Találatok a következő kifejezésre: A férjem utóbbi időben (8 db)

A férjem az utóbbi időben éjjel álmában nagyon izzad. Mitől lehet ez? Lehet ellene valamit tenni?

Legjobb válasz: Valószínûleg azért izzad ennyire, mert nyár van :) Én is marhára izzadok. Természetes dolog.

Valószínûleg azért izzad ennyire, mert nyár van :) Én is marhára izzadok. Természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Már legalább fél éve tart ez nála, és mindeközben még nagyon be is takarozik.
Hát azért izzad mert nagyon betakarózik.Én is nagyon be szoktam takarózni és izzadok.És ahogy az elsõ válaszoló mondta nyár van! :)
Minden betegségnek/tünetnek egy oka van, és ez nem más, mint a szervezet elsavasodása. Ez az egyetlen ok! Nem kell meghatározni a betegség nevét, csak egyszerûen lúgosítani kell a szervezetünket, és visszaáll a testünk öngyógyító mechanizmusa. További infót a privin keresztül nagyon szívesen adok.

Férjem az utóbbi időben miért nem közeledik felém és miért utasít el? Sok a 11 év? Egy 45 éves férfi már nem kívánja minden nap?

Sziasztok! Hát nem is tudom hol kezdjem. Szóval férjem az utóbbi időben egyre kevésbé közeledik hozzám. Már olyan nehezen bírom, hogy arra is gondoltam, hogy veszek valami segédgépet, de erre azt mondta, hogy akkor felejtsem el őt. Akárhogyan közeledek, mindig van valami kifogás. Fáradt vagyok, sokat dolgoztam, most nincs kedvem, felébred a gyerek, késő van, majd máskor... ha piros hó esik. Édesapám amikor még élt, mondta párszor nekem, hogy sok lesz a 11 év. Akkor még sajnos nem értettem, hogy mire gondol... Több mint 10 éve vagyunk együtt, 4 gyermekünk van, én 34 éves nő, ő 45 éves férfi. De ha már most így állunk, akkor mi lesz 10 év múlva??? Ti is voltatok hasonló cipőben??? Mi lett a vége???

Legjobb válasz: Anyám a párod 28 évvel idösebb.Az apád lehetne mugodtan. :( A kérdésre válaszolva el hiszem,hogy nem kívánja a szexet minden nap....Èn sem pedig csak 32 éves vagyok,Heti szinten 1x 2x. Nem vagyunk egyformák.Ö pedig igen is öregszik.

