Találatok a következő kifejezésre: A férjem 2 (295 db)

Mit csinálnátok a helyemben? Kiderült, hogy a férjem 2 hónapig sms-ezett a kolleganőjével. Állitólag nem volt semmi, de akkor minek irogattak egymásnak?

Persze titokban,és a számát is egy már meglév? név alá irta be. Mút hónapban 120 sms-t küldött neki. Ti elhinnétek hogy nem volt semmi köztük?

Legjobb válasz: Gondold vegig, volt e mostanaban olyan, hogy a ferjednek tuloraznia kellett, a munkahelyre hivatkozott mindig, miert nincs otthon idoben. Jar-e sportolni a ferjed estenkent(mert tudod akkor is mehet a baratnohoz, nem pedig sportolni) Ritkabban voltatok-e egyutt az agyban mostanaban? A ffi-ak mindig azt mondjak, hogy nem volt semmi. Ki tudja szerinted ezt? Milyen jelekbol gondolsz arra, hogy lehetett valami koztuk?

Gondold vegig, volt e mostanaban olyan, hogy a ferjednek tuloraznia kellett, a munkahelyre hivatkozott mindig, miert nincs otthon idoben. Jar-e sportolni a ferjed estenkent(mert tudod akkor is mehet a baratnohoz, nem pedig sportolni) Ritkabban voltatok-e egyutt az agyban mostanaban? A ffi-ak mindig azt mondjak, hogy nem volt semmi. Ki tudja szerinted ezt? Milyen jelekbol gondolsz arra, hogy lehetett valami koztuk?
Utolsó válaszoló: miért azt kell hibáztatni, akit megcsalnak (már ha ebben az esetben történt megcsalás)? Ha egy férfi izgalomra, kalandra vágyik, az talán a nõ hibája? Max. azok állnak így a dolgokhoz, akik még sosem voltak hasonló helyzetben.
120 SMS?Jézusom én már 1 töl is kiborúltam volna.Minek ír egy férfi egy idegen nõnek 120 smst?Szerintem sürgösen beszélj a férjeddel és ha továbbra is tagadja akkor szembesítsd õket.Ahogy egymással viselkednek abból rá fogsz jönni ha kavarnak.
Hát az egyik levélírónak igaza van ebben a nagy hajtásban nem figyeleünk egymásra. De talán azt az energiát amit 12o sms-be fektet a férjed talán fordíthatná rád is. Ne haragudj, de szerintem ez a sok sms jelent valamit. Hiába tagad bármit is a férjed. De nem bántani akarlak ezzel csak ne legyünk teljesen vakok és süketek. Mert ezek képesek néha nekünk olyat is megmagyarázni ami a szemünk elõtt történik. Tiszta hülyének tudnak nézni bennünket.
Ha nem is csalt meg, valamit biztos jelez ez a nagy sms-ezgetés... Tehát tényleg át kellene gondolnotok a kapcsolatotokat együtt és külön-külön is. Amig még nem késõ és mindketten szeretnétek rendbe lehet hozni a dolgokat. Hiszen mendenkivel elõfordul, h a nagy hajtásban elhanyagolja a másikat.Ilyenkor (és máskor is) nem árt kicsit lelassitani, jobban figyelni a párunkra
