Találatok a következő kifejezésre: A férjek állnak a (44 db)

Anyósom megtudta, hogy a kapcsolatunk elején volt egy abortuszom. Azóta szóba sem áll velem, azt akarja hogy amikor átjön a férjemhez meg a gyerekekhez akkor én menjek el itthonról. (? )

Ti mit tennétek? Szerintem a fia pont annyira hibás, mint én. Közösen hoztuk össze a gyereket, közösen döntöttünk az abortusz mellett. Beszéljek vele?

Legjobb válasz: Legfontosabb kérdés. Férjed mit szól ehhez?

Legfontosabb kérdés. Férjed mit szól ehhez?
1. Honnan tudta meg? 2. Mi köze hozzá?. 3. Ha olyan ötlete van, hogy nem akar veled talákozni, akkor ne jöjjön hozzátok. 4. A férjednek kellene közölnie vele, hogy semmi köze a magánügyeitekhez. Ha neki ezzel gondja van, akkor ne látogasson benneteket. 5. Be beszélj, söt ne is állj szóba vele, mert olyasmibe üti az orrát, ami nem az ö dolga.
Akkor a férjed legyen oly kedves elmondani neki, ha már veled nem beszél, hogy nem fogsz elmenni mikor õ jön. Vagy teljes egészében elfogadja a családotokat, vagy nem kell jönni.
Semmi köze hozzá. Ha meg el akar jönni hozzánk, akkor vagy elvisel, vagy nem jön. Magánügynek gondolom és nem tartozol neki sem bocsánatkéréssel, sem magyarázattal. Mindennek van határa! Te sem kéred rajta számon a múltját és döntéseit, nem? Kölcsönös tisztelet és három lépés távolság!
Kérdezõ, persze, beszélj vele.... mondd meg neki, - egyértelmûen és határozottan - hogy ez a ti otthonotok, ha valami nem tetszik neki, nem kötelezõ odamenni, ha viszont odamegy, akkor viselkedjen normális emberként, és ne õ próbálja elõírni a házigazdáknak, hogy mit tegyenek vagy mit ne tegyenek... ennyi.
Te jó ég. Hát nem irigyellek anyósod miatt. A férjed mit szól ehhez a viselkedéséhez? Üljetek le vele KÖZÖSEN, és mondjátok meg neki, hogy 1. ez a ti döntésetek volt, neki ehhez semmi köze 2. ez a ti házatok, amihez szintén nincs semmi köze (nehogy már kidobjon a saját házadból) szóval, nyugodtan befoghatja a száját, vagy ha nem tetszik neki, nem kötelezõ menni hozzátok.
Mi az, hogy megbékél? :D Miért is kellene megbékélnie? Tettél ellene valamit? Nem. Mondd meg a kedves mamának, hogy amíg ezt a viselkedést folytatja, nem lépi át a házatok küszöbét.
Le kell ugatni anyukát. A ti házatokban a ti életetekbe ne hisztizzen bele. Kitenni, bebaxni az ajtót oszt annyi. Nyugi majd elgondolkodik, visszakoncsorog azt normális lesz.
Micsoda anyák vannak!Vajopn neki egyszersem volt?
Véleménye lehet, ítélkezni semmi joga. Tanulság: nem kell beavatni az életetekbe semmilyen szinten. Én a helyetekben ebben az ügyben már nem tennék semmit. Ha elkezdtek neki magyarázkodni, annál jobban megerõsítitek a hitében, hogy rosszat tettetek.
írd meg neki, hogy isten elõtt társtettesként a fia veled fog szenvedni, hiába menti fel :)
Utolsó, a 16%-od mindent elárul.. :) )
Én nem foglalkoznék vele, nem beszélnék vele. Ha nem akar átjönni, mikor otthon vagyok, maradjon a saját otthonában. Haha! Jó vicc, még hogy menj el otthonról...
Ja, a férjecskéd belefáradt, neked meg el kell viselned, hogy bántanak?
25# szuper amit írtál :-D
Kérdezõ (#22) "A bibliai idézet jó, csak anyósom mélyen vallásos vagy 50-et vágott már a fejemhez, részletezve milyen kínok várnak rám a pokolban." - dehogy mélyen vallásos, egyszerûen világít a szájában a negró, de ha már hülye, legalább önhitt és rosszindulatú is... Ha mélyen vallásos lenne, akkor pont úgy vélné, hogy az ítélet Istené, és max annyit mondott volna erre az infóra, hogy imádkozik értetek a hite szerint - de semmi esetre sem õ akarna istenséget játszani...
Így van, ítélni nem az ember dolga. Elítélni pedig csak a bûnt, magát lehet és kell, a bûnös embert sohasem szabad. Az anyós tette - még ha a teljes döbbenet szülte is - keresztény szemmel nem magyarázható.
pontosan utolsó
sok gyilkosból lett szent! ha nekik elnézte.. elég meggyónnod
Engem nem érdekelne az anyósom. Nem kell átjönni, én se mennék át hozzá. Nem dõl össze a világ :)
anyós miért szól bele, ha közös döntés volt a pároddal??
Nézd, vagy a sarkadra állsz és anyóspajtást lerendezed, vagy elõbb-utóbb téged is éppen úgy be fog darálni az egójába, mint a férjedet (azért "fáradt bele" az anyukával való harcba: megtörte). A mélyen vallásos emberektõl mentsen meg az Isten. (Tisztelet a kivételnek.) Náluk önzõbb és gonoszabb fajzat a Földön nem létezik. Nagyon szeretnek arról papolni másoknak, hogy SZERINTÜK a másiknak mit kéne tennie, hogyan kéne élnie (ez ugyebár kontroll a másik ember felett és uralom, kõkemény agresszió). Közben pedig mindig saját maguk a nagyszerû, maguk az etalon, hogy bezzeg õk így élnek...nos, ha valaki a Pokolra jut, akkor köztük jópáran, az biztos. Nem, ne beszélj anyukával. Amit elkezdesz magyarázkodni, azonnal vesztes helyeztben vagy. Mi vagy te, tán bûnözõ?! Akárhány abortuszod is lehet, ahhoz sincs SENKINEK sem beleszólása, csak a férjednek. Jó hogy, el nem kezdesz anyukának pedálozni, hogy bocsásson meg?! Állj keményen a sarkadra, és hajítsd ki anyukát. Ha a férjed betoji, akkor sajna így jártál, de nem kell vele foglalkozni. Ja: és a sógornõvel én ezek után az életben még egyszer le nem ülnélk soha beszélgetni. Jónapot, viszlát, jó egészséget. Ennyi.
Joga van ellenezni az abortuszt, de ahhoz nincs, hogy elküldjön a saját otthonodból.
Ne foglalkozz vele. Semmi köze hozzá. Ha férjed nem hánytorgassa akkor neki nincs joga hozzá.
Mélyen vallásos létére ítélkezik és gyûlölködik..szép kitartást neked és állj a sarkadra
A férjem az elején megvédett.... Kérdezõ, ez nagyon kevés! Teljes mértékben melletted kéne álljon, és ilyen beszólásra, hogy te menj el otthonról, ha jön a mamika, egyértelmûen az anyja tudtára kéne adja, hogy márpedig te nem fogsz elmenni, és ha ez nem tetszik neki, akkor ne menjen hozzátok. Férjed egy mulya....
12.15-ös: "Micsoda anyák vannak!Vajopn neki egyszersem volt?" Képzeld el, nekem NEM volt egyetlen egy abortuszom sem, pedig már közel 60 éves vagyok. Szóval EZ nem érv!!!! De ettöl függetlenül minden párnak magánügye, hogy vállalnak-e gyereket, mikor és ha véletlen összejön, megtartják-e.
Megvonnám a vállam, aztán bevenném a leszarom tablettát, mert semmi köze hozzá. Amúgy az jó kérdés, honnan tudta meg? Az én abortuszomról nem véletlen, hogy az anyámon meg az akkori páromon kívül senki nem tud. Ez az ember legbensõbb magánügyei közé tartozik, ti meg nyilván elpofáztátok fûnek-fának... hiba volt.
A férjed és a te dolgod. Ha közös döntés volt, akkor végképp semmi köze hozzá. Azt meg nem kérheti, hogy ha õ méltóztatik meglátogatni, akkor te menj el a saját otthonodból.
Tényleg, legfontosabb kérdés, a férjed mit szól hozzá? Ha engedi, õ a hibás, álljon ki melletted, és tegye helyre az anyját!Rajta múlok! És honnan tudta meg anyós pajtás, hogy volt egy abortuszod?
Mi az, hogy azt akarja, hogy te otthonról menj el, mikor átjön?Ezt mondta is?A kis fiacskája helyébe jól kipenderíteném a szûrét..ejjha, azért nem semmi, hogy ekkora banya.Hát ha egyszerûen nem tudtátok megtartani a bébit, akkor nem..bele kellene törõdnie.
# 15/16 Aha csak erre hasonlókat az anyós is tud mondani. Bibliában van a kérdezõ mérten nem kedvezõ szöveg is, szóval ezt kihagynám. Azt írod közös döntés volt akkor álljon ki a párod érted az anyával szembe és kész. Nem hiszem, hogy neked kellene magyarázkodnod.
Mi az hogy te a saját lakásodból menj el??? Hogy képzeli ezt? A sajátodból elküld??? El ne menj! Semmi köze ahhoz hogy mi történt anno, és bizony tényleg a fia is benne van az abortuszban, nem kell mindig a nõkre hárítani a felelõsséget. A helyedben szépen megmondanám, hogy igen, ketten hoztuk ezt a döntést, a mi döntésünk, felnõttek vagyunk. Ha anyukának nem tetszik, akkor ne jöjjön ide, de én a saját lakásomból bizony más kedve szerint nem megyek el. Ha a férjed ebben nem támogat, akkor vele sem ártana beszélni, és tudatosítani, hogy akkor közösen hoztátok a döntést meg, és most õ is viselje le az anyukája hülyeségét, akivel talán neki illene már beszélni. Ne hagyd magad!
Remélem a gyerekeknek nem fogja majd azt mondani, hogy anyátok megölette a testvéreteket... A férjednek nagyon helyre kellene tennie. Látszik, hogy ez az õ szemében egyedül a te bûnöd.
A "majd megbékél" nekem nem tetszik. Mintha valami rosszat tettél volna (persze te egyedül) amiért jogos a harag, de majd megbékél. Nem! Beszéld meg a férjeddel, hogy a ti közös döntésetekért ne csak te tartsd a hátad! Mondjátok meg anyukának, hogy ha emiatt nem látna szívesen téged, akkor ennyi erõvel a fiával se kell találkozni. És a férjed rendesen álljon ki melletted, ne csak így tessék lássék módon. Arra hogy reagált, hogy neked kellene elmenned ha õ jön? Beleegyezett?
SZerintem igen beszélj vele mond el neki hogy mi történet és miért.. ha ez után sem képes felnõttként viselkedni dobd ki a házadból és kész Mit mondasz a gyerekeknek miért mész el?mert ez rájuk meg fõleg nem tartozik..
A kérdező hozzászólása: Sógornõm mondta el, mert összevesztünk és így állt bosszút. 14 éve történt. A bibliai idézet jó, csak anyósom mélyen vallásos vagy 50-et vágott már a fejemhez, részletezve milyen kínok várnak rám a pokolban. A férjem az elején megvédett, elmondta hogy közös döntés, de anyósom szerint a védekezés meg a gyerekszülés meg minden ilyesmi csak és kizárólag a nõ dolga és felelõssége. Akkor is háborgott, amikor a férjem pelenkázott meg fürdetett. A férjem már belefáradt ebbe. Igyekszem a sarkamra állni, köszönöm
El ne menj otthonról! Üsse meg a guta a vénasszonyt. :)
Úr Isten! Nem irigyellek. Errõl egy nagyon régi esetem jut szembe még az elõzõ párommal kapcsolatban. Volt egy méhen kívüli terhességem, és életmentõ mûtéten estem át. Az exanyósom meg annyira begyöpösödött volt, hogy fel sem fogta mirõl van szó, nem is szólt hozzám miután haza mentem a kórházból. Azzal volt elfoglalva, hogy mit szólnak a faluban. Mit ba..meg, nem kötelezõ elpletykálni, hülye vén q..va. Ez már 16 éve volt, de azóta is fáj, mert a párom sem állt mellém, annyira az anyja szoknyáján ült. Végül addig õrlõdtem, hogy ez lett az oka, hogy elhidegültem tõle és elhagytam, mert nem bírtam együtt élni a tudattal, hogy kizárólag én vagyok a felelõs ezért a tragédiáért. Remélem nálatok nem ez lesz, ha elfogadsz egy tanácsot, [email protected] le anyósodat és elsõ sorban a férjeddel tisztázd, hogy õ mit gondol errõl, fontos, hogy megvédjen és melletted álljon.
Én megkérdezném, hogy "anyuka, akkor is kaffantott-e apukával, amikor nem gyerekgyártás céljából tolták az ipart? Mert akkor tessen jól vigyázni, mert a paráznák is ugyanúgy a kénköves pokol bûzös bugyraiban égnek el mint a magzatokat elvetetõk. No, csókolom, most lépek. Piacról köll-e valami?" Azért a fejért, amit erre vághat, nekem megérné...
A kérdező hozzászólása: Férjem szerint majd idõvel megbékél.

