Találatok a következő kifejezésre: A férfiakat zavarja (127 db)

Ismerkedésnél, randizásnál a férfiakat zavarja, ha a nõ gazdag, vagy sokkal több pénze van mint neki?

valaki azt mondta, hogy tõle jobb módú nõvel nem kezd. más meg azt hogy nem igazán zavarja, ha a nõ nem vágyik arra, hogy olyan helyekre vigye amit nem engedhet meg, viszont ha ételre is alig van pénze, a férfi akkor is úriember marad és õ hívja meg a nõt.

Legjobb válasz: dehogy zavar... tök nem érdekel, hogy gazdag vagy sem.

dehogy zavar... tök nem érdekel, hogy gazdag vagy sem.
Ez így önmagában egyáltalán nem zavaró, de ahogy elkezd visszaélni vele, és esetleg valamilyen megfontolásból célozgat rá a másik félnél. Na, onnantól nagyon. :)
Minden lány szereti a kopasz pasikat? Nem. Van olyan lány, aki szereti a kopasz pasikat? Van. Van olyan lány, akit nem érdekel különösképp, hogy kopasz-e vagy vagy sem? Van. Tehát a kérdésedre a válasz hasonlóképpen alakul. Engem speciel nem érdekel kinek mennyi pénze van, ha nem akörül forognak a gondolatai. Legyen az bármelyik oldalhoz köthetõ.
Csak amiatt zavaró lehet, mert a pasi nincs hozzászokva olyan elit helyekre, ahova a nõ jár, és amilyen pénzeket ott kell hagyni. Általában a normális pasik nagy része próbálja betartani hogy õ fizet ha mennek valahová. De a magas elvárásokat nem lehet bírni anyagilag.
Én egyszer neten ismerkedtem egy lánnyal, kiderült, hogy nagyon gazdag, és olyanokat mondott, hogy kettéállt a fülem. Hogy õ mennyit költ ruhára, magára, milyen elit helyekre jár, hova jár nyaralni, én meg csak néztem ki a fejembõl. Teljesen más világban mozogtunk. Na, nem is lett mondjuk belõle semmi. :D
Engem egyáltalán nem zavar! Nyugodtan próbálj csak rám, nem fogsz csalódni :) ))
Én randiztam egy idõben egy pasival, aki átlagos anyagi helyzetû volt. Azt vettem észre magamon, hogy elkezdtem magyarázkodni a dolgaim miatt. Utána pedig szépen szét maradtunk, két külön világ. Nem vagyok hajlandó senkinek sem azóta magyarázkodni, hogy miért veszek meg valamit, vagy miért megyek ide, meg oda nyaralni. Azért, mert úgy akarom és kész. Suba subával, guba gubával.

Szerintetek a férfiakat zavarja, ha egy lánynak kevesebb ruhája van, s nem olyan csinosan öltözködik mint akik plázákban, butikokban vásárolnak? Inkább, egyszerű és szolid megjelenés zavaró lehet?

Legjobb válasz: Nem, sõt, én jobban szeretem a visszafogottabb, szolidabb öltözködésû lányokat, hiszen titokzatosabbak és nem is teszik magukat közkincsé.

Nem, sõt, én jobban szeretem a visszafogottabb, szolidabb öltözködésû lányokat, hiszen titokzatosabbak és nem is teszik magukat közkincsé.
A normálisabb férfiakat természetesen nem zavarja, de nyilván mindenki jobban megnéz az utcán egy csinosan, divatosan öltözködõ nõt.
van aki pont ezt szereti
Én szeretem ha egy nõ ad magára. A tisztaság és ápoltság alap.
nem zavar :)
Nem, de legyél ápolt és tiszta. Ez szerintem nem pénz kérdése. Nem csak több ezer forintos szerekkel lehet ápolt valaki. (Engem pl az zavar nagyon ha valaki festi a haját és hagyja lenõlni. Akkor ne fesse. Természetes haj is lehet szép.)
Nem zavar, nem a ruha teszi az embert. Amúgy naturista férfi vagyok.
Férfi válogatja. A p*n_gugusok, akik felsõbbrendûségi komplexusban szenvednek, a barátnõjüket kirakatbábunak vagy presztízstárgynak állítják be, természetesen számítanak az ilyenek. De aki más értékeket tart szem elõtt, tök mindegy, milyen a megjelenésed (természetesen az ápolt és rendezett külsõ alap, de a ruháknál már szinte mindegy, hogy mit veszel fel).
Honnan a rákból veszed, hogy mindenkinek a plázamacska-kategória jön be? Van rajtuk kívül még ezernyi más, attól, hogy most épp az ilyen a mainstream, nem az 'A' jó.
Vigyázat. Nem plázacica NEM EGYENLÕ slampos, igénytelen. Öltözzön egy lány csinosan. Ahhoz nem kell a plázában mindent megvenni, meg a legdrágább boltokból. És a "természetes szépség" se a pattanásos, fakó arcot, meg a szõrös hónaljat jelenti... Sok lány nem találja meg az arany középutat.
A kérdező hozzászólása: és milyen típusú férfiak szeretik ezt?
Dehogy zavarna, én mindig a nõt nézem alatta. Ha a lány tetszik, akkor tõlem minden nap ha ugyanabban van, akkor is ugyanugy tudnám imádni, persze ne legyen büdös mint egy rókaluk. Szép, ápolt igényes természetes lányokat szeretem.

