Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknak más nőket is (9 db)

A férfiaknak "kötelességük" más nőket is bámulni?

A párommal mondhatom a legjobb barátok is vagyunk, elég közvetlen beszélgetéseink vannak.Azt hiszem ettöl kapott bátorságot, ha pl. a tv-ben lát egy jó nöt akkor megjegyzi, hogy "lefeküdne vele", de csak viccesen.Meg az utcán is néha néha a tekintete más felé irányul, de csak finoman.Ez csak tényleg vicc, vagy hajlamos a megcsalásra?Más férfi is ezt csinálja?Ugat a kutya, de nem harap?:-)

Legjobb válasz: Szia! Az én párom is ugyan ezt csinálja.Meg az összes pasi.Csak van aki szóvá is teszi hogy milyen jó nõt lát van aki csak fél szemmel leskelõdik.De nem hiszem hogy ettõl hajlamos lenne a megcsalásra.

Szia! Az én párom is ugyan ezt csinálja.Meg az összes pasi.Csak van aki szóvá is teszi hogy milyen jó nõt lát van aki csak fél szemmel leskelõdik.De nem hiszem hogy ettõl hajlamos lenne a megcsalásra.
Igen, hasonló helyzetben már voltam én is. A pasimmal én is mindenrõl, de tényleg mindenrõl tudtunk beszélni, de! nem biztos, hogy MINDENT vele kell megbeszélni. A csajozós szövegekkel gyakran tesztelik a másikat, figyelik a reakcióit. Ezzel szerintem óvatosan kell bánni! Tudod miért? Van egy bizonyos határ, hogy ok mondja, nézze meg a nõket. DE! Fordított esetben hogyan reagálna arra, ha te meg a pasikat ócsárolnád?! Tudja, hol a határ, meddig vicces a dolog, mert ez szerintem rosszul esik a másiknak. Lehet nem mutatod ki, de belülrõl felõrölhet. Tudni kellene azt is, mennyire komoly köztetek ez a kapcsolat. Ismerni kell a srácot is ahhoz, hogy megfelelõ választ kap a kérdésedre.
Igen, a pasik megnézik mindig mindenhol a csajokat, de ez még nem bûn. Szoktam mondani hûséget fogadunk, vakságot nem. Egy kedves barátom is azt mondta "a szépet meg kell nézni és meg kell dícsérni" egyetértek vele, de persze mindennek megvan a módja. Én 8 hetes kismama vagyok életem párjától, és merem állítasni soha nem csalna meg-és ilyen oltári kevés van!!! De õ is ha lát egy bögyös macát a tévében, kiesik egy "ejha " a száján:-) Ez nem bûn. De ha olyanokat mond, hogy megdugná meg lefeküdne vele, az már szerintem is egy másik kategória. VAgy tényleg vágj vissza és dícsérd a pasikat, meglátod mit szól.Neked bizti nem lehet:-) ez olyan pasi kiváltság:-) Beszéljétek meg, hogy meddig vicces és mikor már nem.
Ez nálunk pasiknál ösztönös és nem ettõl függ, hogy megcsalna-e vagy sem. Szerintem a megcsalás könnyen elkerülhetõ ha mindent meg tudtok beszélni és ki tudtok élni a sexben egymás közt. Szóval figyelj az igényeire. Viszont ha szó szerint azt jegyzi meg, hogy lefeküdne vele vagy megdugná ilyesmi az már kicsit sok, tudakold meg miért van így lehet csak jelezni akarja, hogy szeretne egy édes hármast és így utal rá, ill nézi meg, hogy hogy reagálsz.
Nos, az én Kedvesem nem tesz ilyen megjegyzéseket, maximum olyanokat, "H már megint bámul téged az a faszi!"Én még nem vettem észre, h megbámulna más csajokat.Persze ha valaki valamiért feltûnik neki azt megjegyzi, de sosam úgy, h "Nézd milyen jó segge van!". Vannak szingli barátnõid?Szoktatok csak úgy csajos estéket tartani?Mi ilyenkor mindig szemrevételezzük az esti felhozatalt. Nos, ha igen, akkor már érted, h mit érez.Észreveszi, h szembe jön egy jó csaj, de aztán nyugtázta, h lehet, h jó, de ott vagy neki te, és hidd el, a csini külsõ múlandó.Ha szeret nem teszi meg, csak ugarat.Ha zavar mondd meg neki!!!
Szerintem jo pasik is vannak abban a tévében:-).Te is jegyezd meg ha jó pasit látsz, amit szabad neki neked is.Vagy jót nevettek a végén, vagy abbahagyja mert így már zavarni fogja.

