Találatok a következő kifejezésre: A férjem minden vizsgálatkor (6 db)

Voltam vérvételen ott és nőgyógy. Is vizsgált azt mondta hogy minden rendben, a férjem most csináltatja a vizsgálatokat. Hova kell még elmenni vizsgálatokat csináltatani?

Ha például a petevezetékem nem átjárhato vagy valami egyéb más ilyen fajta problémám van akkor azt egy uh,vagy egy sima "kézi"vizsgálattal megállapitottak volna?Mert gondolom ha talált volna valamit szolt volna.Vagy más vizsgálat kell hozzá?

Legjobb válasz: Lehetnek olyan problémák, amire egy egyszerû nõgyógyászati vizsgálat kevés. Ilyen a petevezetékek átjárhatóságának vizsgálata, ez egy kisebb beavatkozás, HSG-nek hívják. Ehhez nekem a dokim adott idõpontot a klinikára külön. Nem tudom jól értem e, hogy neked nincs magándokid? Ilyenkor nem tudom mi van, de szerintem jó lenne keresned egyet, ha nincs és teherbeesési nehézséggel küzdesz. Egyébként amiket megcsináltak, az elsõ körben elegendõ, de jó lenne, ha a kivizsgálásokat és az eredményeket összefogná egy lelkiismeretes szakember, mert ha mindig mással konzultálsz, akkor nem lesz követhetõ a folyamat. De ez csak egy javaslat.

Lehetnek olyan problémák, amire egy egyszerû nõgyógyászati vizsgálat kevés. Ilyen a petevezetékek átjárhatóságának vizsgálata, ez egy kisebb beavatkozás, HSG-nek hívják. Ehhez nekem a dokim adott idõpontot a klinikára külön. Nem tudom jól értem e, hogy neked nincs magándokid? Ilyenkor nem tudom mi van, de szerintem jó lenne keresned egyet, ha nincs és teherbeesési nehézséggel küzdesz. Egyébként amiket megcsináltak, az elsõ körben elegendõ, de jó lenne, ha a kivizsgálásokat és az eredményeket összefogná egy lelkiismeretes szakember, mert ha mindig mással konzultálsz, akkor nem lesz követhetõ a folyamat. De ez csak egy javaslat.
Ezután még következhet a Te hormonvizsgálatod a cilusdoban 2x. Elõször a mensi 3. majd a 21. napján. Ha minden oké, akkor érdemes elvégeztetni a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, amit 3 féleképpen csinálhatnak: kórházban röntgenesen, kontrasztanyagot fecskendeznek beléd és röntgennel megnézik átjár-e a folyadék, laparoszkópiával, ami altatásos mûtét, be kell feküdni pár napra. Hátrány, hogy mûtét, elõny, hogyha van vmi gond rögtön tudják orvosolni. Magánorvosi rendelésen kb. 30ezerért csinálnak ultrahangos átjárhatóságit, ami ugyanaz mint a röntgenes, elõnye, hogy nincs sugárzás. De ezt sajna a TB nem támogatja. Ha minden oké, akkor vizsgálják, hogy van-e peteérésed. Orvos ultrahanggal. Ehhez nem elég egy vizsgálat, a ciklus alatt többször nézik, hogy érik-e a petéd illetve hogy utána megreped-e a tüszõ. (bocs ha hosszú voltam:-) )
A kérdező hozzászólása: hormonvizsgálaton voltam már

A férjem eddig minden vizsgálatkor bent volt velem, kivéve az első kettőt. Mikor nézik, hogy mennyire tágultam, akkor is bent lehet? Vagy ez hogy szokott történni?

Legjobb válasz: Nekem minden vizságálaton bent volt, soha nem küldték ki, akármit is vizsgált az orvosom.

Nekem minden vizságálaton bent volt, soha nem küldték ki, akármit is vizsgált az orvosom.
Hüvelyi vizsgálattal, kézzel vizsgálja a doki.
Szia! Nálunk azt mondta a doki, hogy ami a kismamát nem zavarja, az õt sem. Ezek szerint nálatok is így van. Egyébként meg a legtöbb rendelõben el van takarva a szülõszék, amin vizsgálnak, szóval szerintem nyugodtan bent lehet, nem fogja látni, ahogy vizsgálnak. A tágulást kézzel nézi meg hüvelyi úton, mint a legelsõ vizsgálatkor a terhességet. Csak ez sokkal kellemetlenebb. 38 hetes kismama

A férjem volt sperma vizsgálaton. Volt tenyésztésen is minden.Azt mondták, minden rendben. Spermaszám, mozgás, stb. De az állaga a spermának nem túl jó. Mire számíthatok?

