Találatok a következő kifejezésre: A férjem mer (350 db)

Hagyjam el a férjem, mert nem akar dolgozni menni?

Munkanélkülin van 3 hónapig, de nem keresgél munkát, s?t hazudozik, hogy tanfolyamra jelentkezett, pedig nem. Ha nem lesz jövedelme, akkor 57 ezer forintból élnénk, ami az én rokk. nyugdíjam. Mennyire kell komolyan venni azt, hogy "szegénységben-gazdagságban" is a házastársunk mellett kell lennünk? Én mellette lennék szegénységben is, ha látnám hogy önhibáján kívül nem talál munkát. De hogy ne is keressen? Egyébként nagyon szeretem ?t, rendes férfi, nem iszik, nem n?zik, nem mászkál el itthonról, igaz egész nap játszik a számítógépen. Szeret engem, a tenyerén hordoz, jól megvagyunk a szex is jó. Boldogtalan lennék ha el kellene hagynom, de így meg állandó idegeskedésben élnék amiatt, hogy nincs pénz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Már ne haragudjatok, de én közelrõl sem lennék ilyan toleráns egy olyan férjjel, aki 3 hónapja nem keres munkát, csak hazudozik, és otthon sem segít, csak a számítógépen játszik. Nagyon jól látod a különbséget aközött, hogy õ is mindent meg tesz, hogy munkát találjon, vagy pedig nem is keres. "szegénységben-gazdagságban" nem erre az esetre vonatkozik. Beszélj vele, hogy ez így tovább nem fog menni. Talán észbe kap.

Már ne haragudjatok, de én közelrõl sem lennék ilyan toleráns egy olyan férjjel, aki 3 hónapja nem keres munkát, csak hazudozik, és otthon sem segít, csak a számítógépen játszik. Nagyon jól látod a különbséget aközött, hogy õ is mindent meg tesz, hogy munkát találjon, vagy pedig nem is keres. "szegénységben-gazdagságban" nem erre az esetre vonatkozik. Beszélj vele, hogy ez így tovább nem fog menni. Talán észbe kap.
De miért mindjárt arra gondolsz, hogy elhagyod? Nem lehetne beszélni vele?? Amúgy szerintem magától is rá fog jönni, hogy muszáj lesz dolgoznia, az az 57 ezer forint semmire sem elég.. Szerintem ha 3 hónap után rögtön a válás jut eszedbe, akkor egyéb gondok is vannak a házasságotokkal.
Ha nem vagy milliomos, igen.
3 hónap...barátnõm másfél éve keres melót, mégsem hagynám el. Tanfolyamok pedig nem mindig jók. Beszéljétek át.
Ne hagyd el ezért, de azért szembesítenie kellene azzal, hogy így nem is lesz neki. Ne játszadozzon mint egy gyerek a számítógépen, hanem tegyen azért hogy munkája legyen! Adjon be önéletrajzokat, próbálkozzon ismerõsöknél, újsághirdetésekben! Azért fura hogy ilyen nyugodtan játszadozik, amikor nincs pénz!
"Na de és te mit teszel bele a kapcsolatba? A rokkant nyugdíjat? Nem ismerhetem az állapotodat, de megváltozott munkaképességûeknek is van munkalehetõség..." Gondolom vezeti a háztartást, míg a párja linkel a számítógépen egész nap...legalábbis a kérdezõ ezt írta.
Na de és te mit teszel bele a kapcsolatba? A rokkant nyugdíjat? Nem ismerhetem az állapotodat, de megváltozott munkaképességûeknek is van munkalehetõség...
Nem értem, hgoy miért feltételezi itt sok válaszoló, hogy nem beszélt a férjével? Ha nem beszélt volna vele errõl, akkor a férjnek hazudnia sem lett volna lehetõsége. Kétlem, hogy rögtön a válás jutott volna eszébe a kérdezõnek. Ez nagyon súlyos kérdés, mert ma 1 fizetésbõl, pláne rokkant nyugdíjból nem lehet megélni. Abból sem, ha valaki a világ gondjai elõl a számítógép elé menekül, az ott kínált virtuális világba. Valószínûleg a férjed kicsit összeomlott, vagy ha korábban is oda menekült, akkor elege van a világból. Nekem ez inkább önértékelési válságnak és rejtett depressziónak tûnik. Eként bánj vele, szerintem. Próbáld azt megbeszélni vele, hogy attól, hogy épp nincs munkája, õ még értékes és máshol meg szükség lesz a munkájára. Mondd el, hogy mennyire szereted, és megrémít, hogy elbújik a gondok elõl a számítógép kínálta világba.
"Hagyjam el a férjem, mert nem akar dolgozni menni?" Rögtön, de még azelõtt, hogy megbeszélnéd vele a kérdést! Egyedül biztosan jobban kijössz majd a rokkantnyugdíjadból, ráadásul egy rokkantnyugdíjas nõ a mai világban igen könnyen talál magának jól keresõ férjet.
Ha szereted õt, akkor ne hagyd el!
Beszéld meg vele, muszáj dolgoznia. Vagy hogy képzelted a további életeteket? Gyerekek, stb? 57ezer forintból sajnos nem lehet megélni. Ha a férjed már idõs, vagy van félretett pénzetek (sok), vagy rengeteget dolgozott volna már és van félretett pénzetek, akkor érthetõ lenne.
Ne hagyd el. Próbáld õszintén megbeszélni vele az aggodalmaidat. Egyébként nálunk majdnem hasonló a szituáció. Én nem találok munkát már 3 hónapja, pedig már legalább 100 önéletrajzot is elküldtem....Szegény párom tart el jelenleg. (32 éves nõ vagyok)
Én úgy látom, három hónapig van munkanélkülin, gondolom, addig kaphat járadékot, nem pedig 3 hónapja. Mióta nem dolgozik? 1-2 napja, 1 hete? Ez sem mindegy. Adj neki egy kis idõt, hogy kifújja magát. Hirtelen rászakadt a szabadság, hadd használja ki egy kicsit. Terel, hogy miket intézett, hogy addig se szekáld. Elhiszem, hogy elég baj a kérdezõnek, hogy rokkant, bár nem tudni, mi baja, milyen mértékû a probléma. De nagyon sok olyan irodai álláshirdetéssel találkoztam mostanában, ahová kimondottan megváltozott munkaképességû alkalmazottat keresnek, adatrögzítõnek pl. A gép elõtt ülni és pötyögtetni úgy látom azért még tud. Más is munka mellett vezet háztartást, nem lehetetlen. Könnyû úgy osztani az észt a munkakeresésrõl, ha az ember csak otthon ül, és várja a nyugdíjat. Nem a kérdezõt hibáztatom, csak nem tartom fairnek, hogy csak addig jó neki a párja, amíg hozza haza a fizetését, különben mehet. Ez milyen kapcsolat így? És nyugodtan le lehet pontozni ezt a válaszomat is.

Mit gondoljak erről az egészről? Nem mondtam semmit a férjemnek mert így is tiszta ideg.

Párom anyukája tegnap megérkezett hozzánk. A férjem ment ki elé az állomásra,én a gyerekkel a buszmegállóban vártam ?ket. Amint leszálltak láttam hogy a párom nagyon ideges és veszekszik,de nem tudtam mi a baja. Aztán ahogy közelebb jöttek láttam hogy a drága anyuka,"enyhén" ittas. Már régebben is mondta a sógorn?m hogy az anyós iszik,de én nem hittem neki mert még sohasem láttam így. A páromtól is rákérdeztem már de ? mindég tagadta.

