Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknak kell a (202 db)

A férfiaknak kellenek a "női hülyeségek? "

Megpróbálom érthetően kifejezni magam... Nos én elég fiús lány vagyok, és főként fiú barátaim vannak. Szerintük belőlem lényegében hiányzik minden olyan tulajdonság, amit általában a "lányok hülyeségeiként" illetnek, pl hiszti, féltékenység, kényeskedés, ez a "miért nem mutatsz már be a szüleidnek?", stb. Nem is nagyon érdekel semmi csajos hobbi, bár nem vagyok csúnya, mert adok magamra, csak én inkább olvasok, sportolok, gépezek, ahelyett, hogy a körmömet fessem, vagy bármi. Úgy többségében mindig azt olvasom/hallom/látom, hogy jajj milyen jó ez, mert akkor tuti, hogy fogják ezt bennem szeretni a pasik, hogy én nem vagyok ilyen idióta, meg hasonlók, de valahogy azt tapasztalom, hogy amennyiben egy sráccal ismerkedek, és úgy érzem, hogy minden rendben van, végül valaki mást választ, majdnem mindig helyettem, és az egyetlen lényeges megfogalmazható különbség általában köztem és azok között a csajok között talán csak annyi, hogy ők rendelkeznek a "női hülyeségekkel", amikre később egyébként ezek a srácok el is kezdenek panaszkodni, de mégis őket választják. Nem vagyok szélsőséges eset, nem köpködök, böfögök, fingok, vagy ilyesmi, bunkó sem vagyok, vagy felszínes és rideg, nem így értem, hogy fiús vagyok, csak én nagyon kemény és határozott vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ezek szerint én ezzel semmivel sem vagyok beljebb, hogy hiányoznak belőlem ezek a női tulajdonságok? Tehát bármennyire is hangoztatják a férfiak, hogy őket ez végtelenül idegesíti, a végén csak olyat választanak, aki pont ilyen...?

Legjobb válasz: A mai agyatlan csávóknak kellenek ezek a hülyeségek, nekem tuti nem. Mindig is fiúsabb barátnõim voltak, persze nem szakálban mérendõ XD Amúgy meg ha már fingani sem fingasz, nem jöhetsz szóba XD Csak viccelek. Jó leszel így is. Csak kétlem, hogy nekem mert tuti 200 km re laksz. :(

A mai agyatlan csávóknak kellenek ezek a hülyeségek, nekem tuti nem. Mindig is fiúsabb barátnõim voltak, persze nem szakálban mérendõ XD Amúgy meg ha már fingani sem fingasz, nem jöhetsz szóba XD Csak viccelek. Jó leszel így is. Csak kétlem, hogy nekem mert tuti 200 km re laksz. :(
Ugyan már. Hiányolják, de mikor megkapják akkor meg menekülnek! Nem szeretem a hisztis csajokat. A féltékenység se jó és ezt csak azért szeretnék, hogy valaki szeresse õt, de nagy butaság!
Neked kellenek a férfi "hülyeségek"? Szóval, a keménység és a túlzott határozottság eléggé férfias vonás, és nem a nõi "hülyeségekre" vágynak a pasik, hanem a nõiességre... Neked sem biztos, hogy tetszene egy nõies pasi, és akkor õ is mondhatná, hogy mért nem, pedig õ tök rendes, és kedves, neked meg az a bajod, hogy túlzottan érzelmes?! Persze, nem azt akarom ebbõl kihozni, hogy gond lenne veled, mert nincs, és tuti van, akinek majd te kellessz, viszont az valahol természetes, hogy a nõies nõk tetszenek a legtöbb srácnak...
Én nekem inkább ilyen lány kellene, fõleg ha benne van a hülyeségekben :D .Sajnos csak cicababákat ismerek és hát eléggé idegesítenek.
A nõ akkor is nõ. Én tudok egyszerre kulturált nõként viselkedni (nemhiszti, nem nyavajgás és társai) és ugyanúgy olvasok könyvet, sportolok mint körmöt festek. Megfér bõven egymás mellett. Szerintem a pasik szeretik a csajosságot addig amíg nem csak ahhoz van tehetsége egy lánynak hogy rázza a seggét meg a körmét festi.:)
Nekem nem kellenek az általad említett ½nõi hülyeségek ½
6-os válaszolóval egyet értek! :)
Talán nem csak a "nõi hülyeségek" hiányoznak belõled. Lehet, hogy inkább fiúsabb vagy és a pasik havernak tekintenek. Attól, hogy a pasik többségükben nem szeretik a nõi hisztit, még mindig inkább választanak többségben egy nõies nõt (nem a hiszti teszi azzá), mint egy fiúsat. De fordítva is így van, hiába mondják a nõk, hogy bizonyos tipikus férfi tulajdonságok idegesítõek, azért ritkán választanak nõies férfit.

A férfiaknak hol a szűzhártyájuk, mert ha a nőknek van a férfiaknak is kell, h legyen?

Legjobb válasz: akkor ennyi erõvel ha a nõnek van puncija, akkor hol a férfiaké, mert ha a nõknek van, a férfiaknak is kell, h legyen, nem? mekkora marhaság... a férfi és a nõi nemi szervek különböznek egymástól, más a funkciójuk ( a punci befogad, a farok behatol és megtermékenyít), más a kinézetük, mások a tartozékaik... a puncin van szûzhártya, a faroknak nincs rá szüksége, mivel ott nincs nyílás, amit a hártyának fednie kellene kapis?

