Találatok a következő kifejezésre: A férfiakat zavarja (121 db)

Szerintetek a férfiakat zavarja, ha egy lánynak kevesebb ruhája van, s nem olyan csinosan öltözködik mint akik plázákban, butikokban vásárolnak? Inkább, egyszerű és szolid megjelenés zavaró lehet?

Legjobb válasz: Nem, sõt, én jobban szeretem a visszafogottabb, szolidabb öltözködésû lányokat, hiszen titokzatosabbak és nem is teszik magukat közkincsé.

Nem, sõt, én jobban szeretem a visszafogottabb, szolidabb öltözködésû lányokat, hiszen titokzatosabbak és nem is teszik magukat közkincsé.
A normálisabb férfiakat természetesen nem zavarja, de nyilván mindenki jobban megnéz az utcán egy csinosan, divatosan öltözködõ nõt.
van aki pont ezt szereti
Én szeretem ha egy nõ ad magára. A tisztaság és ápoltság alap.
nem zavar :)
Nem, de legyél ápolt és tiszta. Ez szerintem nem pénz kérdése. Nem csak több ezer forintos szerekkel lehet ápolt valaki. (Engem pl az zavar nagyon ha valaki festi a haját és hagyja lenõlni. Akkor ne fesse. Természetes haj is lehet szép.)
Nem zavar, nem a ruha teszi az embert. Amúgy naturista férfi vagyok.
Férfi válogatja. A p*n_gugusok, akik felsõbbrendûségi komplexusban szenvednek, a barátnõjüket kirakatbábunak vagy presztízstárgynak állítják be, természetesen számítanak az ilyenek. De aki más értékeket tart szem elõtt, tök mindegy, milyen a megjelenésed (természetesen az ápolt és rendezett külsõ alap, de a ruháknál már szinte mindegy, hogy mit veszel fel).
Honnan a rákból veszed, hogy mindenkinek a plázamacska-kategória jön be? Van rajtuk kívül még ezernyi más, attól, hogy most épp az ilyen a mainstream, nem az 'A' jó.
Vigyázat. Nem plázacica NEM EGYENLÕ slampos, igénytelen. Öltözzön egy lány csinosan. Ahhoz nem kell a plázában mindent megvenni, meg a legdrágább boltokból. És a "természetes szépség" se a pattanásos, fakó arcot, meg a szõrös hónaljat jelenti... Sok lány nem találja meg az arany középutat.
A kérdező hozzászólása: és milyen típusú férfiak szeretik ezt?
Dehogy zavarna, én mindig a nõt nézem alatta. Ha a lány tetszik, akkor tõlem minden nap ha ugyanabban van, akkor is ugyanugy tudnám imádni, persze ne legyen büdös mint egy rókaluk. Szép, ápolt igényes természetes lányokat szeretem.

A férfiakat zavarja, ha szex közben a barátnője nézi egészen az orgazmusig?

Persze élvezi közben ő is,csak úgy nézi,ahogy a pasija is élvezi....

Legjobb válasz: nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem

Az én párom külön kérte, hogy szeretkezés közben nézzek a szemébe, mert számára az nagyon izgató. Én addig csukott szemmel adtam át magam az élvezetnek, eleinte furcsa volt õt nézni közben, de mára már engem is izgat :) 20 L
nem zavaró imádom nézni a csajom ahogy élvez õ is néz engem
Az én barátnõm egy gorgó, és zavar mert olyankor kõvé változom.
Engem nem, de olyanról is tudok aki több év együttélés után is takargatja magát a fürdõkádban...
Mikor a szajaba elvezzek a szemebe nezek...:) )
Szerintem is izgató!
A kérdező hozzászólása: a barátomat zavarja nagyon, nem is engedi, hogy nézzem:(
Nem. Miért zavarna már? :O
izgató*
inkább izagtó
Nem igazán érdekli õket, csak a dzsungelt nem szeretik. Én két hetente borotválom és nem zavarja.
Nem! Miért zavarna? :D
Keruljon sor a spontan aktusra, es ne foglalkozz annyit a szorrel, de utana elmondhatod neki, hogy te milyet szeretsz.
Nem fogja érdekelni a pasit.
Figyelj már! Attól igényes valaki, hogy csupaszra borotválja? Ne röhögtess, ez ehhez édeskevés! Sok igényes nõ eleve csak fazonírozz - viszont nem lóg a segge... Pl...