A kérdező hozzászólása: A lányt amugy már kirugták egy hete és állitólag azota egy sms sem volt, csak most vasárnap. Igy derült ki.
Amit nem tudsz rábizonyítani, azt magától sosem fogja beismerni. Gondold végig, akarod-e tudni a teljes igazságot. Ha igen, blöffölj, vagy bejön, vagy nem.
hasonló cipõben jártam már én is ... le kellene ülnöd a pároddal beszélgetni, hogy milyen szinten is áll a kapcsolatotok, tudtok-e még egymással beszélgetni (mindent meg tudtok-e beszélni) mert ha nincs ilyen probléma, akkor miért fordul máshoz, ha meg van, akkor sürgõsen tenni kell ellene, hogy ne menjen rá a kapcsolatotok lehet, hogy tényleg nem volt közöttük semmi, de még lehet .... ha a kettõtök közötti bizalmas kapcsolat nem áll helyre
Én biztos nem hinném el!Bár hozzá kell tegyem, én nagyon féltékeny tudok lenni...sajnos...Ismered a nõt?
A kérdező hozzászólása: én is nagyon féltékeny vagyok, állitólag ezért nem mondta el. hát láttam a lányt, elég csunyácska. de az a baj hogy egy kolleganõnek munkaidöben mindig van ideje kedvesnek lenni, amig egy feleség meg örül ha él mire haza jut.
A kérdező hozzászólása: éjszaka dolgozik, mert pékségben kiszállit. ideje nem nagyon lett volna rá. lekértem a részletes számláját is, pénteken meg is jön. kiváncsi leszek hogy tényleg csak munkaidöben irogattak-e.
23, 11 es vagyok tegnaprol kérj kilistázást a számlárol akkor megtudod hogy hány sms ment a csajnak.Amúgy meg egyszer igy is ugy is lebuknak.Nekem édesanyám mondja mindig hogy "fiam , egyszer minden hazugság kiderül."És mindig ugy is van.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a luvnyával is, ö is azt mondta hogy nem volt semmi. Deház hülye lenne elmondani! Csak a számlából vettem észre a 120 sms-t. Amugy az még nem biztos hogy mind neki ment, de ha 50 ment neki az is sok!!!
Hát azért 120 SMS-t idegennek vagy barátnak nem küld az ember...meg végülis senkinek sem. Tuti, hogy mind ugyanannak az embernek ment? És ennek a rengeteg SMS-nek semmi nyoma nem maradt a telójában? Ha tudod, hogy ki az a nõ, nem tudnál vele beszélni? Ezt így nem lehet tudni ennyi infóból. Beszélned kellene a hölgyikével.
Hibáztatni??????Aki ezt szûrte le abból amit írtam, annak gond van a fejében.De igen csaltak már meg, rájuk nyitottam, és még most is úgy gondolom ha nem legyintek az intõ jelekre, ha komolyan veszem a megérzéseimet, mindez nem történt volna meg.De itt azért írunk hogy segítsünk, kívülállóként érzelmek nélkül, logikusan, elfogulatlanul.Tehát a férje vagy egy szemétláda aki fûvel, fával vagy valaki olyasvalaki aki ettõl a nõtöl megkapott valamit amit otthon nem.Ez nem azt jelenti hogy a feleség a hibás!!!!!Ezek a tények