Ha ugy gondolod, hogy a ferjed megcsal a baba erdekeit nezve nem asod bele magad, vagy kiderited az igazsagot, hogy mindenki tudja hanyadan is all a dolog?

9 honapos a lanyom.Egyre jobban azt erzem, hogy nem oszinte velem a ferjem.Ma is a szabadnapjan be kellett mennie dolgozni 2 orat (5-7ig) es 5 ora lett belole.Ugy hivtam, fel, hogy varjam-e vagy mi lesz?

Legjobb válasz: Én kideríteném, mert a bizonytalanság is felemészt.

Én kideríteném, mert a bizonytalanság is felemészt.
miért nem alszotok együtt?azt ne mond hogy a gyerek miatt, mert akkor Magyarország összes anyája egyedül nevelné fel a gyereket.Ha eltávolodtatok egymástól akkor bizony elképzelhetõ hogy máshol keres boldogságot, de ezt csak egy õszinte beszélgetéssel lehetne megtudni.Ne nyomozgass, egyszerûen kérdezd meg tõle, de normális hangnembe.Nem biztos, hogy egyedül a párod a hibás, igy elképzelhetõ hogy te is tudsz változtatni dolgokon ami segít rendezni a kapcsolatotok.
Az utolsóval egyetértek. Továbbá én azt figyeltem meg akár magamon is, hogy mi akik sokat itthon vagyunk a bébivel a férjünk pedig dolgozik, õ ugye eljár, emberek közt van naponta. Mi pedig itthon monotonon mindennap ugyanugy ugyanazt, tehát ez a helyzet sokszor szülhet olyan dolgokat amitõl mi magunk távolitjuk el a férjünket magunktól. Mert nekik végülis ugyanolyan és ugyanúgy zajlik az életük mint azelõtt. Mi változtunk meg! Irtad hogy már hónapok óta külön alszotok stb. Szerintem elõszõr is ezen kellene változtatni, és orvosolni a problémát. Ismét közelebb kerülni egymáshoz stb. A kérdésedre a válasz pedig a bizonytalanságtól megõrülsz és megõrjited a párodat is, de az igazság pedig odavágja az életedet. Nem tudom melyik a jobb. Talán próbáld meg inkább visszahóditani a férjedet. És még az is lehet hogy nem is úgy van ahogyan érzed és gondolod, csak egyszerûen túl sokat vagy egyedül és már kombinálsz. :)
Nagy hiba, ha nem kommunikáltok, azaz ha csendben tûrsz. A házasságok java része a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre. Ha meg akarod menteni ezt a kapcsolatot, akkor nyisd ki a szád és beszélj! Kérlek.
Ezek elõtt nem kellett bemennie szabadnapokon dolgozni? Nem képzeled be csak a dolgokat!? Én utánna járnék, és ha nagyon gyanús, vagy biztos a dolog akkor kérdeznék rá! Egyébként sokat ül a gép elõtt, chatel? Részletes telefonszámlát kérhetsz le neten ingyen, megtudod kiket hívogat. Kollégája feleségének ha jóban vagy megkèrdezheted az õ férje is sokat túlóràzok-e!?
Én úgy értelmezem, hogy a baba születése után a a kérdezõ a kislánnyal aludt, a férje pedig külön. 3 hónappal ezelõtt költöztek megint egy szobába. Én ebbe semmi rosszat nem látok. Ugyanis a férj jár dolgozni, hadd aludjon nyugodtan. Az anyukának pedig most ez a munkahelye, úgyhogy õ éjszakázzon csak a babával!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy igy az is ossze kavarodik bennem amit mar letisztaztam magamban.Lehet butasag volt masoktol valaszt varni....ezt csak mi oldhatjuk meg......de konnyebb a kesz valaszt kapni, tenni valamit. Kezembe veszem az iranyitast es helyre razom a pasim :D
Szerintem nem azzal van a baj, hogy Te gátlásos lettél - az elég sokat elmond, hogy már ki sem akart elégíteni a férjed, csak addig tartott a szex, amíg neki jó volt. Ezért pl. nyugodtan kiverhetted volna a balhét. Azért lehetne toleráns, mert nem azért változott meg a tested, mert lusta voltál és a gép elõtt tespedtél. Igenis legyél most az asztalra csapó típus! Nem azt mondom, hogy üvölts, cirkuszolj, de az õszinte beszédet Te mint felesége és gyermeke anyja, követeld már ki magadnak!!! Meg azt, hogy talán Veled oldja meg a problémát, és ne mással...
A kérdező hozzászólása: Beszelgettunk ma es azt mondta, hogy azert nem kozelit, mert tudja, hogy szegyenlem a testem es nem akarta, hogy rosszul erezzem magam.Azt mondja nincs senkije es azert alszik masik szobaban, hogy ne zavarjon amikor ejszaja hazajon a munkabol vagy amikor reggelre kell mennie es koran kel. En ezt "toleralnam" hiszen ertem is teszi (ha bulizni jarna minden este es azert keltene fel azt mar kevesbe).Azt mondja, hogy nem tud ugy pihenni, hogy sokszor kelek a lanyunkhoz mert szopik meg ejjel is.Van benne "logika" de nem ertem, hogy ezt miert nem lehet magatol elmondani ha baja van.Miert kell megvarni, hogy teljesen kikeszuljek.Tudta es latta hogy rosszkedvu vagyok, de nem erdeklodott, hogy miert.
Pont írni akartam, a férjed szemszögébõl is lehet nézni a dolgot, õ biztos látja rajtad, hogy kínosan érzed magad, ezért nem kezdeményez......nem azért, mert nem akar.....
09:48vagyok mi egy alvó fülkében alszunk, épp csak ami ágyunk meg a baba ágy fér be, elég pici a lakás, soha egy pillanatig nem fordult meg férjem fejében h pl a nappaliban aludjon kanapén, pedig éjjel 1kor jár haza melózni, én éjjel etetek 2X, 3X. nálunk is volt a test téma porondon, de õ minden nap szinte elmondja h ilyen csodás testet még soha nem látott mint az enyém (nagy kamugép :) ), pedig cicim nekem is ereszkedett, csíkos, fenekem is, hasam az úgy ahogy szép... én azt mondom h akkor is próbálj meg közeledni újra felé! v együtt csináljatok programokat, nem kell nagy dolog, kis romantikus vacsi, h ne múljon el a "láng" :) én így próbálom ébren tartani és mûködik :) 9 hónap az sok idõ ilyen téren...
"Pont írni akartam, a férjed szemszögébõl is lehet nézni a dolgot, õ biztos látja rajtad, hogy kínosan érzed magad, ezért nem kezdeményez......nem azért, mert nem akar....." De ez nem magyarázza meg, hogy amikor mégis szexeltek, miért nem elégítette ki!!!!!! Ha csak ez lenne az ok, akkor agyon kellett volna szeretgetni a feleségét, hogy megjöjjön az önbizalma!
A kérdező hozzászólása: Koszi :) drukkoljatok!!
Ez a beszéd, hajrá! :)
Az elején már írtam.Nekem ne haragudj hogy így fogalmazok de gyenge dumának néz ki, hogy azért nem alszik veled, hogy ne zavarjon éjjel mikor hazajön, meg hogy nem piszkál a tested miatt.Ez persze jó, de ez egy házasság ahol 2 ember él.és ahol vannak igények és érzelmek.Ne haragudj de ha a férjed sem akarja, (márpedig neki ez igy jó ezt te írtad, )megoldani a problémát, akkor itt valami nem oké-mert olyan nincs hogy nem kell a házasélet, és olyan sincs hogy hónapok óta külön vagyunk de igy jó.Nem akarlak bántani de ne légy hiú.Most ne azt nézd hogy hány csík van a melleden, hanem hogy imádod ezt a pasit és azt is akarom, hogy õ is imádjon, csinálj egy borozós estét, és várd a hálószobátokba és ne menj többet ki onnan.tégy érte meg mindent.
A kérdező hozzászólása: Tornázok minden nap 40 percet (1 héten minimum 5 alkalommal de ha lehet 7szer) Nincs rajtam már plusz kiló csak feszesítés miatt csinálom.A csíkok nem halvanyodnak a mellem meg borzalom (90/d a méretem és ez lóg mindenfelé). Tudom, hogy magammal mi a bajom és hogy ezért nem kezdeményezek....na de a férjem miért nem kezdeményez?Soha nem utasítottam el!!
Próbálj kicsit sportolni! Az elterelné a gondolataidat is, kikapcsolna. (Ne értsd félre, nem rosszindulatból írtam)
A kérdező hozzászólása: Olyan ciki lenne ha tevedek en meg kerdore vonom.Nem vagyok feltekenykedo tipus (eddig meg soha nem fordult velem elo, hogy ne bizzak benne).
A kérdező hozzászólása: nem ismerek baratnoket (marmint a kollegainak a baratnojeit) nem alszunk egyutt tobb mint 3 honapja es kb 2 kezemen meg tudom, szamolni, hogy lanyunk szuletese ota hanyszor voltunk egyutt...akkor is csak addig tartott amig neki jo volt :( lehet jobb nem tudni az igazat :(
sztem egyszerûen mondd el neki, hogy nem foglalkozik veled eleget, többet szeretnél vele lenni stb. a reakciójából vszínû kiderül, hogy mi a helyzet. a találgatás a legrosszabb a világon, inkább beszélj vele, de ne támadd le egybõl
A kérdező hozzászólása: Nem vagypk egy letamados tipus.Pont az ellenkezoje.Inkabb csendben turok.
már én is többször éreztem magam hasonló helyzetben... rákérdeztem mindíg és mindíg kiderült, h csak a körülmények "áldozata" lettem , mert mindíg pont áúgy jött össze, ahogy és ebbõl én kiszedtem a lehetõ legrosszabbat :( de mindíg tévedtem :) de megbeszéltük és ez így szeritnem a legjobb mert nem emésztem magam itthon a ygerekkel h mi, hogy merre, hány méret... ezt a ygerek is megérzi! kérdezz rá, ha a párod õszinte veled akkor kiderül, ha pedig sumákol vmit akkor rájössz a válaszából, sztem!próbálj meg újra közeledni hozzá...együtt alvás, kis kedveskedés, esetleg egy kis romantika este miután a gyerek már alszik, menj utánna a fürdõbe ha fürdik, mosd meg a hátáT :) nálunk ez mindíg bejön :) )) sok siekrt, és kitartás!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Szoktunk beszelgetni, nem errol van szo!Csak eppen nem az a tipus vagyok aki oda all a ferje ele es megkerdezi, hogy szivem megcsalsz? Inkabb varok amig bevaljja vagy tesz ra utalast. Megkerdeztem tole este, hogy jo e igy Neki es a kapcsolat es annyit mondott, hogy jo. Nem elunk hazas eletet, mert nagyon megvaltozott a testem.Ez ruhan keresztul senki nem veszi eszre, de ruhaban nem lehet hazas eletet elni. csikos a hasam a mellem a combom es ami elkepzelheto minden.a hasamon a bor es a mellem is megereszkedett es olyan kb mint a nagymamame a szoptatastol. nincs mar rajtam plusz kilo, de meg is borzasztoan nezek ki. szerintem ezt se o se en nem tudtuk meg feldolgozni igy egyikunk sem kozelit a masik fele.
Terhesség elõtt csinos vékony voltam, divatos, mindig a legtrendibb cuccokban. Szülés után maradt rajtam 28 kg, csíkos bõr, lógós cici, úszógumi körbe a hasamon, xxxl- es mamás ruhákba fértem csak bele, de ugyan úgy kívánt a férjem, mindig megkérdeztem ha mentünk valahová hogy jó leszek így? Azt mondta nagyon szép vagy! ( ilyenkor mindig elmondolkodom hogy nem - e vak, vagy ugyan hogy is lát engem, mert én egy dagadt elhízott eldeformálófot testet látok) Szerintem az ember ha szereti a másikat, nem azt nézi már higy hogy néz ki, hanem hogy milyen! Ha a férjem ne adj Isten megégne, akkor is ugyan úgy szeretném, ugyan úgy kívánnám! Szerintem ez nem mentség hogy nem a régi a tested!
A kérdező hozzászólása: Az az igazsag, hogy egyre jobban megerositetek benne, hogy valami nem jo velunk.Nem szeretnek becsavarodni.koszonom az eddigi valaszokat, megprobalom megoldani a dolgot egyedul :( az utolso valasztol meg nyomorultabban erzem magam.Segitseget szerettem volna kerni, hogy hogyan is oldjam meg ezt a dolgot, de ugy erzem ettol csak rosszabb lett :(
szerintem neked problémád van a testeddel, mert megváltozott, de idõvel jobb lesz, te távolodtál el a férjedtõl, mert szégyelled, pedig nem kéne, a gyerek szülés ezzel jár, ha szeret így is szeret és kíván....az én testem is megváltozott, három számmal nagyobb a mellem és lóg, mert szoptatok, a hasam is nagy még, csíkos is vagyok, van rajtam hat kiló plusz, mégis ugyanolyan jó a szeuxális életünk, mint elõtte, mert bár elõször szégyeltem, de túl léptem rajta, mert éreztem, hogy még így is kíván:) neked is lehet a gátlásodat kéne legyõznöd, mert így rámegy a házasságod....7 hónapos kislány anyukája
ne csináld! elõször is menj el egy fehérnemû boltba! szerezz be fûzõs melltartót meg hálósat, az egészen a fenekedig leér ;) szép bugyi, csini combfix. férjed tuti odalesz tõled és te se fogod rosszul érezni magad mert nem fognak látszani a csíkjaid és cicid se mindenfele fog lógni ;) az meg, hogy megcsal... szerintem ne kérdezz rá, illetve én nem tenném. most komolyan, mit mondana a férjed, igen drágám, de felejtsük el? ha megcsal valószínüleg letagadná. nézz körül a telefonjában mikor fürdik, sétáljatok el a munkahelye felé amikor túlórázik, lepjétek meg babáddal aztán mikor látod, hogy minden oké, tedd el magadban és szerezd vissza! :)