A férfiakat zavarja, ha szex közben a barátnője nézi egészen az orgazmusig?

Persze élvezi közben ő is,csak úgy nézi,ahogy a pasija is élvezi....

Legjobb válasz: nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem

Az én párom külön kérte, hogy szeretkezés közben nézzek a szemébe, mert számára az nagyon izgató. Én addig csukott szemmel adtam át magam az élvezetnek, eleinte furcsa volt õt nézni közben, de mára már engem is izgat :) 20 L
nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem
Az én barátnõm egy gorgó, és zavar mert olyankor kõvé változom.
Engem nem, de olyanról is tudok aki több év együttélés után is takargatja magát a fürdõkádban...
Mikor a szajaba elvezzek a szemebe nezek...:) )
Szerintem is izgató!
A kérdező hozzászólása: a barátomat zavarja nagyon, nem is engedi, hogy nézzem:(
Nem. Miért zavarna már? :O
izgató*
inkább izagtó
Nem igazán érdekli õket, csak a dzsungelt nem szeretik. Én két hetente borotválom és nem zavarja.
Nem! Miért zavarna? :D
Keruljon sor a spontan aktusra, es ne foglalkozz annyit a szorrel, de utana elmondhatod neki, hogy te milyet szeretsz.
Nem fogja érdekelni a pasit.
Figyelj már! Attól igényes valaki, hogy csupaszra borotválja? Ne röhögtess, ez ehhez édeskevés! Sok igényes nõ eleve csak fazonírozz - viszont nem lóg a segge... Pl...

A férfiakat zavarja ha egy csaj arcán sok anyajegy van? (többi alul)

engem egyre jobban zavarnak az arcomon lévő anyajegyek

Legjobb válasz: engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...

engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...
A kérdező hozzászólása: több az arcon de nem nagyok, közepes

A férfiakat zavarja ha egy nőnek barnás színezetű a végbélnyílása?

Tudom hogy ez mindenkinél így van és természetes dolog de engem annyira taszít, nő vagyok és saját magamon is zavar és feszengek miatta mi van ha a párom se talál vonzónak. A pornóiparban most elég elterjedt az ánuszfehérítés, arra lennék kíváncsi hogy ennek hatására a férfiak lehet-e hogy csak azt találják vonzónak?

Legjobb válasz: Édes jó Istenem

Édes jó Istenem
Tudod én Férfi vagyok és marhára nem érdekel miylen szinü a végbélnyilásod ugyanis arrafelé nem szivesen járkálnék életünk közös szakaszában se... :)
engem még izgatna is.
Volt egy pár barátnõm, láttam is nekik és eszembe se jutott, hogy ez ne lenne természetes. Sõt..... semmi nem jutot eszembe :D Ha nagyon zavar, hogy látja húzd be a függönyt, kapcsolt le a lámpát, de legelõször is, ne a pornószinészekre akarj hasonlítani. Vegyél szexi fehérnemût, finom parfümöt stb. Töbre mész vele :)
alapozózd le, nehogymááá aztán a segglyukad miatt dobjon álmaid pasija!
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyok itt nincs hajnali egy :D mit kell istenemezni? Csak olyan kérdést lehet kiírni hogy terhes vagyok-e?
Úristen. :D
pontosan ugyan az ugrott be nekem is mint sunset -nek
Hogy jut ez eszedbe hajnali egykor? Mégis mit csinálsz ilyenkor?
nekem is barna és kit izgat? a pasijaimat nem.Az szerintem csúnya , ha valakinek a puncija az így körbe .
Fehérítsd ki!

