Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknak más (162 db)

Miért van az, hogy a férfiaknak más-más ízű a spermájuk?

Legjobb válasz: A sperma ize az elfogyasztott taplalektol fugg.PL ha sok kivit eszik,attol lessz a legjobb ize allitolag,es ha sok tejtermeket attol pedig eleg rossz ize lessz.

A sperma ize az elfogyasztott taplalektol fugg.PL ha sok kivit eszik, attol lessz a legjobb ize allitolag, es ha sok tejtermeket attol pedig eleg rossz ize lessz.
Én úgy tudom, alapban is eltérõ minden srácé, de valóban a kaja és a cigi nagyon befolyásolja az ízt. A ciki iszonyú keserûvé teszi, de azt hallom, ez se mindenkire igaz. Sõt, attól is függ mennyire gyakran élvez el, azaz mennyire "állot" a sperma, nem mindegy, hogy 1 napos vagy 2 hetes. De hát próbálgasd csak ... :-) Majd megtudod ....
Amiért a nõknek is más-más ízû nedveik vannak. Ezeket a nedveket a szervezet a vérbõl választja ki - abból, ami ott van. És vannak anyagok, amelyek átmennek ezen a szûrõn.
Alapvetõ a táplálék! Természetesen a pénisz íze is hozzáadódik, ami pedig annak tisztaságától és a férfi korától is függ, mert a prosztata hipertrófizál a kor elõre haladtával, ezért más annak terméke.
Ananász a megoldás! Etess vele ananászt attól nagyon finom lesz az ize:-)

Tudom, hogy nem egy korrekt kérdés, de a férfiak vagy a nõk a rosszabbak a másik féllel?

Melyik nem a nagyobb szemét?

Legjobb válasz: igazából ez elég szélsõséges, sok olyan nõt/lányt ismerek akik eléggé kihasználják a az embereket (nem csak a férfiakat) és vannak olyan férfiak is akik miatt már én szégyenkezem 14/f

igazából ez elég szélsõséges, sok olyan nõt/lányt ismerek akik eléggé kihasználják a az embereket (nem csak a férfiakat) és vannak olyan férfiak is akik miatt már én szégyenkezem 14/f
A kérdés nem, nem korrekt, hanem hibás. Mivel hogy ki "rosszabb a másik féllel" (amúgy ez milyen kérdés, bánásmódra gondolsz, vagy hogy nem egyenes, vagy fizikai bántalmazásra vagy anyagi lehúzásra, párkapcsolati vagy ismeretségi szinten, barátokkal vagy ismeretlenekkel?) az szélyiség függõ nem pedig nem függõ.
én leszarom, csak velem legyen normális, akivel lenni szeretnék. és ha én szeretek, akkor extra jó fej vagyok én is.
Regebb a ferfiak, ma mar a nok...
Nemcsak nem korrekt a kérdés, hanem értelmetlen és megválaszolhatatlan.
A nõk 50%-a rosszul bánik a férfiakkal, a férfiak 50%-a rosszul bánik a nõkkel. Mindkét nemben vannak rosszak.
Oké, igazad van. Ez esetben menj világgá, és kérdezz ki mindenkit, de siess, mert sokan halnak, születnek stb. Nem lehet pontosan válaszolni, még is mit vársz?
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlen. A nõk sokkal jobban ismerik a saját praktikáikat, eljárásaikat. A melegek ugyancsak más helyzetben vannak, hisz nekik a szexuális 'másik felük' ugyancsak az õ nemükhöz tartozik...
Errõl az jut eszembe, hogy, vádlott beszól a bíróságon az ügyésznek a vádak után; "...Ezek után azt mondanám önre hogy a jó qva anyját, de én ilyet nem mondok, mert nem vagyok paraszt" Erre nem lehet felelni, rengeteg gané ember van. Egyszerûbb Dirichlet-függvénynek periódust találni, vagy becsapni a forgó ajtót.
Is-is. Nyilván egy férfinak a nõk szemetebbek, mert õket a nõk verik át. A nõknek meg a férfiak, mert õket meg a férfiak verik át.
A kérdező hozzászólása: Ezekkel az általánosításokkal egyet is tudok érteni, de azért csak megfogalmazódik bennetek, hogy összességében melyik nem a szemetebb?
Mindkét nem között vannak rendes emberek és akasztani való szemétládák. 17/F
FÉRFIAK

A férfiak is irigylik néha más férfiak külsejét?