Anyám a párod 28 évvel idösebb.Az apád lehetne mugodtan. :( A kérdésre válaszolva el hiszem, hogy nem kívánja a szexet minden nap....Èn sem pedig csak 32 éves vagyok, Heti szinten 1x 2x. Nem vagyunk egyformák.Ö pedig igen is öregszik.
Szerintem legjobb megkérdezni.Négy csemete mellett biztos fáradtabb és kezd öregedni, már nincs annyi szexre igénye.Ha reggel nincs merevedése, biztos potencia csökkenése van.
3-s, nálad látszik az apakomplexus. Ma a nagy számú válások miatt a lányok fele apakomplexusos. Azért hogy van gusztusod 20 évesen egy 48 éveshez? Ez már kimeríti a perverz fogalmát.
A korkülönbségnek itt semmi jelentõse nincs, a férjem és köztem 14 év van, már 20 éve együtt vagyunk, de semmi problémánk nincs. Persze azért néha van egy kis veszekedés, azt megbeszéljük, de semmi komoly nincs a házaséletünkben. Talán a Te férjed ilyen férfi, kicsit kevésbé kívánja, ez akár 20-30 évesekkel is elõfordul. A legrosszabb talán még az jutott eszembe, hogy már nem igazán szeret. Ezt vele kell megbeszélni, a legfontosabb a kommunikáció egy kapcsolatban, nem szabad itt hülyeségekre gondolni meg kitalálni dolgokat, hogy "talán azért, mert...". Le kell ültetni a férfit és akkor õszintén beszélgetni vele. Mindenkinek könnyebb lesz így.
Ezt a többieknek is elmesélhetnéd, akik sokkal idõsebb fazonokba esik bele. Lehet, hogy már potencia zavarok vannak, így vagy úgy de ez záros határidõn belül várható volt hogy eljön. Ha most sikerül megoldani, akkor is pár év vége lesz. Edd meg amit fõztél.
Az én párom 48 lesz, de semmi baja sincsen. Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy csak szimplán nem kíván téged? 20/L
minden nap kéne? kétnaponta kevés vagy mi?
Szerintem lecserélt egy feszes seggû 18 évesre. Azért 4 gyerek után már elég bálna lehetsz és valszeg a gravitáció is megtette már a hatását. Kicsit legyél igényesebb magadra hátha akkor kedve szottyan rád.
Valószínûleg szeretõje van.
"Azért 4 gyerek után már elég bálna lehetsz és valszeg a gravitáció is megtette már a hatását." Hogy te milyen bunkó vagy! Nekem is 4 gyerekem van, ikrek is, 30 éves vagyok, és köszi nem vagyok bálna, 5 hónappal szülés után ismét olyan vékony vagyok, mint elõtte, és semmim sem lóg.... Szóval 4 gyerek nem egyenlõ az igénytelenséggel. Kedves kérdezõ! Szerintem már megszokott lehet a dolog neki. Tarts szünetet, ha õ akar, akkor se legyen egy ideig semmi, csináltass új frizut, új ruha, nem baj, ha kicsit féltékeny lesz...
Biztos nem a korával van a gond. Az én férjem 44 (én 38), de semmi gondja. Ez azért még nem az az idõ, mikor erre lehet fogni :) 13 éve vagyunk együtt. Szerintem ez sem olyan rengeteg idõ, hogy teljesen megunjuk egymást. Aki szerint egy 4 gyerekes bálna... lehet az. Meg lehet gyerektelenül is. Nem ezen múlik. Ismerek 5 gyerekes nõt nagyon jó alakkal és 18 évest is aki "folyik". Én is szültem kettõt, mindig odafigyeltem magamra. Nem mondom, hogy nem változott semmit a testem, de szerintem jól nézek ki még mindig :) Egyszerûen azért mert sportolok, odafigyelek arra mit eszek.
A lelki részén Te tudsz segíteni, igen lehet, hogy õ már másnaponta szeretné. Amúgy testi oka is lehet, az érbetegségek jeleznek így. Tessék utánajárni, fõleg ha dohányos, vagy a családjában volt érbeteg, mert a hancúrhiányhoz képest nagyobb bajok is lehetnek belõle.
Azért jó lenne tudni hogy mi a probléma. Én arra tippelek hogy nincs gusztusa hozzád, de ettõl lehet merevedési probléma is vagy épp félrejár. Egy 45 éves férfi még eléggé a toppon van ilyen téren inkább szal ha baj van az vagy egészségügyi vagy pedig veled van gond.
15 Fenéket apakomplexus, a kislány szereti apénzt, és szereti az elõre elkészitett dolgokat, a munka meg büdös neki:DD
40 felett is van élet, de az apád lehetne....Ès mit csináltok kb.10 év múlva??Föleg ha majd ö már nyugdíjas éveit tölti, te meg még szépen dolgozhatsz úgy kb.28 évet?? :) Hát itt valami nagyon nem ok.Enyhén apa komplexus. :(
Hogy hogy van gusztusom hozzá? Megmondom: egyszerûen. Mert ad magára, és 10 évet nyugodtan letagadhatna. 40 felett is van élet, akármilyen hihetetlen. #3 voltam.
anyukám, erre csak annyit mondok, h ismerek 70hez erõsen közelítõ hapsit, és még õ is megnyalja a sót elég gyakran :D itt nem a potenciával van a gond hanem mással. vibrit a tudta nélkül is vehetsz, aztán amíg õ melózik, addig hódolsz az élvezeteknek. ez nem megcsalás, neked is jár ennyi, teljesen normális dolognak tartom.
Az én barátom is 45éves, én 32vagyok.Van tapasztalatom, így ennek alapján állítom, hogy eddig õ viszi a prémet szexuálisan, minden percben vevõ rá.Elmondanám, hogy mikor velem egykorúakkal voltam, igen nagy számban elõfordult merevedési zavar, nem tudtak teljesíteni.Tehát a korral nincs gond.Sajnos valami mindenképp van a háttérben, csak nem akar róla beszélni, az ilyesminek mindig oka van.Vagy unja a dolgokat, kicsit fel kellene lendíteni, vagy munkával kapcsolatos gond, vagy belefásult dolgokba, vagy van valakije, vagy valamiért nem néz rád nõként, csak családanyaként.Le kellene ültetni mikor a gyerekek alszanak, és meg kell mondani, hogy most jött el a pont, hogy õszintén elmondja mi a gond.Volt egyszer egy hasonló esetem, nem értettem mi van, a szakításkor mondta el mi volt a gondja, és olyasmit hallottam, amire nem is gondoltam volna, ha ezt elõbb mondja, tudtunk volna rajta változtatni.Tehát sok pasi magában tartja, nem mondja ki kerek-perec mit gondol.
Nézd, van, akinek a napi hatszori is kevés, van, akinek a fél évenete egy is sok. Emeber válogatja. Akkor van baj, ha eredetileg mindketten elég bõvérûek voltatok, neked ez megmaradt, a férjed viszont kicsit elfáradt. Apukádnak nagyon igaza volt: a 11 korkülönbség év az sok. Egy 34 éves nõ a szexualitása teljében van, egy 45 éves pasi bizony már nem mindig. Pláne nem 10 év és négy kölyök után.
Nálatok valami másnak kell lennie, mert egy 45-ös férfinek semmi gondja nincs a potenciájával. Sõt, õ kajtatja a másik embert.
Ezt nem lehet a korra fogni szerintem.. Ha valami bibi van a kapcsolatban, az megmutatkozik a szexbe és fordítva.
Szerintem nem a korkülönbség a gond, hanem a férjednek van valami baja. Majd akkor lesz sok a 11 év, amikor a férjed már nyugdíjas lesz, te meg még napi szinten dolgozol majd. De most nem ez a probléma, meg kéne beszélni.