A férfiakat zavarja ha egy csaj arcán sok anyajegy van? (többi alul)

engem egyre jobban zavarnak az arcomon lévő anyajegyek

Legjobb válasz: engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...

engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...
A kérdező hozzászólása: több az arcon de nem nagyok, közepes

A férfiakat zavarja ha egy nőnek barnás színezetű a végbélnyílása?

Tudom hogy ez mindenkinél így van és természetes dolog de engem annyira taszít, nő vagyok és saját magamon is zavar és feszengek miatta mi van ha a párom se talál vonzónak. A pornóiparban most elég elterjedt az ánuszfehérítés, arra lennék kíváncsi hogy ennek hatására a férfiak lehet-e hogy csak azt találják vonzónak?

Legjobb válasz: Édes jó Istenem

Édes jó Istenem
Tudod én Férfi vagyok és marhára nem érdekel miylen szinü a végbélnyilásod ugyanis arrafelé nem szivesen járkálnék életünk közös szakaszában se... :)
engem még izgatna is.
Volt egy pár barátnõm, láttam is nekik és eszembe se jutott, hogy ez ne lenne természetes. Sõt..... semmi nem jutot eszembe :D Ha nagyon zavar, hogy látja húzd be a függönyt, kapcsolt le a lámpát, de legelõször is, ne a pornószinészekre akarj hasonlítani. Vegyél szexi fehérnemût, finom parfümöt stb. Töbre mész vele :)
alapozózd le, nehogymááá aztán a segglyukad miatt dobjon álmaid pasija!
A kérdező hozzászólása: Külföldön vagyok itt nincs hajnali egy :D mit kell istenemezni? Csak olyan kérdést lehet kiírni hogy terhes vagyok-e?
Úristen. :D
pontosan ugyan az ugrott be nekem is mint sunset -nek
Hogy jut ez eszedbe hajnali egykor? Mégis mit csinálsz ilyenkor?
nekem is barna és kit izgat? a pasijaimat nem.Az szerintem csúnya , ha valakinek a puncija az így körbe .
Fehérítsd ki!

A férfiakat zavarja, ha egy nőnek szőrös a keze?

Eddig bárkit kérdeztem, megoszlott a vélemény. Kíváncsi vagyok, itt mi a helyzet. ;D

Legjobb válasz: Hát egy bizonyos mérték után igen...legalábbis engem biztos!

Hát egy bizonyos mérték után igen...legalábbis engem biztos!
Akkor egyáltalán nem zavarna. Azért csubakka stílus se legyen :D
Van egy szint amin nem zavar.Ha viszont teljesen szõrös az szerintem egy férfin se néz ki jól :D
Ha szõrösebb mint az enyém akk igen :D
A kérdező hozzászólása: *Ha nem látszik annyira. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát ha nem egy dzsumbuj, akkor semmi baj nincs vele :D Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
Engem a legkisebb szõr is zavar a nõ kezén, vagy lábán.
engem nem zavar. valamilyen szinten 99%-nak pihés, enyhén szõrös. és jól van ez így.
Jah ment a zöld kéz csak nekem nem xD

A férfiakat zavarja, vagy sem, ha egy nő szex közben izgatja saját magát is?

Legjobb válasz: Az a pasi éretlen vagy csak szimplán hülye volt akinek ez kiábrándító.