Szinte az összes barátn?mt?l hallottam már, hogy "bárcsak úgy néznék ki, mint XY!" Az érdekelne, hogy a fiúk is szokták így hasonlítgatni magukat más férfiakhoz és esetleg irigykedni rájuk? Vagy ?ket ez így absz. nem érdekli? Vagy csak nem ismerik be?

Legjobb válasz: Én nem, mert én vagyok a legszebb. :D Tényleg soha nem irigyeltem senki külsejét sem.

Én nem, mert én vagyok a legszebb. :D Tényleg soha nem irigyeltem senki külsejét sem.
max kajáját :DD
Én se irigyeltem mást sose, mert nem volt kit.:P De engem sokan irigyelnek a jó külsõm és a kifinomult stílusom miatt. Látni is, meg szoktam visszahallani is.
az elsõ 3 tuti hazudik, mert befigyel a büszkeség is nos én én vagyok, nem akarok senkire sem hasonlítani, viszont tegnap láttam ebben a kategóriában képet egy kisportolt srácról, hát nem mondom, hogy nem szeretnék én is ennyire kisportolt alkatot. bár ez viszont minden embernek elérhetõ, csak nekem ne kellene ekkora árat fizetnem érte a másik meg, hogy egy férfi nem sok férfiról tudja megállapítani, hogy jóképû-e. egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány férfit láttam, akit jóképûnek tartok, az egyiket pont tegnap láttam a tök alsó címû filmben, a ferraris ürgét, na az biztosan jóképû a nõk számára. tehát ezért nem is nagyon hasonlítgassák magukat a másik arcához, de a külsejüket viszont igen
Persze, ez nálunk is befigyel, de szerintem inkább az elõnytelen kinézetû férfiak acsarkodnak a jó kiállásúakra, mert azok sikeresek/sikeresebbek a nõknél.Két jó kinézetû férfi nem nagyon foglalkozik egymással, mert mindkettõnek jut nõ, és egyéb területen is sikeresek az önbizalmuk miatt.A nõknél meg sztem az van, hogy ha van két jó kinézetû nõ, akkor egymásra is fújnak, szóval jobban megy a versengés. 31
Én nem hazudtam. #3
azokat szokták a legtöbbet b*zizni
Nem gyengén de gondolom magadból indultál ki

Férfiak, zavar titeket ha a párotok más férfiakkal is barátkozik, találkozik?

Legjobb válasz: Nem, Miért zavarna? Állítólag az ember társas lény.:) A feleségem, nem a tulajdonom, rabszolgám, hanem egyenrangú társam.