Mit vegyek a férjemnek 2. házassági évfordulóra?

Nálunk szabály az egész családban, hogy csak hasznos ajándékot veszünk, akár illatszer csomagot, ruhát, bármit, mert nem kell egy 20. gyertya, vagy váza, amit úgyse használunk. Valentin napkor illatszer csomagot kapott, és karácsonykor is parfümöt, nem akarok ismét ilyesmit venni, de anyagilag sem vagyunk nagyon elengedve. Van valami ötletetek mit vehetnék neki ami nem túl drága de hasznos is? Egyébként sportol.

Legjobb válasz: Akkor egy sport órát. Olyat, ami stopper, vagy van olyan, amelyik pulzus számlálós. Nem annyira drága, a férjem is kapott egyszer, és nagyon örült neki.

Akkor egy sport órát. Olyat, ami stopper, vagy van olyan, amelyik pulzus számlálós. Nem annyira drága, a férjem is kapott egyszer, és nagyon örült neki.
Egy üveg finom bort amit te is szeretsz. Közösen efogyasztjátok, utána egy nagy hancúr!
Nincsen valami hobbija? És színházjegy?
Könyv? Valamilyen szerszám? /Olcsó szerszámkészleteket kapni/
csinálj egy tortát(ha édesszáju) kettes gyertyával..az fini és elfogy:)
Készíts neki egy gyertyafényes vacsorát, és adj át neki egy sporttal kapcsolatos könyvet, majd egy magad írt beváltható bónokat, pl: Masszírozás 1/2 óra, együtt fürdés, szeretkezés, stb...stb...
egy vibratort azzzal mindketten jol szorakoztok az unnepi esten
Most ezt nem bunkóságból kérdezem meg, hanem mert érdekel: a szexet mindenki ajándéknak tekinti? Már olyan sokszor olvastam ilyen jellegû kérdésnél a szexet ajándékként, jutalomként felhozni. Nekem ez picit furi. Ha nálunk van valami alkalom, akkor kap ajándékot (nagyot, vagy csak kicsit, ez változó). Aztán ha van kedvünk, akkor van szex, ha nincs, akkor nincs. De nem az az ajándék...
Attol függ melyik oldalról nézzük, de ez is hasznos!: Fõzz vagy rendelj valami finom vacsorát, vegyél magadnak egy szexi rucit és vacsi után hajrá:) Az én párom örült ennek:)
A kérdező hozzászólása: olyan 2-3000 ft-ra gondoltam max. Ugyanis nyáron még nyaralni is megyünk, amit én fizetek ki teljesen, tehát ez is egy kis ajándék a szülinapjára, meg a házassági évfordulóra egyben. Lehet, hogy a könyv mellett maradok.... de ha van ötletetek még, várom. Még van 3 hét addig.
szerszámkészletbõl, sportszerbõl olcsót ne vegyél, mert nem fogja tudni használni, és így ugye már nem hasznos ajándék. mégis kb. milyen összegre gondoltál, és mit sportol?
sodrófát
Új melegítõ, vagy sport cipõ.
akkor valami márkás csuklószorító?

Ha bevállalunk a férjemmel 2 gyereket, akkor milyen esélyeink vannak bármilyen lakás jutáshoz minél hamarabb? És hogy kezdjük el nincs önerőnk! Nagyon kellene!

Mindegy milyen lakás vagy ház de milyen esélyeink vannak, a férjemnek van bejelentett munkahelye, és kismama vagyok munkanélküli ellátást kapok!

Legjobb válasz: nem akarlak elkeseríteni, de nem túl sok. amíg te nem dolgozol, addig eléggé necces a dolog. a bank kb. úgy számol, hogy fogja teljes netto bevételt, és levonja belõle 2x a minimálbér nettóját (mert ketten vagytok), a gyerekkel nem tudom hogy számolnak, de valószínûleg még azért is vonnak. A maradék lehet a maximális törlesztõrészlet. A törlesztõrészletet meg úgy lehet saccolni, hogy banktól, futamidõtõl és pénznemtõl függõen 6-8-10e forint havonta milliónként. A szocpol 2 gyerekre 2,4millió, de csak új lakásra, vagy bizonyos feltételek mellett bõvítésre lehet felhasználni. Azzal is számoljatok, hogy maga az ügyintézés, mint ügyvéd, közjegyzõ, értékbecslés, földhivatal, legalább 200e, de inkább legyen tartalékban 500e. Erre nincs hitel, ezt ki kell csengetni.

nem akarlak elkeseríteni, de nem túl sok. amíg te nem dolgozol, addig eléggé necces a dolog. a bank kb. úgy számol, hogy fogja teljes netto bevételt, és levonja belõle 2x a minimálbér nettóját (mert ketten vagytok), a gyerekkel nem tudom hogy számolnak, de valószínûleg még azért is vonnak. A maradék lehet a maximális törlesztõrészlet. A törlesztõrészletet meg úgy lehet saccolni, hogy banktól, futamidõtõl és pénznemtõl függõen 6-8-10e forint havonta milliónként. A szocpol 2 gyerekre 2, 4millió, de csak új lakásra, vagy bizonyos feltételek mellett bõvítésre lehet felhasználni. Azzal is számoljatok, hogy maga az ügyintézés, mint ügyvéd, közjegyzõ, értékbecslés, földhivatal, legalább 200e, de inkább legyen tartalékban 500e. Erre nincs hitel, ezt ki kell csengetni.
A kérdező hozzászólása: köszi :(

Mi lesz így a férjem 2 év alatt 140 kilóra hízott!?

A férjem, amikor megismerkedtünk, dundi volt, most meg olyan kövér, hogy nagyon. 177 centi, és 140 kiló.

