Találatok a következő kifejezésre: A férjem minden (411 db)

Elítélendő, hogy titkos bankszámlát akarok nyitni, mivel a férjem minden pénzünket elszórja?

A férjem a lehet? legkevésbé sem látja át a pénz értékét, fogalma sincs a spórolásról. Nagyjából hasonlóan keresünk, nem is rosszul, ? mégsem áll meg addig, amíg a hónap végére el nem költ minden egyes forintot. Nem lehet a boltba se elküldeni úgy, hogy a listára felírtakon kívül ne venne még vagy 10.000 forintnyi csokit, cukrot, üdít?t. Máskor úgy dönt, hogy neki kell még a 2000 szerszámkészletéhez egy 2001-edik, vagy a számítógépéhez egy alkatrész, amit 3 hónap után már cserél is le. Még az sem lenne baj, ha ezeket a dolgokat fokozatosan venné meg, de nem, minden azonnal kell, nem képes várni.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy jó ötlet, fõleg, hogy a saját fizetésedbõl. Ha a férjed azt mondja, hogy azt amit õ keresett van joga elkölteni, akkor te is azt csinálsz a saját kereseteddel amit akarsz. Nekem tetszik, leleményes vagy ;) Késõbb majd a férjed is megfogja hálálni, ha (ne adj isten) olyan helyzetbe kerültök amikor rádöbben, hogy, ha te nem lennél nem lenne mibõl élnetek, mivel mindent elszórt.

