Találatok a következő kifejezésre: A férfiaknál van a merevedés (3 db)

Ha a férfiaknál van hajnali merevedés, a nőknél is van hajnali nedvesedés?

Legjobb válasz: Alkonyat következõ része: hajnali nedvesedés

Alkonyat következõ része: hajnali nedvesedés
Ha olyat álmodik, akkor van.
xD
Hajnali nedvesedés Xddd ez jó:DDD
Ez vicces kérdés... egyébként a nõknek is lehet álmukban orgazmusuk
Nekem van. :D
"hajnsli nedvesedés" ezt még petõfi is megirígyelné. nekem amúgy kb minden reggel van, fõleg ha jó rambósat álmodok :D

Nálunk férfiaknál látható jelei vannak a nemi vágynak, pld hajnali merevedés, a nőknél is van hasonló fizikai jele?

Nem vagyok kíváncsi a derekuk mered stb süket szövegre,értelmes válaszokat várok!

Legjobb válasz: Ez speciel nem bizonyított tény, hogy a nemi vágyak miatt van a hajnali merevedés. Több teória is létezik erre van amelyik a vizelési ingerrel köti össze... Szóval alapjába véve egy nem bizonyított feltételezésre alapozni egy kérdést nem túl okos dolog.

Ez speciel nem bizonyított tény, hogy a nemi vágyak miatt van a hajnali merevedés. Több teória is létezik erre van amelyik a vizelési ingerrel köti össze... Szóval alapjába véve egy nem bizonyított feltételezésre alapozni egy kérdést nem túl okos dolog.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem, nem alapoztam semmit..de köszi a választ!
Rosszul fogalmazol. A merevedés a jele a vágynak. Attol h amikro felkelek és áll kedvem nem szokott leni szexelni. A nöknek is van jelük csak ismerd meg öket. pl ha a bimbó áll, vagy ha elnedvesednek:D
A kérdező hozzászólása: A bimbó merevedést az látni valóban, hogy nedves-e azt már csak ha...
A férfiaknál a merevedés látványosabb valóban, mint a nõk nedvesedése, de ezer más apró jelbõl észre lehet venni. Gyorsabb légzés, beszédbeli változás, és a legfõbb pedig, hogy látod az arcán is, ha szétveti a vágy ;)
A hajnali merevedés nem a nemi vágy jele, csak mivel megmerevedik, nem tudod hová tenni a dolgot, mert nem ismered a saját tested, így egy muffra gondolsz egybõl...
Azért a bimbó merevedés nem úgy van teljesen... lehet vannak olyan lányok, akiknél ez jelez, de sokan vannak úgy, hogy nem merevedik meg a bimbójuk, csak ha kifejezetten azokkal foglalkozol, vagy borzongás, cirógatás, stb. hatására.
Nincs ennyire konkrétan, de az arcon látható, megfeszül a test, meg hát igen, nedvesedik. De nekem például a bimbóim nem "jeleznek".
nem nagyon látod csak ha jól figyelsz am benedvasedik! :) :) 14/F

A férfiaknál mitől van a merevedés?

Legjobb válasz: Attól, hogy szexuálisan izgalomba jönnek, és ettõl a hímvesszõjük megtelik vérrel, azálltal a megkeményedik. a merevedés alvás közben, reggel is létrejöhet, de olyankor az álmok hatására.

Attól, hogy szexuálisan izgalomba jönnek, és ettõl a hímvesszõjük megtelik vérrel, azálltal a megkeményedik. a merevedés alvás közben, reggel is létrejöhet, de olyankor az álmok hatására.
Annyiban nem értenek egyet az elõzõ hozzászólóval, hogy alvás közben az álmok hatására jönne létre a merevedés. Férfiként tudom, hogy ha nem álmodok erotikusat, akkor is elõfordul, hogy álló farokkal ébredek.
Szexuális izgalomtól elsõsorban. A férfiaknál ezt fõleg vizuális ingerek váltják ki és persze a nõ intimebb közelsége. Reggelente teljesen más, nem az álmoktól :) hanem a test ilyenkor tartja karban, azaz azért idézi elõ a szexuális izgalomkor fellépõ merevedést(vért pumpál a hímvesszõ ereibe), hogy minden renben legyen, ha úgytetszik gyakorol :) ) Crea
Egyetértek az elõttem szólókkal, reggel nem az álmok miatt áll egy férfi hímvesszõje. Akkor is feláll nekik, ha nagyon kell már pisilniük. De nõként én is szinte felizgulok, ha már nagyon kell pisilnem.
ébredéskor megnõ a tesztoszteron szintje, úgy tudom ezért


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!