Találatok a következő kifejezésre: A férjemmel éve vagyunk együtt. Van (12 db)

A férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Van egy kolléganője, aki belezúgott és eléggé nyomul rá. Ha elmegy odáig a csaj, hogy lefeküdnek egymással, és én "megbocsátom", mennyi az esélye annak, hogy a lány még jobban nyomul?

A férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Van egy kollégan?je, aki belezúgott és eléggé nyomul rá. Ezt mind onnan tudom, hogy a férjem ?szintén elmondta (egyébként 30 évesek vagyunk). Volt egy céges buli, ahol csókolóztak és azóta már párszor el?fordult.

Legjobb válasz: Nagyon szerelmes lehetsz, ha mindezt eltûröd a férjedtõl... Nem szabad ezt csinálni!!! Csak nevetségessé teszed magad mindenki elõtt! Mi értelme van így 1 kapcsolatnak, ha õ egy hármas játékot ûz veletek? Az már tényleg a végsõ eset, ha még leis fekszenek majd... A kérdésedre a válasz: IGEN, mert akkor úgy fogja érezni a kis ribi, hogy ezzel megszerezte, és még többet akar majd! Szerintem gondold át ezt a kapcsolatot, mert itt már vmi elromlott...

Nagyon szerelmes lehetsz, ha mindezt eltûröd a férjedtõl... Nem szabad ezt csinálni!!! Csak nevetségessé teszed magad mindenki elõtt! Mi értelme van így 1 kapcsolatnak, ha õ egy hármas játékot ûz veletek? Az már tényleg a végsõ eset, ha még leis fekszenek majd... A kérdésedre a válasz: IGEN, mert akkor úgy fogja érezni a kis ribi, hogy ezzel megszerezte, és még többet akar majd! Szerintem gondold át ezt a kapcsolatot, mert itt már vmi elromlott...
Szegény párod nem lehet könnyû helyzetben, Na meg te sem. De ha egyszer eljutnak odáig hogy le is fekszenek, akkor már bármi megeshet. Akkor az a nõ már gõzerõvel fog nyomulni, ha megbocsátassz, ha nem. Ha megbocsátassz, akkor marad ez a hármas kapcsolat. Ha meg nem, akkor a párod lelép azzal a másikkal. Itt a párod kezében van az adu. Neki kellene eldöntenie, kettõtök közül melyikkel akar végül is élni. Ha veled, akkor a kooléganõt finoman állítsa le, Nem lehet olyan butuska az a nõ hogy ne értse meg, neki családja van, nem akar külsõ kapcsolatot. Ha meg a kolléganõvel, akkor borítson otthon és lépjen. Ez a nyitott hármas szerintem egyikõtöknek se jó hossszú távon.
Már bocs de nem vagy normális ha ezt eltûröd.Vagy éljetek nyitott kapcsolatban...
Most õszintén. Szerinted ha már csókolóztak többször, nem fognak elõbb utóbb az ágyban kikötni? Elég nagy a valószínûsége. Persze, hogy nyomulni fog a csaj, hisz így jóval nagyobb lesz rá az esélye, hogy akár szét tud benneteket választani. Gondolod dugnak egyet, ezután majd kiépítenek egy hagyományos kollegális viszonyt? Kizárt.
késöbb el se mondja csak egyszrûen megteszi mert tudja ugyis elnézed neki mert szereted!!
Én biztos nem tûrném ezt, és lehet hogy a kolléganõvel is elbeszélgetnék.Meg persze nem ártana ha a férjed lekoptatná és nem csókolózna vele!!Már persze ha téged szeret, ha meg nem akkor mi értelme?
Tapasztalat roviden, kb ua. szituacio: a no onnantol kezdve, hogy meg lett dugva levakarhatatlanna valt. Telefon, internet ahogy csak lehetett jelen volt az en eletemben is mert igazabol nem is zavarta, hogy a telefon amit hivogat az az enyem... Szoval ha megdugja a not a ferjed, ha csokolozott vele, akkor egy nagy szarhazi o is, nemcsak a no. Nekem is beszamolt am a tortentekrol. MINDENROL es megmondom a frankot ilyenkor nem tudom mit gondoljak...ennyire meglennenk tisztelve, vagy ennyire hulyenek neznek minket???!!!! En tuladtam a kurvapeceren o meg igencsak hamar azon akivel megcsalt de az mar az o baja es nem az enyem. Ne haragudj ilyen sztorik hallatan felfordul a gyomrom. Legyen eszed!
Honnan tudod, hogy nem feküdtek még le? Ennyire hibás nem lehetsz, hogy mindent elhiszel!!!!!!
TÁGRA ZÁRT SZEMEK :-)
Már ne is haragudj, de innentõl fogva számíthatsz rá, hogy a párod minden alkalmat ki fog használni más nõkkel is!Nem értem a kérdésed!!?Mi az, hogy "ha elmegy odáig a csaj, hogy lefeküdnek egymással"???Neked nem a csaj fogadott hûséget hanem a férjed!Nehogymár a nõn múljon a dolog!Ezt úgy írtad, mintha természetes lenne, hogy a férjed azt akaja, mármint megdugni!A párodnak kellene leállítani egyértelmûen, de a jelek szerint Õ élvezi!Onnantól fogva nyomulhatna ahogy akar!Én nem nézném el az tuti!

A ferjem akivel 6 eve vagyok egyutt, van amit nem akar megcsinalni nekem az agyban. Segitentek? 26NO

Kulonosen felnott ferfiak valaszat varnam privatban.