Válás lesz a vége? Nyolc éve vagyunk együtt, gyerek nincs. A férjem az utóbbi időben minden este a haverjaival kocsmázik.

Nem jár haza részegen, de egyik este sincs velem otthon. Próbáltam beszélni vele, többször megígérte, hogy változtat, de nem történt semmi. Hónapok óta tart ez.

Legjobb válasz: Lehet, sajnso. De hidd el, jobb most, mint amikor vannak gyerekek. Nálunk vannak, és most lehet, hogy válunk... Ez sokkal nehezebb. Azért még arról megérne beszélni vele (már ha lehet), hogy miért csinálja ezt.

Lehet, sajnso. De hidd el, jobb most, mint amikor vannak gyerekek. Nálunk vannak, és most lehet, hogy válunk... Ez sokkal nehezebb. Azért még arról megérne beszélni vele (már ha lehet), hogy miért csinálja ezt.
Én nem tudnám tolerálni a páromnak, ha minden estét a haverjaival tölt, mikor velem alig van.Elválnék a Te helyedben.
Szereted még? Õ szeret? Érzed-e egyáltalán a szerelmét? Valószínûleg nincs semmi, ami összetart. Szervezz valami közöset, hogy legalább 1 TELJES napot együtt tölthessetek... És egyáltalán már mondtad neki, hogy mi a KONKRÉT problémád? Még mielõtt elmegy kocsmába, beszélj vele... igazán nem tudom. kitartás, a válás a legutolsó dolog.:)
Ha gyerek lenne, akkor akkor most azt írtam volna, hogy nem, de ha tényleg nincs, a havid is rendben van, akkor nyugodtan. De miért csinálja? Szórakozik, vagy munkahelyi feszültséget vezet le, esetleg csak fél ha nme mûködik a "birkaszellem" nem állnak vele szóba a barátai?
A kérdező hozzászólása: Csak szórakozik - mindig is szeretett a haverjaival lenni, de eddig csak hetente 2-3x találkoztak, bár én már azt is sokalltam. De most már minden este, én szinte nem is látom. Nem akarok válni, családot tervezünk, de nem tudok ilyen viszonyok mellett babát vállalni.
"nem tudok ilyen viszonyok mellett babát vállalni." akkor isten õrizz családot alapítani! Hány hónapja tart? Ha már több mint három, én válnék...
nem alkesz? Attól, hogy nem részegen jön haza, még lehet alkoholfüggõ.
nekem is szükségem van arra h hetente 1-2 alkalommal aa haverjaimmal legyek 1 üveg vbor társaságában, pedig nem vok alkesz, de a kapcsolatom, munkám lenne a legfontosabb.. rám meg lehet h azért orrolna a párom, mert nekem több fiúhaverom van mint lány L/23


Tisztelt Doktor Úr! Néhány éve visszatérő candida hüvelyfertőzéssel küszködöm. Ha nem használok rendszeresen valamilyen hüvelykrémet (az utóbbi időben Vitagyn C) akkor a gombafertőzés újra és újra kiújul. A férjem is kezelve volt többször, annak ellenére

Tisztelt Doktor Úr! Néhány éve visszatérő candida hüvelyfertőzéssel küszködöm. Ha nem használok rendszeresen valamilyen hüvelykrémet (az utóbbi időben Vitagyn C) akkor a gombafertőzés újra és újra kiújul. A férjem is kezelve volt többször, annak ellenére , hogy panaszai nem voltak. Együttléteink után gyakran diszkomfort érzésem van, ami általában reggelre elmúlik. Legutóbbi együttlétünk alkalmával nem éreztem ilyet, de másfél nap múlva már kezdődött a gombásodás. Orungal 100 mg-os kapszulát szedek, 1 tubus Gynazol hüvelykrémet használtam. Kérdésem az lenne, hogy a hüvelykrém után hány nappal kell elkezdeni a Vitagyn C használatát (talán 3 nap)? Olvastam a Cikatridina kúpról, talán az is jó lenne , ahhoz, hogy ne legyen ez a diszkomfort érzés, és talán így a gomba se jönne elő. Kérem segítsen, hogy a gyógyszerek után mit és hogyan használjak? Köszönettel Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gomballenes kezelés után rögtön elkezdheti alkalmazni a Vitagyn C-t, szünetet nem kell tartania. Amennyiben kifejezett érzékenységet is tapasztal, valóban igen jó hatású lehet a Cikatridina kúp is! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gomballenes kezelés után rögtön elkezdheti alkalmazni a Vitagyn C-t, szünetet nem kell tartania. Amennyiben kifejezett érzékenységet is tapasztal, valóban igen jó hatású lehet a Cikatridina kúp is! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Néhány éve visszatérő candida hüvelyfertőzéssel küszködöm. Ha nem használok rendszeresen valamilyen hüvelykrémet (az utóbbi időben Vitagyn C) akkor a gombafertőzés újra és újra kiújul. A férjem is kezelve volt többször, annak ellenére

