Találatok a következő kifejezésre: A férjem azt tapasztalja, (4 db)

A férjemnek foltokban hullik a haja és egész nap folyik az orra. Mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Minden vizsgálaton túl vagyunk, nem találtak semmit!

(arcüreg röntgen és CT, fogászat (panoráma röntgen is), EKG, tüdőszűrés, bőrgyógyász, allergia vizsgálat, fül-orr-gégészet, természetgyógyász, vérvétel)

Legjobb válasz: ez veszettség

ez veszettség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves elsõ! Hol lehet kapni Biotint? Gyógyszertár? Gyógynövény bolt? Nem találtam az interneten! Amit írtál vizsgálat, az az, hogy ilyen rézcsõ félét kell fogni és ráállni valamire? Mert olyan vizsgálaton is volt, de nem tudta pontosabban elmondani! Akkor teákat kellett innia, egy kicsit javult a helyzet, de most megint rosszabb lett! Ja, meg akkor kapott akupunktúrás kezelést is.
Kedves kérdezõ. Ha itt válaszolok a 11:49-es kérdéseidre, azzal könnyen lehet, hogy megsértek valamit az oldal szabályzatából. Ha komolyan érdekelnek a részletek, írj privit, és akkor szivesen válaszolok.

A férjem mostanában azt tapasztalja, hogy reggelre mindig nedves a gatyója. Mitől lehet ez, mi csináljunk, hogy ne izzadjon annyira?

Renszeresen mosakszik mégis nagyon izzad ott lent.Használt már bokszer alsót, meg hagyományos kisgatyát is, de akkor is izzad. Mit?l lehet ez,mi csináljunk, hogy ne izzadjon annyira?

Legjobb válasz: Ne vegyen fel semmit éjszakára és hintõporozhatja is. Lehet, hogy kövér?.

Ne vegyen fel semmit éjszakára és hintõporozhatja is. Lehet, hogy kövér?.
Érdemes lehetne megnézetni is mert ha meleg, akkor a spermák sem életképesek. Bár nem tudom, kell -e még babaprojekt.-) Én is csak azt tudnám mondani, hogy ne húzzon alsót éjjelre.
vegye ki a kezét a bilibõl:)

Voltunk andrológusnál a férjemmel: anyag mennyiség és minőség jó, viszont herevisszér-tágulat miatt lassú lehet. Kapott vitamint rá, FER 14 a neve azt hiszem. Tapasztalat valakinek?

Mennyi id? múlva lehetséges teherbeesés? Esetleg vmi jó póz, ami a lassúkat is odajuttatja? Én kezdjek el vizsgálódni? ha már úgyis benne vagyunk? Vagy várjak? Férjemt?l hormonvizsgálatot is kértek.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Menjek egybõl a meddõségi klinikára? (mert azt tanácsolaták, mivel "apánál" gond van) vagy elég a nõgyógyász, és õ majd utalgat vizsgálatokra?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Menjek egybõl a meddõségi klinikára? (mert azt tanácsolaták, mivel "apánál" gond van) vagy elég a nõgyógyász, és õ majd utalgat vizsgálatokra?
Hát többnyire elõször a nõgyógyászhoz kell menni és majd utalgat, mert a meddõségibe már megalapozott indokkal kell menni.
Nálunk is u.ez a helyzet! Nem értem én sem, hogy miért húzzák az idõtöket és miért nem a kiváltó okot kezelik (lelassultak a spermiumok), hanem csak egy esetlegesen beváló tüneti kezelést kap a párod! Ez a visszértágulat idõvel akár a termékenység teljes elvesztéséhez is vezethet, szóval, ha több gyereket akartok, valószínûleg úgyis mûtét lesz a vége!
szia! sajna csak póz ügyben tudok segiteni! amikor a felsõtested lejjebb, mélyebben van mint a popsid akkor avval is segited a kiskatonákat, hogy a lejtést biztositod a számukra! :) sok sikert Ui: pl a lovagló póz épp ezért kevésbbé esélyes, van akinek sikerült, de szerintem a másik módszer az tutibb! remélem tudtam segiteni pici!
Persze azért, nem árt ha téged is kivizsgálnak. De inszeminációval tudnak segíteni, mert kiválogatják a legjobb spermákat és a méhedbe fecskendezik. de hátha segít a vitamin és nem kerül rá sor.
Szia Az én férjemet meg is mûtötték a herevisszér tágulata miatt és összejött a baba, nektek is sikerülni fog!! Csak azt azért valahol én nem értem, hogy miért vitaminnal próbálják gyógyítani, mert az önmagában nem fogja megszüntetni a bajt.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, ad 3 hónap "egérutat". Nem mûti meg egybõl, ha nem muszéj. Mjad ha több gyereket is akarunk, akkor. Naná hogy akarunk. egyelõre most egynek is örülnék nagyon! És milyen volt a mûtét? Meddig tartott? altatták-e? stb.
Az szép dolog, hogy ad 3 hónap egérutat, de mire és minek csak elveszi tõletek az idõt vele eredmény nélkül. Mi éveket vártunk, mire kiderül tehát volt egérútnyi idõnk bõven:-( a mûtét nem fáj, altatásban végzik, utána a sebre vigyázni kell és két hét szigorú pihenés. Ja és kapott clistit is, azt kellett szednie!


