Találatok a következő kifejezésre: A férjem Nagyon aggódom, (7 db)

A férjem influenzás. Nagyon aggódom, hogy elkapom, már 1, 5 hete szenved. Ha külön alszunk jelent vmit? Vagy úgyis egy a levegő. Hogy védekezzek a bacik ellen?

Annyira aggódom értem mert sjna nem tudja kipihenni a munkája miatt, félek hogy szöv?dményes lesz.. ha eljönne táppénzre akkor kirúgnák, vagy szabadságot írnának ki. Tudom ez törvénytelen de ez van!

Legjobb válasz: A férjem most lábalt ki belõle. A kislányom 2 hetes volt mikor kitört rajta. Õ külön akart aludni, de nem emgedtem. Szerettem, ápoltam és nem féltem kicsit sem. Ez az egyetlen egy módszer...A férjed keressen másik állást! Ez már nem neki való...

A férjem most lábalt ki belõle. A kislányom 2 hetes volt mikor kitört rajta. Õ külön akart aludni, de nem emgedtem. Szerettem, ápoltam és nem féltem kicsit sem. Ez az egyetlen egy módszer...A férjed keressen másik állást! Ez már nem neki való...
igen, nagyon sokat számít, hogyha külön alszotok, van esélyed, hogy megúszd.Azon kívül sûrûn szellõztess, és te is és a férjed is sûrûn és alaposan mossatok kezet.Törölgess, fertõtleníts sokat olyan dolgokat amit mindketten megfogtok pl:kilincsek stb..És minen alkalommal moss kezet mielõtt ennél.Elég sziszi-fuszi dolog, és nagy figyelmet igényel, de most elsõ a baba, én is így úsztam meg az influenzát már kétszer egyszer a férjem, egyszer a fiam kapta el... 25hetes kismama
Oscillococcinum segíthet a megelõzésben, vagyél a gyógyszertárban! Homeopátiás, terhesen is szabad szedni.
Ha citromolajat párologtatsz annak baktérium és vírusölõ hatása van. tisztítja a levegõt a lakásban és az illata is kellemes
Nem.
Semmi az ég egy adta világon!!!!!! Most viszont már vigyázz magadra. Gratulálok:) )))
Nem lehet semmi baja.
Nem lesz semmi baja, viszont örüljetek nagyon, mert akkor mégis összejött spontán a baba! Gratulálok, boldog babavárást!
Semmi baja nem lesz a babának. A spermiumok kb. 80-90 nap alatt fejlõdnek ki, érnek, úgyhogy az aktus napján történõ berúgás ezt egyáltalán nem befolyásolja. Boldog babavárást!
Én is egy alaposan átmulatott éjszaka után lettem terhes...
Én életemben kétszer rúgtam be, egyszer még tizenévesen másodjára amikor terhes lettem. :) ) Persze utólag nagyon megijedtem, mert azt mondta a doki, hogy nagyon nehezen fogok teherbe esni.
Semmi baja nem lesz! :-) Nekem október 3.-án azt mondta az orvos hogy csak lombikkal lehet gyerekem, 2 ciklussal késõbb spontán teherbe estem! Vigyázz magadra! :-) 20 h kismama
semmi baja nem lesz. mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor voltak a munkahelyi karácsonyi bulik, ahol azért ittunk 1-1 pohár bort és rövidet.

A férjem külföldön dolgozik, és azóta nagyon aggódom érte?

Lassan megszokom a hiányát, nem ezzel van az igazi gond, hanem hogy nagyon sokat aggódom. Olyan kapkodós típus, itthon is mindig érte ilyen-olyan baleset, most meg kiderült, hogy hanyatt esett a lépcsőn. Tavaly meg a jégen. Jó, ez így viccesen hangzik, hogy ilyen mulya, de folyton eszembe jut, hogy mi van, ha nagyobb baj éri. Hogyan állítsam le az agyamat?