Megmondom õszintén, hogy vicclap hiányában böngészem néha az oldalt...
akkor ennyi erõvel ha a nõnek van puncija, akkor hol a férfiaké, mert ha a nõknek van, a férfiaknak is kell, h legyen, nem? mekkora marhaság... a férfi és a nõi nemi szervek különböznek egymástól, más a funkciójuk ( a punci befogad, a farok behatol és megtermékenyít), más a kinézetük, mások a tartozékaik... a puncin van szûzhártya, a faroknak nincs rá szüksége, mivel ott nincs nyílás, amit a hártyának fednie kellene kapis?
más is unja már ezeket a retardált kérdéseket ?
a fenekükbe :) és ha egy fiu elveszi a lány szüzességét akkor a lánynak is el kell vennie a fiuét.. méghozzá ugy, hogy belenyul a fenekébe és hirtelen benyomna, akkor átszakad a fiuk szüzhártyája :) :D ha lesz egy pasid akkorlegyen ez az elsõ dolgod ;)
Deeehogyniiiincs! Egy vékony fóliaborítás a péniszen, mely az elszakadó nõi szûzhártyából felszabaduló mirigyváladékban oldódik. Következésképp a szüzességedet csak szûz lánnyal tudod elveszíteni, mert különben szûzhártya híján nem szabadul ki a váladék, és a burkolat fennmarad. Ilyen esetekben a szex kevésbé lesz évezetes, továbbá a gyermeknemzés is nehézkesebb. Megjegyzésként csak annyit fûznék hozzá kedves kérdezõ, hogy félek, hogy képes vagy ezt elhinni, ezért inkább leírom: a férfiaknak nincs szûzhártyájuk!
ennyi erõvel a férfiaknak van heréjük, akkor a nõknek is kell, hogy legyen?
Még egy Tajgetosz szökevény...
az orrunk ba
Értelmes ember nem tesz fel ilyen kérdést, csak egy kátlábon járó fasz.
Férfiaknak nincs szûzhártyájuk, te idióta!:D
Na ba.szd meg te is k.urva értelmes lehetsz... Ezt a sok hülyét már nem bírom, gyûjteni kéne õket valahová vagy kilõni õket az ûrbe XD.
utolsó xdxdxd majnem leestem a székrõõõl xdxd :D
tegnap akkorát szartam hogy tutiu át szakadt :D:D:D
biosz óra meg az ablakba...pff... szánalmasan hülye vagy, ne haragudj. vagy segítettek neked hátulról????
miért kéne hogy nekik is legyen, csak mert a nõknek van? :O
Nem hülyeség a kérdezõ felvetése, csak rosszul fogalmazta meg a kérdést. A nõ mellbimbója megfelel a férfi mellbimbójának. A nõi petefészkek megfelelnek a férfi heréknek. A csikló megfelel a makknak. ...

Miért hiszik azt a férfiak, hogy a nõknek csak a pénzük kell?

Aláírom, biztos sok nõ hajt csak a pénzre, semmi másra. De könyörgöm, nem mindegyik! Mért nem lehet ezt beismerni? Mért nem lehet a nõt is emberi lénynek tekinteni, akinek ugyanúgy vannak érzései és gondolatai? Vagy csak arról van szó, hogy ha a másikat lezüllesztem ilyen szubhumán szintre, akkor a sikertelenségemet rá tudom kenni, és le tudom magamról rázni a felelõsséget?

Legjobb válasz: A férfiak nem hiszik.