Legjobb válasz: Talán valami betegség. Vizsgáltassátok ki, ha nincs is baja, menjetek orvoshoz segÍtségért.

Talán valami betegség. Vizsgáltassátok ki, ha nincs is baja, menjetek orvoshoz segÍtségért.
próbálja ki a paleot
Cukorbetegség, keringésével lesdz baj, szive se birja lassan...
A kérdező hozzászólása: jár orvoshoz, minden féle orvosnál járt, és mindegyik azt mondta neki hogy fogyón le.
Dugtok ti rendesen? Ne haragudj meg rám, de nagyon ideges lettem, nyomkodod a billentyûzetet és ettõl várod a megoldást? Van itt olyan, aki hasznosabb választ adna egy gasztroenterológus orvosnál? Ha szereted a férjed, akkor vidd el orvoshoz. Én ezt tényleg nem hiszem el....
hát ha rá akarsz ijeszteni, akkor így. mondd el neki, hogy vannak akik belehalnak az elhízásba. a halál a legjobb fenyegetés, de én nem akarnék így ráijeszteni.
Szerintem a férjednek munkahelyet kellene váltania, sürgõsen. A mai világban ez nem könnyû. Esetleg ha egy orvos ráijesztene, hogy x hónapja van hátra, akkor meggyógyulna.
Beszélj vele, vigyen magával házi készítésû édesítõszeres teljes kiõrlésû sütit és azt egye csoki helyett, energia ital helyett meg kávét cukor nélkül. És járjatok el sétálni, úszni, tollasozni, stb minél többet.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, hogy csak nekem van ilyen problémám! Volt egy haverom, nagyon kövér volt egyik nap lefeküdt és reggel nem kelt fel többet! Meghalt tudóembóliába a túlsúly miatt! Ezért gondoltam hát ha itt van olyan ember aki hasonló helyzetben van és tud valamit mondani amivel rá lehetne venni a fogyókúrára. Nem akarom hogy meghaljon és nem érti meg!
Nem fogyón, hanem FOGYJON!!
Csodálkozol, hogy a csokitól meg az energia italtól ülõ munka végzés mellett így meghízott???? Olyan vagy, mit azok, akik a tv-ben kérnek segítséget, hogy nem tudnak egyedül lefogyni, de már az ágyból sem tudnak felkelni, de azért két pofára tömik az édességeket meg a zsíros kajákat.
A kérdező hozzászólása: keveset eszik de abszolut nem mozog. Elmegy dolgozni (soför) Sok csokit eszik és energia italokat iszik. Szerintetek mivel lehet ráijeszteni hogy fogyón le?
Mitõl hízott meg ennyire? Máshogy táplálkozik, lustább?
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy meg fog halni, erre azt mondta hogy nem baj... bedagadt már a bokája is...

Ugy néz ki válunk a férjemmel, 2 év házasság, 10 év együttlét után. Újépítésű lakásunk van, hitelre+ 2 gyerekre a megelőlegező szocpol?

A lakás indulórészletét+ a berendezést kb.3 millio én és a szüleim álltuk. A törleszt?részletet én fizetem. Ezt igazolni is tudom. A férjem mégse érti miért nem kapna a lakásból válás esetén. Igaza van?A papírokon fele-fele arányban vagyunk, mint tulajdonosok. A hitelnél ? adóstársként van feltüntetve.Iratathatok vele alá papírt most, hogy lemond a lakásról, vagy a válásig még meggondolhatja magát? Költözzek vagy maradjak? Vagy ? költözzön és várjam meg a 3 évet? Nem tudom mi lenne a megoldás. Le tudom e védeni magam valahogy akárhogy is alakul a jövöre nézve???? Nem tudom mi legyen, a szocpollal ilyenkor mi van (azt olvastam vissza kell fizetni 30 napon belül válás esetén)? Vagy költözzön el a férjem, és várjam meg a szocpollal a 8 évet? Ha nincs gyerek akkor mi van???

Legjobb válasz: Szerintem ebben a kérdésben ügyvéddel konzultálj.Õ kompetensebb a témában mint itt bárki.Nehogy félreinformáljanak,és hátrányod származzon belõle.