Szerintem ez egy jó ötlet, fõleg, hogy a saját fizetésedbõl. Ha a férjed azt mondja, hogy azt amit õ keresett van joga elkölteni, akkor te is azt csinálsz a saját kereseteddel amit akarsz. Nekem tetszik, leleményes vagy ;) Késõbb majd a férjed is megfogja hálálni, ha (ne adj isten) olyan helyzetbe kerültök amikor rádöbben, hogy, ha te nem lennél nem lenne mibõl élnetek, mivel mindent elszórt.
Csináld nyugodtan!Csak sajnos vigyáznod kell, mert ha anyagilag ennyire máshogy álltok a dolgokhoz, rámehet a házasságod is.nekem is ilyen volt a férjem, hiteleket vett fel ki tudja mire, minden pénzt elköltött, én jól kerestem, de hiába:( Szóval a "titkos" bankszámla mellett beszélnetek is kéne errõl, mert tényleg jöhet váratlan helyzet...
Szerintem meg ilyen emberrel aki nem fogja fel hogy nem kellene elszórni mindent, azzal nem kellene közös kasza. Osszátok el a havi költségeket egyenlõ részre, mindenki annyit belead, és a többibõl mindenki azt csinál amit akar. Vegye meg abból amit akar.Amit megspórolsz így , nehogy egyszer bedobd a közösbe. Én a közös kasza híve vagyok, de látom nálatok nem segít semmi.
Szerintem ez a legjobb ötlet, amit tehetsz, fõleg egy ilyen férjjel. Ha titkos számlát akarsz, akkor arra kell vigyázni, nehogy kiderüljön, mert lehet belõle nagy balhé is. Az én párom ennyire nem felelõtlen, de már én is bánom, hogy nem tettem ugyanezt, amíg dolgoztam. Lenne egy kis tartalék, amire lehetne támaszkodni a nehéz napokon, ami a mai világban nagyon fontos, amikor senkinek sem biztos már az állása. Most, hogy munkanélküli vagyok, már késõ bánat.
Ez a helyzetedbe egyáltalán nem elitélendõ, hanem az egyetlen okos megoldás!
Nem feltétlenül küldenek. Én nem kértem, mert mindig elfelejtem kiüríteni a postaládámat és amúgy is a netbankon nézem meg az egyenlegemet vagy a számlatörténetet. Inkább netbankos hozzáférést kérj, akkor otthonról is tudsz utalni vagy csekket befizetni (igen, postára is lusta vagyok elmenni :) )
Szerintem is jó ötlet, csináld! Bár nem ártana megbeszélni a férjeddel, hogy álljon rá õ is a spórolásra, hiszen bármikor közbe jöhet egy váratlan dolog, amikor is szükség van a pénzre.
Teljesen egyetértek! De arra figyelj, hogy havonta küldenek számlaértesítõt! Tehát azt pl. 1 barátnõd címére kérd.
A titkos bankszámlán lévõ pénz is közös lesz, ahogy minden házasságban szerzett jövedelem az, függetlenül attól, ki mennyit keres és mennyit költ. (Nincs "saját fizu".) És gondolod, nem fog feltûnni neki, hogy eltûnik a fizuból x ezer Ft minden hónapban? Ugyan már... Mondjuk az is elég gáz, hogy szerinte joga van elkölteni, mert õ kereste...
A fizetni valókat intézheted folyószámláról, és most még meg lehet terhelni vele a közös számlát, azt úgyis levonják. Vagy most is így fizetitek? Akkor is kevesebb marad a számlán, kevesebbet tud költeni és miután ezeket elrendezted, meglátod változik e a költekezése, ha még így sem akkor nyiss magadnak számlát. Várd meg a reakciót a kevesebb pénzre, és utána közöld vele hogy szereted de ha hosszútávú házasságot szeretne, akkor fogadja el a külön állóságodat.
Veszekedes? Veszekedne? Hallottad azt a kozmondast, hogy "tamadas a legjobb vedekezes"? Ferjed ezt alkalmazza, terrorizal amellett hogy elcseszi a jovodet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát. Sajnos a külön számla nem annyira egyszerû. Egyrészt mindenképpen veszekedés lenne belõle, másrészt mint írtam, egyszerûen csak felélné a saját fizetését, és elvárná, hogy az enyémbõl menjenek a számlák. Adok még egy utolsó esélyt a megbeszélésnek, hátha van értelme, és felfogja, hogy ez így nem mehet tovább.
11:54-es...az számból vetted ki a szót! :-) Szóval kedves Kérdezõ! Tényleg úgy tûnik, hogy egy nagy gyerek a férjed! :) Ez esetben mégis inkább az lenne a jó, ha a közös számla maradna úgy, hogy minden nagyobb tranzakciót csak te végezhetsz rajta, a felvehetõ pénzt minimálisra állítod be, és idõnként ésszerû mértékû zsebpénzt adsz a "gyermeknek"! :-) Na jó, ez csak vicc, ne vedd komolyan. (Jobb a külön számla.)
10:10- re ragálok, de házasságban is létezik magánvagyon, most váltam el, és a külön bankszámlán gyûjtött pénz magánvagyonnak számít, amit nem vehetsz el a másiktól. Szóval nyugodtan gyûjtögess külön. Egyébként meg a bankoknál már lehet kérni, hogy ne küldjenek kivonatot, és akkor a lebukási esély is csökken. De tényleg jó ötlet lenne a külön kassza is, osszátok fel a költségeket, mindenki adja a felét, a többivel meg maga gazdálkodik. Hosszú távon te fogsz jól járni :-))
Nahat akkor mindezek utan dontsd el, hogy akarsz e, es meddig az anyukaja lenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyitottunk közös számlát, amikor összeköltöztünk, mindkettõnknek természetes dolog volt. Azt viszont akkor még nem sejtettem, hogy ilyen szinten túl fog költekezni. Ha most ennyi idõ után kijelentem, hogy külön számlát szeretnék nyitni, abból veszekedés lesz, és persze nem fog megoldani semmit: akkor egyszerûen elkölti a saját fizetését, és majd elvárja, hogy az enyémbõl legyen rendezve a számla. Tudja, hogy úgyis kifizetném, mert amúgy is én kezelem a számlát. Tényleg ennyire gyerekes pénzügyekben. Ha neki kellene a számlákkal törõdni, már rég börtönben lenne. :)
A külön bankszámla szerintem jó ötlet csak ne legyen titkos, mert abból csak baj származhat. Legyél határozott és mondd meg neki hogy, külön bankszámlát nyitsz és kész, tényként közöld vele, és a kártya legyen mindig nálad, gazdálkodjon abból a pénzbõl ami az õ fizetése, és rá fog jönni hogy így hamarabb elfogy, és muszáj lesz fontossági sorrendet állítani. Lehet hogy megsértõdik, de ez úgyis csak egy darabig tart. A titkos bankszámla nyomasztó is lehet számodra egy idõ után a titkolozás miatt, és úgyis észre fogja venni hogy kevesebb a pénz, és akkor magyarázkodni kényszerülsz. Szerintem erre nincs szükséged.
Sporolj, ha tudsz kozosre, de ne felejtsd el magadat sem. Magadnak is rakj felre, mert nem tudod ilyen ferfi mellett mit hozhat a jovo. Ne dolgozz hiaba.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy neki is akkor jön majd meg az esze, amikor tényleg nem lesz mibõl élnünk, és nem tudja fenntartani ezt az életvitelt. Sajnos otthonról hozta ezt, mert a szülei mindent megvettek neki, és sosem tanították meg a pénz értékére. Nem szívesen csapom be egy titkos számlával, de valakinek gondolnia kell a jövõre is.
Szerintem ez jó ötlet. Én is ezt tenném a helyedben. Ha a férjednek joga van költekezni, akkor neked meg jogod van úgy spórolni, ahogy tudsz. Ez olyan, mintha te is épp úgy költenél, mint a férjed, csak te nem szórod el szamárságokra, hanem a közös érdeketekben félreteszed.
Szerintem remek ötlet, nálunk is ugyanez volt a helyzet. De félõ, hogy ha tényleg bajba is kerültök, az általad félrerakott pénzt ugyanúgy elszórná... Én nem is szoktam megmondani, ha pl. prémiumot kapok, akkor mennyit kaptam. De már régóta nem is kérdezi meg. Ilyen helyzetekben a külön kassza a megoldás azzal, hogy megbeszélitek, kinek mire kell fordítania a fizetési bizonyos részét. A többivel meg csinál, amit akar... Az én férjem csak csodálkozik, hogy mióta gyeden vagyok miért nincs soha semmire pénzünk. Azóta nem is szórja úgy a pénzt, mert folyton szólok neki, hogy erre kell, meg arra kell, és már kezd megjönni az esze.
A kérdező hozzászólása: Itt végül is nem az a lényeg, hogy az eltitkolt összeget magamra költsem, hanem az, hogy ha megszorulunk anyagilag, akkor ne árverezzék el a fejünk felõl a házat egy számlatartozás miatt, hanem legyen vésztartalék.
ha pedig megtudja hogy van neked ilyen ; akkor kérni , vagy követelni fog belõle.
Szia! Nagyon jó ötlet! Kérj a számlához ebank-ot, és ott be tudod állítani, hogy ebankon keresztül kapj számlaértesítõt! Így nem derül ki! Sok sikert! Szép jövõt!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem lehet olyat, hogy ne küldjenek számlalevelet, de majd utánajárok. Ez egy utolsó megoldás, a megannyi hiábavaló megbeszélés után. Egyszerûen olyan, mint egy nagy gyerek, semmi fogalma nincsen a pénz értékérõl. Az aznapnak él, pedig egyszer már veszélybe került az állása. Szerencsére más jelentõs hibája nincsen, de ez is éppen elég nagy. Köszi a válaszokat.
még annak örülj hogy nem vagytok minuszban.az én elmebeteg férjem már felhalmozott 200 ezer tartozást is ugy hogy a testvére aki lehuzza annak csak ugy nekiadta a pénzt. borzasztó!!!

