Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknak jutott (4 db)

A férfiaknak miért jutott ilyen kevés dolog a terhesség alatt?

Ezt úgy értem, hogy mi, n?k hordjuk ki a babát, mi járunk dokihoz, ultrahangra, minket vizsgál ott lent a doki folyamatosan, mi várunk órákat a rendeléseket, mi viseljük el a terhességi tüneteket,mi figyelünk hogy minden amit megeszünk, megiszunk egészséges legyen, mi vagyunk korlátozva, pl. nem strandolhatunk ahogy kedvünk tartja, és ami a legfontosabb, nekünk kell megszülni a babát! És akkor mi adjunk id?t, ha a kispapa éppen nem tudja feldolgozni, hogy apa lesz, és legyünk megért?ek, ha nem akar bejönni a szül?szobára, mert rosszul lesz vagy éppen nem bírja a látványt. Hát mi nem leszünk rosszul? Szükségünk van arra, hogy mellettünk legyen, hogy segítsen, de ? választhat, akar-e bent lenni vagy nem. Nekünk nem lehet, nekünk végig kell csinálni, nekünk fáj, mi szenvedünk meg a kis babáért, nekik csak annyi a dolguk, hogy izguljanak. Ne értsétek félre, nem azért írtam ezt le, mert nehezemre esnek ezek a dolgok, egyáltalán nem, csak most elgondolkoztam ezen. Meg lassan rám is sor kerül,és kezdek egyre jobban félni.

Legjobb válasz: Ha mindezeken túl vagy, vajon hogy fogsz visszagondolni? Örülsz majd, hogy mindez a tied volt!!