Szerintek is a másik nemről túl idealizált 'képekkel' fertőzik az emberek agyát? A nőket állandóan, azzal, hogy a férfi legyen érzékeny, meg erős és stb. Persze a férfiakat egyszerűbb dolgokkal, ott kisebb a lista.

Legjobb válasz: A férfiakat szerintem mégjobban befolyásolják: a nõ legyen egyszerre háziasszony, nézzen ki mindig jól, társaságban a nõ legyen szórakoztató, de ugyanakkor szerény is, az ágyban legyen lepedõakrobata, legyen majd jó anya, stb. A pasiktól viszont mit kell elvárni? Legalábbis mit adnak be a legtöbb lánynak az anyukák? Szeressen, ne igyon, legyen normális munkája - aztán ha ilyet már találtál édes lányom, fogd be a szád. :) Nem?

A férfiakat szerintem mégjobban befolyásolják: a nõ legyen egyszerre háziasszony, nézzen ki mindig jól, társaságban a nõ legyen szórakoztató, de ugyanakkor szerény is, az ágyban legyen lepedõakrobata, legyen majd jó anya, stb. A pasiktól viszont mit kell elvárni? Legalábbis mit adnak be a legtöbb lánynak az anyukák? Szeressen, ne igyon, legyen normális munkája - aztán ha ilyet már találtál édes lányom, fogd be a szád. :) Nem?
Szerintem is nagyobbak a nõkkel kapcsolatos elvárások: az ágyban k_rva, leszbi hajlamokkal, dögös, nagymellû, mindig szexis, soha nem szomorú vagy dühös, elegáns, intelligens (de nem túlzottan), szoruljon rá a férfire, tudjon sütni-fõzni, takarítson, legyen háziasszony, anya, jó munkaerõ, és a többi... De amúgy igen, túl idealizált képekkel fertõzik mindkét nem agyát.
nõkkel kapcsolatban igaz, viszont mostanság a férfiak címszó alatt nyálas cukkermukker taknyosokat mutogatnak, egyenesített hajú lepcses szájú modelleket, gyantázott lábú tvájlájtvámpírokat, 8éves kislánynak öltözött énekeseket. sehol a médiában egy Marlboro Man, vagy egy John Wayne, szóval attól nem kell félni, hogy magas lesz a nõk elvárása. :)
jó, de hát egy férfi mégis csak férfi ... meg kell becsülni!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ez nem ilyen egyszerû. Kíváncsi lennék férfi társaim véleményére is.
A kérdező hozzászólása: Ott vannak a romantikus regények stb.. ilyesmire gondoltam.
Kedves 12:4O, a felsorolt dolgokon (gyantázott lábú tvájlájtvámpírok meg stb) rettenetesen jót röhögtem, de ezek csak a legtöbb tini elvárásai. Szerintem egy férfinek mindenképpen férfiasnak kell lennie, aztán jön a többi. :D Álljon jól a haja, ne túrja az orrát társaságban, ne egyen gusztustalanul, esstébé. Nekem amúgy az erõs, marcona, jóképû, titokzatos pasik jönnek be 8->
"jó, de hát egy férfi mégis csak férfi ... meg kell becsülni!" És egy nõt nem kell megbecsülni? Le kell alázni a sárga földig? Egyébként pontosan hogy értetted ezt? Úgy, hogy a férfi már azzal szívességet tett, hogy férfinek született, vagy mi?

A férfiak csak ahhoz hajolnak közel, akihez "kellemes" közel hajolniuk, vagy ők ebben is mások, mint a nők? 25/L

Én lány vagyok és borzasztóan zavar, ha valaki, akivel nem vagyok nagyon jóban túl közel hajol hozzám, vagyis belép az intim szférámba. Amikor egy ellenkező nemű közel hajol attól mindig zavarba jövök...... Ez a férfiaknál jelent valamit? Vagy ők ebben is mások és ők mindekihez közel hajolnak, nem zavarja őket, ha nincsenek olyan jóban?