Legjobb válasz: Ne mondj semmit a férjednek,igy is szégyelli elõtted,szerintem.Ne törõdj vele,kivéve persze ha a gyerek elõtt iszik,vagy részegeskedik,egyszer ugyis haza megy.

Ne mondj semmit a férjednek, igy is szégyelli elõtted, szerintem.Ne törõdj vele, kivéve persze ha a gyerek elõtt iszik, vagy részegeskedik, egyszer ugyis haza megy.
Ha nem zavar annyira a dolog, akkor ne szólj a párodnak én is azon a véleményen vagyok. Valószínûleg emiatt veszekedett az anyjával, majd õ veszekszik az anyjával, te ne folyj bele ha nem muszáj, úgy értem nem szabad adni alá a lovat. Esetleg együttérzésedet kifejezhetnéd, ha szóba kerül a téma.
Második vagyok..az én párom sem akart hazavinni, mi is sokat veszekedtünk, mire nem mondott semmit csak hazavitt..hát érdekes volt szembesülni vele. Ha egy férfi iszik, akkor sem olyan kiábrándító, mintha egy nõ. MOndjuk õ sosem józan, szóval még életemben nem láttam úgy..hálistennek nem vagyunk napi kapcsolatban, de nem csoda, hogy a párom sem jár sûrûn oda..
Én vagyok, az alkoholista apa gyereke. (Nem tudom, hogy az elõzõ kommentet mikor írtam.) Akkor talán azért nem akart ezzel zaklatni a férjed, mert tudja, hogy Te min mentél át és nem akarta, hogy a begyógyult sebek ismét felrepedjenek. Nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: Az én apámnál is nagyban közrejátszott a pia hogy meghalt. Nálunk is van sok alkoholista, ezért nem értem mit akart ezzel.
Hát elég baj, hogy már a felesége vagy és még mindig szégyeli az anyját..
Hát én se értem, hogy mi lényege, hogy most szólsz vagy ne, ..Téged nem érdekel ez a téma?? Vagyis nem tudom, én biztos, hogy elbeszélgetnék errõl a férjemmel, avgyis nem is értem, hogy itt mirõl van szó..A férjed, de mégse tudtad biztosra..akkor nem is mesél a családjáról? Vagyis nem értem, hogy hogy nem beszéletetek errõl még.. Én midnent tudok az õ családjáról és õõ is az enyémrõl, és soha nem is szégyeltük egymás elõtt hiszen, nem a családdal élünk, hanem KETTEN.. Szóval szerintem ez a te dolgod...nem értem a ti családi életeteket.
A kérdező hozzászólása: Most már így értem miért nem akarta sosem a párom hogy náluk legyek a kapcsolatunk elején. Félév után voltam elõször hozzájuk. Sosem tudtam hová tenni a dolgot. Már majdnem szét is mentünk e miatt. Azt hittem engem szégyell, mert sosem akarta hogy menjek. Nem értem miért kellett ezt annyira titkolni?!
Én nem dugnám a homokba a fejem. Pláne nem a férjem elõtt. Õ is tudja, hogy tudod, akkor mi értelme?? Hol a bizalom, ha errõl nem tudsz vele beszélni? Még, ha szégyenli is, az az õ anyukája, Te meg a felesége vagy. Ha elõtted nem meri vállalni az anyja betegségét, ki elõtt teheti meg?? Mi aput "takargattuk" a külvilág elõl épp az alkoholizmusa miatt és nemcsak, hogy nem segítettünk ezzel Neki, de még rosszabb lett. Azóta már sajnos lehetõségem sincs segíteni, mert meghalt, pont a pia miatt. Én biztosan beszélnék errõl a férjemmel, persze majd, ha lenyugodtak a kedélyek.
Az én anyósom is alkoholista..örülj neki, hogy nem lakik közel. Úgysem tudsz segíteni, ha a férjednek mondod, akkor sem lesz másképpen..
A kérdező hozzászólása: Nem szólok én neki, nem õ tehet róla csak dühít hogy annyira tagadta. Nem értem mire volt ez jó, sok veszekedést megúszhattunk volna!

Nagyon összevesztem a férjemmel, mert ide akarja hívni aludni egy estére a gyerekkori barátját.5 hónapos a kisbabánk, 4éves és majdnem 6a másik kislányunk.2 szobánk van, meg egy ami mMindenes szoba. Mit csináljak?

A megkèrdezésem nélkül hivta ?ket,és most meg már nem akar velem élni.Mit tegyek?Èn nem is ismerem ?ket,és nekem elég a 3gyerek,n!!Õk meg 5-en vannak!

Legjobb válasz: Kedves férjnek meglehet mondani hogy ok,de kajával õ lássa el õket.Te meg cuccolj arra a napra gyerekekkel szülõkhöz ha tudsz.Egye csak meg a kedves amit fõzött.Minimum az hogy megkérdezi elõtte hogy mit szólnál hozzá.

