Találatok a következő kifejezésre: A férfiakat zavarja az, (24 db)

Nem igazán érdekli õket, csak a dzsungelt nem szeretik. Én két hetente borotválom és nem zavarja.
Nem! Miért zavarna? :D
Keruljon sor a spontan aktusra, es ne foglalkozz annyit a szorrel, de utana elmondhatod neki, hogy te milyet szeretsz.
Nem fogja érdekelni a pasit.
Figyelj már! Attól igényes valaki, hogy csupaszra borotválja? Ne röhögtess, ez ehhez édeskevés! Sok igényes nõ eleve csak fazonírozz - viszont nem lóg a segge... Pl...

A férfiakat zavarja, ha szex közben a barátnője nézi egészen az orgazmusig?

Persze élvezi közben ő is,csak úgy nézi,ahogy a pasija is élvezi....

Legjobb válasz: nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem

Az én párom külön kérte, hogy szeretkezés közben nézzek a szemébe, mert számára az nagyon izgató. Én addig csukott szemmel adtam át magam az élvezetnek, eleinte furcsa volt õt nézni közben, de mára már engem is izgat :) 20 L
nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem
Az én barátnõm egy gorgó, és zavar mert olyankor kõvé változom.
Engem nem, de olyanról is tudok aki több év együttélés után is takargatja magát a fürdõkádban...
Mikor a szajaba elvezzek a szemebe nezek...:) )
Szerintem is izgató!
A kérdező hozzászólása: a barátomat zavarja nagyon, nem is engedi, hogy nézzem:(
Nem. Miért zavarna már? :O
izgató*
inkább izagtó
gondolj másra közben!
A kérdező hozzászólása: Ez is egy lehetõség de nem nagyon vált be. Minél több válaszokat szeretnek valami megoldást a bajomra. Köszönöm.
Eloszor is mikor mar kezded erezni hogy elmesz akkor lasuljal le , kezdj el smacizni a csajjal huzd ki 6-7 masodpercre majd fojtasd . Am ajanlom hogy cserelges pozokat ahol mondjuk nem te dolgozol hanem a lany , akkor nehezebben mesz el ! 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszotokat. Varok meg hasonlókat.

Lehet szexuális zavarom van? Egyik 16 éves ismerősöm bevallotta nekem hogy a férfiak izgatják, és azóta sokkal közvetlenebb. azt vettem észre, néha én is közelednék felé.

Én inkább egy fiús lányt látok benne, mint egy férfit, talán emiatt van ez mert eléggé b.uzis, és lányos. Lehet emiatt érzek így?

Legjobb válasz: Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)

Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)
És nem zavar hogy olyanok közé akarsz tartozni akik téged mélyen elítélnének csak azért mert így érzel amit most leírtál? Nem gondolod hogy akkor ez az egész eszme amit képviselnek a gárdisták valamiféleképpen nem helyén való?
Hát ezen nincs mit kitárgyalni, vonzódsz a sráchoz, ez van, ezen nem tudsz változtatni... míg a világnézeteden igen. Lehetsz hazafias érzelmû anélkül is, hogy homofób lennél.
Ha tetszik, és benne van. Akkor tágítsd meg a lyukát.
Ne haragudj meg utolsó. Én nem vagyok zsidó utáló, se rasszista. Van is egy zsidó haverom is, és nem egy cigány is. Nagyon jó arcok. El vagyunk velük... Viszont tipikus zsidó viselkedés. Meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi a nem. Ugyan azt fújod, amit a zsidó kézben lévõ csatornák. -Aki nem b_uzi vagy l_eszbikus, az már nem is normális. -Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy egy népcsoport élõsködik saját hazájában. Potyogtatja a kölköket. Akkor az már rögtön rasszista. "Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. " Ezzel részben egyetértek. Mert ha tényleg meleg vagy, akkor ez van. Csak ne legyél olyan mint a pávatollas gyerekek az utcán. Ahogy te is írtad. De viszont. Szerintem meg ne törõdj bele. És én is azt tanácsolom amit a tizenhármas. Ha megfogadod, megfogadod, ha nem, akkor nem. A te érdeked, a te jövõd! Szebb jövõt!
Szerintem ebbõl amit leírtál azt köveztetném hogy meleg vagy. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nekem sok meleg barátom van én ugyan nem vagyok az, de ez tényleg nem egyeztethetõ össze egy Magyar Gárdával. Viszont nem gondoltál arra hogy te különb és esetleg érdekesebb, komplikáltabb személyiség vagy mint a többiek. Akik kizárásos alapon megmondják hogy ki magyar és ki oldosem. Megsúgom én például zsidó vagyok, de ugyanúgy Magyarnak és hazafinak tartom magam mint bármelyik gárdista. Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. Remélem segítettem :)
Mert te még abban a korban vagy, amikor formálható a személyiséged. Sokat számít az elsõ "pozitív élmény". Egyébként biszexként én is undorítónak tartom az utcán vonaglós b_uzikat. + egy férfi legyen férfias...
A kérdező hozzászólása: jahz hát még énis szûz vagyok. miért fontos ez a lánnyal való elsõ? az elsõ nagyon meghatározó? vagy miért? Nem vagyok homofób, csak a sok olyan fartúrót utálom akik kimennek a utcára, pávatollal a seggükben. amúgy nem vonzódom hozzá, csak nagyon "aranyos"nak tartom.
Az is lehet, hogy csak szimplán biszex vagy. Az nem olyan nagy cucc én is az vagyok. De ha eddig nem voltál nõvel, azt tanácsolom, mindenképp nõvel legyen az elsõ szexuális élményed. Egyébként igen, lehet hogy ez csak egy zavar. Sok fiatal küzd ezzel, csak nem merik bevallani...
A kérdező hozzászólása: õk sem utálnak minden meleget, vagy bit, csak azokat akik megbotránkoztatják az embereket. de akkor most mi van? ez valami zavar lehet? vagy válthatja ki mély barátság? mert mostanában elég közel kerültünk. lehet õ ezt ú gy veszi hogy most akkor én "ojan" szándékkal közeledem felé? egyszerüen nem tudom eldönteni bánnám e ha így léenne, de egy részem igen egy részem nemtudom.
A kérdező hozzászólása: am õ még szûz szal végülis max kiveri OTTHON xD egyébként akkor szoktam így érezni amikor pl ps ezünk, és mortal combatozunk, és nevet, meg kuncog vagy mi, és akkor mosolyog, sé akkor tartom olyan "aranyosnak".
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nevetséges. igen hungarista vagyok, és szeretnék gárdista is lenni. de így oda fel sem vesznek. elítélem azokat akik vonaglanak a téren, de õt pl nem. mert nincs benne mit elítélni, az õ dolga mit csinál OTTHON. amúgy a szüleim is hungaristán.
Hungarista18 kérdése...
Hinnye elírtam: Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak biszexuális. A biszexuális helyett heterót írtam.
A kérdező hozzászólása: te aztán jó bunkó vagy!
Ne tartsd magad rögtön se biszexnek, sem melegnek. A barátod lehet csak azért mondta el neked a nagy titkát, mert megbízott benned, ezért is közvetlenebb, mert végre valaki tényleg ismeri. Ettõl még nem biztos, hogy bejössz neki. Szerintem elõször azért te próbálkozz csajok terén, azok között is van, aki szereti a szgépes játékokat és aranyosan nevet. Ha többet vagy csajok között hamarabb rájössz h van-e benned tényleg ilyesmi hajlam. Egy Hungarista 26 éves Nõ.

A férfiakat mennyire zavarja az, ha egy nő tele van cellulitisszal?

Mivel ez n?i "betegség mint a viszér stb.." ezért kérdezem. Mit gondolnak err?l a férfiak? Mert végülis ez olyan mintha elhanyagolnám magam végülis tehetek róla minek zabáltam...