Legjobb válasz: Fogadd el hogy Nõ vagy és nem te dominálsz. jó lenne tudni azt is hogy mennyire durva ez a dolog mert ha annyira nem akkor talán mûködhet az az elv hogy ma az lesz amit én szeretnék holnap meg az lesz amit te szeretnél.

Fogadd el hogy Nõ vagy és nem te dominálsz. jó lenne tudni azt is hogy mennyire durva ez a dolog mert ha annyira nem akkor talán mûködhet az az elv hogy ma az lesz amit én szeretnék holnap meg az lesz amit te szeretnél.
Akkor most olyan férfit keresel, aki megcsinálja azt, amit a férjed nem? Vagy mégis hogy segítsünk?
Írd le a problémád és elmondom a véleményem!
Fél a punci koboldtól
Mit nem akar megcsinálni?

Férjem, ill. a család barátjáról mindenki állítja hogy a férfiakat kedveli. 4 éve ismerjük, barátnője nincs, most pedig felfedeztem férjem képét a telefonjába. Férjemmel 16 éve vagyunk együtt, ő is ki van akadva. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.

Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.
Azért sztem ez nem ilyen egyértelmû... nekem is van kép a telefonomban a barátaimról, barátnõimrõl, nem kell ahhoz melegnek ill leszbkusnak lenni. (am én lány vagyok) Az elõzõ hozzászólóval nem értek egyet, hogy ez éppolyan, mintha egy nõ telefonjában találta volna a képet, mert ha a férjed hetero, akkor akármiylen pasi is ez a barát, semmi esélye nincs akkor sem, ha õ maga Brad Pitt. Ellenben ha egy nõé lenne a teló, akkor azért lehetne féltékenykedni. Én azt mondom, hogy ne csináljtaok semmit, én nem kakadnék ki rajta. Ha esetleg tényleg meleg és a férjedet akarja, akkor sincs esélye gondolom. Meg ez amúgy is csak belemagyarázás olyanba, amirõl konkrétat nem is tudtok.
Hát ha háttérképnek van a telojába akkor valoszinüleg tényleg akar tõle valamit. De mivele a férjed szeret téged és heteroszexuális ezért a srácnak semmi esélye aférjednél. amit elöbb utóbb be is fog látni. Biztosan neked is volt már plátói szerelmed. elöbb utóbb talál magának valakit aki hozzá valo. Amugy meg ne bántsátok meg sem azzal h a férjedbe szerelmes se azzal h meleg. egyszerüen ha találkoztok vele akkor mutasátok h milyen boldogok vagytok, mennyire szeretitek egymást és túlteszi magát majd a férjeden
már bocs de ez milyen barátság??szerintem jól tetedd hogy szóltála férjednek én is ezt tettem volna!az elõzõ hozzá szólónak meg annyit hogy gondolkodjon egy kicsit!!ha õ kerülne ilyen helyzetbe mit tennél!?? biztos nem piros pacsiznál az ílletõvel!!! ilyet még tönkre teszi a barátságot:P áááá
Elõször is szeretnék gratulálni a hülyeségedhez. Egyrészrõl mi a fenét kerestél te a telefonjában, de hamár felfedezted, akkor miért kellett elmondani a férjednek??? Akkor lettél volna korrekt, ha vele beszéled meg. Hogy mit tegyél? Mostmár semmit. Dõlj hátra és élvezd, ahogy egy barátság tönkremegy a hülyeséged miatt. Gratulálok.
ez az embert lehet 4 éve él együtt azzal a tudattal, hogy akit szeret(ne), akihez vonzódik, az nem lehet az övé. 4 éve kezeli úgy ezt a dolgot, hogy ti nem vesztek észre belõle semmit. Mert még így is fontos neki a barátság, a kapcsolat közöttetek. Le a kalappal elötte, hogy bírt így létezni. Kevesen tudnák ezt így végigcsinálni. (ha lány lenne, salátává zokogott szerelmes regényt lehetne írni a történetbõl) Ezt zúztad szét. Szégyeld magad.
Szerintem nincs azzal semmi baj ha valaki meleg. Allitom hogy barmelyik hetero ferfi szivesen kiprobalna egy masik ferfival. Ez egy uj elmeny lenne a szamara. Egyebkent en mar kiprobaltam es isteni dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval azt elfelejtettem leírni, hogy a kép háttérképként volt feltéve. Egyébként azzal tényleg nem lenne gond, hogy meleg a srác, csak ne a férjemet akarja. Végül is nincs esélye, csak azért így nap mint nap látni elég gáz. Kicsit furcsa is egyébként a beszólásai, a nézése, szóval nem tudom mit tegyek. Megbántani se akarom, habár megkérdeztem tõle, hogy szerelmes vagy a férjembe? Tök zavarba jött.

8 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok és van egy 7 hetes kisfiúnk. 26 évesek vagyunk mind a ketten. Azt mondja szeret engem, de én ezt nem érzem annyira amennyire szeretném. Szeret engem még a férjem?

Sajnos Õ nem az az érzelmesked? fajta. Nem ölelget, símogat, becézget. Csak az ágyban látom, hogy vannak érzési is. A kérdés az kapcsán merült fel bennem, hogy egy múltkori beszélgetésünkkor azt mondta, hogy" Ha nekem lenne valakim, ? elengedne. Nem harcolna értem, ha nekem más kell! " Kicsit talán logikus, de ha szeretünk valakit akkor azért harcolunk, nem??? Legalább is én fordított helyzetben tutti küzdenék ezerrel. Beszélgettünk a megcsalásról. Szóba hoztam, hogy mit szólna, ha kiderülne, hogy nekem volt valakim mondjuk 3 éve. A reakció megint meglepett (bár lehet hogy csak éretten gondolkodik) , mert azt mondta, mondjam el nyugodtan nem érdekelné már. Úgysem tud vele már mit csinálni. Ez megint milyen dolog???? Hol marad a fájdalom, hogy nem is akarom tudni és szakítok, mert megcsaltál..... És az a baj hogy látom rajt, hogy komolyan mondja...tényleg nem érdekli. Vagy ez csak a látszet. Ha kiderülne, tényleg érezne fájdalmat? azért mert szeret még???