Az a pasi éretlen vagy csak szimplán hülye volt akinek ez kiábrándító.
nem :)
Feleslegesen magyarázod ezt. Ez a te egyéni preferenciád, ha számodra fontos, hogy egy ne nyúljon magához, akkor neked ilyen nõ kell. Ezt észérvekkel nem lehet alátámasztani. Semmi baj nincs azzal, hogy TE így szereted, más meg máshogy. Nem feltétlenül éretlenség, bár lehet, hogy idõvel nem fog zavarni. Inkább csak egyfajta beidegzõdés, gátlás, téged zavar. Semmi gond. Engem meg az zavarna, ha a nõt korlátoznám és nem engedném, hogy magához nyúljon miközben szeretkezünk. Különbözõek vagyunk és ez így normális.
Miért önértékelési zavar? Ne haragudj, de ezt nem értem. Ha a lány lefekszik a fiúval, akkor gondolom, a fiú által akar kielégülni és ha CSAK a fiú nem elég neki, akkor a fiú igenis kevés. Az önizgatással sincs gáz, de ahhoz ott a maszturbálás. Én speciel a barátnõmnek szoktam kézzel a csiklóját izgatni szex közben, de azt én csinálom. Ha szólna, hogy mostantól õ azt átveszi, nem esne jól.
dehogy zavaró.
Mindkét 22/F... bocs, hogy ezt mondom, de ez az önbizalom hiánya. Akit ez a dolog zavar és arra gondol, hogy õ nem elég a lánynak, az egyértelmûen önértékelési probléma. A szexben rengeteg dologt lehet/kell csinálni a másikkal és persze lehet magaddal is. Ha a partneredet korlátok elé állítod (nem nyúlhatsz magadhoz közben) azzal nem csak egyszerûen korlátozod és megfosztod a mégnagyobb élvezettõl, hanem diktatórikusan uralod is. Bocs a pszichológiáért, de ha ez valakinek zavaró, annak sajnos magába kell néznie elsõként.
Én is 22 vagyok. Azzal nem azt akartam mondani, hogy szólnék érte, ilyet azért nem tennék, csak ez had legyen az én dolgom és ha ilyen történne, addig nem tudnék megnyugodni, amíg nem az én testrészeimtõl alakulna jobban az élvezet számára. De még ilyennel nem találkoztam.
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan pózok, amikor kényelmesebb, ha a nõ magának csinálja, egyébként. :) És 22 évesen még én is máshogy gondoltam szerintem. Legyél nyitottabb és itt több helyen olvashatod, hogy a nõknek izgató tud lenni, ha a férfi izgatja magát is. Persze lehet 22 évesen nekem sem tetszett volna. Ezért kell kommunikálni a másikkal is.
Engem is zavar, és kikérem magamnak, hogy engem ezért bárki éretlennek nevezzen. Szerintem inkább az az éretlen, aki magát állítja be szexuális etalonként. Egyébként az nem zavar, ha közben ÉN izgatom õt a kezemmel. De ha õ izgatja magát, az olyan, mintha kevés lennék neki. Gondolom a lánynak se esne jól, ha pl simogatnám magam, míg õ a szájával szorgoskodik rajtam lenn... Olvastam még egy helyen, hogy egy kedves hozzászóló szerint amelyik lány nem izgatja közben magát, az a lányka õneki olyan, mint egy darab fa, fekszik és semmit sem tesz. Nos, szerintem egy lány lehet dögös és vad az ágyban, lehet a szex aktív részese anélkül is, hogy magát izgatná. Azt, ha egyáltalán semmit se csinál, csak fekszik, mint egy fadarab, természetesen én sem szeretem. 22F
A kérdező hozzászólása: RΘLEXΘ, akkot itt Te vagy a kakukktojás. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
nem zavar. és izgató tud lenni nagyon. meg így szokta megmutatni hogy szeretné tovább.
Nekem nem tetszene, mert az az én dolgom. Máskülönben meg, csinálhatja egyedül is.
A kérdező hozzászólása: Egyszer egy újságban olvastam, hogy kiábrándító volt egy fiúnak, hogy a barátnõje elkezdte magát símogatni "alul" szex közben. Nekem izgató egyébként oda-vissza, csak kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
Dehogy is zavarja. csinald csak nyugodtan
Olyannyira nem zavar, hogy sokszor kérni szoktam. Vagy egyszerûen odateszem a kezét rávezetve, mit akarok tõle.
Miért zavarna?Szerintem még izgató is inkább.
Köszi a nyugtatást, ez valóban igaz, hogy még változhatok. És azt azért nem mondtam, hogy nem is engedném a lányt magához nyúlni :)

A férfiakat zavarja hogyha nagy a nagyajak?

Legjobb válasz: Engem nem.30/f

Engem nem.30/f
46/ffi. Engem sem zavar, legalább körülöleli a farkam!
Nem zavar. 26/f
Nem a férfiakat nem zavarja!!! Minket az tavar ha a csikló nagy... De mibõl gondolod hogy zavarja a férfiakat?... Mondjuk ha nagyon nagy akkor ilyesztõ lehet...:S
Gyere el! Kipróbáljuk és megmondom õszintén. :-)
Ja, és azért nagyajak!
ha szeret el fog fogadni és te leszel számára a tökéletes nõ:) ha mégsem akkor nem õ az igazi...
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de akkor is tartok egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: most tényleg kíváncsi vagyok mert félek levetkõzni az új párom elõtt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Engem sem zavarna, csak legyek köztük. :D de az sem ha a csikló nagy. nyilván egy 3 méteres csiklótol megijednék.:D

A férfiakat zavarja, ha a feleségük meghízik szülés után?

Legjobb válasz: Szerintem közvetlenül a szülés környékén nem, de ha évek múltán is úgy marad, akkor igen... Persze attól is függ, mennyi az a meghízás, egy pici felesleg mindig maradhat...