Kedves férjnek meglehet mondani hogy ok, de kajával õ lássa el õket.Te meg cuccolj arra a napra gyerekekkel szülõkhöz ha tudsz.Egye csak meg a kedves amit fõzött.Minimum az hogy megkérdezi elõtte hogy mit szólnál hozzá.
Meg kellett volna beszélnie elõtte veled.
Kedves 6-os.Nem tudom hogy elolvastad e végig a kérdezõ sorait.õk vannak 5-en , a régi barát nem egyedül jön hanem szintén családdal , 5-en vannak szintén.Most akkor számoljunk....Nekem is tele lenne a hócipõm ha ezt csak úgy bejelentené a párom , hogy szia drágám, képzeld holnapra meghívtam 5 embert vendégségbe. Simán lemondanám, ha meg a párom akar találkozni vele, akkor menjen õ.
Elõbb kellett volna Veled megbeszélnie, nem egyedül dönteni. Teljesen igazad van hogy kiosztottad! Férjed meg azért dühös, mert nem akar beégni a haverok elõtt hogy az asszony dirigál. Mert gondolom azt nem mondja majd nekik, hogy veled elfelejtette megbeszélni! Remélem megoldódnak a gondok... Azért ha lehiggad a férjed kérdezd meg tõle hogy mi neki a fontosabb a család vagy a haverok?!
Hú, hát elég szépen összeveszhettetek ha idáig fajult a dolog. Szerintem egy estét ki lehet bírni, bár tényleg nem volt szép hogy meg sem kérdezett, de magamat ismerve az ilyen dolgok csak úgy alakulnak és bele sem gondol az ember, hogy lehet a másik nem fog neki örülni. Lehet õ úgy gondolta hogy bemutatja a szeretett családját, akikre annyira büszke a régi barátjának és eszébe sem jutott hogy esetleg veled is meg kéne beszélnie, annyira megörült a gondolatnak.
Hát egy estét csak kibírsz valahogy ilyen hiszti nélkül, mint amit itt is levágsz. Nem semmi, hogy emiatt így össze tudtál vele veszni. Ha emiatt elhagy, meg is érdemled....
Szerintem lépj le erre az idõre.Csak nem bombázzák szét a lakást.
még 5 ember egy ilyen pici lakásba ami nektek is kicsi? Mert normáls esetben nem gond ha vendégeket hív, de ahol nincs hely oda azért gáz.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, lehet azt gondoljàk, hogy majd én figyelek rájuk!!Hát meg a lónak a .....àt!!!
Én teljesen megértelek, és aki azt írja, hogy békülj ki vele, szerintem nincs igaza, mert az megalázó lenne. Mi is rengeteget veszekszünk a férjemmel és szerintem nincs olyan pár, akik tökéletes harmóniában élnek, mint hogy itt egy páran sugallják. Épp azt akartam írni, hogy egy estére nyeld le a békát és bírd ki, aztán majd a férjeddel még megbeszélitek, de amikor írtad, hogy bulizni mennek... Hát szerintem is menj el rokonokhoz a kicsikkel aludni. Ez így gáz. Nekünk 1 gyerekünk van és családi házban élünk, de én is utálom, ha valakik itt vannak késõ estig és hangoskodnak, mert mi nem ahhoz vagyunk szokva, meg a kicsim sem.
Nem tudom milyen típusú a férjed, de gondolom a háztartás és a gyereknevelés jó része a Te feladatod. Ezért nem érzi át. Õ majd tölt egy pohár bort a barátjának, majd leül velük beszélgetni, Te meg majd fõzzél, takaríts, ágyazz, láss el plusz 3 gyereket és szolgáld ki õket amellett, amit amúgy is csinálnod kell. Szerintem sem gondolt bele abba, hogy mivel jár ez neked, és kínos lenne visszamondania. Keményen befognám a helyedben. Szolgálja ki õ, az õ vendégei.
3-as válaszoló vagyok. Azért így már kicsit más a helyzet. Nem egy baráti találkozóra, beszélgetésre jönnek, hanem bulizni. Ez így tényleg elég gáz. Én azt hittem átjönnek vacsizni, beszélgetni, megisztok egy pohár bort, aztán mindenki megy aludni, esetleg az apukák még beszélgetnek a régi idõk emlékére. Ez így ok lenne. Na de bulizni és berúgni és hajnalok hajnalán haza jönni, az nagyon nagyon necces.
Ha van egy mindenes helység ott elférnek szerintem.Én rugalmasabb vagyok. Ha a gyerekkori barátok 5 ff vagy 5 fõs család? Mert ha család az asszonykát felhívnám hogy nem tudom hogy megfelel e nekik a nappali , és nem tudsz ágynemût sem adni eleget de szívesen látod õket. Nem kéne ezen balhézni.
utolsó: egy ilyen picike lakásban 10 ember szerinted elfér?
Egy 3 gyerekes, fõképp kisbabás családhoz hajnalban, részegen érkeznének? Férjed sem komplett szerintem. De gondolom akkor a gyerekeiket csak nem cibálják magukkal egy hajnalig tartó piálásra, és csak ketten mennének...
És addig az õ gyerekeik hol lesznek? Velük buliznak? Hozzanak magukkal takarót, párnát. Ezt a férjednek kellene elrendeznie.
A kérdező hozzászólása: Köszi gyors vàlaszokat:) Nagyon mérges vok, mert egyszerûen nem is értem, hogy hogy gondolta ezt, hogy majd õk jönnek ide ahol pici gyerekek vannak!!De ugylátom a feleségének sincs ennyi esze, pedig nekik is van 3.Hàt aztàn meg õ is szereti emelgetni rendesen a poharat!
A kérdező hozzászólása: Igen én is gondoltam erre, ki tudja hogy nézne ki a lakás mire megjönnénk!!!
A kérdező hozzászólása: 14 17-es, te ha értelmeset nem tudsz irni akkor kotródj innen.A vàlaszod meg annyit jelent szàmomra mint te:semmit!
tudom izen hangzik, de en bizom a ferjemben, hogy nem ok nelkul hiv meg valakit, es tudom, hogyha forditott helyzet lenne, elfogadna, ha en hivok meg vkit. szerintem bekulj ki a ferjeddel, mondd el neki, hogy sajnalod, hogy kiverte nalad a biztositekot, nem szereted, ha nalatok alszik valaki, de biztos volt oka, stb.. egy ejszaka nem a vilag, a 4esnek kulon izgalmas is lehet, probald a legtobbet kihozni belole, hogy buszke legyen rad a ferjed, és a kislanyod is jolerezze magat. nekem is 5 hos a kislanyom, a fiam majdnem 4 :D en orulnek, ha nalunkaludna valaki, igaz, kimondottan egy estere, tobbet nem hiszem, hogy be mernek vallalni.
Hát én is nagyon mérges lennék... Fõleg, hogy nem is ismered õket. Ha nem hajlandó lemondani, akkor én elmennék otthonról a gyerekekkel, nagyszülõkhöz mondjuk. (bár akkor meg egy jót bulizhat egyedül... )
Szerintem is mindenképp illet volna megkérdeznie, mielõtt odarendeli a barátját családostul. Férjed mit mond arra, hogy hogy lesznek elszállásolva? Van ennyi fekhelyetek? Ha már meghívta õket, akkor oldja meg, hogy mindenki kényelmesen elférjen (a vendégeket sem lehet kirakni a kamrába). És ki fogja õket vendégül látni? Gondolok itt a sütés-fõzésre, mert fõleg ha távolról jönnek (gondolom azért kell ott aludniuk), valamivel meg is kell kínálni a vendégeket. Az meg, hogy nem akar veled élni, az csak épp egy hírtelen felindulásból tett kijelentés, amit gondolom azóta százszor is megbánt, csak dühében mondta. Üljetek le megbeszélni, kérd meg, hogy mondja meg, hol tudtok elszállásolni ennyi embert, hogy gondolta a vacsorát, reggelit, stb. Ha van épeszû terve, akkor valahogy kibírjátok ezt az egy napot, azegyáltalán nem baj, ha nem ismered õket, lehet, hogy neked is nagyon szimpatikusak lesznek. Fel a fejjel, biztos lesz megoldás!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek , aranyosak vagytok.Bács-Kiskun megyébõl jö
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek , aranyosak vagytok.Bács-Kiskun megyébõl jönnek, 20-ára, hogy tudjanak itt is inni, nem csak otthon.Nekem ennyi páràm, takaróm meg nincs is.Nem beszélve arról, hogy részegen hajnalba jónnék ide, miutàn kibulizák magukat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi amit amit írtatok!Jól esett, hogy valaki megért:) Tegnap úgy ahogy megbeszéltük, de mondtam neki itt nem lessz hajnalba dorbézolás, és senkit nem fogok kiszolgàlni!

Tényleg furcsa és sajnálatra méltó, hogy külön szobában alszunk a férjemmel, mert horkol?

Egy másik kategóriában leírtam, hogy mi bizony külön alszunk, mert a horkolásától nem tudnék aludni.

Legjobb válasz: Szerintem nem szánalmas. Viszont elõbb próbáljátok meg ezer-féleképpen kiküszöbölni a horkolásást, mielõtt egy ilyen drasztikus döntést hoztok. Azért csak a férjed, az lenne normális, ha együtt aludnátok. Gyógyszertárban lehet kani orrtapaszt, ami elvileg megakadályozza a horkolást, ha az nem segít, akkor forduljatok orvoshoz... stb. Ha semmi sem segít, akkor marad a külön alvás. Amúgy megértelek, tényleg nem könnyû úgy aludni, hogy valaki horkol melletted. Én sem tudok.