Szerintem ebben a kérdésben ügyvéddel konzultálj.Õ kompetensebb a témában mint itt bárki.Nehogy félreinformáljanak, és hátrányod származzon belõle.
Igaza van az elöttem szólónak. Sok-sok millió a tét... ne kockáztass. Inkább fizesd ki az ügyvédnek azt a "pár" ezret, de az valóban igaz tanács lesz!
Szia! Bármiben is egyeztek meg a férjeddel, ügyvéd elõtt kell megállapodást kötni! A hitellel+szocpollal kapcsolatos fizetési kötelezettséggel kapcsolatban a banknak is bele kell egyezni, ha pl. ki akarnátok vonni a férjet, mint hitelfelveveõt/adóstársat. De mindenképpen ügyvéd által írt megállapodás legyen a kezedben. Amikor a megelõlegezõ kölcsönszerzõdést kötöttétek, kötelezettséget vállaltatok arra, hogy amennyiben elváltok, a válás jogerõre emelkedésétõl számítva 60 napon belül bejelentitek a banknak. (olvasd át a szerzõdést). Sajnos ilyen esetben az összeget vissza kell fizetni kamatostól a bankon keresztül a Magyar Államnak. Tehát a bank egyfajta hitellé alakítja, kiszámítja a havi törlsztõrészletet stb és úgy kell törleszteni, mint egy hitelt, feltéve, ha nem egy összegben fizetitek vissza. A banknak történõ bejelentést követõ hónap elsõ napjától elvileg már törleszteni kell. Mindenesetre ne csak ügyvédhez fordulj, de keresd fel a bankot is, mond el hogy mi a helyzet, õk is segítenek.
szerintem ezért nem kell összeházasodni...

Októberben megjött 6-án és 20-án is. A férjemmel 2 naponta szeretkezünk. Egy hete néha szédülök és itt-ott hányingerem is van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!

Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!
Szédülés, hányinger nemcsak terhesség jele lehet! Ha kétster is megjött és rendesen, akkor mi utal itt terhességre?
Szerintem az agyad produkálja ezt, nem hiszem , hogy az vagy.Én is mikor elkezdtük a projectet volt olyan, hogy olyan hányingerem volt, hogy majdnem leszálltam a vilirõl.ez 2 hónapig tartott utánna mikor lazítottam eltûntek.Most mikor már biztos a baby a mellfeszülésen kívûl semmi bajom sincsen, se hányinger se semmi.Úgyhogy lazíts és jön majd meglátod.

Mi a véleményetek arról hq a férj 2 naponta fürdik v tusol a feleség meg van hogy minden nap de van hogy 2 hetig se? A nagy atlag hetente

Legjobb válasz: Õ dolguk, de a két hét azért elég meredek. Annak kemény szaga lehet. Szerencsés alkatnál a kétnaponta az még belefér, ha mondjuk intim területeken mosdik közben.