Legjobb válasz: Szerintem azt se tudják mi az.. Ha meg zavarja hát... én 50 kg vagyok a 170 centimhez tehát nem mondhatnám hogy a kövérség miatt van rajtam cellulitisz és mégis van egy kevés.. Ha zavarná a páromat azt mondanám, hogy akkor d....ja naomi campbellt. bár gyanítom, hogy neki is van.. Szerintem ne foglalkozz vele ....

Szerintem azt se tudják mi az.. Ha meg zavarja hát... én 50 kg vagyok a 170 centimhez tehát nem mondhatnám hogy a kövérség miatt van rajtam cellulitisz és mégis van egy kevés.. Ha zavarná a páromat azt mondanám, hogy akkor d....ja naomi campbellt. bár gyanítom, hogy neki is van.. Szerintem ne foglalkozz vele ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ csak sajnos nekem elég sok helyen van:( Tudom akad a hírességeken is, de elszomorít amikor látok olyan nõt akin nincs. Olvastam a nana oldalán egy cikket, hogy még a nagymamáinknak nem volt, és ez az egészségtelen táplálkozásnak köszönhetõ. Szerintem volt nekik is, de még nem tudták mi ez nem beszéltek ilyenekrõl. Különben nem hinném, hogy egészségesek lettek volna és a pasik sem étkeznek úgy( nem vonatkozik mindenkire ) rájuk nem jellemzõ.
A cellulitisz oka a gyengébb kötõszövet, aminek nem minden esetben van köze a túlsúlyhoz. A pasik izmosabbak, mindenféle kötõszöveteik is erõsebbek, ezért nincs nekik. Ehhez jön még az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és kész is a narancsbõr. Ha neked sok van, valószínûleg hajlamosabb vagy rá - az átlagosnál gyengébbek a kötõszöveteid. Ezt nem tudod befolyásolni, viszont szebbé teheted a combod sok tornával, mozgással, és egészséges ételekkel - zöldségek, gyümölcsök. Szerintem esztétikailag zavaró lehet, de a pasiknál nem hiszem, hogy elsõ körös kizáró ok. Ha nagyon zavar, legfeljebb ne hordj miniszoknyát, az ágyban meg egy pasi sem ezt nézi: hidd el, tapasztalat! :) Ja és lebarnult testen kevésbé feltûnõ, úgyhogy irány a strand! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, majd következõ életemben talán pasi leszek remélem. Pont ezért vagyok hófehér, mert csak közelrõl látszik. Amikor lebarnultam világítottak a fehér csíkjam sõt vmelyik rózsaszín lett:(
A cellulitisz nem ugyanaz mint a stria. A striák lehetnek csíkosak, vagy a bõr többi részétõl eltéhet a színük. A cellulitisz csak "göcsörtös" látszatú bõr, amit egy mélyebb bõrrétegben elhelyezkedõ zsírcsomók okoznak. Én is azt hiszem hogy a nõket jobban zavarjamint a férfiakat, bár azért örül egy férfi ha a Nõ ápolt és törõdik magával.

Ha latvanyosan nagyobb a jobb mellem mint a bal, az zavaro lehet mondjuk a ferfiaknak?

A jobb mellem 75B meretu melltartoban meg belefer de a bal mellem eltunik benne...a kisebb melltartobol a jobb pedig kiesik. Feszulos poloban ha nincs a bal mellemhez rakva plusz anyag a melltartoba akkor latszik a kulonbseg. Kb olyan masfelszer nagyobb a jobb. Normalis meretu a jobb, mar ellenek vele de a masik meg mintha gyerek mell lenne. Nagyon zavar.. Mit lehet ezzel kezdeni? A pasikat vajon mennyire zavarna ez a meret es az itt fellepo kulonbseg?