Szerintem nem szánalmas. Viszont elõbb próbáljátok meg ezer-féleképpen kiküszöbölni a horkolásást, mielõtt egy ilyen drasztikus döntést hoztok. Azért csak a férjed, az lenne normális, ha együtt aludnátok. Gyógyszertárban lehet kani orrtapaszt, ami elvileg megakadályozza a horkolást, ha az nem segít, akkor forduljatok orvoshoz... stb. Ha semmi sem segít, akkor marad a külön alvás. Amúgy megértelek, tényleg nem könnyû úgy aludni, hogy valaki horkol melletted. Én sem tudok.
én nem tudnék külön aludni, és nem is akarnék. de ezt mindenkinek a magánügye
Persze, hogy rossz a kialvatlanság, de nem tudtok valami megoldást a horkolásra. Én pl. füldugóval alszom, mert a párom is horkol kicsit, én meg elég éber alvó vagyok, szóval felébrednék rá. Vettem egy füldugót, és azóta nem zavar. Más kérdés, hogy én nem is nagyon tudok a párom nélkül aludni. De tényleg. Egyik este az egyik barátnõmnél aludtam, és rossz volt, hogy nem a férjem alszik mellettem. Esetleg utána járhatnátok miért horkol ennyire, hátha találtok rá megoldást.
A horkolás ellen már vannak egyszerû mûtéti eljárások. Esetleg utána nézhettek, hogy miképp mûködik és mindenki gondja megoldódik
Nem tudnék a párom nélkül aludni, az az egyik legjobb része a párkapcsolatnak. Az, hogy ott van mellettem, és ez biztonságot ad. Az én párom is horkol, de már megszoktam. Elvégre jóban-rosszban együtt, vagy mi...
Az én férjem megfordul, ha megkérem rá, és akkor abbahagyja a horkolást. De állítólag ez nem mindenkinél mûködik.
1. Magánügy, tehát annak, aki esetleg szánalmasnak találná, nincs köze hozzá. (nincs könnyebb, mint kívülrõl ítélkezni arról, szorítja-e a másikat a 'cipõje') 2. Nem vagytok összenõve, egy passzív állapoton nincs mit megosztani egymással. 3. Lehet más megoldást keresni, de magam nem tartanám a mai világban célszerûnek, hogy tök süketen aludjak.
Szerintem a horkolást is meg lehet szokni, én nem aludnék emiatt külön szobában. Gondolj csak bele milyen érzés lenne, ha egy olyan ok miatt nem lenne hajlandó a párod veled egy szobában aludni, amirõl tulajdonképpen nem tehetsz, látsd: horkolás.
Megértelek. Mi is így vagyunk, és inkább így mint hogy állandóan bökdössem éjjel, hogy fordulj meg mert má megint horkolsz... ha a gyerekek nagyobbak lesznek, most miattuk is külön alszunk, hogy tudjon pihenni, akkor orrsövény-mûtét lesz a vége, vagy pedig külön alvás. Szóval én teljesen megértelek.
En mindent elkovetnek hogy ne keljen kulon aludnom, akar orvosi beavatkozast is...de mindenki maga tudja. Szamomra ez fontos. Egyebkent mostanaban tobb ilyen kapcsolatot is hallottam , ahol kulon alszanak, es ledobbentem. En mar csak ilyen vagyok, aki mas modszerekhez folyamodna megoldasert. De mindenki maga tudja.
az én drága párom is horkol néha. olyankor kicsit felébresztem, kedvesen rászólok, és abbahagyja. aztán amikor elaludtam, tõlem akár ágyút is sütögethetne, az sem zavarna. :) el sem tudom képzelni, h ne mellette aludjak :)
Én nõ létemre nagyon horkolok . Régebben szégyelltem is, és sokáig nem is mertem elaludni, ha valaki mással voltam egy szobában. (Pl.: több napos osztálykirándulások, új barát.)A mostani páromnál is igy volt az elején, aztán mondta, hogy õt egyáltalán nem zavarja, tud tõlem aludni. Nálunk is megoldható lenne a külön szobában alvás, én fel is ajánlottam neki az elején, de hallani sem akar róla. Azt mondja nagyon szeret, szereti ha mellette vagyok, és nem akar nélkülem aludni. Minden reggel nagyon korán megy dolgozni, nem mindig kelek rá fel, de nem megy el soha úgy itthonról, hogy ne takargatna be, megcsókol, és mondja hogy szeretlek. Bármennyire is horkolok, akkor sem okoz problémát ez neki.
Én minden éjjel vándorlok. Férjem mellett alszom el, de ha felébredek rá hogy horkol vagy nagyon szuszog, már megyek is a másik szobába.
Elég mélyen alszom, de ha felébredek, és a férjem horkol, akkor nehezen alszom vissza. Volt, hogy tervezgettem, hogy átcuccolok másik szobába ilyenkor, de végül maradtam. Volt, hogy "véletlenül" megböktem, megsimogattam, rátettem a fejére a kispárnát, mintha ráborult volna. Egyszer fordult elõ, hogy külön aludtunk, pedig itthon volt, mert elõtte ivott, és olyankor iszonyatos "zenét" csap. Én meg nyugalmat akartam. A nagyszüleim kb. 60 évig aludtak külön szobában, mert nagymamám nehezen alvó volt, nagypapám meg horkolt. Ennek ellenére 61 évig házasok voltak, született négy gyerekük, sõt több is született volna, ha nagymamám nem veteti el. Szerintem nem számít, hogy külön alusztok-e, ha ebben közösen döntötök így.
Szia! Nekünk még csak egy hálószobánk van, de már alig várjuk, hogy nagyobb lakásba költözzünk és külön aludhassunk. Nem a horkolás miatt, hanem mert a férjem annyira dobálja magát álmában, hogy életveszélyes. Múltkor is kék-zöld foltokkal ébredtem, mert össze-vissza bokszolt. Szóval én is a külön alvásra szavazok. Elvégre aludni tudsz egyedül is, ahhoz nem kell társ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy látom, ez a kérdés nagyon megosztja az embereket. Pár éve még én is furcsállottam volna a szitut, de 1 év éjszakai vándorlás után (ahogy a 13:17-es írta), már másképp látom a helyzetet. Horkolásmentes éjszakákat kívánok mindenkinek! :-)
Apukám is horkol, elég hangosan, de anyu elintézte annyival, hogy füldugóval alszik. Tudod õk szeretik egymást így próbálták megoldani a helyzetet és nem alibi ként használni, hogy ne kelljen a másik közelében lenni.
Nálunk így kezdõdött: külön ágy, külön szoba, külön zseb és külön asztal. A válóperi tárgyaláson minden tisztázódott.
Mi is külön alszunk, de tényleg csak alszunk!! Mind a két szobában meg van vetve az ágyam és este a férjem mellett alszom el.Ha felébredek, hogy horkol, csak szépen átsétálok a másik szobába és alszom tovább.Reggel, mikor felébredtem félig, visszabújok mellé és ott ébredek fel rendesen! Amúgy hiába van jóban-rosszban, emberi szükséglet az alvás!Ha nem aludnánk, úgy kikészülnénk, hogy napközben menne tönkre a kapcsolatunk...Az akkor egy fokkal jobb lenne, mert végülis együtt alszunk?!
Szerintem gáz külön aludni. Bár ha az intim részét megoldjátok máskor, így el lehet lenni, ha a férjet sem zavarja. És addig magánügy, míg a kedves kérdezõ közügyet nem csinál belõle. Vannak a tiédtõl eltérõ vélemények, amit ha leírnak, nem kéne megsértõdve újra kiírni a kérdést abban reménykedve, hogy most esetleg nagyobb %-ban jön HELYES VÁLASZ. Szerintem.
Mi is külön alszunk a horkolás miatt, mégis szeretjük egymást. Füldugót nem használok, mert a kislányra én figyelek, bármi van én hallom meg elõbb. A párom mondta, hogy aludjunk külön, mert már Õ is felkelt a saját horkolására. Mondtam Neki, hogy menjen orvoshoz, de Õ nem akar. Azóta is mondogatom, remélem sikerül "betörnöm" a makacsságát.:) De poént is csinálunk az egészbõl! Megkérdem, hogy hazakisér-e, esetleg átmehetek hozzá bélyegalbumot nézegetni, stb. Más véleményével meg nem foglalkozunk. Szerintem minden családban vannak olyan dolgok, amin valaki más kiakad. Magánügy, nekünk így a jó.:)
Szia! Szerintem enkinek semmi köze hozzá. Ha Te így tudsz csak aludni, ez nem baj. Errõl a régi vicc jut eszembe . Tanulságos. Egy házaspár régóta külön alszik x ok miatt (mondjuk horkolás). Egy barátnõje tapintatosan kérdezgeti az asszonykát, hogy "figyelj, dehát ha a férjed szexelni akar, akkor mi van?" Egyszerû-válaszol az asszony- füttyent egyet, és én akkor tudom, hogy mit szeretne. Jó, jó-erõsködik tovább a barátnõ, -de mi van akkor , ha Te akarsz szexelni? Elmosolyodik az asszony: akkor csak annyit kérdezek: "fütyültél, drágám?" Nem kell elítálni az embereket. az hogy nem alszanak együtt, még nem jelenti azt, hogy külön élnek!
nehogy ebbõl ügyet csinálj. ha külön alszotok mert különben nem tudnál aludni ebben semmi rossz nincs. attól még ugyanúgy szerethetitek egymást. sok házaspár együtt alszik de amúgy el sem tudják egymást viselni, na most akkor melyik a jobb? :) valahol olvastam egy cikket arról, hogy tulajdonképpen alvás szempontjából nem is annyira jó dolog együtt aludni valakivel, mert minden mocorgás zavarhatja a másik alvását. de hát ez is attól függ ki mennyire alszik mélyen. De a lényeg, hogy ne foglalkozz azzal ki mit mondd, az a fontos , hogy nektek jó legyen!
Szia! ha annyira horkol a férjed akkor megértelek teljes mértékben.Az én férjemet 2 hete mûtötték orrsövény ferdülés miatt.úgy horkolt mint egy.... katasztrófa volt a kislányunk sokszor felébredt rá aki a másik szobában alszik, én meg bökdöstem állandóan.most még nincs teljesen meggyógyulva az orra de már lényegesen halkabban horkol mint azelõtt.Azt mondta h ha tudja mennyire fáj a mûtét után akkor nem mûttette volna meg magát...
A kérdező hozzászólása: Megszokni a horkolást? Azért ez nem ilyen egyszerû! Eleinte mindig szóltam neki, hogy ne horkoljon, vagy forduljon át, de ez nem vezetett eredményre. Egy idõ után már õ sem tudott nyugodtan aludni, mert tudta, hogy zavar. Így mindketten beláttuk, hogy jobb a külön szoba. Szóval nem büntetésbõl lett számûzve a hálóból, mint ahogy valaki itt utalt rá... Egyébként nagyon jó, harmonikus a kapcsolatunk, és az égvilágon semmi problémát nem okoz a különalvás. Szerintem sokan alszanak így, hasonló okok miatt, csak nem vallják be! - mert a mi kultúránkban éjszaka a férjnek a feleség mellett a helye.
Undorító dolog ha valaki horkol. Nekem a szobatársam horkol, és a falra mászok tõle. Kollégiumban lakom, és nem tudok más szobába menni. Most is ezt csinálja, én meg kikészülök.