Ha mindezeken túl vagy, vajon hogy fogsz visszagondolni? Örülsz majd, hogy mindez a tied volt!!
teres = terhes*
kispapa vagyok: a vajúdásnál természetesen ott leszek, megpróbálok mindenben segíteni a feleségemnek, de a kitolási szakasztól viszolygok. már a kifejezés is furcsa-kitolás- olyan, mintha egy bányászati szakkifejezés lenne.
Nekem sajnos meg nincs gyerekem, de mar nagyon szeretnek. En is nagyon felek a szulestol, de mar annyira szeretnek teres lenni, meg babazni, hogy a fajdalom sem erdekel. Odaadnam a fel karomat meg ma, ha terhes lehetnek! :(
Szia! Részben igazad van, nekünk ez a része nehezebb, de ez a természet rendje, és nem cserlélném el ezt az állapotot! Gondolj arra, hogy mi meg cserében évekig itthol lehetünk, nem kell egész életünkben dolgozni, foglalkozhatunk más dolgokkal is.
A kérdező hozzászólása: Kispapa, de jó, hogy itt vagy! Ne értsd félre, nem rosszindulatból írtam, de tudod a szülõszobához tartozik a vajúdás is, ami hosszadalmas, több óra, nagy fájdalommal, és ott egy csepp vér sincs, az nem mészárszék. Természetesen a véres résznél nem várom el, hogy ott legyen, különben is, az csak néhány perc. A lényeg a vajúdáson van, ott bizony nagyon kell a kispapa segítsége, és mást nem látsz, minthogy a kismama fekszik az ágyban, semmi mészárszék. Egyébként kíváncsi lennék, hogy Te, mint apuka, miként látod a terhességet, szülést! Ha nem nagy fáradtság, írd már le légyszi, mert tényleg kíváncsi vagyok, és a párom nem olyan típus, aki ilyenekrõl szívesen nyilatkozik! Köszönöm!
kispapa vagyok: túl sok idõd van ezeken gondolkodni. ezek a te feladataid. a férjedet pedig nem kötelezheted arra, amit nem akar. a szülés szerintem olyan, mint a mészárszék, bár még személyes tapasztalatom nincs. ha a látványtól elmegy a kedvem a szextõl, persze megint én leszek a hibás... a házasságomat nem teszem kockára, mert nem pár évre terveztem, mint a magyar átlag.
Bocsánat, a 3-ik válaszolónak írtam, csak közben írt még valaki.
Nem akarok kötekedni kedves utolsó válaszoló, de Te most leírtad, hogy milyen jó Neked, és lehet irigyelni. Sajnos a kérdezõnél pont nem így van, ahogy nálam sem, és az érdekelné, ahogy engem is, hogy miért nem? Nekem igenis egyedül kell végigcsinálnom, mert a párom, illetve volt párom nem volt hajlandó rész vállalni belõle. De nem érdekel már. Nem vesz részt most, hát nem kell késõbb sem. Vagy hogy gondolja? Terhesgondozásra, uh-ra, vér-cukor- vagy bármely vizsgálatra, szülésre nem bejönni, majd ha meglesz a baba, és szépen le lesz tisztítva akkor látni, szeretni? Otthon is, majd, ha meg lett etetve a kicsi, tisztába lett téve, és már nem is sír akkor hajlandõ lesz egy fél órára dajkálni? Vannak szerencsére olyan férfiak is, akik részt vállalnak a terhességbõl, de vannak, sajnos, ilyenek, nem is kevesen, akik csak a kellemes részébõl veszik ki a részüket.
Az én férjem minden egyes orvosi vizsgálatra, ultrahangra, vérvételre stb elkísér. Ezen kívül a terhességi tüneteket õ is elviseli, nemcsak én, mivel õ hallgatja a hisztimet, a jajdeszeretnékenni..., meg õ nézi végig, hogy változik az alakom, és ugyanúgy szeret!! Õ is ugyanúgy fél a szüléstõl, hiszen aggódik értem. Szerintem a pasik másképp, de ugyanúgy benne vannak ebben az egész terhesség-sztoriban! Nekünk se könnyû, nekik se könnyû, ezért kell együtt csinálni!!! Fel a fejjel! MInden jót, üdv 23 hetes kismami
A szüléstõl? Én is... ;-)
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz, de most még nagyon félek...
Igazából ott érezhetünk egy kis igazságtalanságot, hogy a nõ nem döntheti el, mennyit vállal el a terhességbõl, meg hogy csak a szép, tiszta részeket vállalja-e el. Nekünk végig ott kell lenni, kihordani, megszülni, ápolni. A férfi dönt, hogy mennyi terhet akar átvállalni. Lekopogom, az én párom nagyon sokat segít nekem. Rengeteget dolgozik, átrendezte velem a lakást a nyáron, hogy legyen hely a bútoroknak, állandóan támogat lelkileg, és jobban szeret, mint eddig. A kitolási szakasztól viszont õ is viszolyog:) azt mondta, benn lesz velem, fogja a kezem, de nem bírna odanézni, mert elájulna tuti:D ezért nem is lehet haragudni. Azokat a pasikat viszont elítélem, akik csak "odacsinálják" a gyereket, aztán "letojják" a párjukat. Nincs ennél gusztustalanabb a földön! És sajnos tudom, hogy ilyen is nagyon sok van, bár szüleim nem váltak el és együtt éltek felnõttkoromig, gyakorlatilag én is apa nélkül nõttem fel, mert a 20 év alatt még orvoshoz sem vitt el egyszer sem, mindent anyám csinált... Ha valaki esetleg ebben a cipõben jár, próbáljon meg abba belegondolni, hogy a felelõsség, a család építése szépíti meg az emberi életet, akár férfi, akár nõ valaki, ettõl leszünk boldogok, büszkék, hogy megcsináltuk. A felelõtlen pasik ezt sosem élhetik át, értelmetlen az életük! És még valami: a gyerek tudni fogja, ki foglalkozott vele többet, ki nevelte-szerette a nehéz helyzetekben is! És késõbb nem a hanyag szülõ kap tõle szeretetet, hanem aki mindvégig ott volt mellette! Én például már nem is tartom a kapcsolatot az apámmal, mert tudom, hogy csak egy nyûg voltam neki gyerekkoromban. Anyám viszont máig a legjobb barátnõm!

Fiúk, férfiak! A kapcsolatotokban, mikor jutott eszetekbe megcsalni a barátnőtöket?

Legjobb válasz: Hát eddig nem. Lehet bolond srác vagyok, de 4 év kapcsolat után is õt szeretem, egyben legjobb haverom is, egyszerûen nem menne.

