Találatok a következő kifejezésre: A férjemmel éve vagyunk (162 db)

Hat éve vagyunk házasok, a férjem évek óta nem dolgozik, és nem is akar, költözzek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Néhány év vidéki élet után felköltöztünk Bp-re, én itt kaptam állást. A házat ami az enyém (házasság előttről) nem adtuk el, fent Pesten pedig anyósnál lakunk. A férjem nem dolgozik, nekem pedig klassz munkát ajánlottak vidéken. A Bp-it is nagyon szeretem, és imádok Pesten lakni, viszont a házasságom egy borzadály. Mit tennétek a helyemben? Menjek vissza vidékre, vagy maradjak itt, már teljesen elcsigázott vagyok...

Legjobb válasz: Van közös gyereketek? Az elég fontos tényezõ lenne. Egyébként én mennék, ha tényleg olyan jó munkát ajánlottak vidéken. Aki évek óta nem akar dolgozni, az ezután sem fog... próbáltátok már hosszadalmasan megbeszélni ezt a munka dolgot? Mármint, hogy mért nem akar dolgozni a férjed?

Van közös gyereketek? Az elég fontos tényezõ lenne. Egyébként én mennék, ha tényleg olyan jó munkát ajánlottak vidéken. Aki évek óta nem akar dolgozni, az ezután sem fog... próbáltátok már hosszadalmasan megbeszélni ezt a munka dolgot? Mármint, hogy mért nem akar dolgozni a férjed?
Tedd fel magadnak a kérdést! Ha lesz gyereked, ki fog téged eltartani? Mert akkor jól jön, ha a férjnek van állása. Az egyik elõttem szólónak igaza van, aki azt írta, hogy ha évek óta nem dolgozik, az elég büdös!
Szabadulj meg a lehúzós fasziktól.
Én mennék, saját házamban élhetnék, megszabadulhatnék anyóstól is és a naplopóférjemtõl is :) )) Ultimátumot már nincs miért adj a férjednek, ha évek óta nem dolgozik, akkor az azért van, mert nem is akar. Sok erõt és szerencsét!
Te tudod, szereted-e még a férjed. Ha igen, adj neki ultimátumot. Költözz el anyósodéktól (akár Pesten, akár vidékre). Ha valóban fontos vagy neki, összeszedi magát, és keres munkát. Ha nem, akkor úgyis tudni fogod, mit kell tenned. Én másért mondanám, hogy ne menj vidékre dolgozni. Válság van, és egy majdnem biztos munkahelyet egy szinte bizonytalanért (próbaidõ, ...) most nem biztos, hogy jó ötlet feladni.
Gondolom nincs rákényszerítve, hogy dolgozzon. Ha talál kiskapukat, miért tenné? Jó ez neki. És te meg hagyod. Eltartod?
nem. elsõ a válás. az a ház az övé, az árából vett lakás is az övé, de így legalább nem lenne megkérdõjelezhetõ. én mennék vidékre, ha az állás fix, és jó. anyós nem segít a gyerekeknél? lent lesz segítséged? nem könnyû két gyerekkel !!!!!
ha van két gyere, akkor gondolom õk ovisok-sulisok, magyarul ha lemennétek vidékre, akkor nekik váltani kéne, ami nem szerencsés. én a helyedben eladnám a vidéki házat, és vennék pesten egy kisebb lakást az árából, a munkahelyemen pedig maradnék. ha megvan az új lakás, válás, költözés. én így csinálnám.
Nem értem a kérdést.....világosan leírod nekünk, hogy a házasságod sz.r, nem érzed jól magad benne, a férjed nem dolgozik, és nem is fog, te meg kaptál egy klassz munkát távol tõle..... Akkor? Amúgy látom 21.-én írtad ki a kérdést..azóta nem sikerült dönteni hogy mi legyen?
"viszont a házasságom egy borzadály" Ha úgy érzed, hogy a házasságot már gyötrelmes, semmi pozitív dolgot nem tudsz említeni, akkor mi a kérdés? Egy nem mûködõ kapcsolatból ki kell lépni! Ha maradsz továbbra is ebben a kapcsolatban, akkor elõbb utóbb még szarabbul fogod magad érezni....nem bántásból, de szerintem ez evidens.
A kérdező hozzászólása: A korkülönbség szerintem itt ebben az esetben semmit sem számít... de ha szükséges, férjem 34 éves, én 31.
Szerintem attól is függ, hogy mekkora a korkülönbség köztetek.
A kérdező hozzászólása: egy infó: a vidéki ház es a munkahely ugyanazon a településen van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Van ket gyerekünk, ezért nem tudok Pesten albit+rezsit fizetni... Ha hazamennek, már a férjem nélkül mennek, mert nem akarom eltartani tovább... Sokminden szól Bp mellett, de ... Szóval nehéz döntés...
Menj és hagyd ezt a szerencsétlent!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Meg van 2 hetem, hogy eldontsem...

El tudom valaha felejteni Õt? A férjemmel 15éve vagyunk házasok. Évekig külföldre járt dolgozni, mindig egyedül voltam otthon. Gyermekünk nem született, hiába próbáltunk meg mindent.

A munkahelyemen beleszerettem egy velem egyid?s srácba.Harcoltam ellene,mert nem vagyok csapodár típus,és a férjemmel is boldog volt a házasságunk évekig.De a dolog megtörtént.

Legjobb válasz: Nézd, a férjed felnõtt ember. Ha õ õröltséget akar csinálni, mert elhagyod, hát csináljon. Ilyen alapon te is csinálhatnál õrültséget, mert nem vagy boldog mellette. Hagyd magára és ne legyen egy másodpercig sem lelkiismeret-furdalásod. mindenkinek egy élete van, és mindenkinek joga van a boldogsághoz!!! Állj a sarkadra és lépj!