A férfiakat zavarja, ha egy nőnek szőrös a keze?

Eddig bárkit kérdeztem, megoszlott a vélemény. Kíváncsi vagyok, itt mi a helyzet. ;D

Legjobb válasz: Hát egy bizonyos mérték után igen...legalábbis engem biztos!

Hát egy bizonyos mérték után igen...legalábbis engem biztos!
Akkor egyáltalán nem zavarna. Azért csubakka stílus se legyen :D
Van egy szint amin nem zavar.Ha viszont teljesen szõrös az szerintem egy férfin se néz ki jól :D
Ha szõrösebb mint az enyém akk igen :D
A kérdező hozzászólása: *Ha nem látszik annyira. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát ha nem egy dzsumbuj, akkor semmi baj nincs vele :D Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
Engem a legkisebb szõr is zavar a nõ kezén, vagy lábán.
engem nem zavar. valamilyen szinten 99%-nak pihés, enyhén szõrös. és jól van ez így.
Jah ment a zöld kéz csak nekem nem xD

A férfiakat zavarja, vagy sem, ha egy nő szex közben izgatja saját magát is?

Legjobb válasz: Az a pasi éretlen vagy csak szimplán hülye volt akinek ez kiábrándító.

Az a pasi éretlen vagy csak szimplán hülye volt akinek ez kiábrándító.
nem :)
Feleslegesen magyarázod ezt. Ez a te egyéni preferenciád, ha számodra fontos, hogy egy ne nyúljon magához, akkor neked ilyen nõ kell. Ezt észérvekkel nem lehet alátámasztani. Semmi baj nincs azzal, hogy TE így szereted, más meg máshogy. Nem feltétlenül éretlenség, bár lehet, hogy idõvel nem fog zavarni. Inkább csak egyfajta beidegzõdés, gátlás, téged zavar. Semmi gond. Engem meg az zavarna, ha a nõt korlátoznám és nem engedném, hogy magához nyúljon miközben szeretkezünk. Különbözõek vagyunk és ez így normális.
Miért önértékelési zavar? Ne haragudj, de ezt nem értem. Ha a lány lefekszik a fiúval, akkor gondolom, a fiú által akar kielégülni és ha CSAK a fiú nem elég neki, akkor a fiú igenis kevés. Az önizgatással sincs gáz, de ahhoz ott a maszturbálás. Én speciel a barátnõmnek szoktam kézzel a csiklóját izgatni szex közben, de azt én csinálom. Ha szólna, hogy mostantól õ azt átveszi, nem esne jól.
dehogy zavaró.
Mindkét 22/F... bocs, hogy ezt mondom, de ez az önbizalom hiánya. Akit ez a dolog zavar és arra gondol, hogy õ nem elég a lánynak, az egyértelmûen önértékelési probléma. A szexben rengeteg dologt lehet/kell csinálni a másikkal és persze lehet magaddal is. Ha a partneredet korlátok elé állítod (nem nyúlhatsz magadhoz közben) azzal nem csak egyszerûen korlátozod és megfosztod a mégnagyobb élvezettõl, hanem diktatórikusan uralod is. Bocs a pszichológiáért, de ha ez valakinek zavaró, annak sajnos magába kell néznie elsõként.
Én is 22 vagyok. Azzal nem azt akartam mondani, hogy szólnék érte, ilyet azért nem tennék, csak ez had legyen az én dolgom és ha ilyen történne, addig nem tudnék megnyugodni, amíg nem az én testrészeimtõl alakulna jobban az élvezet számára. De még ilyennel nem találkoztam.
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan pózok, amikor kényelmesebb, ha a nõ magának csinálja, egyébként. :) És 22 évesen még én is máshogy gondoltam szerintem. Legyél nyitottabb és itt több helyen olvashatod, hogy a nõknek izgató tud lenni, ha a férfi izgatja magát is. Persze lehet 22 évesen nekem sem tetszett volna. Ezért kell kommunikálni a másikkal is.
Engem is zavar, és kikérem magamnak, hogy engem ezért bárki éretlennek nevezzen. Szerintem inkább az az éretlen, aki magát állítja be szexuális etalonként. Egyébként az nem zavar, ha közben ÉN izgatom õt a kezemmel. De ha õ izgatja magát, az olyan, mintha kevés lennék neki. Gondolom a lánynak se esne jól, ha pl simogatnám magam, míg õ a szájával szorgoskodik rajtam lenn... Olvastam még egy helyen, hogy egy kedves hozzászóló szerint amelyik lány nem izgatja közben magát, az a lányka õneki olyan, mint egy darab fa, fekszik és semmit sem tesz. Nos, szerintem egy lány lehet dögös és vad az ágyban, lehet a szex aktív részese anélkül is, hogy magát izgatná. Azt, ha egyáltalán semmit se csinál, csak fekszik, mint egy fadarab, természetesen én sem szeretem. 22F
A kérdező hozzászólása: RΘLEXΘ, akkot itt Te vagy a kakukktojás. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
nem zavar. és izgató tud lenni nagyon. meg így szokta megmutatni hogy szeretné tovább.
Nekem nem tetszene, mert az az én dolgom. Máskülönben meg, csinálhatja egyedül is.
A kérdező hozzászólása: Egyszer egy újságban olvastam, hogy kiábrándító volt egy fiúnak, hogy a barátnõje elkezdte magát símogatni "alul" szex közben. Nekem izgató egyébként oda-vissza, csak kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
Dehogy is zavarja. csinald csak nyugodtan
Olyannyira nem zavar, hogy sokszor kérni szoktam. Vagy egyszerûen odateszem a kezét rávezetve, mit akarok tõle.
Miért zavarna?Szerintem még izgató is inkább.
Köszi a nyugtatást, ez valóban igaz, hogy még változhatok. És azt azért nem mondtam, hogy nem is engedném a lányt magához nyúlni :)