Nem, Miért zavarna? Állítólag az ember társas lény.:) A feleségem, nem a tulajdonom, rabszolgám, hanem egyenrangú társam.
Nem.
Ahogy az elsõ írja. Feleségem nincs korlátozva állampolgári jogaiban, miért is ne barátkozzon másokkal is? És nem vagyunk moszlimok sem.
Miért zavarna? A párkapcsolat nem fegyház, hogy el akarjam zárni az emberiség egyik felétõl...
Csak akkor zavarna, ha szexuális kapcsolat céljából tenné. Semmilyen más esetben nem. Érdekes, hogy minden normális válaszadót lepontoztak, mint ahogyan engem is le szoktak pontozni olyan überbuta hisztikék, akik ide járnak panaszkodni és nyavalyogni, de csk azt a választ fogadják el, ami a szájuk íze szerint való. A témához: csak azt zavarhatja az, hogy másokkal is barátkozik (azaz VAN baráti köre vagy egy-két jó barátja), aki birtokló, aki nagyon szoros pórázon szereti tartani a másikat, aki összekeveri a házasságot és a párkacsolatot a fegyházzal - mint ahogyan egyik hozzászóló elõttem írta is. Ezek a pasik (ritkább eset az, a mikor a féri a fegyõr és a nõ a rab a kapcsolatban) szoktak szép lassan beletörõdni, beelfásulni az életükbe, elhízni, szétinni a fejüket, vagy megpattanni, esetleg megcsalni elõtte az asszonyt. Aztán az asszony idejön és nyavalyog, hogy milyen állat minden férfi... :(
Nem, egyáltalán nem zavar. Nyilván vannak határok, de nem zavar, ha vannak férfi barátai. Találkozni nem nagyon találkozik velük kettesben, megmondom õszintén, az kicsit zavarna, viszont egy társaságba járunk, és nincs bajom azzal, ha mondjuk másokkal is jól elbeszélget, táncol vagy elmókázik.
Nem, Menyasszonyom legjobb barátja fiú.....
Ha a legjobb barátom fiú hogy fussak vele össze véletlenül és nem megbeszélt idõpontban?
6-os voltam: ja, és nõ vagyok, nem férfi.
Engem zavar ha kettesben elõre megbeszélve találkozik férfiakkal. ha véletlenül futnak össze és dumálnak egyet az más. A véletlen összefutás és elbeszélgetés csak akkor zavar ha exe az illetõ.
Engem zavar. Nem annyira, hogy cirkuszoljak emiatt, de valahogy mégiscsak zavar. 29/F
azért akit zavar, az nyilatkozhatna, hogy mégis, hogy gondolja? ha összejött a lánnyal, akkor az utóbbi fordítson hátat az összes hímnemû ismerõsének? akiket esetleg jóval régebb óta ismer, és tartja velük a kapcsolatot, mint a párjával? na nehogy már. ha valaki ezt kívánja tõlem, akkor mehet, amerre lát. nekem vannak fiúbarátaim, olyan is, akivel megbeszélem, hogy találkozzunk (fõleg, mivel külföldön lakom, és csak évente egyszer megyek haza, ez nem egy túl sûrû alkalom). 15 éve ismerem, nehogy már megszakítsak vele minden kapcsolatot, csak mert épp összejöttem valakivel.
Azért zavar, mert nem hiszek a férfi-nõ közti szimpla barátságban. Haverságban igen, de barátságban nem. És bár a feleségemnek van pár haverja, mégsem tiltottam el soha egyiktõl sem. Ha akar akkor megy és találkozik, beszél velük. De ettõl még nem járok örömtáncot. 29/F

Szerintetek a férfiak vagy a nők a kitartóbbak ha a másik megszerzéséről van szó?

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani. Nõk is, férfiak is vannak olyanok, akik negyed óra után feladják mindenkivel, meg olyanok is, akik évekig sóvárognak valaki után.

Nem lehet megmondani. Nõk is, férfiak is vannak olyanok, akik negyed óra után feladják mindenkivel, meg olyanok is, akik évekig sóvárognak valaki után.
Sztem a nõk, mert ha kinéznek maguknak egy jóképû pasit, akkor nem kell nekik más, amíg nem találnak egy még jóképûbbet. Férfiaknak pedig nem is érdemes kitartónak lenni. A nõket csak a külsõ érdekli, azt pedig rögtön látják, tehát ha elsõre nem kellesz nekik, akkor soha nem fogsz kelleni.
Az évekig való sóvárgás szánalmas idõpocsékolás, kivétel, ha szép versek születnek belõle. Mindenképpen ki kell váltania az illetõnek sóvárgását irodalmi alkotásokkal. A legtehetségesebb szerelmi költõk ilyen szánalmas, sóvárgó nyomorékok voltak, betegek testileg és lelkileg.
Abból ítélve, hogy a nõk mennyivel körülményesebben állnak hozzá ehhez az egész udvarlás témához (ugye különbözõ füstjelekkel operálnak, meg egyebek), én arra tippelnék, hogy erre a õk több idõt szánnak. A pasik udvarlására nagyon hasonlít az erekció: rövid idõn belül szemmel látható eredményeket mutat fel, de ha a kelleténél tovább tart, akkor már fájdalmas.
Miért "megszerezni" embereket? Nem szeretem ezeket a hadi kifejezéseket, amikor emberekrõl van szó. Azt lehet csak meghódítani aminek van anyagi értéke. De az embert nem lehet adni-venni, ezért nem is lehet meghódítani.
nincs sok értelme kitartónak lenni, az a szánalmas aki húzza a másik fejét. Ha az én fejemet próbálnák húzni ha valakivel össze szeretnék jönni és látom hogy kéreti magát, otthagyom, elfelejtem... jöhet az oltogatás..
Gáz, hogyha fájdalmassá válik az erekció... Egészséges egyedeknél nem történhet olyan :( Nem is tudom milyen lehet az, mert az erekció felemelõ és jó érzés mindig :D
én senkinek sem kellettem még fogalmama sincs szüzen döglök meg 21/F
Szerintem is a nõk, ahogy Mauˆ mondja körülményesebben állnak hozzá ehhez az egész udvarlás témához. És, ha füstjelekkel operálna mindegyik, az már jó lenne, mert abból valamit bár ki lehetne olvasni :D De sokszor csak a férfiak számára értelmezhetetlen rejtjeleket küldenek :D