Nézd, a férjed felnõtt ember. Ha õ õröltséget akar csinálni, mert elhagyod, hát csináljon. Ilyen alapon te is csinálhatnál õrültséget, mert nem vagy boldog mellette. Hagyd magára és ne legyen egy másodpercig sem lelkiismeret-furdalásod. mindenkinek egy élete van, és mindenkinek joga van a boldogsághoz!!! Állj a sarkadra és lépj!
Ne haragudj a kérdésért, de nem érzed magadat gusztustalannak, hogy valakinek a gyerekét várod, és a férjeddel is szexelsz?Nekem hányingerem lenne így magamtól, és a férjed helyében tõled is.Bocsi, de ezt nagyon undorítónak találom.Mi vagy te, hogy a kedvére teszel amikor neked az nem jó?? A véleményem pedig, hogy nagyon de nagyon buta voltál, hogy azért mert megpróbált öngyilkos lenni a férjed vissza mentél hozzá.Számíts rá, hogy ezentúl mindent ki fog zsarolni tõled, ha nem megy simán akkor így.Aki ilyet tesz az nem normális, még akkor is elhagynám ha különben békültem volna!De így, hogy tulajdonképpen tönkre van a házasságotok, nem tudom mire számítasz, miért maradsz vele?A férjednek a fejével is nagy baj van ha ezt tette, orvosra kellene bízni, berakni a diliházba ott a helye az ilyen nem normálisnak. Az, hogy megcsaltad, erre nincs mentséged, aljas dolog volt.Le kellett volna zárnod a házasságodat, és azután az új kapcsolatba kezdeni.Tedd rendbe a dolgaidat, és válj el, Mert így nem lehet élni, ahogy az életeteket leírod. Gondolhatnál a születendõ gyerekedre is!!
Azt válaszd akit szeretsz, és akitõl a babád is van, hogy egy szép egészséges családod biztosíts neki. Csak szeretetben lehet gyermeket nevelni. Az én anyukám is a szerelmétõl volt terhes ( bátyámat hordta a szíve alatt ), de valamin összekaptak és "bosszúból" apámhoz ment feleségül. Bátyámmal csaknem húsz évig kényszerültünk arra, hogy végignézzük a veszekedéseket, verekedéseket, ( anyám inni kezdett, apám is ). Bátyám most antidepresszánsokon él, én 17 évesen költöztem el otthonról és túl vagyok egy pánikbetegségen. Ne tedd ezt a gyermekeddel!
Más boldogtalansága árán nem lehetünk boldogok. Igaz ez a férjedre is. Nem láncolhat magához! Fizikailag ugyan megteheti, de a lelked most sincs vele. Szomorú a történeted. Kettõtök között kihûlt a szerelem, inkább a férjed erõszakossága, zsarolása köt össze bennetek. Õ sem szeret, hiszen akkor nem tudná elnézni a szenvedésed, bánkódásod. El tudod a hátralévõ éveidet képzelni vele? Ha nem, akkor válts.
Te magad is tudod hogy ez hosszú távon nemfog mûködni és sosem leszel már boldog a férjeddel. Csak azért mert érzelmileg zsarol ne maradj vele. Mit szól a babához a srác? Nekik is lesznek jogai. Szerintem sajnálatból ne maradj a férjeddel, te tudod mire vágysz hát lépj. A férjednek elég erõsnek kell lennie hogy ezt kibírja. Ha õ igazán szeret téged nem kényszerít arra hogy vele maradj. Nem tudom elképzelni hogy ebben a helyzetben õ boldog lehet.
Jézusom! Én még fiatal vagyok, szóval valószínûleg nem az én válaszom lesz a mérvadó, de azért leírom a véleményem. Ugye tudod, hogy a legfontosabb a TE boldogságod!? Boldog vagy? Én a helyedben nem adnám fel. Mindent meg lehet oldani valahogy. Ne akard elfelejteni, ne akarj beletörõdni abba, ami nem jó neked. Lehet hogy nem helyes az életfelfogásom, de én így élem az életem. Mert csak egy van belõle, és azt boldogan akarom leélni, nem másoknak akarok megfelelni.
Te is nagyon jól tudod, mi a megoldás: erõt kell venned magadon és otthagyni a férjedet. csak így tudsz kiszállni az ördögi körbõl. a saját életet éld, ilyen szívességet senkinek nem tehetsz, hogy a csak zért boldogtalan leszel, hogy õ ne legyen az... gondolkozz.
Lehet, hogy a férjed ma úgy látja: elfogadja a mástól fogant babádat, de mi lesz késõbb? Elkeserítõ helyzetben van, ezért próbál téged még így is elfogadni, csak maradj mellette. Ez a helyzet elõbb-utóbb ellened fordulhat, így hát azt mondom: válj el a féjedtõl és próbálj boldog lenni a gyermeked apjával. Elõbb-utóbb férjed sebei is behegednek és az idõ meggyógyítja.
Annak idején a férjednek mondtad azt, hogy hûséges leszel hozzá holtomiglan-holtodiglan. Õt választottad, legalább próbáld meg vele rendbe hozni a kapcsolatodat. Gondolj bele, ha te lennél most abban a helyzetben, mint amiben most a férjed van. Boldogok vagytok, és egy napon haza ér a párod és közli váljatok el. Rosszul esne neked is. De gondold meg, hogy mit teszel, nem mindig az a jó, amit annak látunk. Legyél boldog! Gratula a babádhoz!
Miért védjük azt aki megcsalta a párját??Lehet lepontozni, de akkor sem értem! Azt meg nem lehet tudni kibõl mit vált ki, ha becsapják, elárulják!Persze, nem normális, hogy a férj zsarol, de azért tudhattad volna elõre, hogy a döntéseidnek lesznek következményei...
És jó lesz neked így...?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az utolsónak igaza van, a férjem miatt nem lett családunk, és bennem is ez tartja a lelket, hogy sokat vártunk a babára ezért a férjem szeretni fogjas önzetlenül.Amúgy azt soha nem hagynám, hogy a kicsi ezért bármibe is hátrányt szenvedjen.Sokan panaszkodnak, hogy milyen társat fogtak ki maguknak, hát én elmondhatom, hogy kettõt is találtam(persze nem vagyok rá büszke)olyat, aki a tenyerén hordozna.A férjemet is ezért nem tudtam lelkiismeretfurdalás nélkül elhagyni, mert mindig, mindenben számíthattam rá, tehát õ már bízonyított az évek alatt.Hát a baklövésemnek iszom a levét, amiért lelkileg szenvedek is.... Remélem mások tanulnak az én esetembõl. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszát.
Elõzõ vagyok. Most figyelek fel rá, hogy 15 éve nem lett gyerek. Valszeg a férjed miatt nem jött össze. Így reálisabbnak látom, hogy õszintén el tudja fogadni a máik pasi gyermekét. Régóta lelkiismeretfurdalása lehetett, hogy nem jön össze a gyerek, és be is igazolódott, hogy nem az asszonyon múlt. Most úgy láthatja, hogy nemcsak a gyerek, de ezen az ösvényen még az asszony is kicsúszhat a kezei közül. El tudom képzelni, hogy szívbõl elfogadja a felesége gyermekét, ha már neki nem lehet. Inkább túlteszi magát a megcsaláson, ha ezen az áron teljes családja lehet. Sokat elnéznek ma a férjek. Nekem 3 barátnõm is van, akik megcsalták a férjüket, és a férj visszakönyörögte õket. Sebezhetõbbek a férfiak, mint hisszük.
Ha nem lenne gyerek, azt mondanám, maradj a férjeddel. De a baba állandóan a másikra fogja emlékeztetni, ez a valószínûbb eset, és õ ha tudat alatt is, megihatja a levét. A baba apukájának nem jelentett akadályt, hogy te férjnél vagy? Az õ felelõsségtudata akkor hol volt? Te itt könnyen két szék közé kerülhetsz a babával együtt. Ne így legyen, szívembõl kívánom.
Hogy eltudod e felejteni? Sosem! HA a gyermekedre nézel mindig õ fog eszedbe jutni. Ha nem akarsz szakítani és visszamenni a szerelmedhez, soha többet nem szabad találkoznotok!!!Az emlékek miatt. Fáj... Te választottad a férjed, és mellette maradtál. Õ is tudja nem lesz több esélye nálad. Megpróbál mindent amit tehet érted, nézd a jó oldalát! Élhettek egymásmellettt boldogságban, szereteben, nevelve a gyereketeket. a lényeg, hogy mindig légy õszinte...
Jobb ha mész az újhoz.De pár év múlva õt is meg fogod unni, csak még újdonság nem ismered igazán.
Egyáltalán a baba apukája, tudja, hogy gyermeket vársz tõle? Nem szeretné, hogy megpróbáljátok még 1x? Mert abban igaza van az egyik válasz adónak, hogy a késõbbiekben a baba miatt sosem fogod tudni elfelejteni a másikat sõt ha esetleg a kicsi rá is fog hasonlítani! Szép, hogy hiszel abban jó lehet még ez a dolog a férjeddel de szerintem kihûlt már a szerelem legalábbis a te részedrõl, csak ragaszkodsz hozzá és nem akarod megbántani, de az igazság szerintem az hogy lehet neki egy ideig pokoli lesz de jót teszel neki..adsz neki esélyt, hogy találjon egy olyan nõt akivel késõbb még boldog lehet és gyerekük is lehet / bár én valószínûnek tartom, hogy neki nem lehet gyereke..ezért nem jött össze nektek és akkor itt jöhetne az a rész, hogy akkor ezért lesz bûntudatod mert neki lehet sose lesz gyereke te pedig elveszed tõle a lehetõséget...mellesleg szerintem így a baba apukájától is! Bár ha jól emlékszem a kollégád az apuka, úgyhogy gondolom tud a gyerekérõl..igaz így mind2 pasinak van gyerek de te viszont nem hiszem, hogy boldog leszel, mindíg azon fog járni az eszed, hogy milyen lett volna a másikkal és szerintem jogosan mert te szerelembõl szeretted a párod aki elhanyagolt..hibázott..akkor értsen meg téged is most