Tisztelt Doktor Úr! Néhány éve visszatérő candida hüvelyfertőzéssel küszködöm. Ha nem használok rendszeresen valamilyen hüvelykrémet (az utóbbi időben Vitagyn C) akkor a gombafertőzés újra és újra kiújul. A férjem is kezelve volt többször, annak ellenére , hogy panaszai nem voltak. Együttléteink után gyakran diszkomfort érzésem van, ami általában reggelre elmúlik. Legutóbbi együttlétünk alkalmával nem éreztem ilyet, de másfél nap múlva már kezdődött a gombásodás. Orungal 100 mg-os kapszulát szedek, 1 tubus Gynazol hüvelykrémet használtam. Kérdésem az lenne, hogy a hüvelykrém után hány nappal kell elkezdeni a Vitagyn C használatát (talán 3 nap)? Olvastam a Cikatridina kúpról, talán az is jó lenne , ahhoz, hogy ne legyen ez a diszkomfort érzés, és talán így a gomba se jönne elő. Kérem segítsen, hogy a gyógyszerek után mit és hogyan használjak? Köszönettel Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gomballenes kezelés után rögtön elkezdheti alkalmazni a Vitagyn C-t, szünetet nem kell tartania. Amennyiben kifejezett érzékenységet is tapasztal, valóban igen jó hatású lehet a Cikatridina kúp is! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gomballenes kezelés után rögtön elkezdheti alkalmazni a Vitagyn C-t, szünetet nem kell tartania. Amennyiben kifejezett érzékenységet is tapasztal, valóban igen jó hatású lehet a Cikatridina kúp is! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Hogyan kezeljük ezt a helyzetet? A férjemnek az első házasságából van 2 lánya, akik borzasztóan követelőzősek és hisztisek, főleg az utóbbi időben.

12 és 15 évesek, a nagyobbik idén kezdi a gimit. A férjem rendesen fizeti a gyerektartást (2*24000Ft) és ezen felül természetesen kapnak a lányok ezt-azt amit kérnek, amire szükségük van. Heti 2-3 napot vannak nálunk. Mostanában azt vettük észre, hogy kezd velük elszaladni a ló, mert túl nagy összegben kérnek sőt néha követelnek maguknak cuccokat és nem is vigyáznak a kapott dolgokra, ha valami elvész kérnek másikat. A férjem ezzel kapcsolatban próbált beszélni a volt feleségével, de ő meg sem hallgatta, mert szerinte ez a minimum, amiért az apjuk nélkül kell felnőniük. Később megpróbáltunk vele együtt is beszélni, hogy kicsit mérlegeljen, mire van szükség és mire nincs, de megkaptam, hogy minek kellett nekem 3 gyerek, ha a férje meglévő 2 gyermekéről sem tudunk megfelelően gondoskodni. Elég nagy vita lett az egészből. Ennek már lassan 2 hónapja. Ez a kialakult helyzet senkinek sem jó, de eddig még nem tudtuk megbeszélni, mert a volt feleség és a gyerekek is csak minket támadnak. Mit tehetünk, hogy rendeződjenek a dolgok? Hogyan kezdjünk hozzá?

Legjobb válasz: Apuka le ülteti a lányokat es elmondja, hogy a pénzt az nem a fán terem, innentõl vége a követelozesnek. Nem ad tobb extra pénzt , csak egy meghatározott összeget es ha nem vigyáznak a kapott dolgokra, akko kivarjak valamelyik alkalmat -születésnap, karácsony - es akkor kaphatnak újat. Ennyi.