Szerintem közvetlenül a szülés környékén nem, de ha évek múltán is úgy marad, akkor igen... Persze attól is függ, mennyi az a meghízás, egy pici felesleg mindig maradhat...
Az enyémet igen. Ez van :-( De segít mindenben hogy le tudjak fogyni, érezteti hogy így is szeret és nem akar más nõt. Elfogadja hogy nem 2 nap alatt fogom leadni azt a pluszt amit 9 hónap alatt szedtem fel :-)
Off:szerintem mondjuk nem koplalással kell fogyni... Én szoptatás mellett adtam le 15kilót, és nem azért, mert olyan alkat vagyok, aki fogy a szoptatás alatt...(8hónapig csak híztam) Soha nem koplaltam, de okosan kezdtem enni és sportolni, és így újabb nyolc hónap elteltével még mindig szoptatok, de nem vagyok kövér... ON:szerintem is az zavarja õket, ha a nõ csak siránkozik, vagy tesz rá magasról, hiszen õ már anya...Ez a mentalitás nekem nem jön be, én mondjuk nem csak anya vagyok, hanem nõ és feleség is.Férjemet zavarta, h meghíztam, de sosem mondta..ezt onnan tudom, h mióta lefogytam sokkal jobban vonzódik hozzám, kívánatosabbnak talál.
engem nem zavarna.
Ez férfifüggõ, valakit zavar valakit nem.A férjemet nem zavarja a súlyingatozásom.Anyósom kb 20kiloval volt több mikor megszülte a párom, apósomnak igy is tetszett hisz azóta is együtt vannak és látom hogy mai napig szereti anyósomat.
biztos zavarja, de jobban zavarja õket az ha a nõ csak sajnáltassa magát és nem tesz semmit a fogyás érdekében. Én terhesség alatt 10 kilot híztam amit le is adtam rögtön, de szoptatás alatt megint felhíztam, mostanra mire teljesen abba hagytam a szoptatást és belekezdhetnék a fogyókúrába kiderült, hogy jön a kistesó, így fogyókúra eltolva.
Szerintem ha egy férfi szereti a feleségét akkor az akkor is szeretni fogja ha túlsúlyos vagy ha vézna.
És szted a szoptatás alatt koplalhat az anya?? Elmondanám h nem. És az sem mindegy h mit eszik
Néhány kiló rajtam maradt, szoptatás alatt nem fogyóztam, de most már figyelek magamra. Mondta is, és én is úgy látom, hogy nem zavarja. Engem jobban bánt.

20éves vagyok és még szűz, zavarja ez a férfiakat?

ismerkedek egy 30éves férfivel,gond lenne ,ha megtudná hogyan mondhatnám el neki?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem zavar minket :D Sõt!!!

Egyáltalán nem zavar minket :D Sõt!!!
Szerintem orulni fog neki.
..ha már egy pasi lenne 20 évesen szüz az már ciki lenne, nem? furcsák az emberek..
Engem nem zavarna! De van aki elmenekül, ha megtudja. Szerintem a kapcsolat elején közöd, mielõtt szerelem lenne! Ha megjátrálna írj nenem! :) Puszo, Tomi
Elleszünk mi ketten, utána már mondhatod neki, hogy nem vagy szûz.:D
Szerintem inkább dugj magadba uborkát ;)
Hát na ez az. Azt már egybõl ultragáznak állítják be.
Én szerintem örülnék neki, nem hogy zavarna.
Engem nem zavarna, én inkább megbecsulném és értékelném. Azért nem kell az elso randin elmondani, de majd ha osszejosz vele elmondhatod neki. Nem fog rá semmit se szólni. 21/F
engem nem zavarna. de változó, ki hogyan gondolkozik errõl. de szánalmas, aki ez alapján ítél meg egy lányt h szûz-e vagy nem. a gáz az ha már sok férfi végigment valakin, na az már zavaró!
sztem örül hogy fiatal nunához jut :D am engem nem zavarna F19 szûzike
Nem.
Nem fogja zavarni, sõt! Értékelni fogja, ha van egy kis esze!
Ne haragudj, de mi van ha csak egy újabb skalp leszel nála? Eléggé kizárt sok esetben, hogy egy 30 éves férfi, ki megannyi nõn túl lehet már, pont a lelkéért akarjon egy 20 évest. Ne legyen igazam :) AMúgy nem gáz, ez nagyon aranyos :) 24F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!