A férfiak miért/mit néznek más szemmel mint a nők egy lányt? Példák/ellenpéldák?

Legjobb válasz: Azért, mert a férfiak a lány kezét akarják, a nõk pedig az életét.

Azért, mert a férfiak a lány kezét akarják, a nõk pedig az életét.
De megfogalmaztad ezt a kérdést... :D
A kérdező hozzászólása: Baameg nem értd?
A kérdező hozzászólása: érted*
Bameg, ezt én sem értem!
a férfiak miért néznek másképp a lányokra , mint a nõk ?
elsõnek én sem értettem.
Azért, mert a nõk sokkal kritikusabbak és jobban a dolgok mögé látnak. Pl. én is ha nézem valami fullosnak kikiáltott csaj, vagy akár egy színésznõ képét, arra gondolok, hogy ennyi sminkkel én is lennék ilyen jó nõ, sõt. A fiúk ezen nem gondolkoznak, nekik csak az összkép számít, az érdekli õket ami látszik, nem nézik a sok sminket, vagy a profi fodrászt. Annyit látnak, hogy egy szép nõ van a képen. A nõk pedig már csak irigységbõl is hibákat keresenek egy másik szép nõn. Ezenkívül a nõk fel tudnak fújni más nõkön olyan hibákat, (szeplõk, anyajegyek, nem teljesen esztétikus arc, pattanások, stb..) amiket a pasik nem is nagyon vesznek észre, vagy még szexinek is találják. A nõk jobban nézik a többi nõ stílusát, öltözködését, a fiúknak ez nem annyira fontos. Talán az egyetlen amiben férfiak kritikusabbak, az a nõ testalkata. Ez a többi lányt annyira nem érdekli. Plusz egy lányban vagy van, vagy nincs szexuális kisugárzás. Egy nagyon szép nõ is lehet jégszobor, és egy kevésbé szép meg szexbomba. Ezt is a férfiak veszik észre, a nõk nem érzékelik annyira, mivel azonos nemûekrõl van szó. Remélem erre vonatkozott a kérdésed, mert tényleg picit érthetetlen lett.(:

Azt mondják, hogy a "férfiak csak arra gondolnak"de más nézőpontból inkább a lányok gondolnak túl keveset rá, nem?

Legjobb válasz: A férfiakban a fajfenntartás miatt túl teng a hormon :D Különben is, nem lehet éjjel nappal csak kufircolni, mert az is unalmas lenne egy idõ után, szóval nem baj, ha a lányok meg nem akarják mindig. Kell egy arany középút és kész :D