Apuka le ülteti a lányokat es elmondja, hogy a pénzt az nem a fán terem, innentõl vége a követelozesnek. Nem ad tobb extra pénzt , csak egy meghatározott összeget es ha nem vigyáznak a kapott dolgokra, akko kivarjak valamelyik alkalmat -születésnap, karácsony - es akkor kaphatnak újat. Ennyi.
Anyuka neveli erre a gyerekeket... "Követelõzzetek, mert nektek ez JÁR". Undorító. Tipikus esete annak, mikor a gyerekeket eszköznek, fegyvernek használják fel. Apuka mondja, hogy nem, és kész.
Ugy hogy nem hadjatok ratok szalni a kislanyokat. Vszinuleg ellettek kapatva azert csinaljak ezt...
4-7-8, ha nem tud a kérdésre válaszolni, miért kommentel??? Miért ne tudnák eltartani azt a 2 gyereket, ha hozzájuk kerülne? Csak jelzem, a magyar törvények szerint a kötelezett jövedelmének 50 százaléka terhelhetõ tartasdijjal. Itt ha öt gyerek van osszesen, az azt jelenti, hogy gyerekenkent 10 százalék jut, az pedig havi 240 netto, csak apai részrõl, ... Na mindegy. Masodik voltam.
A férjed miért vált el tõle?
Tényleg sok a három gyerek a meglévõ kettõ mellé. Ha ti nevelnétek a meglévõ kettõt valamilyen oknál fogva, akkor el tudnátok õket látni? Rendesen ruházni, etetni, iskoláztatni? A többirõl már nem is beszélek. Gyanítom azt is, hogy te lovalod a férjed a gyerekek ellen.
Szokásos mostohajelölt, szokásos unalomig-ismételt kérdései.
5 Kétlem, hogy ezt tenné egy gyerekes ember, mint amit te irsz.Legalábbis akinek van gyermeke. De az tény, hogy egy gyereknélküli ember ezt fel sem tudja fogni, fõleg ha a kis kitalációjától már mozdulni nem tud.
Dackorszakban vannak, elrontott neveléssel. Nem gond, ha nem vesztek meg nekik mindent, amit megkívánnak. Legalább ti nem rontjátok el õket még jobban. Elõbb-utóbb kinövik ezt a nehéz korszakot. Én a helyedben nem beszélnék a volt asszonnyal, és akkor nincs vele vita. A férjed beszéljen a gyerekekkel, hagyja ki ebbõl a volt asszonyt.
Szia! Szerintem a lányokkal kéne beszélnetek, ültesse le Õket a párod, mondja el neki, hogy a pénzért megdolgozik, 12 és 15 évesen illik azért felfogni, hogy a pénz nem csak hullik az égbõl, ha követelõznek ne foglalkozzatok velük.Sõt mindig mondjatok egy határt mennyiért kérhetnek valamit és legyen mondjuk ez csak havonta egyszer, és persze ugye szülinap, karácsonykor amikor szokás ajándékozni.Ha a volt feleség ennyire sügér akkor a lányokkal kell próbálkozni.
Szerencse, hogy el tudnátok tartani õket is, mert ha az anyjuk így költekezik, és ész nélkül veszi fel a hiteleket, akkor be is fog következni. Ostoba nõszemély lehet, aki olyan negatív példát mutat ezzel a gyerekeknek, hogy megpecsételheti vele az õ sorsukat is. Ha esetleg meg tudnátok oldani, én megoldanék nekik egy-két nap nyári munkát, hogy lássák, mennyire sokat kell dolgozni a pénzért, és a munka után el is beszélgetnék velük errõl. Nem kell nagy dologra gondolni, de pl gyümölcsszedés vagy fûnyírás hátha megoldható valamelyik ismerõsnél.
A kérdező hozzászólása: Nem a férjem vált el, hanem a felesége, mert talált magának mást, aki késõbb elhagyta. Igen, el tudnánk tartani õket, ha hozzánk kerülnének. Nem arról van szó, hogy sajnáljuk tõlük a pénzt, hanem arról, hogy szerintünk például ennyi idõs gyerekeknek felesleges a 90000Ft-os mobil, fõleg úgy, hogy a nagyobb elhagyta 2 hónap után, a kicsi meg beleejtette a kádba és még 10 hónapig fizeti az anyjuk a részleteket. Tõlünk kaptak egy-egy 7000Ft-osat, amilyenünk nekünk is van, de õk nem használták, mert az csak szemétnek jó, erre az anyjuk vett nekik másikat szintén hitelre... Az apjuk próbál velük beszélni, aminek 1-2 napig van is hatása, de mire megint találkozunk minden ugyanolyan mint elõtte.
Apukának meg kell húzni a vonalat, hogy a tartásdíjon felül mi az az összeg, amivel tudja szponzorálni a gyerekeket. Vonja be valamennyire õket a család költségvetésébe, valami olyan formában, hogy x összeg a tartásdíj x összeget ezen felül tudok adni nekik, de állítsanak fel egy sorrendet, hogy kinek mikor mit vagyis, szeptemberben új suli, oda ezt meg ezt meg tudom venni, októberben viszont a kisebb gyerek kap ezt vagy azt. Következetesen kell kezelni ezeket a helyzeteket, mert a gyerekek nagyon is számon tartják, hogy kinek mi lett ígérve.
Szerintem az a lányok igazi problémája, hogy míg nekik az apjuk nélkül kellett felnõni, addig veled új családot alapított, amiben apa 100%-ig részt vesz. Szerintem ez a pénzszórás valamilyen büntetés féle akar lenni az apa felé. Ezt csak az apának kellene megbeszélni a lányokkal - a múltat elsõsorban. Azért vegyük figyelembe, hogy kamaszodnak, ami nagyon nehéz idõszak mindenkinek.
az utcsóval értek egyet még annyi h apuka egy idõre szüntesse be a plusz dolgokat és csak a hivatalos láthatáson vigye el a gyerekeket
Ezt a témát az anya NÉLKÜL, csak a gyerekkel beszélje meg a párod. Ha hözöngenek - mert ebben a korban (kiskamasz) ez elég általános -, az apuka közölheti velük, hogy NEKI kizárólag a tartásdíjat KELL fizetnie, amit ezen felül ad, az önkéntes ajándék, és éppen ezért CSAK annyit ad, amennyit jónak lát és nem hiányzik máshol.
Egy csomó válaszoló csak veszekedni akar, jellemzöen a 66%-os. A kérdezö nem azt mondta, hogy a gyerekek nem kapnak semmit náluk, hanem hogy valahol van egy határ. Az, hogy az anya erre neveli öket, illetve hogy miért váltak el - mert az egyáltalán nem biztos, hogy az apa hagyta ott öket, igen sok esetben az anya akar "szabad meg boldog" lenni - ehhez a kérdéshez semmi köze. A helyetekben leülnék a lányokkal (vagy ti ketten közösen vagy csak az apa a köztetek lévö viszonytól függöen), és megmondanám nekik, hogy ennyit kaphatnak, többet nem, mert nincs fölöslegben. Utána meg csak ezt kell betartani, rövid idö múlva megszokják. A mostani követelözésük részben az anya befolyása is lehet, de legalább annyira a kezdödö kamaszkor jele is. Még most célszerü leállítani ezeket a dolgokat, mert különben csak egyre rosszabb lesz.
én ezt nem értem...az én kislányom pont apukánál van elkapatva, mivel õ sokkal jobban keres, tehát ott lényegében mindent megkapna amit kinyög, én ezzel nem értek egyet...de a lányomnak már most több esze van mint a felnött apjának, mi nagyon szépen megbeszéljük mire van keret , mik a lehetõségek...és nagyon jó töle hallani "anya ez most nem kell nincs rá igazán szükség, vagy "anya a célnak tökéletesen megfelel az olcsóbb is"nagyon büszke vagyok rá ....egy jó viszony és sok építõ beszélgetés csodákra képes...ezt próbáljátok ti is
A kérdező hozzászólása: Az anyjuk megveszi nekik amit csak kiejtenek a szájukon, utána meg veszi fel a hiteleket, mert a rezsire már nem jut.
A kérdező hozzászólása: Részünkrõl nem lettek elkapatva, de sajnos az anyjukat nem tudjuk meggyõzni arról, hogy rossz amit csinál.
Kicsit túl dimenzionáltátok a dolgot ez csak 2 hisztizõ kamasz kezd kinyilni a csipájuk, a pofikájuk.... az ilyen nagy családi beszélgetéseknek nincs értelme, csak anyit kell mondani hogy nem aztán hagyni hogy kihisztizék magukat.

