Találatok a következő kifejezésre: A férjek állnak a babázással (1 db)

A férjek hogy állnak a babázással?

A párom nem nagyon szereti a gyerekeket, ? állítja hogy ha lesz sajátunk annak biztos örülni fog majd. A ti párotok, férjeitek hogy viselték a 9hónapot? Örültek a babának? Foglalkoznak a babával?

Legjobb válasz: Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ

Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ
Az én párom jött velem minden vizsgálatra, nagyon várta a babánkat. Amióta megszületett a kisfiunk mindent megcsinál amit csak kell, tisztába teszi, megfürdeti, megeteti, játszik vele. Nyugodtan ráhagyhatom pár órára ha elszaladok valahová mert nagyon jól elvan vele. Biztos hogy a legtöbb férfi másként áll a saját gyerekéhez, de ez még a nõk nagyrészével is így van és attól még jó anyák lesznek.
Az én férjem is ilyen volt. Nem nagyon érdekelték a gyerekek. Mikor megtudta, hogy babát várok nem is igazán fogta fel. A 6 hetes UH-n nem volt velem, így nem látta a babócát. De a 12 hetesre elrácingáltam, és õ teljesen megváltozott. A dokitól kérdezgette, hogy mit lát a képen, mi micsoda rajta, és éppen mit csinál. Onnantól a hasam volt a középpontban. Az összes UH-n velem volt. Amikor elkezdett a baba rugdosni, mindig megpróbálta megfogni valamilyét :) . Ekkor azt hittem, hogy más gyerekekkel szemben is változott a váleménye. De nem. Más gyerekét mégmindig nem szereti, hiába családtagok (a bátyja ill. az én nõveéreim gyerekei). Februárban megszületett a mi kislányunk:) . Azóta ha teheti vele játszik, pelenkázza, eteti, altatja. Éjszaka is felkel, azt mondja én aludjak, majd õ megnyugtatja, hisz az ö kislánya:) . Tényleg teljesen más a saját gyerek, ne aggódj.
Nekünk mindjárt itt az elsõ baba, a párom majd megõrül, hogy végre babázhasson. Annyira aranyos!:) 39 hetes kismami
Az én férjem imádja a gyerekeket, és a kisfiunkat is (2, 5 hónapos), viszont nemigen segít nekem a gondozásában. A kakis pelenkától öklendezik, azonnal szalad ki a szobából, ha pelenkacsere lesz. Csak akkor szedi össze magát, amikor nekem el kell mennem valahova. Játszani viszont imád vele, énekel neki, beszélget vele, rázza neki a csörgõket...Tehát õ a babázás kellemesebbik részét élvezi inkább...:-)
elõzõ író vagyok.A 9hónaphoz csak annyit, mivel nem babusgat nagyon ezért nem is érzi át nagyon az én terhemet.Ha kell valami nyalánkság egy szó nélkül megveszi, vagy vitamin stb..de amúgy nem igazán tudja feldolgozni, pl hogy így az utolsó hónapban nekem már elég nehéz és , hogy egy kicsit odaadóbb legyen..dehát mindenki más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ilyen típusú babafülbevaló milyen idős korig hordható?

http://www.iriszplaza.hu/gyermek-fulbevalok--arany---a-13-4-..


Látom van 8 ill. 10 mm-es is. Üzletben vennénk, nem innen rendelném, csak a kép miatt mutatom ezt nektek.

10

Tudtok olyan oldalakat, hol babás cuccokat lehet venni?

Vaterán, teszveszen, apródon, brendonon kívül :D

3

10hónapos babád milyen itató pohárbol iszik amit szeret és tud használni?

6

1 éves lett a kislányom. Tápszert vagy tejitalt szeretnék neki még reggel-este adni amíg lehet, viszont a tejberizset, tejbegrízt sima tejjel készíteném ahogy mi esszük. Így is lehet? Hogy így találkozik először a tehéntejjel?

9

Mit adhatnék a időszakban rendszeresen immunerősítésre 3éves fiamnak és 6 hónapos kislányomnak?

Kinek mi vált be.

6

1 év körüli babádnak hány centi a fejkörfogata?

sapi ügyben kérdezem.

9

Mikortól lehet nyers zöldségeket adni babának?

Olyanokra gondolok, mint a paradicsom, uborka, paprika, retek, stb, amiket mi felnőttek is nyersen is fogyaszthatunk.

3

Hogyan kell főzeléket készíteni egy 6 hós babának?

Kerestem már recepteket,de nem igazán találtam semmit sem.Milyen alapanyagokból lehet főzeléket készíteni és hogyan?Tudnátok nekem írni recepteket?Már most több mint egy hónapja kiváltottuk az ebédet,de eddig csak sárgarépát kapott almával,krumplit almával,céklát almával..majd holnap szeretnék adni neki először sütőtököt almával.De jó lenne most már valamilyen főzelék is,csak nem tudom,hogy milyet lehet neki csinálni,és hogy hogyan?!Aki tud segíteni,annak nagyon szépen megköszönöm.

7

Miért alszik többet a 2, 5 hónapos babám?

Az mitől van, hogy napközben többet alszik, mint szokott? Az éjszakát már jópár hete átalussza (20-21től reggel 6ig). Napközben 3 óránként eszik, így kéri. Ebből a 3órából vagy másfelet alszik és másfelet ébren van, vagy 1órát alszik, 2őt ébren van. Mostanában viszont nem 1 órákat alszik, hanem 2-3-4et. Most is már 2,5 órája alszik. Nem problémázok ezen, had pihenjen, had aludjon, csak érdekelne, hogy mitől van ez? Jobban elfárad? Mikor ébren van beszélgetünk, mutogatom neki a játékokat, sétálunk, tuti hogy nagyon lefárad agyilag, dehát ez eddig is így volt, mikor kevesebbet aludt. Vagy növekedési ugrás? Vagy front? Vagy mi? Köszönöm.

3

Akinél megindult a koraszülés, hanyadik hétben jártatok? (Hogy) sikerült leállítani? Ha igen, hány hétig hordtad még?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!