A férfiak nem hiszik.
Nem bántásból, de szted akiket ezzel megcéloztál, azok tudják értelmezni a szubhumán szót? Másrészt te is ugyanúgy általánosítottál a kérdéseddel, mint õk a kijelentéseikkel.
És mi lenne akkor, ha ezt a kérdést nem a férfiaknak, hanem annak a pár szerencsétlennek címeznéd?
itt van egy alapvetõ gond azonos iskolázottsággal azonos életkorral azonos munkatapasztalattal és azonos munkahelyi pozícióban a nõk mindig sokkal kevesebbet keresnek tudod hányszor vágta a fejemhez a másik h ö eltart engem ??? sokszor nagyon sokszor 2 diplomával 2 nyelvvizsgával örülök h 220 000.- haza viszek ö meg szakmunkásvizsgával simán megkeresi a 300-350 000.- pl ez is egy ilyen dolog a pasik mindig többet keresnek mint a nõk ..... többször elmondtam h nem a pénze kell hiszem simán megélnék egyedül is de spec meg sem hallja .... de ez több pasim is eljátszotta .... nya ez az ami dühítõ ....
A templomba kell hinni.Miért próbálják a nõk bizonygatni hogy nem így van?
ha nem lenne p.inatok mar reg megszuntettuk volna a letezeseteket
A kérdező hozzászólása: 14-es: "Ezt írtam:NEM MINDEGY, HOGY MILYEN MUNKANÉLKÜLI. Hogy arra vár, hogy majd valaki eltartja, VAGY KERES MUNKÁT, vagy nem. Mert ha csak fekszik egész nap..." Tanulj meg mondatot elemezni! "...VAGY KERES MUNKÁT..." Tehát van olyan is, aki keres munkát, azzal nincs semmi baj, sõt, õ áldozat, mert lehet, hogy rajta kívül álló okok miatt pl. leépítés, lett munkanélküli. Ez bármikor, bárkivel megtörténhet, és ezért nem ér elhagyni, vagy eleve esélyt sem adni neki. DE HA csak szimplán lusta, akkor bizony a jellemével van baj. Amúgy tényleg elég sok a realitásvesztéses ember, a 10-es élettársa pl. Mi lenne, ha tényleg magatokba néznétek? Én is sokáig a kinézetemet okoltam a sikertelenségemért, de rájöttem, hogy: 1. az, hogy elhanyagolom magam, nem jelenti azt, hogy csúnya vagyok, és ez persze senkinek nem jön be, szóval össze kell magam szednem, és ez sikerült is! 2. sokkal nagyobb baj, hogy szociálisan egy nyomorék vagyok, mint az, hogy hogyan nézek ki. Tehát: A pénz-témán sírni nem ér, mert ha valójában a jellemeddel, a kisugárzásoddal van gond, akkor az sokkal nagyobb baj, mint a pénztelenség. Persze a jellemeden változtatni egy súlyos dolog, ehelyett sokkal könnyebb a pénzhiányt okolni.
A kérdező hozzászólása: Jajj, 16-oska, nehogy már... Az én létezésem nyugodtan beszüntetheted, mert én pl. nem fekszek le minden suttyóval, hogy a nagy célt szolgáljam, csak a barátommal! ha pedig nincs barátom, akkor meg senkivel, mert nekem nem ér annyit az "izzadok rajtad egy sort, oszt húzzá' innen!" buli.
A legtöbb nõ nem a pénzre utazik. Valamennyit számít, de általánosságban csak parasztvakívásnak tartom úgy is, hogy még sosem volt barátnõm. Magyar viszonylatban egyáltalán nem keresek rosszul és mégis. Szóval ez csak azt bizonyítja, hogy nem a pénz az elsõ, ami alapján a nõk szelektálnak, hanem a külsõ (hiszen abból tudom, hogy valami undorítóan fertelmes konstrukcióval átkozott meg az élet.)
Nekem valamennyi pénzem van, mivel dolgozok kedves kérdezõ, tehát nem vagyok lusta köhömm... És láss csodát, még sincs barátnõm! Na ehhez mit szólsz kérdezõ?! Hmmm? Ja vagy az is baj nektek, ha valaki keveset keres?!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: olvasd már el légyszi, hogy mit írtam a hosszú hozzászólásomban! De amúgy a question is invalid, mert ha pl. rossz a kisugárzásod, van valamilyen jellemhibád - mindenkinek van! - ami elriasztja a lányokat, pl. agresszivitás stb., vagy csak te is simán szociálisan nyomi vagy, mint én akkor mindegy, hogy mennyi pénzed van. Ezt kell kideríteni, hogy mi az, ami esetleg riasztó. Én pl. magamról tudom, hogy néha olyan vagyok mint egy autista, és ez bizony taszító! Szóval kell egy adag önkritika, az már biztos. De szerintem egy pszichológus is segíthet, ezt személyesen tapasztaltam. Utolsó elõtti: Ne add fel! Biztos találsz olyan lányt, aki bukik az olyan "csúnyákra" is, mint te! Lehet, hogy nem egy tökéletes alakú és arcú lényban, de biztos te is megtalálod a párod! Fiúk! Ne a pénzzel akarjatok rögtön villantani, mert ha egy olyan lánnyal találkoztok, akinek a belsõ értékek a fontosak, akkor még õ fog titeket felületesnek gondolni!
#11: Ó, dehogynem. Nekem villanyszerelõ a szakmám. Orbitális nagy lóvé van benne. Ha pedig még nyelvet is beszélsz, és ki tudsz szállni a XII. kerületi Expat-bácsikhoz, akkor meg pláne. A kérdésre válaszolva, nem állítjuk azt, hogy a nõk a pénzre mennek. Mi azt állítjuk, hogy több férfi van, mint nõ a fiatal korosztályban, emiatt sok nõ foglalt. Tehát csak a maradékból válogathatunk, az meg vagy a herceget várja, vagy a 60 éves politikust, vagy pedig ronda/hisztis/hermafrodita/leszbi.
Próbálják a nõk bizonygatni az ellenkezõjét?!...
Ugyan már álszenteskedés a köbön.Te azt írod le kéredzõ hogy elmész egy gazdag embertõl is ha nem jó de aki szegény az egy egész nap otthonfetrengõ lusta disznó aki nem érdemel meg téged.Bár nyilván volt pár száz pasi az életedben.
# 10: Ez nem nemtõl, hanem szakmától függ; hogy ki mennyit visz haza... Sõt, nem is a végzettség szintjétõl függ, hanem attól, hogy mennyire keresett az adott szakember. Ettõl függetlenül érthetõ a problémád.
A kérdező hozzászólása: 5-ös: Nem mindegy, hogy milyen munkanélküli. Hogy arra vár, hogy majd valaki eltartja, vagy keres munkát, vagy nem. Mert ha csak fekszik egész nap, akkor egy lusta disznó, aki nem érdemel meg egy céltudatos, szorgalmas nõt maga mellé. utolsó: Én csak azzal vagyok képes együtt lenni, aki tetszik nekem. Aki nem, azt meg sem tudom csókolni, nem hogy még lefeküdni vele! Szóval lehet, hogy a szerelmem pénzes, de nem a pénz miatt vagyok együtt az illetõvel. Ha rosszul bánik vele, akkor ugyanúgy dobbantok, és lesz, ami lesz. Semmilyen körülmények között nem vagyok megvehetõ. utolsó elõtti: Engem aztán vastagon nem érdekel, hogy egy férfinek, aki nekem tetszik, milyen rossz élményei voltak a nõkkel. Nekem is voltak a férfiakkal, 100-szor rosszabbak, mégsem tekintek minden férfira úgy, mint egy bántalmazóra. Ennyi.
Szép általánosítás. Viszont szakmunkás papírral soha az életben nem fog annyit keresni amennyit írtál. Persze feketén lehet...
Látod látod kérdezõ. Ilyen az amikor csúnyának nézik az embert és esélyt se adnak neki.Dettó ugyan azt érzem!
Csak mert most jó dolgod van késõbb még szívhatsz és akkor jól jön egy tehetõsebb társ.
Én is mindenhol ezt hallottam és ezt olvastam; de én sem hittem el... Aztán volt egy párkapcsolatom, amirõl kiderült, hogy a lány 3 éven keresztül össze-vissza megcsalt és csak azért nem hagyott ott, mert a pénzem jó volt neki. Aztán amint vége lett köztünk mindennek, másnap már egy másik gyerekkel járt, aki megint nem annyira szegény... Úgyhogy most erre csak annyit tudok mondani, hogy egy kicsit nehéz máshogy gondolkodni, ha még személyes tapasztalat is alátámasztja ezt az állítást. Majd ha találok valakit, aki nem a pénzemre hajt, akkor majd megváltozik ez a nézõpontom.
A kérdező hozzászólása: Azért írtam ki a kérdést, mert baromira idegesít, hogy a két nem ennyire elkommunikál egymás mellett, és hogy engem is azonnal beskatulyáznak, ráadásul nem is a jó skatulyába! Fel tudnék ezen robbanni! És ha közlöm, hogy nem így van, akkor azt mondják, hogy hazudok, szóval teljes realitásvesztésben leledzenek, és ez is idegesít!
Szóval te összejönnél egy munkanélkülivel? Akit úgymond te kéne támogatnod anyagilag? Álszentek vagytok mind.
A kérdező hozzászólása: Ahhhh... Mert a férfiak között nincs ronda/hisztis/hermafrodita/b*zi szerinted? Minden férfi tökéletes, aki egy tökéletes nõt érdemel meg? Hát nem! Aki pl. a 60 éves pénzeszsákot választja, az egyszerûen nem a te célcsoportod, szóval ne fájjon neked az értéktelensége! Vagy azért teheti ezt meg, mert jó nõ, és neked valójában az fáj, hogy nem lehet a tiéd? Hát ez van, ált. az ember olyan társat kap, aki vele egy szinten van. Persze fájhat a fogad a sokkal jobbra, meg minden, de ha nem törõdsz bele abba, hogy azt kapod, aki te magad is vagy, akkor szívás lesz. Aki pedig a "herceget" választja, nos biztos fel tud valamit mutatni, hogy a herceg is õt választotta. Ugyanez a szintes téma. Kicsit több asszertivitást kérnék, az senkinek sem fáj :)

Miért a férfiaknak kell meg küzdeniük a lányokért?

Eleve több nõ él kicsivel mint férfi. Miért fontosabb a férfinak a sex mint a nõnek?? Sokszor hallom is innen onnan, szoktak olyannal zsarolni a lányok "hiogy akkor nem lessz sex" de mintha õ nekik ez olyan rossz lenne, sõõt egy nõ többször is el tud menni , még is a nõk hordják magasan az orrukat hogy jajj most megengedjem jajj most nee?? Mintha a férfi véleménye nem is számítana, attol senki nem kérdezi meg mit akar. Mivan ha õ nem akarja még pl. akkor meg õ lesz a falu homára. Én már kicsit bekattantam ettõl, és már magántíltakozásokat csináltam, hogy visszaadjam azt amit a nõk csinálnak velünk, mindíg az utólsó pillanatban mondom hogy neee stb. akin látom hogy PiCha hadd nyaljon vissza a fagyi

Legjobb válasz: Fogalmazás 1 Tartalom 1 Íráskészség 2 Mert a nõknek csavartabb a gondolkodásuk. Kibeszélik a társaikat, mindenen összekapnak és egyszerre több dolgon tudnak gondolkodni. Férfiakat a f#szuk a nõket meg az agyuk irányítja, õk könnyebben letudnak mondani a szexrõl.

