Találatok a következő kifejezésre: A férjem, folyik a (14 db)

Megromlott a házasságunk a férjemmel sajnos. Nagyon úgy tűnik, hogy 3 éves lányunkat ellenem neveli, mikor kettesben van vele. Mit tennétek? Folyt. Lent

Kislányom viselkedése egyik pillanatról a másikra megváltozott. Nem fogad szót, ellenkezik velem. Most épp apa a minden. Aztán elkotyogta magát véletlenül. Azt mondta, hogy az apja mondta neki, hogy viselkedjen velem így. Kitalálhat ilyet magától egy ilyen kicsi gyerek?

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg a férjed ?

Miért nem kérdezed meg a férjed ?
Férjed tagadja, hogy nem neveli ellened. Nem lehet, hogy õ pont ugyan annyira az igaz mondja mint te, és nem tagad csak az igazat mondja.
Látod, most ez pont ugyan olyan.
De most miét tagadod?
Az a baj, hogy utálod a férjed, tehát mindent ráfogsz. Azt is, hogy ellened neveli a gyereked. Hirtelen feltûnt, igaz? Fogadjunk, hogy sohase mondtad, hogy el akarsz válni tõle... Az megfordult a fejedben, hogy körülnézz: lehet, hogy vannak dolgok, amiért te vagy a felelõs, nemcsak az, aki szerinted ellened neveli a gyereket?! "Neveli" - ez is milyen fura szó, a kislány nemrég kezdhetett el beszélni... Lehet, hogy már 6 éve ellened neveli? Nézz magadba, lehet, hogy nem vagy hibátlan.
A kérdező hozzászólása: 6 éve nem valószínû, mivel azt írtam, 3 éves. Beszélni pedig elég régóta tud. ÉS igen, felvetettem már a válást, de õ ott tesz keresztbe, ahol tud.
A kérdező hozzászólása: Ja, és persze igaz, hogy kettõn áll a vásár. Én sem vagyok hibátlan, de a kérdés, amit feltettem nem errõl szól, hanem arról, hogy hazudhat-e egy 3 éves gyerek.
En azt nem ertem hogy miert a kerdezot vadoljak egyesek, olyan dolgokal amirol fogalmuk nincs! nem is ismerik a kerdezot...de mar rogton utalatos......es rossz anya, feleseg!! szerintem egyesek magukba nezhetnenek egy kicsit!!!
19 vagyok, kedves 20-as, fuss neki mégegyszer a bejegyzésem elolvasásának :D :) ))))
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ a 19-es válaszolóra vonatkozott. 20-as: nem én vagyok az utálatos, hanem a kisgyerek
A kérdező hozzászólása: Utolsónál a pont :) , de ezzel is kezdtem a kérdést. Szóval azt szeretném tudni, hogy ilyen kis korban "hazudhat-e" már a gyerek.
Igen kitalál ilyent egy 3 éves. Mi a fenének mondana ilyent a férjed? Ne haragudj de már a gondolat is sértõ hogy te ezt kinézed belõle.
A kérdező hozzászólása: Nem tagadok semmit. Mi célom volna ezzel? Nem ártanék a gyermekemnek semmi pénzért. Viszont, ha ellene akarnám nevelni, úgy vélem a gyermekben okoznék súlyos károkat.
A kérdező hozzászólása: Nem nevelném ellene, eddig sem tettem. Csak olyan furcsa ez az egész.
És ha ezentúl veled akar lenni, akkor pedig te neveld az apa ellen? Most jött el az apás korszaka, amire most te féltékeny vagy, ennyi a történet.
A kérdező hozzászólása: Megtettem, de mindent tagad és úgy beszél velem, mint egy utolsó senkivel.
A kérdező hozzászólása: Azért nézem ki belõle, mert szeret engem idegesíteni és ezzel is az volna a célja.
ok, már közben elolvastam figyelmesebben.

A peteérés első napján voltam a férjemmel ez kb 1 hete volt. Nem folyt belőlem semmi van esélyem hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Te is tudod,hogy igen.Ne légy türelmetlen.Nekünk a férjemmel több mint 1 évig kellett próbálkoznunk,de a végeredmény,6 év alatt két gyerek nem rossz.Nem baj ha nehezebben esel teherbe,kevesebbszer akarsz az éltben terhes lenni mint ahányszor nem.

Te is tudod, hogy igen.Ne légy türelmetlen.Nekünk a férjemmel több mint 1 évig kellett próbálkoznunk, de a végeredmény, 6 év alatt két gyerek nem rossz.Nem baj ha nehezebben esel teherbe, kevesebbszer akarsz az éltben terhes lenni mint ahányszor nem.
nem az a lényeg hogy kifolyik vagy sem hanem hogy jókor jó idõben és perszer ne görcsölj ezen mert a természet elvégzi a dolgát.esély pedig mindig van hiszen házaséletet élsz!sok szerencsét!