Legjobb válasz: En szereetek masok kepebe maszni, rajuk lehelni, esetleg ha adja a szitu kopokodve beszelni hozzajuk.

En szereetek masok kepebe maszni, rajuk lehelni, esetleg ha adja a szitu kopokodve beszelni hozzajuk.
Én nem szoktam senkihez sem közel hajolni pont az intim szféra miatt. Nem is az a baj mikor közel hajolnak hozzám, hanem mikor büdös a szája az illetõnek.:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm az építõ jellegû megjegyzést, de sosem értettem, minek írnak olyanok, akik nem a témához szólnak hozzá, csak beírkálank valami hülyeséget..... Nem a hülyeségeidre voltam kíváncsi.
Én sem mászok senkihez közel még akkor sem ha amúgy jóban vagyunk. Minek?!... Ráadásul irritál, ha velem teszik ezt, Szóval nem vagyunk másak.
engem is roppant mód zavar pláne ha egy idegen teszi
de finnyasok vagytok. megneznem hogy nyultok aegy ferfi nemiszervhez :D
én csak a sajátomat fogom nem örülnék, ha beszéd közben valaki belógatná elém ne keverd a szexet a beszélgetéssel
Az én egyik évfolyamtársam, aki fiú, rendszeresen hajolgat oda mások füléhez, ha valami bizalmas mondandója akad :D Ez engem elõször kicsit frusztrált, mindig zavarba jöttem, de már megszoktam. :D Ja és a szája nem büdös :D 19/L
# 6/8 Én speciel jobban szeretem a sajátomat matatni. 21f


Hogy van az, hogy a lányok egyszer arra büszkék, hogy a férfiak túl egyszerűek a nők kifinomult gondolatainak a megértéséhez; míg máskor elvárnák, hogy a legbelsőbb, legtitkosabb szándékukat is tudjuk?

Valaki világosítson már fel erről, mert szerintem a kettő együtt nem megy! :)

Legjobb válasz: Ezt hosszú lenne kifejteni és lusta is vagyok. Majd máskor.

Ezt hosszú lenne kifejteni és lusta is vagyok. Majd máskor.
Gondolom, az a "büszkeség" nem is annyira az önteltségbõl ered, fõképp akkor mondogathatnak ilyesmit, ha már a (nemlétezõ) tökük is tele van az ellenkezõ nemmel, alapjáraton a második pont lehet az érvényes. De ez csak tipp, ugyan nõbõl vagyok én is, de még életemben nem vélekedtem úgy, ahogy azt te felvázoltad.:D
Nem magyarázom el, úgysem értenéd. Túl egyszerû vagy:D Amúgy nem tudom. Én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Szerintem félreértesz valamit. Vagy itt is nagy hiba az általánosítás:)
Ezért kell testileg is megismerni a másikat.

Kinek milyen nők illetve férfiak tetszenek? Külső és belső tulajdonságok is érdekelnek. Illetve, hogy mik a taszító dolgok számotokra egy nőben és egy férfiban. Mit bírtok elnézni a másikban/másiknak?

Legjobb válasz: Nõ vagyok, elõre leszögezném. Tehát, olyan férfiak tetszenek, akik külsõleg: normál testfelépítésûek (nem két ajtós kivitel, de nem is lányos alkat),férfiasan öltözködnek, egy szóval minden, ami férfias. Belsõ: na, ez a legfontosabb. Legyen határozott, õ legyen általában a döntéshozó, kezébe tudja venni az irányítást, céltudatos, vannak céljai amiket el is akar érni, és ezért mindent meg is tesz. Erõs jellem, nem csábul el minden jöttment nõnek, szeret engem és a tenyerén hordoz:) Egy szóval minden, amitõl igazi, gyenge nõnek érezhetem magam. Ja, és az is fontos, hogy érezzem mellette biztonságban vagyok, mindentõl meg tud védeni:) 22L

