõ részletekbe menõen ecsetelte az érzelmeit. De mindegy. Ez a terület sokaknak idegen. Nekem vannak tapasztalataim errõl, el tudom képzelni, hogy ilyen megtörténjen. De ha így látod, meg tudom érteni a nézõpontodat és átgondolom ezt is.
A kérdező hozzászólása: 10-esnek még annyit, hogy igen, 29 évesen én is ilyen voltam, és most 42 évesen is ilyen vagyok. Abszolút nem nézek ki ennyinek. És igen, egyetértek, ez érzelmi megcsalás. Ezzel férjem is tisztában van, épp ezért dolgozik rajta immáron 2 hónapja mindennap, hogy ezt helyrehozza.
#6 vagyok Akkor itt most ellentmondásba keveredtél azzal, hogy nem akar a nõtõl a jövõben semmit, mivel a történetedben leírod, hogy a pasid remélei, hogy majd a jövõ életükben együtt lesznek. A "jövõ" alatt nem a mostani életbeni jövõt mondtam, hanem a jõvõ életüket. Mellesleg ez egy hatalmas baromság... Ha van is köv. élet, remélem a férjed muslinca lesz.
Kedves Kérdezõ! Egy nagyon õszinte kapcsolat a tiétek, úgy látom minden érzésetek megosztjátok egymással. Probléma esetén ez meglehetõsen rossz (mint most), azonban a leírásod alapján a férjed õszinte veled, együtt dolgozzátok fel, ami vele történt. Nyilván a te oldaladról ez nehezebb, azonban minden életszakaszban elõfordulhat egy "harmadik személy" (jövõ és múlt idõben is), aki fontos volt neki vagy neked. Ettõl függetlenül ti össze tartozok, ehhez nem fér kétség a jövendõ életeitekben is. Lehetséges, hogy a hölgy nem a társa volt, hanem valamelyik családtagja és ezért érezték a kötõdést. (?)
nekem tetszett a sztori. ami persze nem azt jelenti, h a férjed viselkedése nem hagy kívánnivalót maga után, csak olyan jól írtad meg. kevesen tudnak ilyen hosszú szöveget érthetõen, olvasmányosan monitorra/papírra vetni :) na, csak hogy legyezgessem az önbizalmadat :) errõl a kérdésrõl talán a párommal lenne érdemes beszélgetned. ugyanis neki sikerült megbocsátani a lehetõ legcsúnyább ballépésemet, miszerint megcsaltam, ennél sokkal durvább szinten. amit egyébként ma már annyira bánok. vagyis igazából azt bánom iszonyatosan, h fájdalmat okoztam az embernek akit szeretek, és aki mindent megtenne értem. de hogy ne maradjon tanulság nélkül a történet: a megbocsátása idõszakában (mivel nem egyik percrõl a másikra ment) jöttem rá, h mennyire jó emberrel élhetek együtt, milyen szerencsés is vagyok valójában. nem a durcizás módszerét választotta, hanem a mély, csendes, sziklaszilárd szeretetét. kevés ilyen bölcs 25 évest ismerek. ezzel siketült neki rádöbbenteni arra, hogy nem éri meg ilyen kilengésekbe bonyolódnom, mert azok meg sem közelítik a köztünk lévõ kapcsolatot. nem fogok kavicsokat szedegetni, amikor egy gyémánt hever a lábaim elõtt. ha meg akarsz bocsátani a férjednek, akkor menni fog. legyél tisztában azzal, hogy ez egy folyamat, adj neki idõt.
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os válaszoló: Lehet, hogy félreérthetõen írtam, de akkor leírom még egyszer. Abban a hosszabb szerelmes levélben írta férjem, hogy a jövõben együtt lehetnek majd. Ez az a levél, ami a kocsi ablakbetörés és férjem felébredése után íródott és a múlt érzéseibõl táplálkozott. Ez az, amire azt mondta a férjem, hogy a mai napig nem érti, miért írta le ezt, amikor megírta abban a levélben világosan, hogy nem szeretne semmit a nõtõl, majd késõbb egy külön levélben is tudtára hozta, hogy a jelenben nincs valóságtartalma ennek a szerelmi vallomásnak, mert csak a múlt kavarodott össze a jelennel és a õ tudja, hogy velem akar lenni a távoli jövõben is, ahogy ezt a kapcsolatunk során számtalanszor elmondta már és terveket szövögetett arról, hogy hogyan valósulhatna ez. Az, hogy neked az elõzõ életi dolgok nem reálisak, attól még nem biztos, hogy le kell hülyeségezni. Én sem mondom neked, hogy micsoda baromság, hogy azt hiszed, hogy pusztán hús-vér test vagy és nincs lelked, ami továbbél. Tisztelettel elfogadom, hogy így vélekedsz az életrõl. Na, de nem haragszom, köszi, hogy ismeretlenül egyáltalán idõt szántál rám és a problémámra. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy, hogy így érdeklõdsz! :) Köszi szépen, jobban vagyunk, férjem újra a régi. :) Ma is kaptam egy szép csokor rózsát tõle. Azóta is mondogatja, hogy nem érti, mi történt vele és mekkora butaság volt, amit tett. Érzem az õszinteségét. Persze, néha még kicsit elszomorodom, ha rá gondolok erre az egészre, de azt hiszem, a nehezén túl vagyunk. Még egyszer nagyon köszönöm az érdeklõdést, nagyon figyelmes vagy! Minden jót kívánok Neked és szeretteidnek!