6 hónapos lányunk a férjemmel mindig gurul a nevetéstől, énvelem meg max elmosolyodik, gyakran sír. Mit tegyek?

Nem féltékenységből írom, hanem nem tudom hogy hogy mit kéne tennem hogy velem is jól érezze magát. Én is játszom vele, táncolunk zenére, szopik még sokat, de ha nem csinálok bohócot magamból akkor nem örül nekem. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Ismerõs.:-) férjem ràfùj a hasàra kacarâszik de elèg kb ha meglàtja èn meg egy mosolyért dolgozok oràkat :-D sirni szerintem nem miattad hanem neked sir.Mivel velünk vannak mindig apànak jobban örülnek.Nem hiszem hogy sokat tudsz tenni, de szerintem nem is kell:-) szinten 6 hòs a kiscsajom..

Ismerõs.:-) férjem ràfùj a hasàra kacarâszik de elèg kb ha meglàtja èn meg egy mosolyért dolgozok oràkat :-D sirni szerintem nem miattad hanem neked sir.Mivel velünk vannak mindig apànak jobban örülnek.Nem hiszem hogy sokat tudsz tenni, de szerintem nem is kell:-) szinten 6 hòs a kiscsajom..
A kérdező hozzászólása: Köszi. Volt már többször is hogy ugyanazokat a bolondos mozdulatokat csináltam mint apa, úgy nézett rám, hogy "ennek meg mi baja?" Én gátlásosabb vagyok, olyan ciki ha bohócot csinálok magamból. Máshogy nem lehet megnevettetnem?
1 vok :nekem hosszu a hajam ha fèsülõm heeee-zik ezerrel, ha megcirogatom rötyög.Akkor is ha az ujjait bekapom hammhamm kiseretebe vagy mondom neki hogy hopppaa ès hozza tapsolok akkor is rohog probald megtalalni a sajat rötyögeseteket ezeken apaval nem nevet ja megegy ha az orràra adok puszit meg ha mondom neki hol az orrod ? ezek is jok szoktak lenni ...
2.-nàl is jo otletek vanbak, àsitàson nàlunk is van kacaj...remèlem sikerül megtalàlnod..:-)
Nálunk is a Szent Apának kacarászott sokáig. Ebben a korban engem még kiszolgáló személyzetnek tekintett aki mindig macerálja peluscserével, evéssel, õrjöngött ha nem vittem sétálni, ha lefektetem és õ még nem álmos. Most hogy elmúlt 10 hónapos, kb.1 hónapja velem is "jóban van". Ha énekelek neki minden második sort gyorsabban, magasabb hangon énekelek, ez nagyon tetszik neki. Bújócskázunk, játszunk, ilyesmi. Mondtam apának, hogy néha Õ is pelenkázhatná, etethetné ha nem éhes ... stb., mert kicsit lélekölõ, hogy kiteszem a lelkem és nekem csak a sírás jut sokx.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a jó ötleteket! Igyekszem hasonlókat kreálni.
Szia.sikerül elérni valamit apuci kis hercegnõjènél? (1 vagyok) nàlunk tegnap hazajött az apja màr attòl szakadt a gyerek a nevetèstõl, ahogy a bukòsisakot levette. Persze orrszìvàsnàl üvöltott nekem :-D
A kérdező hozzászólása: Igen, én szívom le a fikuszkákat, teszem tisztába legtöbbször, hamit készítek neki, de nem, neki apa a minden:) Az az érdekes, hogy ha apa egy hétig itthon van, akkor is õ a minden. Én is több órát küzdök egy mosolyért:)