Fogalmazás 1 Tartalom 1 Íráskészség 2 Mert a nõknek csavartabb a gondolkodásuk. Kibeszélik a társaikat, mindenen összekapnak és egyszerre több dolgon tudnak gondolkodni. Férfiakat a f#szuk a nõket meg az agyuk irányítja, õk könnyebben letudnak mondani a szexrõl.
A kérdező hozzászólása: jólvan hasznos volt pár komment , ami meg a helyesírást illeti , nem értem miért nem lehet úgy írni ahogy kényelmes és miért zavar egyeseket ha valaki mellégépel valamit. Szerintem tisztába van mindenki a helyesírással csak, a gépelés nem megy helyesen. Erre csak azért térek ki mert sok olyan témát olvasok ahol a kérdezõ ellejt pár hibát gépelésnél és már a nyelvtan és az irodalomtudásával jönnek. Szerintem aki itt elgépel valamit annak a számítás technikai tudását kéne szidni , nem a nyelvtanát mert máshogy írunk hivatalosan kézzel és máshogy billentyûzeten idegeneknek. De ez csak az én véleményem
Azon még nem gondolkoztál el, hogy miért pont magyar nyelv és irodalom órákon áll fel mindig a fütykösöd?
"Eleve több nõ él kicsivel mint férfi." Max bizonyos életkornál van így, összességében több a férfi mint a nõ.
Azért kell több nö mint férfi mert anõ szüli az utódot mint tudjuk egy nö évente max 1 gyereket szülhet (azért ritka a természetes úton ikerterhesség) Egy férfi viszont annyi gyereket csinál amennyit akar. Hiába mostmár szerencsére nem ilyen társadalmakban élünk de a természet ezt igy találta ki. Egyébként bizonyitott tény hogy pl háborús idök után több fiú gyermek születik. A természet tudja a dolgát hogy angyjából megmaradjon az egyensúly. A szexrõl annyit hogy tény hogy a nõk is szertei a szexet de azért az is tény hogy a férfiaknak általában nagyobb a szexuális étvágyuk. Ja és sok nö nem képes a többszörös orgazmusra. Látszik hogy fiatal és tapaszatalatlan avgy kapcsolatok terén mert azért egy kiegyensúlyozott egyenlõ partneri kapcsolatban nincsenek ezek a jaja akkor most megenegedem stb. A megküzdés pedig azért van, mert ez benne van a férfiakban megintcsak evoluciósan igy vannak kódolva. Az állatvilágban is mindig a him megkûzd a nöstényért. A férfiakban is igenis megvan a vadászösztön és jobban is értékelik azt a nöt mint akit minden eröfeszités nélül megkapnak (tapasztaltam is ezt). A megküzdést itt nem a szexuális oldalra értettem hanem párkapcsolatra.
Evolúcióhól hallottál-e már kérdezõ? Nézz körül az állatvilágban. A hímek dolga az, hogy sikeresen továbbörökítsék a génjeiket. Ehhez különféle megmérettetéseken keresztül vezet az út. Másik hím(-ek) legyõzése, nõstény meghódítása/megtartása, stb. Neked ez a szerep jutott. Használd ki, és hozz ki belõle minél többet. Képzeld el, milyen szar lehet egy csajnak, aki történetesen nem kell a kutyának se. Te legalább eldöntheted, hogy kit akarsz meghódítani. Ja, hogy ez nehézségekkel jár? Attól szép, bäszki!
A kérdező hozzászólása: 6. válaszolótól kicsit tisztábban látok már. 7. pacsi tesó hasonló cipõ
Én már rég nem küzdök senkiért, annyi pofáraesésem volt. Azt hiszed bejössz nekik, közben meg nem, jópárszor benéztem már. Szóval én teljesen feladtam a kezdeményezõ szerepkört, ha akarnak valamit, majd odajönnek.
"de mintha õ nekik ez olyan rossz lenne, sõõt egy nõ többször is el tud menni , még is a nõk hordják magasan az orrukat hogy jajj most megengedjem jajj most nee" Hát képzeld, hogy igenis rossz, ha a nõ úgy csinálja, hogy éppen nem vágyik rá, mert az adott férfi adott pillanatban nem tudta kellõen felizgatni, vagy lehet például más baja, ami miatt nem megy neki hangulatba kerülni. Az meg hogy egy nõ többször el tud menni úgy lenne igaz, hogy vannak, akik többször el tudnak. Ugyanakkor viszont vannak olyan nõk is, akik aktus közben sehogy se, egyszer se, de még olyanok is, akik máshogy se. Értelmes férfi ezekkerl tisztában van. A szexszel való zsarolás más téma, az tényleg nem szép dolog.
A kérdező hozzászólása: de látod, ezt az alap gondolkodást nem értem, hogy mért pont nekem lenne rosszabb ha elfelejthetem azt a lányt? ? miért nem õ szomorkodhat hogy elfelejthet engem?? szoval csak egy komprumisszumot szeretnék csak, hogy ez közös döntés legyen ne pedig felesleges agy és idõhúzás
A kérdező hozzászólása: jóó ez mostanára kicsit alábbhagyott, de még a 70es 80 as években divat volt hogy csak úgy húzták a pasik agyát , a hideg is kiráz az akkori divattól
csináld csak, de csak neked lesz rosszabb, mert egy ilyen után végleg elfelejtheted azt a lányt
Tudpd nagyon sok kérdést olvastam már hogy egy lány tanácsot kér hogyan közelegyen a pasihoz !! Úgyhogy nem csak a fiuk udvarolnak !
Mert a férfiak az élvezetért szexelnek, a nõk meg mindig akarnak valamit érte.:)

A férfiaknak kell odalent borotválnia? Ha igen mennyire csupaszra?

17 éves vagyok és nem tudom,hogy mennyire kéne oda lent borotválnom :S ha igen mennyire legyen csupasz a .... körül?

Legjobb válasz: Amíg odalent és ...-t használsz, addig nem kell borotválni, mert csak pisilésre használod. Mindent meg lehet nevezni úgy, hogy ne ki is mondd, de trágár se legyen. Ha már nem szégyelled, akkor borotválhatod, mert akkor már érettebb leszel MAJD!