Nõ vagyok, elõre leszögezném. Tehát, olyan férfiak tetszenek, akik külsõleg: normál testfelépítésûek (nem két ajtós kivitel, de nem is lányos alkat), férfiasan öltözködnek, egy szóval minden, ami férfias. Belsõ: na, ez a legfontosabb. Legyen határozott, õ legyen általában a döntéshozó, kezébe tudja venni az irányítást, céltudatos, vannak céljai amiket el is akar érni, és ezért mindent meg is tesz. Erõs jellem, nem csábul el minden jöttment nõnek, szeret engem és a tenyerén hordoz:) Egy szóval minden, amitõl igazi, gyenge nõnek érezhetem magam. Ja, és az is fontos, hogy érezzem mellette biztonságban vagyok, mindentõl meg tud védeni:) 22L
Ez túl összetett kérdés. Nõ vagyok amúgy, szóval férfiakról fogok írni. :) Szóval külsõre: - Fogjon meg a tekintete (bár ez eléggé szubjektív dolog) - Leginkább az tetszik, ha vékony (de nem etióp, hanem azért férfias, arányos még), és magasabb nálam. Tetszenek a sportosak is. Nem tetszik, ha nagyon kigyúrt, vagy nagydarab, kövér. - Tetszik, ha nem sablon szépfiús arca van, hanem kicsit érdekesebb, karakteresebb, különleges benne a szépség. - Nem szeretem a kopaszságot, de a páwás, agyonlõtt, itt-ott felnyírt divatfrizurákat sem. - Nem szeretem a giccses, mániákusan divatozó öltözködést, egy férfi akár egy szimpla, jó fazonú farmerban és egy egyszínû pólóban is tud tökéletesen stílusos lenni. - Az gondolom természetes, hogy ne legyen vékonyra szedett szemöldöke, csupaszra borotvált karja/lába, és ne sminkelje magát. :D belsõre: - Intelligens (ez nagyon fontos!!!). - Szenvedélyes, és ez legyen meg a szexualitásban is - Határozott, tudja mit akar - Legyen önbizalma - Érzelmes, érzékeny, de ez ne abban merüljön ki, hogy mindenen nyávog, és rám akarja utalni magát... - Különleges, eredeti, karizmatikus, ne simuljon az átlagemberek közé. - Várja ugyanazt egy kapcsolattól, amit én, szóval ne szexkapcsolatot akarjon, de ne is betervezett, erõltetett komolykodást (szóval nem kell már az esküvõt tervezni egy hét után), hanem legyen képes átadni magát a szerelemnek, és hagyja, hogy az érzelmek alakítsák a dolgokat - A hibáival együtt teljes mértékben képes vagyok szeretni egy embert (senkitõl nem várok hibátlanságot, én sem vagyok az), ha nem lépi át teljes mértékben a határaimat, és nem csinál ki lelkileg. Amiket nem tudok elnézni: - Megcsalás - Taplóság - Ha megüt - Ha szívja a vérem, rám akaszkodik, és azt várja, hogy minden problémáját én oldjam meg - Ha nem érezteti, hogy nõ vagyok, de õ elvárja, hogy férfiként tekintsek rá - Ha mániákusan fejtegetni, pszichoanalizálni próbál - Ha túlzottan aggódik minden vackon . . . stb.
Ami külsõleg vonzó: ápoltság, kis pocak, nálam ne legyen alacsonyabb. Ami taszító: túl izmos, vagy túl vékony. Belsõleg ami vonzó: határozott, laza, életrevaló, jó a humora, ragaszkodó, toleráns, megbízható, hûséges, társasági, minden helyzetben feltalálja magát, megvan a magához való esze. Szerencsére a párom ilyen. Belsõleg ami nem tetszik: ha nyafka, gyáva, visszahúzódó, élhetetlen, tehetetlen, unalmas, túlmisztifikálja magát, érzelgõs.
Ja, nõ vagyok, ha félreérthetõ lenne és pasikról írtam. :) 3. voltam.
én férfiakról fogok írni:) külsõ: ami vonzó számomra: magasság ( legalább 180 centi magas vagy magasabb) kis pocak mackós alkat kissé kigyúrt maximum. (nagyon ne) belsõ tulajdonságok amiket szeretek intelligens, hûséges, humoros, ragaszkodó, bújós, ki tudja mutatni és mondani az érzéseit, határozott, a jövõbeni tervei egyezzenek az enyéimmel ami a kapcsolatot illeti (házasság, gyerekek) az ideális pasi: 190 centi, átlagos testalkatú kis pocakkal, rövidre vágott sötétbarna haj, barna szemek, és a belsõ tulajdonságok amiket felsoroltam. (a férjem ilyen ) számomra taszító, ha egy pasi: beképzelt, tuskó, dohányzik , sokat iszik, sokat ok nélkül káromkodik, ápolatlan, nincs humorérzéke, hazug, megcsal, megüt, rideg, jégcsap (nem bújós és nem mutatja ki az érzéseit) 27/N
