Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknak van (918 db)

Az operatőrök között miért a férfiak vannak többségben?

Nőket alig látni.

Legjobb válasz: Ez kb. olyan mint az, hogy a buszsofõrök között is több a férfi... :) Valójában nincs rá kézzel fogható magyarázat. Kezdetben férfiak voltak az operatõri pozícióban és a nõknek eszébe sem jutott, hogy erre a pályára lépjenek. Bár mostanság már több nõ van mint régebben. Persze így is a jóval férfiak vannak többségeben.

Ez kb. olyan mint az, hogy a buszsofõrök között is több a férfi... :) Valójában nincs rá kézzel fogható magyarázat. Kezdetben férfiak voltak az operatõri pozícióban és a nõknek eszébe sem jutott, hogy erre a pályára lépjenek. Bár mostanság már több nõ van mint régebben. Persze így is a jóval férfiak vannak többségeben.
A kérdező hozzászólása: én arra gondoltam, hogy esetleg nehéz egy nõnek a kamera, cipelni hóban-fagyban, hegyre fel, hegyrõl le állványostól stb. :)
Így igaz. Nehéz a kamera. Egész nap vállról forgatni piszok megerõltetõ, de akár egy 5-10 percet is mozdulatlanul kitartani nehéz.
A kérdező hozzászólása: hát én pedig az szeretnék lenni :)
Legyél. Van egy rakás.
A kérdező hozzászólása: Mindenbõl van egy rakás. Én ehhez értek.
Jaja, nehéz az a kamera...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)

A nők vagy a férfiak vannak meg jobban szex nélkül?

Szerintem a nőknek alapvetően nem olyan fontos a szex mint a férfiaknak de lehet hogy tévedek.

Legjobb válasz: persze, szükség van intimitásra, de az a nõknek nem feltétlenül a szex A férfiak minden gondjára megoldás a szex, a nõk meg csak akkor tudnak rendesen szexelni, ha nincsen semmi gondjuk.