3kiskorú gyeremekem van. A férjemmel válofélben vagyunk már teljes az elhidegülés köztünk. Közösen döntöttünk igy de mégis nehéz ezt a 20 évet ugymond lerázni magamrol szépen éltünk de kb 5 éve csak gyötrödünk. Ti hogy léptetek tovább?

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben, szinte holtbiztosra vettem, hogy vége a házasságunknak, aztán egy átlagos napon elõvettem az elsõ szerelmes leveleket, majd napokig nézegettem fiatalkori közös képeket, és megnéztem az esküvõi videót és rájöttem: összetartozunk. Jóban rosszban, örökké. Már szégyellem, hogy egyáltalán voltak válós gondolataim. Vannak mélypontok, de hanyatlás után mindig felemelkedés jön.

Én is voltam hasonló helyzetben, szinte holtbiztosra vettem, hogy vége a házasságunknak, aztán egy átlagos napon elõvettem az elsõ szerelmes leveleket, majd napokig nézegettem fiatalkori közös képeket, és megnéztem az esküvõi videót és rájöttem: összetartozunk. Jóban rosszban, örökké. Már szégyellem, hogy egyáltalán voltak válós gondolataim. Vannak mélypontok, de hanyatlás után mindig felemelkedés jön.
Vigyázz!!! Elvált embertõl ne fogadj el tanácsot, azért biztat táged a válásra, mert a saját döntését akarja igazolni!
OFF Én elvált ember vagyok, de az együtt maradásra bíztatok mindenkit, ha van rá mód. Most akkor hogy is van ez? Rohadt elõítéletek! :oD ON
Én is egyet értek a 2. válaszolóval. A család védelmet ad, és a gyerekeknek szörnyû lehet apa nélkül felnõni. Teljesen természetes az elhidegülés 20 év után, de ne hidd, hogy mással bírnád égetõ szerelemben 50 évig is.
Öt év gyötrõdés éppen elég ahhoz, hogy az ember eldöntse: nincs tovább. Elvégre ennek a gyerekek is láthatták a kárát. Hidd el, van élet három gyerekkel is, csak el kell határoznod, hogy felkelsz. Mást nem is tehetsz. Nyugodtabb körülmények között leszel a gyerekekkel és idõvel talán találsz magadnak egy párt is. Le kell zárni a multat és elõre nézni. Raktározd el a szép éveket, a többit felejtsd el.
Lehet tudni a gyötrõdés okát? Mindig rögtön a válást javasolja mindenki ilyen esetben, de ti szépen éltetek évekig! Én egy házasságterápiát javasolnék a Keresztyén Házassággondozó Szolgálatnál. Megérhet még egy esélyt.
11:17! Te egy becsületes ember vagy! Ritkaság manapság...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de 6 éve megcsalt én megprobáltam mindent tényleg de nem tudok megbocsájtani még a gyerekekért sem.ez tudom önzö dolog de már beszélgetni sem tudunk egyébként ö akar válni talán megint van vki nem tudom ezt még biztosan nem tudom

Velemenyt kernek, mint kivulalloktol, 7 ev utan a paromtol megszuletett a baba, 9 honapos. Egy honapja volt keresztelo s eskuvo. Elso szerelmemmel sokat vagyunk egyutt es Vagyom ra, hogy megcsaljam a ferjem. Hulye vagyok?

a ferjemmel egyebkent nincs bajom, csak az exem o megorjit. Nekem o volt az elso szex teren meg igazi mindent elsopro szerelemben is. Tudom hogy belemenne, ha en bevallalnam. Es nem konkretan a szex a tema, nem az a lenyeg. Valaki volt meg igy? Mi a velemenyetek rolam?

Legjobb válasz: Hát a véleményem nem ment ár a szûrõn bocsika ^^''