Legjobb válasz: hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?

hát nehéz ügy...a pasik nem tudják kifejezni magukat, és nem akarják, h gyengének látszódjanak szerintem...biztos szeret valmilyen szinten, bár ez valószínû már nem szerelem, hanem szeretet. és azt nem kérdezted meg, h õ csalt-e már meg téged??neked mi lenne a reakciód?
szia, még nem vagyok olyan értett mint te vagyis csak 18 vagyok, de szerintem be kell jöjjön a következõ dolog: próbáld meg hanyagolni, ne círógasd ne légy a legkedvesebb vele meg hasonlók, nem arról van szó hpogy goromba légy vele csak egy picit hidegebb, és ne mond menki hoogy cirógasson , meg stb mer az nem jó és lásd kis idõ múlva majd megy õ hozzád cirógatni, nekem mindig bejött:D
Õ egyszerûen ez a fajta. Párom is ilyen. Mi egyszer már szakítottunk, s pár hónap után amikor beszélgettünk, elárulta, h õ még nem zárta le velem az ügyet, de mivel menni akartam, így hagyta, hiszen az én döntésen volt, nyilván én így akartam. Ha vki szeret vkit, akkor nem tudom elképzelni, h nem fájna neki, ha kiderülne hasonló dolog. Egyszerûen õ ilyen. És nem az, hogy nem érdekli, csak õ nem adja ki az érzelmeit. de biztosan szeret!
Az én párom is ilyen volt, ö elengedne, minek harcolni, ö sem ölelgetett, becézgetett.Én sajnos nagyon vágyom ezekre a dolgora kibuorult a bili, honapikig könyörögtem hogy foglalkozzon vele , hogy legalább egy smsm-t kldjön, de semmi.Elhagytam.És nem bántam meg a mostani párom mindent megad nekem!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, de nehéz hogy ne szeretgessem. Mert ugye én meg bujós vagyok. Végül is ebbõl látszik, hogy neki is nehéz lehet engem szeretgetni( ha õ nem ilyen).
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem így van! Ti együtt vagytok még?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam leírom azt is, hogy azt mondta a kis férjecském, hogy tudja, hogy én fogom elhagyni õt, mert tudja nem õ kell nekem. Ezt azért mondta, mert sokat nyaggatom azért, hogy szeressen. Hogy simogasson, öleljen, mosolyogjon rám csak úgy. Hogy mutassa meg az érzéseit. De õ nem ilyen. És ezen nem akar, tud már változtatni ennyi idõ után. Igaz ilyen volt mindig is, de én pont a másik véglet vagyok aki nem tud elmenni úgy mellette, hogy ne érnék hozzá akár egy ujjhegynyit is.
A kérdező hozzászólása: Ja és a reakcióm! Megölném! Nem ám! De rettenetesen szomorú lennék, biztos balhéznék egy kicsit csendesen, rengeteget sírnék és nem érteném miért???? Magamban keresném a hibát!
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem, hogy megcsalt e? Sosem nézném ki belõle. Az elöbbi kérdések pont azért kerültek köztünk a felszínre, mert egy férreérthetõ szituban volt. És én rettenetes nagy balhét csaptam otthon. Aztán pár hét alatt megbeszéltünk mindent. Állítása szerint elítéli a megcsalást. Ezt õszintén látom is rajta. Volt a családunkban és rettenetesen elítéli. Azt mondta, hogy még részegen sem csalna meg, ha az eszénél van.Ha meg nincs az eszénél akkor bealszik. Nehezen hiszem el, de hinnem kell neki.
Szia! Valahol hallottam egyszer, hogy nem úgy kell szeretni a másikat, ahogy nekem jó, hanem ahogy neki. Tehát mivel nem egyformán kommunikáltok érzelmileg, mindkettõtökben hiányérzet marad. Szerintem meg kellene próbálnotok (mindkettõtöknek!) a másik igényei szerint szeretni a másikat, mert akkor elégítitek ki a másik szükségletét (ha úgy szeretek valakit, ahogy nekem jó, az egyfajta önzés - bocs a kifejezésért). Nálunk is én vagyok a bújós, a pasim mindent megtesz értem (pl munkát elvégez, elintéz dolgokat nekem, stb). Mi úgy próbálunk meglenni - eddig nagyon jól mûködik - , hogy õ bújik, kedveskedik, simogat, én meg segítek neki, amit tudok, megteszek olyasmit, amire tudja, hogy lusta lennék, meg utálom, de neki megteszem. Így most mindkettõnknek jó. Tudom, már hol olvastam. Valami Szeretetnyelv címû könyv, pontosan nem tudom a címet.

Mit csináljak? Párommal 16 éve vagyunk együtt, most van egy 10 hónapos kisbabánk, akit terveztünk. Viszont a férjem bevallotta, hogy félrelépett. Teljesen tanácstalan vagyok!

Állítólag nem volt sex, "csak" kezd?d? érzelmek. Most visszajött hozzánk, azt mondta lezárta, de nem nagyon látom, hogy megbánta volna, bár új esélyt kér.