Ha folyik a válóper és a személyes dolgaim a férjem házában vannak, azokat hogyan hozhatom úgy le, hogy ne sértsek törvényt?

Hiszen akár 1 évig is húzódhat és a ruháimra, könyveimre, személyes tárgyaimra szükségem lenne már.

Legjobb válasz: Miért ne vihetnéd el? Az a tied, ahhoz a férjednek semmi köze. Csak a közös tárgyak tulajdonáról egyeztek meg max a bíróságon. Ha a saját cuccaidat viszed el, az nem sért törvényt.

Miért ne vihetnéd el? Az a tied, ahhoz a férjednek semmi köze. Csak a közös tárgyak tulajdonáról egyeztek meg max a bíróságon. Ha a saját cuccaidat viszed el, az nem sért törvényt.
nem sért semmit sem. ha közösen megegyeztek az ingóságokban. pl kanppé...... azt már csak úgy írják bele a papírba hogy az ingóságokat már elosztották egymásközött. ha nem tudtok megegyezni pl hütö meg ilyenekben ezek mind peres tárgyak lesznek és mindegyik után fizetni kell illetéket. szóval jobb ha ti össze ültök és megbeszélitek. csak olyat vigyetek már a bíróságra ami nagyértékü és azért vitatkoztok rajta vagy gyerek. pl nálunk van gyerek , ház, ingóságok. megegyeztünk mindenben így egy választással el leszünk választva mert mindent részletesen leírtunk a papírokban így nem kell semmi után pereskedni.


Ha este összebújok a férjemmel utána már nem állok fel csak reggel és az "anyag" is csak reggel folyik ki! Nem baj?

Vagy jobb lenne egy kis idő után kiengedni?Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Ez azért nem így mûködik... Azok is tisztálkodnak, akik gyereket várnak.

Ez azért nem így mûködik... Azok is tisztálkodnak, akik gyereket várnak.
Hát azért én nem fogok minden sex után azonnal a zuhany alá rohanni fõleg nem pl éjfélkor csak azért mert sexeltem! Szóval a kérdezõhöz, nyugodtan felkelhetsz minden nõnél minden aktus után a sperma egy része kifolyik, de nem az egész ! épp elegendõ marad benned ahhoz, hogy teherbe tudj esni! Ha kifolyna minden nem születnének babák!
Aktus után pihi, majd elmész a mosdóba! Az a mennyiség kifolyik, ami reggelre, a fehérnemûn, ágynemûn lenne! Elég marad benn is!
Szeretkezés után akkor állsz fel és akkor mosakszol, amikor akarsz, ahogy akarsz... nem befolyásolja a teherbeesést. Attól, hogy szex után nincs kedve lezuhanyozni, még nem igénytelen a kérdezõ. Néha kellemes belealudni és reggel zuhanyozni, szokás kérdése.
ezért van az ágyon matracvédõ. És mosogép is van. Ha az ember elalszik. Nem befolyásolja a teherbeesést se ha benned marad, se ha kifolyik. amitõl teherbe esel az már a méhedben van az aktus végére.
Nekünk jó pár hónapig nem jött a baba. Az elején mindig úgy csináltam, hogy együtt voltunk, kicsit odabújta, de 5 perc után elmentem zuhanyozni. Csak nem jött a baba, pedig peteéréskor voltunk együtt akkor is. Most ebben a hónapban elterveztem, hogy az együttlétek után nem kelek fel, párommal hozattam magamnak egy tisztasági betétet és egy bugyit, és elaludtam, csak reggel mentem zuhanyozni. Pozitivat teszteltem 1 hete :) Nem tudtom, hogy emiatt jött össze, vagy csak amúgyis össze jött volna, de nekem megért ennyit :) És attól nem lettem igénytelenebb, mert én amúgyis nagyon kényes vagyok az ilyenekre, de ezt nem nevezném igénytelennek, hogy akit szeretsz, együtt vagytok, szeretkeztek, és utána egymáshoz odabújva elalszotok :) ) Ha esetleg döcögõsebbek, lassubbak a párod spermái, akkor egy kicsit így kell maradni szeretkezés után :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!! Utolsónak nagyon gratulálok :)
Javasolni szokták a teherbeeséshez, hogy aktus után 20 percig ne kellj fel. A petevezetékek lassan 'pumpálják' az 'anyagot' és a gravitáció rájuk is hat, tehát elvileg valamennyivel kevesebb marad ott, ha azonnal felkelsz. Szerintem egy kis fekvés és nyugodt beszélgetés mindenkinek belefér, de ezen múljon.