Mit csináljak, ha szex közben véletlen más néven szólitottam a férjemet és azóta nem áll velem szóba?

Nem tehetek róla de szex közben van ugy hogy elég sürüen egy másik pasiról fantáziálok!Rádásul ez a pasi a férjem fönöke,és márt kétszer is kikezdett velem.Sajnos nagyon jó pasi nagyon teteszik.Most válljak el?De a férjemet is nagyon szeretem meg van 3 kisgyermekünk.

Legjobb válasz: ezeket most komolyan irod? (az utolso kettot is en irtam) a leveleket egesd el, a pasast kergesd el, mert az egy utolso gane ember! kihasznalja a vonzodasod na meg, hogy a ferjed a kezeben van, az undorito kis szarzsak! ha jelent valamit a hazasagod ne foglalkozz ilyenekkel. vagy tonkre akarod tenni az eleted? elvalt akarsz lenni harom gyerekkel a nyakadon? mert a csavonak igy biztos nem kellenel a "koloncokkal" egyutt. nem hiszem, hogy nem latsz at a szitan, csak nehany ropke dugasra palyazik! oda ne add magad, ha van egy csepp eszed! ha a ferjed rajonne, megundorodna toled es kidobna. szerintem jogosan...

ezeket most komolyan irod? (az utolso kettot is en irtam) a leveleket egesd el, a pasast kergesd el, mert az egy utolso gane ember! kihasznalja a vonzodasod na meg, hogy a ferjed a kezeben van, az undorito kis szarzsak! ha jelent valamit a hazasagod ne foglalkozz ilyenekkel. vagy tonkre akarod tenni az eleted? elvalt akarsz lenni harom gyerekkel a nyakadon? mert a csavonak igy biztos nem kellenel a "koloncokkal" egyutt. nem hiszem, hogy nem latsz at a szitan, csak nehany ropke dugasra palyazik! oda ne add magad, ha van egy csepp eszed! ha a ferjed rajonne, megundorodna toled es kidobna. szerintem jogosan...
hát megértem a férjed. Gondold bele magad fordított helyzetbe! de ha azt mondom hogy el kell válnod, el fogsz, ha azt mondom nem, akkor nem? ezt mi nem tudjuk eldönteni! csak ti vagytok a házasságban..
Érthetõ a férjed viselkedése.A fönöké nem annyira, aki kikezdett veled.Egy ilyen dologért semmiképpen nem válj el.Azt írod, hogy a férjed fönöke csak tetszik.Az még nem olyan egetverõ érzelem.Próbálj meg kevesebbszer összefutni vele és inkább a családodra koncentrálj.Ez csak egy vélemény.Ezt úgyis te fogod tudni eldönteni.
meg azt fuznem hozza, hogy ez undorito! hagytad, hogy megcsokoljon, holnap a bugyidba is beengeded? az ilyen noktol mentsen meg az eg! leszarom a listat, johet a nulla!
maris a valason jar az eszed?? na ott van szerelem! ez egy rohely. mar ne is haragudj, de van miert szegyelned magad! es az a legkevesebb, hogy nem all szoba veled. szegeny ember, elore sajnalom mi lesz kesobb. johet a minusz...
A kérdező hozzászólása: Lécives segitsetek!Köszönöm.Amugy nekem ez nagyon ciki és szégyelem nagyon.De az érzéseknek nem lehet parancsolni!
ha komolyat akarna tõled a pasi nem ezt csinálná amikor van férjed meg 3gyereked. Egy olyan nõt a legkönnyebb hülyaíteni akinek van ennyi gyereke és férjétõl nem kap meg mindent. Õ csak egy picit csapja neked a szelet, te meg mindent elhiszel neki, még azt is h az ég nem kék hanem zöld. Én a férjed helyében elzavartalak volna. Nem tudom mit tennék, ha a párom közölné, h érez egy másik nõ iránt vmit. Biztos nem maradna tovább a lakásunkba. Döntsd el mi a fontosabb. Egy kaland vagy a gyerekeid és a férjed. Ha a kaland, azt kívánom pofára ne ess. Mert ilyenkor mindig az szokott lenni.
Szegény férjed .... Én nagyon sajnálom
A kérdező hozzászólása: Nemtom miröl baszélsz, én tegnap regisztráltam magam ezen az oldalon!Ezt az oldalt is egészen véletlen találtam meg!Amugy meg oldotam a dolgot.Sokat gondolkodtam, rájöttem.Megbeszéltem a férjemmel az este , hogyha nem ugy viselkedik velem akkor megcsalom vele.De ugy látszik megértete mert márt az este is együtt voltunk.Amugy nem kell leszolni senkit mindenki követ el hibákat és atól nem lesz kurva ha érez egy másik pasi iránt!Talán nem véletlen?Ha valakinek megad minden téren mindent a férje szerintem -és nem nézi levegönek-ez márt az elött volt hogy a férjem fönökét megismertem volna, ugyanis akkor még itt sem lakot!Lehet én is hibás vagyok!De a férjem még jobban hogy eddig jutotunk, talán helyre tudjuk hozni.A férjemen mulik leginkább!Kébzeljétek reggel még a kávét is az ágyba hozta nekem!Máma ö föz meglep engem sültcsirkét-imád fözni, lehet kevés pasi van ilyen.Na sziasztok, én meg megyek takaritok, további jó napot mindenkinek4Remélem helyre jövünk!
Pár héttel etelött volt valaki aki egy jot szorakozott itt. Emlékesztek aki 5 pasival akarta egyszerre megcsalni a férjét. Nem tudom miért de nekem ez az egész nagyon hasonlit arra az esetre. Lehet, hogy megint Õ szorakozik?!
nem hiszek a fulemnek?! mi van??? mi ez a palfordulas? kezd tenyleg kamuszag lenni. egy felelosegteljes no nem igy viselkedik. meghogy nem mondja el? holnap az egesz utca tudni fogja, rajtad rohognek majd. a ferjed majd jol elver meg kidob. es meg is erdemled majd. tobb hozzafuzni valom nincs. ugyis hiaba tepem itt a szam :( sajnos!!!
A kérdező hozzászólása: Lécives ne sérteges !Én azért irtam hogy segitsetek, nem kéne a másikat bántani.Igazából az a gond hogy ha meglátom a pasit szinte a fellegekebe járok.Aszem tudom mit csinálok holnap lefekszem vele inkább mégis , de megkérem rá hogy ne szóljon a férjemnek.Majd kiderül hogy csak arra kellettem e neki..Holnap irok nektek milyen volt.
Érdekel Téged ez a fõnök??? Hát nekem sokkal többet érne az a féri aki képes volt elfogadni feleségének, aki megajándékozott három gyermekkel.... Jó, meg esik ez...De mégis ez egyike a leggonoszabb dolgoknak...Szegény gyereke, ha elválsz...Jaj, az isten mentse meg Õket ettõl, szegény férjed, hogy ilyen vagy Vele, és bunkó fönök hogy kikezdett egy házas asszonnyal, de a leghibásabb Te vagy.. Nyugodtan lehet nullázni a válaszom, az igazság akkor is itt van....
Az utolsó írónak maximálisan igaza van.Elég gáz, hogy a férjed más néven szólítottad.Szerintem tud mindent rólatok, csak a gyerekek érdekeit nézi, nem úgy mint te.Én elsüllyednék a sárga földig ha én ilyen nõ lennék, ráadásul 3 gyerekkel...Ezzel menj a pszichiátriára, mert ez már nem normális amit csinálsz.
Pfff...hát nem tudom milyen feleség és anya lehetsz...azt mondtad a férjednek hogy ha nem viselkedsz úgy ahogy én mondom akkor megbaszatod magad mással???? hát komolyan...és akkor erre a férjed azt mondta hogy..: jó rendben..még fõzök is...csak nehogy megbaszasd magad....remélem ez inkább kamukérdés, mert hogy létezhet ilyen felelõségtelen anya...hogy inkább mással baszatja meg magát..és még mi vagyunk a hülyék mikor kurvának nevezünk..hát kurva is vagy..nem kispályás..és arra fogod hogy neked a férjed volt az egyetlen szexuális téren...érdekes..másnak is csak 1 volt az életében..mégse akarja megbaszatni magát..pfff. na jöhet a lepontozás...de nem érdekel...(N)