A férjemmel 30 éve élünk házasságba, de az utóbbi időbe nagyon megromlott a kapcsolatunk. Követeli ajándék jogcímen a ház felét, mert az egész ház az én nevemen van. Mitévő legyek?

De közbe meg elakar hagyni. Rokkantnyugdíjas vagyok, van 2 feln?tt gyermekem de róluk sem akar gondoskodni.

Legjobb válasz: ha különvagyonodból van a ház és õ nem költött rá értéknövelõ beruházásként, akkor elbattyoghat ha közös vagyonból vettétek, akkor meg felesleges ajándékozni, mert a fele az övé

ha különvagyonodból van a ház és õ nem költött rá értéknövelõ beruházásként, akkor elbattyoghat ha közös vagyonból vettétek, akkor meg felesleges ajándékozni, mert a fele az övé
Követelni lehet. Neked meg jogodban áll kiröhögni.. Egyébként járni fog neki valmai pénz a házból, hiszen amit az elmúlt 30 év alatt ráköltöttetek, annak a fele jár neki. de ezt neki kell majd biróságon bizonyitani, mennyit kölöttetek a házra az elmúlt 30 évben. Ha vannak errõl számlái, akkor hajrá! Szóval aludj nyugodtan, ne is reagálj a baromságaira, téged akar boszsantani, ne add meg neki ezt az örömöt!!!

A volt férjem minden szombati napon kapott láthatást! Sajnos az utóbbi időben nem él ezzel a jogával, és nem jön a kislányhoz. Hány elmulasztott alkalom után lehet esetleg Ügyvédhez fordulni, hogy esetleg megszüntessék vagy felfüggesszék a láthatást?