Kicsit csalódtam a férjemben mint apában és segítőben, pedig szeretem, hogyan tegyem túl magam rajta?

Legjobb válasz: Ezt a legtöbb anya érzi! Mit vársz el a férjedtõl,miben segítsen?

Ezt a legtöbb anya érzi! Mit vársz el a férjedtõl, miben segítsen?
Hmmm... ismerõs a helyzet, nekem már nem kicsi a kislányom, de most már nem is érdekel. Élünk normálisan és elfogadom, persze van, hogy kiborulok, de igazából nem tudom megváltoztatni. Azt meg õszintén szólva már nagyon meguntam, hogy állandóan veszekedjek vele mint egy rossz HP, pedig tudom, hogy nekem van igazam. Félre ne érts, nagyon szeretem a férjem , és tudom, hogy õ is minket, de úgy tûnik neki egészen már volt az elképzelése a gyereknevelésrõl. Jobban mondva én nevelem a gyereket, õ meg csak van második gyereknek :) )
A kérdező hozzászólása: Azt várom hogy türelmesebb legyen és magától átvegyen legalább egy fél napot a gyerekkel hogy én végre pihenhessek. És ne az legyen hogy amikor a gyerekkel foglalkozik sem tudok pihenni mert látom hogy nyûglõdnek, ahelyett hogy elvinné sétálni vagy valami jó mókát kitalálna, nemtudom nagyon fáj
Enyémre még ennyire sem lehet bízni, mert a kislányomat ilyenkor 99%-ban baleset éri. Ennyire vigyáz rá.
Mekkora a gyerkõc? Az én páromra ugyan rá lehet bízni a lányunkat(21hónapos), és volt olyan is hogy fél napra, de elõtte mindent a szájába kellett rágni. Kikészíteni a gyerek ruháit, megmondani hogy mit adjon neki enni, még azt is hogy menjen vele játszani. Segít õ csak mindig el kell neki mondani hogy mit, mert magától neki sem jut eszébe! Bár ha érzi hogy büdös van, megnézi MAGÁTÓL hogy kell e pelust cserélni!
Az én párommal is ez a gond. Bármit megadnék, ha 1 napot átvállalna... De nem fog, és nem is tudná megtenni sztem. Nemtom, h a ti párotok mennyit dolgozik, de az enyém sokat. Sajnos nem tud sokat lenni a fiunkkal, és így nála nincs meg az a berögzõdés, ami nálam. Én megtanultam a gyerekkel bánni, ha ránézek már látom, h mi a baja, h mit szeretne, õ nem. A múltkor pl. kacarászott a fiam (még 6 hónapos, és mély torokhangon nevet, ami furi, ha nem hallottad még) és a párom bepánikolt, h mi ez a hang, mi a baja a gyereknek. :-) Alig tudtam neki elmagyarázni, h nyugi, csak nevet! :-) Szóval én már kezdek beletörõdni, h ha el is megyek valahova, akkor azt a két etetés között kel megtennem, mert ha véletlenül félrenyelne a fiam, akkor a páromat itt találnám holtan, mert tuti szívinfarktust kapna... Azt hiszem ezt hívják úgy, h asszonysors...
nekünk van egy 3éves meg egy 3hónapos.én most a másodikkal jöttem rá, hogy nem segít.mert eggyel elvoltam, megoldottam, de most néha jó lenne ha lekötné a nagyot _sajnos néha szó szerint :) _ de ha a szájába rágom, meg is teszi.tényleg mondani kell nekik. egyszer levittem a nagyot magammal boltba a pici aludt. 5perc múlva telefonál, hogy sír a gyerek.mondom "forgasd meg" szagold meg.hát azt mondja nem büdös hihi jó, siettem haza.mire haza értünk fintorogva mosta épp a kezét, mert tisztába tette a picit :) hát én olyan büszke voltam rá.
Párom szerint is inkább az én "dolgom"a gyereknevelés de azért segít.Én nem szoktam neki használati utasitást adni.Elmondom hogy kb.mikor kell ennie(ez fontos)és azon kivül Õ hogy oldja meg a dolgokat az az Õ baja.Rájöttem(már 15 hós a fiunk)hogy a gyerekek annyira pontosan tudják hogy kivel, merre, meddig lehet elmenni, hogy az már vérlázitó.:-)Ne idegeskedj hanem szedd össze magad és menj el otthonról, pár órára.Lehet azért nem segít a párod mert úgy gondolja hogy ezt Te tudod tökéletesen csinálni, Õ meg nem.:-))