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy visszament hozzátok? Ezek szerint a másik nõvel összeköltözött egy idõre vagy te küldted el, miután elmondta, hogy "kezdõdõ érzelmei" vannak? Nem mindegy, hogy õ ment el vagy te küldted elHa õ csak úgy elhagyott egy másik nõért, akkor ne hidd el, amit mond, mert bármikor megteheti újra, de ha csak õszinte akart veled lenni és te elzavartad, akkor fogadd vissza.

Hogy érted, hogy visszament hozzátok? Ezek szerint a másik nõvel összeköltözött egy idõre vagy te küldted el, miután elmondta, hogy "kezdõdõ érzelmei" vannak? Nem mindegy, hogy õ ment el vagy te küldted elHa õ csak úgy elhagyott egy másik nõért, akkor ne hidd el, amit mond, mert bármikor megteheti újra, de ha csak õszinte akart veled lenni és te elzavartad, akkor fogadd vissza.
Én mérlegelném: Az eddig eltelt években vajon mennyire volt hozzám hûséges? Volt-e olyan súlyú ez a botlás, hogy ilyen komoly következményei legyenek? Szeretem-e annyira, és õ is engem, hogy képes legyek neki ez egyszer megbocsátani (úgy, hogy soha többé nem emlegetem aztán fel)? Mennyit vesztek és mennyit nyerek a válással? Mire ezeket megválaszolod, tudod a választ is! Kívánom, hogy sikerüljön jól dönteni!
Költözzön csak el néhány napra, te "gondolkodj", akkor legközelebb tuti nem csinál ilyet! Amúgy meg örülj neki, hogy ilyen õszinte a párod. Sokan csalján úgy a feleségüket, hogy az sosem tudja meg.
Bocsass meg neki, ti 16 eve egyutt vagytok mar. Ha amugy jol eltek, nem veszekedtek, szeretitek egymast...stb. akkor probalj felejteni, es a csaladot osszetartani! A kicsinek szuksege van mindkettotokre, hidd el a kicsinek egeszsegesebb ha mindkettotok neveli, nemcsak te egyedul. Mondd meg a ferjednek, hogy ne csinaljon tobbszor ilyet, nem gyerek mar, ne legyen felelotlen! O tegedet valasztott, tartson ki melletted, plane most hogy babatok is van mar. Felelosseggel tartozik mindkettotokert! Ne veszekedjel vele, huzd ki belole, miert volt erre szuksege???
Én ugyan még nem voltam együtt egy férfivel sem ilyen hosszú ideig, de talán nem veszett ügy ez a kapcsolat. Engem is az érdekelne, hogy miért fordult más felé a kapcsolatunkból. biztosan van oka, és talán tudja is. Én biztos csak aztán tudám túltenni magam ezen a botláson, ha ezzel tisztában lennék, mert akkor van remény hogy újra nem fog ez elõfordulni. Biztos értékeli, hogy eddig is látszólag megbocsátottál. De ettõl függetlenül én is úgy érezném, hogy elárult. Többször gondoltam arra, hogy én hasonló helyzetben mit tennék. Valószínûleg megpróbálnék kicsit külön élni, ez nem szakítás, csak eltávolodás, hogy újra értékelni tudja a közelségemet, újra megpróbáljon udvarolni. bár tudom, ez a különválás egy kisbaba mellett nagyon nehéz, mert neked is sok segítség kell. De azért sok sikert kívánok!
Szia! Én valószínû, hogy egy csak szex-et meg tudnék bocsájtani, de egy kezdõdõ érzelmet soha. Míg az elõzõt a fütyije irányítja, addig a másodikat a szíve, amit nekem és a gyermekünknek adott, ígért örökre. De neked kell döntened, te ismered õt, te tudod, hogy ettõl függetlenül milyen. Valakinél egy-két ilyen eset belefér, valakinél nem.
Hát én a kezdõdõ érzelmet sem tartom súlyosabbnak, mint egy kóbor numerát. A kezdõdõ érzelem csupán fellángolást jelent. 16 év, nem tudom hogy éltetek, mennyire szürkült el a kapcsolat, lehet, hogy egyszerûen kellett egy kis változatosság. Ezzel NEM akarom õt felmenteni, védeni, de elgondolkoznék azon, mi hiányozhatott a kapcsolatotokból, ami egy másik nõ felé hajtotta. Nem tennék semmit forrófejüségbõl, hiszen a döntéseddel nem csak a saját, de a gyereked jövõjét is befolyásolod. Én a helyedben józanul, higgadtan elbeszélgetnék a férjeddel. Megkérdezném , mi volt a félrelépés oka, hol volt a hiba kettõtök kapcsolatában, miért akar veletek maradni, kötelességbõl, megszokásból, anyagiak miatt, vagy mert fontosak vagytok a számára!! Mérlegelnék, hogy mennyire megbízható ember. Elmondanám, hogy megrendült a bizalmam, és nagyon soká fog tartani, amíg az helyreáll. És persze rávilágitanék arra, hogy mégegy ilyen botlás, és mennie kell.
Ne az tartson vissza, hogy egyedül nehéz lenne! Mert ha csak ezért nem küldöd el, megette a fene. Már bocsi! Én is egyedül vagyok itthon a gyerekkel, mert a párom külföldön dolgozik. Ha nagy gáz van , van akire számíthatok, de a mindennapokat egyedül kell megoldani. Ha még szereted akkor oké. Persze, hogy fáj ami történt! Ülj le vele és mondd el neki! Mellesleg ha 31 évesen öregnek érzi magát, mi lesz késõbb!?
Végül is visszament hozzád, nem? 16 év után, lehet, hogy kicsit furán fog hangzani, de ennyi belefér, szerintem. Gondolom sok(k) volt neki az új helyzet, a baba, meg minden, és ez ezt a reakciót váltotta ki belõle. Ha amúgy minden oké, akkor szerintem bocsásd meg neki. Még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, és szerintem azt a 16 évet nem szabadna kihajítani az ablakon.