Legjobb válasz: Szia . Nem tudsz érte tenni semmit innen ,saját magadat teszed tönkre ha folyton pánikolsz . Az én párom is külföldön melózik ,beszélünk minden nap ,és annyira nem nagy idõközönként látom ,3 hetente jön haza . Velem meg az a baj ,hogy nehezen viselem a hiányát ,folyton recsegek :D ... tudom ez sem jó . De a mindennapos komunikáció azért segit . Neked milyen idõközönként jár haza a párod ?

Szia . Nem tudsz érte tenni semmit innen , saját magadat teszed tönkre ha folyton pánikolsz . Az én párom is külföldön melózik , beszélünk minden nap , és annyira nem nagy idõközönként látom , 3 hetente jön haza . Velem meg az a baj , hogy nehezen viselem a hiányát , folyton recsegek :D ... tudom ez sem jó . De a mindennapos komunikáció azért segit . Neked milyen idõközönként jár haza a párod ?
Külföldön nem tud vele lenni, segíteni!-.- Magyarok. Megértelek, kedves kérdezõ, de meg kell próbálnod nem erre gondolni! Milyen gyakran beszéltek?
Mi a különbség aközött, hogy MO-on történik vele ilyesmi, vagy külföldön? Ha itt éri nagyobb baj, akkor sem kisebb a probléma, viszont (a legtöbb) külföldön sokkal fejlettebb az orvosi ellátás, tehát még ott lehet jobb kimenetele a dolognak. De attól, hogy ezen töröd a fejed, se valószinübb, sem valószinütlenebb nem lesz egy esetleges baleset. Amit tenni tudsz, hogy elfoglalod magad, dolgozol, akkor nincs annyi idöd ilyeneken törni a fejed.
Szedjél nyugtatót. Máshogy úgysem fogsz leállni, mindig ezen fogsz kattogni, ami meg tök felesleges, mert az lesz a vége, hogy már élve eltemeted szerencsétlent. Vannak béna emberek, mégis sokáig eléldegélnek.
"Jó, ez így viccesen hangzik, " Nem, nem vicces. "Ne aggodalmaskodjál, nézz Istenedre fel!"- énekelte nekem a 8 éves gyerekem, amikor elege lett, hogy szétaggódom minden miatt magam. " Olyan kapkodós típus" - ezen kellene óvatosan javítani...


Ha a férjem RH negativ én pedig Rh pozitiv az jo vagy rosz? Nagyon aggodom

Legjobb válasz: Miért lenne rossz? Csak akkor lehet összeférhetetlenség, ha a nõ RH negatív. De már manapság csak egy szuri, és semmi gond.

Miért lenne rossz? Csak akkor lehet összeférhetetlenség, ha a nõ RH negatív. De már manapság csak egy szuri, és semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, nem értek hozzá azért kérdeztem meg hogy ez igy jo e vagy sem, holnap megyed a dokihoz vissza de izgultam
nem gond! majd néznek a véredben ellenanyagot és ha van akkor kapsz majd egy szurit és akkor semmi baj nem lesz :)
Semmi baj nincs, és semmilyen szurit nem fogsz kapni. Az akkor kellene, hogyha te lennél RH- és a férjed RH+. De így, hogy te + vagy, nem kell tenni semmit.
Ahogy az utolsó írja. Semmi gondod nem lesz ebbõl.

41 éves es a férjem egy hete zsibbad bal kezének, gyűrűs és kisujja, illetve annak mosszabbított vonala a tenyéren. Orvoshoz nem akar menni, mert szerinte a stressztől van és erre pedig nincs gyógyszer. Nagyon aggódó feleségként mit tudok tenni?

Lehet hogy szívinfarktus lesz bel?le? Naponta 4-5 kávét iszik, nem túlsúlyos, viszont elég sokat idegeskedik. Tudtok-e javasolni valamilyen stresszoldó illóolajat, ami használ erre?

Legjobb válasz: Ugyanazt, amit én az 52 éves apámmal. semmit. Akkor sem tudnám elvonszolni a dokihoz, ha a kocsi után kötném..majd akkor kapcsol, amikor már kórházba kerül.