Hát a véleményem nem ment ár a szûrõn bocsika ^^''
Most ezt komolyan gondolod? Számítasz egyáltalán valamilyen semleges, ne adj isten pozitív véleményre? Gusztustalan amit írtál.
Felelõsségteljes anyuka vagy...ha a férjed rájön, hogy félremalackodsz, hát kidob téged. A gyereked majd apa nélkül nõ fel, holott neked nincs is semmi bajod a férjeddel, csak hát viszket a.... Azt javaslom, hogy add bölcsibe a babát, te meg húzzál vissza dolgozni, mert jódolgodban megvesztél.
A trágárságszûrõ miatt nem írhatom le az õszinte véleményem, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy felelõtlen vagy és undorító.
Ezt nem hülyeségnek nevezik a jobbérzésüek!!!!!!
kedves kérdezõ! a gyerek elõtt mi a francot csináltál? akkor is volt ex, szóval csak érdeklõdõm, ha nem vagyok szerelmes, akkor az eszed hova raktad? amúgy hogy is jött elõ most az ex? mit is akarsz tõle, nem csak dugást? ja lehet dugni elég lennél, aztán ott hagyna, miért tartod a kapcsolatot? kérlek a nyakadon lévõ golyóba, gyárilag csak szorult valami, mi lenne, ha netán most az egyszer használnád N
Én is férjnél vagyok, de ha megkeresne az elsõ (és talán egyetlen) szerelmem, biztosan felkavarna. Szeretem a férjemet, de soha nem volt az a hatalmas lángolás köztünk, inkább kölcsönös szeretet és megértés. Az ember néha megõrül, én teljesen megértelek. Nem vagy k...a, csak gondolom feltörtek az emlékek. Próbálj meg arra gondolni, mennyi mindent éltetek át együtt a férjeddel, ami sokkal fontosabb a régi szerelmednél! Nem érdemes mindent eldobni pár kellemes óráért. Valamiért más életet választottál. Boldog vagy?
A kérdező hozzászólása: fogjuk ra hogy hormonzavar. Es igazabol a hideg zuhanyt varom. Ami megerosit, hogy ne tegyem meg. Meg aztan nem lennek az elso aki ilyet tesz. Az erzesegmre van magyarazat, de nem reszleteznem.. A lenyeg hogy eros maradjak es remeljem hogy elmulik az amit erzek vele kapcsolatban.
Hát ez a véleményem, hogy elkúrtad az életedet, hogy nem voltál képes lezárni a régi nagy szerelmeddel kapcsolatos érzéseidet és hozzámentél egy olyan fickóhoz, aki nyilván negyedannyira se hozott soha lázba mint a volt faszid. És ráadásul idióta módon még gyereket is szültél neki. Nem lennék a helyedben.

A hónap végén lesz a második házassági évfordulónk, és 9. éve leszünk együtt, mit vegyek a férjemnek ajándékba? Vagy mit találjak ki neki meglepetésnek?

Most lesz 5 hónapos a kisfiunk, elég sok pénzt elvisz a baba és nincs túl sok pénzem a nagy ünneplésre sajnos. Valamivel mégis szeretném Õt meglepni. Ötletek?

Legjobb válasz: A közös vacsizás nagyon jó ötlet, ha meg tudod oldani a kicsit felügyeletét. Hangolódjatok egymásra. Esetleg meglepheted egy üveg borral amit a vacsihoz fogyasztotok. Készíthetsz neki kuponokat, amiket nálad válthat be és pl. olyanokat írsz a kuponra, hogy masszírozás, szeretkezés, közös tevékenység (kirándulás,mozi stb.) én már kipróbáltam, bejött. :) Sok sikert!

A közös vacsizás nagyon jó ötlet, ha meg tudod oldani a kicsit felügyeletét. Hangolódjatok egymásra. Esetleg meglepheted egy üveg borral amit a vacsihoz fogyasztotok. Készíthetsz neki kuponokat, amiket nálad válthat be és pl. olyanokat írsz a kuponra, hogy masszírozás, szeretkezés, közös tevékenység (kirándulás, mozi stb.) én már kipróbáltam, bejött. :) Sok sikert!
Pár órára tudnád kire bízni a kicsit? Mert akkor egy - akár otthoni - romantikus vacsi és miegymás :-) biztosan tetszene a férjednek. Mi nem szoktunk ajándékozni az évfordulókon, csak elmegyünk vacsorázni valahová. Ha mégis beleférne a keretbe, akkor mehetnétek étterembe is.
Mi is két éve vagyunk házasok. Nem ajándékozni szoktunk, hanem fõzök valami finom vacsit, a desszertrõl a férjem gondoskodik és eltöltünk egy romantikus estét. A tv ilyenkor tabu. Csak gyertyafény, zene, és mi ketten :) Ha a kisfiadat rá tudod bízni egy idõre valakire úgy is jó, de akár meg is várhatjátok, hogy elaludjon.
nekünk is most lesz az évfordulon, a második, csak náliunk már a gyerek 20 hos. tavaly egy naptárat kapot, most meg gondoltam, valami kristályra gondoltam. linkelem. http://egyeb.vatera.hu/egyedi_ajandektargyak/egyedi_keszites..

A párommal 10 éve vagyunk együtt, kezd háttérbe szorulni a szex, és azt hiszem kifelé kezd kandikálni a férjem. Hogyan bizonyosodhatnék meg a dologról?

Egy internetes oldalon ismerkedett meg egy asszonnyal akivel eleinte baráti ismerked?s csevejek voltak majd észre vettem hogy a beszélgetéseiket törli , smseznek naponta többször emailoznak. Egymástól nem messze dolgoznak ez a véletlen m?ve az 100%.Tény hogy még egyszer sem jött kés?bb haza mint egyébként szerintem még nem találkoztak de vajon meddíg nem?

Legjobb válasz: szia, Mi 14 éve vagyunk együtt a férjemmel (30 vagyok). Teljesen meg tudlak értreni, hogy aggódsz a kapcsolatotok miatt. De azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá óvatosan, hogy miért kandikál kifelé. Gondolkozz el, hogy mit nem kap meg tõled, ami eddig megvolt, vagy min kellene változtatni, mit kereshet abban a másikban. Véletenek meg nincsennek. Beszélj a férjeddel, biztos van megoldás. Én speciel már nem tudnám elképzelni mással az életemet mint a férjem. Gondolom te is így vagy vele. Sok szerencsét, szorítok.

szia, Mi 14 éve vagyunk együtt a férjemmel (30 vagyok). Teljesen meg tudlak értreni, hogy aggódsz a kapcsolatotok miatt. De azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá óvatosan, hogy miért kandikál kifelé. Gondolkozz el, hogy mit nem kap meg tõled, ami eddig megvolt, vagy min kellene változtatni, mit kereshet abban a másikban. Véletenek meg nincsennek. Beszélj a férjeddel, biztos van megoldás. Én speciel már nem tudnám elképzelni mással az életemet mint a férjem. Gondolom te is így vagy vele. Sok szerencsét, szorítok.

Nagyon szerelmes vagyok, csak nem a férjembe! Lassan 2 éve, és az fiú nem is tudja. Mit mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Váljatok el! Mind a ketten! Nem érdemli meg a férjetek, hogy évekig átverjétek és színleljetek! És ez nektek sem jó. Az elsõ válaszolónak (is): Komolyan csak az tart vissza, hogy már egyszer szakítottatok? Ez a kockázat megér annyit számodra, hogy évekig hazudj a családodnak és szenvedésre ítéld õket? Csak mert nem tudom hogyan megy ez, de ha lefekszel a férjeddel pusztán kötelességbõl úgy, hogy nem is szereted, az szerintem elég undorító. Ha meg már nincs szex, az meg a férjeddel szemben kicseszés, mert gondolom te megkapod a fiúdtól... Az érzelmi elhidegülésrõl meg még nem is beszéltünk, ami szintén felemészti az embert (ebben az esetben fõleg a férjed)... Szóval ezen gondolkozzatok el! Ne csak magatokra gondoljatok!