Semmi baj! Az erényövet ugyis minden alkalommal ráteszed!
A kérdező hozzászólása: Sajnos most tényleg idiótának érzem magam. Mondjuk most a munkámból adódóan egy hónapig el kellett utaznom, így csak a facebook van.
Miért baj az, ha like-olják egymás képeit, kommenteket írnak, beszélgetnek? Az hogy veled van, téged szeret még nem azt jelenti, hogy soha többet nem áll szóba ellenkezõ nemûvel.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! De akkor mi a határ? Mi az a megfogható határ amire már ráncolni kell a szemöldökünket?
Hát, ha én lennék a párod, s valami rosszakaró errõl a kérdésrõl tájékoztatna engem, én már erõsen ráncolnám a homlokomat. Bizalom? Ha az nincs, akkor megette a fene az egészet.
Hááát erre nem hiszem, hogy létezne általános válasz, mindenkinél más. Nekem például elég magas a "tûréshatárom". Volt olyan "barátnõje" a férjemnek, akivel elég sokat chat-eltek és volt, hogy találkoztak is. Nem zavart és nem voltam féltékeny. Tudtam, hogy olyan közös témájuk van, amiben én nem tudok a partnere lenni (egy suliba jártak).
Meme22 Ne irígyeld. Szegény a semmibõl is problémát akar csinálni képzeld ha problémája van mit tesz magával. Kérdezõ. Ne csinálj problémát a semmibõl, saját érdekedben. Bízz férjedben. Én símán megkérdezek mindent meg õ is tõlem. Ez tényleg nem tûnik problémának hogy bejelölgetik egymást. Semmi jelentõsége. Ne próbálj rátelepedni. Normális dolog !
Én nagyot csalódnék, ha kiderülne, hogy a férjem az õt kiszolgáló személyzet tagját "ismerõsként" kezeli a facebook-on. Nem normális dolog, nem az a viszonyrendszer. Igaz, õ nem is tenne ilyet.
"Én nagyot csalódnék, ha kiderülne, hogy a férjem az õt kiszolgáló személyzet tagját "ismerõsként" kezeli a facebook-on. Nem normális dolog, nem az a viszonyrendszer. Igaz, õ nem is tenne ilyet." Nehogy már keveredjen a pórnéppel az ember. Cccö! Még emberként, mitöbb, kedves ismerõsként kezelni olyan alantas embereket, mint a "kiszolgáló személyzet"?!?! Felháborító! Az a "kiszolgáló személyzet" meg mit képzel magáról, hát egyenértékû ember õ, vagy csak alantas munkát végzõ másodrendû állampolgár? Hallatlan!
Biztos, hogy ebédel abban az étteremben? Hátha cicázik. Nem face book, hanem face to face.
23-as: ezzel a szövegértéssel nem csodálom, hogy ingednek érezted a hozzászólásom és öltözködtél... Adott helyzetben (!) a pincérnõ és a vendég nincsenek egy szinten. A vendég áll magasabban. MÁS helyzetben (!), privátin lehetnek jó barátok, az orvos és a pincér. De AZ a két személy, ABBAN a helyzetben nem áll egy szinten.
Igen, de mivel minden nap ugyan oda jart, mar megismerik, kialakulhatott egy kozvetlenebb kontakt, nem a kiszolgalo szemelyzet tobbe. Furcsan fogalmaztal, mert nekem is kinyilt a bicska a zsebemben tole, csak miutan megmagyaraztad lattam, h erted. De amugy alapesetben igazad van, ha egyszer kajalsz vhol.
A kérdező hozzászólása: Annyira nem zavar, hogy be vannak neki jelölve a pincér hölgyek. Igazatok van, egy facebook ismerõssé válás még nem nagy dolog. De azért valaminek a kezdete lehet pl.: ismerõsök lesznek, aztán lájkolják egymás képeit, hozzászólnak, és ebbõl jön a privát beszélgetés, amitõl közelebb kerülhetnek egymáshoz. (feltételes módban)
Komolyan ez a legnagyobb probléma az életetekben? Hidd el, irigyellek!
Úgy látszik, itt nem lehet értékelhetõ választ adni, mindenki le lett nyomva. :-( A kérdés valójában az, szeretitek-e egymást. Ha igen, akkor mit számít a facebook? Divat lógni rajta, s fõleg kezdetben hajlamos a felhasználó mindenkit bejelölni. Van akinek több száz ismerõse is van. Nincs jelentõsége.
...csak nem te vagy az, akinek a férje tegnap még csak kávézott ugyanott? :)
Én nem értem a problémát.
Akit az ember nap mint nap lat, azokat ismeri.
Én is minden nap ugyanabban az étteremben ebédelek, és ott is fiatal pincér lányok vannak. Ha lenne facebookom, akkor valószínûleg mind "ismerõseim" lennének. A mai világban ez teljesen normális dolog.
Egyébként miért tulajdonítasz felnõtt, értelmes feleségként ekkora jelentõséget egy közösségi oldali jelölésnek? Komolyan nem értem. Egyébként tényleg ismeri, hiszen naponta oda jár, biztos beszélgetnek is, a férjed ad borravalót, esetleg ismerik az ízlését, már ismerõsként üdvözlik, tudják hány cukorral issza a kávét stb. Ennyit jelent az ismerettség- miért olyan nagy baj ez. Ha a kapcsolatotok mérõje a facebook, akkor az nagyon sajnálatos. Semmi jelentõséget nem tulajdonítanék neki, sõt nem is idegesíteném magam feleslegesen azon, hogy a férjemnek ki és milyen ismerõsei vannak. Kicsit sem érzed cikinek ezen pörögni és már megcsalásra gyanakodni? :) (a férjem sokat utazik munkaügyben külföldre- mesélte, hogy egy közösségi oldalon rátalált az utazásaikat szervezõ cég egyik nõi munkatársa, aki az õ utazásait is szervezi és szokott jó utat kívánni vagy megkérdezni, hogy hová utaznak legközelebb vagy hasonlók- szerintem ez is teljesen helyénvaló- eszembe nem jutna ilyeneken aggodalmaskodni, nem vagyunk óvodások :)
Mivel törzsvendég, így gondolom szoktak beszélgetni is, nemcsak a "mit hozhatok" az összes kommunikáció. De miért ebédel minden nap étterembe? Te nem szoktál neki fõzni és csomagolni? Az én férjem meg csak abban bízik, amit én készítek neki és szerencsére nagyon szereti. Arról már nem beszélve, hogy havonta így akár 25 ezret is simán meg lehet spórolni.
Már miért lenne baj? Bolond vagy?
7! Dehogy lehet spórolni 25 ezret! Vannak helyek, ahol jó árban van finom menü, ami ráadásul friss is, nem melegített. Meg nem mindenkinek van kedve meló után minden este fõzni a férjének másnapra.
Nekem kicsit furcsa, én nem szoktam bemutatkozni a pincéreknek. Név nélkül meg hogy talál meg?(N)
Nekem is ismerõsöm facebookon a fodrász, akihez sokáig jártam. Nem jelent semmit.
Nekem is ismerõseim a pincérek ahová mi is szinte naponta járunk kolléganõmmel. Egyik férfi másik nõ. Nem akarok rámászni a pasira, õ sem rám és leszbi sem vagyok :) a pizzázós srác is ismerõsöm, pedig heti egyszer megyünk. Rá emlékszem, hogy õ jelölt be a férjemmel egyidõben, mivel nemrég volt. Ahová a férjem jár ebédelni nem tudom, hogy ismerõsei e.
Az én párom minden nap ugyan abban a boltban veszi a reggelijét és minden alkalmazottat ismer. Neki is ismerõsei facen az ott dolgozók, sõt még én is ismerem õket és nagyon rendes emberek. Egyáltalán nincs ezzel semmi baj, hiszen a párom kollégái nekem is az ismerõseim facen. Szóval szerintem ne aggódj! Fõ a bizalom. :)