Megütött a férjem mert nem elégítettem ki?

Legjobb válasz: És Te egy ilyen embernek szültél gyereket????!!!!!!

És Te egy ilyen embernek szültél gyereket????!!!!!!
nem a kérdezõrõl van szó.
Mivel mondtad?...Mivel mondtad? De viccen kívül. Ha annyira szeretted hogy szültél neki akkor miért nem tudtad lerendezni? Vagy a mór megtette kötelességét...
A kérdező hozzászólása: ....szoptatás közben??? Létezik ilyen?
Te meg harapd le!
Tudsz hova menni, menekülni? El kell válni tõle. Ez nagyon embertelen.
Ha megütött akkor létezik ilyen.
Kicsit írd ki jobban ezt a kérdést, mert kevés az információ
Miért lettem lepontozva?Nem a kérdezõrõl van szó, egy másik kategóriában lévõ kérdés ihlette ezt..... Egy anyuka a múltkor kiírt egy kérdést, hogy szoptatás közben megütötte a férje.Ma pedig egy olyan kérdést írtak ki, ahol az anyukát megütötte a férje, mert nem akart vele lefeküdni, mert nem rég szült....

Muszáj együtt maradnom a férjemmel mert már van gyermekünk és lemondani az új szerelemről?

2 éves múlt a kisgyermekünk, és én szerelmes lettem valaki másba. Ráadásul más országban él az illet?, akit?l meg tudok olyan dolgokat kapni, amiket a páromtól nem. Többek közt a lelkizés és sokkal több mindenben hasonlóan gondolkodik velem. El kell felejtsem az illet?t, le kell mondjak arról, ami esetleg nagy szerelem lehet, vagy érdemes megpróbálni, fontolóra venni, hogy maradok-e a régi életemnél vagy váltok. Ráadásul úgy érzem, hogy a 3. személy jobban ragaszkodik hozzám. Ha neki nemet mondok, összetörne ? is, viszont a férjem úgy érzem, kevésbé. Abból az okból kifolyóan sem, mert nincsenek olyan mély érzései. A kisgyermek félek, hogy lelkileg megsérülne változás esetén, viszont az sem jó neki, ha érzi szülei közt nem teljes a harmónia. Milyen lehetne az ideális döntés? A szüleim kiborulnának ha életet változtatnék. Ráadásul ez esetben lehet, elveszítem a gyermekünket...

Legjobb válasz: íme egy kitûnõ példa miért nem kell olyan korán gyereket vállalni ..