persze, szükség van intimitásra, de az a nõknek nem feltétlenül a szex A férfiak minden gondjára megoldás a szex, a nõk meg csak akkor tudnak rendesen szexelni, ha nincsen semmi gondjuk.
Egyik sincs meg jól nélküle. Szex nélkül a férfiak masszív alkoholisták lesznek, nontop cigarettázás kíséretében - vagy pornófüggõ kockák lesznek nontop net. Legrosszabb esetben zoofília, necrophilia, pedofíling csak hogy legyen valami ami hasonlít a szexre. Esetleg drog. Csajok meg vagy átmennek amolyen prûd szentfazékba, feminitába vagy amolyan "véggyük a kutyákat" csoport aktivistába. Sárkány lesz és mindenkit utál.
Igen, lehet, hogy tévedsz.
vannak asszexuálisok mindkét nemnél szóval kb ugyan az az arány
Nem fontos a méret. Oda is írta, hogy az elõzõ hamar elment és nem volt olyan ficánka. Amúgy is a hüvely 8-10 centi hosszú. Ha tövig benyomják és a méhnyakat is erõsen kezelésbe veszik akkor úgy elnyel 14 centit. Ezért alakult ki így, hogy az átlag 13-17 centi, mert nagyjából minden nõnek akkora a befogadóképessége. Az, hogy mekkora, kb annyit számít, mint a ciciméret. Optikai tuning lehet egyes emberek esetében, míg mások pont tesznek rá, hogy mekkora mellû a nõje, mert õ elvan a picivel is, fõ hogy rá tudjon fogni.
És ez sok minden függvénye. Akinek rossz tapasztalatai voltak, vagy gagyi volt a partner, legyen az ffi vagy nõ.. Az nem vágyik rá. Akinek még nem volt benne része.. Az se annyira, mint akinek már volt és nagyon is jó volt. Aztán személyiségfüggõ is. Vannak akik simán elvannak anélkül még párkapcsolatban is, mert nem az számít nekik, az csak hab a tortán, de a torna java nem abból áll. Egyre idõsödik az ember annál kevesebb az igénye. És itt nem a fizikai, hanem inkább a lelki érettség számít. Azok az emberek, akik 30 évesen is még nagyon kívánósak, súlyos problémákkal küszködnek az élet megannyi területén. Persze egy jó párkapcsolat a szexrõl is szól, és ha nem túl jó akkor az idõvel elhidegíti a feleket, de ha épp nincs, akkor az sem feltétlen baj. Pláne nem lehet így beskatulyázni, hogy melyik nem bírja rosszabbul. Én évekig kibírtam nélküle és nem voltam hajlandó csak azért összejönni egy ostoba lánnyal, aki csak arra kell.
Szerintem ez nem a nemtõl, hanem a személyiségtõl, tapasztalattól, szexuális kultúrától függ.
Nõ vagyok, és számomra fontos a szex!Munden praktikám bevetem, hogy megõrítsem a férfit ha szeretkezni majd kibontakozni, vadúlni akarok.Nem tartom szerencsés dolognak, hogy ne engedjek a vágyaimnak.És ez így van jól!
"minden"
#10 Na ez igazolja azt amit igyekeznek tagadni a ribik, fõleg ha gazdag ember van a közelben (biztosra akarnak menni nála) hogy "nem fontos a méret". Hát dehogynem.
Én ilyet nem mondtam. Még nem találkoztam 16centissel. De ha igy is lenne, nem az lenne a döntõ szempont szerintem. Mondjuk azt hiszem h az exemnek olyan 17-18cm körüli lehetett, de 2perc alatt elment, szóval.. a mostani meg 21cm, de tudja is használni, tehát no para:)
Na ugye, megmondtam. 16 alatt halott az ember.
Igen, ez sem elhanyagolható szempont. A pasimnak 21cm, szóval jól vagyok:D
#5: farok fixációd van? Túl kicsi tán?
#2 Vagyis ha nagy farka van a csávónak...
Szerintem ez változó. Nem lehet megmondani. Mindkét nemnek szüksége van intimitásra.
Már miért ne lenne nekünk fontos a szex?:D Ha vki jól csinálja, akkor kell az:D
Amikor centikrõl beszéltek mindig nevetek és elképzelem, ahogy a csajok mûanyag vonalzóval odaállnak szex elõtt a pasi farkához és méregetik meg feljegyeznek mindent és másnap rohadt büszkén adnak a lemért mérethez még úgy 3-5 plusz centit, mert hát a barátnõ pasiját mindig túl kell szárnyalni :D Imádtam sok barátnõmtõl mindig azt hallottam mekkora atom nagy farka van a pasijának és érdekes, hogy szakítás után mindnek összement :DDD 21/LÁNY

A nők vagy a férfiak vannak többen?

Mekkorának gondolod a két nem arányát %-ban?

Legjobb válasz: Az ilyen kérdésekre van kitalálva a WolframAlpha nevû keresõ: http://www.wolframalpha.com Ez egy hatalmas, állandóan bõvülõ adatbányászott adatbázist tartalmaz, és fõleg számítási kérdéseket lehet feltenni neki. Csak jól kell tudni használni: Férfiak, nõk száma az egész világon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=male+female+population Magyarországon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=male+female+population+..