Miért bánik velem úgy a férjem mint egy gyerekkel?

Szívbeteg vagyok, gyógyszert kell szednem. Ezt én tudom nagyon jól, de a párom úgy kezel mint egy gyereket.

Legjobb válasz: Csak félt,mert szeret!

Csak félt, mert szeret!
Csak törõdik veled!:)
ez legyen a legnagyobb problémád :) máskor meg az a baj, ha le se sza.rják az embert.
Jó, nagyon szuper az, hogy ennyire törõdik vele, de szerintem mindenki tudja, hogy egy idõ után már ez is sok tud lenni. Fõleg, mikor egy nap már ezredjére mondják el.
A kérdező hozzászólása: De ez már túlzás, ma este is leégetett mindenki elõtt azzal a mondattal, hogy "nehogy igyál mert akkor nem tudod bevenni a gyógyszered". Mintha nekem nem volna ennyi eszem...
Meg akarja mutatni mindenkinek, hogy törõdik veled, nincs ezzel semmi gond!
Csak félt, mert szeret Téged. Bárcsak az exem is így viselkedett volna velem.
Mondd meg neki határozottan, hogy téged ez idegesít és hogy nem törõdésnek, hanem lealacsonyításnak, megalázásnak veszed. Biztos megérti.
Add oda olyannak, aki megbecsüli!:)

A férjemmel mindig csak kézzel vagy szájjal elégítjük ki egymást, így nagyon jó nekünk, én is mindig elélvezek! Mit gondoltok erről?