Õ dolguk, de a két hét azért elég meredek. Annak kemény szaga lehet. Szerencsés alkatnál a kétnaponta az még belefér, ha mondjuk intim területeken mosdik közben.
Én könyvelõ vagyok, tehát a fizikai munka távol áll tõlem, mégis meg tudok izzadni. Tehát az izzadás nem függ össze szorosan a fizikai munkával.....
Semmi közöm hozzá, nem érdekel, ha nem kell szagolnom. Azt mondjuk nem értem, miért van ez a két véglet, van, hogy minden nap, de van, hogy 2 hetente egyszer? Õ dolguk. Én minden nap tusolok és a férjem is. :)
Hát én is durva vagyok, ugyanis itt [email protected] a víz, ekcémás vagyok, így négynaponta tudok egy jót zuhanyozni, amúgy hajlatokba frissítõ kendõt használok, intim részre pedig oda való kendõt. A férjem is a kétnapos "híve" õ is minden másnap csak mosakszik. Spórolunk a gázfûtésen.
Aki nem fizikai munkát végez (így nem izzad), annak a valóságban télen bõven elég 1-2 hetente 1 fürdés, nyáron persze ajánlott naponta. Az, hogy az év minden részén minden nap fürödni kell, puszta szokás, aminek nincs különösebb egészségügyi alapja.
Szomorú hogy mi van ebben az országban! Hogy már a fürdésen is spórolni kell. Akkor én még örülhetek hogy teletehetem a kádat bármikor ha kedvem tartja és elmerülhetek nyakig.
az ö dolguk, de én nem bírnék úgy befeküdni a tiszta ágynemûbe, hogy ne fürödjek meg elõtte. nem vagyok büdös se koszos de nálam a minden napi fürdés alap dolog
14:06 "Szomorú hogy mi van ebben az országban! Hogy már a fürdésen is spórolni kell." Komolyan azt képzeled, hogy ez így van?
én minden nap azért kelek hajnalban hogy letudja fürdeni, hajat mosni. nem tudok úgy kimenni a házból h ezt nem teszem meg. ha véletlenül elalszom és erre nem marad idõ, akkor egész nap izzadok az idegességtõl, rosszul vagyok, ez biztos lelki dolog, de ez van :)
"Én könyvelõ vagyok, tehát a fizikai munka távol áll tõlem, mégis meg tudok izzadni." Egyénfüggõ, hogy ki mennyit izzad. Pl. a kövér emberek sokkal többet izzadnak az átlagnál.
nálunk abból a "kék" kútból a rendes hálózati víz folyik, az artézi kút pedig melegvíz, gyógyvíz, termálvíz ki minek mondja, nálunk pl. gyógyvíznem van nyilvánítva sok mindenre jó, itt helyben palackozzák és országszerte lehet kapni a boltokban Igaz errõl is megoszlanak a vélemények, mert valaki szerint gyógyít valaki szerint mérgez
Artézi kút? Az az a világoskék retro darab, ami körül mindig egy csomó darázs gyülekezett? :D Hú de féltem abból inni gyerekkoromban. Biztos, hogy ma már nem mennék a közelébe, nem csípem a darazsakat.
artézi kútra gondoltam, az általában minden településen van
fel kell fogni a mosógép vizét
Ha van kútja, akkor szerencsés. De ha a 12. emeleten lakik ?
ma 02:02 a wc húzásról szembe jutott, hogy ismerek olyat aki az esõ vizet gyûjti és azzal húzza le aki meg otthon van, mert épp munkanélküli az pedig ráér hordani vizet a kútról, ne csak egy nap húzza le a wc, mert az ultra gáz
Úgy vagytok ezzel mint a szappanoperával, amit senki nem néz, mégis mindenki tudja mije fáj épen Magdi anyusnak. Mindenki felháborodik, közben lehet hogy a WC-t is csak naponta egyszer húzzák le. Bár igaz hogy az rettenetes lehet, de el tudom képzelni, ha nem lenne munkám én is ezt kényszerülnék tenni.
6. Azért remélem szexelni nem akarsz gyakrabban, mint hetente, kéthetente.
"Én könyvelõ vagyok, tehát a fizikai munka távol áll tõlem, mégis meg tudok izzadni." Egyénfüggõ, hogy ki mennyit izzad. Pl. a kövér emberek sokkal többet izzadnak az átlagnál." Picit sem értem mit akarsz ezzel mondani. Saját magadnak ellentmondasz, gyakorlatilag ugyanazt mondod, mint én. Ja vagy azt akarod ebbõl kihozni, hogy én lennék a kövér? Hahhhh.....
A nõrõl azt gondolnám, hogy nem normális, de szó szerint elmebeteg, milyen már, hogy van, mikor naponta, aztán 2 hétig semmi? Neki komolyan egy otthonban lenne a helye, nem az épelméjû emberek közt. A pasi átlagos, nagyon sok ember csak kétnaponta fürdik, én is ezt tapasztalom. De nem tartom helyesnek, én naponta zuhanyzok.
Az "artézi kút" mélyfúrott kút, olyan mélységre ahonnan általában saját nyomásával tör fel, lehet meleg, lehet hideg. Olyan helyeken alkalmazzák ezeket a fúrásokat, ahol a felsõbb rétegekben talajvíz van.