Férjnek karácsonyi ajándék, de mit? Sok a kritérium. Folyt.

Sok ilyen kérdést elolvastam és válaszokat...De egyiksem jó ötlet az én férjecskémnek.

Legjobb válasz: Valamilyen könyv, regény? Vagy vegyél interneten keresztül forma 1-es sapkát/pólót/kabátot/börgét/táskát stb. http://www.gpshop.hu

Valamilyen könyv, regény? Vagy vegyél interneten keresztül forma 1-es sapkát/pólót/kabátot/börgét/táskát stb. http://www.gpshop.hu
mekkora összegben gondolkodsz?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem nagy összegben.kb 5 e ft Bögre és más haszontalan dolgot nem szeretnék.Sapkát még télen sem vesz fel.
Esetleg egy ajándékutalvány. Akkor azt vehet magának, amit szeretne. Vagy egy olyan naptár, amiben a közös képeitek vannak.
Inkább próbálj valami személyes ajándékon gondolkodni, ne feltétlenül hasznos dolog legyen. Inkább olyan, amivel ki tudod mutatni mit érzel. Pl van olyan honlap, ahol lehet feliratoztatni pólót, vagy rányomatják a közös fényképeteket. De lehet valami frankó szakácskötény is, a lényeg, hogy valami személyes felirattal, ami tuti nincs másnak. De pl. lehet egyforma kispárnát is nyomatni, a Te párnádon egy szívnek a fele, benne a párod fotója, az övén meg a Tiéd és ha egymás mellé rakod a kettõt, kijön az egész szív:) Ha dohányzik lehet egy szépen gravírozott cigitárca gyújtóval, de szinte bármi jó amire valami személyes szöveget lehet készíteni. De akár egy üveg finom ital is klassz, ha saját magad készíted rá a feliratot üvegfestékkel, vagy varrj egy takarót neki foltvarrással, valami erotikus társasjáték kettõtöknek, mp3 lejátszó ha szeret az utcán zenét hallgatni. Ennyi jutott eszembe hirtelen kávézás közben :)
Xboxhoz egy másik távirányító hogy játszhass vele :)
A kérdező hozzászólása: Sajna én nem nagyon szeretem, nincs olyan cd amit én szeretnék...

A férjemnek foltokban hullik a haja és egész nap folyik az orra. Mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Minden vizsgálaton túl vagyunk, nem találtak semmit!

(arcüreg röntgen és CT, fogászat (panoráma röntgen is), EKG, tüdőszűrés, bőrgyógyász, allergia vizsgálat, fül-orr-gégészet, természetgyógyász, vérvétel)

Legjobb válasz: ez veszettség

ez veszettség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves elsõ! Hol lehet kapni Biotint? Gyógyszertár? Gyógynövény bolt? Nem találtam az interneten! Amit írtál vizsgálat, az az, hogy ilyen rézcsõ félét kell fogni és ráállni valamire? Mert olyan vizsgálaton is volt, de nem tudta pontosabban elmondani! Akkor teákat kellett innia, egy kicsit javult a helyzet, de most megint rosszabb lett! Ja, meg akkor kapott akupunktúrás kezelést is.
Kedves kérdezõ. Ha itt válaszolok a 11:49-es kérdéseidre, azzal könnyen lehet, hogy megsértek valamit az oldal szabályzatából. Ha komolyan érdekelnek a részletek, írj privit, és akkor szivesen válaszolok.

A férjem, akivel folyik a válóper, felszólított-telefonon pénteken éjszka, hogy vasárnap hozzam el tőle a személyes dolgaimat. Én telefonra köteles vagyok menni?

Az a problémám, hogy apám-anyám kórházban-amit ? is nagyon jól tud. Igazából szeretném elhozni, hiszen már nem látok más kiutat, de naponta 2 kórházba kell mennem és ezt fizikailag-lelkileg nagyon nehezen viselem.

Valaki perelt-e már bírót időhúzás miatt kártérítési ügyben, vagy hallott-e már róla. A férjem már 7 éve vétlen autóban utasként sérült. A per 5 éve folyik. Hol keressünk olyan ügyvédet, aki szembe mer szállni egy bíróval?

Legjobb válasz: Ilyen ügyvédet ne keress, mert õ tudja -veled szemben- hogy egy bíró, vagy a Bíróság a hatályos magyar törvények szerint nem perelhetõ.