Kb fél éve nem szexeltünk, nem is hiányzik, de azért furcsa nem?

Legjobb válasz: Szerintem tök oké, ha mindkettõtöknek jó. Az a lényeg, nem? Egyébként meg kinek mi a furcsa...

Szerintem tök oké, ha mindkettõtöknek jó. Az a lényeg, nem? Egyébként meg kinek mi a furcsa...
En is jobban szertem az oralt mind adni mind kapni. Havi 1 szexxel en boven kieggyezek. Nincs ebben semmi kivetni valo. Ha meg nem erzed teljesenek a szexualis eletedet, vegyetek egy vibrit s mikozben nyal addig a kezevel meg ki-be mozgatja a repat.
Nem. Mi is sokáig bírjuk barátommal szex nélkül, és ilyen módszereket alkalmazunk. Lényeg hogy egymáshoz érhessünk ilyen módon, és rosszalkodjunk.
Ha mindkettõtöknek így esik jól akkor nem furcsa miért lenne az? Most így jó és kész :) !!! De mondjuk én nem bírnám ki fél évig szex nélkül akármennyire is szeretem az orált!!!:)
nincs vele baj, sõt, ha Afrikában bevezetnék, akkor nem kellene állandóan a segílyt küldeni (oda is...)
Nekem bejönne az ilyen. :$ Fiú vagyok, és sose éreztem azt h nagyon le kéne feküdnöm bárkivel is. ezerszer jobban vonzanak az elõjátékok meg az ilyesmik. mázlista kérdezõ! :$ :D egyébként Ti dolgotok, hogyan és mit csináltok a férjeddel. ha így jó nektek, akkor csináljátok így. én sose értettem azokat se akik szexkapcsolatot keresnek, mi benne a jó, csak a szexben. pedig már nem vagyok tizenéves. és ez azért is jó, mert ha nem akartok gyereket, akkor ezzel még inkább csökkentitek a teherbeesés esélyét. nekem ez egyáltalán nem furcsa. de én is gondoltam már arra h én furcsa lehetek mások számára ezzel, amit leírtam. legyetek boldogok, további boldog házasságot!
azt h hacsak nincsenek komoly fizikai okai annak h nem teszi be oda ahová való, akkor ott gondok vannak.egy rendes kapcsolatba kell az is h legyen egy jó d*gás is legalább idõnként.
Ha ez nem szex, akkor mi? A szonettírás?
A kérdező hozzászólása: 25/l és 27/f
Korotok?
Ha nektek így jó, akkor nincs mit hozzáfûzni! Ez az egy dolog az, amit mindenki igyekszik úgy csinálni, hogy neki (nekik) a legjobb legyen. Nekem hiányozna az összeolvadás érzése orgazmuskor, amit nem lehet mással helyettesíteni!
Gondolom lefárasztod :)
Gondolom azt a fajtát issza, amiben van némi khm... serkentõszer is a koffeinen túl. Én mondjuk hányok az energiaitalok szagától, úgyhogy az rövid aktus lenne, ha az én párom inná... :D
Azt hittem elõször hogy alkoholt iszik szex elõtt, gondoltam azért hogy szebb legyél de tévedtem. Energia italt, talán hogy el ne aludjon?:/
Milyen hamar megy el? S ez Téged zavar ?
A kérdező hozzászólása: Hát a múltkor is kérdeztem tõle valamit szex közben, olyan zavarba jött , hogy lekonyult neki.Pedig nem volt gáz a kérdésem.
Hát basszus, azért egy házasságban ilyen alap kérdéseket nem lenne rossz feltenni egymásnak. Ha ez nem megy, már rég baj van.
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem , hogy lefárasztanám. Probléma nálunk , hogy õ hamar elmegy én meg nehezen, csak ha kinyal.Megkérdezni nem akarom mert õ nem szeret szexrõl beszélgetni, kicsit gátlásos ilyen téren. Már rég együtt vagyunk, harmincas éveinket tapossuk. Arra gondoltam lehet azt hiszi , ha energia italt iszik akkor tovább bírja a közösülést, nem megy el olyan hamar.
hogy ne konyuljon le
Miért nem kérdezed meg? Egyébként ez az energiaital mánia már az õrületbe kerget engem.
Az energiaitaltól nem fogja tovább bírni, sõt, szerintem még rosszat is csinál, pl. a kávé nem segít az erekción. Én a pasi lelkére próbálnék hatni a helyedben. Elmondanám, hogy mennyire szeretem, mennyire élvezem az együttléteket (akkor is, ha ez nem mindig így van), és mennyire kívánom. Biztosítanám róla ugyanakkor, hogy nem elsõsorban a szex miatt vagyok vele, hanem mert nagyszerû ember. Ettõl hátha felbátorodik kicsit és megnyugszik, mert most szerintem van rajta egy teljesítménykényszer. Ezután meg kellene próbálni úgy együtt lenni, hogy kétszer egymás után, az elsõ alkalomkor gyorsan elmegy, az nem baj, a második alkalommal (ha sikerül felállítani, és itt segítség a lelki dolog) már sokkal tovább fogja bírni.