A férjem 2 hónapja nem akar kielégíteni, mit tegyek?

Már probáltam szexi kis Macinak beöltözve elcsábítani de nem jártam sok sikerrel...milyen tanácsokat tudnátok adni?Teljesen kétségbe vagyok esve mert már a vibrátorom se bírja a terhelét üdv:egy 48 éves n?

Legjobb válasz: mutassatok már egy képet hogy hogy néz ki egy sexi kis maci, mert meghaladja a képességeim, hogy elképzeljem! XDXDXD

mutassatok már egy képet hogy hogy néz ki egy sexi kis maci, mert meghaladja a képességeim, hogy elképzeljem! XDXDXD
Ha az utóbbi két hónap csak a probléma, akkor próbáld kideríteni, hogy mi változott meg ami esetleg hathat rá.
küldesz egy képet a privátomra? mert érdekelnél:)
szóval szívesen helyettesíteném az "aput":)
Szerintem beszéljétek meg, és addig is rendszeressen masztizzál. F.
Szerintem is járj utána, mi lehet a baj oka! Ha eddig volt rendszeresen szex, akkor kell, hogy Õ is kívánja és valahogy Õ is kielégül, a kérdés csak az, hogy hogyan! Mert neked is ott a vibri, neki ugyan mi, vagy ki segíthet?! Nálunk is van olykor szünet a szexben (max.egy hét), de én eddig mindig tudtam az okát és mindig visszatértünk a normál kerékvágásba (ez heti 2-3 alkalmat jelent)! 11 éve vagyunk házasok!
Ha neked a vibrátor is jó, akkor mit akarsz a férjedtõl? Lehet, hogy õ is így gondolja, de lehet, hogy egészségügyi probléma van a háttérben. De az is lehet, hogy unja az állandó veszekedésedet.
ha kötelezõvé teszed a szexet, már csak azért sem fogja akarni lehet hódítás hiánya van szerintem játszhatnád a "nem adom magam" igazi nõt
Ha a kis macit kipróbáltad, most öltözz nõvérkének/szobalánynak, vagy csak simán k.rvásan. De ha ez se vált be, tudok egyéb lehetõséget is a kielégítésedre, keress pmben. :)
Szerintem is járj utána, hogy mi történhetett vele vagy kettõtök kapcsolatában az elmúlt 2 hónapban.Amúgy õ valószínûleg tudja, hogy ha nem elégít ki, úgyis ott van neked a vibrátorod.Nem tudom, lehet, hogy feleslegesnek érzi magát.
A kérdező hozzászólása: te mocsok disznó ;$$
Vegyél új vibrátort, mert a férjed tuti mással kamatyol.

Mit készítsek, vagy vásároljak a férjemnek 2. házassági évfordulónkra?

Mindenünk megvan, és így elég nehéz dönteni. Szexi fehérnem? meg sztriptíz, az nálunk alap, tehát ez sem :D

Legjobb válasz: Feng shui üzletben sok dolog van a házasság, szerelem örzéseként szolgáló tárgyakra, pláne a hisztek benne más ötlet nagyon nincs ha úgyis minden meg van