Amíg odalent és ...-t használsz, addig nem kell borotválni, mert csak pisilésre használod. Mindent meg lehet nevezni úgy, hogy ne ki is mondd, de trágár se legyen. Ha már nem szégyelled, akkor borotválhatod, mert akkor már érettebb leszel MAJD!
nullás géppel kapd le. 1. 20-30mp alatt végzel vele. 2. így is kielégítõ a lányoknak.
"Igen. És teljesen csupaszra illik ma már a férfiaknak is." A férfiakkal háló férfiaknak biztosan. A férfias férfiaknak viszont nem kell, õk dönthetnek efelõl.
Én imádom a számba venni a golyókat, így a csupaszt szeretem 25/L
Hát, én le nem borotválnám csupaszra, az biztos. A férfiak többségének szõrös a lába, nekem még a hasam alja is a köldököm körül, úgyhogy irtó hülyén néznék ki, ha a nemi szervemnél meg egy foltban csupasz lennék. Legfeljebb ha nagyon dzsumbujszerû a szõr, akkor visszavághatsz belõle valamennyit, hogy ízléses legyen, de akkor sem csupaszra. 25/F
Azzal kezdi, hogy 17 éves...
kell borotválni picit nagyobb legyen mint a borosta az bejön a csajoknak de a zacskód ne legyen szõrös az csupasz legyen
Igen. És teljesen csupaszra illik ma már a férfiaknak is. Persze nem kell borotválni, más szõrtelenítési módszerek is vannak.
mi az hogy KELL? mindenki magának dönti el, micsinál a testével, úgy hordja magát, ahogy neki tetszik. senki nem kényszerít.
gázperzselõvel 3mp-re csökkentheted :) Egyetértek az elsõvel! Persze ha zavar, szíved joga... Hány éves vagy? 22/F
Meg kell nézni, mikor lesz szagos egy nagy kirándulás után. Nagy szõrrel, vagy anélkül. Aztán lehet dönteni meg filozofálgatni...
Ma már a szõrtelen "férfi" fél méteres hajjal a szemében a trendi nem tudom mirõl beszéltek.

Nincs olyan fogamzásgátlási módszer, amit a férfiaknak kell alkalmazniuk?

Elnézést, lehet buta kérdés, de érdekel, hogy nincs e vagy nem lesz e ilyen típusú módszer? Nem az elköttetésre gondolok, hanem tablettára. Nem hallottatok ilyesmiről?

Legjobb válasz: csak gumi

csak gumi
Állítólag van férfi tabletta, de nem igazán tuti.
Van és be is vált, de csak külföldön engedélyezett!
csak ha elkötteti :)
ÓVSZER
Megszakítást még nem írta senki.
Miért nem hagyod ezt a nõre ? De egyet tudok : Carill térdközé szorítva.

Miért csak az izmosabb férfiak kellenek a nőknek?

Legjobb válasz: Megint egy idióta általánosító kérdés. Gratulálok te vagy a 12785656431256757832476567546142310. versenyzõ. Nyereményed egy seggberugás.

Megint egy idióta általánosító kérdés. Gratulálok te vagy a 12785656431256757832476567546142310. versenyzõ. Nyereményed egy seggberugás.
Menj már ki az utcára és nézz körül te balf*sz. Csak izmos pasikat látsz nõvel?
"Sármos és férfias arc? Lehet, hogy nekem pont az a bajom, hogy fiatalosabb vagyok. Na majd akkor elkezdek szedni mindenféle hormontablettát, hogy idõsebbnek nézzek ki." Szerintem neked a fejedben van baj azért nincs csajod. Ekkora kreténségeket hordasz össze átlag nap-mint nap is gondolom. Ezt meghallja egy valamire való csaj messze elkerül.
direkt írtam kassanovának magyarosítottam baj? XDD képzeld igen tudja a barátnõm, hogy enm õ az elsõ nõ az életemben. én is neki a 7. pasija vagyok ennyi. sztem egyikünk sem az a hu de elfajzott midenkivel összefekvõs fajta, és ezek a számok korántsem sokak huszonévesen. kérdezõ: felejtsd el a hormontablettát, fiatal fiúcskás, pelyhedzõállúakra is éppúgy buknak a nõk hidd el! :D
a párom macis...a büdös életben nem volt kigyúrt majom, még akkor sem amikor beleszerettem...és mégis évek óta együtt vagyunk! a másik meg, rühellem a kigyúrt emberkéket, nem is jönnek be...nekem nem kéne olyan pasi aki több idõt tölt a tükör elõtt mint én, aki állandóan befeszítve fotózza magát a tükörben és hasonlók...(persze biztos hogy van kivétel, aki nem így viselkedik, de olyannal a környezetemben még nem találkoztam)
A kérdező hozzászólása: Még az kellene, hogy kövér legyek... :D
mert nem kell egy kövér disznó. eridj mozogni... miért csak jó nõ kell neked?? miért nem jó a kövér és rusnya?
"kassanova" Ezen kifejeltem a szóközt a billentyûzetembõl...
A jelenlegi barátnõd biztos nagyon örül neki, hogy 10 nõt k*rogattál elõtte. Gondolom nem is tud róluk...Ez az igazi férfiasság.:D
A kérdező hozzászólása: Sármos és férfias arc? Lehet, hogy nekem pont az a bajom, hogy fiatalosabb vagyok. Na majd akkor elkezdek szedni mindenféle hormontablettát, hogy idõsebbnek nézzek ki. Kit érdekel, ha kevesebb ideig élek, de legalább szeretni fognak a nõk.
nem vagyok izmos, nem vagyok sportoló, sõt még milliomos sem. Van egy sármos férfias arcom, ennyi. Eredmény: 15 ves korom óta van mindig barátnõm kisebb nagyobb megszakításokkal (max 3 hónap szingliség) a 11. barátnõmmel vagyok, idestova 11 hónapja. Õt érzem a legkomolyabbnak eddig, és vele vagyok a leghosszabb ideje. nem dicsekvés, meg mellveregetés, sõt sztem a 11 nõvel nem is vagyok hu de mekkora nagy kassanova, hisz ebbe benne vannak az egyéjszakások is. Komoly barátnõm õ a harmadik. Azért írtam ezt le, hogy lássd, izmok, steroid, és horkázssírostarkó, bmw, valamint fuxok nélkül is ehetnek barátnõid, ha van stílusod, és egyéniséged :)
A kérdező hozzászólása: , , Neked talán nem kéne sportos, feszes nõ? " Kinek ne kellene? Csak a nõk alig tudnak kompromisszumot tenni ebbõl a szempontból...
Nekem nem kell sportos, feszes nõ. Nekem épp elég az átlagos, kissé molett barátnõm. Nem hiszem, hogy ez a nõknél ne mûködne ugyanígy.
Mert azok tesznek magukért, nem csak itt nyafognak bakker. Neked talán nem kéne sportos, feszes nõ? De a test csak másodlagos amúgy..
Nem konkrétan az izmos férfiak jönnek be a nõknek. Nézd meg Justin Biebert! A nõknek leginkább a pénzes & sportkocsis pasasok jönnek be, mert anyagiasak és felszínesek, csak ezt akarják. Az elsõ két válaszolónak meg helybõl ment is a mínusz.

Miért a tizenévesek kellenek a felnőtt férfiaknak? A fiatalabb huszasokkal mi a baj?