Legjobb válasz: szerintem ha még nem olyan régóta van különbség akkor hamarosan a másik is megnõ de ha nem és így marad szerintem elõfordulhat hogy zavarja a fiúkat de ha kitömöd a melltartodat szerintem nem lesz baj.

szerintem ha még nem olyan régóta van különbség akkor hamarosan a másik is megnõ de ha nem és így marad szerintem elõfordulhat hogy zavarja a fiúkat de ha kitömöd a melltartodat szerintem nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Es mondjuk szex kozben akkor mivan?
Férfiakat ez egyáltalán nem szokta zavarni. A sexre sincs befolyása.
Hány éves vagy? Felnõttként TB-re megmûtenek, hogy a bal is kb. ugyanakkora legyen.
nem érdekelne, a lényeg, hogy a popsi jó legyen, többi nem számít
Ritkán markolászik a pasi két marokkal egyszerre....Örül, ha egyet kap.

Fiuk! Titeket zavar az ha egy lany olyan megszallottan nez pornot mint ahogy a ferfiak szoktak? Vagy esetleg bejon?

No, porno, megszallotsag, irritalo

Legjobb válasz: Nem zavar. Nyugodtan nézzed a pornót. Én a mostani párommal is szoktam nézni és élvezem amint benedvesedik a puncija a pornófilmnézéstõl.

Nem zavar. Nyugodtan nézzed a pornót. Én a mostani párommal is szoktam nézni és élvezem amint benedvesedik a puncija a pornófilmnézéstõl.
engem személy szerint nem zavar akik szeretik ugyan úgy lehet mint a fiúknak.
Egyáltalán nem :D 15/F
Zavarni nem zavarna, de megpattannék tõle, illetve nem terveznék vele hosszútávú kapcsolatot. Az öcsémnek volt egy ilyen nõje, szerencsére idõben otthagyta. A lány ugyanis nem volt híve a hûségnek, azaz szeretett félre kacsintgatni, és azóta is három váláson van túl. Nem azt mondom, hogy mindenki ezt teszi, aki szereti a pornót - csak én óvakodnék az olyan nõtõl.
Nákad vagy nálam? ;-)

Mit csináljak, ha zavar, hogy megnéznek a férfiak az utcán? 15/l

Nincs ki semmim, nem vagyok olyan hű-de-nagy szépség szerintem, de észrevettem, hogy RENGETEGEN bámulnak... Mennek a kocsival, és az ablakon bámulnak ki rám, elmennek mellettem, majd visszafordulnak, és bámulnak tovább. Megyek végig az utcán, és nagyon sok fiú/férfi bámul. Szerintem a kisugárzásom miatt van. Vagy nem is tudom, egyszerűen vonzom az embereket... És oké, a korosztályomból valóak nem zavarnak annyira, inkább elismerésként fogom fel, "bóknak" veszem, ha megnéznek. De hogy 20-on, 30-on felüliek, vagy attól is idősebbek bámulnak... Na az beteg. Egyszerűen undorodom a gondolattól, hogy megnéznek. Igazából van egy stílusom. Szeretek szoknyát hordani, de nem tapadósat, és nem annyira rövidet. És mindig veszek alá rövidnadrágot, mert nagyon félek, hogy valaki, aki nagyon bámul, valahogy meglátja a bugyimat... Egyenes a tartásom, állítólag nőiesen megyek. A fiúk azt mondják, hogy ártatlan, kedves és értelmes az arckifejezésem. De én ezeken nem akarok változtatni. :D Igen, szerintem értelmes vagyok, nem tudok mit tenni ellene. Ártatlannak ártatlan vagyok, ez igaz, nem is akarok barátot. Kedvesnek is tartom magam. Egyenesen járok, és szerintem is nőiesen. Most ezen mit változtassak? Meg azért nem akarok igénytelen ruhákban járni... Mit csináljak? Vagy hogyan fogadjam el? A kérdés amúgy nem "menősködés", tényleg szörnyen zavar a dolog. A válaszokat előre is köszönöm! 15/l (nemrég lettem 15)

Legjobb válasz: Nõ vagy. Szokj hozzá.