Feng shui üzletben sok dolog van a házasság, szerelem örzéseként szolgáló tárgyakra, pláne a hisztek benne más ötlet nagyon nincs ha úgyis minden meg van
10 doboz sör + a magyar-angol 6:3 -as meccs DVD-n, bekészítve a fotel a tévé elé. Ha még egy kis csipszet is vennél én garantáltan nem hagynálak el egy életen át! :)
A kérdező hozzászólása: Valentin napon lesz az évfordulónk :)
Talán ha írnál neki 1 szép verset! :) Én ezzel foglalkozom gyes mellett. [email protected] ide írj, ha érdekel.
Nem tudom megállni, hogy ne irjam le, hogy lehet, mi találkozunk fél percre egy esküvõi szalonban... mert én csak érdeklõdni voltam akkor, nekem késõbb volt az esküvõm, de jött egy leendõ menyasszony, és mondta, hogy akkor majd jön, stb... és szó került az idõpontról is, még mosolyogtam is, hogy milyen szép valentin-napjuk lesz ennek a párnak. Mi is idén leszünk 2 évesek, szóval lehetséges, hogy Ti voltatok azok :D Ajándéknak ajánlok pár kupont, amit Te írsz, vagy nyomtatsz, egy évig érvényes, és boritékban odaadod neki, be lehet váltani, pl: egy erotikus masszázs, gyertyafényes vacsi menüvel, stb... a fantáziádra bízom :)
Én vettem neki egy legjobb férj oklevelet. :D
Azt hiszem az én férjem is imádna a sör és a dvd-ért.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó :D köszi :D de szerencsére a férjem utálja a focit :D
Díszíts fel gyertyával a fürdõszobátokat, írd fel a csempére rúzzsal, hogy mennyire szereted, és fürödjetek együtt, utána masszázs olajjal kenjétek be egymást, és masszírozzatok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves esküvõi ruhaszalonos válaszoló! :) Nem hiszem hogy én voltam, mert mi külföldön házasodtunk össze :) De kedves vagy :) Szuperek az ötletek. Ez a kuponos dolog tetszik :) A vers nem, mert nem szeretjük a nyálas csöpögõs dolgokat :D

A férjem 2-3 héten belül Olaszországba utazik, s sajnos lejárt a személyi igazolványa érvényessége ( útleveléé még régebben ). Létezik vmiféle gyorsított eljárás, hogy minél hamarabb elkészüljön az új személyije?

Legjobb válasz: 6. Nem tudom, utaztál-e mostanában, de hiába van Schengen, a repülõtéren ugyanúgy igazolni kell magad akár személyivel, akár útlevéllel. Ha autóval mész, akkor is kell, hogy legyen nálad személyazonosító okirat, ha igazoltat a rendõr.

Mindegy hogy mivel utazik, repülõ vagy gyalog, biciklivel, autóval... Mindenképp kell útlevél vagy személyi igazolvány.
6. Nem tudom, utaztál-e mostanában, de hiába van Schengen, a repülõtéren ugyanúgy igazolni kell magad akár személyivel, akár útlevéllel. Ha autóval mész, akkor is kell, hogy legyen nálad személyazonosító okirat, ha igazoltat a rendõr.
Az útlevélnél tuti van ilyen, de az 40 ezer forint. Miért nem telefonálsz be az okmányirodába?
Bocs, de senki nem olvastam, hogy repülõvel menne. Határ meg nincsen!!
" Jogsi van? Mert az is megfelelõ az utazáshoz, ha új formátumú." NEM JÓ!!! NE terjessz téves információt!!
Bocs, egy aprócska kérdés: Mihez kellene a személyi??
Hivatalosan talán egy hónap a személyi elkészítésének az ideje, de nekünk a családban eddig mindig mindenkinek egy héten belül hozta postás. Szóval a 2-3 hétbe bõven bele fog férni. De ha izgulsz, kérvényezhetsz útlevelet is gyorsított eljárással, az tuti biztos, csak drágább. Utazni azzal is ugyanúgy tud, sõt még EU-n kívül is mehet vele.
Irány az iroda. Beadni a személyi kérelmet. Gyorsan megcsinálják. Bele fog férni az idõbe. Jogsi van? Mert az is megfelelõ az utazáshoz, ha új formátumú.
Gyorsan menjetek okmányirodába, simán kész lehet addig útlevél vagy személyi is. Nekem mind a kettõ egy hét alatt megjött. Illetve azt nem tudom, hogy esetleg ideiglenes jó-e, de azt is biztos meg tudják ott mondani. Végsõ esetben még mindig lehet jó drágán sürgõsségivel csináltatni. Szóval elsõ körben normál úton próbáld, két hét erre elég szokott lenni.
Személyinél nem tudom, de az útlevél gyorsítottban elvileg kb.két hét alatt kész van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-) Normál menetrend szerint is megérkezik két héten belül a személyi ( ugye, vagy ez kell, vagy útlevél )! A bp-i központba is be lehet menni érte, úgy még gyorsabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!