Az ilyen kérdésekre van kitalálva a WolframAlpha nevû keresõ: http://www.wolframalpha.com Ez egy hatalmas, állandóan bõvülõ adatbányászott adatbázist tartalmaz, és fõleg számítási kérdéseket lehet feltenni neki. Csak jól kell tudni használni: Férfiak, nõk száma az egész világon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=male+female+population Magyarországon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=male+female+population+..
53% nõ és 47% férfi él a világon
ez olyan mit h melyik volt elöbb, : tyuk vagy a tojás!
a nõk vannak többen, de nem tudom, hogy mennyivel..
A nõk vannak. Születés 50-50% , hiszen eltorzulna ez az arány idõvel.A többletet a nõk kb 4-5 évvel (átlagos) hosszabb élettartama okozza, így egy állandó 3-4% többlettel vannak többen a nõk az élõk sorában.
Szerintem 45%-55% a férfiak javára. Bár biológus vagyok, de megtippelni sem tudom. :)
Középiskolában úgy tanították, hogy több fiú születik, de a nõk átlagban tovább élnek.
Én is úgy tudom hogy a nõk vannak többen, de az arányokat nem tudom.
Ha jól tudom (de csak ha tényleg jól tudom) 51-49% arányban vannak a nõk javára. Ez egy emlékfoszlány, még anno általános iskolában volt a bioszkönyvben :D
Estefelé a hímnemûek sokkal többen vannak (valamiért csúsztatásnak éreztem a férfi szót erre az esetre)

A férfiak vannak rám ilyen hatással?

Mindig, ha épp kapcsolatom alakul valakivel, akkor elememben vagyok és sokkal több pasi néz meg az utcán, mint egyébként. Olyankor nem vagyok annyira szégyenlős meg ilyesmi, de ha már valami rosszul alakul vagy vége van, akkor sokkal visszahúzódóbb leszek és nem vagyok olyan merész. Például az először említett szituációban simán merek szemezni, de az utóbbi állapotban már nem.. Olyan mintha olyankor kicsúszna alólam a talaj,mert nincs meg az a biztos személy az életemben, akinek tetszem. Ez miért van, hogyan kezeljem?

Legjobb válasz: Nem elég egy nõt megszerezni,meg is kell tartani. Ha te neked van valakid és mellette másokkal szemezel,egészségedre. forró vérû vagy,majd kinövöd :D

Nem elég egy nõt megszerezni, meg is kell tartani. Ha te neked van valakid és mellette másokkal szemezel, egészségedre. forró vérû vagy, majd kinövöd :D
A kérdező hozzászólása: az egész kérdésnek nem ez a lényege, hisz természetes, hogy a többire nem úgy gondolok, mint rá..
Én akkor érzem magam igazi bombanõnek, ha a párom is ezt érezteti velem. :) Olyankor az önbizalmam az egekben, bár én komolyan szinte rá sem nézek más pasira, ha van éppen valakim (még ha hivatalosan nem is vagyunk együtt akkor is) Akkor a leggyönyörûbb egy nõ, ha van férfi, aki ragyogtatja.
önbizalomhiány?
ha van párod és mással szemezgetsz akk meg is érdemled azt a hülyét aki leáll veled. használjon ki és dobjon el. Felfogtam h mit írtál le, vagy azt h h viselkedsz a pasijaiddal szemben?? sztem nem. megérdemled a sorsod.
A kérdező hozzászólása: amit 3-mas mond, az van nálam is, egyszerûen azt érzem, hogy gyönyörû vagyok és ettõl minden emberhez máshogy viszonyulok, sokkal bátrabban utolsó, ha nem tudsz értelmezni egy kérdést, told el szépen a biciklit, mert nem primitív emberek válaszát várom ;)köszike
A kérdező hozzászólása: mellesleg a hûség mintaképe lehetnék, soha nem csaltam meg senkit és attól még mert kapcsolatom van nem hinném hogy rá se nézhetek más férfira. attól még azt szeretem akivel együtt vagyok

A férfiaknak van G-pontja? és ha igen, hol?

Legjobb válasz: faroktájt

faroktájt
Próbáld ki a prosztata izgatását. A legjobb érzés, amit az életemben átéltem. 19/F
A kérdező hozzászólása: melyik része a prosztata?
Ez egy olyan dolog, hogy fel kell nyúlni a fenékbe. A végbélen keresztül izgatható.
A kérdező hozzászólása: fel kell nyúlni a fenekébe?!?!???!! azt elviselik a pasik?
sokan igen sokan nem:D én imádom például
Az elég buz.is, én nem engedném.
Dülmirigy.

A nőkben van férfi hormon, és a férfiakban van női hormon?