26-30 éves férfiak a 15-17 éves lányok társaságát keresik. Most 21-24 évesekkel mi a probléma? nem az lenne a megfelelő korosztály számukra?

Legjobb válasz: De igen, csak a kislányokat könnyebben hülyítheti az ember. Azért egy 20 feletti nõnek már van annyi élettapasztalata és fejlettebb önképe, hogy ne legyen annyira könnyû dió. Az, hogy az ember miért akar ennyire fiatal csajtól valamit, az fakadhat önbizalomhiányból, "harcképtelenségbõl", vagy egyszerûen van akit a fiatal kis csajok vonzanak. Mindenesetre 14 év felett (elvileg) törvényes a kapcsolat minden formája, és a természeti törvényeknek sem mond ellent. Más kérdés, hogy ez mennyire erkölcsös dolog az általunk élt világban, és hogy ki hogyan vélekedik errõl. Van aki undorítónak, szánalmasnak tartja, van akinek csak ez jut, van aki kifejezetten ezt élvezi. Egyébként még annyit megjegyeznék, hogy borzalmasan felborult az utóbbi évtizedekben a két nem közti egyensúly (vagy legalábbis a megszokott évszázados férfi-nõi álláspont drasztikusan megváltozott), hatalmas igényeknek kell megfelelni mind férfi mind nõi szempontból a másik nemnek, nem csoda hogy mindenki tévelyeg és csak nagyon keveseknek van "egészséges" nézõpontja a dologról. Ez így nincs rendjén, de hát majd a természet helyre teszi a dolgokat idõvel úgy is. Ez persze csak az egyén szempontjából lehangoló és eredményez kilátástalanságot, még ha ezt nem is vallja be önmagának. Ezzel mindenki másképp birkózik meg, és így persze sokan vannak akik a fiatal lányokat keresik maguk mellé. Megjegyezném, ne keverjük a pedofíliával, mert az a testileg és szexuálisan éretlen fiatalokhoz való vonzódást jelenti. Az betegség, mivel a természetes szaporodási ösztönöknek ellent mond. Ezt sokan viszont félreértelmezik.