Ugyanazt, amit én az 52 éves apámmal. semmit. Akkor sem tudnám elvonszolni a dokihoz, ha a kocsi után kötném..majd akkor kapcsol, amikor már kórházba kerül.

Nagyon sokat csuklik a kisfiam! Naponta 4-5 ször. Ez nem baj? Már kicsit aggodunk érte a férjemmel! 34 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom is rengeteget csuklott a pocakomban.Volt,hogy alig volt szünet a két sorozat között... Az igazság az,hogy ez még most is tart,pedig már 3 hónapos gyönyörû baba.A doki azt mondta ez nem baj! Könnyû szülést!

Szia!Az én lányom is rengeteget csuklott a pocakomban.Volt, hogy alig volt szünet a két sorozat között... Az igazság az, hogy ez még most is tart, pedig már 3 hónapos gyönyörû baba.A doki azt mondta ez nem baj! Könnyû szülést!
Semmi baj, ne aggódj! Ez teljesen normális, készül a kinti létre. Magzatvizet nyel, ez érleli a tüdejét is, valószínûleg úgy fekszik, hogy a pocija nyomja a rekeszizmokat és azok reflexszerûen csuklást idéznek elõ. Kint is sokat fog csuklani, ami ellen akkor sem fogsz tudni sokat tenni. :) A babákat ez egyáltalán nem zavarja, csak a szülõket. Kisfiam 7, 5 hós, mai napig csuklik, bár már ritkábban. Itt a gyakorikérdések.hu-n is olvashatsz rengeteg kérdést, ami a csuklással foglalkozik. Ne aggódjatok!!! Boldog babavárást!
Így van, egyetértek az utolsó válaszolóval, az a jó minél többet csuklik, ez azt jelenti, hogy kortyol a magzatvízbõl, készül a kinti életre.Az én kisfiam is sokat csuklott, napjában többször és sokáig is tartott, volt, hogy 5percig is:) Már 7hónapos és a mai napig szinte minden nap csuklik.Nincs baj:) Boldog gömbölyödést, könnyû szülést kívánok neked:)

Nagyon aggodom, 6 hetes terhes vagyok tegnap együtt voltunk a ferjemmel es az aktus utan barna nyalka szerü kis darabkak jöttek ki belölem! Es meg ma du. Is! Lehet ez egy veteles elöjele? Remelem nem! Varom mielöbbi valaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia Minden képen keresd fel a dokidat szerintem azért biztató hogy nem véres volt a doki minden bizonnyal felír neked tabit vagy kúpot amit a 12. hétig használnod kell és persze egy ideig pihentetni kell a szexet.

Szia Minden képen keresd fel a dokidat szerintem azért biztató hogy nem véres volt a doki minden bizonnyal felír neked tabit vagy kúpot amit a 12. hétig használnod kell és persze egy ideig pihentetni kell a szexet.
Én nem vagyok orvos, de azt tanácsolom, hogy most egy pár napig szüneteltessétek a szexuális együttlétet. Szerintem nem vetélés elõjele lehet, hanem valami megsértõdhetett odabent vagy hasonló...az a lényeg, hogy ne legyen nagyobb mennyiségû és ne tartson sokáig! Minden jót kívánok és problémamentes terhességet!
1.dolgod holnap a doki legyen!! és bírjátok ki az elsõ harmadot szex nélkül, annyit egy orgazmus se ér h véletlenül elveszíts egy babát! de remélem minden ok veled, ha görcsölnél is, az lenne az igazi baj, de a doki így is 1. legyen! és ha nem a te dokid rendel azzal se törödj, menj az sztk-ba, 7tõl mindenhol van rendelés
Szerintem is irány az orvos! Nekem ilyen barnázással kezdõdött és sajnos rossz vége lett, pedig mi nem is mertünk egyáltalán szexelni.. De nagyon drukkolok Neked! Írd majd meg, mit mondott a doki! E.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!