(Értelmes válaszokat kérek)

Legjobb válasz: Mindkét nemben van mindkettõ hormon, persze az ellenkezõ nem hormonjaiból sokkal kevesebb.

Mindkét nemben van mindkettõ hormon, persze az ellenkezõ nem hormonjaiból sokkal kevesebb.
Igen. Serdülõkorban termelõdnek. Ezért nõ pl a lányokon a megszokottnál nagyobb szõrzet
megkaptad a választ... :) kiegészítés: persze elõfordulhat hogy egy nõben magasabb a férfi hormon szintje az átlagosnál, ilyenkor fordul elõ hogy az adott hölgy sokkal szörösebb pl. a nõi hormon: ösztrogén, ennek ellenpárja a férfi hormon tesztoszteron ez a kettõ a fõ nem meghatározó hormon. a nõknél jelentõs szerepet játszik még a hiszti hormon progeszteron, ami a szélsõséges hangulat változásért felelõs a amikor egy adott nemû egyénbõl másik nemût akarnak kreálni akkor a másik nem hormonjának a szintjét növelik a szervezetében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Kiegészítés, hogy a tesztoszteron képes aromatizálódni, és egy ösztrogénhez hasonló anyaggá alakulni, ez okozza sok esetben nõies vonások megjelenését férfiaknál, túl sok a tesztoszteron.

A férfiaknak vannak apai ösztöneik?

Legjobb válasz: Persze.

Persze.
Igen.
Anyám saját bevallása szerint soha nem volt gyerekközpontú, õ a terhessége alatt se hatódott meg annyira. Akkor kezdett el kötõdni hozzám, amikor már hazavittek és foglalkozni kellett velem. Tõle függetlenül apám is ezt mondta, hogy akkor alakult ki a kötõdés, amikor beteg voltam és ápolni kellett, vagy amikor fürdetett, pelenkázott és kezdtem a koromhoz mérten kommunikálni (elsõ mosoly, elsõ röhögés, stb). Viszont mindketten nagyon profin végezték a dolgukat, ezért nem is hiszem, hogy lenne jelentõsége annak, hogy a terhesség alatt mennyire olvadozik vagy sem valamelyik szülõ.
Vannak! Mivel õk is emberek! 32/f
Igen. Sõt, nevetni fogsz, de ezek az apai ösztönök pontosan ugyanazok, amelyekt a nõk anyai ösztönének hívnak. GONDOZÁSI ösztön a nevük. :) Ezért van az, hogy ha egy nõ meghal, a férfi símán fel tudja neveli akár a pelusos kisgyerekét is. Annak van gonodzási ösztöne, akiT gondozTAK. Másként nem fejlõdik ki.
Nézz csak megy egy apát, mikor a kamasz lánya körül legyeskedni kezdenek a fiúk:) Természetesen vannak.
Igen, de a legtöbbször akkor jönnek elö, ha már ott van a gyerek, és lehet vele valamit kezdeni. Egy tervben lévö babához nincs kötödése, a terhesség alatt kezd valami kialakulni, viszont sokakban ekkor is inkább negativ a hozzáállás. A megszületett picivel a legtöbb nem tud mit kezdenni, csak akkor kezd érdekes lenni, amikortól mászkál, gagyog - tehát már nem egész baba.

Milyen nõre vágynak a férfiak? Van olyan férfi, akinek meg a hozzám hasonló beállítottságú nõk jönnek be? (többi lent)

A kérdésem azért merült fel bennem, mert bár nagy tapasztalatom nincs férfiak területén, mert 2 kezemen meg tudom számolni (az összes ujjam nem is kell hozzá), hogy mennyi barátom volt összesen életemben (ebben a számban benne van a volt férjem, vagyis a gyermekem apja is), de a legutóbbi szakítás során megkaptam, hogy nem ilyen pörgõs nõre vágynak a komoly férfiak, aki nem szeret egyhelyben megülni,(nemhiába a hobbim a biciklizés és a kocogás, bár olvasni is szeretek), no meg nem olyanra, aki túlságosan határozott (egyedül nevelem a gyermekem már több, mint 4 éve, ezért szinte egyszemélyben vagyok apa és anya is), mert muszáj kitartani és talpon maradni. Az ilyen nõk "labdába sem rughatnak" a korosztályombeli (30-as) férfiaknál? Milyen nõre vágynak?