Váljatok el! Mind a ketten! Nem érdemli meg a férjetek, hogy évekig átverjétek és színleljetek! És ez nektek sem jó. Az elsõ válaszolónak (is): Komolyan csak az tart vissza, hogy már egyszer szakítottatok? Ez a kockázat megér annyit számodra, hogy évekig hazudj a családodnak és szenvedésre ítéld õket? Csak mert nem tudom hogyan megy ez, de ha lefekszel a férjeddel pusztán kötelességbõl úgy, hogy nem is szereted, az szerintem elég undorító. Ha meg már nincs szex, az meg a férjeddel szemben kicseszés, mert gondolom te megkapod a fiúdtól... Az érzelmi elhidegülésrõl meg még nem is beszéltünk, ami szintén felemészti az embert (ebben az esetben fõleg a férjed)... Szóval ezen gondolkozzatok el! Ne csak magatokra gondoljatok!
Azt nem írtad miújság a férjeddel, mióta vagytok házasok, stb... Ha régóta, és jól mûködik a kapcsolatotok, netántán közös gyereketek is van, én semmiféle képpen nem hagynám ott. Inkább megszakítanám a harmadikkal a kapcsolatot, és próbálnám feltámasztani a kapcsolatunkat közös programokkal, nosztalgiázással stb.
De ha két éve vagy másba szerelmes, minek kellet egy gyerek?:S
vsznleg nem kellett hanem lett a gyerek vagy direkt lett, talán h ez majd segít neki kilábalni ebbõl a dologból akárhogyan is, az biztos h nehéz helyzet, de fiatal vagy, nem csoda h szerelmes leszel, szerintem sok házasságban elõfordul, többnyire nem érdemes ezért borítani, de van olyan helyzet az a kérdés, megtudod e látni még a férjedben azt, akit szeretsz, vissza tudsz e térni hozzá? ha nem, akkor válás de ne a fiúért, ne a másikért hanem mert a házasságod nem jó vagy keress tanácsadót vannak okos emberek, nem sok, de akad
Felnõtt nõk vagytok vállaljátok a tetteitekért a felelõsséget és ne kínozzátok azt, aki vétlen!
Én is ebben a cípõben járok! Csak nálunk tudja és ugy érez ahogy Én! Csak félünk lépni, mert már voltunk 1ütt 4 évig és akkor elromlott a dolog. Jah és nekem van 1 kisfiam is de Õ is kell neki! Tanácstalan vagyok
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, 2és fél éve vagyunk együtt és van egy 1éves kislányunk.
Szia kedves ismeretlen 1 cipõs! Én megprobálom Õt kiverni a fejembõl most még nagyon nehézen megy de tudom hogy mindkettõnknek igy lesz a legkönnyebb, ha tovább lépünk! A kisfiamnak szüksége van az apjára és hogy neki meg legyen mindene akármire képes vagyok akár nyelek is. Most még a másikkal naponta beszélünk telefonon találkozni nem merünk mert sejthetõ mi lenne a vége! Minden alkalommal sírva fakadunk, mert a mi szerelmünk, eget rengetõ és még sem! Azt tanácsolom, te is probáldd tul tenni magad rajta! Már csak a baba miatt is!

Férjem, ill. a család barátjáról mindenki állítja hogy a férfiakat kedveli. 4 éve ismerjük, barátnője nincs, most pedig felfedeztem férjem képét a telefonjába. Férjemmel 16 éve vagyunk együtt, ő is ki van akadva. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.

Ez majdnem ugyanolyan, mintha egy nõ telójéban találtál volna a férjedrõl képet. Most legalább kiderült, hogy a család barátja tényleg meleg. Végülis ebben még semmi rossz nincs, csak épp a férjed tetszik neki. Nem viszem, hogy közétek tudna állni, hisz a férjed téged szeret, te meg õt. Elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ti rájöttetek a dologra és a szégyentõl úgysem fog betolakodni a családi életbe.
Azért sztem ez nem ilyen egyértelmû... nekem is van kép a telefonomban a barátaimról, barátnõimrõl, nem kell ahhoz melegnek ill leszbkusnak lenni. (am én lány vagyok) Az elõzõ hozzászólóval nem értek egyet, hogy ez éppolyan, mintha egy nõ telefonjában találta volna a képet, mert ha a férjed hetero, akkor akármiylen pasi is ez a barát, semmi esélye nincs akkor sem, ha õ maga Brad Pitt. Ellenben ha egy nõé lenne a teló, akkor azért lehetne féltékenykedni. Én azt mondom, hogy ne csináljtaok semmit, én nem kakadnék ki rajta. Ha esetleg tényleg meleg és a férjedet akarja, akkor sincs esélye gondolom. Meg ez amúgy is csak belemagyarázás olyanba, amirõl konkrétat nem is tudtok.
Hát ha háttérképnek van a telojába akkor valoszinüleg tényleg akar tõle valamit. De mivele a férjed szeret téged és heteroszexuális ezért a srácnak semmi esélye aférjednél. amit elöbb utóbb be is fog látni. Biztosan neked is volt már plátói szerelmed. elöbb utóbb talál magának valakit aki hozzá valo. Amugy meg ne bántsátok meg sem azzal h a férjedbe szerelmes se azzal h meleg. egyszerüen ha találkoztok vele akkor mutasátok h milyen boldogok vagytok, mennyire szeretitek egymást és túlteszi magát majd a férjeden
már bocs de ez milyen barátság??szerintem jól tetedd hogy szóltála férjednek én is ezt tettem volna!az elõzõ hozzá szólónak meg annyit hogy gondolkodjon egy kicsit!!ha õ kerülne ilyen helyzetbe mit tennél!?? biztos nem piros pacsiznál az ílletõvel!!! ilyet még tönkre teszi a barátságot:P áááá
Elõször is szeretnék gratulálni a hülyeségedhez. Egyrészrõl mi a fenét kerestél te a telefonjában, de hamár felfedezted, akkor miért kellett elmondani a férjednek??? Akkor lettél volna korrekt, ha vele beszéled meg. Hogy mit tegyél? Mostmár semmit. Dõlj hátra és élvezd, ahogy egy barátság tönkremegy a hülyeséged miatt. Gratulálok.
ez az embert lehet 4 éve él együtt azzal a tudattal, hogy akit szeret(ne), akihez vonzódik, az nem lehet az övé. 4 éve kezeli úgy ezt a dolgot, hogy ti nem vesztek észre belõle semmit. Mert még így is fontos neki a barátság, a kapcsolat közöttetek. Le a kalappal elötte, hogy bírt így létezni. Kevesen tudnák ezt így végigcsinálni. (ha lány lenne, salátává zokogott szerelmes regényt lehetne írni a történetbõl) Ezt zúztad szét. Szégyeld magad.
Szerintem nincs azzal semmi baj ha valaki meleg. Allitom hogy barmelyik hetero ferfi szivesen kiprobalna egy masik ferfival. Ez egy uj elmeny lenne a szamara. Egyebkent en mar kiprobaltam es isteni dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval azt elfelejtettem leírni, hogy a kép háttérképként volt feltéve. Egyébként azzal tényleg nem lenne gond, hogy meleg a srác, csak ne a férjemet akarja. Végül is nincs esélye, csak azért így nap mint nap látni elég gáz. Kicsit furcsa is egyébként a beszólásai, a nézése, szóval nem tudom mit tegyek. Megbántani se akarom, habár megkérdeztem tõle, hogy szerelmes vagy a férjembe? Tök zavarba jött.