Vagy csak anya kell neki az ikrek mellé? Erre nem gondoltál? Amúgy neked is van 3 gyereked. Gondolom nem unalomból csináltátok. Ha szereted a férjedet akkor válassz! De ha el is hagyod, szerintem tök gáz a szomszédba költözni!!! Egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Te férfi vagy vagy nö?
Elsõnek megkell tanulnod helyesen írni, utánna több pasiról álmodozni... sürüen??? mi ez???
hát te egy lúzer vagy XDXDXD
na es, ha o az egyetlen ferfi akivel voltal?? mit szamit az? en is csak a kedvesemmel voltam es megsem akarok mindenfele kanajpolni, meg koslatni a nok utan. legyen benned tartas az istenert!!!
Mégcsak nem is azt tagadta, hogy fiatal hanem, hogy kurva :D Gyesön vagyol otthól? Námbaj...bár lehet hogy valami cigányputrival van dolgunk gyerekek :D Bár inkább 1 szögedi fiatal leányka írogatja ezeket. Már ne is haragudj, de egy 3 gyerekes anya nem ilyen stílusban ír. Nagyon látszik, hogy fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: Ja aki a helyes irásomat kritizálja nézze meg az övét az teljes televan hibával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitségeket.De az a legnagyobb gond hogy mindenap találkozok vele, egymás mellett lakunk mégcsak véletlense tudom kikerülni.Amultkor is figyelt az ablakból majd mikor egyedül voltam odajött hozám.Az is gond hogy érzek iránta valamit, ezt nagyon szégyelem de ez van.Rádásul azt sem tudom hogy a férjem nem e vet észre a multkor mikor vittem ki a szemetett és odajött a pasi és megcsókolt.
A kérdező hozzászólása: ja és állandóan több oldalas levelek ir nekem.Ezeket sem tudom hogy látta -e a férjem, mert én elrakom mindet a szekrényben és a multkor nem ott volt...
A kérdező hozzászólása: Azért hagytam mert jól eset , de amugy a csók csak egyszer történt meg!De alig várom hogy ujjból lássam.Sajnos vannak dolgok amit a férjemtöl nem kapok meg.Lehet ö megadná nekem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ nem tudom végül is mit akar tölem a pasi de ö egyedül él amugy 2gyerekével, ö neveli öket 3évesek és ikrek.Nem tudom nekem ugy tunik hogy komoly!Vagy csak azt akarja?Az utolsó iró férfi vagy nö?
az utolso harmat mind en irtam! ferfi vagyok es csak hangsulyozni tudom, hogy ne ted meg! ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok. dehat ki vagyok en, hogy megmondjam mit tegyel? ha elakarod cseszni az eleted, csak rajta. en a paromnak sosem bocsajtanek meg, az biztos (es minden onmagat valamire tarto ferfi igy tenne!)
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszi hogy irtál.De léci áruld el hogy mit csináljak mert nem tudjuk eladni a házat meg a férjem költözni sem akar, igy mindenap látni fogom.Kérjem meg rá öt hogy költözön el innen hogy ne is lássam?Vagy mit csináljak hogy ne kelljen találkozni vele, meg látom sem?Társasházban lakunk.
A kérdező hozzászólása: Ja meg léci áruld el azt is mit csináljak a férjemmel hogy szoba álljak vele?Hiába szólok hozá nem válaszol még a fejét is elforditsa, csak a gyerekekel beszél.Vagy támadjam le este ha alusznak a gyerekek mászak rá hogy szexeljünk?Örülni fog neki szerinted?Kiprobáljam?
hmm...uralkodj magadon, hisz felnott ember vagy, nem egy gyerek. ne foglalkozz vele, ne is flortolj, mert az batoritas. ha nem veszi a lapot, minden belso tiltakozasod ellenere(merthat valojaban kivanod ezt a ferfit, ugye?) vilagosan ertesd meg vele, hogy itt marpedig nem lesz semmifele kufirc meg csaladrombolas! es tedd helyre a hazassagodat. legyen bekes, meghitt es megbizhato.
egy ideig meg semmikeppen se tamad le, szerintem ellokne magatol, ami ugye ertheto(megalazo lehetett szamara a nevsuttogas), legy turelemmel, bizonyisd, hogy huseges vagy s ami a legfobb, hogy OT szereted. de mindezt szepen lassan, ido kell, hogy elfeljtse, ha egyaltalan eltudja valaha :(
Nekem az az érzésem, hogy csak megdönteni akar.. próbáld meg tartani magad, hisz anya vagy és feleség!!! szted mit gondol rólad a fõnök?! ott röhög, hogy "pfú, mekkora kis csitri ez a csaj, a férje meg mekkora egy barom, hogy így felszrvazzuk majd" gondolj már bele, hogy a férjeddel hogy bánna utána a fõnök, vagy ha kiderülne esetleg, a munkatársai hogy néznének rá?! jézusom, ne haragudj, de egy 3gyerekes anyától azért többet vártam volna!!! szégyeld magad! fordított helyzetben te hogy éreznél?!?!?!?! de tudod mit?! válj el inkább, mert ilyen nõ se anyának, se feleségnek nem való! ha meg mégis úgy érzed, hogy komolyak a fõnök szándékai, akkor legyél annyira talpraesett, és kérdezz rá, hogy most õ mit is akar tulajdonképpen! ui: te dolgozol?! vagy a gyerekekkel otthon vagy?
nehogy elvalj! az lenne a legnagyobb ostobasag. metsd ami mentheto ez a legtobb amit tehetsz. (megint en vagyok, ez mar az otodik hozzaszolasom, bocs de nagyon utalom nezni, ahogy a hazassagok hulyesegek miatt szetesnek. emlekezz mire eskudtel az oltar elott s hogy azt nem hiaba tetted.)
Ilyen helyesírással inkább egy 15 éves kiskurvának tûnsz aki nem meri még anonym módon se leírni, hogy csalja a barátját. Érdekes is lenne 3 gyerek után csak úgy odaadni magad egy másik kannak úgy, hogy még azt sem érted miért van kiakadva a férjed. Vagy hazudsz és az van amit az elején írtam, vagy egy kurva vagy és a férjed pedig egy szerencsétlen ember aki pont téged fogott ki.
hmm...erre nem is gondoltam, de miert ne merne vallani magat egy arctalan forumon? santit itt valami...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kurva.Nem feküdtem le vele.NEM TEHETEK RÓLA DE ÉZEK IRÁNTA.Erröl nem tehetek.Az érzéseknek nem lehet parancsolni.Amugy kiváncsiság bennem van mi lenne ha lefeküdnék vele?Tényleg csak arra kellenék neki?Meg hogy milyen lehet más pasival?Nekem csak a férjem volt szexuálisan ha értitek.Milyen lehet az ágyban vele?Amugy gyesen vagyok itthol.
Dugjatok titokban, azt majd lesz valami.Mindig mindenki igy csinálja, minden társadalmi rétegben és korban.....

Férjek, feleségek, ti mit gondoltok errõl? Egy este, amikor éppen meghitten a férjemmel beszélgettünk, váratlanul egy erotikus kívánsággal állt elõ.

Mégpedig, hogy szívesen nézne engem szex közben, amikor éppen egy másik férfival szeretkezem. Annyira meg voltam lepve, hogy egy hang sem jött ki a torkomon. (A kapcsolatunk, a házasságunk nagyon jó amúgy. 3 fiunk van.)

Legjobb válasz: Ha ez komoly, akkor sajnálom a gyerekeket! Ennek a családnak annyi.