íme egy kitûnõ példa miért nem kell olyan korán gyereket vállalni ..
Ahogy érzed, de a kocsit meg a házat hagyd meg a férfinak!
Elveszítenéd a gyereket..nekem ne haragudj rohadtul nem jutna eszembe ennek fényében ilyenen gondolkozni.
Hát elõször is jobban megkellett volna gondolnod kivel házasodsz meg. Másodszor ha nem találkoztál még személyesen az illetõvel akkor ne kockáztass mert lehet élõben tök más. De ha ismered személyesen is és tényleg frankó akkor válts, ne cseszd el az életed ilyen "hátha megsérül a gyerek" indokkal, egyáltalán nem biztos hogy megsérül. Lehet késõbb tovább romlik a házasságod és akkor még nehezebb lesz. Hány éves vagy?
Egyértelmûen NE kezdj bele egy másik kapcsolatba.
Csak a kérdésedet olvastam el és válszolok is: MUSZÁJ! Ok: hozzá mentél feleségül és esküt tettél le amire látom nem emlékszel, mert biztos rohadt nehéz a memoriád. Megvan írva a nagykönyvben hogy nincs paráznaság! A paráznaság házasságtörést jelent! "Így ketten egy testté lesznek, ezért õk már többé nem kettõ, hanem egy test. Az ember tehát nem választhatja szét azt, amit Isten eggyé tett.”
20:30 fogok menni aludni mikor kedvem lesz hozzá:) Menj te is aludni;)
Kérdezõ megkérdezte muszáj? Válaszoltam. Miért muszáj? Okot is írtam. Akkor te nem kötöttél bele? Lássuk... hókuszpókusz?? 21.században divatja múlt? Ember én provokállak téged? Menj diliházba:S
Csak a kérdésedet olvastam el és válszolok is: MUSZÁJ! Ok: hozzá mentél feleségül és esküt tettél le amire látom nem emlékszel, mert biztos rohadt nehéz a memoriád. Megvan írva a nagykönyvben hogy nincs paráznaság! A paráznaság házasságtörést jelent! "Így ketten egy testté lesznek, ezért õk már többé nem kettõ, hanem egy test. Az ember tehát nem választhatja szét azt, amit Isten eggyé tett.” Menj aludni. Kedves Kérdezõ! Ezt nagyon alaposan át kell gondolnod. Nyilván rosszul választottál, mikor férjhez mentél, de sajnos sokszor a döntéseinkrõl csak késõbb derül ki, hogy nem helyesek. Szerencsére már nem a középkorban élünk (1-2 válaszoló kivételével..) hogy egész életünk során cipeljük egy szar házasság terhét a vállunkon. Ez az akaratgyengék meg a mártírok mûfaja, de nem a normálisaké. Mérlegelned kell-és most vonatkoztass el az új szerelem lehetõségétõl-hogy van-e olyan a házasságodban, amiért úgy érzed, még érdemes lenne küzdeni, vannak-e még közös érdekek a férjeddel, még most is el tudod õt fogadni olyannak, amilyen, vonzódsz-e még hozzá szexuálisan. A gyerek mellesleg nem a (kulturált) válást sínyli meg, hanem azt, ha boldogtalan az apja-anyja egymással, ezt tapasztalatból mondom. 25 N
Elmondom, mi a helyzet. Férjeddel nem úgy éled az életed, ahogy elképzelted, mert mindketten az egótokból éltek és a büdös életben nem fogjátok azt elhagyni. Van egy ismeretlen pali, aki neten k*rva lelkizõs, aki a "lelkeddel" foglalkozik stb. Tegyük fel, otthagyod a jelenlegi párod, elveszik a gyereket tõled, mindent felrúgsz, hogy az álmodnak élj. Merthogy a másikat sem ismered, csak az egód kialakított egy újabb álomképet. Kis idõ után rájössz, hogy õ is csak egy ember és ugyanúgy a maga képeit próbálja megélni. Szenvedni fogsz megint...
Hasonló szituban vagyok. De én nem vagyok házas, és nincs gyerekem. És így is nehéz döntés elõtt állok/állunk. Viszont az a véleményem, hogy 1 rossz döntés miatt, ami idõvel derült ki, nem kellene egész életünkben szenvedni. Ha nem próbálod meg (úgy hogy a gyerek ne sérüljön), sosem tudod meg, hogy boldog lehettél-e volna az életed hátra lévõ részében! És ezen fog rágódni nagyon sokáig...Hogy vajon most jó döntést hoztál-e?
Elsõ vagyok és arra gondoltam, amit Nagyapád is mondott, a gyerek az elsõ. Te azt írtad elveszítheted. Ha nekem lenne egy mérlegem és az egyiken a gyerek és a családom lenne, a másikon pedig egy új pasi, akkor nem kérdés merre billenne.
ne legyél hülye. ez csak egy érzés, el fog múlni. hazudik az az asszony, aki azt mondja, hogy soha nem fordult meg a fejében, hogy "mi lenne, ha...". de a férjeddel összeköt minden, az egész közös életetek. egy kan se ér annyit, hogy ezt eldobd érte. 29/N
jameg fõleg, hogy csak neten ismered :D ne nevettesd már ki magad 33 éves létedre...és ha én vagyok az a "pasi"? gondolkodj már...
A kérdező hozzászólása: Nem "látatlanban" ismerem!!!
úristen milyen prûdek vagytok-.- az hogy eskü, a mai világban kit izgat?és te hagynád hogy akibe szerelmes vagy ne lehessen a tiéd? miért veszítené el a gyereket? NEHOGY HAGYD, HOGY EZEK AZ ISTENHÍVÕK TELEDUMÁLJÁK A FEJEDET!
utcsó vagyok: MINDIG A SZERELEM AZ ELSÕ! nehogy már életed végéig szomorú legyél!! és csalódott! és meg fogod bánni! lépj most! hagyd ott a pasit!!neked az igazi kell:)
Én aztmondom neked, hogy mindenki maga itélkezik az élete felett.Basszuskulcs 1× élünk..nemde? Kötelezõböl ne pocsékolj el pár évet a mostani párodra.Igenis vágj bele, hisz a te boldogságod is fontos, te is érzõ lény vagy..Igenis vágj bele, ha azt szeretnéd, ne érdekeljen senki véleménye sem :) Sok sikert! Puszii
Utolsó kettõ válaszolónak csak annyit, hogy az Úr legyen veletek:D
azon azért gondolkozz el, hogy a férjedbe is ugyanilyen "szerelmes" voltál nem is olyan régen....
simán eltudom képzelni, hogy ha a mostani miatt rágódsz, rágódsz majd akár 10 év múlva más után is, mert ez amiben most vagy tuti nem jó. Kisp*csa létemre azt kell írjam hogy menj is el, és keresd a saját boldogságod, mert max akkor lesz egyáltalán figyelmed a gyerekre is nemde? Az én szüleim is így jártak, együtt maradtak, és nem igazán lebeg elõttem egy egészséges családkép. Ezt a biztatást azonban ne vedd pozitívnak! Gondolkodtatok volna elõre. Minden ilyen "szülõnek", mert tényleg csak azok vagytok nem nevelõk, ezt mondom.
Kényszerzubbony kell nekedXD Te kötöszködsz agybeteg:) Leírtam egy részt a Bibliából és tessék.... Mi bajod van? Én hiszek benne és nem érdekel, hogy te Jóska bácsiban hiszel:D Olyan gyökér vagy, hogy elmondani is nehéz:)
Esztelen ribanc...
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló nem értem mire gondolsz, fejtsd ki légy szíves.
A kérdező hozzászólása: 33
értem a problémád ez nagyon nehéz kérdés, senkinek sem kívánom hogy olyan emberrel töltse le az életének akár egy évtizedét is akit nem tud szeretni vagy nem szeretik viszont:S viszont a gyermek érdekei mindig fontosabbak a sajátjainknál mivel a szülõk legtöbb esetben nem tudnak anyázás nélkül elválni, ezért sínyli meg a lurkó. Ha megtudnátok oldani a békés elválást, idilli anyázás mentes gyerekkorát, akkor merj csak gondolkodni a lehetõségen egyáltalán, addig viseld rossz döntésed következményét...
A kérdező hozzászólása: Nem lenne anyázásos szakítás, az biztos...
Az utolsó hozzászólón jót röhögtem. Ez a varázslós hókuszpókusz már nem divat a 21. században...
Szerintem ne mond le róla. A boldogságod a tét...
A kérdező hozzászólása: Hát így van... és ha nem jó a házasság, lenne jobb társ, miért mondjak le a boldogságról? Istenhívõ vagyok, de hadd ne maradjak olyan dologban, ahol nem érzem magamat jól és igazán szeretve... ha van más, aki jobban szeret és viszont...
"Az utolsó hozzászólón jót röhögtem. Ez a varázslós hókuszpókusz már nem divat a 21. században..." Én meg rajtad:D A Biblia nem divatja múlt te seggXD Ám hókuszpókusz neked:) Sírni fogsz még ezért a kijelentésért majd meglásd.
A kérdező hozzászólása: a biblia és a vallás nem divatja múlt, én is vallásos vagyok, de ha valakik nem érzik magükat jól; akkor ne kínozzák egymást... és nem hinném, hogy Isten azt várja, hogy lemondjunk a boldogságról. Sajnos, néha évek múlva derülnek ki a különbségek...
Mindig a gyerek az elsõ!!! Ámen!
A kérdező hozzászólása: igenm, a gyerek az elsõ. de itt nem ámen. mert lehet, hogy a gyermek egy nem idilli kapcsolatot megérez, és azt is megsínyli lelkileg nem kevésbé mint a szülõk szakítását és a változást...
Ám kérdezõ azt mondod Isten hívõ vagy akkor tudod jól, hogy Lucifer is angyal volt, igaz? Tudod miért került pokolra? Mert Lucifer is saját feje után ment. Isten szava az, hogy kit egybe kötött az egy test és ember ne válasza szét. Hát a te döntésed:) Tudod a választ is.
"Én meg rajtad:D A Biblia nem divatja múlt te seggXD Ám hókuszpókusz neked:) Sírni fogsz még ezért a kijelentésért majd meglásd." Hát ha isten (tegyük fel hogy létezik) azért fog megbüntetni mert nem hittem teljesen alaptalanul vakon valamiben, akkor nagy farok lehet már bocs. Én jó ember vagyok, becsületes segítõkész de csak azért mert esküt tettél "istennek" leélni szarul az életed, az baromság. A vallás egészen jópofa meg hasznos addig amíg hülyeségeket nem kezdesz miatta csinálni. Mint pl ez az eset.
Menj diliházba:S
Én menjek diliházba amikor te írsz le olyanokat TELJESEN KOMOLYAN hogy "Lucifer angyal volt mielõtt pokolra került"? Olvasd el miket írtál és gondold át mire alapozod a dolgot :D :D :D Én tanult értelmes ember vagyok, egyetlen hibám hogy nem hiszem el ami abban a könyvben levan írva mert nem tuszkolták gyerekkoromban az orrom alá és pofoztak hogy olvassam el és higgyem. Szóval végülis mosom kezeimet...
A kérdező hozzászólása: Ööööö attól félek, ennyire erõs érzelmek nem kötöttek a férjemhez anno... Hogy miért nem lenne enyém a gyerek? a pasi amerikai... és én lennék a hûtlen aki elhagyja...