A kérdező hozzászólása: A 16 év alatt volt pár ilyen ügy, de kb. 8 éve "jófiú". A régi dolgokat nem szoktam felhánytorgatni, de nagyon nehéz ezt megemésztenem. Nem vagyok valami jól. Ja kb. 1 hónapja történik mindez. Amúgy jó volt a kapcsolat, sokat nevettünk, igyekeztem jó felesége lenni, én soha nem léptem félre, csinosnak tart, tehát azt mondja nem velem volt a hiba. Az lett a heppje, hogy öreg, elszalad az idõ mellette, gondolom a manó miatt. Amúgy 31 éves. Az a baj, hogy ha elküldöm gondolkodni a kislányomnak nagyon hiányozna, mert imádja, nekem meg nagyon nehéz lenne, mert soha nem tudnám senkire bízni a manócskát, akár csak egy hajmosás erejéig is.
Nem fog megváltozni, legfeljebb óvatosabb lesz, kivár egy kicsit, hogy elaltassa a gyanakvásodat, aztán beleveti magát megint az életbe. Hasonló cipõben jártam, nem változott semmi. Három év eltelt klasszul, most ismét áll a bál.
Szerintem meg nem mentség, hogy "nem élte ki magát" (1. nem is törvényszerû, hogy mindenkinek igénye legyen több partnerre, 2. némi kreativitással a pároddal is kiélheted magad), meg az sem, hogy ilyen fiatalon jöttetek össze. És én azt se mondanám, hogy "a férfiak 99 százaléka félrelép", mert szerintem ez is túlzás. Több férfi lép félre, mint nõ, de azért szerintem nem 99 százalék. Ne 16 év és egy baba után jusson észébe, hogy "jaj, én még nem éltem" Ez olyan álságos duma! Amikor kapcsolatba léptetek, felelõsséggel kellett volna tenni. Aki szórakozni akar, ne létesítsen kapcsolatot, ennyi. Mindent nem lehet, kapcsolatot/családot is meg alkalmankénti félrek.rást is!!! Aggasztó, hogy nem tûnik úgy, mint aki megbánta, és az sem biztató, hogy elmondásod szerint az elsõ 8 évben többször félrelépett. Kutyából nem lesz szalonna, legalábbis nem hiszem. Csak akkor bocsáss meg neki, ha VALÓBAN megbánta, és elítéli a tettét, nem csak a következmények miatt - ha érted, mirõl beszélek. Tehát azért bánja meg, mert Téged szeret, Táged kíván és ne csak azért, mert Te kiakadtál rá, illetve mert akkor nem lesz családja. Szerintem lényeges szempont, hogy volt-e szex vagy nem. mert ha tényleg nem volt (bár ki bírja ellenõrizni...) akkor az azt jelenti, valami erkölcsi fék csak mûködésbe lépett.
Egyszer már válaszoltam, de a kérdezõ újabb hozzászólása miatt kiegészítem. Sajnos tudomásul kell venni, hogy a férfiakban benne van a "vadászösztön. " 99%-ban MINDEN férfi megcsalja a feleségét - legalább egyszer életében. Én nõ vagyok, és nem tudom ezt sem elfogadni, sem megbocsájtani, de tudomásul veszem!!! (ha nem veszem tudomásul, akkor is ez a helyzet. ) Egyetlen módon lehetséges ezt (talán) kivédeni - ha egy nõ olyan férfivel köti össze az életét, aki elõtte már ÉLT. Értem ezalatt, hogy volt több kapcsolata, kaland éppúgy mint akár több éves kapcsolat is. Ha egy férfi kitombolta magát, és a huszas évei végén, harmincas évei elején alapít családot, több az esély a félrelépés elkerülésére, mint a te esetedben, ahol ez a pasi melletted lett gyerekbõl felnõtt. Nyilván sosem járt mással tartósan, nem élt együtt mással. Ezért van, hgy nem bír a fenekén maradni. Most 30 éves, mások ilyenkor nõsülnek, õ már évek óta házas, gyereke van. Máskor is félre fog lépni!!! Ettõl még lehet, hogy veletek marad. El kell dönteni, el tudod e ezt fogadni, vagy lezárod ezt a kapcsolatot és neveled egyedül a gyerekedet.
UramIsten! A nõknek ennyire nincs önbecsülésük?! Bocsásson meg?! Mire föl? És senki ne jöjjön azzal, hogy a gyerek stb. mert a gyereknek is nyugalom kell, nem pedig feszültésg a szülõk között. A nõk mindent elviselnek? És nektek ki bocsájtana meg hasonló esetben?
Meg kell bocsájtani!
A kérdező hozzászólása: Õ 15 éves volt, én 13 éves. Õ kiélte magát, valamilyen szinten, persze nem annyira mint az ma divat, de azért nem kell sajnálni. Nekem nem hiányzik más, én nem hiszek a megcsalásban, ha én jutnék el odáig, hogy kéne valaki más, akkor már nem szeretném õt és lezárnám a kapcsolatot.
Mondd meg neki, terjen eszhez! 31 evesen oregnek erzi magat, ez csak duma! Be ne vedd! Ezzel etet teged. En inkabb azt mondanam, hogy nem elte ki magat elegge, mert ugye 15 eves kora ota egyutt vagytok, te vagy neki az elst, egyetlen. Nem elt, ez az igazsag. Sok a csinos, fiatal csajszi, persze hogy megnezi, megkivanja oket, de magyarazd meg neki, hogy ti vagytok a csaladja, es felelos ertetek! Ne hagyd hogy elmenjen, hidd el egyedul nem konnyu anyagilag, fizikailag, sehogy sem!
Minden pasin kiüt egyszer a kapuzárási pánik, bár nem ilyen korán. Lehet, hogy nála a baba miatt jött ki most. Ha 16 éve vagyok együtt akkor 15 éves volt, amikor találkoztatok? Azon csodálkozom, hogy te nem léptél még félre, nagyon korai kapcsolat, egyikõtök se "élte még ki magát".
Nemlesz nagy bölcsesség, de: a Te döntésed. Tudsz-e úgy vele maradni, hogy ez benne van a pakliban a jövõben is? ha megbocsátasz, akkor tényleg meg tudod-e tenni? Amúgy nem értem: félrelépés = kezdõdõ érzelmek? Szerintem mindenkinél (jó, legyen 99%) lehet olyan, hogy valaki iránt érzelmei kezdenek lenni. De ennem nem kell a megcsalásig mennie.