Imádom az ilyen kérdéseket!:) Külsõ: -Mostanában ha nekem megtetszik valaki, annak mindig kék szeme van. Nem erre hajtok külön mert a barna is szép, de nálam a kék szemû pasik elõnyben vannak. -Minimum szálkás legyen. Ne legyek kövér, sportoljon, de az a nagyon kigyúrt se legyen. -Öltözzön divatosan, de ne legyen ilyen páwa vagy divatmegszálott. Húzzon farmert és inget, ha hûvösebb van rá egy zakót és kész:) -Legyen nálam magasabb, még ha tûsarkúban is vagyok(ami úgysem fordul elõ, mert nem tudok menni benne) -Bajsza és szakálla ne legyen, viszont a borostát bírom:) -Legyen intelligens, de ne az a túlzott zseni -Legyen nagy álmai és ne féljen tenni értük -Tudjon engem is rábeszélni hülyeségekre Belsõ: -Legyen nagyon türelmes, mert én elég nehéz eset vagyok néha. -Legyen vicces, mindig dobjon fel, hirtelen tudjon hülyeségeket rögtönözni és bármibõl viccet csinálni. -Legyen bátor, mármint ha egy pár köcsög megtámad ne féljen odalépni eléjük. -Tudjon szeretni. -Ne legyen nyálas és túl romantikus -Szeresse a sört és a Rallyt!:) -Legyen egy icipicit agresszív -Legyen nagyon jó az ágyban -Ne legyen az az elveszett ember, aki keresi magát és nem tudja a saját életét rendben tartani. Legyen talpraesett. -Legyen nagyon õszinte! Még ha fáj is másnak az igazság, mondja ki. Amit nem tudok elnézni: -Ha megcsal -Ha hazudik -Ha bántja a szeretteimet -Ha megpróbál helyettem döntést hozni vagy irányítani az életem. -Ha élõsködni akar vagy kihasznál -Ha meg akar változtatni Jó sok mindent leírtam.. Ilyen férfit úgy sem fogok találni, de ha már így kérdezted..:)
Sajnos én túl ronda vagyok ahhoz, hogy bármilyen elvárásom is legyen, de még így sem lesz soha párom. Egyszerûen túl ocsmány vagyok, dagadt és alacsony.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat!:)
Engem inkább taszítanak.
Nálam gyakorlatilag kizáró ok a dohányzás.
Jah... Énis az olyan csajokra bukok akik szeretnek csúnya rudakat a szájukba venni...:D
én azért szeretem a dohányzó nõket mer én is dohányzok. ki is megyek elszívok egy szálat a teraszon. rohadt hóó
Innen már csak egy lépés a kakiszex :\
Engem taszítanak. 21F
Ez nekem is bejön.
Taszítanak a bagósok, kizáró ok.
Mert egy nõ tud erotikusan is dohányozni, maga az h. megszívja, letüdõzi és erotikusan, finoman kifújja.De ez nem mindenkire vonatkozik, vannak undorítóak is.
00:22 vagyok na megyek megint rágyujtani aztán én is csicsikálok hiszen holnap korán 11 kor hehe kelek :)
Mert a dohányzó nõk nem pofáznak hogy büdös a szájam a bagó miatt.
én egy 19 éves lány vagyok és engem a dohányos pasik nagyon lázba tudnak hozni :) ..tudom, a kérdés a dohányos nõkrõl szólt, ezért elmondom arról is a véleményem. Én is dohányzok, a jelenlegi párom pedig nem és mégsem undorodik. Teszek is érte, mert tetszik vagy nem tetszik, a cigaretta büdös. A rágó, a naponta min. 2X fürdés, gyakori ruhamosás stb csodákra képes. Persze aki nagyon elfogult ezzel kapcsolatban az úgysem változtatja meg a véleményét :)
Bocs, de a cigánylányoktól a farkam is elszárad...
semennyire.Egy hallható hang legyen, de ne túl halk
Pont egy ilyen, éles hangszínû nõvel dolgozok most, elég irritáló. De amúgy nagyon kedves:)
Nekem személy szerint nem jön be!! Lehet 1 ideig vicces meg minden de egy idõ után már nagyon idegesítõ!!!
A kérdező hozzászólása: Hannibal Smith:Ha jó fej és jó indulatú, semmi gond.Viszont ha ez nincs meg, az engem zavar.
A kérdező hozzászólása: melle helyesen..
Mert van. Például az, hogy téged izgalomba hozzon. Ez egyébként nem érvényes minden emberfajtára, van, amelyiknél nem jellemzõ a kulcsingert jelentõ páros félgömb forma, arra a fityegõ csõre te se ugranál.
Engem azért mert szép. (A nõk fenekérõl sokkal cifrább mondatot írhattál volna még is odavagyunk érte..) Van még kérdés?
mert másodlakos szerepük, hogy izgasson minket, férfiakat!!! valószínû azért is, mert takarják. ha strandon, bárhol szabadon mutogatná mindenki, valószínûleg nem izgatna ennyire.
Mert tudat alatt a termékenységre asszociálunk, meg arra, hogy biztos lesz elég teje, és tud majd gondoskodni az utódról stb. Persze ez tudatosan nem mindig merül fel gondolatként, hiszen ez nem lehet szempont, ha pusztán örömszerzés céljából szexelünk. Viszont több millió év evolúció többet nyom a latban, mint néhány ezer év civilizáció.