Ugye nincs baj? Nem merünk szeretkezni a férjemmel mert volt már vetélésem. De az éjjel "jót" álmodtam és arra ébredtem hogy menzisen érzem a hasma. Nem görcsölt csak éreztem.7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami

Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami
Szia Az elsõ idõkbe nekem is mensi szerû fájdalmaim voltak a doki megnyugtatott hogy a méh növekedése miatt van nekem is volt már vetélésem viszont az elsõ 12 hétbe kerüljétek tényleg a szexet 32 hetes
Én is 7 hetes vagyok és amióta kiderült hogy terhes vagyok, mi sem voltunk együtt. Nekem is volt nemrég vetélésem:( A hányinger miatt nekem annyira nem is hiányzik most:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt amióta késik a menzi és a teszt pozitív lett. Bár nagyon hiányzik. Gondolom ezért álmodtam azt hogy szeretkeztünk a férjemmel... Nem görcsölök és nem volt vérzés sem, csak az a pici menzis érzés. De akkor megnyugodtam, köszönöm!
Persze h nincs baj.Én eddig kétszer álmodtam ilyet és szó szerint el is élveztem és méhösszehúzódásokra ébredtem.Mi ugyan együtt vagyunk de nagyon ritkán, mert a férjem nagyon félt minket.És a terheség elõtt szinte minden nap együtt voltunk csak akkor nem ha éjszakás volt.Így most ez a havi egy kettõ kevés, de már nem is olyan kényelmes meg nem is kívánim én sem mindig vagy bealszok.30 hetes+5napos
Semmi baj nem lesz, nyugi! nekünk sem szabadott szeretkezni, és én is legalább heti 1-szer álmodtam ilyet, és én is méhösszehúzódásokra ébredtem... Nagyon féltem, de semmi baj nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is a megnyugtató szavakat! :)
Elég ha minden másnap vagytok együtt mert mindennap nem termelõdik olyan sok sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:DD!
Én amikor babás lettem abban a hónapban 2* voltam együtt a férjemmel.De szerintem nem kell ennyire gépiesen dolgozni a babaprojekten.Akkor szexeljetek, amikor igénylitek.Ha naponta többször, akkor naponta többször, ha csak hetente egyszer, akkor csak hetente egyszer.A fontos, hogy szeressétek és kívánjátok egymást.Ez a szex lényege, és enélkül a baba sem fog jönni.
mi is minden másnap voltunk eggyütt ebbe a hónapba de az eredményt még nem tudjuk.Az elõzõ válaszadónak meg üzenem hogy a jól idõzitett erõszakbol is lehet gyerek és a nö részéröl akkor igen kevés az élvezet.
Szexelj!!! Mégis mit? Mióta nem?
Szerintem engedj neki. Ha a gyermekeid bekapcsolják a TV-t és nézik egy délután, majdnem több erotikát fognak hallani :D
Ez egy határig normális, de ha emiatt már egyáltalán nem szexeltek, akkor nagy baj van. Az elsõ gyerek után nem volt ilyen gondotok, hiszen összehoztátok a másodikat, szóval gondold át hogy azóta mi változott. A gyerek másik szobában is van, alszik is, ha mégis hall valami mozgást még nem tudja, mi az, gondolja hogy leültél vagy mozdultál fekve. Persze sikítani nem szerencsés. Amúgy én is sokkal felszabadultabb vagyok amikor a gyerek máshol van :-)
Ha alszanak, akkor mit hallanának meg? Gondolom nem pornósokat megszégyenítõ hangeffektek kíséretében történik a dolog, maximális hangerõn, ugye? Azért lehet ezt halkan is csinálni, arra meg nem ébrednek fel. Csukjátok be az ajtót a gyerekeknél is, meg magatoknál is, aztán semmi gond. Ha filmet néztek, nyilván arra sem ébrednek fel, ti sem lehettek annál hangosabbak. Akár a tévét is be lehet kapcsolni, vagy zenét berakni fedõzajnak, ha gondoljátok.
Breaking News: Világhírû brit kutatók felfedezték, lehet csendben is megölelni kedvesünket. (ajtókat bezárni)
Ajtó bezár, hogy ne tudjanak rátok nyitni közben, ha megkérdezik, hogy mit csináltatok, akkor azt mondod, hogy játszottatok, szeretgettétek egymást. Emiatt ne engedjed tönkremenni a házasságodat.
Halkan csináljátok! Mennyi idõsek a gyerekek? Mióta nincs szex?
És a következõ 20 évben nem szeretkezel a férjeddel, amíg a gyerekek fel nem nõnek? Ugyanmár! Lehet halkan, késõ este, és nem hallanak meg. Ha meg igen, nem tragédia. SZerintem minden gyerek inkább örül, ha boldogok a szülei, mint ha a veszekedést hallgatják és a feszültséget érzékelik.
Lehet szexelni halkan is..
A kérdező hozzászólása: A párom elõtt is szégyellem magam, nem merek elélvezni sem.
Figyelj, ha ez 3 hónapja tört rád, keress fel egy szexuálterapeuta pszichológust. Ennek nem kellene így lennie, és neked komyoly tüneteid vannak. Ezt itt egy rövid vagy hosszú válasz nem fogja feloldani benned... Minden jót!
kulcs az ajtóra és nem kell úgy vinnyogni mint a pornókba, ennyi :D
Én már 27 vagyok, külön élek mégis tudom, hogy a szüleim szexelnek. Nem vagyok hülye. De ha neked ez ekkora gondot okoz, akkor elõször is gondolt át nyugodtan hogy mi történt 3 hónapja, hiszen addig is voltak gyerekek mégis szexeltetek. Sõt, gondolom még élvezted is. Ha nem megy egyedül, keress fel egy szexuálpszichológust.
Ja igen én 17 éves vagyok és tudom hogy szexelsz , mostmár elsüllyedhetsz szégyenedben :D Ne nézd már a gyerekeid hülyének azt õk sem komálják
Nyílászárók és hangszigetelés . Voálá a jóisten se fogja hallani a sikításod.
A kérdező hozzászólása: Azt érzem, hogy megfulladok szex közben, mintha nem is az én testem lenne. Mit mondjak a páromnak?
Egyszer anyám elõlhagyott kotonokat és véletlen megláttam..elvicceltem a dolgot erre elkezdi, hogy õ még szûz ésröhög rajta-.-.. ugyanmár mindenki tudja, hogy szexelnek ennyi idõsen az emberek. 20 évesen már felnõtt nem gondolja, hogy a gyerekcsinálás után megáll a világ:DDD Én sem értem mi változott 3 hónap alatt?