A férfiakat zavarja hogyha nagy a nagyajak?

Legjobb válasz: Engem nem.30/f

Engem nem.30/f
46/ffi. Engem sem zavar, legalább körülöleli a farkam!
Nem zavar. 26/f
Nem a férfiakat nem zavarja!!! Minket az tavar ha a csikló nagy... De mibõl gondolod hogy zavarja a férfiakat?... Mondjuk ha nagyon nagy akkor ilyesztõ lehet...:S
Gyere el! Kipróbáljuk és megmondom õszintén. :-)
Ja, és azért nagyajak!
ha szeret el fog fogadni és te leszel számára a tökéletes nõ:) ha mégsem akkor nem õ az igazi...
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de akkor is tartok egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: most tényleg kíváncsi vagyok mert félek levetkõzni az új párom elõtt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Engem sem zavarna, csak legyek köztük. :D de az sem ha a csikló nagy. nyilván egy 3 méteres csiklótol megijednék.:D

A férfiakat zavarja ha a barátnõjük például fél pucér pasis képeket néznek vagy esetleg lajkolnak?

Legjobb válasz: Nem! Kimondottan szeretik, ha idegen pasasokra csurgatod a nyáladat!!

Nem! Kimondottan szeretik, ha idegen pasasokra csurgatod a nyáladat!!
Én nem azért nézegetek ilyen képeket, hogy felizgassam magam, hanem a rajzolás, szerkesztés miatt. Nõket is nézegetek. A páromat nem zavarja, mert tudja, hogy én nem ilyen vagyok. Engem az zavar, hogy nyáron a melegben akadnak olyan pasik, akik meztelen felsõvel mászkálnak. A párom sem szereti, ha a nõk feltûnõen öltözködnek. Egyszer volt olyan eset, hogy amikor kiléptünk a kávézóból, elhaladt mellettünk egy forrónadrágos csaj, rázta a hátsóját. A párom mondta, várjunk meg, míg eltávolodik tõlünk.
Miért, a nõk nem nézhetnek pornót?
A kérdező hozzászólása: ez is ugy meg magyarázható mint a férfiaknál a pornó nézés?
Engem nem.
Attól függ, mikor, kit nézeget. Felülrõl pucér, vagy alulról? Miért nézegeti? Amúgy pedig had nézegesse, ha egyébként velem elégedett és szeret.
Férfitól függ, hogy zavarja-e, engem például abszolút nem zavarna (ahogyan sok minden más sem).
Az én páromat nem zavarja, de amúgy nem nézek gyakran ilyen igénytelen dolgokat. De ha látok egy jó pasit egy filmben, csak vigyorog rám, hogy "tetszik, mi?" :P
De hát miért? Nem az van, hogy hûség, nem vakság?
A meztelen felsõtest nekem sem tetszik, akkor sem, ha kigyúrt, mert össze-vissza izzad, meg neked dörgölõzik. De a forrónadrágot negyven fokban inkább túlélésnek hívnám, mint feltûnõsködésnek. (Pedig én nem hordok - bár olyan alakom lenne.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!