A lányok is sokat gondolnak rá. Sõt. Nem is álszenteskedik mindenki. Tudod: " Füttyentenél drágám? "...
A férfiakban a fajfenntartás miatt túl teng a hormon :D Különben is, nem lehet éjjel nappal csak kufircolni, mert az is unalmas lenne egy idõ után, szóval nem baj, ha a lányok meg nem akarják mindig. Kell egy arany középút és kész :D
Én imádoma pasim farkát.Kár, hogy melozik, mert akkor most szétmarcangolnám.Én egy perverz nõ vagyok, mert imádomm a fa..t.
mi lányok is ugyananyit fantáziálunk, csak nem merjük elmondani, mert ugye ha egy lány akarna sexelni az már egybõl ri*anc -.-"
A lányok is sokat gondolnak rá, hidd el, nincs különbség. Apukád és Anyukád sokat gondolt arra, és tádááámmmm. A f*szt mindenki szereti, titkon még a leszbikusok is. Én is szeretem, csak én a sajátom :D A barátnõm meg az enyém. Nem tudom melyikünk gondol rá jobban, de sokat szokott "csuklani" az "eszköz":DDDDDD
Én azt az életben nem fogom fel, hogy sokan mondják: "a lányok sokkal érettebbek a fiúknál" aztán ha baráti körben valaki felhozza a szexet, vagy egy kicsit jártasabb lány a szexben felhozza a péniszt, egybõl 3-4 lány felkurjant: "fujj!". Holott, mindenki tudja, hogy akarják és az lesz a sorsuk. xDD
"Az lesz a sorsuk." Milyen szemléletes megfogalmazás! XD
A lányok sokkal durvábbak, csak terelnek állandóan meg álszenteskednek.
a lányok is csak arra gondolnak, csak álszenteskednek.
én csakis szõrös kisállatokra gondolok különféle beteg pózokban.
A kérdező hozzászólása: most, hogy ezt az uccsó kommentet átgondolom tényleg csak arra gondolunk.
A kérdező hozzászólása: én (lehet, hogy durva)de én nem fiú-lány képre szoktam gondolni.buz.i meg nem vagyok úgyhogy a többit tudjátok.
Hát én is csak megerõsíteni tudom, a lányok/nõk is majdnem, ha nem ugyanannyit gondolnak rá, csak nem mondják ki nyíltan.
odaírtam, hogy lány :P amúgy egy kép egy szeretkezõ párról, vagy hasonlók:D de többet nem mondok :P
A kérdező hozzászólása: mármint fiús kép, vagy csajos(mert nem írtad mlyen a nemed)
a lányok is:D minden 10 percben átvillan az agyamon egy-egy ilyen kép... csak névvel nem merném bevallani :D 16/L
A kérdező hozzászólása: lány vagy, ugye?hányszor gondolsz rá?csak kíváncsiságból
szerintem mind a két nem ugyanugy gondolrá:D csak a lányok többsége szermérmesebb...ennyi:D olyan társasághoz kell menni ahol nyiltak a lányok de nem k**vák:DDDD én pl tök jol megy vagyok egy perverz fiu oszitársammal... (((:
A kérdező hozzászólása: jaaaaaa.de az olyan idegesítõ, amikor filmekben(bár már máshol is többször hallottam)azt mondogatják, hogy a"férfiak csak a szexre gondolnak".ez nem igaz azért.
A kérdező hozzászólása: ez nem lehet komoly, ezt nem hiszem el.

Szerintek is a másik nemről túl idealizált 'képekkel' fertőzik az emberek agyát? A nőket állandóan, azzal, hogy a férfi legyen érzékeny, meg erős és stb. Persze a férfiakat egyszerűbb dolgokkal, ott kisebb a lista.

Legjobb válasz: A férfiakat szerintem mégjobban befolyásolják: a nõ legyen egyszerre háziasszony, nézzen ki mindig jól, társaságban a nõ legyen szórakoztató, de ugyanakkor szerény is, az ágyban legyen lepedõakrobata, legyen majd jó anya, stb. A pasiktól viszont mit kell elvárni? Legalábbis mit adnak be a legtöbb lánynak az anyukák? Szeressen, ne igyon, legyen normális munkája - aztán ha ilyet már találtál édes lányom, fogd be a szád. :) Nem?

