Találatok a következő kifejezésre: A férjek állnak a babázással (1 db)

A férjek hogy állnak a babázással?

A párom nem nagyon szereti a gyerekeket, ? állítja hogy ha lesz sajátunk annak biztos örülni fog majd. A ti párotok, férjeitek hogy viselték a 9hónapot? Örültek a babának? Foglalkoznak a babával?

Legjobb válasz: Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ

Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ
Az én párom jött velem minden vizsgálatra, nagyon várta a babánkat. Amióta megszületett a kisfiunk mindent megcsinál amit csak kell, tisztába teszi, megfürdeti, megeteti, játszik vele. Nyugodtan ráhagyhatom pár órára ha elszaladok valahová mert nagyon jól elvan vele. Biztos hogy a legtöbb férfi másként áll a saját gyerekéhez, de ez még a nõk nagyrészével is így van és attól még jó anyák lesznek.
Az én férjem is ilyen volt. Nem nagyon érdekelték a gyerekek. Mikor megtudta, hogy babát várok nem is igazán fogta fel. A 6 hetes UH-n nem volt velem, így nem látta a babócát. De a 12 hetesre elrácingáltam, és õ teljesen megváltozott. A dokitól kérdezgette, hogy mit lát a képen, mi micsoda rajta, és éppen mit csinál. Onnantól a hasam volt a középpontban. Az összes UH-n velem volt. Amikor elkezdett a baba rugdosni, mindig megpróbálta megfogni valamilyét :) . Ekkor azt hittem, hogy más gyerekekkel szemben is változott a váleménye. De nem. Más gyerekét mégmindig nem szereti, hiába családtagok (a bátyja ill. az én nõveéreim gyerekei). Februárban megszületett a mi kislányunk:) . Azóta ha teheti vele játszik, pelenkázza, eteti, altatja. Éjszaka is felkel, azt mondja én aludjak, majd õ megnyugtatja, hisz az ö kislánya:) . Tényleg teljesen más a saját gyerek, ne aggódj.
Nekünk mindjárt itt az elsõ baba, a párom majd megõrül, hogy végre babázhasson. Annyira aranyos!:) 39 hetes kismami
Az én férjem imádja a gyerekeket, és a kisfiunkat is (2, 5 hónapos), viszont nemigen segít nekem a gondozásában. A kakis pelenkától öklendezik, azonnal szalad ki a szobából, ha pelenkacsere lesz. Csak akkor szedi össze magát, amikor nekem el kell mennem valahova. Játszani viszont imád vele, énekel neki, beszélget vele, rázza neki a csörgõket...Tehát õ a babázás kellemesebbik részét élvezi inkább...:-)
elõzõ író vagyok.A 9hónaphoz csak annyit, mivel nem babusgat nagyon ezért nem is érzi át nagyon az én terhemet.Ha kell valami nyalánkság egy szó nélkül megveszi, vagy vitamin stb..de amúgy nem igazán tudja feldolgozni, pl hogy így az utolsó hónapban nekem már elég nehéz és , hogy egy kicsit odaadóbb legyen..dehát mindenki más.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet pürével kezdeni a kóstoltatást?

Muszáj almának a levével kezdeni? Nem lehet egyből 2-3 kis kanálnyi pürével kezdeni? 4hós a baba, tápszeres.

3

Mi a neve annak a kiváló minőségű ír papírdobozos pelenkamárkának, ami még a '90-es évek elején volt kapható?

Még a '90-es évek elején lehetett kapni egy nagyon jó minőségű ír pelenkát, nem tudja valaki, hogy mi a márkaneve? Egyáltalán lehet még valahol kapni?

0

Van itt olyan akinek immungyenge a gyermeke?

Tudtok olyan ambulanciát ahol kimondottan ilyen gyerekekkel foglalkoznak?

3

Kb mikor ismeri fel a tárgyakat a baba a nevük alapján úgy hogy odamegy érte és meg is fogja? Nagy baj ha ezt 10 hónaposan még nem tudja?

11

Erős hangulatváltozások, sok sírás, félelemérzés szülés után, mit tegyek?

Sajnos van egy testi betegségem, ami szülés után felerősödött és emiatt is gyakran vagyok szomorú.

3

Lehet valami baja a babámnak, mert ma reggel bevette a fogamzásgátlómat?

Nem tudtam már kiköpetni vele.

6

8 hónapos kisbabának tényleg felesleges karácsonyra ajándékot venni? Arra gondoltam, ha ajándékot nem is, de valami szép ruhácskát csak kellene. Vélemények?

13

Létezik, hogy 15, majdnem 16 hónaposom 1 hónapja teljesen kifordult önmagából?

Értem ezalatt azt, hogy mindenért, ezt szó szerint vegyétek, hogy mindenért hisztizik, borzalmasan anyás lett, szinte csak velem van el, de nekem meg egész nap nyűglődik, és ha valaki el akarja venni tőlem megy a visítás. Ma kiborultam. Sír ha lerakom, sír ha felveszem, sír ha leülök vele, ha felállok vele, sír ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, sír ha pelenkázom, ezt kifejezetten utálja, és sír az öltözésnél is. Mindenért, egész nap. Ez normális? Nem bírom, mit csináljak vele? Hagyjam rá? Nem játszik el egyedül, max egyszer egy nap egyszer 5-10 percet. Az éjszakai alvásról nem is beszélve, sose volt jó alvó, de amit kb. 1-2 hónapja művel, az felülmúl mindent. Óránként- félóránként- negyedóránként felvisít. ELFÁRADTAM!!!! Elegem van!!!

3

Meddig használhatom ezt a cumisüveget? Chicco step up1?

Dec. 17-én leszünk két hónaposak. Tápszert kap. Milupa fermentált. Nemrég vettem neki Chicco step up 1 cumisüveget.(0m+) azt irja ferde formájú lassú folyású cumival. Ezt meddig használhatjuk?

2

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!