Az árvaságit kapná a kislány, a párod viszont nem kapná az életjáradékot ha újraházasodik.
Ha valaki özvegyi nyugdíjat kap mert meghalt a nyugdíjas férje, csak addig kapja amíg újra férjhez nem megy. Tehát ez minden féle nyugdíjnál is így van, nem csak az életjáradéknál. De megkérdezheted a Nyugdíjfolyosító ügyfélszolgálatánál, ha bemész.
"de a gyereknek attól még jár az az összeg de valószínû hogy azt a pénz egy alapon fog gyûlni amihez csak akkor férhet majd hozzá ha már nagykorú lesz. " Ilyen nagy baromságot inkább ne írj, válaszoló. Az árvaellátás célja ugyanaz, mint a gyerektartásnak, hogy a gyerek megélhetéséhez hozzájáruljon. Havonta. Az árvaellátás nem szûnik meg. (én is kapom a lányom után)
Az én apukám, meghalt, amikor a nõvérem 13 én 11 az öcsém 5 éves volt. Anyukám soha ment férjhez. Az árvaellátást, addig kaptuk, amíg iskolába jártunk. Anyukám nem életjáradékot, hanem özvegyi nyugdíjat kapott, azt is addig, amíg mi nagykorúvá nem váltunk.
Én úgy tudom, hogy az árvaságit kapná a kislány, viszont õ özvegyi pénzt már nem.
Tõle lehet megvonják, mert hallottam hasonlót csak ott rendõr volt az illetõ. Viszont a gyerektõl nem vonhatják meg mert igaz ha férjhez megy akkor lesz apja a gyereknek de csak papíron maximum, de a gyereknek attól még jár az az összeg de valószínû hogy azt a pénz egy alapon fog gyûlni amihez csak akkor férhet majd hozzá ha már nagykorú lesz. Egyik ismerõsöm apja is rendõr volt még a 90 es évek végén halt meg akkor a gyerek anyja férjhez ment pár év után és a srácnak járt az árvasági az anyjának nem ugyan, de a srác csak akkor kaphatta meg ha már nagykorú lett, csak nagyon rendkívüli esetben férhettek volna hozzá elõtte. De nem 100% hogy ez így van én ezt csak hallottam, errõl egy jogászt kellene megkérdezni.
Kérdezz itt: http://www.vizianna.hu/valasz2.php?q=1421 nekem is válaszoltak.
Az árvaságit a kislány kapni fogja, akkor is ha elveszed az anyját feleségül, hiszen azt a gyerek kapja (minden félárva kapja amíg iskolába jár) A pároddal kapcsolatban nem tudok neked mondani semmit sem, de ha például csak élettársak lesztek, nem hiszem hogy elveszik az életjáradékot. Nem gondolom, hogy kimenne egy szerv ellenõrizni kivel él az özvegy.
Jóhogy megvonják már, azt azért kapja, mert magában a férje nélkül nehogy éhen haljon. Most ha lesz neki új férje, akkor minek pénzelje tovább az állam? A kislány kapja az árvaságit amíg tanul. Nálunk is úgy volt, hogy az anyának már rég új férje volt, mire az apa meghalt, és kapták a gyerekek. De amúgy én elhiszem, hogy annak idején nagyon szar volt, meg minden, de szerintem, ha valaki eljut odáig, hogy amúgy már máshoz hozzámenne meg stb. akkor tök pofátlanság csak azért nem összeházasodni, hogy tovább kapja a pénzt az államtól.
Az árvaságit nem veszik el, az addig jár amig tanul. Az özvegyit viszont elveszik. (nagynényémék ezért nem házasodnak össze, 10 éve van élettársa, élnek együtt boldog családként, de házasság sosem lesz, nem kis összegtõl esne el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tájékozódásnak tökéletes volt. A 6.-ik kommentelõnek is igaza van.Nem akarjuk lehuzni az államot, ami úgy gondoskodik rólunk.A hangsúly itt a gyerek pénzén van.Õ kap árvaságit meg életjáradékot.A párom csak egy évig kapta az özvegyit, aztán ez a jóságos állam elvette tõle, mert azt mondták, csak egy árva maradt.Egy gyerek, meg nem gyerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!