A férfiakat szerintem mégjobban befolyásolják: a nõ legyen egyszerre háziasszony, nézzen ki mindig jól, társaságban a nõ legyen szórakoztató, de ugyanakkor szerény is, az ágyban legyen lepedõakrobata, legyen majd jó anya, stb. A pasiktól viszont mit kell elvárni? Legalábbis mit adnak be a legtöbb lánynak az anyukák? Szeressen, ne igyon, legyen normális munkája - aztán ha ilyet már találtál édes lányom, fogd be a szád. :) Nem?
Szerintem is nagyobbak a nõkkel kapcsolatos elvárások: az ágyban k_rva, leszbi hajlamokkal, dögös, nagymellû, mindig szexis, soha nem szomorú vagy dühös, elegáns, intelligens (de nem túlzottan), szoruljon rá a férfire, tudjon sütni-fõzni, takarítson, legyen háziasszony, anya, jó munkaerõ, és a többi... De amúgy igen, túl idealizált képekkel fertõzik mindkét nem agyát.
nõkkel kapcsolatban igaz, viszont mostanság a férfiak címszó alatt nyálas cukkermukker taknyosokat mutogatnak, egyenesített hajú lepcses szájú modelleket, gyantázott lábú tvájlájtvámpírokat, 8éves kislánynak öltözött énekeseket. sehol a médiában egy Marlboro Man, vagy egy John Wayne, szóval attól nem kell félni, hogy magas lesz a nõk elvárása. :)
jó, de hát egy férfi mégis csak férfi ... meg kell becsülni!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ez nem ilyen egyszerû. Kíváncsi lennék férfi társaim véleményére is.
A kérdező hozzászólása: Ott vannak a romantikus regények stb.. ilyesmire gondoltam.
Kedves 12:4O, a felsorolt dolgokon (gyantázott lábú tvájlájtvámpírok meg stb) rettenetesen jót röhögtem, de ezek csak a legtöbb tini elvárásai. Szerintem egy férfinek mindenképpen férfiasnak kell lennie, aztán jön a többi. :D Álljon jól a haja, ne túrja az orrát társaságban, ne egyen gusztustalanul, esstébé. Nekem amúgy az erõs, marcona, jóképû, titokzatos pasik jönnek be 8->
"jó, de hát egy férfi mégis csak férfi ... meg kell becsülni!" És egy nõt nem kell megbecsülni? Le kell alázni a sárga földig? Egyébként pontosan hogy értetted ezt? Úgy, hogy a férfi már azzal szívességet tett, hogy férfinek született, vagy mi?

A hirdetésekben, ahol komoly kapcsolatot keresnek a férfiak, miért van fő jellemzőként kiemelve, hogy vékony lányok jelentkezését várja a hirdető? Semmi más, csak ez az 1 tulajdonság!

Hol van itt olyan dolgokra kihegyezve a dolog, amik tényleg dönt?ek egy kapcsolatban? Attól, hogy valaki vékony, még nem biztos, hogy ideális társ lesz. Nem értem. Rengeteg ilyen hirdetés van. S?t, a férfiak által feladott hirdetések 80-90%-ában ez benne van. Engem meglep, mikor pl. olvasom, hogy 50-60 éves férfi filigrán alkatú n?t keres. Elvált már vagy 3-szor, de ez neki a legfontosabb. Hát lehet, hogy épp ezért is vált el... Férfiak! Tényleg ez a lényeg nektek? Nem is adnátok esélyt egy nem vékony n?nek? És ha ? lenne az igazi minden más szempontból? Látszik a férfiak és n?k közötti különbség, mert a n?k hirdetéseiben mindig bels? tulajdonságok szerepelnek.

Legjobb válasz: Társkeresõre azok mennek, akik nem találnak könnyedén párt. A férfiak többsége számára a nõ egyfajta vadászzsákmány is, akivel a többiek elõtt dicsekedni lehet. Mivel a média most elsõsorban a vékony, sportos testalkatot isteníti, így õk is erre vadásznak. A kedvenc esetem az volt, amikor 26 éves koromban egy társkeresõn írt nekem egy 50 körüli férfi, aki hosszú sorokon keresztül ecsetelte, hogy milyen beszûkült nõ az, akinek az életkor számít, aztán a végén megkérdezte, hogy ha nekem mégsem tetszene, tudnék-e ajánlani neki 20-30 év közötti lányokat a szingli barátaim közül. Azt hittem, beesem a szék alá.