Legjobb válasz: apukámnak 2hetente van hétvégi láthatása felénk..ezt kapd ki:legutóbb augusztus végén voltam ott,elõtte meg márciusba egy-egy napot....de nem is haragszom érte h nem jön,mert sokkal jobb itthon:D anyum meg mostmár eléggé osztja h ha eddig nem használta ki a jogát,akkor ne sírjon h nem akarunk oda menni...tök rossz ott lenni...

apukámnak 2hetente van hétvégi láthatása felénk..ezt kapd ki:legutóbb augusztus végén voltam ott, elõtte meg márciusba egy-egy napot....de nem is haragszom érte h nem jön, mert sokkal jobb itthon:D anyum meg mostmár eléggé osztja h ha eddig nem használta ki a jogát, akkor ne sírjon h nem akarunk oda menni...tök rossz ott lenni...
Teljesen jogos, és igazad van! Azt a jogodat tudod viszont érvényesíteni, hogy csak a láthatási idõben mehet, és két éves gyereket nem vihet el!!Szerintem ilyen hozzáálással nem lesz gond a sûrû látogatásával. Azt meg közölni kell vele, hogy elõtte nap jelentkezzen be , ha megy, hiszen nem tarthat senki "sakkban" egy másik teljes családot!
Az apának láthatási joga van, nem láthatási kötelessége. A láthatás felfüggesztéséhez nagyon súlyos vádak kellenek, nem elég az, hogy az apuci szarik a gyerek fejére. Egy barátnõm kislánya évekig sírva ment az apjához láthatásra, nem azért, mintha az apja nem szerette vagy bántotta volna, csak egy fokkal maradibb elveket vallott, mint az anya, és nem a gyerek körül forgott nála minden. Az anyja beszélt ügyvéddel, hogy mit lehetne tenni, és az mondta, hogy a láthatás megvonásához minimum szexuális zaklatásnak vagy komoly fizikai bántalmazásnak kell fennállni az eltiltandó szülõ részérõl.
Ha azt írod, hogy sajnos, nem élt a jogával, miért akarod felfüggesztetni a láthatást? Inkább arra kellene törekedni, hogy tartsa a kapcsolatot, ha a kislánynak hiányzik!!
En peldaul a nyari szabadsagot idozitettem ugy hogy augusztusban megy a gyerek harom hetre az apjahoz, erre meg csak fel sem hivott, szerencse hogy olyan potapuja van a fiamnak hogy nem is erdekelte.(alig ismeri).Viszont legkozelebb ha igenyt tart mmajd a lathatasra nem lesz neki konnyu.Jattszuk a kolcson kenyer mesejet.Raadasul nevetseges a gyerektartas osszege is ami szinten a gyermeket illeti nem engem, addig intezkedett amig a minimum alatti osszeget fizeti.Nem kell ugyvedhez fordulni, egyszeruen le kell lassan epiteni aki ilyen komolytalan, a gyereknek el kell magyarazni a dolgokat az o nyelven , nem hazudni.
Teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak.Nagyon aljas és undorító egy ártatlan kisgyerek érzéseivel játszadozni. És teljesen mindegy ez esetben, hogy mit mond a jog, vagy a személyes sérelmek mik, a gyereket kellene nézni.Nagyon sok esetben ez van, amit írt a hozzászóló, hogy egy idõ után ritkulnak a látogatások, aztán meg elõfordul, hogy évi pár napra korlátozódnak.És a legtöbb apuka fel van rajt háborodva, akinek a gyereke így nõtt fel, hogy vajon õt miért nem szereti úgy mint az anyját a gyerek.Ilyenkor persze ahelyett, hogy a maga felelõsségét nézné, az anyát hibáztatják általában, hogy biztos ellene nevelte.De kérdem én, hol van mikor azt a gyereket nevelni kell? Meg amit egyik hozzászóló írt, hogy otthon a gyerek körül forgott minden, az apánál meg nem ezért nem szeret a gyerek ott lenni.Na gyönyörû apuka lehet az is, ha arra a pár napra, vagy órára amíg nála a gyerek, nem körülötte forog minden.Talán csak nem csodálkozik az apa, hogy nem szeret a gyereke vele lenni?Normális emberek életében a gyerekük a legfontosabb személy. 4-ik voltam
megtíltani nem lehet a láthatást. ha esetleg probléma van a férjjel, lehet eltíltást kérni, de láthatási joga van, amivel vagy él vagy nem. és ha joga van te köteles vagy ezt biztosítani. ha esetleg van új párod akivel össze házasodtok, akkor lehet hogy apuka lemond a gyerekröl és az új apu felveszi a nevére, ilyenkor nem kell többet gyerektartást se fizetnie és láthatási joga sem lesz.
Én is ebben a szituban vagyok, csak nálunk az apuka 4 éve nem jelentkezett.Sajnos nem tehetsz semmit.
Teljesen megértem és igazat adok neked.Én csak a saját példámat írtam le, h így is lehet csinálni.Nekem is messze van a lányom de rá nem sajnálom a pénzt ha a munkám engedi mindig lemegyek.A gyerektartás mellett sok mindenben segítek még, volt feleségemnek is van új párja de ez engem nem érdekel addig míg jól bánik a gyermekemmel.Az elején volt, hogy eljátszotta a küldött pénzt megtudtam és elbeszélgettem vele.Azóta nem játszik.Az apák igen is vállalják az anyagi hozzájárulást a gyermekükre.Nem nehéz legalább 1-2 napra tisztességes apának lenni.Elvált apukák gondolkozzatok el ezen ha olvassátok és magatokra ismertek.