Legjobb válasz: Egyiknek ez-másiknak az, én személy szerint szeretem a határozott, erõs nõket, akiknek nem kell mindent a segge alá tenni, nem nekem kell mindent kitalálni, megoldani és van önálló gondolatuk, hobbijuk. 26F

Egyiknek ez-másiknak az, én személy szerint szeretem a határozott, erõs nõket, akiknek nem kell mindent a segge alá tenni, nem nekem kell mindent kitalálni, megoldani és van önálló gondolatuk, hobbijuk. 26F
de figyelj már hogy lehet valaki még határozottabb mint te vagy? ha te ordítva mondod már hogy de akkor is az lesz amit én mondok akkor a pasi mi a fenét fog csinálni? megüt? így már õ lesz a "fõnök". ez kell?
A kérdező hozzászólása: Nem úgy vagyok határozott, ahogy ezt néhányan gondolják, hogy az legyen, amit én akarok, hanem úgy értem, hogy mivel talpon kell maradnom egyedül is a gyermekemmel, ezért nem esek minden dolgoktól kétségbe, hanem megkeresem a megoldást és megoldom a dolgokat. Ezt látják a pasik határozottságnak, mert nem látnak a "helyzet-látszat" mögé. Az agresszív embereket nem szeretem, szakítottam már meg ilyen miatt kapcsolatot valakivel, sõt jelentettem fel pasit fenyegetés miatt, tehát abban vagyok határozott, hogy nem engedek az érzelmi zsarolásnak, mert a volt férjemtõl tûrtem anno 3 évig és mástól már nem vagyok hajlandó még egy percig sem még szóban sem, nemhogy tettlegességgel. Határozottabb lehet úgy, hogy nem azt mondogatja mindig, hogy legyen, ahogy én akarom stb., tehát legyen önálló véleménye és akkor meg tudjuk beszélni, hogy mi legyen, ugyanis attól még, hogy határozott vagyok, képes vagyok kompromisszumot kötni és engedni, ha jók az érvek, hogy miért is lenne az úgy jobb, ahogy õ szeretné és ezt nem ordibálva, hanem normálisan, mert nem vagyok sárkány.
A kérdező hozzászólása: Teszem hozzá, hogy a programokat ne mindig nekem kelljen kitalálni és megszervezni, hanem találjon ki a pasi is, mert elég régóta vagyok ahhoz egyedül, hogy már szeretném azt érezni, hogy van a másik nemben is olyan, aki képes erre. Na ez a határozottság részemrõl, amit a másiktól várok el.
Csak a vastagbetût olvastam el mert értelmetlen a kérdés! -100% lány legyen ez a lényeg, a többi ízlés kérdése :/
kérdezõ, mintha magamat hallanám... nem lesz könnyû dolgod. de sok szerencsét:)
Kissé túlfókuszálod magad Kedves Kérdezõ. Anélkül, hogy "papucsra" lenne szükséged, egy sor kompromisszummal kell megbarátkoznia a jelöltnek. Ez ott kezdõdik, hogy van egy 4 éves gyereked. Vállalnál-e még 1-2-õt? Nem pedig ott, hogy ki szervezi meg az esti színház programot. Elsõsorban neked is Társra van szükséged - benne kell meglelned a nagy Õ-t! Nem elválasztva sorolni az igénypalettát.. Az élet pozítív oldalára fektess hangsúlyt. Akár egyedül, akár társsal jobb lesz, mint most.
A kérdező hozzászólása: 8 éves elmúlt a gyermekem az idén tavasszal kedves utolsó, de van igazság abban, amit mondtál. Viszont volt pár sikertelen próbálkozásom (3 férfival randik, persze nem párhuzamosan) mióta elõször feltettem a kérdésemet, de mindegyiknek az lett a vége, hogy mivel az "igényeimet" lejjebb adtam, hogy nem volt értelme, jobb lett volna inkább elsõre sem esélyt adni. Ezért gondolom úgy, hogy jobb, ha megvan, hogy mit szeretnénk (nõknek férfiaknak egyaránt) és legalább kicsit hasonlítson az illetõ természetre az elképzeléseinkhez.
en pld csunya lanyra vagyok.
A kérdező hozzászólása: Olyan férfit nem szeretnék, akit vezetni kell, mert van már gyermekem, de már õt is arra nevelem, hogy felnõttként legyen elég önálló és határozott és "felnõtt gyerekre" nem vágyom, hanem bizonyos fokig egyenlõ felek kapcsolatára, akire még a gyermekem is fel tud nézni.
A kérdező hozzászólása: 8-as igazad lehet, mert igazából nálam határozottabb férfira vágyom, akit azért tisztelhetek, mert õ a férfi a kapcsolatunkban, akkor is, ha én is határozott vagyok.