Társkeresõre azok mennek, akik nem találnak könnyedén párt. A férfiak többsége számára a nõ egyfajta vadászzsákmány is, akivel a többiek elõtt dicsekedni lehet. Mivel a média most elsõsorban a vékony, sportos testalkatot isteníti, így õk is erre vadásznak. A kedvenc esetem az volt, amikor 26 éves koromban egy társkeresõn írt nekem egy 50 körüli férfi, aki hosszú sorokon keresztül ecsetelte, hogy milyen beszûkült nõ az, akinek az életkor számít, aztán a végén megkérdezte, hogy ha nekem mégsem tetszene, tudnék-e ajánlani neki 20-30 év közötti lányokat a szingli barátaim közül. Azt hittem, beesem a szék alá.
Aki direkt kiemeli, hogy vékony lányokat keres, annak valószínûleg nem áll fel a farka molett nõ látványára. Más meg pont attól gerjed be, ha lát a másikon egy kis husit. Nem vagyunk egyformák. A komoly kapcsolat nem szexmentes kapcsolatot jelent.
A nõk elsõsorban az arcra koncentrálnak, a férfiaknál sokkal nagyobb súllyal esik latba a test. Egy átlagos vagy csúnyácska arccal is könnyen megbarátkoznak, ha cserébe a nõ alakja tetszik, és lehet valakinek királynõi pofikája is, ha valami miatt nem jön be nekik a teste.
Mert a komoly kapcsolat nem szimplán barátság, hanem folyamatos szexuális kapcsolat is. Ha belegondolsz, ahhoz még jobban kell tetszened valakinek, hogy éveken keresztül minden nap megkívánjon és meg akarjon dugni, mintha csak egyetlen éjszakát szórakozna veled. Szép elképzelés a "kizárólag a lelked számít", de illúzió és önáltatás, a párkapcsolat elsõsorban a szexualitásról szól. Minden szempontból csak úgy lehet igazi valaki számodra, ha vonzódsz a testéhez. Már nem a "vaksötétben, paplan alatt, hátulról meghágom" korszakban élünk.
azért, mert az olyan nõkhöz vonzódik. ha egy kövér nõ odamenne, akkor öt nem kívánná pl annyira, így a kapcsolat se mûködne. te szeretnél egy kifejezetten kövér pasit?
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondtam, attól, hogy valaki vékony, még nem biztos, hogy szép és attól, hogy valaki kicsit húsosabb (nem 100-120 kilóra gondolok), nem biztos, hogy csúnya.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint a férfiak 90%-a kifejezetten a vékony nõket szereti? Bár lehet, hogy azért adnak fel hirdetést, mert élõben nem találtak ilyet vagy nagyon nagyok az igényeik...
A kérdező hozzászólása: És attól, hogy valaki vékony, még nem biztos, hogy szép vagy vonzó.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom, hogy ez a helyzet. Ezt mutatják a hirdetések is.
A kérdező hozzászólása: Nem jó úgy a kérdés, hogy kifejezetten kövéret szeretnék-e, mert nem írnám bele a hirdetésbe, hogy kövér férfit keresek, viszont olyat sem írnék bele, hogy soványat, ugyanis nem látom, hogy ez ilyen szinten meghatározó lenne egy kapcsolatban. Attól, hogy valaki kövér vagy sovány, ugyanúgy ember érzésekkel és nem lehet így leírni vagy kizárni egy embert. Saját magát zárja talán el a boldogságtól, aki ilyen hirdetést ad fel. Én pl. nem válaszolnék ilyen embernek az írására, mert azt gondolnám, hogy nagyon felszínes, hogy semmi mást, csak ezt az egyet emelte ki. Nem azt, hogy legyen hûséges, házias, intelligens vagy bármi más.
A kérdező hozzászólása: Hát ez jó...a férfiaknál úgy tûnik, hogy ez az ajánlgatás nem gáz. Ne is mondd, engem is többen kértek meg ugyanerre. Szerintem nagyon szánalmas. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon...mintha a személyiség nem számítana semmit sem. Csak a kor vagy az alak.
Semmit.
A nõk nem szeretik ha egy férfi bunkó, viszont mindig a bunkó férfiakat fogják ki maguknak, hogy ez véletlen vagy szándékos azt nem tudom, de per pillanat én például nem szeretem a bunkó férfiakat!
#3: Ezt általában a kockák mondják :)
A bunkókra buknak, és a nõk nyelvén ez jelenti a határozottságot meg a férfiasságot.
Pontosan, semmit. Amire te gondolsz, az a határozottság, de rohadtul nem jár együtt vele törvényszerûen a kötözködés.
Utolsó, azért, mert valójában a bunkó férfiakat szeretik, csak nem tudják magukról ;)
Ne általánosíts. Szerintem a normális nõk nem szeretik az ilyen pasikat.
Jah "én nem szeretem a bunkó pasikat sõt..." másnap kézen fogva járkált a falu "bikájával" Szóval ennyit errõl rengetegen teszik magukat és meglátnak egy ilyet és már nedves a bugyi... tisztelet a kivételnek
Nekem rendes pasi jutott, és már jó ideje a férjem. Nem szereti senki a bunkó pasikat, csak nagyon ritka ha egy normális pasi mer kezdeményezni a csajoknál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!