Ha ez komoly, akkor sajnálom a gyerekeket! Ennek a családnak annyi.
Szerencsére az utolsó válaszoló némileg árnyalta azért a képet, de az itteni közösségtõl, amely meglehetõsen konzervatívan és feketén-fehéren gondolkodik az élet (és a szexuális élet) egyébként sokkal bonyolultabb kérdéseirõl, nem fogsz szofisztikált válaszokat kapni. Azok nem fognak ide beírni, akik úgy élnek boldog párkapcsolatban, hogy közben az ilyen vágyaikat is megvalósítják, és mindketten élvezik is. És eszük ágában sincs elválni. De Magyarországon ezt nem ildomos felvállalni a konzervatív gondolkodású hangadók között. És nem a gyiken fognak személyes élménybeszámolót tartani.
Én is úgy gondolom, hogy nem szeretnék ilyet kipróbálni. DE mást igen, vagy mást kipróbálnék az õ kedvéért. Ha nem beszélgetünk ilyenekrõl, akkor honnan fogjuk tudni hogy a másik mit szeretne? Gondolatolvasással? Szerintem mond meg neki õszintén, hogy számodra az nem vonzó, de nagyon értékeled az õszinteségét és ha van más, amit kipróbálna, akkor mondja.
Kalap, kabát, kuka.
Az is lehet hogy a gruppen szexre akar rá vezetni van ilyen baratunk akik ezt csinaljak de sajnos a holgy nem szereti csak a ferje miatt jar ilyen helyekre mert ez izgatja de amikor jo olt a holgynek is gruppen kozben azon mar kiakadt a ferje na azota nem is jarnak
Meg annyit irnek, ami az en szemelyes velemeyem, vagy gondolatom: engem pl tokre izgat az hogy tobb ferfi egy no, de csak izgat es fantasia…es nem mondom el a ferjemnek, mert ismerem ot annyira, hogy melyen megbantodna , h nem tudja nekem megadni, feltekeny lenne, felne attol, h nekem o nem eleg, egyszoval melyen megbantanam vele. Ha ugy dontenek, hogy elmondom, vagy amikor korabban esetleg mondtam mar neki erotikus vagyamat akkor azzal a cellal tettem, hogy hatha megvalosul… szerintem a ferjed is azert mondta, mert finoman nyitogatja az ajtokat nalad, probalja kideriteni neked mi errol a velemenyed… kulonben ha meg is valosulna, es te ugy mennel bele, hogy nem ez minden vagyad, nagyon csunyan sulhet el a dolog…de siman el tudom kepzelni, hogy O, a ferjed lenen az aki nem erezne magat komfortosan es utana sziten bonyodalmak lehetnek… kulonben pedig meggyozodesem, hogy csak ezzel akarja bevezetni azt hogy O szexeljen 2 novel… remelem megoldodik, de nalad akkor ez mar egy tuske marad….
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Bár 1-2-õt nem nagyon értettem. 10-es: nem kisördög vagyok, se férfi, hanem egy valódi 100%-os nõ, 15-ös: "Kalap, kabát, kuka." ???? Az esti beszélgetésünk a férjemmel nem frissen történt, mégis beírtam kérdésnek, mert még nem adtam konkrét választ a férjemnek. Aki a válást tanácsolta, azt hiszem, nem él házasságban. Ha egyébként jól élünk, a 3 fiunkkal, akkor miért kellene emiatt az egy kérdés miatt 16 év után elválnunk? Egy váláshoz azért nyomósabb ok kell, szerintem. Szerintem is szép, ha egy férj nyílt, és konkrétan tesz fel kérdést a szexuális vágyálmait illetõen. A kérdésem csupán csak az volt, hogy ti mit gondoltok errõl, és nem az, hogy én mit csináljak ilyen helyzetben. Nekem a házasság egy férfihoz kapcsolódik, testileg is, és ez a férjem. A szex jó vele, és nem az az érzésem, hogy neki rossz lenne. A házasságunk VALÓBAN jó, mégha nem is mérhetõ literben, vagy centiméterben, vagy köbméterben.
Azt gondolom hogy az a férfi aki ilyet mond a feleségének, az már nem szereti.
Nem mondok ilyet olyan nõnek akit szeretek.
A kérdező hozzászólása: 19-es és 20-as válaszadónak: azért mert más a véleményetek, nem fogom a válaszotokat "Nem hasznos"-nak ítélni. A férjem nem minden héten, de idõrõl idõre elmondja, hogy mennyire szeret. Semmiben nem korlátoz. Becsületes ember. Ha azt érezném, hogy ez nem így van, nem vállaltam volna egy 3. gyermeket, aki nemsokára 2 éves lesz. Mint az elõzõ két szülésnél, így a harmadiknál is jelen volt. Ha egy férfi nem szeret, az ugyan nem megy be a kórházba. És nem megy haza munka után, hogy játszon a kicsivel, vagy hogy ágyba vigye. És nem fõz hétvégenként ebédet, hogy azzal is könnyítsen nekem. És a fürdõszobából úgy kell kiküldeni, ha fürdök, mert a legszívesebben õ is becsúszna a kádba? És ha titkon legelteti rajtam a szemét, amikor felöltözöm? És ha reggel felkelek, õ már ébren van, és amikor elmegyek az ágy mellett, kínyújtja felém a kezét, hogy megfogjam? Soroljam még? Ha ez nem szerelem, akkor mi a csuda? Ha nem tudtalak meggyõzni benneteket, akkor írjátok meg, légy szíves, milyen jelekbõl tudja egy asszony lemérni, hogy a férje (még) szereti? Kíváncsi vagyok a válaszokra!
Egyébként szerintem nem mindegy, hogy ezt csak úgy értette, hogy mint elképzelés, gondolat izgató számára és ezt megosztotta veled, vagy konkrétan arra kért, hogy feküdj le mással és õ ezt hadd nézze. Ha az elsõ verzió, abban én nem látok semmi felháborítót. Mindenkinek lehetnek kissé extrém gondolatai. Nekem is vannak, szégyelljem magam? Annak meg, hogy elmondta, nyíltan vállalja, külön örülnék.
De jó fejek vagytok! Nõ vagyok, de azért ennyire nem szabad elszállni. Van egy pasi, kérdezõ férje, akinek vagy egy szexuális vágya. Erre mi a tanács? Válj el! Hát eszeteknél vagytok Ti? Még az ég világon semmi nem hangzott el, arra gondolok hogy õ is végignézetné kérdezõvel amíg henpereg egy másik nõvel, de ti már tudjátok mit akar kihozni ebbõl. Mi van akkor, ha a férj pl. pornó nézés közben arra gondol, hogy szívesen látná ott a saját feleségét. Amíg itt mindenki szajkózza, hogy el kell fogadni a másságot a szexualitásban, azt arra értitek csak, hogy a melegeket fogadjuk el? Az én házasságomba se férne bele ennek a megvalósítása, de borzasztóan örülnék neki, ha a férjem így elém merne állni, hogy tudnám mit szeretne. Hogy nem a hátam mögött mesterkedik, hogy van bizalom. Nyilván megmondanám, hogy rettenetesen feszélyezne az hogy nem vele, meg hogy elõtte, ezért nem tudom megtenni. A férj beszélgetni akart róla, ti meg már beadjátok a válási papírokat. Szép!
Remélem nem õ akar mással ügyködni és ezzel legalizálni...
Érdekes. Valószínûleg azt mondanám neki, hogy sajnos ezt nem tudom teljesíteni. :) Vagy rendszeresítünk egy felfújható gumifiút. De akkor az a porszívót is tudja használni.
Azért ez több mint erotikus... O.o" Azt mindenképp tisztázd, hogy ezt azért mondja-e, mert õ is azt szeretné, hogy Te osztozkodj rajta más nõvel. Mert ha egyikhez sem füllik a fogad, akkor mondj szépen nemet. De ha az egyikhez füllik, valószínûleg a másik is el lesz várva. De Te tudod, Neked mi fér bele.
mint a 3.... képtelen volnék mással szexelni, mint a férjemmel...mert nekem kellenek érzelmek hozzá, egyébként nem élvezem. Ráadásul az sem tetszene hogy néz közben.. nem tudnám teljesíteni
Én nem mennék bele, mert nagyon monogám típus vagyok.
Azt hogy nekem nem férne bele egy harmadik ember a házasságunkba, semmilyen téren. Kiborulnék, ha a férjem egy harmadikra vágyna, mondjuk akkor még inkább, ha nõt akarna bevenni. Ha neked is ellenedre van, határozottan és véglegesen zárd le a témát, utasítsd el a férjed kérését, ne hagyj kiskapukat. És tisztázd vele, honnan erednek ezek a vágyai, illetve mennyire erõsek, milyen "tervei" vannak.
Milyen akkor egy rossz házasság ha ez szerinted nagyon jó? Válj el, ezt már kár erõltetni.
egy barátnõm férje ois hasonlóval áll elõ... a feleség bele is ment, még magát is mrggyyõzte, hogy neki ez tetszik... évekig kínlódtak, 15 évig! nagyon nehezen elváltak, gyerekük nincs , a csajnak már nem is nagyon lehet (ebbe az is belejátszik h egy csomõ perverz szexjatékba belehajszolta... nem részletezem, mert gyerekek is olvashatják....) most egydül van, tiszta depi , egy csõd az élete. ez nem a véleményem, csak leírtam egy szemem láttára lejátszódó történetet)
Itt a kisördög keszél! KÉRDEZÕ EZ A TE KÍVÁNSÁGOD! MÁRMINT A MÁSIK FÉRFI!!!
Kedves Kérdezõ, ne törõdj mások véleményével. Senki nem lát bele a házasságodba, hogy objektív választ adjon. Annak biztos örülnék a helyedben, hogy ennyire õszinte a kapcsolatotok, hogy mindent meg tudtok õszintén beszélni. Szerintem teljesen természetes, hogy az embernek vannak titkos vágyai, sokszor ezeket még saját maga elõtt is eltitkolja. Azért érdekelne majd, hogy hogyan döntesz, akár priviben is :-)

Anyósom tönkretette a laptopomat és a férjem nem mellém áll! Mit tegyek?