Mármint,hogy túl s?r?.Vagy ilyesmi.Nem pontosan értem.Hígabbnak kéne lennie.Állítólag ez jelezhet valamilyen gyulladást is.Volt már valaki ilyen helyzetben?És csak 1 hét múlva lesz eredmény.Nem tudom mire számítsak.Bár azt mondta a doki,hogy nem kell izgulni nincs nagy baj és gyógyszerel ezt lehet kezelni.köszönöm

Legjobb válasz: Valószínûleg a mozgásukat gátolhatja a sûrûség egy kicsit. Ha az andrológus azt mondta, hogy minden rendben, akkor szerintem ne izguljatok, biztosan érti a dolgát, legyetek türelemmel, biztosan szépen össze fog jönni majd a baba!!!

Valószínûleg a mozgásukat gátolhatja a sûrûség egy kicsit. Ha az andrológus azt mondta, hogy minden rendben, akkor szerintem ne izguljatok, biztosan érti a dolgát, legyetek türelemmel, biztosan szépen össze fog jönni majd a baba!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt is mondta, hogy a sûrûsége miatt nem tudnak bejutni.Bocsi, hogy ilyen hülyén fogalmazok csak nem igazán tudom a szak nyelvet.És lehet, hogy csak tényleg ez gátolja a teherbe esést?Velem majdnem minden rendben.Csak bromocriptint szedek 3 hónapja.De az értékem is teljesen jó már két hónapja.Folyamatosan figyel a doki meg minden.Ha esetleg gyógyszert kap a férjem mennyi idõn belül hat?
Páromnak is nagyon sûrû a spermája, de sikerült a baba, úgyhogy nem hiszem hogy ez miatt ne lenne. Azért javasolnám hogy igyon sokat, segíthet! És kitartás, türelem, ne görcsöljetek rá, csak lazán, elõbb fog siekrülni!:)


A férjemnek foltokban hullik a haja és egész nap folyik az orra. Mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Minden vizsgálaton túl vagyunk, nem találtak semmit!

(arcüreg röntgen és CT, fogászat (panoráma röntgen is), EKG, tüdőszűrés, bőrgyógyász, allergia vizsgálat, fül-orr-gégészet, természetgyógyász, vérvétel)

Legjobb válasz: ez veszettség

ez veszettség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves elsõ! Hol lehet kapni Biotint? Gyógyszertár? Gyógynövény bolt? Nem találtam az interneten! Amit írtál vizsgálat, az az, hogy ilyen rézcsõ félét kell fogni és ráállni valamire? Mert olyan vizsgálaton is volt, de nem tudta pontosabban elmondani! Akkor teákat kellett innia, egy kicsit javult a helyzet, de most megint rosszabb lett! Ja, meg akkor kapott akupunktúrás kezelést is.
Kedves kérdezõ. Ha itt válaszolok a 11:49-es kérdéseidre, azzal könnyen lehet, hogy megsértek valamit az oldal szabályzatából. Ha komolyan érdekelnek a részletek, írj privit, és akkor szivesen válaszolok.

Hol kell elkezdeni a vizsgálatokat ha egy éve nem esek teherbe? Velem minden rendben, a férjemmel még nem voltunk orvosnál.

Jöv? héten megyünk urulógushoz a férjemmel. A férfiakat ? vizsgálja baba téren?

Legjobb válasz: Igen férfiakat urológus. Megvizsgálják a prosztatát és spermamintát is kérnek amit bevizsgálnak h életképesek-e és elég gyorsak-e. A nõknél UH- vizsgálat, vérvétel, petevezetékek átjárhatósága, hormonszint vizsg.

Igen férfiakat urológus. Megvizsgálják a prosztatát és spermamintát is kérnek amit bevizsgálnak h életképesek-e és elég gyorsak-e. A nõknél UH- vizsgálat, vérvétel, petevezetékek átjárhatósága, hormonszint vizsg.
Szia! Igen a férfiakat az urulógus vizsgálja. Egy sperma vizsgálatot fognak neki csinálni. Nálunk a férjemet küldték el elösször kivizsgálásra, és "szerencsénk" is volt, mert herevisszérvet diagnosztizáltak nála, amit megmûtöttek, és most fél év után, 6 hetes terhes vagyok. Nálad már mindenféle vizsgálatot megcsináltak?

A férjemnek kevés spermája van. Elküldték genetikai és hormon vizsgálatra is. Minden rendben. Mi okozhatja akkor az alacsony spermaszámot? Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ajánlom a Multi Maca-t, itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.freeweb.hu/bushidogs/forevermultimaca.html Növeli a spermaszámot! Megrendelheted: http://aloeverabolt.hozocenter.hu/component/option,com_virtu.. Sok sikert! Ne adjátok fel semmiképp!

Ajánlom a Multi Maca-t, itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.freeweb.hu/bushidogs/forevermultimaca.html Növeli a spermaszámot! Megrendelheted: http://aloeverabolt.hozocenter.hu/component/option, com_virtu.. Sok sikert! Ne adjátok fel semmiképp!
Az elõzõ válaszoló vagyok. Olvasd a te kérdésed feletti kérdésre is a választ! (nem én írtam egyébként)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!