A férjemnek minden nap hányingere van de nem tud hányni. Mitől tudna?

Legjobb válasz: Szerintem nem hánynia kellene, hanem orvoshoz menni.

Szerintem nem hánynia kellene, hanem orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
A hányinger okozója sok minden lehet, fizikai munka, és a rekeszizmok megterhelése. Lehet hogy vírus, de akár baktérium is okozhatja a hányingert a bélcsatornát megtámadva. Minek akarod mehányati?? Mennyen el orvoshoz! ( A válasz 100%-ban helyesnek tünik)
Az nem normális, hogy valakinek napokon keresztül hányingere van. Küldd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. már volt orvosnál de semmi baja sem volt fizikailag.
Ha nincs semmi baja, kiprobalhatja azt a tablettat, amit utazasi hanyingerre adnak, nem tudom a nevet, en cseppekben kaptam, a napokig tarto hanyingerem elmult.A stressztöl is lehet, ha megse mulik, vissza az orvoshoz.
Szerintem is pszichés oka lehet. Mondjuk nagyon szorong valamitõl. Mindenkinek hányingere van pl. vizsgák elõtt, ha fél tõle.

Szeretnek gyereket de a ferjem mindig gumit hasznal de en mar nagyon vagyom meg 1 re hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ha ehhez itt kell tanácsot kérni, akkor baj van. Azért visel gumit, mert õ már biztos nem akar? Vagy azért, mert esetleg akarna, csak meg kellene beszélni vele?

Ha ehhez itt kell tanácsot kérni, akkor baj van. Azért visel gumit, mert õ már biztos nem akar? Vagy azért, mert esetleg akarna, csak meg kellene beszélni vele?
A gyereket mindkettõtöknek akarni kell. Ülj le elé és mond meg neki, kérdezd meg a véleményét róla. Ne agonizálj!

A férjemmel minden nap szeretkezünk mert nagyon szeretnénk babát. így nem lesznek gyengék a spermák. Vagy 2-3 naponta kellene?

Legjobb válasz: 2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap. 32

2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap. 32
Én egy fél évig nem estem teherbe a "mindennapos" módszerrel. Az orvos azt mondta, 24 óra alatt nem tud elegendõ, jó minõségû sperma termelõdni. Az orvos tanácsára átálltunk a kétnaposra, és azonnal meglett az eredménye! A 3 napot már túlzásnak tartom, mert egyénfüggõ hány órát él a spermium, a 48 óra a tuti! 19 hetes
Úgy bizony!2-3 nap kell, hogy megfelelõ számú és minõségû termelõdjön!
Egyettertek a 17:56-os valaszadoval. A ket nap a tuti. A 48 ora az a legbiztosabb. Persze a 3 napossal is belel lehet talani de olvastam valahol, hogy a spermak termekenyito kepessege 48 ora. Varj mindjart megkeresem neked a neten: A peteeres resznel irja az elejen: http://bebilap.hu/terhesseg/hetek/1_11_het.htm Van egy olyan resz, hogy meddig eletkepes a spermium: http://www.szexualitas.hu/print.php?id=129&catid=1
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat megpróbáljuk 2 naponta hátha sikerül. mert már nagyon régóta probálkozunk de hiába.
Mit jelent a nagyon régóta? Mert 1 év még természetes a próbálkozásra.Ha azon is túl nem árt vizsgálódni.Czeizel Endrének volt egy írása, amiben az volt, hogy 2 nap a tökéletes, esetleg 3 nap.Utánna már "elöregednek".Mi 3 naponta csináltuk.A 2.hónapban sikerült, csak missed lett a vége! :-(( Így megint várunk, és bízunk, hogy megint sikerül majd ilyen hamar...
A kérdező hozzászólása: van egy 6 éves lányom vele szinte röktön sikerült teherbe esnem. De most 1-éve probálkozunk de nem sikerül, pedig már itt lene az idelye a testvérkének


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!