A multkor leöntötte vizzel...vagyis azt vettük észre hogy folyik belőle a víz...akkor nem szoltunk neki mert hátha bevallja..ma meg a szemem láttára boritotta rá a vizet.természetesen a billentyűzete tönkrement!Mondtam a páromnak beszéljen vele mondja meg neki hogy vegyen másikat...azt mondta ha olyan nagy a szám mondjam meg neki én!Megmondanám de abból veszekedés lenne!Ahhoz meg 25 hetes terhesen nincs kedvem!Szerintetek mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Én nem vártam volna meg a férjem,úgy kiosztom... (bár nem is hagyom egyedül a lakásban)

Én nem vártam volna meg a férjem, úgy kiosztom... (bár nem is hagyom egyedül a lakásban)
kérdezd meg hogy miért keleltt leönteni vizzel és mond meg neki hogy nem 5 ft volt és szeretnél egy másikat egy ujat és hogy fizesse ki.itt csak te éehetsz a felháborodott senki más ne halgass a férjedre .
Attól, hogy terhes vagy, még van szád. Miért csinálta? Mert normális ember ilyet nem tesz. Kérdezd meg tõle. Fejét is leordítanám annak, aki szándékosan rongálja a dolgaimat. A véletlen baleset, az más. De itt nem errõl van szó. Védd már meg magad! Terhesség nem kifogás, hiszen ha magadban örlõdsz, az sem jobb, sõt rosszabb.
Mostanában mindenre jó kifogás az, hogy valaki terhes? Beszélj anyósoddal, ha meg veszekszik küld haza/menj haza. Nem is értem, ha egyszer leöntötte a laptopot, miért nem pakoltad el mikor átment. Ha nagyon félsz a veszekedéstõl, beszéljetek 3asban.
Szerintem semmi nincs abban, ha megmondod neki, hogy óvatosabb legyen a te cuccaiddal, a laptopra pedig szükséged van, fizesse ki a javítást vagy egy új gép árát. Nem követeket küldeni, mint a dedóban. Miért lenne már veszekedés, ha te szólsz neki? Ha a gyerekvállaláshoz elég felnõtt vagy, akkor talán egy kérést is el tudsz intézni egyedül.
Hát nem vagyunk egyformák. Ha anyósom (vagy bárki más) véletlenül tönkretenné valamimet, akkor szó nélkül vennék egy másikat. Azt el sem tudom képzelni, hogy szándékosan csináljon ilyet.
Ne haragudj, de mi ez? Óvoda? Anyósomat elküldeném haza, ha csak rongálni tud, és 25 hetesen is elküldöm a p*csába, ha nem tud viselkedni, nekem ehhez nem kell a férjem! Ha nincs benned elég tartás, hogy ilyen szánalmas viselkedést lekezelj, akkor meg öntse csak le a cuccaidat! Alsó tagozat ... nevetséges!
És együtt is fogtok lakni? Ha igen, akkor jó sok kárt fog csinálni a mama és a gyerek együtt. Vegyél táblagépet 20 eft és mindig rakd el.
Anyósod olyan mint egy rossz gyerek!
Anyósod azt csinál a nappalijában, amit akar. Ha nem tetszik el kell költözni. Érdekes, hogy a tiniknek mindig osztjátok az eszet, hogy mindent el kell tûrni otthon és ha nem tetszik el lehet menni dolgozni. Most egy felnõtt nõrõl van szó, aki az anyósa lakásába szül gyereket.
ha éppen mûködött a laptop akkor valszeg kinyírta az anyós ha nem akkor lehet esély rá h mûködni fog kiszárítás után a virágot és is kivágtam volna és nem érdekelt volna h élõlény
"Hát ha tudom, hogy direkt csinálja (100%-ra), akkor olyan lendülettel repültek volna a virágai az ablakon, hogy csak sipítozna" - khmmm, azért küzdjük le az értékrendi zavart, a laptop az egy tárgy, a növény meg egy élõlény. Szóval ebben a koreográfiában én nem valószínû, hogy sipitoznék az anyós helyében, hanem elõször a kedves dobálózó menyet raknám kapun kívülre úgy egy perc leforgása alatt, laptop, kabát jó utána hajítva is - utána meg elkezdeném menteni, ami a növényekbõl menthetõ. Szóval ha lehet, ne javasoljunk már olyanokat, amik csak rontanak a helyzeten... A laptopról le kell csavarozni a külsõ burkolatát, és hagyni egy fél napot száradni, utána 80%, hogy mûködni fog, és újabb 10%, hogy csak egyszerûen, relatív olcsón javítható hibája van... A növény alá meg kell venni egy nagyobb virágalététet 150 Ft-ért...
Hát ha tudom, hogy direkt csinálja (100%-ra), akkor olyan lendülettel repültek volna a virágai az ablakon, hogy csak sipítozna. A férjem pedig választhatna, hogy vagy jön, vagy marad. Mi az, hogy mellé áll? Mindig? Vagy csak ebben az esetben? Miért laktok együtt anyóssal? Ha meg eddig se jöttetek ki egymással, akkor miért kellett ilyen helyzetben babát vállalni? Dolgozni kellett volna és külön menni, aztán jöhet a baba.
Az anyóst tudod miért csak derékig kell temetni??? Hogy tudja gondozni a sírját... :)
Ebbõl valszeg így is -úgy is konfrontáció lesz, hisz a férj alapban sem akar költözni, ha költöznek mégis, akkor - lévén a feleség GYED-e vagy GYES-e egy fix összeg - az esetleges többlet-kiadást a férjnek kell elõteremtenie, tehát olyan dolgon fog szívni, amit nem is akart. Emellett nyilván a gyerek is sokkal radikálisabb életmód-váltással jár ha ketten maradnak, segítség nélkül. Plusz az anyós is ki lesz akadva, tehát nem simítani fogja az amúgy is általában nehéz párkapcsolati életszakaszt, hanem ellenkezõleg...Biztos alap ez a késõbbi állandó veszekedéshez...
Állj a sarkadra. Most komolyan, felnõtt emberek vagytok, azt még csak-csak megértem, ha az ember a nehéz anyagiak miatt a szülõknél húzza meg magát átmenetileg, de ha ez a helyzet, akkor egyszerûen költözni kell és kész. Oké, az anyóssal nem akarsz konfrontálódni, de komolyan a saját férjeddel se tudtok dûlõre jutni? Változtass ezen, mert nehéz életetek lesz így.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki hogy mennyi az ára meg lehet nézni mert megkerestem neki azt mondta nem érdekli száritsam ki hát szét lett szedve meg minden de nem jo a billentyûzet még most sem...ráadásul már bekapcsolni is fél oráig kellett mert mindig valami hibát irt ki...
legközelebb 20centivel arrébb rakod a laptolpot vagy megkêred h szoljon mielött locsol. de ha ott van feletted akk miért nem mész arrébb-.-
A kérdező hozzászólása: hát a fene se gondolta hogy ide akarja rakni a virágját mikor itt ülök..csak azt vettem észre hogy valami folyik de rám is jutott bõven...
Na nehogy már a kérdezõ legyen a hibás! Hagyjuk már! Az ilyen anyóst úgy elküldeném melegebb éghajlatra, hogy csak hebegne meg habogna! Amint lehet költözzetek el, húzzatok el a közelébõl! Egyébként ha meg tudtad, hogy ilyen hülye anyósod van, akkor minek kell gyerek oda? Fú, ilyenkor az égnek áll a hajam, és úgy ordibálnék az anyóssal, hogy lefújnám a a haját a fejérõl. Egyszer tenne ilyet, még a protkóját is kiverném a szájából!
de most komolyan ha látom h valaki ott ül az asztalnál akkor nem mászok oda virágot locsolni nem öntöm a nyakába a vizet és másra sem ... megvárom amíg felkel vagy megkérem h ha már ott van locsolja meg a gazom lehet h az ö lakása de ha együtt élek valakivel akkor nem rontom a levegõt a hülyeségemmel hanem próbálok én is tenni h ne legyen feszültség
na csend kezdjük ott nehogymár az van hogy már nemlehet sehol hagyni a cuccot mert anyósnak annyi esze nincs hogy a laptopot nemkell megöntözni.... ha látja hogy ott van akkor mi a fa....szért nemfigyel és szól hogy rakja arrébb szóval itt az anyós a bünös.nem 5 éves gyerek az anyós hogy midnent ugy kell elrakni hogy ne tegyen benne kárt. normális ember elvileg és annyi ész van hogy hoopsz gondolom a viz nemtesz jót a laptopnak ezért vagy szolok tegyék el onnan vagy elteszi .
#42, úgy látszik te se locsoltál még túl gyakran virágot, azt bizony az ember elkalkulálja, és kifolyik néha, én is eláztatom kb havonta a TV feletti polcot... dolog... A helyzet tehát úgy néz ki, hogy az anyós semmi mást nem tett, mint ugyanazt, mint az elõtte való X évben, locsolta a saját házában a saját növényeit... és hát ja, gondolHATott volna rá, hogy... pont ahogy, aki oda tette a virág alá a laptopot, az is gondolHATott volna rá, hogy... szóval ez idáig 1:1... és akkor itt jött be, hogy a Kérdezõ már elõzõleg látta a problémát, és még akkor se tett semmit...
Tehát te is beismered, hogy véletlen volt, csak kötözködhetnéked van, mert amúgy is utálod õt, nem? Ezt a választ is töröltetheted felõlem. Nekem teljesen jól látszik így is belõle, hogy rájöttél, hol a dolog lényege, arra is, hogy nem neked van igazad, csakhát beismerni nem olyan frankó, úgyhogy tüntessük el, ne is lássuk.:-) :-) :-) :-)
mondd meg a férjednek h vagy költözöl vagy válasz...hidd el onnantól rá tud majd szólni anyukára ha fontos vagy neki.
25 eve a szuleim is igy menetk alberletbe. Anyukam megmondta apunak hogy o megy velem egyutt (en mar megszulettem) vagy jon vele alberletbe, emrt o ezt nem birja, felig volt felepitve a hazuk, apu nem akart menni, mert szerinte penzkidobas, anyu meg megmondta, hogy lehet donteni, emrt vagy a kapcsolatuk megy ra, vagy egy kisit tobb penz. Kovetkezo honapban mar el is koltoztek... Ramegy a hazassagotok.... Itt mar nem is a laptop rongalas a fo ok...
Figyelj, várj egy kicsit, hadd száradjon. Mi jártunk úgy fiatalkoromban, hogy a gyerek teát öntött véletlenül a videó lejátszóba, szó szerint tocsogott benne a tea. Gondoltuk, ebbõl se lesz többé videó, de másnapra kiszáradt, és ugyanúgy mûködött, mint elõtte. Egy próbát megér.
Anyóst le kell állítani. Ha direkt csinálta akkor mondd el neki hogy fizessen vagy baj lesz, ha nem fizet, akkor te is tegyél kárt az õ dolgaiba. Ha meg a férjed pattog õt is oszd ki nyugodtan hogy miért nem melléd áll. Ha nekik nem tetszik valami akkor hagyd ott õket a fenébe. Ezért nem éri meg ha anyóssal lakik az ember. Nekem a kapcsolatom is ráment egy hasonló jellegû vitával, az tény hogy õk húzták a rövidebbet amikor bírósági ügy lett belõle, fõleg az anyós szívta meg jól, de nem érdekelt, a károkat meg kellett fizetnie. Igaz ott nem laptop rongálásról volt szó, hanem az autómat rongálták meg, nem kis mértékbe.
Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagy. VElem nem próbálná meg. Terhes vagyok én is, de nem tenné zsebre, amit tõlem kap! Felnõtt nõ vagy, nem kell agyon sajnálni magad. Nyisd ki a szád és védd magad, ha már közös házba költöztél vele! Én elõbb laknék albérletben, mint másokkal, de ti tudjátok.
A kérdező hozzászólása: Bocsi!A terhességet nem kifogásnak szántam hanem magas a vérnyomásom is és ezért nem akartam ég jobban felidegelni magam de az okos eszével azt mondta száritsam meg hajszáritóval hát mondom ezt már szárithatom...
A kérdező hozzászólása: Nem pohár vizet öntött rá hanem a hülye virágjait locsolta és a virágból meg folyt a víz, de persze itt kellett felettem locsolnia pont...
Ja hát akkor meg nem is direkt tette :D Akkor meg mit hisztériázol ennyire, hogy nem áll melléd a férjed?
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj tudta nagyon jol hogy folyni fog a víz belõle..mert mindig folyik de most visszarakta a helyére ami itt van a laptop felett...én azt gondolom hogy elõbb gondolkodjon utánna cselekedjen az ember...
Mondd meg anyóspajtinak, hogy ha nem fizeti ki a kárt, akkor ki kell költöznie a lakásodból.
mindegy a végeredmény a lényeg tönkre vágta ezért ezt jóvá kell tenni fizetés vagy uj laptop fejében
Miért tartod a virág alatt, ha tudod, hogy locsolni fogja? Miért nem locsolod Te? Nem a szobádban van a gaz?
A kérdező hozzászólása: Nem a szobába van hanem a nappaliban mert nincs ruterünk igy itt van a laptop a szg asztalon...
Vele éltek, ugyhogy lenyeled a békát! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát eleget nyeltem már itt az ideje hogy most õ nyeljen mert attól hogy együtt élünk egy falat kenyeret még a gyereke se kapott tõlle ..mindenért fizetni kell neki, még azért is amit nem õ vett..de ez egy másik történet...
Gratula az anyósodhoz, a férjedhez pedig 2Xannyira! Asszem egyikben sem lesz sok örömöd a továbbiakban. Ui: Sztem a gyerekedet ne add a kezébe!
Akkor meg költözés. Ha olyan sokat kell neki adnotok, akkor egy albérletet is ki tudtok fizetni.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondom...csak nem értem a férjemenek ez miért jo igy..
A kérdező hozzászólása: Hát a gáz az hogy együtt lakunk...Felhívtam a férjem mert olyan ideges lettem...