De igen, csak a kislányokat könnyebben hülyítheti az ember. Azért egy 20 feletti nõnek már van annyi élettapasztalata és fejlettebb önképe, hogy ne legyen annyira könnyû dió. Az, hogy az ember miért akar ennyire fiatal csajtól valamit, az fakadhat önbizalomhiányból, "harcképtelenségbõl", vagy egyszerûen van akit a fiatal kis csajok vonzanak. Mindenesetre 14 év felett (elvileg) törvényes a kapcsolat minden formája, és a természeti törvényeknek sem mond ellent. Más kérdés, hogy ez mennyire erkölcsös dolog az általunk élt világban, és hogy ki hogyan vélekedik errõl. Van aki undorítónak, szánalmasnak tartja, van akinek csak ez jut, van aki kifejezetten ezt élvezi. Egyébként még annyit megjegyeznék, hogy borzalmasan felborult az utóbbi évtizedekben a két nem közti egyensúly (vagy legalábbis a megszokott évszázados férfi-nõi álláspont drasztikusan megváltozott), hatalmas igényeknek kell megfelelni mind férfi mind nõi szempontból a másik nemnek, nem csoda hogy mindenki tévelyeg és csak nagyon keveseknek van "egészséges" nézõpontja a dologról. Ez így nincs rendjén, de hát majd a természet helyre teszi a dolgokat idõvel úgy is. Ez persze csak az egyén szempontjából lehangoló és eredményez kilátástalanságot, még ha ezt nem is vallja be önmagának. Ezzel mindenki másképp birkózik meg, és így persze sokan vannak akik a fiatal lányokat keresik maguk mellé. Megjegyezném, ne keverjük a pedofíliával, mert az a testileg és szexuálisan éretlen fiatalokhoz való vonzódást jelenti. Az betegség, mivel a természetes szaporodási ösztönöknek ellent mond. Ezt sokan viszont félreértelmezik.
Ez egy kicsit általánosítás. A válasz az, hogy a 26-30 éves pasik a mai világban nehezen tudják azt elérni, ami egy 21-24 éves csajnak kell..., ezért a tizenévesekre mennek rá, ahol megfelelnek az elvárásoknak. Amire egy 21-24 éves mai csaj már kezd vágyni, vagy már vágyik is rá, azt manapság sajnos a 30 feletti férfiak, jó, ha tudják megadni... Nézz magadba! ;)
En nem ilyen vagyok!!!!!!25/f
Újszülöttnek minden vicc új, friss husinak nincs elvárása egy párkapcsolatosdiban. Ez olyan, mint ha valaki elõször hall egy [email protected] poént, a haját dobálva fog röhögni és elájul, milyen vicces a fickó, aki meg már ötször hallotta, annak unalmas. Én az egykorú társra szavazok, és szükségem van bizonyos szellemi szintre. Ha ilyen rihegõ-röhögõ, kvásan öltözött kiscsajok szállnak fel mellettem a buszon, inkább zenét hallgatok vagy arrébb ülök. 28F
Már nem azért de a többség még mindig gyerekben gondolkodik, így nem látom veszélyben a jövõbeni nyugdíjakat. Más részt nem is biztos hogy ebben az országban leszek akkor...
Jahhh, értem már! A 31-es válaszoló arra gondol, hogy azért kell gyerek, ha megbukik a nyugdíjrendszer, legyen ki eltartson... Az élet értelme márpedig az, hogy jól érezd magad!, ha úgy érzed jól magad, hogy van gyerek, család stb., akkor úgy, ha másképp akkor azt csináld, ha meggondoltad, meg ne bánd, egyszerûen csak változtass... Ennyi.
"Azt hittem az a munka után jár..." Itt a baj nem kicsi.
Kinek mi a jó. Én hidegrázást kapok a gyerekektõl, kb mint Alan Grant a Jurassic Park-ban. Hangos, büdös és sokba kerül... Na most ez egy átlagos nõnek nem pálya. Õ "családot" akar, én meg magamra költeni amit a munkámmal megkeresek. Feloldhatatlan ellentét. 35 F
A kommentedben a kettõ szó, "Audi, Ibiza" tudat alatt mást kiállt... Biztos lesz aki megfogalmazza ezt jobban itt, nálam...
Azért nem fogok nyugdíjat kapni, mert nincs családom??? Azt hittem az a munka után jár...
Ebben igaza van a kérdezõnek, h ez a "mert arról szól az élet, h jól érezzük magunkat" hibás. Majd x év múlva is mikor nem kapsz nyugdíjat meg semmit majd akkor is ezt mondd. Nem véletlenül vannak/voltak kitalálva ezek a normák.
A halállal mindenkinek egyedül kell szembenéznie, ha majd eljön érte, akár van gyereke, felesége stb, akár nincs. Addig viszont ki akarom élvezni az életet, amíg a lehetõségeim meg vannak rá, én nem akarok fölösleges bonyodalmakat egy gyerekkel és asszonnyal a nyakamon...
Látod már megint nem látod át ... Honnan veszed hogy én nem úgy vagyok vele ahogy te ? De ettõl függetlenül amit írtam az szinte már elkerülhetetlen tény ... persze van kivétel mindig van de ez így van.Ha tetszik ha nem el kell fogadni.Minden múlandó.Fõleg egy olyan szeszélyes dolog mint a szerelem.
A nyugdíj a befizetett nyugdíjjárulék, a ledolgozott évek, s a betöltött korhatár után jár, azaz munka, persze javítok, nem a szó szerinti munka... A családhoz viszont semmi köze, szerintem. Mond, hány éves vagy? :)
Annyiban igaz az összefüggés hogy a következõ generáció termeli ki a mi nyugdíjunkat. Már ha el nem mennek külföldre dolgozni... De mivel mint írtam még mindig többen szeretnének gyereket mint ahányan nem, így nem kell farkast kiáltani. 35 F
Tudod mit, igazad van, de nekem is. A kérdésbõl eljutottunk a gyerekvállalásig, s azt azért remélem leszögezhetjük, hogy senki sem a nyugdíjáért akarjon gyereket...
Bocsi, kérdezõ, de ezen most megakadt a szemem: "Én nem tudnék elképzelni nagyobb boldogságot, minthogy felneveljek egy gyereket.Mi más tudna örömöt adni az életben?" Jó, ez te vagy. Nekem bármi más nagyobb örömet okoz. Minden, csak a gyerek nem. Olyan távol áll tõlem a gyerekvállalás, mint Makó Jeruzsálemtõl, nem jövök ki a gyerekekkel, nem utálom õket, de nem is hiányoznak a közelembõl, nem vágyok rá, hogy anya legyek, semmi gyönyörûséggel nem tölt el, inkább taszít az elképzelés, hogy felneveljek egy gyereket, soha nem tudna boldoggá tenni. Pedig nem vagyok karrierista, igazából még annyira talán önzõ sem, mert mindig a családom az elsõ nekem, csak utána én, imádjuk egymást a férjemmel, minden más téren családcentrikus vagyok, mégsem akarunk gyereket. Nem mindenki egyformán áll ehhez a kérdéshez, nem kell ezen csodálkozni, ki ilyen, ki olyan.
tán azért mert a 20 + os rib>ncok már a pénzre hajtanak te barom
Most akkor a nyugdíjrendszert tárgyaljuk ki, vagy a csinos tinicsajokat? :) Én az utóbbira szavaznék... :)
Csak a hülyék akarnak gyereket
Én ettõl az egyetlen cél a gyerek az életben felfogástól tudnék hányni. Aki itt akkora ész, az vajon milyen tanácsot adna annak a rengeteg [email protected] családnak ami ebben az országban van. Hû de jó, van gyerekük, õk aztán király emberek. Ja, a legtöbbnek elég nyomorult élete van, a gyereknek meg csapnivaló gyerekkora.
Egy közgazdász soha nem mondaná, csak egy politikus közgazdász! A piramis játékot mindenütt büntetni kellene...
Nem azért kell a gyerek, h eltartson, hanem mert másképp nem megy ez az egész. Vannak dolgok, amiket vállalni kell. Akkor most általános iskolát miért nem hagytad ott ennyi erõvel? Az is szükséges "rossz". De mindegy, látom a szokásos "wannabe, ki ha nem én, nagyokos" bandába futottam bele, akik a közgazdászokat is megcáfolják "mert én úgy gondolom" alapon. Nem is a gyk-n lennék.
Megint csak leesett, Te beveszed amit mondanak, kell a gyerek, hogy "õk" fizessék be, amit nekünk adnak majd a kincstárba! Tudod vannak országok, ahol ez úgy mûködik, amit TE!, fizetsz be, azt befekteti magának a kincstár, és majd abból dédelget Téged, semmi köze a gyerekszületéshez...
A kérdező hozzászólása: Én nem tudnék elképzelni nagyobb boldogságot, minthogy felneveljek egy gyereket.Mi más tudna örömöt adni az életben? Mert nem egy Audi vagy még egy ház vagy nyaralás Ibizán.Az késõbb már nem lesz elég. Ezért csökken Magyarországon a népesség, mert sokan úgy gondolkodnak, mint Te.De nem értem, hogy miért.(nem akartalak megbántani)