Fiúk! Férfiak! Miért szeretitek a nőkkel való együttélést? A sex a motiváció ott vagy van esetleg más is? 25L

Mondjuk,az hogy a n? kiszolgál benneteket,rendet tart a lakásban.

Legjobb válasz: Jézusom,hát ha szeretek valakit és már hosszú ideje együtt vagyunk akkor evidens az összeköltözés....

Jézusom, hát ha szeretek valakit és már hosszú ideje együtt vagyunk akkor evidens az összeköltözés....
Elsõ sorban mert szeretem(xy dolog miatt). A kiszolgálást el tudom viselni de nem igénylem. A szex nagyon fontos. És sok más dolog is ami miatt... Család alapítás stb..
Ki tudja. Nõvel élni jó :)
ez a kérdés kísértetiesen hasonló lélegzetvételû mint egy korábbi: "minek egyáltalán lefeküdni?". a szexen és a háztartáson kívül azért egy nõ még másra is jó ám. mondjuk lehet vele beszélgetni, közös programokat csinálni stb.. nem éltem még együtt nõvel, szóval ha úgy vesszük nem vagyok hiteles válaszadó, de kifejlõdött már annyira a világlátásom, hogy tudom én mit szeretnék egy nõtõl. mondjuk ilyen apróságok, hogy reggel felébredsz és látsz egy szép lányt ahogy bájosan alszik. jó érzés lehet amikor úgy mész haza, hogy valaki vár, valaki örül neked. úgy elaludni, hogy melletted van egy lány akit szeretsz az szintén nagyon jó. azért mert rendet tart a lakásban? utánam nem kell rendet tartani! fõzni is tudok, szóval nem halok éhen. amiket mondtál eléggé sokadlagosak számomra. kell egy társ, azért...
héhaver, belédszerettem !! :D
Felvidítja a napi gondoktól terhelt, megfáradt férfit. :)
héhaver, ott a pont jól mondja , csak én nem tudtam volna így összeszedni
basszus te normális vagy h ilyet kérdezel?na valyon mért szeretik az együttélést a pasik?azért amiért a nõk.mert szeretik a párjukat.szerintem te ne költözz össze senkivel sem ilyen felfogással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!