A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!

Legjobb válasz: A verzió, megmondod a férjednek, és valószínûleg válás. B verzió, elveteted, a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt mert találtak valamit nálad bla-bla-bla. A lehetséges apának pedig ne szólj errõl és szakítsd meg vele a kapcsolatot. c verzió megszülöd a gyereket ha nem védekeztetek a férjeddel akkor mondhatod, hogy az övé és sunnyogsz egész életedben. Én megtartanám a gyereket, megmondanám a férjemnek és elválnék. De ez én vagyok, te azt a döntést hozd meg ami a legjobb neked. Sok szerencsét és remélem jól fog alakulni minden.

Ha már egyszer átverted akkor egész hátralévõ életedbe ne csináld meg vele. Annyi neki is jár, hogy tudja az igazságot.
A verzió, megmondod a férjednek, és valószínûleg válás. B verzió, elveteted, a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt mert találtak valamit nálad bla-bla-bla. A lehetséges apának pedig ne szólj errõl és szakítsd meg vele a kapcsolatot. c verzió megszülöd a gyereket ha nem védekeztetek a férjeddel akkor mondhatod, hogy az övé és sunnyogsz egész életedben. Én megtartanám a gyereket, megmondanám a férjemnek és elválnék. De ez én vagyok, te azt a döntést hozd meg ami a legjobb neked. Sok szerencsét és remélem jól fog alakulni minden.
Hú baz.meg!! És ezt nem sértésnek írtam. Elõször is biztosnak kell lenned abban, hogy terhes vagy e. Másodsorban tudni kéne, miért csaltad meg?! Annyira rossz a házasságod, vagy egy "véletlen" alkalom volt? Van gyereketek? Nagyon nehéz okosnak lenni. Te mit szeretnél? Én nem vagyok híve az abortusznak.Ilyen esetben mindent mérlegre kell tenni. Új élet vagy marad a régi? Milyen áron?
Elõször is mond el a férjednek. Joga van megtudni az igazságot. Valószínûsíthetõen el fog hagyni és jól is teszi. Ha megtartod a gyereket, akkor joga van tudni a másik illetõnek is, hogy lehet, hogy õ az apa. Szóval légy õszinte és viseld a tetteidért a következményeket! Értelme nincs titkolózni, mert egyszer úgyis minden kiderül.
Õszintén ezt elmondani a férjnek és vállalni a tetem következményét.
Hát bennem lenne annyi gerinc hogy elmondom neki és eltakarodok az életébõl.
és van a házasságban gyereketek?
A férjeddel is voltál együtt? Igazából mindegy, ha nem tudod, kitõl van, legjobb lenne elvetetni. Vagy elhagyod a férjed, és szülsz a szeretõdnek. Minden attól függ, kivel szeretnél maradni, és a felek mit szólnak ehhez.
Ha nem tudnam ki az apa elvetetnem a tudta nelkul
Könnyen ítélkeztek! Vetesd el a gyereket a tudta nélkül, soha nem kell megtudja. Aztán szállj magadba, és soha többet ne tegyél ilyet!
Igen. Lehet, hogy naív vagyok, de ismerem azt, akivel együtt élek.
Kamuzol 51+53 mint a vizfolyás. Tudod, az egy dolog hogy net, az meg egy másik, hogy mit csinál az illetõ a gép mögött.
Miért kamuzok, fejtsd már ki, érdekelne. Egyébként meg azt hiszel, amit akarsz.
Utolsó az ilyenek mindig mindent beakarnak magyarázni másokba is, hogy ezzel megmagyarázzák maguknak a hibájukat. Mert hisz más is megteszi akkor nem olyan nagy baj. Ezzel keres magának mentséget, miközben tudja, hogy baromira nem igaz, de már maga is elhiszi.
Szüld meg a babát és neveld fel a férjeddel. Senkinek sem kell megtudni, hogy ki az apa. Ez legyen a titkod. Nézz nyugodtan a férjed szemébe és ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert amit nem tud, az fáj.
amit nem tud, az nem fáj
És a fordítottjában is biztos vagy?
Azért a Kérdezõ túl van a kísértésen. 13 éve vagyunk együtt a párommal és nem fogom megcsalni. De aki megteszi, védekezés nélkül, azért ne veregessük már meg a vállát, hogy "nem baj, beletartoztál a nagy többségbe". Ha hibázott, legyen benne annyi, hogy a másik elé áll és bevallja neki.
Tizenakárhány évesen nagyon könnyû mások felett ítélkezni, de majd ha 10-20-30 évig élnek ugyanazzal a nõvel/férfival, és eközben soha semmi kísértés nem éri õket, na akkor, utána lehet minõsíteni.
Azért maradjunk a realitás talaján. Nem sok olyan hosszan tartó házasság létezik, ahol nem fordult elõ megcsalás valamelyik vagy mindkét részrõl. Természetes az itt levõk kivételek, hiszen aki itt írogat, mindig maximálisan megfelel mindenféle elvárásnak és soha nem hibázott.
ÉS a családos ember (aki 50%-ban bûnrészes) hogy tud belenézni bárkinek is a szemébe?
Az is hihetetlen. De tanácsolni könnyebb lehet, mint nap mint nap belenézni annak a szemébe, akivel ezt teszik.
Nem ez a hihetetlen, hanem az hogy a válaszok többsége is ezt tanácsolta mintha teljesen természetes lenne.
Elveteted a babát és utána hazamész a férjedhez, mintha semmi nem történt volna? Állj a férjed elé, hagyjad, hogy õ döntsön, mit akar. Egy ilyen hazugság után komolyan minden nap a férjed szemébe tudnál nézni? Hihetetlen :-(.
Egy szex miatt megszegted az osszes erkolcsi parancsot megerte? Csoro gyerek a hasadban csak ot sajnalom
49-es igazad van, itt valószínû csak példa értékû nõk-férfiak, anyák-apák válaszolnak:) )) Ha elmondaná, mit érne vele, mindenki követhet el hibát, de egy egyszeri kalandért rúgja fel az egész család életét? Vagy mit vártok tõle? Kinek lenne jobb az igazság? Senkinek. Kérdezõ, jobb ha nem mondod el senkinek, és elszámolsz magadban a lelkiismereteddel....ez a legjobb amit tehetsz.És az vesse rád az elsõ követ, aki sohasem hibázik!
Off: no megint megérkeztek a mindenttudók, akik tudják, hogy az ismeretlen embereket BIZTOSAN megcsalja a párjuk. Szánalmas... On: Kérdezõ, így, hogy leírtad, gyerekeitek is vannak, még sokkal-sokkal nehezebb a helyzet. Sõt, a pasinak is sokkal nehezebb, bár lehet, hogy õ hamar átlendül a nehézségen, nem tudom milyen jellem. Én ugyan azt mondtam, hogy legyél gerinces és mondd meg a férjednek, de így, hogy gyerekeitek is vannak, hát nem tudom....
Végül elvetetted a babát?
szegény baba.. :(
#68James szép választ írt. 72 -nek: "Aki közületek nem bûnös, az vesse rá elõször a követ." http://apostol.blog.hu/2009/03/31/az_vesse_ra_az_elso_kovet_.. A férj lehet, hogy nem, de a gyerekek érzékenyek, különösen az anyjuk lelkiállapotára, megérzik a bajt. És mivel, sajnos nem lehet elmondani nekik, disszonáns az értés-érzés - ez további problémák, neurózisok forrása lehet.. Bármilyen nehéz helyzet is, de lehet, hogy a 68-as egy emberi megoldás..
Az meg külön egy élmény itt látni a sok köpködõ majmócit, aki kivétel mnélkül magából indul ki, mert azt hiszi, hogy egy ilyen helyzetbe lévõ ember eltudná hallgatni, az abortusz lelkiterhe mellett ezt a horderejû dolgot a férfi elöl, fõleg akkor amikor alapjáraton egy abortusz összeroppantja a legerõsebb nõket is lelkileg, akikben bármiféle anyaság irmagja is van.
68 "Másfelõl: annak van joga ítélkezni feletted, aki még nem vétkezett, én bûnösebb vagyok nálad, ezért nekem nincs." Nincs olyan, hogy bûnösebb valaki: bûnös/nem bûnös. Amit te irsz, azt egyértelmûen nem mondja Isten. Ezt mondja: Ember, halandó, ki vagy te, hogy bárkit is megitélj? Értékelem, hogy magadat hívõnek akarod beállítani, de ez most ezután a hozzászólás után egyértelmûen nem jött össze.
Bocs, de ilyenkor nincs olyan, hogy a sértõ megjegyzésekbõl nem kééééreeeek. Ha már ilyet csináltál, vállald a következményeit és a véleményeket is. Egyébként én a helyedben bevallanám, és utána vetetném el, mert a férjed megérdemli, hogy tudja az igazságot... néha el kell vetned az önzõségedet ahhoz, hogy GERINCES EMBER tudjál maradni.
az, h ez baromi gerinctelen dolog volt tõled az 1 dolog. de hogy annyira IQ-lightos legyen valaki, h egy szeretõi kapcsolatban ne védekezzen... léteznek ennyire sötét nõk? komolyan? menj abortuszra, aztán pedig köttesd el magad. ne tegyél tönkre egy ártatlan életet. se most, se a jövõben.
na, istenre aztán nagy szükség van ebben a történetben...
Örülök, hogy nem mindenki gondolja azt, hogy menjen abortuszra a férje tudta nélkül. Nem hiszem, hogy minden rendben lenne a házasságával, különben nem jutott volna idáig. Viszont az itt válaszolók többsége megerõsítette, hogy nyugodjon lapítson és nem mondja el a férjének. Érdekes. Ezt adjátok majd át a gyereketeiknek is?