A férjem is mehet GYEDRE, ha megvan a 180nap bejelentett munkaviszony? 1 hónappal a szülés előtt lesz meg a 6 hónap.

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy elmehet a férjed GYED-re! Az igénylés pillanatában kell meglennie a 180 napnak.

Szia! Persze, hogy elmehet a férjed GYED-re! Az igénylés pillanatában kell meglennie a 180 napnak.
Az apa is lehet GYED-en rögtön. A TGYÁS-t nem veheti fel az apa, ami logikus is, hiszen mint a neve is mutatja, Terhességi, Gyermekágyi Segély a neve, az apa nem terhes, és nem õ gyermekágyas. Ez tart a szüléstõl fél évig.
de csak a baba fél éves kora után mehet addig csak az anya lehet gyeden

Milyen érzés volt a 9 hónapja a babavárásnak a családban? Hogy élted meg a szülést? Nem érezted kevésbé vonzónak magad? Nem féltél hogy a férjednek megtetszenek a vékony nők?

Legjobb válasz: Csodás volt az a 9 hónap, amíg a lányunkat vártuk, bár voltak azért benne nehéz pillanatok (pl. magzatvizet akartak venni, mert kicsit sok volt a magzatvíz és félõ volt, hogy valami rendellenességre utal, de szerencsére nem lett semmi). Csodás volt, hogy hárman egy családdá váltunk, amikor megszületett. Nem féltem és nem félek (pedig még most is van rajtam felesleg), hogy a férjem megcsal egy vékony nõvel, mert egyrészt a vékonyakat nem szereti, másrészt, az egy dolog, ha tetszik neki egy vékony nõ, de engem szeret, hozzám jön haza. Nem az a típus, aki egy jó kis numeráért feladná a családját. Becsülöm is érte.