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves nő vagyok és 3 éve szenvedek hüvelyi folyással. Állandóan visszatérő problémát okoz, már a férjemmel sem tudok együtt lenni, mert aktus után égető, maró érzésem van, pedig már nagyon szeretnénk gyermeket. Menstruáció után 7-9 n

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves nő vagyok és 3 éve szenvedek hüvelyi folyással. Állandóan visszatérő problémát okoz, már a férjemmel sem tudok együtt lenni, mert aktus után égető, maró érzésem van, pedig már nagyon szeretnénk gyermeket. Menstruáció után 7-9 nappal már jelentkeznek a tünetek és nem múlnak, ez így megy minden hónapban. Használok különböző krémeket, kúpokat, de mindig visszatérnek a tünetek. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, de nem igazán használnak az általa felírt gyógyszerek sem. Mi okozhatja? Mi a teendő, hogy meggyógyuljak? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok pontosabbat mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok pontosabbat mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Elsősorban férfiak válaszát várom! 6 éve vagyunk együtt a férjemmel és vannak gondok az ágyban. Mit tehetek ez ellen?

Nem min?ségi problémák ezek, inkább mennyiségi. Neki elég havonta 1-2, de nekem többre (heti 2-3) lenne igényem. Mindig azt mondja, hogy fáradt, de ha olyan elfoglaltságot talál magának, ami kedvére való, akkor érdekes módon nem fáradt. Mit tehetnék, hogy fellendítsem a nemi életünket? Rengeteg trükköt, praktikát kipróbáltam már, de semmi nem jött be. Minden más téren rendben van a kapcsolatunk (még), de félek, ez a probléma tönkreteheti.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit kevéssé erõltesd. Ne praktikázz, meg semmi. Csak legyél cuki meg megértõ. Bár nõ vok, az én párom ha ilyen van akkor mindig beindul, mert felébred a vadászösztöne. Nem mindig szeretik, ha "praktikázunk".