Én 22N vagyok, a párom pedig 37F. Nekem se kellene korombeli fiú... Egyszerûen nem vonzódom hozzájuk, sem fizikailag, sem máshogy.
Én 23/L vagyok. A párkapcsolataimban mindig nálam jóval idõsebb féfivel voltam együtt. Az elsõvel két évig, 9 évvel volt idõsebb az akkori párom, a másodikkal másfél évig itt 12 év volt korkülönbség. Utóbbi volt életem nagy szerelme. Engem speciel sosem vonzottak a velem egy idõs srácok, mert nagyon komolytalanok, persze vannak kivételek!
Mert nem akarok gyereket. A 25-30 éves nõk meg ált igen. Innentõl nem érdekelnek. 35 F
Minél frissebb a husi, annál jobb. Nincs is jobb mint egy sweet sixteen-nel lefeküdni, imádom a naivságukat, a kezdõ ügyetlenkedésüket... :)
Nem értem, hogy a kérdezõ számára egy 23 éves miért ne lehetne férfi? Vannak 30évesen is komolytalanok... Adottság kérdése az egész.
Miért ne lehetne férfi egy 21 éves? És attól, hogy valaki 26-30 éves, attól miért lenne férfi?
Hát, nem olyannal kell kezdeni, aki olyan, mint ezeket a kis csitri csajok, csak pár évvel idõsebb kiadásban. :) Ugyanúgy egy idõsebb pasira hajtanak, az egyenrangú partner nem játszik, mert más háta mögül akarnak ugatni
A kérdező hozzászólása: Mondjuk én 21 vagyok, de nekem sem férfi egy 23 éves:) ezért én a kiírásban konkrétan a 26-35 közti férfiakra gondoltam!
6oska vagyok. Multkor egy velem egy idõs 23 éves lány azzal rázott le "tul fiatal vagyok még hozzá, menjek és éljem ki magam" ez azért rosszul esett. És amúgyse bújkálok :)
ma 08:50 mondjuk talán mert aki elbújik, azt nem veszik észre? A kis csitrik meg direkt keresik az idõsebb pasikat, hogy menõzhessenek vele.
Azért mert engem speciel a 20év feletti lányok észre se vesznek. Szerencsére a fiatalabbaknak legalább bejövök. 23f
Ha engem kérdezel az is közre játszik, h a legtöbb 21-24 éves még suliba jár, de persze már nem szívesen lakik otthon, szal megy a költözzünk össze duma. Mielõtt jönne a "mert olyanokat fogtál ki" sóder, nyugodtan nézz szét mennyi olyan kérdés van az oldalon, ahol a kérdezõ arra kíváncsi, h együtt él e valaki a párjával? Mik a válaszok zöme? "Már x idõ óta együtt élünk, én még tanulok, õ meg dolgozik..." Ez a felállás meg nem mindenkinek bejövõs. Másrészt ismerem már annyira a 21-24 éves nõket, h tudjam, h a nagyrészük nem sokkal érettebb, mint mondjuk egy 18 éves.
A kérdező hozzászólása: Azért a férfiak is érdekesek.. a tizenéves korosztályban keresgélsz és csodálkozol, hogy még nem találtál rá arra, akivel el tudnád képzelni, hogy gyermeked legyen??? Ez a rossz helyen keresgélsz tipikus este
"Most 21-24 évesekkel mi a probléma? nem az lenne a megfelelõ korosztály számukra?" Kedves kérdezõ, neked mi a problémád a 21-24 éves férfiakkal? Nem lehet, hogy a 26-30 éves férfiaknak pont ugyanaz a gondja a 21-24 éves nõkkel mint neked a 21-24 éves férfiakkal bizonyos szempontból megközelítve. Egyébként én mint 25 éves személy szerint legszívesebben a saját korosztályomban keresgélek 24-26-ig. A legfontosabb szerintem az, hogy jó ember legyen akit találok és jól kijöjjek vele és nem, hogy hány éves vagy mi a horoszkópja.(Persze azért jó ha elmúlt már 20) Akik pedig mindenképpen a 17 éveseket keresik, azok tényleg azért mert egész egyszerûen csak úgy gondolkodnak általában, hogy " benned minden meg van, amit egy nõben szeretek fiatal vagy és szõke" :) . Végül egy utolsó konklúzió, ha megtetszel egy 26-30 éves férfinak, akkor bõven megelégszik azzal is ha már 21 éves vagy. Ne aggódj!
A szerelem nem örök.Az irodalmi szerelem akkor tökéletes ha a pár a lángolása során meghal.Így teljesedik be az örök szerelem.(pl.Róme és Júlia).Az egész már csak a kötõdésrõl szól .. ez a család.Nem azért vagy már akkor a férjeddel/feleségeddel mert szereted hanem mert köõdsz hozzá nem tudsz nélküle élni összeköt a gyerek a család. És mi ez az egész ? Csupán illúzió ... Egy film remekül bemutatja a filmet.Benjamin Button különleges élete.A film párhuzamba vonja az öregedést és a fiatalodást a 2 pár között és akkor lángol a szerelmük mikor a koruk összeér és után az elmúlás miatt ez is tönkre megy. Gondold át a dolgokat mielõtt állítasz valamit.Meg ez az egész csak társadalmi protokoll féle hogy csak is akkor lehet teljes az életed ha családot nemzesz .. de nem.
Na, tessék a másik véglet!: #21. :D
Ugyan ez miért jelentene kifordult társadalmat, amiért nem állnak be páran a "sorba", a régi berögzõdéseket nem követik? Az élet értelme az, hogy jól érezd magad, van aki családban, van aki mástól... bla-bla. Mutassak Neked olyan családost, nagycsaládost aki már most tudja, hogy egyedül fog meghalni, és élnek még a fiatalabb rokonai is? Ez marhaság... Bocs!
Én 31 vagyok, és soha nem kellettek tini csajok. Mindig is 40es nõkkel voltam.
A kérdező hozzászólása: Kifordult egy társadalom lett. Akkor ti mit akartok, ha nem családot? egyedül meghalni?
#16!: Nem-nem! Nem olyat akar találni akivel gyereket akarna, ha nem olyat aki nem akar gyereket, lakodalmat, fehér kerítést, ... Ugyanez megtalálható a "30" feletti nõknél is, csak ott már van min. egy pótkerék, gondok, ráncok...
Én nem csodálkozom ezen. Baromira nem akarok összeköltözni senkivel. Még csak az kéne, hogy mindenbe beleszóljon, meg be kelljen számolnom hogy mikor hova megyek? Sõt gyereket sem akarok, hál'istennek a 16 évesekkel ez még nem jön szóba... :)
Vagy csak szimplán nem is akarja elképzelni mert nem akar gyereket ... Vagy mindenképp kötelezõ a gyerek ?
Változnak az emberek és a szokások is , ( sajnos)
Mert ha nem tennénk, kihalna az emberiség.
Mert a nõknek az udvarlástól nedvesedik a bugyijuk.
Úgy szól a mondás, hogy "a férfi választ, a nõ dönt". Ezért. Az állatvilágban sem a nõstény megy oda a hímhez, de mégis õ válogat köztük.
"A párválasztás a tojók feladata, mely nagy körültekintést igényel: a legerõsebb hímet kell választaniuk, hogy fiókáik túlélési esélye a lehetõ legnagyobb legyen. A hímek rátermettségének jelei a szép tollazat, erõteljes násztánc, a jól megépített fészek a legjobb helyen, s az énekesmadarak esetében természetesen a tökéletes daltudás. Tehát a hímek énekelnek, hogy meghódítsák leendõ párjukat" Madarak. De a lényeg kb. ugyanaz :)
Ahogy már írták, nem a nõ választ. Mindig a férfi választ, viszont mivel ugye a nõnek is van egy kis beleszólása a dologba, rajta múlik, hogy lesz-e valami, õ dönt.
hát manapság már sok lány van aki kezdeményez, úgyhogy ez megint relatív. és a dolog nem csak 1 emberen múlik, legyen az fiú oder lány
Nekik megy érzelem nélkül is...Sõt...
Kívánom azt is, aki csak szexre kell, és azt is, akibe szerelmes vagyok. A különbség annyi, hogy míg a pusztán szexre kellõ nõért nem töröm össze magam, sõt, azt szeretem ha õ töri magát értem, addig a szívem választottjáért bármire képes vagyok.
Tévedésebe ne essetek! Egy nõ is kívánhat meg egy férfit, elég nekik is csak a vonzódás! Nem kell szerelmesnek lenni! Persze a pasik ribancok, mert õk akárkivel akárhol... De a pasik között is van olyan, aki csak szerelembõl. szóval ez vegyes.
Nem értem miért kell lenézni azt akinek megy érzelem nélkül is. Ha olyan társat akarsz mint egy nõ akkor legyél leszbikus. Attól szép a férfi-nõ kapcsolat hogy mások vagyunk mégis kiegészítjük egymást
elsõvel vitába szállnék, mert nem mindekinek megy érzelem nélkül! :p 25/f
Attol, hogy egy ferfi "megkivan" egy not a kulseje miatt, meg nem biztos, hogy le is akar vele fekudni igazabol (marmint, ha van parja).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!