A férjem nem érti meg hogy mennyire megaláz az anyja viselkedése, nem áll ki a közös döntésünk mellett. Mit tennétek?

2 gyerekünk van, a kicsi 3 éves óvodás a nagy 7 éves iskolás. Úgy döntöttünk a férjemmel hogy a kicsi 4 éves koráig itthon maradok. Amióta ezt anyósom megtudta az egész rokonságban azt terjeszti hogy én ingyenél? vagyok és csak a pénze miatt vagyok a férjemmel. A gyerekek el?tt és között dolgoztam, most töltöm a gyes utáni szabadságomat, lenne hová visszamennem. A férjem viszont továbbra is azt szeretné ha itthon maradnék, de nem hajlandó beszélni az anyjával.

Legjobb válasz: Pont olyan, mintha a férjed valamiért félne anyukától, és ezért nem vállalná fel a döntését nyíltan.

Pont olyan, mintha a férjed valamiért félne anyukától, és ezért nem vállalná fel a döntését nyíltan.
Lehet a férjed rábólintott, hogy otthon maradj de igazán nem gondolja jó döntésnek mert ha szerinte is jó döntés akkor elmerné mondani.
Az anyósod irigy, a férjed meg, ha azt akarja, hogy maradj otthon, akkor álljon is ki melletted.
Ne foglalkozzál az anyósoddal. Majd ha szemtõl szembe mondja, akkor ki fog állni melletted.
A kérdező hozzászólása: Mondja a szemünkbe is, akkor sem véd meg a férjem. Õ vetette fel az ötletet, mert januártól elõléptetik és sokat kell dolgoznia, nem fogja tudni kivenni a részét a gyerekek reggeli és délutáni ide-oda vitelébõl, bébiszittert kéne fizetni. A hétvégét meg velünk akarja tölteni nem a házimunkával, de azt sem várja el hogy mindent én csináljak 8-10 óra munka mellett. De úgy látom, nem lesz más megoldás :-(
Ha ennyire zavar, kompromisszumként menj vissza részmunkaidõbe. Akkor lesz idõd a háztartásra is, és mégsem leszel az anyós szemében ingyenélõ.
Gyanítom, hogy nem csak ez a probléma, akkor viszont talál más indokot a furkálásra. Maradj otthon, ha mindketten így látjátok jónak a férjeddel. Anyósnak, meg senki másnak semmi köze hozzá.
A férjednek viszont ki kell állnia melletted.

Összevesztem a férjem testvérével és a férjem nem áll ki mellettem?

Azt mondja,hogy ez őt nem érdekli,elege van a pletykákból és hogy ő mondta nekem,hogy ne foglalkozzak a testvérével,én mégis összevesztem vele.Szinte meg se hallgatta ezt az egész dolgot,csak a lényegét tudja,ennyi. Nem szeret már engem,ezért nem érdekli? Vagy csak ki akar maradni ebből a családi vitából?Jogosan érzem magam megbántva?

Legjobb válasz: Egyrészt ha nincs igazad, miért is állna ki melletted? Ha nem ért egyet veled, akkor minek? Mi van te, ovis, akinek fogni kell a kezét? Amúgy meg a testvére is a családja, és nyilvánvalóan neki ez nagyon kényes, hisz vele se akar összeveszni. Amúgy a lényeget õ is kimondta: ne foglalkozz a testvérével, kész.

Egyrészt ha nincs igazad, miért is állna ki melletted? Ha nem ért egyet veled, akkor minek? Mi van te, ovis, akinek fogni kell a kezét? Amúgy meg a testvére is a családja, és nyilvánvalóan neki ez nagyon kényes, hisz vele se akar összeveszni. Amúgy a lényeget õ is kimondta: ne foglalkozz a testvérével, kész.
Min vesztetek össze? Alapból milyen a férjed kapcsolata a testvérével?
Tehát összevesztél a sógornõddel. Én nem tudom, hogy melyikõtöknek van igaza, azt döntsétek el, de hogy a férjednek igaza van abban, hogy nem szól bele a nõk vitájába. Rendezzétek el ti ketten. Mit akarsz? Õ legyen a bíró? Egyik a testvére, másik a felesége. Mindkettõ életreszóló kapcsolat.
Nekem kifejezetten rossz kapcsolatom van a sógornõmmel, de eszembe nem jutott, hogy a férjemnek állást kellene foglalnia az ügyben. Nyilván nem akart belekeveredni, hiszen ez az én meg a sógornõm vitája volt, és õ semleges akart maradni. Azt hozzáteszem, hogy ennek ellenére a sógornõm volt olyan hülye, hogy ezt a semlegességet félreértette, és mindennek elmondott, ezt már a férjem sem hagyta szó nélkül.
nagyon kevés az infó, kicsit ki kéne fejtened bõvebben, mert bizony, lehet, hogy a férjednek van igaza...
Nem jogos, csak drámázol. Egyrészt lehet, hogy nem neked van igazad, másrészt miért kellene melléd állnia? A te ügyed, majd te szépen megoldod, a férjed, nem a bébiszittered. De abba is gondolj bele, hogy a másik mégis csak a testvére, nem valami jött-ment, akit 5 perce ismer.
A férjed mindkettõtöket szeret. De ha egyszer a sógornõdnek van igaza, akkor az õ pártját védi, ez szerintem természetes! :) Tegyük fel, hogy van egy személy, aki szeretsz és egy másik akit utálsz, ha annak van igaza akit utálsz, akkor is neki adsz igazat, nem? :) ez ilyen egyszerû. Ne aggódj emiatt!:) Csak légy türelmes!

Mit tegyek? Van egy nagy tüském a férjemmel szemben. Mégpedig, hogy ha a főnökéről, vagy a családjáról van szó, úgy érzem, nem (mindig) áll ki mellettem.

Leginkábba a nővérével kapcsolatban fáj, hogy hagyja az általam annak vélt szemétkedéseit. Férjem állítása szerint nem vette észre ezeket a dolgokat, és nem is igazán tudja kezelni, mert anyukája idegállapotát félti, ha vita lenne abból, hogy megvéd. Már ott tartok, van minden nap ezzel álmodom. Mi ebből a kiút?

Legjobb válasz: Igazából, tudom, hogy könnyû mondani, de ne vedd fel. Vannak szegény lelkületû, irigy emberek, akiknek az egyetlen szórakozása az életben mások ba.ogatása. Férjed már egyszer téged választott, elvett, szeret. Szerintem ne várd el tõle, hogy kivont karddal védelmezzen a saját családja elõl. Felnõtt vagy, ha úgy gondolod sérelem ért, akkor védd meg magad. Ha megéri neked a cirkuszt, vagy egyszerûen mosolyodj el ha beszól. Hidd el, meg fog lepõdni. Ezzel csak magad és a kapcsolatod teszed tönkre, nem annak ártasz vele, aki neked árt.