Szerintem kicsit kevéssé erõltesd. Ne praktikázz, meg semmi. Csak legyél cuki meg megértõ. Bár nõ vok, az én párom ha ilyen van akkor mindig beindul, mert felébred a vadászösztöne. Nem mindig szeretik, ha "praktikázunk".
Hány éves a párod? Középkorú, prosztatagondokkal?
Kedves kérdezõ, azt mondtad, hogy a kapcsolatotok a sexen kívül jó...de ha ennyit nem tudotok megbeszélni sajnos azt kell mondjam, hogy nincs igazad. A párodnak nem lenne szabad azt mondania, hogy jól van ez így, hogy nem érdekli, hogy nekem több együttlét kéne. Rengeteg oka lehet a problémádnak amit CSAK együtt oldhattok meg. Üljetek le beszélni, és ne kerülgessétek a problémát. Mondd meg neki, hogy neked ez így nem jó és meg kell oldani. Ne szégyelljétek kikérni esetleg szakember segítségét sem ha kell. Minden jól mûködõ kapcsolat alapja a kommunikáció. Sok sikert.
van gyereketek?
A kérdező hozzászólása: Nincs gyerek, nem is tervezzük mostanában... :/
Az, hogy nem lángolnak az érzelmek nagyon rossz kifogás. Én szintén 6 éve vagyok együtt a párommal, de egyetlen egyszer sem usított el, sõt állandóan szeretné még most is. Elõtte milyen gyakran voltatok együtt? Met ha akkor sem sûrûn, valószínûleg nem igényli a rendszeresebb szexuális együttléteket. Mások vagyunk, más-más igényekkel. Akkor tényleg neked kell eldöntened, hogy így jó-e neked és elfogadod, vagy tovább lépsz. Amit még úgy eltudok képzelni, hogy esetleg megváltoztál, már nem kíván annyira. De ezt neked kell tudnod, hogy külsõleg mennyire vagy rendben. Eléggé ápolt vagy-e pl, vagy nem-e szedtél fel pár kilót. Azt mondod mindig otthon vagytok, az sem jó, ha a párod mindig csak a mackónadrágos feleségét látja. Ahhoz, hogy pl. egyet sétáljatok nem kell pénz, de mégis kimozdultok egy kicsit. Igazából ezernyi oka lehet a dolognak...így, hogy nem látunk bele a kapcsolatotokba nagyon nehéz kitatálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: valóban felszedtem egy keveset, de nem annyit, hogy undorító és kövér legyek. Dolgozom azon, hogy leadjam. de nem jelentõs súlytöbbletrõl van szó, 3-4 kg-ról, szóval nem gondolnám, hogy ez a gond. Kérdeztem õt is errõl, azt mondta, így tetszem neki, ahogy vagyok.
ha meló nem stresszes akkor a) vmitõl nincs már libidója, heréi elsorvadtak b) sajnos megcsal téged :(
Mond meg neki, hogy többet vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy stresszes a munkája, nem szokott ideges lenni mikor hazaér, és nem is mondja, hogy gond lenne, pedig sokat beszélgetünk és kérdezgetem is, milyen napja volt. A munkahelye biztosnak mondható, egy multinacionális cégnél dolgozik, ami elég jól megy. tehát a szexen kívül tényleg minden szuper, minden egyéb problémánkat meg tudjuk beszélni, kivéve ezt.
ha nem csal meg vkivel másfél éve, akkor ez is lehet a probléma
Nehéz dió... A házasság ilyen fiatalon még hagyján... De hogy a szex nem elég... Azt szokták mondani ha egy kapcsolat nem mûködik az ágyban nem fog mûködni máshol sem:( Próbáljatok ki új dolgokat. Szerepjátékok, esetleg segédeszközök, kötözd ki az ágyhoz és... :) Vagy épp fordítva. Legvégsõ esetben egy harmadik is szóba jöhet, hogy fiú vagy lány, azt ti döntitek el. Vagy egy swinger-klubba látogassatok el. 25F
Ha életkorban közeláll hozzád, akkor az gond.... 1. érdemes kiszûrni, hogy lehet-e valami egészségügyi probléma ( prosztatától rejtett magas vérnyomásig egy csomó dolog lehet) 2. Érdemes átgondolnod, hogy eltekintve a gyakoriságtól milyennek tartod az együttléteket ( izgalmas, jó, kielégítõ, vagy számodra is csak formaság ) 3. Érdemes errõl egy õszinte hangú beszélgetést folytatni a pároddal 4. Változtatni csak együtt tudtok. Egyedül - szerintem - nincs értelme bele vágni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kedves "elsõ válaszadó"! Nem középkorú, és nincsenek prosztatagondjai sem. egyidõsek vagyunk. És nem kérek a csipkelõdésedbõl! Köszi Kb. másfél éve áll fent ez a dolog, elõtte minden rendben volt. Azóta mereven elzárkózik az együttléttõl, a legtöbb alkalommal elutasítja a közeledésemet. Arra is gondoltam lehet, hogy megcsal, de az fizikai képtelenség! Munka után egybõl hazajön és nem is nagyon járunk külön sehova. Csak ritkán.
Akkor lehet h ez a baj, h nem jár el, besavanyodott. Küldd el egy horgászhétvégére a haverokkal. Lehet h lelkesen tér haza. Mindenkinek kellenek az új ingerek.
A kérdező hozzászólása: 4.! Próbáltam már vele megbeszélni, de szerinte hülyeség az egész és nincs probléma... :( Amikor van szex, az kielégítõ, szerencsére figyelmes a férjem, olyankor mindent megtesz, hogy nekem jó legyen. és fordítva is igaz. Ha nem jó , szólunk egymásnak, hogy hogyan lenne jobb. Egyszerûen ezzel a Mennyiségi kérdéssel nem tudok mit kezdeni. És nem értem, miért utasít el...
szerintem régóta van valakije... minden jel arra mutat, fõleg hogy mindketten ilyen fiatalok vagytok! Amit leírtál, totál úgy hangzik mintha valami szappanoperában láttam volna. Gondolkozz, és nézz bele a férjed mobiljába, leveleibe! 25 évesen napi 3szor kellene h együtt legyetek. Ja, a megértés és legyél cuki szerû dolog szart sem ér, járj utána miért nem kellesz neki!
A kérdező hozzászólása: anyagi nehézségek miatt nem járunk el szinte sehová. arra is gondoltam már, hogy ez nyomja rá a bélyegét a szexualitásunkra. Mármint a pénz.
2 éve is ennyire alacsony volt a libidója? milyen melója van, az mennyi stresszes? megy a cégnek ahol dolgozik, vagy éppen csak vegetál, vagy dönget a csõd felé? nem retteg attól, hogy bármelyik percben kirúghatják?
Hat szerintem is megcsal, sokan elvegzik a szexualis dolgaikat a munkahelyen, nem is egyet ismerek, vagy talan ha fonokno van akkor pont avval 22/F

Van itt olyan, vagy van olyan ismerősötök, ahol a férj lelépett pár évre egy másik nővel, aztán újra visszament a feleségéhez és most együtt van a család? Hogy alakulnak ilyen esetben a dolgok, hogy működik a családi egység?

Legjobb válasz: Én biztosan nem engedném be a házamba újra. Ha van gyerek, és azt akarja látogatni, megáll a ház elõtt. De hogy még egyszer beengedjem az otthonomba, esetleg az ágyamba, aki megalázott, mert elhagyott egy másik nõért? Kösz, nem!