Szerintem meg ha egyébként rendben van a házasságotok, és ez az eset valóban csak egy véletlen baleset volt, akkor a gyerekekre és mindenkire való tekintettel legjobb talán minél hamarabb túl leni. Ne tartsd meg a babát és ne szólj a férjednek. És fõleg vond le a tanulságot.
63 Szerintem aki volt ilyen helyzetben, az kivétel nélkül túl van egy ilyen beszélgetésen már. Kíváncsi voltam hogy a darab meddig tart a kérdezõnél. Hát sajnos nem okozott meglepit.Ugyanolyan harmatgyenge "jellembajnok" mint régen.
A megcsalás okát nem tudom, ezért ebbe nem is megyek bele. Viszont tényleg legyen annyi gerinced, hogy ezt õszíntén megbeszéled a férjeddel! Tudom, hogy félsz, hogy elhagy, mi lesz a közös gyerekeitekkel, de te komolyan azt hiszed, hogy egy eltitkolt abortusz után tiszta lelkiismerettel tudsz leélni a családoddal egy életet? Komolyan úgy gondolod, hogy semmi nem fog benned megváltozni, összetörni? Könyörgöm, olyan depressziós leszel, és olyan bûntudatod lesz egész életedben, hogy EZ fog kihatni az egész családra, és ezért fogtok tönkremenni. Ha õszinte leszel, legalább megadod az esélyt, hogy rendbe tudjátok hozni a dolgaitokat, és (habár nem vagyok teljes mértékben abortusz ellenes), de megadod az esélyt egy életnek. Mond el!
Na hajrá utolsó:) )
Undorítóak vagytok! A kérdezõ, a férjes pasas, meg azok is, akik azt tanácsolják hogy sumákolja el. Komolyan mondom, mindjárt vissza jön a reggelim!
Abortusz gyilkossag! 1. Neveld fel a gyereket a ferjeddel. Tök mindegy, hogy kiderül-e (amire amugy nagyon alacsony az esely. 2. Csinaltass apasagi tesztet, ha nem a ferjed az apa, csak akkor valljad be. 3. Valljad be most, a babat tartsad meg. Lesz ami lesz. 4. Legközelebb vedekezz, ha felrelepsz.
szerintem is jobb lesz ha megválsz a babától. különben nem lesz többé családod. bár bûntudatod annál inkább.
A válaszol többsége sajnos nagyon sokat elárul a mai nõk erkölcsérõl, csak gratulálni tudok hozzá.
Egy nõ azonnal tudja, ha megfogan. Ha annyi gyerekem lenne ahányszor éreztem hogy megfogant a babánk már focicsapatom lenne.Ez konkrétan hülyeség.
16 Egy nõ azonnal tudja, ha megfogan. Nem én vagyok a kérdezõ, és nem vagyok terhes:D
Bettyke, cseréld le az informátorodat:DDD
Növessz gerincet, állj elé és mondd el!
Nem tul kedves ismerosom is jart igy. O elvetette, a ferjenek mondta h terhes, de azt h tole, nem beszelt a szeretorol. Mindenfele indokikra hivatkozott a ferj elott, h neki nem kell gyerek. Kb egy ev mulva szult megis, mert a pasi folyamatosan az elvetetett gyerek miatt bankodott. Elvileg az a ferjtol volt. Azert elvileg, mert az azt koveto par evben meg haromszor lepett felre tartosan. Remelem te nem ez a tipus vagy es tanulsz a hibadbol. Korrekt lenne elmondani. Nagy valoszinuseg szerint elhagyna, mert a oasik a megcsalast is nehezen viselik, azt meg egyaltalan nem, h mas csinalt gyereket az asszonyuknak. De akkor is korrekt lenne, ha tudna es igy donthetne, h veled, vagy nelkuled.
12-ES vagyok : azok a kérdések, amik 2mondatban vannak megfogalmazva, nagy horderejû dologról van szó, és olyan téma amire sokan ugranak, azok KAMUK ! Ugyanez igaz olyan kérdésekre, amik ki vannak bõven fejtve, de beletrafál olyan témába, ami megosztja a társadalmat, rendszerint ezek provokatívak.Illetve mikor már jön 500válasz, a kérdezõ nem reagál semmit, ugyanez a kategória.
#17-es ez a freudi elszólás.. valójában mind egy szálig azok lesznek -csak a felnõttek illuzórikusan úgy látszódnak, mintha nem...
igaza lehet a 12-esnek...
Ha félreszexelni tudsz, akkor legyen bátorságod bevallani a férjednek. Aztán majd eldönti, kellesz-e még neki. Nem tudom, ki írta, de a vállalnám a TETEM következményét az a szeretõ, a férj vagy a baba?
#13-as: te biztos pasi vagy. Ha férjével is volt, akkor honnan a fészkes fenébõl tudja, ki az apa? Nem vagy könnyû helyzetben, az biztos. Jó lenne tudni, hogy egyébként minden rendben van-e köztetek. A férjed is megcsalt-e már esetleg? Van gyereketek? Ha nincs, miért nincs?
A férj azt sem kell megtudja, hogy kórházban voltál, még aznap hazamehetsz...vagy egy napra menj anyukádhoz, barátnõdhöz valahova, hogy ne vegye észre hogy gyenge vagy.
"a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt " Nem mondhatja, mert a zárójelentésnél a nõ egybõl bukna.
1 Egy nõ mindig tudja ki a gyermeke apja.Mindig. Ezzel amit te löksz max. a pasikat lehet megetetni, de egy nõt aki anya azt nem.
Vegyétek észre hogy ez kamu :)
A kérdező hozzászólása: Elvetetem a gyereket és nem szólok senkinek!
Na kérdezõ? Ezek után jöhetnek a sértõ megjegyzések? :)
Azok akik rögtön azzal jönnek, hogy bezzeg a nõknek lehet félremenni... Ti nem olvastatok még olyat, vagy nem találkoztatok olyannal a való életben, hogy ha egy nõ elpanaszolja, hogy a férje megcsalta, akkor rögtön azzal támadják, hogy biztos elhanyagoltad magad, nem szexeltél vele eleget, stb...? Magyarán a férjnek keresnek okot, amiért neki 'járt' a félrelépés lehetõsége. Most a Kérdezõt mindenki leugatta, amiért félrement, de egy kérdésben sem olvastam olyat, hogy jól tetted, ha pl a férjed elhanyagolta magát.... Neked Kérdezõ csak annyit tudok mondani, hogy relatíve jól döntöttél. Marha nagyot hibáztál, de akik azzal jönnek, hogy vállald a tetted következményeit nem valami elõrelátóak. Nem tudom, hogy lelkiismeret furdalásból, vagy önzõségbõl döntöttél így, de legalább másokat nem teszel tönkre.
A kérdező hozzászólása: Csak egyszeri alkalom volt és nem kér a gyerekbõl mert nõs! A férjemmel van két közös gyerekünk.
Azért szuper lesz 40 évet leélni egy házasságban ilyen hazugság után. (bár nincs illúzióm, nem lesz ebbõl hosszú házasság). Majd ha késõbb esetleg nem esel teherbe, és az orvosnál be kell vallanod, hogy volt már egy abortuszod, na akkor nézz a férjed szemébe.
Segít. Nem hallottál még arról, hogy vállald tetteid következményét? Ha nem mondja el, akkor gerinctelen, a pasija meg éj a "boldog" tudatlanságban. És aztán meg ha véletlenül egyszer kiderül (mert hazug embert ugye...), akkor szerencsétlen pasi verheti a fejét a falba. Így legalább el tudja dönteni, mit tegyen. Úgy meg be van csapva.
Lányom vétkeztél. Holnap legyél a templomkertben, este 8 órakor, és majd személyesen kirovom rád a büntit. De addig legyél tisztességes, és szerény. A huncut mosolyt meg töröld le a képedrõl.
Ezért kell védekezni. Amúgy ha rossz volt a házasságod, akkor miért nem mész el az újhoz? Te is jobban járnál, a férjed is és a gyerek is. De ha jó volt, akkor is megtetted valamiért, mindennek oka van.
Ja, és ha elmondja, akkor kinek lesz jobb? Segít azzal bárkin is?
A sértõ megjegyzésekbõl nem kérsz, elveteted a gyereket, a férjednek nem mondod el, hogy megcsaltad és felcsináltak, hát gratulálok neked, gerinces ember vagy, gondolom minden dologhoz így állsz, ennyire vállalod a tetted következményeit, kvázi semennyire. De tudom nem kértél ebbõl, de azért leírom, mert ez a véleményem. Az lett volna ferr, ha a férjed elé állsz és elmondod.
a gyermek válasza: Szeretlek, édesanyám!
#30: pasiknál még nagyobb a bonyodalom, mert ha a szeretõ terhes lesz (mert a pasinak nem elég, hogy félre dug, még óvszert sem húz), és megtartja, akkor a férj semmit nem tud tenni a gyerektartás fizetésén kívül. A kérdezõ legalább dönthet.
Mégis mit vártál? Ez egy anonim oldal, mindenki leírja a véleményét, nem barátokkal beszélgetsz...
Így van:) Bárkivel megeshet, hogy megbotlik! Kérdezõ, az a legjobb amit tehetsz, hogy senkit ne bánts meg...azzal mit érnél? Pasik is mennek félre, csak náluk nincs ilyen bonyodalom...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De a sértõ megjegyzésekbõl továbra sem kérek.
Karinthy Frigyes válasza: Nem mondhatom el senkinek, Elmondom hát mindenkinek
Persze ha a nõ csalja meg a férjét akkor nem kell megtudnia meg véletlen, ja persze.

