Találatok a következő kifejezésre: A férjek állnak a babázással (1 db)

A férjek hogy állnak a babázással?

A párom nem nagyon szereti a gyerekeket, ? állítja hogy ha lesz sajátunk annak biztos örülni fog majd. A ti párotok, férjeitek hogy viselték a 9hónapot? Örültek a babának? Foglalkoznak a babával?

Legjobb válasz: Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ

Szia. A saját gyerek mindig más. Ha párod is akarja, biztos lehetsz benne, hogy babátokat szeretni fogja. A terhesség 9 hónapja alatt is van lehetõség bevonni párodat a babavárásba. pl. UH-ra együtt menni, akár tanácsadásra is elkísérhet.Járhattok együtt kismamatornára, terhesjógára, szülésre felkészítõ tanfolyamra. Lehet együtt bevásárolni a kelengyét. Mindennap sétálhattok, simizheti pocakodat, beszélhet a pocaklakóhoz.Jelen lehet a szülésnél. Ha partner valamelyikben: JÓ APA LESZ
Az én párom jött velem minden vizsgálatra, nagyon várta a babánkat. Amióta megszületett a kisfiunk mindent megcsinál amit csak kell, tisztába teszi, megfürdeti, megeteti, játszik vele. Nyugodtan ráhagyhatom pár órára ha elszaladok valahová mert nagyon jól elvan vele. Biztos hogy a legtöbb férfi másként áll a saját gyerekéhez, de ez még a nõk nagyrészével is így van és attól még jó anyák lesznek.
Az én férjem is ilyen volt. Nem nagyon érdekelték a gyerekek. Mikor megtudta, hogy babát várok nem is igazán fogta fel. A 6 hetes UH-n nem volt velem, így nem látta a babócát. De a 12 hetesre elrácingáltam, és õ teljesen megváltozott. A dokitól kérdezgette, hogy mit lát a képen, mi micsoda rajta, és éppen mit csinál. Onnantól a hasam volt a középpontban. Az összes UH-n velem volt. Amikor elkezdett a baba rugdosni, mindig megpróbálta megfogni valamilyét :) . Ekkor azt hittem, hogy más gyerekekkel szemben is változott a váleménye. De nem. Más gyerekét mégmindig nem szereti, hiába családtagok (a bátyja ill. az én nõveéreim gyerekei). Februárban megszületett a mi kislányunk:) . Azóta ha teheti vele játszik, pelenkázza, eteti, altatja. Éjszaka is felkel, azt mondja én aludjak, majd õ megnyugtatja, hisz az ö kislánya:) . Tényleg teljesen más a saját gyerek, ne aggódj.
Nekünk mindjárt itt az elsõ baba, a párom majd megõrül, hogy végre babázhasson. Annyira aranyos!:) 39 hetes kismami
Az én férjem imádja a gyerekeket, és a kisfiunkat is (2, 5 hónapos), viszont nemigen segít nekem a gondozásában. A kakis pelenkától öklendezik, azonnal szalad ki a szobából, ha pelenkacsere lesz. Csak akkor szedi össze magát, amikor nekem el kell mennem valahova. Játszani viszont imád vele, énekel neki, beszélget vele, rázza neki a csörgõket...Tehát õ a babázás kellemesebbik részét élvezi inkább...:-)
elõzõ író vagyok.A 9hónaphoz csak annyit, mivel nem babusgat nagyon ezért nem is érzi át nagyon az én terhemet.Ha kell valami nyalánkság egy szó nélkül megveszi, vagy vitamin stb..de amúgy nem igazán tudja feldolgozni, pl hogy így az utolsó hónapban nekem már elég nehéz és , hogy egy kicsit odaadóbb legyen..dehát mindenki más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy 5 hetes babánk csak az anyatejet bukja/hányja ki? (50%-ban tejet, 50%-ban tápszert kap)

4

Ez tejallergiás tünet? Mi ilyenkor a teendő egy 9 hónapos babánál?

Egy hónapja kezdtem el tejtermékeket (joghurt, sajt) kóstoltatni. Semmi tünete nem volt, de múlt héten az arca két oldalán és az állán egy-egy pirosas, szárazabb folt tűnt fel. Lehet a hidegtől, de egy hetes kihagyás után a tízóraihoz kapott joghurtot és délutánra megint kijöttek a foltok, enyhébb kivitelben. Ez utalhat tejallergiára? Ilyenkor mi a teendő? Tudtommal ilyen kiskorban még nem mutatják ki, de akkor hogyan tovább? Anyatejes, 6hónapos kora óta kap tejpépet, de ilyen még nem volt, se más tünet. Családban sincs tejallergiás, így nagyon el vagyok keseredve.

6

Melyik forgás van előbb, a hátról hasra, vagy a hasról hátra? Melyiket várjam hamarabb?

Kislányom már majdnem 4 hónapos, még semerre nem forog. Napközben tartsam hason, mert a hasról hátra fordulás könnyebb, azt fogja hamarabb megtanulni, vagy a hátán feküdjön, és a hasról hátra forgást várjam hamarabb? Melyik könnyebb? Mert ha a hasról hátra a könnyebb, akkor hiába fekszik egész nap hanyatt, én meg várom hogy megtanuljon átfordulni, úgysem fog. Hogy van ez?

7

Valaki segítene szundikendő ügyben? FÜLES

Elhagytuk a kendőnket amit a c&a-ban vettünk füles feje van a közepén és csikos az alja a kendőnek!

5

Mennyit eszik egy alkalommal az egy hónapos babátok, és hányszor eszik egy nap? Anyatejes vagy tápszeres?

4

Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy a gyermekem ne menjen közel a TV-hez?

A TV-nk egy átlag TV asztalon van, melynek magassága kb. 80 cm. Kisfiam 1,5 éves, minden érdekli, legfőképp az olyan dolgok, amiket ki-be lehet kapcsolni, így a TV elsőszámú kedvenc. Mondogatom neki, hogy nem szabad, s hogy miért nem, néha érti, és ott hagyja, néha alkalmi süket. :)))

8

Mikor lehet a babának engedni, hogy tévét nézzen? Mert a mienk még csak 2 hónapos, de mikor rápillant úgy nézi mintha tudná miről szól a film!

csak félek, hogy nagyon korai és még a végén szemüveges lesz.

14

Mindenki Fisher Price tanuló kutyust vesz karácsonyra a babájának? :D

19

Hogy érdemes leszoktatni egy 9 hónapost a harapásról és az erős hajtépésről?

Tudom, kicsi még, de azért fájdalmat tud okozni ezekkel. Mindig határozottan rászólok, hogy nem, nem szabad, persze nem nagyon van foganatja (gondolom, ez természetes), de szeretnék következetes lenni. Viszont van, hogy csak csócsálja a kezem, illetve birizgálja a hajam, ezeket engedjem neki? Nem fogja összezavarni?

1

Miért nem csendesedik el, ha meghallja a hangom?

Nálatok is van olyan, hogy amikor sírdogál a babátok, és szóltok hozzá, akkor nem hogy megnyugodna, hanem még jobban rázendít? Tudom, senki nem pszichológus (ha mégis van itt olyan, akkor az ő válaszáért extra köszönet), de vajon miért lehet ez? Lehet azért, mert úgy gondolja, hogy na, itt van anya, akkor tolom még egy kicsit, hátha felvesz? :) Én ezt nagyon nem értem :) még kicsi, 9 hónapos.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!