Ilyen ügyvédet ne keress, mert õ tudja -veled szemben- hogy egy bíró, vagy a Bíróság a hatályos magyar törvények szerint nem perelhetõ.
Esélytelen. De ha kifizetésrõl van szó, akkor a végén esetleg kérheted a kamatokat is.
Panaszt lehet tenni, nem feljelenteni. A bíróság nem jelenthetõ fel. Ugyanakkor írhatsz egy beadványt, és kérheted, hogy gyorsítsák az ügy menetét. Hivatkozz arra, hogy ésszerû idõn belül kell lefolytatni az eljárásokat. Ugyanakkor nyilván nem értesz hozzá, így azt sem tudod megítélni, nem ésszerû-e ez az idõ. Bármi oka lehet annak, hogy így elhúzódjon a per. Ha tényleg húzzák az idõt, akkor, mint mondtam, panaszt kell tenni.
Igen van rá lehetõség, hogy panasszal élj ha irreálisan hosszúra nyúlik a pereskedés.Sok esetben valóban a bíró húzza halassza érthetetlen módon.
ha már az összes jogorvoslatot kimerítetted mehetsz a strasbourgi bíróságra :D
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, köszönöm.Csak mire vége lesz, teljesen ellehetetlenedik az életünk.A férjem teljesen ártatlanul sérült, ezért hihetetlen, hogy ezt nem veszik figyelembe.
Annyira jó, hogy az ilyen kis senkik, mint az utolsó válaszoló, mindig okosabbak a bíróknál is, és persze nekik mindig igazuk van, csak mindenki más hülye...
Egyik veny nelkul kaphato szemcsepp se jo ra, el kell mennie full- orr- gegeszetre. Nem szed valami tablettat?
A kérdező hozzászólása: A Claritine tablettát kezdte el szedni de egyenlõre semmi változás!

Miután szeretkezünk a férjemmel a váladék (ondó) kifolyik belőlem. Miért folyik ki? Álljak mérlegállásba?

Miután szeretkezünk a férjemmel a váladék(ondó)kifolyik bel?lem(bocsánat a megfogalmazásért).miért?ez probléma lehet?mit csináljak?mérlegállás,de meddig?

Legjobb válasz: Én csináltam hüvely összehúzást, remélem tudod az milyen, mert nem igazán lehet leírni. Ne szállj ki az ágyból, legalább fél óráig, és nekem az oldalra fekvés is bejött (de nem hirtelen mozdulattal). A gyertaállás, és a lábfeltétel is jó állítólag (szerintem 5-10 percig) Egy kicsivel késõbb úgyis kijön, aminek kikell, több millióan vannak, úgyhogy amiatt ne aggódj:) 7 hetes kismama

Én csináltam hüvely összehúzást, remélem tudod az milyen, mert nem igazán lehet leírni. Ne szállj ki az ágyból, legalább fél óráig, és nekem az oldalra fekvés is bejött (de nem hirtelen mozdulattal). A gyertaállás, és a lábfeltétel is jó állítólag (szerintem 5-10 percig) Egy kicsivel késõbb úgyis kijön, aminek kikell, több millióan vannak, úgyhogy amiatt ne aggódj:) 7 hetes kismama
Te figyelj, mindenkibõl kifolyik.Ha hiszed, ha nem ez a tetves gravitáció már csak ilyen:) Amúgy az igazán életképes spermiumok, már akkor régen olyan helyen kell lenniük, aminek az eredménye baba.Tudod van nekik egy kis farincájuk(ostor)amivel rendkívül gyorsan tudnak úszni.Lehet csak békésen fekszel, és te azt érzed, h kifolyik, de akkor is marad bent. Ha én nekilátnék szex után tornászkodni, a párom tutira hülyére röhögte volna magát. Inkább azt tudom tanácsolni, h szexelj sokat, és ne görcsölj a babán!
Mérleg?? Talán gyertya... Van, aki ezzel próbálkozik, van aki lábfelpolcolással. Nem veszítesz semmit...
Szerintem elég ha pihensz egy kicsit. Aminek ki kell jönnie az úgyis kijön, a többi meg addigra rég ott van ahol lennie kell.Tegyél oda egy zsepit és szorítsd össze.Sok sikert.
Mi több hónapig próbálkoztunk a gyerekkel, úgy hogy utána felkeltem. Aztán olvastam, hogy nem kellene felkelni utána, sõt gyertyáztam, és az elsõ ilyen hónapban meg is fogant. Azóta évek teltek el, és a többi gyerkõc már nem fogant meg ilyen "könnyen"....
szerintem... öö izé :) Lió szivmix a lelke :D vetesd be a pasiddal és tuti messze lõ majd :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!