Mi lehet a férjemmel? 5 éve vagyunk házasok, férjem 8 évvel idősebb nálam. Lassan már 1, 5 éve semmit sem ér a szexuális életünk. Semmit sem ér, mert szinte nincs is.

Én állandóan nyúzom, hogy legyen vehemensebb, én igényelném..

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy gondja van a merevedéssel?

Nem lehet, hogy gondja van a merevedéssel?
Nekem 8 évvel fiatalabb a párom, de detto ugyan ez a helyzetünk.Mondjuk én nem tudom, hogy megcsal(t)-e.Pár kétértelmû dolgot találtam már a számítógépen, de azt mindig kidumálta. N/35
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
de mit mond, miert nem akarja? teged nem kivan vagy mast se? szerintem probald vele oszinten megbeszelni, hatha kiderul h mi a gond es az is lehet h vmi total hujeseg es konnyen orvosolhato. legy bator es oszinte. tuti ki fog bujni a kerdesek alol de ne engedd. neked ez fontos, o is az ugyh igenis foglalkozzon az uggyel!
Szia! A mi életünkben is volt ilyen völgy, aminek az okára mostanában jöttem rá. A gyerek volt az. Valahogy akkor mással voltunk elfoglalva. Mára megint minden a régi. Bár te nem írod van-e gyerek? Próbáld meg magadra felhívni a figyelmet, amitõl beindul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!