Én azokat a nõket bírom akik az életbe határozottak az ágyba meg alávetik magukat az akaratomnak és behódolnak. :D Szerintem nincs semmi baj azzal h vki pörgõs. Normális vagy majd találsz vkit.
En nokent azt tapasztalom, hogy a ferfiak szeretik ha a no hatarozott a hivatadaban, de otthon egy edes bujos kisnyuszira vagynak. Termeszetesen a magam reszerol is pozitiv tulajdonsagkent tekintek a karakansagra, de a legjobb baratnom ( egyebekben negativ) peldajan azt latom, hogy a tulzasba vitt hatarozottsag atcsap egyfajta burkolt agresszioba. Naluk ez azt a szerencsetlen helyzetet eredmenyezte, hogy a ferje nem erezheti magat Ferfinak a No mellett, mert a szerepek felcserelodtek. Vegul magam is azt gondolom, hogy egy ferfinak szuksege van arra, hogy o legyen a ferfi, az erosebb, az aki megoldja az asztalfoglaladt, aki fizeti a vacsorat, felsegiti a kabatot, etc. Ezzel nincs is baj.
Ebbõl a leírásból én nem vettem ki miért vagy más mint a többi... Van gyereked... igen ez sok pasit (jogosan!) elriaszt. A többi meg azon múlik h kedves vagy-e és szép...
A probléma nem veled van!Meg kell találnod a hozzád illõ társat! Milyen nõre vágyik egy férfi? A kérdés magában rejti a legnagyobb hibát. Valamilyen nõ vagy férfi utáni vágyakozás sok esetben azt jelenti, hogy milyen legyen a társ akit magunknak szeretnénk, azaz olyan amilyet mi elképzelünk!Ez önzõség, én próbálok mindig olyanná válni, akiben a nõ megtalálja azt, akire IGAZÁN vágyik!Alkalmazkodás, önzetlenség, tolerancia és lemondás a másik fél javára.Aki ezt értékeli és megbecsüli, az olyanná tud válni, akire én is igazán vágyom és máris kialakul az a harmónia, ami egy jól mûködõ kapcsolat alapja.Sajnos a mai világban az e fajta értékek elnyomás alatt vannak, így nehéz olyan partnert találni, aki mindenben társ tud lenni és nem a saját igényeire akar megváltoztatni. Szentelj egy kis idõt arra, hogy feltérképezd, milyen társ az akit keresel, s tudni fogod hol keresd. Könnyebb lesz megtalálnod, illetve õ is könnyeben talál meg téged:) !
Az életkor elõrehaladtával ez egyre nehezebb, én egyedülálló 30-as hapsiként azt látom, a korombéli nõk inkább már bosszantanak, sajnos... Valahogy nekem a mindig vidám, gyerekes, szeretetreméltó lányok, nõk jönnek be, akik csendesebbek. És igen, mint ahogy a nõk is hangoztatják, hogy szeretnek nõk lenni a férfi mellett, ehhez csak annyi kell, hogy nõként is kell viselkedni. Nem ordenáré, harsány, alpári módon, kellõ humorérzékkel(halálom a komoly nõk, akiknek semmi humorérzékük) A férfi is szeret férfiként viselkedni a nõ mellett, ha meg nem túl nõies a nõ, akkor meg...úgy nehéz, és egyik fél sem lesz boldog.
én még csak 25 vagyok, de az igazat megmondva engem irritál ha egy nõ férfiként viselkedik. ne legyen határozott , ne legyen kemény, ne az legyen amit õ mond. Ezek a férfi dolga. Ha egy férfi nem lehet férfi egy kapcsolatban hanem csak egy nyuszi az el fog menni másvalakihez akinél valódi férfi lehet.
kedves kérdezõ te domináns alkat vagy, vagy keresel egy nálad dominánsabb férfit, vagy egy olyan férfit akit vezetni kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor így már értem, hogy miért a 40-es korosztály szeretne velem ismerkedni a 30-as helyett és abból is inkább a 44 feletti korosztály, de nekik nem azzal van problémájuk, hogy határozott vagyok, mert az náluk elõny, hogy nem vagyok "elveszett", hanem azzal, hogy nem ülök meg egy helyben, mert többre értékelem az aktív pihenést vagyis a biciklizést, kirándulást, túrázást, stb., mint a maradjunk otthon hétvégén és kvázi "ne csináljunk semmi dolgot".
A kérdező hozzászólása: Miért csúnyákra kedves utolsó?
Azért mert egy idióta vagy !
Ezt még a bölcs kalapos zsiráfok sem tudják.
Mert õk le tudták nyelni azt is.
Ez egy õsi evolúciós maradvány, valószínûleg azokból az idõkbõl, amikor a nõk õrizték a tüzet, és ha el akart aludni, rádobták a csutkát.