Csodás volt az a 9 hónap, amíg a lányunkat vártuk, bár voltak azért benne nehéz pillanatok (pl. magzatvizet akartak venni, mert kicsit sok volt a magzatvíz és félõ volt, hogy valami rendellenességre utal, de szerencsére nem lett semmi). Csodás volt, hogy hárman egy családdá váltunk, amikor megszületett. Nem féltem és nem félek (pedig még most is van rajtam felesleg), hogy a férjem megcsal egy vékony nõvel, mert egyrészt a vékonyakat nem szereti, másrészt, az egy dolog, ha tetszik neki egy vékony nõ, de engem szeret, hozzám jön haza. Nem az a típus, aki egy jó kis numeráért feladná a családját. Becsülöm is érte.
Ha ennyire félsz a hízástól, figyelj oda az étkezésre és, ha tudsz, sportolj is. Sehol nincs elõírva, hogy 30 kg-ot kell felszedni. Nézd meg Rubint Rékát, 5-6kg-ot szedett fel a terhessége alatt és nagyon csinos volt. Azt hiszem pont ma született meg a gyerek. És nem õ az egyetlen ilyen nõ.
Fantasztikus volt a 9 hónap és az azt követõ idõszak is.A mi családunkat sokkal jobban összehozta.A férjem szeretett vékonyan és kövéren is.
Én nem csináltam nagy felhajtás a 9 hónap várandóságom alatt.Úgy éltem mint akkor amikor nem voltam terhes, 7 hónapig továbbra is eljártam dolgozni. Igyekeztem sportolni is, ami abból állt, hogy eljártam úszni, állandóan sétáltam, és otthon ha jó zene ment táncolgattam.A férjem dolgozott, és minden egyes hónapban amikor egyre nagyobb lett a hasam egyre jobban kívánt..Szerinte az a nõ akit egy férfi szívbõl szeret, terhesen is gyönyörû..Nem volt gondom ilyen téren sem, mert ugyanazokat a szerelmes pillantásokat kaptam végig.Amikor már dolgozhattam(8 hónaposan) már elég nagy hasam volt, de a napi sétámat, és úszást továbbra sem hagytam abba.Nyár lévén én még a strandra is elmentem..Valamiért élveztem a terhességet, mert végre nem volt gond, hogy nagy a hasam húzzam be, vagy igaz híztam majdnem 17 kilót, de senki nem szólt meg, hiszen terhes anyuka vagyok..Állandóan kényelmes kantáros nadrágban mászkáltam, és valamiért szépnek tartottam magam, és mások is.Ezért nem is féltem attól, hogy a férjemnek nem tetszem .Állandóan udvarolt, ölelgetett, és leste minden kívánságomat.. Mivel nem betegségnek tekintettem a terhességet, mivel állandóan sportoltam, mozgásban voltam, így igen rövid idõ alatt megszültem a fiamat.Emlékszem kedd reggel arra keltem, hogy nagyon éhes vagyok..Megreggeliztem, és elvoltam utána..11 órakor éreztem meg hogy görcsöl a hasam mintha megjönne, mivel amúgy is a kórházba akartam menni kivizsgálásra(túl hordtam a kiírt idõpontnál) Így besétáltam a kórházba ..11.20-ra értem be, és a doki amikor megvizsgált, rám nézett, majd azt mondta, hogy van 2 percem, hogy telefonáljak, mert én ma szülni fogok. Felhívtam a férjemet ( õ szólt a családnak) 20 perccel késõbb amikor a család/férjem berohantak a cuccokkal, már a karomban volt a fiam..Gyors, és enyhe fájdalommal járó szülésem volt..Nem féltem a szüléstõl sem, de nem azért mert bátor vagyok, hanem mert nem volt idõm rá, hogy féljek..Olyan gyorsan, és könnyen lement az egész, hogy a félelemre már nem jutott idõ..
szia! most vagyok 28 hetes. Alapvetõen egy vékony, magas nõ vagyok (175 cm és kb 58-60 kg voltam terhesség elõtt) Fogalmam sincs jelenleg mennyi vagyok, de nem is merek ráállni a mérlegre, mert csak elszomorodnék. Na nem azért mert nagyon sokat híztam, mert max. 2-3 kg az extra rajtam, a többi az a gyerek és "tartozékai", de akkor is nehéz elviselni na, hogy vannan rajtajm extra részek. Bár a férjem imádja , hogy kerekebb vagyok, élvezi, hogy van egy kis fenekem, meg õszintén látom rajta, hogy úgy fogdos, hogy tényleg tetszem neki, de remélem sikerül majd leadnom szülés után ezt a felszedett pluszt. Amúgy imádok terhes lenni, nagyon élevezem minden percét, hogy észre veszik, hogy nagy a hasam, hogy mocorog a kis legény! A család is nagyon izgatott. Ja, és amit viszont szeretnék, hogy maradjon: a mellem. Sose volt ekkora! Imádom!!!!!!
Nagyon jó volt a 9 hónap, élveztem a terhesség minden pillanatát. De most, hogy már vége, nagyon jó érzés, hogy nincs a nagy pocakom. :) Két hete szültem. Összesen 16 kilót híztam, most van rajtam 8 kiló. A férjemnek így is tetszem, tudja, hogy ha eljön az ideje, le fogom adni. A terhességem alatt is folyton mondogatta, hogy mennyire tetszem neki, és hogy milyen szép vagyok. Féltékeny nem voltam sosem, meg is lepõdtem magamon. A terhességem elõtt féltékenyebb voltam. :)
Azért írtam, hogyha tudsz, mozogj. Ha nem, akkor nem. Az elsõ úgyis a táplálkozás. Figyelj arra, hogy ne zabálj. Tudom, hogy tök nehéz megállni, de próbálj olyan ételeket fogyasztani, amik alacsony kalóritartalmúak. Egyébként a férjed részérõl elég gusztustalan dolog lenne, ha miközben a gyereketeket várjátok, vékony nõkön legeltetné a szemét...
A kérdező hozzászólása: az én férjem a vékonyat szereti. és meg vagyok ilyedve mert a vércukrom határérték éppen..a tsh-m meg magas. nektek volt valami eltérés a vérvételetekben? és ti is folyton éhesek vagytok/voltatok?
A kérdező hozzászólása: a nagyobb cicimet én is szeretem.de nagyon féltékeny vagyok
A kérdező hozzászólása: dokim azt mondta pihenés ágynyugalom már 2 vetélésem voltam pajzsmirigyes vagyok. ezért érdekelne hogy más is volt e igy.elötte aerobikoztam most ettöl el vagyok tiltva
34. hétig dolgoztam. Mivel alapjában véve nagyon vékony és alacsony vagyok, túlzottan is ezért jól jött pár kg. Alapból a méreteim 154/43 kg, szülni 51 kg mentem. 40 pasival dolgozom együtt és mind udvarolt :) , míg terhes voltam. Szerintem jobban néztem ki mint alapból :) . Férjemnek is nagyon bejöttem :) és a szülés... Jobban féltem tõle mint ahogy volt a zegész. Szuper volt minden!!! 3 gyereket szeretnénk :) 30/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!