Igazából, tudom, hogy könnyû mondani, de ne vedd fel. Vannak szegény lelkületû, irigy emberek, akiknek az egyetlen szórakozása az életben mások ba.ogatása. Férjed már egyszer téged választott, elvett, szeret. Szerintem ne várd el tõle, hogy kivont karddal védelmezzen a saját családja elõl. Felnõtt vagy, ha úgy gondolod sérelem ért, akkor védd meg magad. Ha megéri neked a cirkuszt, vagy egyszerûen mosolyodj el ha beszól. Hidd el, meg fog lepõdni. Ezzel csak magad és a kapcsolatod teszed tönkre, nem annak ártasz vele, aki neked árt.
Mi a minimálisra korlátozzuk a családi látogatásokat, így nincs anyós, sógornõ probléma.Nálunk is konfliktuskerülõ a férjem, és 24 éve élünk együtt.A házasságunk elején, közepén nekem is okoztak sok keserûséget, de már már nem foglalkozom velük...
Ugy, hogy màr ritkàbban talàlkozunk, és kimutattam, hogy én is tudok veletek erõs lenni. Màr nem törekedem arra, hogy jó kapcsolat legyen mindenàron, mert én ràgódtam magamban. A férjemnek is adtam alaposan a fejére, most màr ràjött, de sajnos eléggé késõn az alattomossàgra. A férjemnek is azt mutattam, hogy maradj velük te sem érdekelsz.Szóval a férjjel is meg kell éreztetni, hogy térjen magàhoz.
A kérdező hozzászólása: Eléégé csöndes, rendkívül konfliktuskerülõ személy a férjem. Ezt tudnám is tolerálni, mindaddig, amíg elsimeri, hogy valóban ártó szándék vezéreli a testvérét, és fenyegti a kapcsolatunkat. Ha azt mondaná, látom mit csinál, de anyukám miatt nem akarok konfliktusba kerülni vele. Bírjuk ki azt a pár órát velük pár havonta és pont. De az hogy még én voltam a rossz, mert merészeltem kinyílvánítani a véleményem, elkeserít. És már azt érzem csúszok lefele a lejtõn, nem tudom megállítani ezt az érzést. Egyébként nem gondoltam volna, hogy testvérek is így meg akarják fúrni egymás kapcsolatát. Megdöbbentõ, hogy ennyi embert érint ez a fajta probléma. Lehutóbbi választ adó hogyan tudtál felülkerekedni kínlódáson?
Nézd nem àm te fogsz lelkileg tònkremenni, erre nagyon vigyàzz, mert én is igy jàrtam. Próbàlj egyszerûen nem foglalkozni vele. Nekem is mindig a férjem mellé akart ülni és ült is. Közrefogtàk a férjemet a bàtyja és hùga én meg egyedül(mind2 rossz hàzassàgban).Hihetetlen, na akkor azt mondtam a férjemnek, lehet vàlasztani. Engem vàlasztott, de most màr ha még egyszer ilyen elõfordùlna, nem ùsznàk meg szàrazon. Mindennek van hatàra. Különben nyugodsz lehetsz a férjed is tudja, hogy neked van igazad, de mivel nekünk is fontos velük a kapcsolat igy nehéz.
A férjed csendes, visszahúzódó ember? Az ilyen típus, bár látja mi zajlik körülötte, de a végletekig kerüli a konfliktust.
Akkor én vagyok a 3ik, mert nekem is a hùgaval van a probléma. Nekem sem akarja a férjem észrevenni, és sajnos a vitak miatt a kapcsolat is megromlik. Holott soha nem artottam neki, ha szemétkedik is csendben maradok. Néhany hónapja annyira összegyûlt bennem minden, hogy telefonon nagyon kiosztottam.Na hivta is a férjemet panaszkodni, sajnos az a baj, hogy szeretettel voltam iranta. Most mar meggyûlöltem. Nagyon alattomos.Szóval nem tudom ezekkel mit lehet kezdeni, mert mindenaron beleakar maszni a hazassagunkba, mert nem szereti a férjét, boldogtalan, tehat mi se legyünk meg jól egymassal. Most mar nagyon meggondoljuk, hogy mikor megyünk hozzajuk.
Nyilván nem vette észre, mert nem akarja észrevenni. Nem a férjednek kell megoldania a problémát hanem neked. Szerintem próbáld meg õt nem belevonni és te megoldani a sógornõvel a helyzetet. Próbálj meg nem odafigyelni a csajra, nyilván azért csinálja, mert látja rajtad, hogy idegesít.
Ó, hát mi teljesen egy cipõben járunk, csak nálunk a húgával van ez a helyzet... Már rengeteg vitánk volt ebbõl sajna, nem tudom befogni a szám... Tanácsot adni nem tudok... Szenvedjünk együtt. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Mi is igyekszünk minimálisan menni látogatóba. És valóban azzal, hogy a felesége vagyok, a leginkább bizonyítja, hogy engem választott. És bevallotta, õt nem érdekli, hogy leakarta-e bárki is a családjában beszélni a házasságról, õ engem szeret a legjobban. De néha vannak mélypontjaim, igyekszem túllendülni rajtuk. Nagyon köszönöm mindenki válaszát!

A válást még nem tudtam elindítani, de a leánykori nevemet szeretném visszavenni. Hogyan tudom ezt gyorsan elintézni? (A férjem már hónapok óta nem áll szóba velem, semmilyen papírt nem ír alá. )

Legjobb válasz: anyakönyvvezetõ csinálja és bemész hozzá a házassági anyakönyvi kivonattal és a helyszínen átírja ( házassági anyakönyvben is átírja), másnapra felfut a rendszerbe és mehetsz személyit csináltatni. 5000 ft a névváltoztatás illetéke. Én is most bettem így vissza, a házasság alatt. A férjedtõl semmi nem kell

anyakönyvvezetõ csinálja és bemész hozzá a házassági anyakönyvi kivonattal és a helyszínen átírja ( házassági anyakönyvben is átírja), másnapra felfut a rendszerbe és mehetsz személyit csináltatni. 5000 ft a névváltoztatás illetéke. Én is most bettem így vissza, a házasság alatt. A férjedtõl semmi nem kell
a válás során ingyen. nem kell aláírnia semmit. ennél gyorsabb út nincs
névváltoztatás kérelemmel: egy év, és fizetned kell
Holnaptól használd azt! Írj a szolgáltatóknak, írasd át a nevedet! Csináltass névtáblát. Add meg az ismerõseidnek, a kollégáidnak. Így csak a jogsi és a TB kártya marad.
Az utolsó írt jót! Én is így csináltam.

Miért nem áll mellém a férjem ha már mi is egy család vagyunk?

Tegnap írtam ide, nem akkarok anyósékkal együtt menni nyaralni mert együtt lakunk így is és ez így nekem nem kikapcsolódás, hanem gyötrelem...

Legjobb válasz: Szia! (Tegnap is válaszoltam) Nagyon megértelek, mert nekem már volt a férjem bénázása miatt sok vitám az anyóssal. Mi nem együtt ugyan de egy telken egymás mellett lakunk+ a dédiék. Ami nekünk nagyob bevállt az, hogy beszéltem a védõnõmmel (nem tudom milyen vele a kapcsolatod) és megkértem arra Õ mondja el az uramnak hogy mennyire fontos az hogy ne tömegestül menjen egy "friss" család nyaralni. És szánjon már Rám ennyi idõt, hisz nem könnyû egy kisbabával egyedül. Még az lenne a tippem, beszélj olyan emberrel akire hallgat az anyós és próbálja Õ meggyõzni arról ne legyen a nyakatokban annyit.

Szia! (Tegnap is válaszoltam) Nagyon megértelek, mert nekem már volt a férjem bénázása miatt sok vitám az anyóssal. Mi nem együtt ugyan de egy telken egymás mellett lakunk+ a dédiék. Ami nekünk nagyob bevállt az, hogy beszéltem a védõnõmmel (nem tudom milyen vele a kapcsolatod) és megkértem arra Õ mondja el az uramnak hogy mennyire fontos az hogy ne tömegestül menjen egy "friss" család nyaralni. És szánjon már Rám ennyi idõt, hisz nem könnyû egy kisbabával egyedül. Még az lenne a tippem, beszélj olyan emberrel akire hallgat az anyós és próbálja Õ meggyõzni arról ne legyen a nyakatokban annyit.
Igen, olvastalak tegnap. Túl sok választ nem kaptál csak azt, hogy beszéld meg a férjeddel, szólj nyiltan anyósodnak. Hát azt mondom, hogy minél tovább lapitasz, annál durvább lesz, mikor kibukik belõled, hogy velük nem mész és kész. Elég hülyén fognak nézni, hogy akkor minek hagytad öket szerveszkedni, miért nem szóltál és állitottad le mindjárt az elején??minél tovább húzod, annál nagyobb botrány és sértõdés lesz belõle! Ha tényleg ennyire idegesit a tudat a közös nyaralásról, még ma mond meg a párodnak két tõmondatban: ne haragudj, amit most kérni fogok tõled, de nekem minden vágyam, hogy csak mi, hárman menjünk nyaralni, hogy csak együtt legyünk, hisz anyudékkal lakunk, mindig együtt vagyunk. Annyira vágyom rá, hogy csak mi legyünk együtt! Én ma szólok errõl anyukádéknak, hogy ne szervezzék a közös nyaralást, mert hárman mennénk. Mi a véleményed? Segits, hogy ne sértsem meg õket, mert nem akarom!". Valahogy igy. Ha a férjed erre kiakad és nem értveled egyet, akkor te hiába akarsz vele menni, ha õ nem akar..... Nem arról is van szó, hogy anyósék fizetik a nyaralást, mert akkor megint csak nem sok mindent tehetsz, legfeljebb nem mentek sehova, de azért gondold még egyszer végig, mielõtt beszélsz velük!
Olvastam a tegnapi kérdésed is. Nincs olyan közös barát, rokon, ismerõs, akire hallgat a férjed vagy az anyósod? Ha esetleg van ilyen, akkor próbálj meg vele beszélni, hogy mástól is hallja a férjed, hogy egy friss, kisbabás családnak jó ha van egy külön közös nyaralása szülõk nélkül (fõleg, hogy egyébként együtt is laktok, tehát sokat látják a picit az anyósék). Sokáig halogatni tényleg nem jó, mert csak egyre kellemetlenebb lesz megmondani!
Nagyon átézrzem a helyzetedet, sajnos nekem is kijut bõven egy hárpia anyósból, aki ráadásul még rosszindulatú. Csak a férjeddel közösen megy, másképp nem... Nekünk is nagyon sok vitánk van (volt) emiatt a férjemmel, de elõször Neki kell teljes mértékben melléd állni, és csak azután tudjátok közösen megoldani a problémát. Sajnos ez így van... Én is mondtam a férjemnek, hogy próbálja meg óvatosan szépen beadagolni az anyjának, hogy ne jöjjön 2 hétre a nyakamra akkor amikor megszületik a második Babánk, és hál Istennek vette a lapot. Az elõzõ gyereknél teljesen megkeserítette az elsõ napjaimat, nem akartam átélni ugyanatz mégegyszer. Nem érdekel, ha megsértõdik!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!átgondolom megint és megmondom. Volt már olyan helyzett hogy a férjemmel keresztül üzengettem hogy ezt ne így (ne szóljanak bele ebbe meg, ne tegyék többet oda, meg ne úgy cigizenek ....) Aztán csak beszóltak, csak oda rakták azt a vmit, csak úgy cigiztek kiborultam és meg mondtam kerek perec hogy ez így nem okés!Lehet most is meg kéne mondani. De ez is átmeneti náluk, mert megint oda rakják azt a vmit, megint beszólogatnak.... Ma megint leültetem a drága férjemet és megbeszélem vele, nem vagyok senkinek sem a bábuja, hogy oda tegyenek ahova nekik a jó. És az álmom az, hogy....(amit írtál) Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Mindeniknek köszi!
Sajnállak, mond meg neki, hogy nem mész te se meg a baba se és ennyi. Álj a sarkadra most és késõbb jobb lesz talán. Nekem is anyósom most vérig van sértve, hogy miért nem megyünk hozzá nyaralni 250 km-re lakik, de én megmondtam, hogy nem és kész, nem fogom azért felborítani a gyerekemnél a jól bevált napirendet, meg, hogy a béna kajáit keljen ennem. Na azt már nem inkább sértõdjön meg, meg sipitozzon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!