Létezik olyan társadalom a Földön, ahol a férfiakban van tartás és emiatt a nők vannak megveszve a szexért?

Valami távoli szigeten vagy a harmadik világban akár. Úgy értem, fordítva működik minden, mint nálunk. A férfiakban akkora tartás van, hogy a nők annyira ki vannak emiatt éhezve, hogy még fizetnének is nekik a szexért. Akár a múltban, valamely pontján a történelemnek létezett-e ilyen társadalom?

Legjobb válasz: Álmodj királylány.

Álmodj királylány.
parallel universe
Miért kell általánosítani? A mai férfiakban is van tartás. Férle értés ne essék nem a "pasikban" meg a páwa mümájerekre gondolok hanem "A Férfiakra" õk egy érdekes faj nem tudom találkoztál-e már velük. Sajnos egyre kevesebben vannak létszámúk erõsen csõkken mióta a M.É.D.I.A. nevû vírus pusztija õket ugyanúgy ahogy "A Férfiak" nõi megfelelõjét is "A Nõket" Mert sajnos ebbõl is kevés van. Különleges ismertetöjegyük az hogy tisztességesek nem k*rnak félre van lelkiismeretük és igenis boldoggá akarják tenni azt az egyedet közülük akibe beleszeretnek. Csak azért fogynak ilyen drasztikusan mert nyilt non-stopp vadászszezon van az irányukban... :( de igenis vannak még...
Én egyet tudok a múltból. Az Éden. Úgy emlékszem Évának hívták a csajt.
kiéhezett nõt találsz itthon is, különbözõ okok miatt N
qrva bölcsességfog szakadj már ki a g******ba ...
A kiéhezettség rossz dolog, akiben igazán van tartás, az meg is adja a párjának.
ja, velem ezt csinálja barátom. utálom. méghogy tartás...fö.
Nincs, evolúciós okok miatt. Az állatvilágban is jellemzõen a hímek harcolnak a nõstényekért. Bár mai világunkban már a legtöbb nõben sincs tartás, bárkinek szétteszik a lábukat, aki elég jól néz ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!