A kérdezõnek, ha ekkora gyerekei vannak, minimum 40 évesnek kell lennie, vagy legalábbis ott körülinek. Ezek a gondolatok, amiket leír a kommentjeiben nem egy ilyen idõs nõ gondolatai, úgyhogy ez ismét egy kamu kérdés. (nem mer elélvezni, meg nem szexelni???)
Akkor hogy bírt elviselni a férjed 20 évig, ha mindig is szégyellted magad elõtte, és csak eltûrted az aktust. És még minket kérdezel? Irány egy szexuálpszichológus, de gyorsan!!!
39-nek valószínû igaza van, egy ~15 éves legényke szórakozik itten
Most olvastam vissza, hogy már nagyok a gyerekek. Így sztornó.
Ha a gyerekek meglátnak, mondjátok nekik azt, hogy apa elringatja anyát :DDD Egyébként meg zárjátok be az ajtót, tegyetek fel halk zenét. Mások is megoldják.
Egy nagy sz*r a házasságod, ha egy ilyen dolgot nem tudsz megbeszélni a férjeddel.
Ostoba vagy.
trollocska: 40 jó, segítõ választ kaptál - a nap további részében ezekbõl mazsolázz!
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehetne ezen segíteni?
Na és 100 komment után megtudtuk, hogy mi a bajod..
A kérdező hozzászólása: Az egész azóta van így mióta a fiamnak barátnõje lett és meghalottam õket szex közben. Belegondoltam, hogy vajon én is ilyen vagyok e szex közben és azóta nem merek szeretkezni.
Na mi lesz? A nagy büdös semmi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok rendesen felizgúlni sem mert mindig az jár a fejemben mi lesz ha rájönnek, hogy mi még mindig szeretkezünk.
Nézz magadba és derítsd ki az igazi okot. Ez csak egy jó kifogás részedrõl.
+gyerekek 20, 18 és 16 évesek+ Írod 3 hónapja nincs, mi változott? Nem kicsik, tudják, hogy szexeltek. De mi történt 3 hónappal ezelõtt?
Én írtam, hogy felszabadultabb vagyok gyerek nélkül. Egyrészt megy is a gyerek nélkülünk erre-arra, nagyszülõkkel, a család többi tagjával. Nagy a család, szerencsénk van :-) De természetesen szexelünk akkor is, ha itthon van. Akár a délutáni alvásidõben is. Csak a reggeli szex hiányzik, mert a gyerek kel elsõnek.
A kérdező hozzászólása: A gyerekek 20, 18 és 16 évesek, így tudni fogják mit hallanak. A párom is kezdi elveszìteni a türelmét.
Hát menjetek el egy közös hétvégére valahova kettesben, és lazulj el. Otthon is el lehet lazulni csendesen, vagy talán a párodat nem kívánod már annyira?
"Amúgy én is sokkal felszabadultabb vagyok amikor a gyerek máshol van :-)" - sõt! még felszabadultabbak vagyunk, ha máshol vagyunk! Menjetek el gyerekek nélkül egy laza hétvégére - kikapcsolódás, nyaralás, a gyerekekre más vigyáz)
Nemár. És elõtte hogy volt? Elõtte miért tudtál? Nem kell sikongatni, anélkül is lehet szexelni. Ajtó becsuk és kész. Persze totál felszabadultan (már ha hangoskodni szeretnél vagy ilyesmi) csak akkor lehet, ha nincsenek otthon, de akkor vigyétek el a nagyihoz vagy kérd meg a barátnõdet, hogy egy órára vigyázzon már a gyerekekre.
A te szüleid mit csináltak amikor aludtál?
jujjj....ès eddig mit csinàltatok? Valòszìnû màr a gyerekek is csinàljàk, tudjàk mi az...
Igazából õk már nem is gyerekek! Neked igen, de a koruk alapján úgyis tudják, hogy csináljátok. Eddig tudtál szexelni, most miért nem?
Nem gond, majd lefekszik a férjed mással.
Bszni rájuk! Szó szerint!
A nagyobbik 20 éves, 3 hónapja is annyi volt, lehet, hogy évek óta szexel. És a többi gyerek is. Nem hülyék, gondolják, hogy valahogy õk is megfogantak. Nem kell hangoskodni és nem hallják meg. Gondolom te sem fülelsz az ajtójuk elõtt, hogy éppen szexelnek e a párjaikkal, õk sem teszik ezt.
Ugye ez csak egy kamu kérdés? Ennyire nem lehet h.lye egy háromgyerekes anya. Eddig hogy csináltátok?
Szia. Szerintem arra vágysz tudat alatt, hogy a párod kasztrálva legyen :(((
A kérdező hozzászólása: Éppem emiatt nem merek szeretkezni mert õk is szoktak és elsüllyednék szégyenemben ha valamit meghallanának.
Azt hittem 1-2 éves gyerekekrõl beszélünk!! Akkor eddig mi volt más ?
20 évig nem zavart, most kezd el zavarni? szerintem itt másról van szó. amúgy meg lehet csöndben is szexelni, ha meg valamit hallanak a gyerekek, akkor ne aggódj nem fognak semmi rosszat gondolni, inkább örülni fognak, hogy a szüleiknél még mindig jelen van az intimitás.
A kérdező hozzászólása: Kb 3 hónapja nem volt szex, egyszerûen nem tudok el lazúlni.

Mért nem élvezem a szexet? És a férjem mért nem fogja fel, hogy nem csalom meg?

Félid?s terhes vagyok. 1 hete nem élvezem a szexet semmi formában sem:( Nem is nedvesedek be.

Legjobb válasz: Azért elég kemény, hogy valaki el tudja képzelni a partnerérõl, hogy félidõs terhesen eljár félredugni. Mindezt pusztán attól, hogy szegény nõnek most éppen nem a szexen jár az esze (amire ezer oka lehet). Én elég keményen fellépnék, és ráébreszteném, hogy mekkora hülyeség az, amit gondol.

Azért elég kemény, hogy valaki el tudja képzelni a partnerérõl, hogy félidõs terhesen eljár félredugni. Mindezt pusztán attól, hogy szegény nõnek most éppen nem a szexen jár az esze (amire ezer oka lehet). Én elég keményen fellépnék, és ráébreszteném, hogy mekkora hülyeség az, amit gondol.
Minden terhesség más. Ha férjed kicsit tájékozódna, tudná, hogy babavárás közben fura dolgok történnek egy nõvel. Azt viszont meg kell értened, hogy férjed szervezetében nincs változás.
A kérdező hozzászólása: Persze én megértem. És szexelünk is rendszeresen, de nem nedvesedek és nem élvezem egyáltalán. Keményen nem akarok fellépni, mert nem szeretek veszekedni a gyerekek elött. És a pocaklakót is megpróbálom óvni a vitáktól.
A kérdező hozzászólása: Egyébként soha nem csaltam meg és nem is fogom. Gondolom érzékenyen érinti, hogy nem jó nekem. Magában keresi a hibát, pedig semmi gond vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!