A kérdező hozzászólása: Engem senki ne vádoljon meg, hogy milyen anya vagyok.Én küzdök azért, hogy gyermekemnek minél jobb legyen.És az, hogy mi elköltöztünk nem kifogás.Akkor mondjon le róla, és nincs gond többet.Én csak a gyxermekemet akarom azzal megóvni, hogy az édesapa részére ne játékszer legyen, hogy akkor jön láthatásra, amikor csak akar.Ha Õ nem jön, az nem baj, de ha én elõre szólok, hogy most nem érünk rá, és pótoljuk be máskor, akkor teljesen felbõszûl.Hát ez az apuka?Ott volt a bíróság, amikor magáénak akrta a kislányt, de a bírónõ úgíy leosztotta, hogy mit akar Õ.Akkor rossz anyuka vagyok?Ha Õ fasza ember lett volna, akkor ezóta Õ nevelné a kislányt.Úgy hogy nekem olyan emberek, akik nincsenek ilyen helyzetben, és nincs gyermekük, azok jobb ha csöndben maradnak, mert lehet hogy Õk is kerülnek még ilyen helyzetbe.Akkor nézzenek majd magukba, hogy ki milyen fasza ember!!!
A kérdező hozzászólása: Csak ha Õ nem jön, azt nem jelenti be.Az meg hogy én a kislánnyal elköltöztem, nem kifogás.És ha a kezdetektõl fogva itt laktunk volna?És engem mint körülbelûl az elõzõ hozzászóló, ne bántson meg, hogy én milyen anya vagyok, mert nem ismer.Nézz magadba.Én csak gyermekemet akarom attól megóvni, hogy az apa részére ne csak játékszer legyen, és akkor látogatja amikor csak Õ
Kislányom anyjától én is elváltam.Lányom ekkor 4 éves volt.Én akkor viszem el a gyereket amikor csak akarom persze figyelembe vettem az ovit most meg az iskolát(2.-os)A gyerektartást rendszeresen és idõben fizetem.Van olyan hónap, h nem tudom elvinni a lányt de mindig felhívom és szólok neki és az anyjának.A kislánynak azért, h ne csalódjon az anyjának meg azért, h nem ígérje meg elõre és feleslegesen.
Most olvasom, hogy az anya azok után akarja korlátozni a láthatás jogát az apának, hogy elköltözött olyan távolságra ami nagy költséget jelent az apának. Ezt miért nem írta kedves kérdezõnk már a kérdés feltevésekor, hogy apuka azért nem látogatja a gyermekét mert... Moszkvában Mercedest osztogatnak? Ja nem: Volgográdban Ladákat fosztogatnak! Aki ilyen módon tesz fel kérdést és azt a benyomást kelti, hogy õ megad minden jogot a gyermek láthatásához, az a szülõ alkalmatlan a nevelésre mert egyoldalúan, a maga érdekében elhallgat és elferdít dolgokat! A gyermek érdekében a gyámügy mielõbbi vizsgálata szükséges, mert az ilyen anya alkalmassága megkérdõjelezhetõ, hiszen ha elferdít tényeket itt, egy nyílt kérdés esetén, akkor mit csinálhat mikor másoknál degradálja a férjét? Szerintem az ilyen anya, alkalmatlan a gyermeke nevelésére, mert a látszólagos sajnálat felébresztésen kívül, csak önmagát szeretné vissza igazolva látni, hogy jól döntött: Ez az anya jellemtelen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászolást!Az új párom miatt nem jön látogatni.Mi elég messze költöztünk a régi lakóhelytõl, és a volt párom azt mondta, neki arra nincs pénze hogy mindigelutazzon 20 ezreket benzinre, oldjam meg azt hogy én megyek vele haza, ahol eddig éltem.De beszéltem Ügyvéddel, és azt mondta, akkor az apuka vessen magára.A kislányom még csak 2 éves lesz, és csodálkozik azon, hogy az új páromat nevezi apának, és hozzá ragaszkodik.Mert ez a 2 éves gyermek már végighallgatta azt is, hogyan beszél velem a volt párom, és miknek lehord.Én ilyen apának nem adnék semmi láthatást.Miután "megcsinálták" a gyermeket, azután Õk letolynak mindent, de ha valami történik, mi anyukák vagyunk a szarok, holott mi tisztességgel neveljük a gyermeket.És akkor az ilyen emberek pofáznak, akik inkánn szégyenükben elsüllyedhetnének.
Szia! Az én párom a baba születése után 5 nappal lépett le. Most 8 hónapos a kislány, telefonon szoktunk beszélni, csak az a baj, hogy 10 km-re lakunk egymástól, ami még gyalog is messze van! Hm... Szóval a múlt héten eljött, mert beadtam a gyerektartásra az igényem és ki volt akadva, hogy kb. 4-szer látta az életben a kislányát és milyen dolog az, hogy Õt nem ismeri meg, miért nem mosolyog rá?? Na erre varj gombot! Hogy kötelezzem majd a kislányom arra, hogy szeresse az apját, ha nem is ismeri?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!