Hát eddig nem. Lehet bolond srác vagyok, de 4 év kapcsolat után is õt szeretem, egyben legjobb haverom is, egyszerûen nem menne.
Soha. Még ha valami olyan probléma is lenne, amit nem tudunk megoldani, pl valamit nem kapok meg amit szeretnék... Akkor, ha megbeszélés után sem menne és én pedig nem bírnám ki, akkor szakítanék és keresnék mást, akitõl megkapom, de egyszerûen a megcsalás az egyik legundorítóbb dolog amit az ember megtehet a párjával. Az exem bosszúból csalt meg. Valamiért rajtam bosszúlta meg, hogy a volt barátja megcsalta õt, ettõl jobbnak érezte magát. Egyszerûen gusztustalan, nincs rá mentség.
igazából meg rengetegszer megfordult a fejemben. Egy fesztiválon vagy egy buliban, de aztán még a legrészegebb állapotban is, amikor nem is tudtam magamról akkor se tettem meg mert szerettem.
Elmondtam neki, nagyon jól tudja, de egyszerûen annyira nem az a fajta, hogy amikor próbálkoztunk is, annyira hülyén sikerült, nem tudta beleélni magát, hogy inkább én mondtam, hogy hagyjuk :P
Ezek is elkerülhetõek lennének ha elmondod hogy mi az ami hiányzik! Én pl ha szeretek valakit kb bármit kérhet igyekszem a kedvében járni, pont hogy ne laposodjon el a kapcsolat és ez odavissza mûködik!
A kérdező hozzászólása: Azt én sem értem, hogy ha valaki annyira szereti a párját, akkor miért nem tud egy kicsit szexuális téren nyitottabb lenni, még ha õ nem is kívánja. Lehet, hogy nem szeretné a dolgot(legyen az vad szex, orális kielégítés), de az egy nagyon szép gesztus és nem mellékesen örömet szerez a párjának. És ki tudja? Még õ is megszereti a dolgot! Ez nálunk is így volt és olyan jó volt látni, hogy élvezetet nyújtok a páromnak és rájöttem, hogy még én is élvezni tudom. -De ez már szerelem, szex kategória. :D
Nekem akkor, amikor nem kaptam meg tõle, amit szerettem volna. Nekem néha kell a vadabb, spontán, keményebb szex, vele meg mindig érzéki, gyengéd volt a szex, ami nem baj, csak egyszerûen kell a másik is. Próbáltam rávezetni, próbáltam megbeszélni vele, de egyszerûen ez nincs benne, neki ez nem megy. Elõször csak vágyakoztam, elég volt az olyan pornó, aztán egyre erõsebb lett az érzés, egyre jobban kellett, aztán egyszer csak betoppant az életembe valaki, aki szintén ezt kereste. Van lelkiismeret-furdalásom, de a vágyaim erõsebbek. Amúgy meg nagyon szeretem a barátnõmet más téren, tökre összeillünk, és életem végégig is vele tudnék maradni, csak egyszerûen van egy dolog, amit én nagyon szeretnék, és nála nem kaphatom meg, csak másnál. Amúgy a megcsalások kb. 90%-a (pláne a fiúk részérõl) arra vezethetõ vissza, hogy nem kapnak meg valamit az ágyban, amit nagyon szeretnének. Az már egyénfüggõ, hogy mit.
Ez engem is érdekelne.
Eszembe nem jutott nem terveztem megcsalni Csak ugy megtörtén! :( :( azóta is bánom nagyon! Nem férfi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök!:)
A kérdező hozzászólása: Háát, jó látni, hogy ilyen férfiak is vannak.:)
Nahát, még meg sem köszöntem. Hol a férjem...
Bizony, öntözni kell a kertet! :D
Semmi.
Utolsó! :DDD ;)
Szerintem te még az életben nem erõsítetted senki immunrendszerét.
Ha lenne olyan, hogy a NapKérdése, akkor tudd, drága, hogy ez megnyerte :) ) én is meg kellene köszönnöm xD
Az hogy fasságokon gondolkodsz. Ja és hiányzik az összefüggés: erõsítjuk az immunrendszerüket mer felszívódik. de mér jó az a csaj immunrendszerének hogy felszívott a teste egy adag ondót? -.-
Te nagyon hüle vagy, kérdezõ. Most legalább irtózatosan jót röhögtem!! ÁÁÁÁ b+...!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!