Nõ vagy. Szokj hozzá.
mit zavar ez téged...örülnöd kéne neki. aztán majd 10 év múlva itt fogsz sírni, hogy senkinek se kellesz
Navorski te elég elcseszett akkor. Szerinted az normális, hogy egy 30on felüli férfi egy 15 éves kislányra folyatja a nyálát? Ha pedig át gondoltad és mégsem, akkor visszavonom a fenti kijelentésem:)
Tonik remélem tudod, hogy ez nem pedofília.. kérdezõ: szokj hozzá valahogy, ez mindíg is így lesz :)
Mert már annyi pedofil van, hogy még én is féltem a kiss.ggem, pedig én már nem is 15 vagyok:D Jobb ha hozzászoksz. Mást nem tudsz:)
"És mindig veszek alá rövidnadrágot, mert nagyon félek, hogy valaki, aki nagyon bámul, valahogy meglátja a bugyimat... " Jaaj de ari vagy :DD lehet csak aranyos kislánynak tartanak azért néznek, nem biztos hogy mindenki gerjed is rád :D Én tuti gerjednék F19
A pasik ilyenek. Bámulnak :D
Mit kell.itt nyavajogni? Az emberek bamuljak.egymast. Nemtol.kortol fuggetlenul. Engem is megneznek. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Azt hiszem csak fogom magam, és megpróbálom figyelmen kívül hagyni.
Vagy vedd fel az iszlám vallást...
Muti képet magadról :D
Örülj, hogy azért bámulnak, mert csinos vagy és nem azért mert csúnya! A szépség hatalom! Ezt jól jegyezd meg!
Ha 4 levelû, akkor tavaszi kelés.
Látni. Levágod az egyik kezed, azt is látni, nem?
Látni, de egyébként erre is léteznek már implantátumok amik ugyanazt a hatást keltik és szervezet is könnyen befogadja õket.

Férfiak! Zavaró számotokra, ha a barátnőtök sír amikor ottvagytok? Teszem azt miattatok?

Kicsit érzékeny voltam a múltkor lelkileg, és jól elsírtam magam a barátomon, mert nem épp egyszer? a kapcsolatunk. Én ott és akkor túl is tettem magam rajta, de ? még másnap, s?t azután is mondta, kérdezte, hogy tegyem rendbe a léelkemet, és, hogy hogy vagyok azóta, sikerült-e kihevernem a dolgot. Ezek szerint ?t eléggé sokkolhatta a dolog... Nagyon taszító ez egy pasi számára, vagy csak kellemetlen??? Még sosem sírtam el?tte, 9 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Ha zavarta volna, akkor otthagyott volna, ha meg napokkal késõbb kérdezget miatta, akkor érdekled, hogy mi van veled, jól vagy e.

Ha zavarta volna, akkor otthagyott volna, ha meg napokkal késõbb kérdezget miatta, akkor érdekled, hogy mi van veled, jól vagy e.
ha miatta sirtál, akkor tegyél rá magasról, hogy ez õt hogy érinti, érintse csak szarul, ne csináljon olyat amitõl sirhatnékod van...
Egy sírás nem probléma, de ha rendszeres a panaszkodás, a nyavalygás, az gond.
sya, sajnos ez velem is megtörtént már, hamar elérzékenyülök, minden fiú más, valakit hidegen hagy, valakit megérint és a szívén viseli a mi érzéseinket, igen és valakit visszataszít!!nem lehet általánositani, szerintem a te barátod nem igazán tudta hogy mitõl sírtál, vagy hogy miatta -e, de szerintem nem sokkolta a dolog!!magyarázd el neki, h miért sírtál, és biztos megfogja érteni, de az is lehet hogy szóba sem kéne többet ezt hozni, megtörtént és kész...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!