Én biztosan nem engedném be a házamba újra. Ha van gyerek, és azt akarja látogatni, megáll a ház elõtt. De hogy még egyszer beengedjem az otthonomba, esetleg az ágyamba, aki megalázott, mert elhagyott egy másik nõért? Kösz, nem!
Idõ kérdése, amíg meg nem teszi egy újabb nõvel.
Családi egység egy ilyen után? :D Lehet ábrándozni ilyesmirõl, sõt, hitegetni is lehet magad és a külvilágot, hogy minden szép, minden jó, sõt, jobb mint az elején, de ez nincs így :) Ez a kutya már megdöglött, így nem kéne a házban tartani, mert csak büdös lesz tõle az egész ház...
Az anyósom 11 év után lelépett egy másik faszival, a 2 gyerekét meg intézetbe akarta adni ( helyette a nagymama nevelte õket fel) A férjet kidobta a közös házból eladták késõbb, feleztek a pénzen. A nõt pár hónapig még kihasználta az új faszi majd miután kiforgatta mindenébõl, hiteleket vettek fel ott hagyta. A nõ visszasírta magát a volt férjhez (aki volt olyan hülye és visszafogadta) de a gyerekek maradtak a mamánál nem vették magukhoz. Eközben született még egy közös gyerek. Így éltek kb 3-4 évig, majd a nõ megint beindult és ott hagyta.Volt vagy egy tucat pasija, Azóta a nõ teljesen lecsúszott, van még egy gyereket egy új férjtõl is, miközben az elsõ 2 le sem sz.rta, de a 3. gyereknek is cudar élete van. Napról napra élnek, stb... Amikor a férjével élt megvolt mindene

Nyolc éve élek együtt a férjemmel, van 3közös gyermekünk, de amióta megszültem a gyerkőcöket, nem kívánom a sexet és ez jelenti kettőnk között a legnagyobb feszültséget! Nem igazán tudom, hogy most ez még helyrehozható vagy inkább váljunk el?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell fejjel a falnak rohanni. Kérdés, hogy szereted-e még a férjedet, és akarod-e, hogy megváltozzon a kapcsolatotok? Mert akkor sokat tehetsz érte. A nõk leggyakrabban akkor nem kívánják a szexet, ha fáradtak, vagy ha saját magukkal, a saját testükkel nincsenek megelégedve. Nem tudom, Téged mennyire viselt meg a 3 szülés, de biztosan nem olyan a formád, mint lánykorodban. (Senkinek nem olyan:)) Próbálj sportolni, hódítsd vissza a férjed! Sok sikert!

Szerintem nem kell fejjel a falnak rohanni. Kérdés, hogy szereted-e még a férjedet, és akarod-e, hogy megváltozzon a kapcsolatotok? Mert akkor sokat tehetsz érte. A nõk leggyakrabban akkor nem kívánják a szexet, ha fáradtak, vagy ha saját magukkal, a saját testükkel nincsenek megelégedve. Nem tudom, Téged mennyire viselt meg a 3 szülés, de biztosan nem olyan a formád, mint lánykorodban. (Senkinek nem olyan:) ) Próbálj sportolni, hódítsd vissza a férjed! Sok sikert!
semmiképp nem a válás a megoldás. Beszélgess a férjeddel, fedezzétek fel újra egymást, legyetek nyitottabbak. Ha nem boldogulsz keress fel szexuál pszichológust aki segít feloldani a blokkokat miért nem kívánod a szexet. semmiképp ne add fel, a férjed biztos szeret!
Nekünk is 3 gyerekünk van . Nekem szerencsém van én minden szülés után egyre jobban kívántam a párom , csak fáradt is voltam/vagyok elég gyakran . Azért próbálom a párom simogatni , puszilgatni , hogy érezze , hogy szeretem . Ha én nem is kívánom a szexet õt ki szoktam elégíteni és ha sikerül a gyerekeket idõben lefektetni és még nekünk is van hozzá energiánk akkor szeretjük egymást . Néha rá kell magam venni...de aztán megy minden .Azért egy kérdésem lenne :szülés elött rendben volt köztetek a szex?

Jó napot, azt akarom kérdezni hogy nekem papiron van férjem, de 13 éve nem vagyunk együtt és nem is fizet semmit, és nem tudom megszakítani a házasságot, ilyenkor nem jár az ingyenes tankönyv?

Mert nagyon jól jönne, hogy ha valahogy járna.

Legjobb válasz: 3 gyerek után vagy ha rendszeres gyerekvédelmi támogatást kap. http://www.koloknet.hu/252-ingyen-tanknyv-kedvezmnyes-tkezs Ez meg így nagyon nem stimmel, hogy nem tudod megszakítani a házasságot, menj el a bíróságra és érdeklõdj, hogy hogy lehet. Ha a férjed felvesz valami kölcsönt és nem fizeti, rajtad hajtják be, mert vagyonközösségben vagytok. Ha meghal, neked kell fizetni a temetést, mert te vagy az örökös. Úgyhogy sürgõsen intézkedj! Arról is, hogy a bíróság gondoskodjon a gyerektartás behajtásáról. Ne légy tutyimutyi!

3 gyerek után vagy ha rendszeres gyerekvédelmi támogatást kap. http://www.koloknet.hu/252-ingyen-tanknyv-kedvezmnyes-tkezs Ez meg így nagyon nem stimmel, hogy nem tudod megszakítani a házasságot, menj el a bíróságra és érdeklõdj, hogy hogy lehet. Ha a férjed felvesz valami kölcsönt és nem fizeti, rajtad hajtják be, mert vagyonközösségben vagytok. Ha meghal, neked kell fizetni a temetést, mert te vagy az örökös. Úgyhogy sürgõsen intézkedj! Arról is, hogy a bíróság gondoskodjon a gyerektartás behajtásáról. Ne légy tutyimutyi!
Nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!